Ο ιστότοπός σας είναι αρκετά γρήγορος; 5 διαφορετικοί τρόποι για να το μετρήσετε

Ξέρετε πόσο γρήγορα είναι ο ιστότοπός σας?


Είναι μια ερώτηση που με ενοχλεί εδώ και πολύ καιρό.

Στην τελευταία μου ανάρτηση, εξήγησα πώς ένας αργός ιστότοπος μπορεί πραγματικά να βλάψει τον αριθμό των επισκεπτών και τις πωλήσεις σας. Σας έδειξα πώς θα χάσει η Amazon ένα εκπληκτικό 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια εάν επιβραδύνουν!

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας έχει μεγάλη σημασία!

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλά διαδικτυακά πούλια ταχύτητας. Αλλά οι περισσότεροι απλώς σας λένε ένα πράγμα: πόσο καιρό χρειάζεται για τη φόρτωση ολόκληρου του ιστότοπου, από την αρχή έως το τέλος.

Αυτό δεν σας δίνει πραγματικά αρκετή εικόνα για το τι συμβαίνει. Υπάρχουν πολλά επίπεδα που συντελούν στη συνολική ταχύτητα του ιστότοπού σας. Πρέπει να κάνετε μεγέθυνση σε καθένα από αυτά και να δείτε τι συμβαίνει.

Έχοντας αυτό υπόψη, έχω συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα εργαλεία για να ελέγξω κάθε επίπεδο της ταχύτητας του ιστότοπού σας. Αλλά πρώτα, μια μικρή ανάγνωση στο παρασκήνιο…

Μια γρήγορη ανάλυση της επιστήμης ταχύτητας ιστοτόπου

Προτού κολλήσουμε στα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την ταχύτητα, πρέπει να καταλάβουμε λίγο περισσότερα για αυτό.

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας εξαρτάται από μια τεράστια ποικιλία παραγόντων. Κατανεμημένα απλά, υπάρχουν δύο κύρια μέρη:

ένα. Η ταχύτητα του διακομιστή σας

Η ταχύτητα του διακομιστή σας είναι ο κινητήρας σας. Είναι τα θεμέλια του ιστότοπού σας.

Αυτό καθορίζεται από την απόδοση και την τοποθεσία του web host σας.

Όπως περιμένατε, θέλετε ο κινητήρας σας να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερος. Σκεφτείτε το σαν ένα αυτοκίνητο της Formula 1. Μπορείτε να τροποποιήσετε το αμάξωμα όσο θέλετε σε ένα αυτοκίνητο F1. Αλλά, χωρίς τη βασική ταχύτητα του κινητήρα, θα χάσετε τον αγώνα!

Είναι το ίδιο με τον ιστότοπό σας.

Η ταχύτητα του κεντρικού διακομιστή σας είναι το πρώτο πράγμα στη λίστα.

σι. Φόρτωση όλων των δεδομένων (εικόνες, σχεδίαση ιστού, κωδικός, προσθήκες, μέσα)

Το δεύτερο μέρος της ταχύτητας του ιστότοπου είναι οτιδήποτε άλλο. Είναι όλα τα δεδομένα που ο ιστότοπός σας πρέπει να φορτώσει και να δείξει στους επισκέπτες.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, εάν ο ιστότοπός σας είναι γεμάτος με τεράστιες εικόνες, περίπλοκο κώδικα και περίπλοκη σχεδίαση, χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να τα φορτώσετε όλα.

Επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία διαφορετικών εργαλείων για τη μέτρηση της ταχύτητας.

Ο μέσος ελεγκτής ταχύτητας ιστότοπου, για παράδειγμα, μπορεί να σας πει ότι ο ιστότοπός σας φορτώνεται σε τρία δευτερόλεπτα. Όμως, αυτό δεν βοηθά στον εντοπισμό των προβλημάτων.

Ας ξεκινήσουμε ελέγχοντας την ταχύτητα του κινητήρα. Η ταχύτητα του διακομιστή σας.

1. Έλεγχος ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha

Έλεγχος ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha

Το πρώτο εργαλείο αφορά τον έλεγχο της ταχύτητας του κινητήρα σας. Αφορά να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα θεμέλια είναι όσο το δυνατόν ισχυρότερα.

Ο έλεγχος ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha μετρά μόνο τον χρόνο απόκρισης του διακομιστή σας. Θα σας δείξουμε μια σαφή ένδειξη για το πόσο γρήγορα λειτουργεί ο κινητήρας σας.

Αυτό το κάνουμε κάνοντας ping στον διακομιστή σας από οκτώ διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και μετράμε το χρόνο απόκρισης. Στη συνέχεια, θα σας δείξουμε μια μέση ανάλυση.

Λοιπόν, ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα?

Ένας γρήγορος και αποκριτικός διακομιστής θα επιστρέψει μια βαθμολογία B + στο γράφημα ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha. Οτιδήποτε χαμηλότερο και υπάρχει σίγουρα περιθώριο βελτίωσης.

Η Google είπε ότι αναζητά χρόνο απόκρισης διακομιστή 200ms, οπότε στοχεύστε σε αυτό!

Όταν αναζητάτε υπερηχητική ταχύτητα, ξεκινήστε πάντα με τον κινητήρα. Ξεκινήστε με την ταχύτητα του διακομιστή.

> Ελέγξτε την ταχύτητα του διακομιστή σας τώρα

2. Πληροφορίες σελίδας Google

Για χρόνια, η Google έχει καταστήσει πολύ σαφές ότι η ταχύτητα έχει σημασία.

«Εδώ στο Google, έχουμε εμμονή με την ταχύτητα. Ταχύτεροι ιστότοποι δημιουργούν ευχαριστημένους χρήστες. “

Όχι μόνο η αυξημένη ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπων βελτιώνει την εμπειρία χρήστη, αλλά βοηθά στη διατήρηση της κατάταξής σας στο Google.

Ευτυχώς, η Google δεν σας αφήνει στο σκοτάδι για την ταχύτητα του συγκεκριμένου ιστότοπού σας. Δημιούργησαν ένα εξαιρετικό μικρό εργαλείο που ονομάζεται Page Insights. Μετρά τη συνολική ταχύτητα του ιστότοπού σας, αλλά το διασπά σε τμήματα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τη διεύθυνση του ιστότοπού σας στη γραμμή τίτλου και να αφήσετε τα μηχανήματα να λειτουργήσουν. Στη συνέχεια, η Google σάς δίνει ένα σκορ από 100 για συνολική ταχύτητα επιτραπέζιου και κινητού.

Θα σας δώσουν επίσης μια πλήρη ανάλυση όλων των πραγμάτων που επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας, με μια λίστα προτεραιότητας. Αυτό είναι που επιστρέφει όταν τοποθετείτε τον ιστότοπο των New York Times στο Page Insights.

Πληροφορίες σελίδας Google

Όπως μπορείτε να δείτε, οι The New York Times θα μπορούσαν να επιταχύνουν τον ιστότοπό του επιτρέποντας τη συμπίεση και χρησιμοποιώντας την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης πιο αποτελεσματικά. Υπάρχουν επίσης πολλές μικρές αλλαγές κώδικα που πρέπει να γίνουν.

> Δοκιμάστε το Page Insights τώρα

3. WhichLoadsFaster.com

Αναρωτηθήκατε ποτέ εάν ο ιστότοπός σας είναι ταχύτερος από τους ανταγωνιστές σας?

Το WhichLoadsFaster.com είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που χωρίζει δύο ιστότοπους μεταξύ τους. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μετρήσετε την ταχύτητά σας ενάντια σε έναν αντίπαλο!

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του διαδικτύου και ας δούμε ποιος κερδίζει.

Apple εναντίον Adobe
Νικητής: Adobe

Apple εναντίον Adobe

Google εναντίον Bing
Νικητής: Bing

Google εναντίον Bing

Facebook vs Twitter
Νικητής: Facebook

Facebook vs Twitter

Το Whichloadsfaster.com χρησιμοποιεί το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης για να ελέγξει τις ταχύτητες, οπότε τα αποτελέσματα έχουν περιθώριο σφάλματος. Κάθε τοποθεσία και ταχύτητα του προγράμματος περιήγησης είναι διαφορετική. Είναι καλύτερο να μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Ωστόσο, είναι μια διασκεδαστική ένδειξη για το πόσο γρήγορα συγκρίνεται ο ιστότοπός σας με άλλους.

> Δοκιμάστε το WhichLoadsFaster.com

4. Κρούση φορτίου

Όλα όσα σας έχω δείξει μέχρι στιγμής μετρά την απόκριση του ιστότοπού σας στο τρέχον επίπεδο.

Τι γίνεται όμως αν λάβετε ξαφνικά μια πλημμύρα επισκεπτών; Τι γίνεται αν 100.000 άτομα κατέβηκαν στον ιστότοπό σας ταυτόχρονα; Εάν εκτελέσετε μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια ή ξεκινήσετε ένα προϊόν, αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό!

Όταν πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ταυτόχρονα, αναπόφευκτα επιβραδύνεται.

Το Load Impact προσομοιώνει χιλιάδες άτομα που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας και στη συνέχεια ελέγχει την απόκρισή του. Πόσο γρήγορα θα απαντούσε ο ιστότοπός σας υπό το βάρος μιας πλημμύρας κυκλοφορίας?

Το λογισμικό μιμείται την πραγματική κίνηση στέλνοντας ping από 10 διαφορετικές τοποθεσίες, διαφορετικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και προγράμματα περιήγησης. Εάν αρχίζετε να βλέπετε μεγαλύτερες αυξήσεις επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το Load Impact για να δείτε αν η τρέχουσα ρύθμιση μπορεί να το χειριστεί.

> Δοκιμάστε το Load Impact τώρα

5. Pingdom

Το Pingdom είναι μια ολοκληρωμένη λύση τεχνολογίας για προγραμματιστές, αλλά διαθέτει ένα τακτοποιημένο εργαλείο όσον αφορά την ταχύτητα του ιστότοπου. Μειώνει το χρόνο φόρτωσης σύμφωνα με κάθε στοιχείο στον ιστότοπό σας. Σας δείχνει ακριβώς ποιες εικόνες, κώδικες ή javascript σας επιβραδύνουν.

Επισημαίνει τα προβλήματά σας επισημαίνοντας τα στοιχεία του ιστότοπου που απαιτούν περισσότερο χρόνο φόρτωσης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε γρήγορα και εύκολα τους παραβάτες και να τους μειώσετε στον ιστότοπό σας. Δείτε πώς φαίνεται η ανάλυση του Facebook:

Pingdom

> Δοκιμάστε το Pingdom τώρα

Οι πιο έξυπνοι κάτοχοι ιστότοπων χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό αυτών των εργαλείων μαζί. Επειδή η ταχύτητα του ιστότοπου έχει πολλά διαφορετικά επίπεδα και παράγοντες. Κάθε ένα πρέπει να μετράται ξεχωριστά.

Δοκιμάστε τα όλα και μετρήστε την ταχύτητα του ιστότοπού σας από κάθε γωνία, από πάνω προς τα κάτω.

Όπως πάντα, είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις σας σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map