Μάθετε να ρυθμίζετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να κάνετε την πρώτη πώληση!

Η πρώτη σας πώληση είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση.


Σηματοδοτεί την αρχή της εμπορικής σας αυτοκρατορίας και την ευκαιρία να οικοδομήσετε μια επιχείρηση.

Είδαμε να συμβαίνει. Έχουμε παρακολουθήσει τους επιχειρηματίες των κρεβατοκάμαρων να μετατρέπουν τα όνειρά τους σε εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου εκατομμυρίων δολαρίων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα εξαιρετικό προϊόν και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σημείωση

Αυτός είναι ένας οδηγός 10 λεπτών για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, την εύρεση των πρώτων πελατών σας και τη μετατροπή του σε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Εάν διαβάζετε αυτήν τη σελίδα, ίσως έχετε ήδη μια λαμπρή ιδέα, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να φτιάξετε το κατάστημά σας.

Ακούγεται οικείο?

Πιστέψτε μας, είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε και θα σας δείξουμε όλα τα μυστικά. Για απλότητα, ο οδηγός χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Πιάσε ένα φλιτζάνι καφέ και ας κολλήσουμε.

Μέρος 1: Από πού μπορώ να ξεκινήσω?
Μια γρήγορη εισαγωγή στο πρώτο σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μέρος 2: Το τεχνικό κομμάτι
Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου και καταστήματος.

Μέρος 3: Πραγματοποιώντας την πρώτη σας πώληση
Ένα κατάστημα χρειάζεται πελάτες! Θα σας δείξουμε ένα γρήγορο τέχνασμα για να πραγματοποιήσετε αυτήν την πρώτη πώληση.

ΜΕΡΟΣ 1: Πού μπορώ να ξεκινήσω?

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο δροσερά μέρη για να πουλήσετε τα προϊόντα σας. Το δύσκολο μέρος είναι η επιλογή της καλύτερης διαδρομής. Μακροπρόθεσμα, η καλύτερη επιλογή σας είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, αλλά ας δούμε όλες τις επιλογές.

Επιλογή 1: υπηρεσίες eBay, Etsy και τρίτων

Αγορά

Το eBay, το Etsy και το Craigslist είναι τεράστιες πλατφόρμες και εδώ υπάρχουν χιλιάδες μικρά καταστήματα και καταστήματα μπουτίκ. Το δικό σας θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά.

Το καλύτερο πράγμα για αυτούς τους τρίτους πωλητές είναι η απλότητά τους. Μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε την πώληση σε λίγα λεπτά. Κάνουν τη σκληρή δουλειά και στήνουν το κατάστημά σας για εσάς. Θα χειριστούν τα χρήματα και θα κάνουν όλη τη διαδικασία εύκολη.

Οι πελάτες είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτές τις πλατφόρμες και αισθάνονται άνετα να αγοράζουν από αυτές. Υπάρχει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας εδώ.

Θα βρείτε επίσης ένα ενσωματωμένο κοινό. Η Etsy, για παράδειγμα, έχει εκατομμύρια πελάτες που αναζητούν χειροποίητα χειροτεχνήματα και προσωπικά αντικείμενα. Εάν κάνετε μοναδικά δώρα και προϊόντα, υπάρχουν πολλοί πελάτες που σας περιμένουν ήδη.

Αλλά?…

Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν θα χτίσετε μια αυτοκρατορία στον ιστότοπο κάποιου άλλου.

Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσετε ένα πραγματικά πιστό κοινό και να ενισχύσετε την ταυτότητα της επωνυμίας σας όταν καταλαβαίνετε στη γη κάποιου άλλου! Το eBay, το Etsy, το Craigslist και άλλοι βάζουν το brand και την ταυτότητά τους μπροστά από τα προϊόντα σας.

Το χειρότερο από όλα, εάν το τρίτο μέρος αποφασίσει να ανακαλέσει το κατάστημά σας, ολόκληρη η επιχείρησή σας θα χαθεί για πάντα. Αυτά είναι κακά νέα αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο, μακροπρόθεσμο εισόδημα.

Εάν θέλετε να συλλέξετε διευθύνσεις email, να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε μια μοναδική ταυτότητα, χρειάζεστε το δικό σας χώρο. Ο δικός σας ιστότοπος.

Επιλογή 2: Καταστήματα κοινωνικών μέσων

Επιχειρηματική σελίδα Facebook

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι η δημιουργία ενός καταστήματος στο Facebook. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση ενός από τα ενσωματωμένα πρόσθετα του Facebook για τη φιλοξενία ενός καταστήματος στη σελίδα κοινωνικών μέσων.

Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα για αυτήν τη μέθοδο. Σίγουρα, καθιστά ευκολότερη από ποτέ την πώληση στο κοινωνικό σας κοινό. Ωστόσο, το Facebook έχει τη συνήθεια να αλλάζει τους αλγορίθμους του χωρίς πολύ προειδοποίηση.

Θα μπορούσατε να περάσετε χρόνια για να χτίσετε την επιχείρησή σας για να τα εξαφανίσετε σε μια γρήγορη ενημέρωση στο Facebook.

Μην μας κάνετε λάθος, πρέπει να δημιουργήσετε απολύτως μια κοινότητα στο Facebook. Όμως, δεν είναι σοφό να βασίζεστε σε αυτήν ως μοναδική διαδικτυακή παρουσία σας.

Η απάντηση βρίσκεται στην επιλογή 3: Το δικό σας κατάστημα

Εάν ψάχνετε ένα μέρος για να καλέσετε το δικό σας, πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα.

www.your-shop.com

Αυτό σας έδωσε λίγο ρίγος ενθουσιασμού; Είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε.

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι δημιουργίας του καταστήματός σας και θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία.

WordPress + WooCommerce = Δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα!

WooCommerce

Εάν ακούγεται σαν ξένη γλώσσα, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ. Θα ξεκινήσουμε χρησιμοποιώντας WordPress: η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων στον πλανήτη.

Στην πραγματικότητα, το 24% όλων των ιστότοπων στο Διαδίκτυο τροφοδοτούνται από το WordPress. Είστε λοιπόν σε καλή παρέα.

Μπορείτε να επιλέξετε προκαθορισμένα σχέδια και να το τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Δεν χρειάζεται καν να γνωρίζετε μια γραμμή κώδικα ιστού.

Αλλά, τι γίνεται με τους δύσκολους μηχανισμούς πληρωμής, τα προϊόντα και τις αποστολές?

Εδώ είναι WooCommerce έρχεται. Το WooCommerce είναι το τεχνικό κιτ εργαλείων που κάνει το κατάστημά σας να λειτουργεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το λογισμικό και να το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε τη βιτρίνα σας. Θα δημιουργήσει επίσης όλα τα δύσκολα συστήματα πληρωμής σας, θα διαχειρίζεται το απόθεμά σας και θα διευθετεί την αποστολή σας.

Τόσο το WordPress όσο και το WooCommerce είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση αλλά η αρχιτεκτονική που τους συνοδεύει δεν είναι. Θα χρειαστείτε έναν οικοδεσπότη Ιστού και ένα όνομα τομέα, το οποίο είναι μόνο ένα κλάσμα του κόστους. Περισσότερα σχετικά με αυτό στο ΜΕΡΟΣ 2: Το τεχνικό κομμάτι.

Shopify – Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Ηλεκτρονικό κατάστημα Shopify

Η καλύτερη εναλλακτική λύση στο WordPress + WooCommerce είναι το Shopify. Το Shopify είναι ένα απλό λογισμικό που θα δημιουργήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για εσάς. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Χρησιμοποιούν επίσης πρότυπα (Δείτε 100s των προτύπων Shopify εδώ) για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τον ιστότοπο, επομένως δεν υπάρχει δύσκολος κώδικας για να αντιμετωπίσετε.

Ακριβώς όπως το WooCommerce, η οπίσθια μάχη του Shopify κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς.

Αλλά?…

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα με το Shopify είναι το κόστος. Υπάρχει μια μηνιαία χρέωση (ξεκινώντας από $ 29 / μήνα) εξαρτάται από το πρόγραμμα Shopify που επιλέγετε. Εάν έχετε μεγάλα σχέδια, μην το αφήσετε να σας αναβάλει. Το Shopify είναι ιδανικό αν έχετε ένα προϊόν με υψηλό περιθώριο κέρδους. Μετά από όλα, έχετε απαράμιλλη ευκολία για την τιμή.

Μπορείτε να δείτε πώς δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Shopify σε μόλις 19 λεπτά. Έτσι είναι τόσο απλή η διαδικασία.

Συμπέρασμα

Η κατώτατη γραμμή εδώ είναι ότι χρειάζεστε το δικό σας χώρο. Χρειάζεστε μια ταυτότητα, μια φωνή και μια φυλή πιστών οπαδών. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό σε Etsy, eBay, Facebook κ.λπ. Αυτό σημαίνει ότι χτίζετε τη δική σας αυτοκρατορία χρησιμοποιώντας το WordPress + WooCommerce ή το Shopify.

ΜΕΡΟΣ 2: Το τεχνικό κομμάτι

Εμπιστευτείτε μας, αυτό είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το ΜΕΡΟΣ 2 δείχνει πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα WordPress + WooCommerce. Έχουμε δημιουργήσει έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Shopify (σε 19 λεπτά!). Ελέγξτε το.

Βήμα 1. Web hosting για το WordPress σας

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι το έμπλαστρο της γης στο οποίο θα ζήσει ο ιστότοπός σας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεράσεις το μυαλό σου αν είσαι νέος στο παιχνίδι. Σκεφτείτε το έτσι:

Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι σαν ιδιοκτήτες διαδικτύου. Σας ενοικιάζουν ένα τμήμα του ιστού σε εσάς και εκεί θα δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα. Υπάρχουν καλές εταιρείες φιλοξενίας και υπάρχουν κακές.

Επομένως, μην επιλέξετε απλώς τη φθηνότερη επιλογή. Η ταχύτητα και η ασφάλεια του ιστότοπού σας είναι ζωτικής σημασίας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αξίζει το καλύτερο.

Οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού είναι γρήγοροι, κοντά στο κοινό-στόχο σας και ασφαλείς από χάκερ.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία εδώ και αυτό προτείνουμε:

SiteGround WooCommerce Host

Το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή premium. Εάν έχετε μεγάλα σχέδια με πολλή παγκόσμια επισκεψιμότητα, τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Είναι γρήγορο, ασφαλές και εξαιρετικό με την εξυπηρέτηση πελατών. Στην πραγματικότητα, αυτός ο ιστότοπος Bitcatcha.com φιλοξενεί.

Διαβάστε την κριτική SiteGround

Φιλοξενία κίνησης

Το Inmotion Hosting είναι ιδανικό εάν εστιάζετε στο κοινό των ΗΠΑ. Το Max Speed ​​Zone ™ έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε συνδυασμό με έναν δωρεάν λογαριασμό Cloudflare, ο ιστότοπός σας θα πετάει γρήγορα σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε την κριτική φιλοξενίας Inmotion

Βήμα 2. www.my-first-business.com!

Αυτό είναι το «όνομα τομέα» σας. Είναι η διεύθυνση που οδηγεί στον ιστότοπό σας. Ψάχνετε κάτι απλό, μοναδικό και κατ ‘ευθείαν στο σημείο.

Επιλέξτε το πολύ προσεκτικά. Ας ελπίσουμε ότι έχετε ήδη επιλέξει ένα όνομα επιχείρησης και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Βήμα 3: Ρύθμιση του WordPress & WooCommerce

Μόλις αποκτήσετε το web hosting σας & έτοιμο όνομα τομέα, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου για να εγκαταστήσετε το WordPress. Η εγκατάσταση με 1 κλικ και στα δύο iPage & Το Inmotion Hosting θα το κάνει χωρίς καθυστέρηση.

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress, κατευθυνθείτε στο Plugins και αναζητήστε το WooCommerce. Λήψη και εγκατάσταση.

Voilà. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα λειτουργεί τώρα.

Ακούγεται περίπλοκο αλλά δεν είναι. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά οδηγών βίντεο για να σας καθοδηγήσουμε σε αυτήν τη διαδικασία βήμα προς βήμα. Σε αυτά τα 5 βίντεο σας δείχνουμε ακριβώς πώς δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce για έναν φίλο.

Βήμα 4: Σχεδιάζοντας το κατάστημά σας

Τώρα που έχετε προετοιμάσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ήρθε η ώρα να το διακοσμήσετε!

Όπως είπα και πριν, το WordPress είναι εξαιρετικά εύκολο να διακοσμήσετε και να φτιάξετε το δικό σας. Μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες προκαθορισμένα σχέδια δωρεάν, ή μπορείτε να διασκεδάσετε σε ένα premium θέμα. Μας αρέσουν τα κομψά θέματα που προσφέρουν προσιτά, μοναδικά και όμορφα θέματα.

Συμβουλές σχεδιασμού ειδικών:

 1. Η απλότητα είναι το παν. Επιλέξτε έναν απλό σχεδιασμό που αναδεικνύει τα προϊόντα σας και μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε.
 2. Λογότυπο και επωνυμία Αναζητήστε ένα θέμα ή σχέδιο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μοναδική ταυτότητα.
 3. Μεγάλες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης Οι φωτογραφίες πωλούν προϊόντα. Είναι τόσο απλό. Επιλέξτε έναν ιστότοπο που δείχνει τις εικόνες σας στα καλύτερά τους.

Βήμα 5: Μετρώντας τα χρήματα

Φυσικά, κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι πλήρες χωρίς τον μηχανισμό πληρωμής. Η πιο γνωστή διαδικτυακή υπηρεσία είναι PayPal και μπορείτε εύκολα να εισάγετε την πύλη πληρωμής τους στη διαδικασία πληρωμής σας.

Μερικές φορές οι πελάτες προτιμούν μια απλή πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να το χειριστείτε με Braintree. Τροφοδοτούν το σύστημα πληρωμών στο AirBnB και το Uber, ώστε να είστε σε καλή σχέση.

Τώρα είστε όλοι έτοιμοι και έτοιμοι να ανοίξετε τις πόρτες! Τώρα πρέπει απλώς να βρείτε μερικούς πελάτες.

ΜΕΡΟΣ 3: Πραγματοποιώντας την πρώτη σας πώληση

Η πρώτη πώληση είναι πάντα η πιο δύσκολη. Μετά από αυτό, είναι ένα αποτέλεσμα χιονόμπαλας! Θα σας αφήσουμε μια συμβουλή από ειδικούς εγγυημένη που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτήν την πρώτη πώληση.

Βάλτε το προϊόν σας μπροστά σε εκατομμύρια μάτια

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με ισχυρά ιστολόγια, κανάλια YouTube και επιδραστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να παρουσιάσουν το προϊόν σας μπροστά σε πολλούς ανθρώπους.

Ξεκινήστε κάνοντας μια λίστα ιστολογίων και επιρροών στη θέση σας. Αναζητούν πάντα δροσερά προϊόντα και ιστορίες για κοινή χρήση με τις κοινότητές τους, γι ‘αυτό επικοινωνήστε και ζητήστε κριτική ή διαφημιστική ανάρτηση.

Αυτοί οι επηρεαστές λαμβάνουν εκατοντάδες email και βήματα κάθε μέρα, οπότε πώς ξεχωρίζετε?

 1. Να είστε προσωπικοί Δημιουργήστε ένα μοναδικό και προσωπικό μήνυμα για κάθε blogger. Αναφέρετε κάτι που είδατε και σας άρεσε στο ιστολόγιό τους και πείτε τους γιατί πιστεύετε ότι το προϊόν σας θα ήταν ενδιαφέρον για το κοινό τους.
 2. Αντιμετωπίστε τα με όνομα Είναι εύκολο να βρείτε τα ονόματα των περισσότερων bloggers. Αποδείξτε ότι έχετε αφιερώσει χρόνο για να δείτε τον ιστότοπό τους.
 3. Δημιουργήστε μια συναρπαστική ιστορία Οι συγγραφείς και οι bloggers αναζητούν κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν. Θέλουν μια ιστορία που συνδέεται με τους αναγνώστες τους. Τι κάνει το προϊόν σας μοναδικό; Ποια είναι η συναισθηματική σύνδεση; Γιατί οι άνθρωποι πρέπει να ακούσουν για εσάς και το προϊόν σας?
 4. Αλλά, κρατήστε το στο σημείο Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν την ιστορία της ζωής σας. Απλώς δώστε τους ό, τι χρειάζονται για να τους ίντριγκαν και να επιδείξουν το προϊόν σας. Οι μπλόγκερ αναζητούν σύντομους, απότομους δυνητικούς πελάτες.
 5. Ακολουθήστε μια φορά, περίπου μια εβδομάδα αργότερα. Κρατήστε το ευγενικό και αν δεν το ακούσετε, μην το πάρετε προσωπικά. Απλώς δοκιμάστε ένα άλλο!
 6. Χορηγία Υπάρχουν πολλά ιστολόγια και λογαριασμοί κοινωνικών μέσων που θα δέχονται πληρωμές για να μοιραστούν το προϊόν σας ή να δημιουργήσουν περιεχόμενο γύρω από αυτό. Είναι μια μικρή τιμή που πληρώνετε για πολλά μάτια στο προϊόν σας.

Ένα δωρεάν δείγμα κάνει θαύματα και εδώ;)

Το να κολλήσετε σε μια μέθοδο εργασίας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε το κατάστημά σας επιτυχημένο, αλλά εάν επιθυμείτε περισσότερα, διαβάστε τις αναρτήσεις ιστολογίου μάρκετινγκ για να εμπνευστείτε!

Φου, το έφτασες στο τέλος!

Λοιπόν, τι μάθαμε?

 1. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πουλήσετε στο διαδίκτυο, αλλά τίποτα δεν χάνει τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου στο WordPress ή στο Shopify.
 2. Για το WordPress, αποφασίστε για μια εταιρεία φιλοξενίας & εγκατάσταση WordPress + WooCommerce.
 3. Για το Shopify, απλώς ξεκινήστε εδώ.
 4. Επιλέξτε έναν καθαρό και μοναδικό σχεδιασμό.
 5. Προσεγγίστε ιστολόγια με επιρροή για να εξασφαλίσετε κριτικές και κάλυψη.

ΤΕΛΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Το πιο δύσκολο μέρος είναι το πρώτο άλμα. Μην αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη διαδικασία, αγκαλιάστε την και μάθετε καθώς πηγαίνετε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και το προϊόν σας! Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, απέχω μόνο ένα email. Εάν επιλέξετε WordPress, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρόπο δημιουργίας του WooCommerce για Bon Bon Boutique.

Ακολουθήστε τα πάθη σας, ξεκινήστε μια επιτυχημένη επιχείρηση και εγκαταλείψτε την καθημερινή δουλειά!

Πραγματικά μπορεί να συμβεί, απλώς διαβάστε τη συνέντευξή μας με την Kalen (ιδιοκτήτης Bon Bon Boutique), κερδίζοντας 1000 $ στον ελεύθερο χρόνο της!

Καλή τύχη!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map