Τα δέκα καλύτερα θέματα WordPress για το WooCommerce το 2015

Ο σχεδιασμός και το στυλ του ιστότοπού σας είναι η πρώτη σας ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.


Ευτυχώς, το WordPress το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε ένα στυλ που σας ταιριάζει. Πραγματοποιώντας λήψη ενός «θέματος», μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.

Πριν μπω στα δέκα αγαπημένα μου θέματα WordPress, εδώ πρέπει να ψάξετε στη σχεδίαση του διαδικτυακού σας καταστήματος.

 1. WooCommerce Compatible Το WooCommerce είναι η μηχανή που τροφοδοτεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είναι μια εργαλειοθήκη που συνδέεται στον ιστότοπό σας και σας επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα. Όταν επιλέγετε ένα θέμα, πρέπει να είναι συμβατό με το WooCommerce. (Συμβουλή, όλα τα θέματα που αναφέρονται εδώ είναι.)
 2. Responsive Design Οι μισοί από τους χρήστες του διαδικτύου έχουν πλέον πρόσβαση στον ιστό σε μια κινητή συσκευή και οι αγοραστές λατρεύουν να χρησιμοποιούν τα tablet τους! Ένα θέμα που ανταποκρίνεται σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα προσαρμοστεί άμεσα σε smartphone, tablet ή επιτραπέζιο υπολογιστή.
 3. Στυλ, απλότητα και εύκολη πλοήγηση Το θέμα σας πρέπει να ταιριάζει με το στυλ επωνυμίας και τα προϊόντα σας. Αλλά, βεβαιωθείτε ότι είναι απλό και εύκολο στην πλοήγηση. Σκεφτείτε εάν το θέμα σας δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη.

Τώρα ξέρετε τι να ψάξετε, εδώ είναι δέκα από τα αγαπημένα μου που συνδυάζουν και τις τρεις βασικές ιδιότητες.

1. Divi 2.0

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Μεταφορά και απόθεση προσαρμογής

Divi 2.0

Το Divi είναι διαφορετικό από τα περισσότερα θέματα WordPress. Δεν έρχεται μόνο με ένα στυλ ή διάταξη. Με αυτό το θέμα, μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε.

Έχω δει ορισμένους χρήστες να λένε ότι είναι σαν να χρησιμοποιείτε lego! Ποια είναι μια λαμπρή κατάλληλη περιγραφή του θέματος. Δημιουργείτε απλά την προτιμώμενη διάταξη χρησιμοποιώντας μπλοκ και πλέγματα. Ενσωματώνεται άψογα με το WooCommerce και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό κατάστημα μπροστά σε λίγα λεπτά.

> Αποκτήστε το θέμα Divi τώρα.

2. Ψυχρός

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Διάταξη πλέγματος

Ψυχρός

Το Shopsy είναι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για τους γονείς που θέλουν να ξεκινήσουν ένα παιδικό κατάστημα ή ίσως μια σειρά από ιδιόμορφα χειροποίητα προϊόντα.

Μιμείται τη διάταξη πλέγματος στυλ Pinterest, ώστε να μπορείτε να επιδεικνύετε πολλά στοιχεία ταυτόχρονα. Το καλύτερο από όλα, οι δημιουργοί το έχουν καταστήσει συμβατό με κινούμενα σχέδια, οπότε ο ιστότοπός σας θα ζωντανέψει!

> Αποκτήστε το θέμα Shopsy τώρα.

3. Zerif Lite

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Είναι δωρεάν!

Zerif Lite

Συνιστώ γενικά στους ανθρώπους να επενδύσουν λίγα χρήματα στο θέμα του WordPress. Τα premium θέματα κοστίζουν σπάνια περισσότερα από 50 $ και κάνει μεγάλη διαφορά στον επαγγελματισμό του ιστότοπού σας.

Όμως, με το Serif Lite βρήκα ένα δωρεάν θέμα που θα ήθελα να σας προτείνω. Είναι σχεδιασμός μίας σελίδας, που το καθιστά ιδανικό για απλές βιτρίνες καταστημάτων. Είναι εύκολο στη χρήση και φαίνεται όμορφο. Εάν είστε νέοι στο WordPress, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Εάν σας αρέσει η δωρεάν έκδοση, μπορείτε να αναβαθμίσετε το θέμα και να ξεκλειδώσετε κάποια επιπλέον ισχύ.

> Αποκτήστε το θέμα Zerif Lite εδώ.

4. Καταστηματάρχης

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Εκπληκτική εικόνα

Καταστηματάρχης

Με όνομα όπως “Shopkeeper”, γνωρίζετε ότι αυτό το θέμα έχει σχεδιαστεί για έναν μόνο σκοπό: να σας βοηθήσει να πουλήσετε προϊόντα. Ο καταστηματάρχης είναι τόσο απλός στη χρήση, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κανέναν κωδικό. Πιθανότατα δεν θα θέλατε να αλλάξετε πάρα πολύ, καθώς η προκατασκευασμένη διάταξη φαίνεται πολύ επαγγελματική.

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την προσοχή με μεγάλες εικόνες. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου θέματα εκεί έξω για εκκολαπτόμενα καταστήματα μόδας.

> Αποκτήστε το θέμα The Shopkeeper τώρα.

5. Μεγάλο σημείο

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Τεράστιος χώρος κεφαλίδας

Μεγάλο σημείο

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων αυτή τη στιγμή είναι η χρήση τεράστιων κεφαλίδων με ακαταμάχητη φωτογραφία. Το θέμα του Big Point σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που έχει μεγάλη τάση.

Έρχεται επίσης με ένα ρυθμιστικό περιστροφής που σημαίνει ότι οι όμορφες εικόνες κεφαλίδας σας θα εναλλάσσονται αυτόματα. Αυτό θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας! Αυτό είναι ένα άλλο θέμα μεταφοράς και απόθεσης, οπότε δεν χρειάζεστε τεχνική τεχνογνωσία για να το κάνετε υπέροχο. Λειτουργεί τέλεια με το WooCommerce και φαίνεται ιδιαίτερα έξυπνο σε tablet.

> Αποκτήστε το θέμα Big Point τώρα.

6. Avada

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Θέμα με κορυφαίες πωλήσεις όλων των εποχών

Άβαδα

Το Avada είναι αρκετά παρόμοιο με το θέμα Divi. Χρησιμοποίησε το ίδιο προσαρμοσμένο εργαλείο δημιουργίας στυλ «lego» που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ μπορείτε να σκεφτείτε.

Είναι ίσως το πιο ευέλικτο και ευέλικτο θέμα εκεί έξω. Αν θέλετε να πειραματιστείτε και να βρείτε την τέλεια διάταξη, δοκιμάστε το Avada. Ονομάστηκε “Το ελβετικό μαχαίρι στρατού των θεμάτων WordPress” επειδή μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτό.

> Αποκτήστε το θέμα Avada τώρα.

7. Βίγκο

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Κομψό για πωλητές μόδας

Βίγκο

Το Vigo είναι ίσως το πιο κομψό θέμα εδώ. Διαθέτει καθαρό, λευκό σχέδιο με τόνους χώρου. Επιτρέπει στα προϊόντα σας να βρίσκονται στο επίκεντρο και να πωλούνται. Το Vigo μοιάζει με επαγγελματικό χώρο μόδας. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα προϊόντα.

Όμως, δεν είναι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο. Παρέχει στους πελάτες απλή, εύκολη πλοήγηση. Επιπλέον, είναι δύο ετών, πράγμα που σημαίνει ότι οι δημιουργοί του έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα προβλήματα και έχουν καθαρίσει τον κώδικα. Αυτό το καθιστά ένα από τα ταχύτερα θέματα φόρτωσης στην αγορά.

> Αποκτήστε το θέμα Vigo τώρα.

8. Καταστήματα

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Ο αμφιβληστροειδής ενεργοποιήθηκε

Καταστήματα

Εάν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, οι εικόνες σας θα πρέπει να κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς. Η υπέροχη φωτογραφία πουλάει προϊόντα. Έτσι, χρειάζεστε ένα θέμα που να δείχνει τις φωτογραφίες σας στα καλύτερά τους. Το Shopster είναι ενεργοποιημένο στον αμφιβληστροειδή, οπότε όποιος βλέπει σε μια οθόνη αμφιβληστροειδούς θα βλέπει τα προϊόντα σας με κάθε δόξα.

Σας δίνουν επίσης ένα τεράστιο χώρο συρόμενης κεφαλίδας για εργασία. Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του πελάτη σας με εικόνες υψηλής ευκρίνειας, αυτό είναι το θέμα για εσάς.

Όπως με όλα τα θέματα εδώ, το Shopster είναι έτοιμο να συνεργάζεται με το WooCommerce και ενσωματώνεται άψογα. Δεν υπάρχει καμία σκληρή δουλειά!

> Αποκτήστε το θέμα The Shopster τώρα.

9. Κύριε Tailor

Καλύτερο κομμάτι: Παράλλαξη κύλισης

Κύριε Tailor

Η κύλιση Parallax είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα στον σχεδιασμό ιστοσελίδων αυτή τη στιγμή. Ίσως έχετε δει μερικούς ιστότοπους να το χρησιμοποιούν ήδη. Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω σε έναν ιστότοπο παράλλαξης, το περιεχόμενο κινείται με διαφορετικούς ρυθμούς, φαινομενικά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Ίσως πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε μια ιδιοφυΐα υπολογιστή για να δημιουργήσετε αυτό το εφέ. Αλλά με αυτό το θέμα, όλα έρχονται ως στάνταρ.

Είναι ένα αρσενικό θέμα, ιδανικό για ένα κατάστημα μόδας ενός άντρα. Αυτός είναι ένας άλλος ιστότοπος μεταφοράς και απόθεσης, οπότε η δημιουργία της διάταξης είναι πολύ απλή.

> Αποκτήστε το θέμα του Mr Tailor τώρα.

10. Κυπαρίσσι

Το καλύτερο χαρακτηριστικό: Δημιουργήθηκε ειδικά για το WooCommerce

Κυπαρίσσι

Αυτό το θέμα έχει σχεδιαστεί ειδικά γύρω από την εργαλειοθήκη WooCommerce. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τους κατόχους διαδικτυακών καταστημάτων. Έχουν βελτιστοποιήσει ολόκληρο το θέμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, προσαρμόζοντας κάθε πτυχή για να αυξήσουν τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για αυτό το θέμα είναι η επιλογή φόντου βίντεο. Φαίνεται ότι η αρχική σας σελίδα έχει μια κινούμενη εικόνα. Ιδανικό για να αναδείξετε τα προϊόντα σας με στυλ!

> Αποκτήστε το θέμα Cypress τώρα.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω από όλους εσάς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων WordPress εκεί έξω. Ποια θέματα χρησιμοποιείτε και ποιο είναι το αγαπημένο σας?

Τώρα, ρίξτε μια ματιά στις 9 καλύτερες διαχειριζόμενες φιλοξενίες WordPress. Αυτές οι υπηρεσίες σίγουρα θα φέρουν την απόδοση του WordPress σας σε ένα νέο υψηλό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map