Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, έχετε φτάσει στον σωστό ιστότοπο. Εδώ, θα εξετάσουμε όλες τις βέλτιστες πρακτικές για να διατηρήσουμε τη λειτουργία της διαδικτυακής επιχείρησής σας, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να νομιμοποιήσετε την επιχείρησή σας και ίσως να σας προτείνουμε μερικές επιχειρηματικές ιδέες, ενώ είμαστε σε αυτήν.

Contents

Χρήση του Διαδικτύου για τη διαχείριση της επιχείρησής σας

Η δημιουργία του παγκόσμιου ιστού είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί ποτέ σε εμάς. Έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, από τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε (Χάρτες Google έναντι παραδοσιακών χαρτών + ζητώντας οδηγίες) έως τον τρόπο με τον οποίο αναζητούμε προτάσεις (διαδικτυακές κριτικές έναντι στόματος). Επίσης, διευκόλυνε τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης από ποτέ.

Με τη διαθεσιμότητα ευρυζωνικών συνδέσεων υψηλής ταχύτητας στα περισσότερα μέρη του κόσμου, είμαστε ελεύθεροι να λειτουργήσουμε την επιχείρησή μας από την άνεση των σπιτιών μας, ή ακόμα και πίνοντας mai-tais σε κάποιο τροπικό παράδεισο (εφ ‘όσον φυσικά διατίθεται WiFi).

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις είναι ότι η αγορά σας δεν περιορίζεται μόνο στη χώρα σας. Όνειρο μεγάλο. Με τη δύναμη του διαδικτύου, μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας παγκοσμίως!

Γιατί οι περισσότερες διαδικτυακές επιχειρήσεις ανεβαίνουν

Τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά όσο φαίνεται. Ακόμη και με τις ανέσεις και τα οφέλη που προσφέρει το Διαδίκτυο στη ζωή μας, θα διαπιστώσετε ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν επιτυχία στην οικοδόμηση της επιχείρησής τους ψηφιακά. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν πώς να δημιουργούν, να εμπορεύονται και να πωλούν τα προϊόντα τους σε ψηφιακό χώρο.

Η δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου για το πιο πρόσφατο προϊόν σας χωρίς σχέδιο και η απλή ελπίδα να πουλήσει είναι σαν να αγοράζετε εισιτήριο απλής μετάβασης στο επόμενο τρένο για αποτυχία.

Βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές για διαδικτυακές επιχειρήσεις

Με αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικά από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε την επιτυχία της διαδικτυακής επιχείρησής σας. Ποιός ξέρει? Με αρκετή επιμονή και μια δόση τύχης, μπορεί να το χτυπήσετε ακόμη και να μετατρέψετε την επιχείρησή σας στην επόμενη μεγάλη εκκίνηση μονόκερου!

Ανεξάρτητα από το αν είστε κτηνίατρος του κλάδου ή νέος, επιχειρηματίας με έντονα μάτια, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τις ακόλουθες συμβουλές πολύ χρήσιμες, γι ‘αυτό προσθέστε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα για εύκολη αναφορά στο μέλλον.

Εάν θέλετε περισσότερες ενημερώσεις και παραβιάσεις μικρών επιχειρήσεων, εγγραφείτε επίσης στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Εντάξει, αρκετά ξεδιάντροπη αυτοπροώθηση, ας συνεχίσουμε με το άρθρο!

Πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση

Βήμα 1: Παρέχετε λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα

Τα προβλήματα είναι ευκαιρίες. Μερικά προβλήματα μπορεί απλά να είναι εμπόδιο σε κάποιον, ενώ άλλα μπορεί να είναι εντελώς επιβαρυντικά. Προσδιορίζοντας προβλήματα και δημιουργώντας ένα προϊόν / υπηρεσία που επιλύει αυτό το ζήτημα, δημιουργείτε μια λύση που ήδη χρειάζεται η αγορά. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με την επίλυση προβλημάτων, η επιχείρησή σας θα ωφεληθεί πολύ αναγνωρίζοντας τα προβλήματα των πελατών σας. Μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα που δεν γνωρίζετε ότι έχετε, ενθαρρύνοντας συνεπώς τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις από τους πελάτες σας.

Μπορείτε να το κάνετε με:

 • Επίσκεψη σε φόρουμ που σχετίζονται με το προϊόν / την υπηρεσία σας.
  Διαβάζοντας για τι διαμαρτύρονται οι άνθρωποι ή είναι δυσαρεστημένοι, λαμβάνετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματά τους και τι προσπαθούν να επιτύχουν. Μερικά από τα πιο δημοφιλή φόρουμ που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι reddit και Bizwarriors. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Facebook και εγγραφείτε σε ομάδες που σχετίζονται με τη θέση σας! Θα κερδίσετε πολλές πληροφορίες από εκεί.
 • Επίσκεψη Quora
  Το Quora μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο πλεονέκτημα για τη συλλογή πληροφοριών. Έχει πάνω από 200 εκατομμύρια μηνιαίους μοναδικούς χρήστες, όλοι αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους.
 • Κάνοντας έρευνα λέξεων-κλειδιών
  Η έρευνα λέξεων-κλειδιών σάς βοηθά να βρείτε λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες. Ζητήστε μερικές λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι άνθρωποι, αλλά δεν έχουν μεγάλο ανταγωνισμό. Αυτό αποκαλύπτει τις λύσεις που θέλουν οι άνθρωποι.
 • Δείτε τον διαγωνισμό
  Επισκεφτείτε τους ιστότοπους του ανταγωνιστή σας για να δείτε τι κάνουν σωστά. Μπορείτε να δείτε τι είδους λύσεις παρέχουν στην αγορά και στη συνέχεια μπορείτε να “καινοτομήσετε” από εκεί. (Για να ξέρετε, όταν λέω «καινοτομία», εννοώ αντιγραφή και βελτίωση.)

Βήμα 2: Γράψτε για πώληση

Το να γράφεις καλό αντίγραφο είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου. Μάθετε βασικές τεχνικές copywriting ή προσλάβετε έναν καλό copywriter (λάβετε υπόψη ότι ένας καλός συγγραφέας δεν κάνει καλό copywriter. Είναι εντελώς διαφορετικές δεξιότητες).

Ένας καλός copywriter θα γνωρίζει πού να τοποθετήσει ένα καλό κουμπί παρότρυνσης για δράση. Θα ξέρουν πώς να γράφουν συναρπαστικούς τίτλους που είναι σύντομοι αλλά αρκετά ισχυροί για να κρατήσουν την προσοχή του κοινού, καθοδηγώντας τους βήμα προς βήμα στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Θα πραγματοποιούν πολλαπλές πωλήσεις μετά την πληρωμή των πελατών και θα τους κάνουν να νιώθουν καλά για αυτό.

Ακολουθούν ορισμένοι δείκτες για να γράψετε συναρπαστικό αντίγραφο:

 • Κρατήστε τους τίτλους σας σύντομους και γλυκούς.
 • Γράψτε για το ψηφιακό πλήθος. Έχουν πολύ μικρή διάρκεια προσοχής.
 • Μην χρησιμοποιείτε περίπλοκες λέξεις ή γλώσσα.
 • Γράψτε για έναν σκοπό.
 • Χρησιμοποιήστε το ταξίδι του αγοραστή. Είναι αποδεδειγμένο ότι λειτουργεί για έναν λόγο!

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το σε βάθος άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο σύνταξης του περιεχομένου του ιστότοπου.

Βήμα 3: Δημιουργήστε έναν ιστότοπο που μοιάζει με Premium

Όταν κάποιος σκοντάφτει στον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις, έχετε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα για να κάνετε μια καλή εντύπωση. Ένας ιστότοπος που φαίνεται ερασιτεχνικός δεν εμπνέει ακριβώς την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και όταν λένε αντίο, συνήθως λένε αντίο για πάντα.

Δώστε προσοχή στο περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) και στην εμπειρία χρήστη (UX).

 • Είναι εύκολο να περιηγηθείτε στη διεπαφή χρήστη?
 • Οι σελίδες σας ανταποκρίνονται αρκετά γρήγορα?
 • Είναι δύσκολο να διαβαστεί το αντίγραφο σε αυτό το φόντο?
 • Ποια είναι η πρόταση αξίας σας?
 • Η περιήγηση στον ιστότοπο δίνει στους πελάτες σας μια ευχάριστη εμπειρία?
 • Είναι πραγματικά εύκολη η αγορά υλικού από τον ιστότοπό σας?

Σκεφτείτε τον ιστότοπό σας ως φυσικό κατάστημα. Δεν θα θέλατε να αγοράσετε από ένα κατάστημα που φαίνεται ότι είναι το μέτωπο για τις προσφορές ναρκωτικών. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για να σχεδιάσετε ένα κατάστημα που κάνει τους πελάτες σας να αισθάνονται σαν να ρίχνουν κάποια ζύμη.

Βήμα 4: Εδραιωθείτε ως ειδικός στον τομέα σας

Αυτή η συμβουλή ισχύει τόσο για διαδικτυακές όσο και για επιχειρήσεις εκτός σύνδεσης. Παρατηρήστε πώς όταν ψωνίζετε για κάτι, έχετε την τάση να κάνετε την αγορά σας από τον πιο έμπειρο πωλητή?

Η ίδια ιδέα ισχύει για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Όταν ακούτε γνώστες, αυτοπεποίθηση και αυθεντικοί, οι άνθρωποι τείνουν να εμπιστεύονται εσάς και θα αγοράσουν οτιδήποτε προτείνετε.

Δεν χρειάζεται καν να γνωρίζετε ό, τι υπάρχει για το προϊόν σας, απλώς πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα από τους πελάτες σας και πώς μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Δώστε τους πολύτιμο περιεχόμενο και γράψτε συμβουλές δωρεάν (όπως αυτό το άρθρο). Απλώς φροντίστε να συνδέεστε πάντα πίσω στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε τα άτομα που διαβάζουν τα κομμάτια σας να γνωρίζουν από πού προέρχεται.

Μπορείτε επίσης να:

 • Γράψτε άρθρα (βάσει έρευνας λέξεων-κλειδιών).
 • Δημιουργήστε βίντεο (εάν η γραφή δεν είναι για εσάς).
 • Απαντήστε στην ερώτηση στο Quora.
 • Γράψε για Medium.
 • Συμμετέχετε σε σχετικά φόρουμ.

Βήμα 5: Μόχλευση στο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μην υποτιμάτε τη δύναμη του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν κάποιος σας παρέχει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, ουσιαστικά σας δίνει μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας.

Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τη διαφήμιση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν το μήνυμά σας χαθεί στη θάλασσα των διαφημίσεων κοινωνικών μέσων.

Όταν οι πελάτες σας σας δίνουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, αυτό σημαίνει ότι τους έχετε ήδη προσφέρει κάτι που βρήκαν πολύτιμο και εμπιστεύεστε εσάς. Αυτό το καθιστά πολύ πιο εύκολο στην αγορά νέων προϊόντων σε αυτά!

Δημιουργήστε λοιπόν μια λίστα συμμετοχής στο ενημερωτικό δελτίο στον ιστότοπό σας. Έχετε μόνο τα πάντα για να κερδίσετε αξιοποιώντας το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Εάν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δώστε προσοχή σε αυτά τα άρθρα. Ακολουθήστε τους θρησκευτικά και θα γίνετε ειδικός στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Βήμα 6: Πώληση στους υπάρχοντες πελάτες σας

Η λήψη αυτής της πρώτης πώλησης από τους επισκέπτες σας είναι ίσως το πιο δύσκολο μέρος της διαδικασίας πώλησης. Μόλις τους δώσετε έναν επιτακτικό λόγο για αρχικά να χωρίσουν τα χρήματά τους, ένα επιβλητικό 36% από αυτούς θα είναι πρόθυμοι να αγοράσουν προϊόντα από εσάς ξανά.

Προτείνετε προϊόντα ή υπηρεσίες που θα συμπληρώσουν την αρχική τους αγορά. Δημιουργήστε προγράμματα επιβράβευσης ή κωδικούς έκπτωσης που μπορούν να εξαργυρώσουν με την επόμενη αγορά τους. Προσφέρετε προσφορές “Ευχαριστώ” για αυτούς κατά το check out.

Δώστε τους μια ζωή ανταμοιβών και θα είναι οι πελάτες σας για όλη τη ζωή.

Μιλώντας για ανταμοιβές, εδώ είναι κάτι για να σας βοηθήσουμε με την αναβάθμιση.

BONUS: Ιδέες για επιχειρηματίες στο Διαδίκτυο φιλικές προς τους νέους

Εδώ, θα απαριθμήσουμε μερικές επιχειρηματικές ιδέες στις οποίες μπορούμε να αναπτύξουμε με ελάχιστη προσπάθεια.

1. Ξεκινήστε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών

Μην γεμίζετε τη μύτη σας στο μάρκετινγκ συνεργατών – σύμφωνα με το Awin.com, προβλέπεται να είναι βιομηχανία 6,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020, με ανάπτυξη 10% σε ετήσια βάση.

Κάντε την έρευνά σας μεταβαίνοντας σε φόρουμ στη θέση σας, ελέγξτε τα προβλήματα των χρηστών σχετικά με το quora και το reddit, ενώ κάνετε έρευνα για λέξεις-κλειδιά. Θυμηθείτε, θα θελήσετε να παρέχετε λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα.

Μόλις διαπιστώσετε ποια προβλήματα πρόκειται να λύσετε, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε περιεχόμενο. Γράψτε οδηγούς. Δώστε πολύτιμες πληροφορίες, δώστε στους ανθρώπους έναν λόγο να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας. Γράψτε για πώληση και χρησιμοποιήστε το ταξίδι του αγοραστή.

Σημείωση

Θα θελήσετε να εγγραφείτε ως εκδότης σε δίκτυα συνεργατών όπως το Shareasale. Αναζητήστε ποιοτικά προϊόντα ή επωνυμίες με τις οποίες θέλετε να συσχετίσετε την επωνυμία σας.

Ενώ δημιουργείτε περιεχόμενο, θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Λάβετε υπόψη τη σχεδίαση UI και UX και δημιουργήστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που φαίνεται αρκετά απλός για να περιηγηθείτε.

Θα πρέπει επίσης να διαθέσετε στην αγορά τον ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών σας, διαφορετικά δεν θα γνωρίζει κανείς ότι υπάρχει. Γράψτε άρθρα ή ιστολόγιο επισκεπτών για άλλους ιστότοπους, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ξανά τον εαυτό σας. Συμμετέχετε σε φόρουμ και απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με το Quora. Καθορίστε τον εαυτό σας ως ειδικός στον τομέα σας.

Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια σελίδα εγγραφής για το ενημερωτικό δελτίο σας, για σκοπούς μάρκετινγκ μέσω email. Τα άτομα που σας παρέχουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σας δίνουν την άδεια να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους, οπότε φροντίστε να επωφεληθείτε από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τα επιστρέψετε στον ιστότοπό σας!

Μην ξεχνάτε ότι η αναβάθμιση είναι το κλειδί για τη διατήρηση της διαδικτυακής επιχείρησής σας στα μαύρα. Πιέστε το περιεχόμενό σας με εσωτερικούς συνδέσμους που σχετίζονται μεταξύ τους, για να αυξήσετε το χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στον ιστότοπό σας. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεται στον ιστότοπό σας, τόσο πιθανότερο είναι να πραγματοποιήσετε μια πώληση.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το χέρι σας στη δημιουργία μολύβδου. Είναι βασικά το ίδιο με το μάρκετινγκ συνεργατών, εκτός από το ότι θα συλλέγετε δυνητικούς πελάτες για επωνυμίες. Στόχευση θέσεων όπως εταιρείες πιστωτικών καρτών, τραπεζικές συναλλαγές, fintech και επικοινωνήστε με τις επωνυμίες που συμμετέχουν για να συζητήσετε ένα μοντέλο πληρωμής ανά εγγραφή.

Τώρα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι επιτυχής, αλλά το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να πω ότι είναι αρκετά άγχος είναι αυτό – βεβαιωθείτε ότι η φιλοξενία ιστού σας είναι ΓΡΗΓΟΡΗ, ή δεν θα έχετε πολλούς επισκέπτες.

Κάναμε την έρευνά μας και συντάξαμε μια λίστα με τους ταχύτερους οικοδεσπότες Ιστού, εδώ. Για πιο λεπτομερή οδηγό δημιουργίας ιστότοπων, μεταβείτε εδώ.

2. Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο

Παρόλο που ένα blog και ένας ιστότοπος είναι παρόμοιοι, σίγουρα δεν είναι οι ίδιοι. Ένας ιστότοπος δημιουργεί ως επί το πλείστον στατικό περιεχόμενο, ενώ ένα ιστολόγιο ενημερώνεται συνεχώς και έχει περισσότερο προσωπικό χαρακτήρα.

Ενώ τα άτομα μπορεί να προσελκύσουν το περιεχόμενο ενός ιστότοπου, τα άτομα μπορεί να προσελκύσουν την προσωπικότητα του blogger.

Όταν το ιστολόγιό σας έχει αρκετά μεγάλο αριθμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από την πώληση διαφημιστικού χώρου, γράφοντας διαφημιστικές αναρτήσεις, παρέχοντας σε άτομα συμβουλευτικές υπηρεσίες, ακόμη και μάρκετινγκ συνεργατών.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί bloggers που έχουν μετατρέψει τα blog τους σε επιτυχημένες μικρές διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Ο Tim Ferris δεν χρειάζεται εισαγωγή με το δημοφιλές 4ωρο blog της εβδομάδας εργασίας, ενώ η Amy Song κυριαρχεί στη θέση της μόδας.

Μία από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες για τη δημιουργία ιστολογίου είναι το WordPress, ένα εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που είναι ιδανικό για bloggers. Εάν πρόκειται για κάτι που σας αρέσει, μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο.

Θυμηθείτε, δώστε λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα, γράψτε για να πουλήσετε, χτίστε έναν premium ιστότοπο, καθιερώστε τον εαυτό σας ως εμπειρογνώμονα, επωφεληθείτε από το μάρκετινγκ μέσω email και πάντα UPSELL!

3. Ξεκινήστε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου

Με τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών όπως το Amazon να κερδίζουν δημοτικότητα κάθε μέρα, δεν είναι απαραίτητο να αξιοποιήσει τη φήμη του και να πουλήσει τα προϊόντα σας στο κατάστημά τους.

Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια, επιτυχημένη επωνυμία, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μην με παρεξηγείτε, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την πώληση προϊόντων στο Amazon (το κάνουν ακόμη και οι μεγάλες μάρκες). Απλώς, ως μια νέα επωνυμία μπουτίκ, θα ανταγωνίζεστε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες άτομα που πωλούν παρόμοια προϊόντα σε αυτές τις πλατφόρμες.

Όταν δημιουργείτε το δικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να το προσαρμόσετε και να τοποθετήσετε την επωνυμία σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε είναι μέσω του Shopify.

Είναι κατασκευασμένο για ηλεκτρονικό εμπόριο, εύκολο στη χρήση και διαθέτει εκπληκτικά εργαλεία μάρκετινγκ!

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Dropshipping. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επιχειρηματικά μοντέλα, αφού δεν έχετε κανένα κόστος. Τα προϊόντα τοποθετούνται στην αποθήκη του προμηθευτή σας και αποστέλλονται μόνο όταν λάβετε μια παραγγελία. Απλά προσέξτε και πάρτε τον εαυτό σας έναν καλό προμηθευτή, γιατί ένας κακός με κακή εξυπηρέτηση θα βλάψει μόνο την επωνυμία σας.

Θα πρέπει να επενδύσετε στο μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα σας θα έχουν αρκετό χρόνο οθόνης. Απλώς φροντίστε να λάβετε υπόψη τις 6 βέλτιστες πρακτικές μας και η επιχείρησή σας θα πρέπει να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

4. Ξεκινήστε μια δημιουργική επιχείρηση σχεδιασμού

Πάντα υπάρχει ανάγκη για ψηφιακές εικαστικές τέχνες και παρόλο που υπάρχουν δωρεάν προγράμματα εκεί έξω, οι άνθρωποι προτιμούν να πληρώνουν επαγγελματίες για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Καταλαβαίνουν ότι ο καλλιτέχνης παράγει το έργο, όχι τα εργαλεία.

Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο εξειδίκευσης στη σχεδίαση λογότυπου, στη σχεδίαση ιστότοπου ή ακόμη και να ειδικευτείτε στη γενική γραφιστική.

Δημιουργήστε ένα όνομα για τον εαυτό σας, κοινοποιώντας πολύτιμες συμβουλές σχεδίασης σε φόρουμ όπως το Quora ή με άτομα στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Μην ανησυχείτε για να μοιραστείτε τις δεξιότητές σας ή να δώσετε μυστικά.

Με το Youtube, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να μάθουν ό, τι χρειάζονται, αλλά θα προτιμούν να πληρώνουν έναν επαγγελματία για να κάνουν τα πράγματα επαγγελματικά.

Θυμηθείτε, δώστε αξία και θα λάβετε περισσότερη αξία σε αντάλλαγμα!

5. Ξεκινήστε μια επιχείρηση στούντιο ή τύπου παραγωγής

Η ζήτηση για παραγωγή εικόνας και βίντεο είναι υψηλότερη από ποτέ, χάρη στην εμφάνιση διαφημίσεων ψηφιακών / κοινωνικών μέσων. Είναι ενδιαφέρον, ελκυστικό και το πιο σημαντικό από όλα, έπρεπε να γίνει μετατροπή.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα στούντιο με επίκεντρο την παραγωγή εικόνων, το ρετουσάρισμα, την παραγωγή βίντεο ή απλά ίσως να εστιάσετε αποκλειστικά στη δημιουργία ψηφιακών προϊόντων όπως ταπετσαρίες τηλεφώνου.

Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας σε διαφημιστικά γραφεία, να υποβάλετε υλικό σε πλατφόρμες όπως το Shutterstock ή το Blackbox ή να εγγραφείτε για κάτι σαν το πρόγραμμα προγραμματιστών της Samsung και να δημιουργήσετε θέματα για πώληση στη σειρά Galaxy τους.

Το καλύτερο από όλα, μπορείτε εύκολα να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας προσλαμβάνοντας ελεύθερους επαγγελματίες! Λάβετε υπόψη ότι εάν καταφέρετε να βρείτε έναν καλό ελεύθερο επαγγελματία, διατηρείτε τους όπως η ζωή σας εξαρτάται από αυτό. Αξιόπιστοι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δύσκολο να βρεθούν, και αν συναντήσετε έναν, ανταμείψτε τους καλά!

6. Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι όλη η οργή αυτές τις μέρες. Είναι φθηνά, ενημερωτικά και παρέχουν καλή αξία τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον δημιουργό. Το καλύτερο από όλα, δημιουργήστε το πρόγραμμα μία φορά και θα αποφέρει παθητικό εισόδημα!

Δημιουργήστε μια επιχείρηση που περιστρέφεται γύρω από προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης. Δημιουργήστε πολύτιμα μαθήματα και πληροφορίες, ανεβάστε σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης όπως το Udemy και θα έχετε ένα σύνολο προϊόντων που δεν λήγουν ποτέ!

Τελικά Μουσικά

Ακολουθεί μια μικρή ανακεφαλαίωση των πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε για να βεβαιωθούμε ότι η μικρή διαδικτυακή επιχείρησή σας ανθεί σαν ξιφία που ξεχειλίζει από το νερό (φαίνεται καλύτερα όταν απεικονίζεται σε αργή κίνηση).

 1. Παρέχετε λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα
  Ανακαλύψτε τους πόνους των πελατών σας και λύστε τους.
 2. Γράψτε για πώληση
  Σε κανέναν δεν αρέσει να διαβάζει, οπότε βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο είναι γραμμένο σε ΠΩΛΗΣΗ!
 3. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο που αισθάνεται premium
  Δεν έχει σημασία αν πουλάτε μια βρεγμένη πατάτα ή μια τσάντα σχεδιαστών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κατάστημά σας φαίνεται καλό.
 4. Καθορίστε τον εαυτό σας ως ειδικός στον τομέα σας
  Δώστε αξία στους πελάτες σας με τις γνώσεις σας και θα σας ανταμείψουν με μια αξία ζωής.
 5. Μόχλευση στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  Είναι μια άμεση γραμμή επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Επωφεληθείτε από αυτό, αλλά αντιμετωπίστε το με σεβασμό.
 6. Πώληση στους υπάρχοντες πελάτες σας
  Εάν αγόρασαν από πριν, θα αγοράσουν ξανά από εσάς. Απλά πρέπει να τους δώσετε έναν λόγο να αγοράσετε.

Εκεί το έχεις. 6 σταθερά βήματα για να διατηρήσετε τη μικρή επιχείρησή σας μαύρη. Φροντίστε είτε να τα δεσμεύσετε στη μνήμη είτε να επωφεληθείτε από αυτές τις συμβουλές. Μια μέρα, θα κοιτάξετε πίσω τις επιτυχίες σας και θα ευχαριστήσετε την Google που σκοντάψατε σε αυτό το κομμάτι γραπτής αποστολής.

Τέλος πάντων, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που θέλετε να απαντήσουμε, απλώς στείλτε μας ένα μήνυμα ή ένα email. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Τώρα προχωρήστε και δείξτε στον κόσμο τι μπορούν να πετύχουν οι καθημερινές μικρές επιχειρηματίες.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me