Ζύρο

Contents

Ζύρο

https://zyro.com/

tl; δρ

Το Zyro είναι ένα νέο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που συνοδεύεται από τη φιλοξενία του. Ένα πνευματικό τέκνο της καθιερωμένης μάρκας Hostinger, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να ξεκινούν πολύ γρήγορα βασικούς ιστότοπους χωρίς προβλήματα. Παρόλο που δεν είναι τέλειο σε μεγάλο χρονικό διάστημα, το Zyro έχει πολλές πιθανές ελκυστικές ιδέες για χρήστες που δεν κοιτάζουν πολύ μετά από μια βασική ψηφιακή παρουσία.

Zyro Review: 10 Πλεονεκτήματα & 4 Μειονεκτήματα του Zyro Website Builder

Με την αγορά οικοδόμησης ιστότοπων πιο ζεστή από μια πίτσα έξω από το φούρνο, πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων εμφανίστηκαν εδώ και εκεί. Ωστόσο, από την παρατήρησή μου, πολλοί από αυτούς ανταγωνίζονται για αυτό που κάποιος θα θεωρούσε ήδη ένα εξειδικευμένο τμήμα της αγοράς.

Αυτή είναι η στιγμή που ένας νέος παίκτης στη βιομηχανία μπαίνει και αναστατώνει το καλάθι. Κάποιος σαν τον Zyro, για παράδειγμα. Παρά τον ισχυρισμό του ότι είναι μια εξαιρετικά ισχυρή λύση, μια εμπεριστατωμένη ανασκόπηση του Zyro διαπιστώνει ότι στην πραγματικότητα, η βασική έκκληση έγκειται στη στενή προσήλωσή της στην απλότητα.

Όχι κάθε ιστότοπος που πηγαίνει στο διαδίκτυο στοχεύει να είναι ένα ψηφιακό μεγαθήριο, και για πελάτες σαν αυτούς, το Zyro προσφέρει μια πολύ μοναδική ευκαιρία για συνεργασία με έναν ιδανικό πάροχο λύσεων. Ένα που είναι εύκολο στη χρήση, σε πολύ λογικές τιμές και προσφέρει τον σωστό συνδυασμό εργαλείων.

Τι είναι το Zyro?

Το zyro σάς επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν ιστότοπο

Το Zyro είναι μια ταχεία πλατφόρμα ανάπτυξης ιστότοπων που απευθύνεται σε χρήστες με μηδενικές δεξιότητες κωδικοποίησης. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καν ανάγκη για το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς-στόχου της να γνωρίζει τίποτα για τους ιστότοπους. Εφόσον είστε εξοικειωμένοι με γραφικά περιβάλλοντα χρήστη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zyro.

Εκτός από το GUI ανάπτυξης ιστού, το Zyro προσφέρει επίσης συναφή εργαλεία που μπορεί να είναι χρήσιμα. Αυτά περιλαμβάνουν ένα σενάριο παραγωγής περιεχομένου AI, έναν χάρτη θερμότητας AI για βοήθεια ελέγχου εστίασης και ένα μεγάλο σύνολο εικόνων για χρήση ως πόρους.

10 λόγοι για τους οποίους το Zyro είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

1. Καλή απόδοση ιστότοπου!

Η απόδοση του Zyro με τον ιστότοπο δοκιμών μας ήταν αρκετά καλή.

Το zyro έχει καλή ταχύτητα διακομιστή με βάση το bitcatcha

Ο ιστότοπος δοκιμών Zyro σημείωσε Α + στον Έλεγχο ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha.
(Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα)

Το Bitcatcha δημιουργεί και διατηρεί δοκιμαστικούς ιστότοπους για τους κεντρικούς υπολογιστές που ελέγχουμε για μέγιστη διαφάνεια στις κριτικές μας. Στην περίπτωση του Zyro, οι διακομιστές τους απέδωσαν αρκετά καλά χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή μας, κατά μέσο όρο 125,8 ms βάσει δοκιμών από δέκα τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

1.1 Αυτόματη συμπερίληψη Cloudflare

Όπου οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων επιτρέπουν στους χρήστες να ενσωματώνουν υπηρεσίες δικτύου διανομής περιεχομένου (CDN) όπως το Cloudflare, το Zyro προχωρά ένα βήμα παραπέρα και έχει ενεργοποιήσει το Cloudflare και λειτουργεί από προεπιλογή για όλους τους ιστότοπους.

Το zyro χρησιμοποιεί διακομιστές cloudflare

Παρόλο που αυτό δεν ακούγεται πολύ, μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά για τους νέους ιδιοκτήτες ιστότοπων που μπορεί να μην γνωρίζουν καν τι είναι ένα CDN (ή ότι υπάρχουν). Η συμπερίληψη θα μπορούσε επίσης να διαδραματίσει ρόλο στην ισχυρή απόδοση που έχει δει στους ιστότοπους που φιλοξενούνται στο Zyro μέχρι στιγμής.

1.2 SSL χωρίς χέρια

Για όσους από εσάς ίσως έχετε δυσκολευτεί να δημιουργήσετε και να προσθέσετε SSL στο παρελθόν, το Zyro το χειρίζεται για εσάς. Σε αντίθεση με πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας όπου πρέπει να αντιμετωπίσετε διαφορετικά SSL και μεθόδους χειρισμού, ο ιστότοπός σας Zyro καλύπτεται αυτόματα με SSL.

Αυτό είναι σωστό – με μηδενική προσπάθεια εκ μέρους σας. Το SSL μπορεί να ακούγεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά είναι απολύτως απαραίτητο για κάθε σύγχρονο ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, πολλές μηχανές αναζήτησης σήμερα τιμωρούν ενεργά ιστότοπους χωρίς SSL.

1.3 Η ανταπόκριση έρχεται φυσικά

Για όσους μπορεί να ανησυχούν για το να χτίσουν και για κινητά, το Zyro σας έχει καλύψει και εκεί. Όλοι οι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί με το Zyro ανταποκρίνονται αυτόματα τόσο στις εμπειρίες επιτραπέζιων υπολογιστών όσο και σε κινητές συσκευές.

Αυτή η συμπερίληψη υπογραμμίζει περαιτέρω την πρόθεση Zyro να βοηθήσει τους αρχάριους να δημιουργούν ιστότοπους εύκολα. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για διαφορετικές μορφές, απλώς drag, drop, και το Zyro θα χειριστεί τα υπόλοιπα.

2. Ακραία απλότητα!

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το ταξίδι με το Zyro, το πλησίασα το ίδιο όπως είχα στο παρελθόν πολλούς κατασκευαστές ιστοσελίδων. Αυτό με οδήγησε να γίνω εξαιρετικά δυσαρεστημένος μαζί τους καθώς αντιμετώπισα το ένα εμπόδιο μετά το επόμενο στην αναζήτησή μου για τον τέλειο ιστότοπο.

Μόνο μετά από πολλή συζήτηση συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να το κοιτάξω με φρέσκα μάτια – και αυτό ήταν όταν οι κλίμακες έπεσαν από την άποψή μου για το Zyro. Η ομορφιά του Zyro δεν έγκειται σε αυτό που προσφέρει ό, τι χρειάζεστε για να χτίσετε τον τέλειο ιστότοπο, αλλά αρκεί για να δημιουργήσετε μια ψηφιακή παρουσία γρήγορα και εύκολα.

Το Zyro φέρνει τους δημιουργούς ιστότοπων στις πρώτες μέρες, όταν οι περισσότεροι θυμόταν ότι οι χρήστες που ήθελαν να τους χρησιμοποιήσουν χρειάζονταν απλότητα. Σήμερα, η αγορά έχει υπερθερμανθεί που οι παίκτες αναγκάζονται να συσσωρευτούν με συνεχώς αυξανόμενα σύνολα χαρακτηριστικών.

Εάν είστε νέοι σε ιστότοπους και θέλετε έναν βασικό ιστότοπο για την εταιρεία σας (ή ακόμα και τον εαυτό σας), αυτή είναι μια σοβαρή επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη. Σχεδόν όλα στο Zyro αφορούν την απλότητα και τα χαρακτηριστικά που μπορεί να φαίνονται λείπουν υπάρχουν για δύο λόγους.

Το πρώτο είναι ότι δεν είναι πιθανότατα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν πολύ βασικοί χρήστες, οπότε παραλείπονται για να διατηρήσουν τα πράγματα καθαρά. Το δεύτερο είναι ότι η αναποτελεσματική χρήση αυτών των λειτουργιών θα έθετε σε κίνδυνο την υπόσχεση του Zyro για εξαιρετική απόδοση του ιστότοπου.

Ως το πιο προφανές σημάδι αυτού, η διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει μόνο λίγα στοιχεία για χρήση. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν είναι τόσο εύκολο όσο 1, 2, 3 – μεταφέρετε και αποθέστε, αλλάξτε το μέγεθος και μετά επεξεργαστείτε. Αυτό είναι ουσιαστικά το μόνο που υπάρχει.

3. Χρησιμοποιήστε τα υπάρχοντα πρότυπα!

Για να ξεκινήσετε, το Zyro διαθέτει μια ομάδα έτοιμων προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν μια γενική ιδέα για το πώς μπορούν να φαίνονται οι ιστότοποι και, στη συνέχεια, μπορείτε είτε να τους χρησιμοποιήσετε «ως έχει» και να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο ή να τα προσαρμόσετε όσο θέλετε.

Το zyro έχει έτοιμα πρότυπα για γρήγορη εκκίνηση

Το σύνολο προτύπων του Zyro καλύπτει διάφορες περιπτώσεις χρήσης.

Με τον τρόπο λειτουργίας του Zyro Builder, η τροποποίηση των υπαρχόντων προτύπων είναι πολύ πιο εύκολη σε σύγκριση με τους περισσότερους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, καθώς υπάρχουν λιγότερα στοιχεία και έννοιες σχεδιασμού που πρέπει να ανησυχούν.

Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, αυτό που προτείνω στους χρήστες είναι να πάρουν τα πρότυπα με λίγο αλάτι. Μην το έχετε στο μυαλό σας ότι αυτά είναι ακριβώς αυτά που πρέπει να εργαστείτε. Παρατηρήστε το εύρος των προτύπων για να σας δώσει μια ιδέα για το τι μπορεί να είναι δυνατό στο Zyro.

Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο ορισμένα πρότυπα χρησιμοποιούν μερικώς αλληλεπικαλυπτόμενες εικόνες για να δώσουν μια πιο πολυδιάστατη αίσθηση στους ιστότοπους. Αν μπορείτε να αποκτήσετε έννοιες όπως αυτό, θα μπορείτε να βρείτε κάποια προσαρμοσμένα, εκπληκτικά πρότυπα δικά σας.

4. Χρήσιμα πλέγματα δημιουργίας σελίδων!

Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, το Zyro διαθέτει ένα πολύ χρήσιμο σύστημα πλέγματος που βοηθά με τις διατάξεις. Τα μπλοκ πλέγματος δεν είναι ορατά μέχρι να δοκιμάσετε και να μετακινήσετε ένα στοιχείο, επομένως δεν αποσπά την προσοχή.

Το σύστημα πλέγματος zyro βοηθά στην οργάνωση του περιεχομένου της σελίδας

Τα πλέγματα στο Zyro σάς βοηθούν να οργανώσετε εύκολα τα στοιχεία της σελίδας σας.

Μόλις επιλέξετε κάτι και προσπαθήσετε να το μετακινήσετε, τότε είναι που τα κουτιά πλέγματος μπαίνουν στο παιχνίδι και σας βοηθούν με την τοποθέτηση, όπως η ευθυγράμμιση και η αλλαγή μεγέθους των στοιχείων. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την εσφαλμένη ευθυγράμμιση των διαφορετικών στοιχείων της σελίδας σας.

Μου αρέσει ο τρόπος που όμως προσπαθείτε να χειριστείτε τα στοιχεία, εύκολα στη θέση τους χάρη σε αυτά τα κουτιά. Η αίσθηση είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τη δυνατότητα snap και lock της διεπαφής των Windows, αν και πιο φυσική.

Βεβαίως, η προσαρμογή των ορίων των στοιχείων και η προσαρμογή τους σε πλέγματα μπορεί να πάρει λίγο συνηθισμένο. Μόλις το κάνετε, θα παρατηρήσετε ότι αυτή η ευελιξία σάς επιτρέπει να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα από ό, τι πολλοί άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων.

5. Το AI Writer βοηθά στη δημιουργία περιεχομένου!

Αυτή η λειτουργία είναι κάτι που πραγματικά δεν έχω δει σε κανένα άλλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων μέχρι σήμερα. Ωστόσο, για πολλούς επίδοξους ιδιοκτήτες ιστοτόπων, η δυνατότητα γενικής χρήσης περιεχομένου είναι εξαιρετική ιδέα.

Ο συγγραφέας zyro ai βοηθά στη δημιουργία περιεχομένου

Το AI Writer είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά εργαλεία στο ρεπερτόριο Zyro.

Ως συγγραφέας στην καρδιά, έπρεπε πραγματικά να καταπιώ τη γλώσσα μου όταν αντιμετώπισα για πρώτη φορά αυτό το χαρακτηριστικό. Ωστόσο, συνειδητοποίησα γρήγορα ότι πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν θα είχαν στη διάθεσή τους έναν συγγραφέα περιεχομένου για να δημιουργήσουν άψογο αντίγραφο για αυτούς.

Ακόμα κι αν το περιεχόμενο δεν είναι φανταστικό, το AI Writer μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να δώσει στους εκκολαπτόμενους ιδιοκτήτες ιστότοπων μια ιδέα για το τι θα μπορούσε να πάει σε συγκεκριμένες ενότητες του ιστότοπού τους. Είναι επίσης εξαιρετικά απλό στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε από μερικές προκαθορισμένες επιλογές και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για να εισαγάγετε αυτόματα το δημιουργημένο κείμενο.

Προσοχή όμως ότι το κείμενο είναι πραγματικά πολύ γενικό. Ωστόσο, είναι υπέροχο.

6. Τόνοι δωρεάν εικόνων!

Ακόμα ένας κρίσιμος τομέας στον οποίο πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων υπολείπονται είναι να παρέχει στους χρήστες του μια ομάδα εικόνων για να παίξει. Έχω συναντήσει ακόμη και ορισμένους που ήθελαν να χρεώσουν επιπλέον για εικόνες και προσέφερα μόνο μερικές εικόνες δωρεάν.

Το zyro προσφέρει δωρεάν εικόνες

Η Zyro έχει συνδεθεί με το Unsplash, οπότε μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια τράπεζα δωρεάν εικόνων που θα λειτουργήσει εντός του ίδιου του δημιουργού ιστότοπων. Η ιδέα της ενοποίησης με έναν ιστότοπο όπως το Unsplash είναι απλώς εμπνευσμένη.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες στο Zyro και να τις χρησιμοποιήσετε στον δικό σας ιστότοπο. Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να περικόψετε και να τοποθετήσετε εικόνες οπουδήποτε θέλετε.

7. Γρήγορες ενημερώσεις!

Όταν το Zyro πρωτοεμφανίστηκε, ήμουν λίγο μπερδεμένος αφού ένιωθα ότι υπήρχαν πολλοί τομείς που θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Ωστόσο, αυτό που συνειδητοποίησα στη συνέχεια ήταν ότι όσο γρήγορα τα βρήκα, τα θέματα εξαφανίζονταν.

Λίγο αργότερα, έμαθα ότι ο Zyro υποβάλλεται συνεχώς (και εξακολουθεί να υφίσταται) ενημερώσεις. Παρόλο που αυτό δεν μπορεί να είναι κάτι καινούργιο για υπηρεσίες όπως αυτό, ο ρυθμός με τον οποίο παρατήρησα ότι έγιναν ενημερώσεις ήταν εντυπωσιακός.

8. Λογότυπο & Κατασκευαστές συνθήματος!

Αυτό πηγαίνει πίσω σε αυτό που ανέφερα ότι το Zyro είναι κατάλληλο για νέους ιδιοκτήτες ιστότοπων που πρέπει να αναπτύξουν γρήγορα και χωρίς κόπο ιστότοπους. Πρώτα ήταν η απλή διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων, μετά ο συγγραφέας AI και για να ολοκληρώσουμε το trifecta έχουμε τους δημιουργούς λογότυπων και σλόγκαν.

Δεν θα προσπαθήσω να σας χτυπήσω τον ήλιο και να σας πω ότι είναι φοβερό – ο κατασκευαστής λογότυπων είναι στην πραγματικότητα, εξαιρετικά βασικός. Ωστόσο, είναι ένα ακόμη ενσωματωμένο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να είναι πολύτιμο για τους νέους ιδιοκτήτες ιστότοπων. Το ίδιο ισχύει και για τους δημιουργούς σλόγκαν.

Αυτό είναι κάτι που πολλά άλλα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων θα μπορούσαν να κάνουν και η Zyro το έχει εφαρμόσει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ιδανικό για το κοινό-στόχο τους.

9. Το AI Heatmap βοηθά στη διατήρηση της εστίασης!

Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου, μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πού οι επισκέπτες σας είναι πιθανό να εστιάσουν την προσοχή τους με βάση το σχέδιό σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε στοιχεία στο σημείο που πρέπει να είναι. Αυτό προσπαθεί να κάνει ο χάρτης AI της Zyro.

Το zyro ai heatmap σάς δείχνει πού πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία της ιστοσελίδας σας

Αν και δεν αποτελεί μέρος του βασικού ιστότοπου Zyro, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το διαθέσιμο εργαλείο από τον ιστότοπό του. Λειτουργεί με βάση εικόνες, οπότε για να δείτε πώς είναι ο ιστότοπός σας, κάντε ένα στιγμιότυπο της σελίδας και ανεβάστε το στο εργαλείο AI Heatmap.

Τα χρωματικά μπαλώματα που προκύπτουν είναι θερμοκρασίες – δείχνοντας πόσο καλά λειτουργούν αυτές οι περιοχές ως επισημάνσεις.

10. Εύχρηστες ενσωματώσεις εφαρμογών!

Για όσους θέλουν ελαφρώς πιο προηγμένες λειτουργίες, το Zyro χρησιμοποιεί εφαρμογές για να ενσωματώσει τη λειτουργικότητα. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο μια χούφτα συμπεριλαμβανομένων των Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger και Hotjar.

Ωστόσο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Zyro θα προσθέσει περισσότερα σε εύθετο χρόνο.

4 πράγματα που μπορεί να βελτιώσει το Zyro

1. Πιο σύνθετος χειρισμός τομέων

Για ένα σύστημα όπως το Zyro που ισχυρίζεται ότι στοχεύει στην απλότητα, ο χειρισμός του ονόματος τομέα είναι λίγο περίεργος. Σε κανονικές περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε (ακόμα κι αν αγοράσατε το όνομα τομέα ξεχωριστά από το σημείο όπου αγοράσατε τη φιλοξενία), είναι να ενημερώσετε τους διακομιστές DNS.

Στην περίπτωση του Zyro, πρέπει να μπείτε και να επεξεργαστείτε τις εγγραφές CNAME. Παρόλο που αυτό δεν είναι υπερβολικά δύσκολο, προσθέτει ένα περιττό επίπεδο πολυπλοκότητας για χρήστες που δεν έχουν καταλάβει την τεχνολογία. Θα τους ζητηθεί να βρωμιάσουν σε μια περιοχή που δεν είναι πραγματικά κατάλληλη για να αρχίσουν οι αρχάριοι.

Η Zyro δεν πουλά απευθείας ονόματα τομέα, οπότε θα σας στείλει στο Hostinger εάν θέλετε να αγοράσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα.

2. Περιορισμένη προσαρμοστικότητα

Όταν είπα ότι το Zyro είναι πολύ βασικό, το εννοούσα πραγματικά. Σέρνω & τα στοιχεία πτώσης περιλαμβάνουν πέντε τύπους περιεχομένου – κείμενο, κουμπί, εικόνα, βίντεο και χάρτη. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα άλλο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναθεώρησης, προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στο μυαλό κάποιου που χρησιμοποιεί ένα σύστημα σαν αυτό για πρώτη φορά και αυτό το είδος δούλεψε για μένα.

Ωστόσο, αυτή είναι η ευκαιρία να επισημάνουμε ότι εάν έχετε πολύ συγκεκριμένα σχέδια για έναν ιστότοπο που θέλετε, το Zyro μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Εάν έρθετε με νέο μυαλό και εργάζεστε με τα εργαλεία που έχετε, μπορώ να σας διαβεβαιώσω για έναν γρήγορο, απλό ιστότοπο.

3. Ακόμα ελαφρώς με λάθη

Όταν κοίταξα για πρώτη φορά τον Zyro, ομολογώ ένιωσα λίγο δυσαρεστημένος. Ωστόσο, με τις τιμές που έχουν κάνει αναβαθμίσεις, τώρα αισθάνομαι ότι είναι ένα χρησιμοποιήσιμο σύστημα, παρόλο που παρατηρώ μερικά σφάλματα εδώ και εκεί.

Για παράδειγμα, όταν προσπαθείτε να ανεβάσετε μια δική σας εικόνα, εάν κάνετε διπλό κλικ στην εικόνα που θέλετε όταν ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου, η μεταφόρτωση αποτυγχάνει και σας προκαλεί πίσω στην οθόνη μεταφόρτωσης εικόνας. Η επανάληψη της δράσης τη δεύτερη φορά θα είναι επιτυχής.

Όπως είπα, μικρά, αστεία μικρά σφάλματα που είναι περισσότερο ενοχλητικά από οτιδήποτε σημαντικό.

4. Η υποστήριξη αφήνει πολλά που επιθυμείτε

Το σύστημα υποστήριξης του Zyro χρειάζεται ακόμα σημαντική βελτίωση – κυρίως στις δύο πτυχές που θα συζητήσω παρακάτω.

4.1 Αργή υποστήριξη πελατών

Η επικοινωνία με την υποστήριξη Zyro ήταν κάπως ασυνήθιστη, καθώς δεν είχε πραγματική ζωντανή συνομιλία. Ήταν περισσότερο από ένα chatbot που θα προωθούσε αιτήματα υποστήριξης ή ερωτήσεις στην τεχνική ομάδα τους. Η απάντηση χρειάστηκε λίγη ώρα για να επιστρέψει μέσω email (στην περίπτωσή μου, περίπου 12 ώρες).

μπορεί να βελτιωθεί η υποστήριξη πελατών zyro

Αν και για να είμαστε δίκαιοι, οι περισσότερες ομάδες υποστήριξης χρειάζονται λίγο χρόνο – αυτό συνήθως δεν ισχύει για βοήθεια μέσω συνομιλίας. Το να περιμένεις μισή μέρα για ένα διαδικτυακό ερώτημα υποστήριξης είναι λίγο απογοητευτικό.

Τούτου λεχθέντος, πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αν και το Zyro ανήκει στο Hostinger, τα συστήματα υποστήριξής τους είναι σχεδόν εντελώς διαφορετικά. Προσπάθησα να μιλήσω στην υποστήριξη του Hostinger σχετικά με τις αλλαγές DNS για τον ιστότοπό μου στο Zyro και με οδήγησαν να επικοινωνήσω με την υποστήριξη Zyro (που χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να απαντήσουν).

4.2 Περιορισμένη βάση γνώσεων

Επίσης, δυστυχώς, η βάση γνώσεων τους είναι αρκετά λιγοστή. Υπάρχουν λίγα άρθρα εκεί που περιέχουν μερικές απαντήσεις σε μία ή δύο γραμμές σε βασικές ερωτήσεις. Δεν υπάρχουν σε βάθος οδηγοί ή κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο, δυστυχώς.

Η βάση γνώσεων για το zyro εξακολουθεί να λείπει

Μερικά από το Q&Ένα στη βάση γνώσεων μοιάζει πραγματικά με ασυναρτησίες.

Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η βάση γνώσεων τους μοιάζει να γράφτηκε ως μια γρήγορη συχνή ερώτηση βάσει των χαρακτηριστικών τους και όχι με στόχο την αντιμετώπιση πραγματικών ζητημάτων, τεχνικών ή με άλλο τρόπο.

Σχέδιο Zyro & Τιμολόγηση: Επισκόπηση

FreeBasicUnleashed
Εύρος ζώνης 500MB10GB Απεριόριστο
Αποθήκευση 500MB10GB Απεριόριστα
Συγγραφέας AI
Δημιουργός λογότυπου
Σύνδεση τομέα✘✘
Κατάργηση διαφημίσεων✘
Google Analytics✘
Τιμή / MOFREE$1.99*$3.49*

* Η αναγραφόμενη τιμή χρεώνεται σε ετήσια βάση.

Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zyro δωρεάν, σας συνιστώ απολύτως να εγγραφείτε στο πρόγραμμα BASIC, το οποίο σας δίνει πολύ περισσότερους πόρους, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα, περιλαμβάνει ενσωματώσεις εφαρμογών και καταργεί διαφημίσεις από τον ιστότοπό σας.

Το κόστος της BASIC είναι μόνο 1,99 $ που μου φαίνεται σαν το γλυκό σημείο στο Zyro για το οποίο οι περισσότεροι χρήστες θα πυροβολήσουν σε αρχάριο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, η μόνη διαφορά μεταξύ των σχεδίων BASIC και UNLEASHED είναι ότι το τελευταίο παρέχει απεριόριστους πόρους.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, και τα δύο προγράμματα επί πληρωμή είναι ταυτόσημα εκτός από την κατανομή πόρων.

Οι τιμές που έχω δείξει παραπάνω βασίζονται σε ετήσια συνδρομή. Εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, η έκπτωση αυξάνεται. Στην πραγματικότητα, για ένα πρόγραμμα 3 ετών, θα πληρώνετε μόνο 1,30 $ το μήνα για το πρόγραμμα BASIC!

Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο Zyro είναι:

 • Συγγραφέας AI
 • Χάρτης θερμότητας AI
 • Δωρεάν λογότυπο & Κατασκευαστής συνθήματος
 • Τόνοι δωρεάν εικόνων

Ετυμηγορία: Είναι η Zyro η σωστή λύση για εσάς?

Εάν είστε νέοι σε ιστότοπους και θέλετε να δημιουργήσετε μια βασική ψηφιακή παρουσία, τότε το Zyro μπορεί να είναι το τέλειο εργαλείο για εσάς. Προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς άγχος με το οποίο μπορούν να συνεργαστούν πολύ βασικοί χρήστες. Στην πραγματικότητα, εγγραφείτε για το δωρεάν πρόγραμμα και πειραματιστείτε προτού μετατρέψετε σε πρόγραμμα επί πληρωμή, ώστε να δοκιμάσετε το σύστημά τους.

Για πιο προχωρημένους χρήστες που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες του πώς και τι θέλετε τότε το Zyro μπορεί να μην είναι κατάλληλο. Το περιβάλλον στο Zyro έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο – να επιτρέπει στους αρχάριους να δημιουργούν εύκολα πολύ ευέλικτους ιστότοπους – και το έχει επιτύχει.

Ίσως αυτό να αλλάξει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, το Zyro είναι η ιδανική πλατφόρμα για πραγματικούς αρχάριους.

Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τη λίστα του Best Website Builder για άλλες εκπληκτικές εναλλακτικές λύσεις!

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ✓ Μεγάλη ταχύτητα
 • ✓ Εύκολη μεταφορά & Πτώση
 • ✓ Σύστημα πλέγματος
 • ✓ Συγγραφέας AI
 • ✓ Λογότυπο & Κατασκευαστής συνθήματος
 • ✓ Δωρεάν εικόνες

Συνιστάται για

 • • Ιστότοποι για αρχάριους
 • • Βασική διαδικτυακή παρουσία
 • • Ιστότοποι χαρτοφυλακίου
 • • Προγραμματιστής ιστοτόπου προϋπολογισμού

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me