Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να ξοδέψουν μια περιουσία στον οικοδεσπότη Ιστού τους.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα. Υπάρχουν πολλοί υπέροχοι οικοδεσπότες Ιστού που κοστίζουν λιγότερο από 5 $. Οι φτηνοί οικοδεσπότες δεν είναι πάντα απορροφητικοί!

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι από τους καλύτερους οικοδεσπότες έχουν τιμές γνωριμίας τόσο χαμηλές όσο 1,99 $, και θα εξακολουθείτε να έχετε όλες τις κορυφαίες δυνατότητές τους. Είναι πρόθυμοι να μειώσουν την τιμή εισόδου τους για να προσελκύσουν πελάτες και μπορείτε να επωφεληθείτε.

Φυσικά, υπάρχουν και κάποιες κακές εταιρείες φιλοξενίας που κρύβονται στο ίδιο εύρος τιμών. Το δύσκολο μέρος χωρίζει το καλό από το κακό.

Έχουμε 6 εύκολα κριτήρια για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τους καλύτερους οικοδεσπότες σε φτηνή τιμή, ώστε να μπορείτε να έχετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. Αλλά αν βιάζεστε, εδώ είναι οι 3 κορυφαίοι φτηνοί οικοδεσπότες ιστού που προτείνω (& η τιμή ανανέωσής τους).

Contents

Φτηνό κυνήγι οικοδεσποτών

1. ελέγξτε τις δυνατότητές τους

Ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού θα συσκευάσει σε όλες τις κορυφαίες δυνατότητές του ως μέρος του πακέτου. Τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν:

 • Αποθήκευση & εύρος ζώνης
 • Οι περισσότεροι ποιοτικοί κεντρικοί υπολογιστές έρχονται τώρα με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά ορισμένοι εξακολουθούν να έχουν όριο 5 GB ή λιγότερο.

 • Πόσους τομείς addon?
 • Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού θα σας δώσουν χώρο για έως και 25 επιπλέον τομείς, αλλά έχουμε δει κακές επιλογές που σας δίνουν μόνο έναν ή ακόμη και κανέναν καθόλου.

 • Πόσες διευθύνσεις email μπορείτε να δημιουργήσετε?
 • Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές δεν περιλαμβάνουν ούτε μία διεύθυνση email στο πακέτο τους.

 • Τι πίνακα ελέγχου χρησιμοποιούν?
 • Η εμπειρία χρήστη του πίνακα ελέγχου μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει έναν οικοδεσπότη Ιστού για μένα. Ελέγξτε εάν χρησιμοποιούν cPanel, Vdeck ή μια προσαρμοσμένη εναλλακτική λύση. Επιλέξτε αυτό που νιώθετε πιο άνετα. (Επαγγελματική συμβουλή: εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον πίνακα ελέγχου τους, ζητήστε μια επίδειξη.)

 • Υποστηρίζουν προεγκατεστημένα σενάρια ιστότοπου?
 • Ελέγξτε εάν υποστηρίζουν εγκατάσταση WordPress, Drupal, Joomla. Εάν χρειάζεστε εξειδικευμένες λειτουργίες όπως PHP ή ενοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου, βεβαιωθείτε ότι το υποστηρίζουν επίσης.

2. πόσο γρήγορα είναι η ταχύτητα του διακομιστή τους?

Η ταχύτητα του διακομιστή είναι απλώς πόσο γρήγορα (ή αργά) ο διακομιστής ιστού σας ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα.

Με άλλα λόγια, όταν κάποιος κάνει κλικ στον ιστότοπό σας, είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο διακομιστής σας να ξυπνήσει και να αρχίσει να στέλνει αρχεία. Η Google προτείνει ταχύτητα διακομιστή 200 ms ή μικρότερη.

Έχει σημασία, διότι κάθε αίτημα πρέπει να είναι γρήγορο στον ιστότοπό σας, ειδικά εάν είστε πωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου και περιμένετε γρήγορη επεξεργασία παραγγελιών. Μια γρήγορη απόκριση διακομιστή είναι απαραίτητη για καλή εμπειρία χρήστη.

Δυστυχώς, πολλοί από τους άσχημους οικοδεσπότες Ιστού υπερφορτώνουν τους διακομιστές τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας ανταγωνίζεται για ταχύτητα. Άλλοι απλά δεν χρησιμοποιούν αποδοτικό υλικό, επομένως η απόκριση είναι αργή.

Από την άλλη πλευρά, οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού θα εξακολουθήσουν να διασφαλίζουν ότι έχετε γρήγορο χρόνο απόκρισης, ακόμη και σε κοινόχρηστο διακομιστή.

Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα του διακομιστή χρησιμοποιώντας το εργαλείο ελέγχου ταχύτητας. Απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου και θα δείτε πόσο γρήγορα αποκρίνεται ο διακομιστής σε όλο τον κόσμο.

3. Ποιος είναι ο χρόνος λειτουργίας τους?

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να κατεβαίνει ο ιστότοπός σας. Επομένως, ο αριθμός uptime του οικοδεσπότη Ιστού σας είναι κρίσιμος. Όσο καλύτερη είναι η διάρκεια λειτουργίας, τόσο πιο αξιόπιστος είναι ο οικοδεσπότης.

Με απλά λόγια, οτιδήποτε λιγότερο από 99% χρόνο λειτουργίας θα πρέπει να αποφεύγεται και το 99,9% θα πρέπει να είναι ο στόχος σας.

Ίσως πιστεύετε ότι ακόμη και το 98% ακούγεται αρκετά καλό, αλλά σκεφτείτε το έτσι: Ο χρόνος λειτουργίας 98% σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να είναι εκτός λειτουργίας για 3-7 ημέρες του έτους!

Μπορείτε να παρακολουθείτε το χρόνο λειτουργίας ενός οικοδεσπότη Ιστού με ένα δωρεάν εργαλείο όπως το uptimerobot.com. Το Uptime Robot ελέγχει τον ιστότοπό σας κάθε πέντε λεπτά για σημάδια ζωής και σας ειδοποιεί εάν κάτι δεν πάει καλά. Χρησιμοποιούμε Uptime Robots για να παρακολουθούμε τον ιστότοπό μας και να ενισχύουμε τα στοιχεία λειτουργίας μας.

4. Μιλήστε με την τεχνική υποστήριξη πριν αγοράσετε

Η τεχνική υποστήριξη είναι ένα από τα κύρια πράγματα που διαχωρίζει τους καλούς οικοδεσπότες Ιστού από τους κακούς οικοδεσπότες Ιστού. Μια καλή εταιρεία θα έχει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που θα απαντά σε ερωτήματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι κακοί οικοδεσπότες συχνά παραμελούν την εξυπηρέτηση πελατών τους.

Εάν κάτι πάει στραβά στον ιστότοπό σας, θέλετε να μάθετε ότι υπάρχει μια φιλική φωνή στο άλλο άκρο του τηλεφώνου που μπορεί να το διορθώσει. Εάν προτιμάτε διαδικτυακή συνομιλία ή email, αναζητήστε έναν οικοδεσπότη Ιστού με αυτήν την προτίμηση επαφής.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να δοκιμάσετε την τεχνική υποστήριξη ενός οικοδεσπότη Ιστού χωρίς να το αγοράσετε. Δοκιμάστε να υποβάλετε ένα εισιτήριο για τους ακόλουθους λόγους:

 • Ζητήστε επίδειξη πίνακα ελέγχου.
 • Ρωτήστε για την πολιτική επιστροφής χρημάτων και την τιμή ανανέωσης (περισσότερα σχετικά με αυτό σύντομα).
 • Ρωτήστε για το όριο αποθήκευσης.
 • Ρωτήστε για τη διαθεσιμότητα σεναρίου ιστότοπου.

Ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να απαντά γρήγορα και αποτελεσματικά σε αυτά τα ερωτήματα.

5. υπάρχουν κρυμμένα αλιεύματα στους όρους υπηρεσίας τους?

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού χρησιμοποιούν ισχυρή γλώσσα μάρκετινγκ, όπως «απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και εύρος ζώνης» ή «απεριόριστη CPU». Δυστυχώς ακόμη και το «απεριόριστο» έχει όριο! Και θα το βρείτε στους όρους υπηρεσίας του οικοδεσπότη ιστού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οικοδεσπότες Ιστού διατηρούν το δικαίωμα να αναστείλουν ή ακόμη και να αποσυνδέσουν έναν ιστότοπο που υπερφορτώνει αυτά τα όρια.

Ακολουθούν μερικά πραγματικά παραδείγματα από αξιόπιστους οικοδεσπότες Ιστού που δείχνουν αυτούς τους περιορισμούς:

Περιορισμένη CPU

όριο CPU κίνησης

(Πολιτική CPU Inmotion Hosting)

Πρόσθετοι λόγοι τερματισμού

πολιτική ανεπιθύμητων μηνυμάτων ipage

(Πολιτική iPage SPAM)

Συγκεκριμένα, αναζητήστε τα ακόλουθα σκληρά όρια:

 • Πόσα αρχεία (ανεξάρτητα από το μέγεθος) μπορώ να φιλοξενήσω; (γνωστός και ως inodes)
 • Ποια είναι τα όρια αποθήκευσης και εύρους ζώνης?
 • Πόσοι πόροι CPU μπορώ να χρησιμοποιήσω?

Αξίζει επίσης να ελέγξετε τους όρους παροχής υπηρεσιών για την πολιτική επιστροφής χρημάτων. Μερικές φορές, θα δοκιμάσετε έναν οικοδεσπότη Ιστού και, στη συνέχεια, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι σωστό για εσάς. Οι καλοί οικοδεσπότες Ιστού το καταλαβαίνουν αυτό και θα προσφέρουν μια δίκαιη πολιτική επιστροφής χρημάτων.

πολιτική επιστροφής χρημάτων hostmetro

(Πολιτική επιστροφής χρημάτων HostMetro)

Δυστυχώς, οι κακοί οικοδεσπότες συχνά δεν έχουν καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων και θα χρεώσουν ακόμη και μια επιπλέον χρέωση ακύρωσης.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτούς τους αριθμούς στους όρους παροχής υπηρεσιών, ρωτήστε την ομάδα υποστήριξής τους

6. Ποια είναι η τιμή ανανέωσης & υπάρχουν κρυφά κόστη?

Ο οικοδεσπότης Ιστού $ 5 είναι συνήθως μια εισαγωγική τιμή και η τιμή ανανέωσης θα είναι λίγο μεγαλύτερη. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός δεν θα φτάσει σε μια υπερβολική τιμή!

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν έκπτωση εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να μην κλειδώσετε τον εαυτό σας σε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο εάν είναι δυνατόν. Μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε ή να αλλάξετε τα πράγματα σε δύο χρόνια.

Τέλος, ορισμένοι οικοδεσπότες προσπαθούν να πωλήσουν ορισμένα προϊόντα πρόσθετων, όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ή σάρωση ασφαλείας διακομιστή. Εάν δεν θέλετε αυτά τα πρόσθετα, φροντίστε να καταργήσετε την επιλογή τυχόν κουτιών πριν αγοράσετε.

πρόσθετα χαρακτηριστικά του bluehost

(Πρόσθετα χαρακτηριστικά Bluehost)

Τι βοήθεια μπορείτε να πάρετε από το Bitcatcha?

bitcatcha βρείτε καλό φτηνό οικοδεσπότη

Ο ιστότοπός μας υπάρχει για να σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού και να σας επιτρέψει να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση. Ακολουθούν ορισμένα από τα εργαλεία μας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε:

 • Έλεγχος ταχύτητας διακομιστή
 • Εκτελέστε δοκιμές ταχύτητας σε διαφορετικούς οικοδεσπότες ιστού για να δείτε ποιος παρέχει αυτόν τον ταχύτερο χρόνο απόκρισης. (Επαγγελματική συμβουλή: δοκιμάζουμε την ταχύτητα του διακομιστή από 10 διαφορετικά σημεία στον κόσμο, οπότε αναζητήστε τον διακομιστή που παρέχει υψηλή ταχύτητα στο κοινό-στόχο σας).

  Μια άλλη συμβουλή: Μην δοκιμάζετε τον ιστότοπο του οικοδεσπότη ιστού. Βρείτε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή και δοκιμάστε τον δικό τους. (Ο ίδιος ο οικοδεσπότης Ιστού χρησιμοποιεί πιθανώς έναν πολύ ακριβότερο ιδιωτικό διακομιστή για τον ιστότοπό του). Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δοκιμάσετε την ταχύτητα διακομιστή του Hostinger, διαθέτουμε 3x δοκιμαστικούς ιστότοπους στο διαφορετικό κέντρο δεδομένων τους.

 • Εγγραφές χρόνου λειτουργίας
 • Για να σας εξοικονομήσουμε τον χρόνο παρακολούθησης του χρόνου λειτουργίας, παρακολουθούμε και καταγράφουμε τον χρόνο λειτουργίας διαφόρων web host για μήνες, και τους παρουσιάζουμε. Μεταβείτε στις σελίδες αξιολόγησης και θα δείτε το συνολικό ποσοστό χρόνου λειτουργίας κάθε κεντρικού υπολογιστή και πόσες ημέρες έχουν περάσει από την τελευταία περίοδο λειτουργίας.

 • Καλύτερος οικοδεσπότης για
 • Έχουμε κατηγοριοποιήσει κάθε οικοδεσπότη βάσει των ειδικοτήτων του. Βρείτε τον καλύτερο οικοδεσπότη για blogging, ηλεκτρονικό εμπόριο, ιστότοπους χαρτοφυλακίου ή φόρουμ.

Φτηνές Web Hosting

Σημείωση

Όλες οι τιμές που αναφέρονται βασίζονται στην τιμή γνωριμίας της σύμβασης 12 μηνών.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες (ταχύτητα διακομιστή, χρόνος λειτουργίας, τεχνική υποστήριξη, ευκολία χρήσης και τιμή) εδώ είναι έξι από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω για να δοκιμάσετε.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger web υποδοχής

Σχέδιο

Μονόκλινο

Προμήθεια πρώτης περιόδου

2,34 $ / μήνα

Τέλος ανανέωσης

3,25 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο SSD
 • 1 δωρεάν τομέας
 • hPanel
 • Εξαιρετική υποστήριξη
 • Χαμηλή τιμή γνωριμίας

“Premium υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε;”

Το Hostinger είναι η κορυφαία μας επιλογή για φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων, επειδή προσφέρουν premium υπηρεσίες σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή εγγραφής. Για αυτήν τη λίστα, αναφέραμε την τιμή του φθηνότερου πακέτου της επωνυμίας σε 12 μήνες, δηλαδή 2,34 $ το μήνα, αλλά αν επιλέξετε 48 μήνες, θα χρεωθείτε μόνο 0,99 $ το μήνα!

Οι διακομιστές τους είναι πραγματικά γρήγοροι παγκοσμίως, επειδή διαθέτουν κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, κάτι που προκαλεί έκπληξη επειδή δεν περιμένετε ότι όταν πληρώνετε τιμές όπως αυτές.

Έχουν επίσης μια εντυπωσιακή λίστα απεριόριστων λειτουργιών:

 • Αποθήκευση SSD
 • Λογαριασμοί email
 • Ιστοσελίδες
 • εύρος ζώνης
 • Στρατς

Εκτός από την ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά, το Hostinger διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης, η οποία εξυπηρετεί πάνω από 20 χώρες στη μητρική τους γλώσσα! Το Hostinger προσφέρει πραγματικά μια πλήρη γροθιά με τα προσιτά σχέδιά τους, ειδικά για εκείνους που μόλις ξεκινούν.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

HostMetro web υποδοχής

Σχέδιο

Πρόγραμμα MegaMax

Προμήθεια πρώτης περιόδου

2,95 $ / μήνα

Τέλος ανανέωσης

2,95 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μέγιστος χώρος αποθήκευσης
 • Μέγιστο εύρος ζώνης
 • 1 Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Κλειδωμένη τιμή για πάντα
 • Απεριόριστη φιλοξενία τομέα

“Ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τέλη ανανέωσης με τις σταθερές τιμές τους”

Το HostMetro προσφέρει 1 δωρεάν όνομα τομέα με το MegaMax Plan, με μέγιστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης (σημειώστε τη στρατηγική χρήση της λέξης “μέγιστο” αντί για “απεριόριστο”).

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει όριο χώρου αποθήκευσης και εύρους ζώνης στον λογαριασμό, αλλά θα αυξήσουν το ποσό αποθηκευτικού χώρου για εσάς δωρεάν όσο μένετε εντός των όρων χρήσης τους, δηλαδή να μην χρησιμοποιείτε τον εκχωρημένο χώρο αποθήκευσης για μέσα σκοπούς αποθήκευσης.

Ακούγεται πολύ λογικό για μένα.

Με το HostMetro, θα φιλοξενήσετε όσους ιστότοπους θέλετε με την απεριόριστη φιλοξενία τομέα τους, αλλά το καλύτερο πράγμα για αυτήν την επωνυμία (τουλάχιστον για μένα) είναι το γεγονός ότι η τιμή τους είναι κλειδωμένη για πάντα – Εάν πληρώσετε 2,95 $, θα Θα πληρώνω 2,95 $ για όσο φιλοξενείτε μαζί τους.

Χέρεϊ! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τέλη ανανέωσης!

3. Διακομιστής

https://www.interserver.net/

Κεντρικός υπολογιστής Interserver

Σχέδιο

Τυπική φιλοξενία ιστοσελίδων

Προμήθεια πρώτης περιόδου

5,00 $ / μήνα

Τέλος ανανέωσης

5,00 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης SSL ULTRA
 • Δωρεάν SitePad Website Builder
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Κλειδωμένη τιμή

«Σταθερές τιμές με SSD, με τιμή ελαφρώς υψηλότερη από τον ανταγωνισμό»

Το InterServer διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές Ultra SSD, οπότε γνωρίζετε ότι οι ιστότοποί σας θα φορτώνονται γρήγορα με την πλατφόρμα τους.

Θα απολαύσετε επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, απεριόριστους λογαριασμούς email και δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, αλλά όπως το HostMetro, βασικό χαρακτηριστικό εδώ είναι η τιμή.

Το πακέτο Standard Web Hosting κοστίζει μόνο 5 $ το μήνα και η τιμή είναι κλειδωμένη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ανανεώσεις. Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε εάν οι ανανεώσεις τους είναι κλειδωμένες για πάντα ή όχι, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι είναι διαφορετικά, θα χάσουν την πλειοψηφία της επιχείρησής τους από το HostMetro.

4. Φιλοξενία Α2

https://www.a2hosting.com

A2 Φιλοξενία web hosting

Σχέδιο

Lite

Προμήθεια πρώτης περιόδου

3,32 $ / μήνα

Τέλος ανανέωσης

8,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 1 Ιστότοπος
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • Απεριόριστη μεταφορά
 • Ελεύθερος & Εύκολη μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Δωρεάν SSL & SSD

“Καλά στρογγυλός οικοδεσπότης Ιστού, κατάλληλο για κάθε τύπο ιστότοπου”

Αυτό που μας αρέσει στο A2 Hosting είναι ότι τα Turbo σχέδια τους έρχονται με πολύ γρήγορους διακομιστές, με τεχνολογία που επιτρέπει σε ιστότοπους που φιλοξενούνται μαζί τους να φορτώνουν έως και 20 φορές πιο γρήγορα από τους κανονικούς διακομιστές!

Παρόλο που το πρόγραμμα lite δεν συνοδεύεται από διακομιστές Turbno, οι κανονικοί διακομιστές τους εξακολουθούν να είναι αρκετά καταραμένοι, με παγκόσμιο μέσο όρο 150ms!

Οι χρήστες θα λάβουν επίσης απεριόριστες δυνατότητες, όπως αποθήκευση SSD, εύρος ζώνης και μεταφορές. Θα απολαύσουν επίσης 25 δωρεάν λογαριασμούς email, δωρεάν ασφάλεια SSL, εύκολη δημιουργία ιστότοπων με χιλιάδες θέματα, βελτιστοποιημένη ρύθμιση WordPress με 1 κλικ και το καλύτερο από όλα, θα επιλέξουν τα κέντρα δεδομένων τους που είναι κατανεμημένα σε 3 ηπείρους για να μεγιστοποιήσουν τον ιστότοπο ταχύτητα φόρτωσης για τους πελάτες τους!

5. Host Inmotion

https://www.inmotionhosting.com

Φιλοξενία Ιστού Inmotion Hosting

Σχέδιο

Εκτόξευση

Προμήθεια πρώτης περιόδου

4,99 $ / μήνα

Τέλος ανανέωσης

8,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Μέγιστες ζώνες ταχύτητας ™
 • Απεριόριστη μεταφορά
 • Πρόσβαση SSH
 • 24/7 Υποστήριξη ΗΠΑ

“Premium υπηρεσίες κατάλληλες για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων”

Το Inmotion Hosting είναι ένα εξαιρετικό webhost. Είναι στην πραγματικότητα η προτιμώμενη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για εμάς προτού μεταβούμε στο SiteGround και εξακολουθούμε να το πιστεύουμε πολύ.

Το Inmotion παρέχει στους χρήστες των προγραμμάτων εκκίνησης τους ένα δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστες μεταφορές, δωρεάν SSL, αυτόματη προστασία αντιγράφων ασφαλείας και hack, με απεριόριστο email, εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο.

Το καλύτερο από όλα, είναι πραγματικά γρήγοροι, χάρη στις ζώνες Max Speed, που είναι βασικά ένας φανταχτερός τρόπος να λένε κέντρα δεδομένων, τα οποία βρίσκονται στις ΗΠΑ. Παρόλο που δεν έχουν κέντρα δεδομένων στην Ασία, το Inmotion εξακολουθεί να είναι πολύ γρήγορο παγκοσμίως.

BTW, καταλήξαμε σε συμφωνία με την Inmotion Hosting και οι αναγνώστες μας απολαμβάνουν 50% έκπτωση στις τιμές τους, οπότε τρελαίνετε!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Υπολογιστής φιλοξενίας Bluehost Hosting

Σχέδιο

Βασικός

Προμήθεια πρώτης περιόδου

5,95 $ / μήνα

Τέλος ανανέωσης

7,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 1 Ιστότοπος
 • 50 GB SSD αποθήκευσης
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Τυπική απόδοση

“Χαμηλές τιμές με τυπικές δυνατότητες, ιδανικές για bloggers”

Το Bluehost είναι μια από τις πιο συνιστώμενες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, και οι τιμές τους είναι αρκετά χαμηλές για να φτάσουν στη λίστα.

Με το Βασικό τους πρόγραμμα, λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε – 1 δωρεάν τομέα, 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD (που σημαίνει ότι ενδιαφέρονται για την ταχύτητα και την αποδοτικότητα) και μη μετρημένο εύρος ζώνης (δεν προσδιορίζεται το ποσό που κατανέμεται ανά λογαριασμό, αλλά όσο πέφτετε στο «κανονικό» εύρος τους, θα πρέπει να είστε εντάξει).

Αν θέλετε δωρεάν λογαριασμούς email, τότε το Bluehost δεν είναι κάτι που θέλετε, επειδή το email είναι μια επιπλέον υπηρεσία επί πληρωμή μαζί τους.

Ωστόσο, το Bluehost διαθέτει δωρεάν SSL, οπότε αν εκτελείτε έναν ιστότοπο επιχείρησης, αυτό θα είναι χρήσιμο. Εκτός από αυτό, είναι αρκετά σταθερά. Συνδυάστε αυτό με τα άλλα προνόμια τους, και το Bluehost είναι πράγματι ένας άξιος υποψήφιος για αυτήν τη λίστα.

Ετυμηγορία: Για ποιον οικοδεσπότη Ιστού πρέπει να πάτε?

ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Hostinger

2,34 $

3,25 $

+0,91 $

HostMetro

2,95 $

2,95 $

0 $

Διακομιστής

5,00 $

5,00 $

0 $

Μην ξεχνάτε: Ταιριάξτε τον οικοδεσπότη Ιστού σας με τις ανάγκες του ιστότοπού σας!

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εντελώς καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού. Μόνο αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς και τις ανάγκες σας. Διαφορετικοί οικοδεσπότες Ιστού ταιριάζουν σε διαφορετικές προτεραιότητες.

Ένας απλός ιστότοπος χαρτοφυλακίου, για παράδειγμα, χρειάζεται μόνο έναν μικρό, κοινόχρηστο web host. Ωστόσο, εάν εκτελείτε ένα ιστολόγιο ή ιστότοπο με περισσότερους από 30.000-40.000 επισκέπτες το μήνα, θα χρειαστείτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και τη δυνατότητα αναβάθμισης σε VPS όταν έρθει η ώρα.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, θα χρειαστείτε έναν οικοδεσπότη ιστού που επιτρέπει την ενοποίηση πληρωμών και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. (Φροντίστε να δείτε τη συνιστώμενη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου.)

Όπως μπορείτε να δείτε, οι φτηνοί οικοδεσπότες ιστού δεν είναι πάντα απορροφητικοί, αλλά ελέγξτε τις δυνατότητες και την απόδοσή τους πριν αγοράσετε. Καλή τύχη! Και αν έχετε ακόμη περισσότερες ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και θα χαρώ να απαντήσω στις ερωτήσεις σας.

Τώρα, εάν έχετε βαθιές τσέπες και ψάχνετε για κάτι κορυφαίο, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις πλατφόρμες Managed WordPress Hosting.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me