Ξεχάστε το Facebook. Ξεχάστε το Twitter.

Το Instagram είναι τώρα τα πιο σημαντικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής.

Δεν είναι μόνο selfie, smoothies και χαριτωμένα γατάκια εκεί έξω! Αυτή είναι μια σοβαρή απόδοση της επένδυσης. Κάνει χιλιάδες ανεξάρτητους ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων.

Γιατί?

Επειδή οι δημοσιεύσεις στο Instagram συγκεντρώνουν περισσότερη αφοσίωση από ότι το Facebook και το Twitter συνδυάζονται. Και δημιουργεί μια νέα λεγεώνα ανεξάρτητων γευσιγνωτών και επιρροών.

Η ιστορία των 15.000 δολαρίων

Γνωρίστε την Danielle Bernstein. Διαθέτει λογαριασμό Instagram με 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους. Είναι 22 ετών και διαχειρίζεται ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό κατάστημα και blog μόδας. Ονομάζεται We Wore What και είναι τεράστιο.

Ντάνιελ - Φορέσαμε τι

Δεν υπάρχει μεγάλη επιχείρηση ή εταιρικός ηγέτης που τραβά τις χορδές. Απλώς μια έξυπνη γυναίκα με φορητό υπολογιστή και λογαριασμό Instagram. Ανεξάρτητη και μπουτίκ.

Πουλάει παπούτσια, τσάντες και ρούχα απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της. Διαχειρίζεται επίσης ένα κατάστημα θυγατρικών, πουλώντας ρούχα μέσω των Stella McCartney, Miu Miu και Moda Operandi.

Αλλά εδώ είναι ο τίτλος. Σύμφωνα με μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, κερδίζει 15.000 $ κάθε φορά που ανεβάζει μια χορηγία στο Instagram.

15.000 $!!

Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό μοντέλο στο διαδικτυακό λιανικό εμπόριο.

Γιατί λειτουργεί; Επειδή προχωρά πέρα ​​από την παραδοσιακή εμπειρία αγορών. Ναι, διαχειρίζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αλλά η Danielle είναι επίσης γευσιγνωσία. Ένας γκουρού της μόδας, και μια κοφτερή γυναίκα.

Το Εφέ Instagram

Στον κόσμο των διαδικτυακών λιανοπωλητών, το Instagram αναλαμβάνει. Είναι πλέον πιο ισχυρό από το Facebook και το Twitter για ανεξάρτητους πωλητές.

Εδώ είναι τα γεγονότα:

  • Οι αναρτήσεις στο Instagram έχουν 58 φορές μεγαλύτερη αφοσίωση από το Facebook.
  • Και 120 φορές μεγαλύτερη αφοσίωση από το Twitter!

Το Instagram είναι επίσης η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Μόλις ξεπέρασε το Twitter όσον αφορά τους συνολικούς χρήστες.

Ο ρυθμός αύξησης των οπαδών στο Instagram είναι επίσης σημαντικά ταχύτερος και υψηλότερος από το Facebook.

Το Instagram είναι η πιο συναρπαστική, ταχύτερα αναπτυσσόμενη, πιο κοινωνικά σχετική πλατφόρμα στον πλανήτη αυτήν τη στιγμή.

Χορηγία Instagram

Ας μιλήσουμε περισσότερο για το προσοδοφόρο μοντέλο Instagram / λιανικής της Danielle Bernstein. Χάρη στο διαδικτυακό της κατάστημα, το ιστολόγιό της και το Instagram που ακολουθεί, θεωρείται ότι επηρεάζει το Instagram.

Εκεί βρίσκονται τα μεγάλα χρήματα. Οι επωνυμίες ξοδεύουν περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια κάθε χρόνο για να χορηγούν αναρτήσεις στο Instagram. Χάρη στο 1 εκατομμύριο οπαδούς της, μπορεί να παραγγείλει άνετα μεταξύ 5.000 έως 15.000 $ για μια διαφημιστική ανάρτηση.

Για παράδειγμα, η Danielle θα δημοσιεύσει μια φωτογραφία με μια συγκεκριμένη τσάντα. Ή θα φορέσει γυαλιά ηλίου μιας συγκεκριμένης μάρκας έναντι αμοιβής. Οι δημοσιεύσεις της Danielle είναι πολύ λεπτές και πολύ φυσικές. Είναι σχεδόν υποσυνείδητο. Ταυτόχρονα, κάθε δημοσίευση στέλνει χιλιάδες άτομα πίσω στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και ενισχύει την επωνυμία της.

Η προσέγγιση του Danielle είναι τεράστια, αλλά ακόμη και λογαριασμοί Instagram με 5.000+ οπαδούς μπορούν να αρχίσουν να κερδίζουν λίγα χρήματα μέσω χορηγίας.

5.000 ακόλουθοι είναι αρκετά εφικτό για τη μέση διαδικτυακή επιχείρηση, δεν θα λέγατε?

Το σχέδιο 5 βημάτων σας για τη δημιουργία μιας αυτοκρατορίας Instagram

Μέχρι τώρα, πιθανότατα αναρωτιέστε πώς να αυξήσετε τους αριθμούς σας! Είναι ένας μακρύς δρόμος για ένα εκατομμύριο ακόλουθοι, αλλά θα ξεκινήσουμε μικρά.

1. Χρησιμοποιήστε στιγμιότυπα προϊόντων με τρόπο ζωής

Υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο το Instagram κανόνες για διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής.

Κάνει τα προϊόντα τους να φαίνονται πραγματικά.

Οι έξυπνοι έμποροι γνωρίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε ένα προϊόν είναι να πουλήσετε έναν τρόπο ζωής. Μην μας πείτε ποιο είναι το προϊόν, δείξτε μας πώς θα αλλάξει τη ζωή μας.

Motivational Instagram Feed της Nike

Απλώς κοιτάξτε την κινητήρια ροή Instagram της Nike. Είναι γεμάτο πραγματικούς ανθρώπους που τρέχουν μαραθώνιοι, παίζουν μπάσκετ, κολύμπι. Είναι όλα αληθινά. Είναι σχετικό. Είναι ένας τρόπος ζωής.

2. Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες πελατών

Πολλοί από εμάς δεν μπορούν να σχετίζονται με μια εικόνα ενός μοντέλου σε έναν κατάλογο.

Όμως, όταν οι πελάτες δημοσιεύουν πραγματικές φωτογραφίες των προϊόντων σας στο Instagram, αντιδρά με τους ανθρώπους. Φαίνεται αληθινό. Οι πελάτες μπορούν να φανταστούν ότι φορούν το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό για πώληση.

Στο διαδικτυακό κατάστημα, η Nasty Gal ζητά από τους πελάτες τους να τραβήξουν φωτογραφίες και να χρησιμοποιήσουν ένα συγκεκριμένο hashtag στο Instagram. Συλλέγουν τις εικόνες και τις επισημαίνουν στον ιστότοπό τους.

Εικόνες πελατών Nasty Gal

Παίρνουν τεράστια κοινωνική εμβέλεια και έναν ολόκληρο κατάλογο φωτογραφιών φυσικών προϊόντων.

Οι πελάτες τους κάνουν όλη τη δουλειά για αυτούς!

3. Χρησιμοποιήστε χορηγίες

Μπορείτε να πληρώσετε τους επηρεαστές Instagram (όπως ο Danielle) για να δημοσιεύσετε για εσάς και τα προϊόντα σας. Δεν έχουμε πολλούς από εμάς 15.000 $! Ωστόσο, υπάρχουν μικρότεροι λογαριασμοί για να ξεκινήσετε.

Αυτό λειτουργεί πραγματικά.

Μπαχλρ

Η ανδρική εταιρεία μόδας Bachlr ξεκίνησε από σχεδόν μηδενικούς οπαδούς Instagram. Πλήρωσαν μια ποικιλία επιρροών για χορηγίες. Η απάντηση ήταν τόσο ισχυρή, κατέρρευσε τον διακομιστή τους.

Επικοινώνησα και έκανα συμφωνίες με μερικούς λογαριασμούς με 100.000 + ακόλουθους που στοχεύουν σε άνδρες. Προς έκπληξή μου, πολλοί από αυτούς τους χρήστες ήταν πρόθυμοι να κάνουν προωθητικές δημοσιεύσεις για περίπου 50 $… φοβερό!

Έχουν πλέον 15.000 ακόλουθους και απολαμβάνουν 20.000 επισκέπτες στο κατάστημά τους σε δύο εβδομάδες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα είναι σε θέση να χρεώσουν για τις αναρτήσεις τους!

4. Δανείστε οπαδούς από τους συνομηλίκους σας

Το πιο δύσκολο μέρος για τη δημιουργία ενός Instagram που ακολουθεί είναι να κυλήσει η μπάλα. Πώς βρίσκετε αυτούς τους πρώτους 100 ακόλουθους; Τα πρώτα 1.000?

Η πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι η αναζήτηση ενεργών χρηστών που θα τους αρέσουν οι αναρτήσεις και τα προϊόντα σας. Αρχίστε να κοιτάζετε παρόμοιους λογαριασμούς με εσάς. Φορτώστε τη λίστα παρακολούθησής τους και αρχίστε να αλληλεπιδράτε με τους πιο ενεργούς οπαδούς τους.

«Μου αρέσει» οι φωτογραφίες τους, σχολιάστε φωτογραφίες και ακολουθήστε τις. Δεν θα περάσει πολύς χρόνος πριν λάβετε την πρώτη σας επιστροφή. Και μετά ένα ή δύο παρόμοια. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία σε μικρά στάδια κάθε μέρα και θα αρχίσετε να δημιουργείτε ένα καλό ακόλουθο.

5. «Γίνε η μόδα!»

Θα ολοκληρώσω ένα απόσπασμα από τον καλό μας φίλο στο Kalen στο Bon Bon Boutique. Πρόσφατα μας άφησε τα μυστικά πίσω από την επιτυχία της στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ένα από τα κορυφαία αποσπάσματα της συνέντευξης ήταν «η μόδα». Πρόκειται για μια στάση που έχει δημιουργήσει τεράστια επιτυχία για τη Ντάνιελ Μπερνστάιν, για την οποία μίλησα στην αρχή του άρθρου.

Για να ανεβάσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να γίνετε κάτι περισσότερο από ένας πωλητής. Πρέπει να γίνεις γευσιγνώστης. Ένας επηρεαστής. Είναι όλα σχετικά με τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού μοντέλου 360 που υπερβαίνει την παραδοσιακή αγορά και πώληση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Instagram είναι το καλύτερο κοινωνικό μέσο για διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής.

Είναι ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει πωλήσεις στο διαδίκτυο και περιοδικά / μέσα ενημέρωσης. Και αυτό μπορείτε να μάθετε για την οικιακή σας επιχείρηση.

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει υπέροχα αποτελέσματα από το Instagram; Θα ήθελα πολύ να σας ακούσω!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me