Η οδήγηση της κυκλοφορίας είναι δύσκολη. Πραγματικά σκληρό.

Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε μια επίπεδη γραμμή στα αναλυτικά στοιχεία σας, παρά τη σκληρή δουλειά σας.

Υπάρχει μια λύση: περιεχόμενο. Η δημοσίευση συναρπαστικού, ενημερωτικού και συναρπαστικού περιεχομένου προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Λειτουργεί για ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, bloggers και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση μπορείτε να φανταστείτε.

Οι αναγνώστες σας θα μοιραστούν υπέροχο περιεχόμενο και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στις πιο απομακρυσμένες γωνίες του Διαδικτύου. Με κάθε νέο ιστολόγιο, βίντεο ή infographic, θα συλλέγετε νέους δυνητικούς πελάτες και θα τους στέλνετε πίσω στον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν τρεις χρυσοί κανόνες για μια αποτελεσματική στρατηγική, και το χωρίζουμε σήμερα σε κομμάτια:

  1. Έρχονται με εξαιρετικές ιδέες
  2. Να ακολουθείτε ένα κανονικό πρόγραμμα περιεχομένου
  3. Βελτιστοποίηση για τόνους κυκλοφορίας

Contents

ΜΕΡΟΣ 1: Επινόηση ιδεών περιεχομένου

Υπάρχει πολύ περιεχόμενο εκεί έξω, οπότε θα χρειαστεί κάτι ξεχωριστό για να ξεχωρίσετε. Πρέπει να βρείτε μοναδικό και ισχυρό περιεχόμενο. Όμως, πώς συνεχίζεις να δημιουργείς σταθερές ιδέες?

1. Χρησιμοποιήστε το Buzzsumo για να δείτε ποιο περιεχόμενο το σκοτώνει στο Διαδίκτυο

Ας υποθέσουμε ότι ξεκινάτε με μια εντελώς κενή πλάκα. Έχετε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο, αλλά δεν ξέρετε ποιο περιεχόμενο να δημιουργήσετε. Μπείτε στο Buzzsumo.

Το Buzzsumo σας δείχνει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο σε οποιαδήποτε κατηγορία. (Σε αυτήν την περίπτωση, «burgers in New York». Θα μπορούσατε να αναζητήσετε οτιδήποτε από το «social media marketing» έως το «real estate».) Όπως μπορείτε να δείτε, το καλύτερο περιεχόμενο είναι απλό και άμεσο: μια λίστα με τα καλύτερα burgers στο New Γιόρκ.

buzzsumo

Εάν έχετε ήδη υπάρχον περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Buzzsumo για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στον δικό σας ιστότοπο. Θα εμφανίσει τα πιο δημοφιλή κομμάτια περιεχομένου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συμβουλές εδώ είναι απλές. Ανακαλύψτε τι λειτουργεί και αναδημιουργήστε το μόνοι σας. Κάντε περισσότερα από ό, τι λειτουργεί.

2. Χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να δείτε τι λειτουργεί μέχρι στιγμής

αναλυτικά στοιχεία google

Τι γίνεται αν δημιουργείτε περιεχόμενο για μήνες με λίγη απόδοση; Κάτι δεν λειτουργεί, αλλά πρέπει να επισημάνετε το πρόβλημα.

Εκεί έρχεται το Google Analytics πολύ βολικό. Βουτήξτε στον λογαριασμό σας στο Analytics και κατευθυνθείτε στη “συμπεριφορά” > περιεχόμενο ιστότοπου “.

αναλυτικά στοιχεία google

Εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά κάθε ιστολόγιο ή ένα κομμάτι περιεχομένου που έχετε δημοσιεύσει. Θα σας δείξει ποια ήταν η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ο μεγαλύτερος χρόνος στον ιστότοπο και το χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης.

Αναζητήστε μοτίβα στο πιο δημοφιλές περιεχόμενό σας. Ποιο ήταν το θέμα του περιεχομένου; Ποια ήταν η μορφή; Τι είναι blog, infographic ή βίντεο; Είχε έναν ισχυρό τίτλο?

Μάθετε γιατί λειτούργησε αυτό το περιεχόμενο και κάντε πολλά περισσότερα! Παρομοίως, απορρίψτε όλες τις μορφές και τα θέματα που δεν τραβούν την κίνηση. Είναι χάσιμο του χρόνου σας.

3. Σημειώστε σημαντικά γεγονότα της βιομηχανίας

Ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε έγκαιρο, σχετικό περιεχόμενο είναι να κοιτάξετε τον κόσμο γύρω σας.

Για μένα, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στο ημερολόγιο εκκίνησης είναι το συνέδριο TechCrunch. Έτσι, δημιούργησα ένα έγκαιρο κομμάτι περιεχομένου γι ‘αυτό. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο σε οποιονδήποτε κλάδο.

Ας υποθέσουμε ότι διευθύνετε μια αθλητική εταιρεία. Γνωρίζετε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται τον Αύγουστο, κάτι που σας δίνει τόσα θέματα για να γράψετε.

Σημειώστε αυτήν την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας, καθώς και άλλα σημαντικά γεγονότα στην πορεία. Ορίστε μια υπενθύμιση στον εαυτό σας μια εβδομάδα πριν από κάθε εκδήλωση και δημιουργήστε ένα κομμάτι περιεχομένου σχετικά με αυτό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα σχετικό και αξιόλογο περιεχόμενο έτοιμο για τη μεγάλη εκδήλωση.

Απλός. Ανετα. Αυτό θα αρχίσει αμέσως να γεμίζει το ημερολόγιο περιεχομένου σας

4. Διαβάστε ιστολόγια

Ο Stephen King είπε διάσημα:

Stephen king

Εάν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε, δεν έχετε χρόνο να γράψετε.

Η ανάγνωση όχι μόνο ενισχύει τις δεξιότητες γραφής σας, αλλά σας δίνει επίσης ιδέες και έμπνευση. Ξοδεύω τουλάχιστον μια ώρα διαβάζοντας άρθρα και ιστολόγια κάθε μέρα. Σε μία συνεδρία, θα γράψω περίπου δέκα διαφορετικές ιδέες για νέο περιεχόμενο.

Ίσως το blog άφησε κάποιες ερωτήσεις αναπάντητες. Ίσως έχετε τη δική σας γνώμη. Αναζητήστε μια νέα γωνία για το υπάρχον περιεχόμενο.

5. ερωτήσεις Quora

Υπάρχουν ιστολόγια και βίντεο για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για ένα νέο θέμα ή να δουν κάτι πιο καθαρά. Οι χρήστες καταναλώνουν περιεχόμενο επειδή έχουν πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί. Η δουλειά σας είναι να διορθώσετε τα προβλήματά τους. Απαντήστε στις ερωτήσεις τους.

Το Quora είναι ένας ανεκμετάλλευτος πόρος για αυτό. Οι χρήστες δημοσιεύουν αυθεντικές ερωτήσεις κάθε μέρα. Και αν ένα άτομο ρωτάει, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι υπάρχουν χιλιάδες ακόμη που αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα.

Ακολουθούν οι δύο πρώτες ερωτήσεις που εμφανίζονται στη ροή μου όταν συνδέομαι στο Quora:

quora

Αμέσως, αυτό είναι δύο φανταστικές ιδέες για μια ανάρτηση ιστολογίου. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των ιδεών περιεχομένου που μπορείτε να δημιουργήσετε από αυτές τις δύο ερωτήσεις είναι τεράστιος.

Αποκτήστε το δικό σας λογαριασμό στο Quora, εισαγάγετε τα αγαπημένα σας θέματα και voila – άμεση έμπνευση.

6. Ρωτήστε τους πελάτες / αναγνώστες σας

Αν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που αναζητά το κοινό-στόχο σας. Λοιπόν, μαντέψτε ποιοι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι για να ρωτήσετε … Αυτό είναι σωστό, οι υπάρχοντες πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε τα κανάλια κοινωνικών μέσων για να ρωτήσετε τους υπάρχοντες αναγνώστες σας τι είδους περιεχόμενο θα ήθελαν να δουν. Προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι και δώστε τους μια επιλογή. Για παράδειγμα, ρωτήστε εάν θα προτιμούσαν το επόμενο ιστολόγιό σας να επικεντρωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συγκεντρώστε τις ψήφους και έχετε την απάντησή σας.

7. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας

Μερικά από τα πιο αποτελεσματικά κομμάτια περιεχομένου βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες. Σκεφτείτε κάτι που σας έχει προκαλέσει τους τελευταίους μήνες και μοιραστείτε την εμπειρία σας. Οι αναγνώστες σας λατρεύουν να διαβάζουν για την πραγματική ζωή, είτε καλή είτε κακή.

Το πρώτο μου παράδειγμα είναι μια εξαιρετικά θετική εμπειρία που (κατανοητά) δημιούργησε έναν τόνο αναγνωστών:

Άρι βρωμιά

Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τέσσερις επιχειρήσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά ποιες επιτυχίες μπορείτε να περάσετε στους αναγνώστες σας; Τι μάθατε πρόσφατα που θα βοηθούσε τους άλλους?

Λειτουργεί εξίσου καλά όταν είστε ειλικρινείς για πράγματα με τα οποία έχετε αγωνιστεί. Το Ali Messe είναι φανταστικό σε αυτό:

Άρι βρωμιά

Προσπαθήστε να γράψετε ένα ειλικρινές και προσωπικό άρθρο τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Αυξάνει άμεσα την κίνηση, επειδή είναι σχετική, μοναδική και δίνει στην εταιρεία σας προσωπικότητα.

8. Κοιτάξτε τα σχόλιά σας

Αυτό είναι απλό. Βουτήξτε στην ενότητα σχολίων κάτω από τα ιστολόγιά σας ή τα βίντεό σας και αναζητήστε σχόλια για διορατικότητα. Ψάξτε για όσους θέλουν περαιτέρω εξηγήσεις.

Χρησιμοποιήστε το ως βάση για το επόμενο κομμάτι του περιεχομένου σας. Δείχνει στους αναγνώστες σας ότι αλληλεπιδράτε ενεργά με αυτούς και σας ενδιαφέρει η συμβολή τους.

Απαντά επίσης επίσης σε μια ερώτηση που πιθανόν να κάνουν και εκατοντάδες άλλοι.

ΜΕΡΟΣ 2: Συμπλήρωση του ημερολογίου περιεχομένου σας

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να ξεχειλίσετε με φανταστικές ιδέες περιεχομένου. Τώρα, ήρθε η ώρα να τα μετατρέψετε σε πραγματικά κομμάτια περιεχομένου και να τα προγραμματίσετε στο ημερολόγιό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ταπεινό Apple iCal για να ρυθμίσετε το ημερολόγιο περιεχομένου. Μου αρέσει επίσης να χρησιμοποιώ το Sprout Social για να ενσωματώσω τα προγράμματα κοινωνικών μέσων και περιεχομένου μου.

βλαστάνουν κοινωνικά

9. Δέσμευση σε εβδομαδιαίες προθεσμίες

Εάν δεν δώσετε στον εαυτό σας προθεσμίες, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι η εργασία σας δεν ολοκληρώνεται.

Παραμείνετε σε ένα πρόγραμμα δημοσίευσης που είναι ρεαλιστικό. Στη συνέχεια, θα σας μιλήσω μέσα από μερικές ρεαλιστικές προθεσμίες για να τηρήσετε.

Δημιουργήστε ενεργά τη δημιουργία περιεχομένου και τη δημοσίευση στο εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμά σας. Κάντε το ως προτεραιότητα.

10. Δημοσίευση 2 αναρτήσεων ιστολογίου ανά εβδομάδα

2 δημοσιεύσεις ιστολογίου είναι ένας απλός στόχος που μπορεί να γίνει για οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση. Ένα ιστολόγιο δεν χρειάζεται να διαρκέσει περισσότερο από μερικές ώρες. Και, θα σας δώσει δύο μεγάλες πιθανότητες να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας κάθε εβδομάδα.

Σε εναλλακτικές ημέρες, μπορείτε να δώσετε στο περιεχόμενο μια δεύτερη ώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όποιον το έχασε.

11. Δημοσιεύστε 1 περιεχόμενο ουρανοξύστη ανά μήνα

Το περιεχόμενο του ουρανοξύστη είναι ένα μεγάλο, ζουμερό, τολμηρό κομμάτι περιεχομένου που δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις μικρές αναρτήσεις ιστολογίου, αλλά είναι επίσης πολύ περισσότερη προσπάθεια.

Ουσιαστικά, ψάχνετε να δημιουργήσετε μια οριστική πηγή για κάτι. Θα μπορούσε να είναι ο πλήρης οδηγός για τα εργαλεία κοινωνικών μέσων το 2016, για παράδειγμα.

Θα μπορούσε να είναι τα καλύτερα κόλπα σνόουμπορντ όλων των εποχών. Ό, τι κι αν επιλέξετε, κάντε το μεγάλο, συναρπαστικό και εξαιρετικά κοινόχρηστο.

Η ομορφιά των ουρανοξυστών είναι ότι έχετε μια τεράστια εισροή άμεσης κυκλοφορίας μέσω της άμεσης κοινοποίησης. Παίρνετε επίσης μια ωραία ουρά επισκεπτών που βρίσκουν το περιεχόμενο μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Μάθε περισσότερα: Το κλειδί για την τεράστια, συνεπή κυκλοφορία: Η τεχνική του ουρανοξύστη

12. Ένα βίντεο ανά μήνα

Γνωρίζατε ότι το περιεχόμενο βίντεο είναι η πιο κοινή μορφή περιεχομένου; Λοιπόν είναι. Δεν είναι τόσο απλό όσο το να χτυπάς μια ανάρτηση ιστολογίου, αλλά μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό μακροπρόθεσμα.

Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να μιλάτε στην κάμερα και να περιγράφετε ορισμένα βασικά γεγονότα ή στατιστικά στοιχεία. Εφόσον παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες, δοκιμάστε τις σε διάφορα διαφορετικά μέσα.

Λειτουργούσε αρκετά καλά για τη Marija Hamed, η οποία κέρδισε 100.000 προβολές σε αυτό το απλό, αλλά ενημερωτικό βίντεο.

13. Ένα ebook ή ένα μεγάλο έργο ετησίως

Πέρα από το κανονικό περιεχόμενό σας, θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα μεγάλο έργο ανά έτος. Αυτό το έργο θα μπορούσε να είναι ένα eBook ή μια λευκή βίβλος. Αυτοί είναι έγκυροι οδηγοί που παίρνουν πολύ βαθιά για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Σας τοποθετούν ως ειδικούς στο θέμα σας και δίνουν στους αναγνώστες μια τεράστια εικόνα για τις δεξιότητές σας. Είναι ιδανικό για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι ένας αποδεδειγμένος οδηγός κυκλοφορίας. Οι άνθρωποι θα κυνηγούν πάντα eBooks και εκτεταμένο περιεχόμενο. Ακόμα καλύτερα, θα χωρίσουν με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το λάβουν. Χρησιμοποιώντας ένα eBook ως «μαγνήτης μολύβδου», θα συλλέγετε χιλιάδες διευθύνσεις email.

Και – το μαντέψατε – τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οδηγούν σε σοβαρή κίνηση.

14. Αφήστε τους άλλους να κάνουν τη σκληρή δουλειά για εσάς

Η δημιουργία περιεχομένου μπορεί να είναι κουραστική. Ακολουθεί λοιπόν ένα κόλπο: αξιοποιήστε το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες.

Κάντε αυτό που έκανε το Starbucks και ωθήστε τους χρήστες σας να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του προϊόντος σας σε δράση. Η Starbucks διοργάνωσε έναν διαγωνισμό όπου οι πελάτες μπορούσαν να μοιραστούν φωτογραφίες από τα φλυτζάνια τους.

αστέρια

Το αποτέλεσμα? Εβδομάδες αξίας εξαιρετικού δωρεάν περιεχομένου για δημοσίευση στο διαδίκτυο. Γίνετε δημιουργικοί, μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο με σχεδόν οτιδήποτε.

Ακολουθεί μια ακόμη ευκολότερη συμβουλή: ενθαρρύνετε τις κριτικές των χρηστών για όλα όσα πουλάτε. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δημιουργείτε τακτικά νέο περιεχόμενο στον ιστότοπο (ιδανικό για SEO).

15. Επαναλάβετε τα πάντα. Ολη την ώρα.

Μόλις δημοσιεύσετε ένα νέο ιστολόγιο, κάντε μια απλή ερώτηση: Τι άλλο μπορώ να κάνω με αυτό?

Θα μπορούσατε να μετατρέψετε αυτές τις πληροφορίες σε podcast; Θα μπορούσατε να πάρετε τα βασικά γεγονότα και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό infographic; Θα μπορούσατε να το μετατρέψετε σε βίντεο ή κινούμενη εικόνα στο YouTube?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το ίδιο κομμάτι περιεχομένου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το κοινό σας αρέσει να αφομοιώνει το περιεχόμενο με διαφορετικούς τρόπους, γι ‘αυτό δώστε το! Σας εξοικονομεί πολύ χρόνο έρευνας και μπορείτε να δημιουργήσετε τρεις φορές περισσότερη επισκεψιμότητα.

Διαδώστε το ανανεωμένο περιεχόμενο τους επόμενους μήνες και το ημερολόγιό σας αρχίζει να γεμίζει όμορφα!

ΜΕΡΟΣ 3: Βελτιστοποίηση για κυκλοφορία

Μέχρι στιγμής, σας έχω δείξει πώς να βρείτε υπέροχο περιεχόμενο και να ξεκινήσετε ένα συμπαγές πρόγραμμα. Ωστόσο, χάνουμε το τελευταίο μέρος: βεβαιωθείτε ότι οδηγεί τόνους επισκεψιμότητας.

Σε τελική ανάλυση, αν δημοσιεύσετε ένα blog και κανείς δεν το διαβάζει, υπάρχει πραγματικά?

16. Λέξεις-κλειδιά SEO

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το περιεχόμενο είναι τόσο καλό στην οδήγηση περιεχομένου είναι τα πλεονεκτήματα της μηχανής αναζήτησης. Πρώτα απ ‘όλα, η Google αρέσει να βλέπει πολλές τακτικές ενημερώσεις και περιεχόμενο.

Δεύτερον, το περιεχόμενο βοηθά την Google να κατανοήσει περισσότερα σχετικά με το ποιοι είστε και τι κάνετε. Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά υψηλής στόχευσης στο περιεχόμενό σας, μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα μέσω του Google.

Επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να κατατάξετε και κάντε τις ως τεράστιο μέρος του περιεχομένου σας. Ας επιστρέψουμε στο παράδειγμα burger μας. Θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας περιέχει πολλές αναφορές σε μπιφτέκια και τη Νέα Υόρκη.

Είναι τόσο απλό, αλλά λειτουργεί.

Μάθε περισσότερα: Δημιουργικοί τρόποι εύρεσης λέξεων-κλειδιών υψηλής κατάταξης και μετατροπής

17. Οι τίτλοι δολοφόνων

Εάν θέλετε πραγματικά να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, πρέπει να ξεχωρίσετε από όλα τα υπόλοιπα κομμάτια περιεχομένου εκεί έξω. Οι τίτλοι και οι τίτλοι σας πρέπει να ξεπεράσουν τον θόρυβο και να πείσουν τους ανθρώπους να κάνουν κλικ πάνω τους.

Περάστε τουλάχιστον το 20% του χρόνου σας δημιουργώντας έναν τέλειο τίτλο. Κάντε το ενδιαφέρον, πειράγματα και στο πρόσωπό σας. Εάν δεν έχετε αυτό το μέρος σωστά, τότε σπαταλάτε το χρόνο σας στο κύριο άρθρο!

Επαγγελματική συμβουλή: Έγραψα έναν πρακτικό οδηγό για το πώς να δημιουργήσω πρωτοσέλιδα δολοφόνων. Χρησιμοποιήστε το καλά!

18. Συμπεριλάβετε πάντα γατάκια

Τα γατάκια οδηγούν πολλή κίνηση.

γατάκι

Μια στρατηγική περιεχομένου εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος (και φθηνότερος) τρόπος για την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Όμως, δεν είναι εύκολο.

Η απόκτηση επισκεψιμότητας απαιτεί χρόνο, υπομονή και πρόγραμμα. Είναι το κλειδί για τη μακροπρόθεσμη, πολύτιμη επισκεψιμότητα.

Γι ‘αυτό το ημερολόγιο είναι ο καλύτερος φίλος του παραγωγού περιεχομένου! Έχετε ερωτήσεις ή σκέψεις σχετικά με το θέμα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me