7 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να αγοράσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εκτός σύνδεσης

Υπάρχει μια απίστευτη ποσότητα περιεχομένου εκεί έξω που σας λέει πώς να προωθήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν λιγότερα σχετικά με το πώς να το προωθήσετε εκτός σύνδεσης. Και το γεγονός είναι: χρειάζεστε και τα δύο. Όσο περισσότερα μέρη διαφημίζετε την επιχείρησή σας, τόσο περισσότερες επιχειρήσεις θα έχετε!


Εάν δεν χρησιμοποιείτε καμία και όλες τις ακόλουθες τακτικές εκτός σύνδεσης, ήρθε η ώρα να τις προσθέσετε σε αυτό που κάνετε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

1. Δεν συμμετέχετε στις επιχειρηματικές ευκαιρίες δικτύωσης

Είτε πρόκειται για το τοπικό σας Εμπορικό Επιμελητήριο είτε για μια ομάδα δικτύου για συγκεκριμένη βιομηχανία, δεν μπορείτε να μην εμπλακείτε με ευκαιρίες δικτύωσης. Σίγουρα, μπορεί να νιώθετε εκτός τόπου και να προτιμάτε να κρύβετε σε μια σκοτεινή γωνία στην πρώτη σας εκδήλωση, αλλά καθώς γνωρίζετε τους ανθρώπους και παρέχετε αξία στην ομάδα, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σας εμπιστεύονται και θα θέλουν να σας βοηθήσουν. Ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τους ανθρώπους πιο γρήγορα είναι να προσφέρετε εθελοντικά ή να αναζητήσετε γραφείο. Απλώς θυμηθείτε: δεν είστε εκεί για να πραγματοποιήσετε άμεσες πωλήσεις, αλλά για να χτίσετε σχέσεις με την πάροδο του χρόνου.

Ο Jamal Asskoumi, ιδιοκτήτης του CastleSmart.com, κτηματομεσίτης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, λέει ότι η συμμετοχή σε συνέδρια και συναντήσεις στη βιομηχανία του ήταν χρήσιμη για τη σύνδεση με πιθανούς πελάτες.

CastleSmart.com

Λέει ότι η παρακολούθηση αυτών των εκδηλώσεων «μας επέτρεψε να δικτυωθούμε με πολλούς λάτρεις της βιομηχανίας που στη συνέχεια έγιναν χρήστες του ιστότοπού μας» και ότι αυτές οι προσπάθειες απέδωσαν σε αύξηση των πωλήσεων κατά 15%.

2. Δεν παρακολουθείτε παραγγελίες

Οι περισσότερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου αλληλεπιδρούν με πελάτες μόνο μέσω email, αλλά υπάρχουν περιορισμοί. Τι συμβαίνει εάν ένας πελάτης επιστρέψει ένα προϊόν; Ξέρετε ποτέ τι ήταν λάθος με αυτό; Μια γρήγορη τηλεφωνική κλήση μπορεί να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το τι ήταν λάθος και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη διαδικασία ή τα προϊόντα σας για μελλοντικούς πελάτες. Η συνομιλία με τους πελάτες σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι θέλουν, ώστε να μπορείτε να το παραδώσετε.

Ο Alex Drysdale, ιδρυτής της Crik Nutrition, λέει ότι η συζήτηση με τους πελάτες του έχει τεράστιο αντίκτυπο στο να τους επιστρέψει για περισσότερα.

Κρικ

«Προσπαθώ να καλέσω κάθε πελάτη και να τους ρωτήσω τι αγαπούν ή μισούν για το προϊόν μου. Επίσης παραδίδω προσωπικά παραγγελίες και τοπικές παραγγελίες και φροντίζω να αφήσω αρκετό χρόνο για να μιλήσω μαζί τους για 15 λεπτά. Όλοι αγαπούν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο στο σπίτι τους απαντώντας σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχουν σχετικά με το πράγμα που ξόδεψαν τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους. “

3. Δεν μεταφέρετε πάντα τις επαγγελματικές σας κάρτες

Φαντάζεστε “Βγαίνω για μια μπύρα. Γιατί θα χρειαζόμουν τις επαγγελματικές μου κάρτες; ” Και ίσως δεν θα τα χρειαστείτε. Αλλά είναι καλύτερο να τα κουβαλάτε και να μην τα χρειάζεστε παρά να κλωτσάτε τον εαυτό σας γιατί δεν τα φέρατε. Το Serendipity συμβαίνει όταν το περιμένετε λιγότερο. Θα μπορούσατε να μπείτε σε μια συνομιλία με τη σερβιτόρα σας για το βραχιόλι της και να αναφέρετε ότι έχετε ένα κατάστημα Etsy που πωλεί παρόμοια σχέδια. Εάν θέλει να ελέγξει το κατάστημά σας, έχοντας μαζί σας την επαγγελματική σας κάρτα σας κάνει να φαίνεστε πιο επαγγελματικοί και σας διευκολύνει να επισκεφτεί αργότερα το κατάστημά σας.

Cristina Castro Moral, ιδιοκτήτης της Sombras Blancas Art & Η Design, λέει ότι οι επαγγελματικές κάρτες είναι απαραίτητες για την εμπορία της εταιρείας branding της.

κάρτα

«Όταν συνεργάζομαι με πελάτες που έχουν φυσική επιχείρηση ή βρίσκονται σε συνεχή επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους λόγω της δουλειάς τους, συνήθως τους ρωτάω αν θα με εννοούσαν να τους στείλω μερικές από τις επαγγελματικές μου κάρτες στο ταχυδρομείο. Με αυτόν τον τρόπο, εάν προκύψει η ευκαιρία, μπορούν να παραδώσουν την κάρτα μου σε άλλα άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μου. Χάρη σε αυτό, έρχομαι συνεχώς σε επαφή με νέους πιθανούς πελάτες από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. “

Λέει επίσης ότι κρατά μια στοίβα επαγγελματικών καρτών στην τσάντα της και τις χρησιμοποιεί σχεδόν ως σημειωματάριο.

«Κάθε φορά που κάποιος ζητά το email / το τηλέφωνό μου, ακόμα κι αν δεν σχετίζεται με τις επιχειρήσεις, παραδίδω την κάρτα μου και χρησιμοποιώ το πίσω μέρος για να κακογραφήσω τυχόν επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει αυτή η κάρτα και οι πιθανότητες είναι ότι μία από αυτές τις πολλές κάρτες θα φτάσει σε έναν πιθανό πελάτη. “

4. Δεν προβάλλετε τα προϊόντα σας

Υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με την επωνυμία σας στην πόλη σας από εκείνους που είναι. Εναπόκειται σε εσάς να τα εισαγάγετε σε αυτό. Η Annabel Annunziata του διαδικτυακού καταστήματος Beauty At Its Finest λέει ότι η διοργάνωση μιας εκπομπής στην κοινότητά σας – ακόμα κι αν είναι στο σπίτι σας – είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε άτομα με τα προϊόντα σας.

Επίδειξη των προϊόντων σας

Λέει ότι πραγματοποίησε μια παράσταση σε ένα τοπικό σαλόνι, ο οποίος διαφημίστηκε για αυτό μέσω των καναλιών κοινωνικών μέσων. Έβαλε τα προϊόντα της στην οθόνη, διασφαλίζοντας ότι η επαγγελματική της κάρτα ήταν εμφανής. Είχε επίσης δημιουργήσει το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στο φορητό της υπολογιστή για να δείξει στους ανθρώπους και μάλιστα πρόσφερε μια προσφορά χωρίς αποστολή για παραγγελίες που έγιναν στον ιστότοπό της εκείνη την ημέρα..

«Όχι μόνο οι πελάτες στο σαλόνι είδαν τι μου άρεσε το κατάστημά μου και τι ήταν μερικά προϊόντα, αλλά [και] η οικογένεια και οι φίλοι αυτών των πελατών έβλεπαν τον ιστότοπό μου και έδιναν εντολές στις οικογένειές τους να το παραλάβουν για αυτούς».

Λέει ότι αυτή η εκδήλωση δημιούργησε πολλές πωλήσεις στο σαλόνι και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν εκείνη την ημέρα, επειδή το σαλόνι κρατά τώρα μια στοίβα των επαγγελματικών καρτών της στον πάγκο τους.

5. Δεν καλλιεργείτε σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης

Οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να γράφουν για έντυπα, είτε το πιστεύουν είτε όχι. Και οι τοπικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται πάντα. Αλλά το δικό σας δεν είναι εάν οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν για εσάς! Ο καλύτερος τρόπος για να γράψετε έναν δημοσιογράφο για εσάς είναι να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί τους πριν θέλεις τίποτα. Διαβάστε το περιεχόμενό τους. Σχολιάστε το σε απευθείας σύνδεση. Ακολουθήστε τα στα κοινωνικά μέσα. Κουνήστε τα χέρια τους σε μια εκδήλωση δικτύωσης. Πάρτε τους στον καφέ. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον εαυτό σας ως αξιόπιστο πόρο όταν χρειάζονται έναν.

Ο Alex Reichmann, Διευθύνων Σύμβουλος του iTestCash, είχε επιτυχία με αυτήν την τακτική:

«Μια εκστρατεία που λειτούργησε για μένα ήταν να έρθει σε επαφή με ένα τραπεζικό περιοδικό και να προτείνει μια ιδέα ιστορίας. Μέσα από αυτό κατέληξαν να γράφουν ένα άρθρο σχετικά με τα πλαστά χρήματα και πήρα μια αναφορά και παράθεση στο περιοδικό τους και στον ιστότοπό τους. “

Σχέσεις με τα ΜΜΕ

Λέει ότι έφερε μερικούς πελάτες στον ιστότοπό του που δήλωσαν ότι τον βρήκαν μέσω του άρθρου του περιοδικού.

6. Δεν αναζητάτε συνεργασίες

Αντί να σκέφτεστε τον άλλο τύπο στην πόλη που πωλεί επίσης προσαρμοσμένα προϊόντα κατοικίδιων ζώων ως ανταγωνισμό, δοκιμάστε να το αναδιαμορφώσετε ως πιθανή ευκαιρία συνεργασίας. Πιθανότατα δεν πουλάτε πανομοιότυπα προϊόντα, επομένως μπορεί να υπάρχουν τρόποι για να συνεργαστείτε ή να παραπέμψετε επιχειρήσεις ο ένας στον άλλο. Εάν παρευρεθείτε σε μια βιομηχανική εκδήλωση, μην ξεφύγετε από τον διαγωνισμό. Γνωρίστε τον εαυτό σας και δείτε πού πηγαίνει η συνομιλία. Κάποτε υποθέτω ότι μια γυναίκα που ήταν επίσης διευθυντής μιας εταιρείας μάρκετινγκ ήταν ανταγωνισμός, αλλά κατέληξε να με βοηθήσει για ένα μεγάλο έργο και η σχέση ήταν αμοιβαία επωφελής για χρόνια.

Candice Galek, Διευθύνων Σύμβουλος & Η ιδρυτής της Bikini Luxe, λέει ότι όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου μπικινιών, παραβλέπει την τοπική της αγορά στο Miami Beach. Μόλις ξύπνησε, πήγε σε τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και προσφέρθηκε να δημιουργήσει φυλλάδια με τη διαφήμιση του Bikini Luxe στη μία πλευρά και τη δική τους από την άλλη και τοποθέτησε τα φυλλάδια στις επιχειρήσεις τους (σε χαρτοπετσέτες κ.λπ.)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map