Η δημιουργία μιας λίστας email είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση.

Είναι η πιο προσοδοφόρα και αποτελεσματική μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ. Δυστυχώς, δεν είναι εύκολο.

Εάν δημιουργείτε τη λίστα σας ένα προς ένα, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι!

Στο μέρος 1 αυτής της σειράς 6 μερών, εξετάσαμε τις 11 φόρμες εγγραφής με τη μεγαλύτερη μετατροπή και πού να τις τοποθετήσουμε. Αλλά τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε άτομα να εγγραφούν; Ένα δωρεάν eBook; Μια αναφορά? Ένα διαδικτυακό σεμινάριο?

Σίγουρα, αυτές οι επιλογές λειτουργούν καλά. Αλλά υπάρχει ένας «μαγνήτης μολύβδου» που αποδίδει καλύτερα από όλους:

Η «αναβάθμιση περιεχομένου».

Αναβαθμίσεις περιεχομένου - Ο γρηγορότερος τρόπος για περισσότερους συνδρομητές

Το χρησιμοποιώ εδώ στο Bitcatcha και είναι η πιο αποτελεσματική φόρμα καταγραφής στον ιστότοπο. Και δεν είμαι ο μόνος. Ορισμένοι bloggers αναφέρουν τεράστιες αυξήσεις στις μετατροπές εγγραφής χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αναβάθμισης περιεχομένου.

Αρχικά, ας επιστρέψουμε στα βασικά…

Ενημερωθείτε σχετικά με τον οριστικό οδηγό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 • Μέρος 1: Τα 11 έντυπα εγγραφής υψηλότερης μετατροπής
 • Μέρος 2: Αναβαθμίσεις περιεχομένου – ο γρηγορότερος τρόπος για περισσότερους συνδρομητές
 • Μέρος 3: Ενίσχυση της αφοσίωσης & έσοδα με μια σειρά καλωσορίσματος μέσω email
 • Μέρος 4: 19 απλά κόλπα για να λάβετε 40% ανοικτό ποσοστό email
 • Μέρος 5: Η τέλεια γραμμή θέματος: 18 κόλπα για να το καρφώσω
 • Μέρος 6: Λειτουργεί το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; 14 βασικές μετρήσεις για μέτρηση

Τι είναι η αναβάθμιση περιεχομένου?

Όλοι έχετε δει τον παραδοσιακό «μαγνήτη μολύβδου» ή κίνητρο για να προσελκύσετε τους ανθρώπους να εγγραφούν. Είναι συχνά ένα ebook ή μια αναφορά για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Στο παρελθόν, μετέτρεψαν πολύ καλά.

Σήμερα, αυτοί οι μεγάλοι πόροι είναι λιγότερο αποτελεσματικοί. Συνήθως είναι πολύ γενικά. Υπερβολικά ευρεία. Πολύ μεγάλο. Επιπλέον, έχουμε όλα τα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία που συσσωρεύονται στα εισερχόμενά μας, οπότε διστάζουμε να κατεβάσουμε άλλο!

4051

Αντ ‘αυτού, οι αναγνώστες σας αναζητούν κάτι άλλο. Κάτι πιο σχετικό, συγκεκριμένο και καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Κάτι που πραγματικά θέλουν να κατεβάσουν.

Αυτήν τη στιγμή, διαβάζετε αυτό το άρθρο σχετικά με την ανάπτυξη μιας λίστας email. Γνωρίζω λοιπόν με βεβαιότητα ότι το μάρκετινγκ μέσω email είναι το επίκεντρο και το ενδιαφέρον σας. Γιατί θα προσπαθούσα να προωθήσω ένα ευρύ eBook στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων; Ή SEO; Ή οτιδήποτε άλλο?

Γνωρίζω ότι σας ενδιαφέρει το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως πρέπει να σας προσφέρω κάτι που σχετίζεται με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκεί έρχεται η αναβάθμιση περιεχομένου. Είναι ένας βασικός μαγνήτης που σχετίζεται ιδιαίτερα με αυτό που διαβάζει ο επισκέπτης σας και προσφέρει επιπλέον αξία πέρα ​​από την ανάρτηση ιστολογίου. Κουλοχέρησε απευθείας στο περιεχόμενο, οπότε είστε ήδη αφοσιωμένοι και ενθουσιασμένοι όταν το προσφέρω. Δείτε πώς φαίνεται in situ.

περιεχόμενο-αναβάθμιση-in-situ

Εδώ είναι το κόλπο. Μην προσφέρετε έναν γενικό «μαγνήτη μολύβδου» σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Ξεχάστε eBooks, λευκές βίβλους κ.λπ. Αντίθετα, δημιουργήστε πολλά μικρότερα κίνητρα προσαρμοσμένα σε διαφορετικά θέματα.

Προφανώς, χρειάζεται χρόνος για τη δημιουργία πρόσθετου περιεχομένου κατά παραγγελία, αλλά μπορεί να είναι μικρού μεγέθους. Θα μπορούσε να είναι μια εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου που συνοψίζει την ανάρτηση, έναν εξηγητή βίντεο ή μια πιο λεπτομερή μελέτη περίπτωσης. Οτιδήποτε προσθέτει αξία στο υπάρχον περιεχόμενο.

Κατώτατη γραμμή: Μην προσφέρετε κάτι γενικό που μπορεί να θέλουν οι αναγνώστες σας. Προσφέρετε κάτι πολύτιμο και σχετικό που γνωρίζετε ότι θέλετε.

Με λίγα λόγια, αυτή είναι η αναβάθμιση περιεχομένου. «Αναβαθμίζετε» το περιεχόμενο με αντάλλαγμα ένα email.

Η αναβάθμιση περιεχομένου με υπερ-μετατροπή

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς λειτουργεί η αναβάθμιση περιεχομένου εδώ στο Bitcatcha.

Ξεκίνησα επιλέγοντας ένα blog υψηλής κυκλοφορίας: αυτό το άρθρο σχετικά με τις “σελίδες προορισμού”. Δεδομένου ότι δημιουργούσε πολλούς επισκέπτες και ήδη έκανε πολύ καλή μετατροπή, ήταν ένας ισχυρός υποψήφιος για τη μετατροπή ακόμη περισσότερων συνδρομητών.

bitcatcha-άρθρο

Η ίδια η ανάρτηση είναι ένας μεγάλος πόρος (2.000 + λέξεις), οπότε αποφάσισα ότι η «αναβάθμιση» θα πρέπει να είναι μια απλούστερη λίστα ελέγχου που να συνοψίζει τα κύρια σημεία.

Ήθελα κάτι που οι αναγνώστες μου θα μπορούσαν να εκτυπώσουν και να αναφέρουν όταν δημιουργούσαν τις δικές τους σελίδες προορισμού. Κάτι που παρείχε πραγματική, ενεργή αξία.

Τοποθετούσα τον σύνδεσμο συμμετοχής ακριβώς στην κορυφή του ιστολογίου, οπότε δεν μπορείτε να το χάσετε.

Το ενσωμάτωσα επίσης στο κάτω μέρος της σελίδας, οπότε υπάρχουν δύο σαφή σημεία εισόδου.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι είναι τυλιγμένο σε ένα φωτεινό κίτρινο κουτί. Τράβηξε το μάτι. Ο αναγνώστης αισθάνεται υποχρεωμένος να κάνει κλικ πάνω του.

περιεχόμενο-αναβάθμιση-in-situ

Ήμουν επίσης πρόθυμος να βεβαιωθώ ότι η αναβάθμιση περιεχομένου φαινόταν υπέροχη. Μερικές κουκκίδες σε ένα έγγραφο του Word δεν έμοιαζαν με δίκαιη ανταλλαγή για τους αναγνώστες μου.

Έτσι, έβαλα τον γραφίστα μου στην υπόθεση και μετέτρεψαν αυτά τα σημεία σε αυτό:

περιεχόμενο-αναβάθμιση-περιεχόμενο

Αυτό το γράφημα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Διασφαλίζει ότι οι συνδρομητές μου αισθάνονται σαν να έχουν αξία σε αντάλλαγμα. Θα μπορούσαν να το εκτυπώσουν και να το αναφέρουν κατά τη δημιουργία μιας σελίδας προορισμού, για παράδειγμα.

Εναλλακτικές αναβαθμίσεις περιεχομένου

Προτού εξηγήσω τη διαδικασία βήμα προς βήμα της ρύθμισης, ακολουθούν μερικές εναλλακτικές αναβαθμίσεις περιεχομένου που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μόνοι σας.

1. Ένα φύλλο εξαπάτησης

Όπως μια λίστα ελέγχου, τα cheat-φύλλα λειτουργούν πολύ καλά για αναρτήσεις ιστολογίου μεγάλης διάρκειας. Τα ιστολόγια σαν αυτό – με σχεδόν 2.500 λέξεις – είναι πολλά να ληφθούν. Έτσι, μπορείτε να πάρετε όλα τα σημαντικά σημεία, να τα βράσετε και να αφήσετε τους αναγνώστες σας να «εξαπατήσουν».

Ο Brian Dean στο Backlinko χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνική, μετατρέποντας τα άρθρα του σε ένα όμορφο γράφημα pdf για τους συνδρομητές:

Ένα φύλλο εξαπάτησης

2. Μεταγραφές

Αυτά είναι υπέροχα όταν το κύριο κομμάτι του περιεχομένου σας είναι βίντεο ή περιεχόμενο. Οι αναγνώστες σας μπορούν να κατεβάσουν το αντίγραφο και να το αποθηκεύσουν για αργότερα.

3. Περιπτωσιολογικές μελέτες

Τα ιστολόγια είναι συχνά μια εισαγωγή σε ένα θέμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναβάθμιση περιεχομένου για να δείτε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Μια μελέτη περίπτωσης είναι ενδιαφέρουσα επειδή επιτρέπει στους αναγνώστες να δουν πώς λειτουργεί η θεωρία σε δράση.

4. Ακατέργαστα αρχεία και πρότυπα

Οι αναγνώστες σας θα λατρέψουν ένα γρήγορο hack, ειδικά εάν σχετίζεται με αυτό που μόλις διάβασαν. Θα μπορούσατε να δώσετε ένα δωρεάν πρότυπο email ή ένα δείγμα υπολογιστικού φύλλου για παραγωγικότητα. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων θα μπορούσαν να προσφέρουν ανεπεξέργαστα αρχεία PSD για να το τροποποιήσουν οι αναγνώστες τους.

Το Digital Marketer κάνει παρόμοιο πράγμα με ένα «αρχείο σάρωσης». Απλά αντιγράφετε και επικολλάτε τους υπάρχοντες τίτλους κοινωνικών μέσων που έχουν δοκιμαστεί από τον τύπο.

Ακατέργαστα αρχεία και πρότυπα

Πώς να ρυθμίσετε την αναβάθμιση του περιεχομένου σας

Λοιπόν, τώρα ξέρουμε τι είναι (και γιατί το χρειάζεστε) ας μιλήσουμε συγκεκριμένα. Η διαδικασία μοιάζει με αυτήν:

 1. Βρείτε τα ιστολόγια με την υψηλότερη επισκεψιμότητα.
 2. Δημιουργήστε μια αναβάθμιση περιεχομένου για κάθε ένα που προσθέτει αξία.
 3. Προσθέστε το στον ιστότοπό σας.
 4. Ρυθμίστε και βελτιστοποιήστε το ποσοστό μετατροπών.
 5. Αυξήστε τους τόνους της κυκλοφορίας.
 6. Παρακολουθήστε την αύξηση των αριθμών συνδρομητών σας.

Ακούγεται απλό, αλλά υπάρχουν μερικά δύσκολα κομμάτια για ρύθμιση.

Η εύρεση του ιστολογίου με την υψηλότερη επισκεψιμότητα είναι το εύκολο μέρος. Γενικά, τα άρθρα με την περισσότερη επισκεψιμότητα θα δημιουργήσουν τους περισσότερους συνδρομητές. Βουτήξτε τώρα στο λογαριασμό σας στο Google Analytics και γράψτε τις πέντε κορυφαίες επιδόσεις σας.

Τώρα επιλέξτε ένα κίνητρο αναβάθμισης περιεχομένου που θα προσθέσει πραγματική αξία.

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις αναβαθμίσεις περιεχομένου που πρότεινα παραπάνω ή να βρείτε κάτι εντελώς νέο. Όσο πιο δημιουργικό και μοναδικό, τόσο το καλύτερο!

Προσθήκη της αναβάθμισης περιεχομένου στον ιστότοπό σας

Εδώ είναι το πιο δύσκολο μέρος, αλλά θα σας καθοδηγήσω βήμα-βήμα.

Πριν ξεκινήσουμε, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό με LeadPages και MailChimp. Αυτά είναι τα δύο εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε για να ρυθμίσουμε την αναβάθμιση του περιεχομένου σας.

LeadPages είναι το εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτό:

Leadbox για αναβάθμιση περιεχομένου

… Το αναδυόμενο πλαίσιο που συλλέγει τις διευθύνσεις email σας. (Ονομάζεται επίσης «leadbox»)

Γιατί να χρησιμοποιήσετε αυτό το αναδυόμενο πλαίσιο LeadPages; Επειδή μετατρέπει 30-40% καλύτερα από την αποστολή ατόμων σε άλλη σελίδα προορισμού. Είναι επίσης εντυπωσιακό και δυναμικό.

MailChimp είναι το λογισμικό email που συλλέγει και διαχειρίζεται όλους τους συνδρομητές σας. Επίσης εκτοξεύει τα ενημερωτικά δελτία και τα μαζικά email σας.

Συνδέστε LeadPages και MailChimp, ώστε να μιλούν μεταξύ τους

Ας πούμε ότι ένας από τους αναγνώστες μου, ο Μπεν, συμπληρώνει το αναδυόμενο πλαίσιο LeadPages μου.

Χρειάζομαι το LeadPages για να πω, “hey, MailChimp, στέλνω την αναβάθμιση περιεχομένου στον Ben, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στη λίστα συνδρομητών μου!”

Για να γίνει αυτό, πρέπει να συνδέσουμε τους λογαριασμούς. Το LeadPages έχει ένα σεμινάριο σχετικά με αυτό, αλλά για αναβαθμίσεις περιεχομένου, τα πράγματα είναι λίγο πιο λεπτομερή.

Εδώ είναι το πρόβλημα: ένας αναγνώστης μπορεί να κατεβάσει μια αναβάθμιση περιεχομένου σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη μιας αναβάθμισης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά θέλω να αποθηκεύσω και τους δύο αυτούς συνδρομητές στην ίδια συνολική λίστα email. Και αυτό είναι λίγο δύσκολο.

Ας ξεκινήσουμε με το MailChimp:

Ρύθμιση MailChimp

Να τι θέλουμε να πετύχουμε:

 1. Μια απλή λίστα που συλλέγει όλους τους συνδρομητές σας.
 2. Αλλά βεβαιωθείτε ότι κάθε συνδρομητής λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναβάθμιση περιεχομένου που έκανε κλικ.

Έχω μιλήσει με πολλούς bloggers που δημιούργησαν τόνους διαφορετικών λιστών συνδρομητών για κάθε αναβάθμιση περιεχομένου. Αυτός είναι ένας εφιάλτης. Θέλουμε απλώς ένα.

Το αποφεύγουμε δημιουργώντας «υποενότητες» της κύριας λίστας συνδρομητών. Το MailChimp καλεί αυτά τα «πεδία λίστας» και δημιουργούμε ένα για κάθε αναβάθμιση περιεχομένου.

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι παίρνουν το κίνητρο για το οποίο έχουν εγγραφεί, αλλά όλοι τροφοδοτούνται σε μια κύρια λίστα συνδρομητών.

1. Συνδεθείτε και κατευθυνθείτε στην επιλογή «λίστες»…

mailchimp1

2. Επιλέξτε τη λίστα που θέλετε να συλλέξετε διευθύνσεις email για…

Επιλέξτε τη λίστα email

3. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “πεδία λίστας και συγχώνευση ετικετών”

mailchimp-συγχώνευση

4. Δημιουργήστε ένα «πεδίο λίστας» για κάθε αναβάθμιση περιεχομένου

Θυμηθείτε, αυτό το «πεδίο λίστας» μοιάζει με μια υποενότητα της μεγαλύτερης λίστας συνδρομητών. Θα το ονομάσουμε μετά από κάθε αναβάθμιση περιεχομένου που ρυθμίζετε.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή “προσθήκη πεδίου”…

προσθέστε ένα πεδίο

και στη συνέχεια «κείμενο»…

mailchimp-add-text-πεδίο

5. Ονομάστε το πεδίο λίστας μετά την αναβάθμιση ιστολογίου ή περιεχομένου που δίνετε

Στην περίπτωσή μου, πρόκειται για αναβάθμιση περιεχομένου για το ιστολόγιο «σελίδα προορισμού».

Ονομάστε το πεδίο λίστας

Θέλετε επίσης να καταργήσετε την επιλογή του «ορατού» πεδίου.

6. ΤΕΛΟΣ

Αυτό είναι έτοιμο το MailChimp. Τώρα, πρέπει να δώσουμε στο LeadPages όλες αυτές τις πληροφορίες.

Ρύθμιση LeadPages

Εδώ θα επιτύχουμε σε αυτήν την ενότητα:

Ενσωματώστε το MailChimp με LeadPages ώστε να συλλέγονται όλες οι διευθύνσεις email.

Βεβαιωθείτε ότι το LeadPages λέει στο MailChimp να κατηγοριοποιήσει τους συνδρομητές σύμφωνα με την αναβάθμιση περιεχομένου που έλαβαν.

1. Συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Leadboxes και, στη συνέχεια, “δημιουργία νέου leadbox”

Δημιουργήστε νέο Leadbox

2. Κάντε κλικ στις «ρυθμίσεις ενοποίησης» και, στη συνέχεια, επιλέξτε MailChimp

Επιλέξτε MailChimp

3. Επιλέξτε ποια λίστα συνδρομητών θα συνδεθείτε

Στην περίπτωσή μου, θα επέλεγα “Bitcatcha”.

Επιλέξτε μια λίστα email

Τώρα, οποιαδήποτε διεύθυνση email που συλλέγεται από ένα πλαίσιο Leadpages θα αποθηκεύεται αυτόματα στη λίστα συνδρομητών μου στο MailChimp. Αλλά πώς διασφαλίζουμε ότι ο συνδρομητής θα έχει τη σωστή αναβάθμιση περιεχομένου?

4. Κάντε κλικ στην προσαρμογή αυτής της φόρμας

Εδώ, θα εισαγάγουμε το «πεδίο λίστας» που δημιουργήσαμε στο MailChimp. Αυτό συνδέει τη σωστή αναβάθμιση περιεχομένου με το σωστό αναδυόμενο πλαίσιο.

Μεταβείτε στην ενότητα “πεδία φόρμας” και αναζητήστε τα “πεδία κρυφής φόρμας” στο κάτω μέρος. Εδώ βρίσκουμε το πεδίο «Λίστα ελέγχου σελίδων προορισμού» που δημιούργησα στο MailChimp.

Κρυφό πεδίο φόρμας

5. Πληκτρολογήστε «ναι» στην προεπιλεγμένη τιμή

Αυτό το τελευταίο βήμα είναι κρίσιμο. Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανίζεται ένα «ναι» στη λίστα συνδρομητών του MailChimp δίπλα σε οποιονδήποτε έκανε λήψη αναβάθμισης περιεχομένου.

Απαραίτητο εάν θέλετε να αποφύγετε να στέλνετε στους συνδρομητές σας το ίδιο περιεχόμενο δύο φορές!

Προεπιλεγμένη τιμή

6. ΤΕΛΟΣ!

Τώρα για το διασκεδαστικό μέρος – σχεδιάζοντας το αναδυόμενο κουτί σας.

Προσαρμογή του Leadbox σας

Προσαρμογή του Leadbox σας

Αυτό είναι το σημείο όπου αρχίζουμε να βελτιστοποιούμε το ποσοστό μετατροπών σας.

Τα πάντα σχετικά με το Leadbox σας πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά ως ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ. Σκεφτείτε το αντίγραφο, τις εικόνες και το σημαντικότερο “παρότρυνση για δράση”.

Χρειαζόμαστε ένα επιπλέον blog για να καλύψουμε αυτές τις λεπτομέρειες. Ευτυχώς, έχουμε μόνο το άρθρο!

Διαβάστε τα «Επτά βήματα για μια μαγνητική παρότρυνση για δράση» και βεβαιωθείτε ότι το αναδυόμενο κουτί σας οδηγεί όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα για μετατροπή.

Ενσωματώστε το LeadBox στον ιστότοπό σας

Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να το θέσετε σε λειτουργία στον ιστότοπό σας.

Μόλις προσαρμόσετε το LeadBox, πατήστε “δημοσίευση” και θα δείτε αυτό το μείγμα κώδικα HTML:

Ενσωματώστε το LeadBox στον ιστότοπό σας

Αυτό χρειάζεται αντιγραφή και επικόλληση στο HTML της ανάρτησης ιστολογίου σας.

Στην περίπτωσή μου, πηγαίνω στο backend του WordPress, βρίσκω το ιστολόγιό μου “σελίδες προορισμού” και φορτώνω το HTML.

Στην παραπάνω εικόνα, βλέπετε ότι υπάρχει μια γραμμή κειμένου κρυμμένη στο HTML που λέει “Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μου”?

Θέλετε να αντικαταστήσετε αυτό το κείμενο με το προσαρμοσμένο σας κείμενο. Στην περίπτωσή μου, “κατεβάστε μια δωρεάν λίστα ελέγχου”:

περιεχόμενο-αναβάθμιση-in-situ

Έτσι, το HTML θα ολοκληρώσει τη διατύπωση που χρησιμοποιείτε.

Τώρα, όταν κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, εμφανίζεται το αναδυόμενο πλαίσιο.

Απλός!

Παράδοση της αναβάθμισης περιεχομένου σας

Σε αυτό το σημείο, είμαστε σχεδόν εκεί.

Το τελικό στάδιο στέλνει πράγματι το πράγμα στον συνδρομητή σας. Εδώ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό:

Το σύστημα μαγνήτη μολύβδου

Με αυτήν τη μέθοδο, όταν ο νέος σας συνδρομητής πατά το κουμπί “Υποβολή”, το LeadPages στέλνει αυτόματα την αναβάθμιση περιεχομένου μέσω email.

Ταυτόχρονα, αποθηκεύει αυτή τη νέα διεύθυνση email στο MailChimp.

Εδώ είναι η διαδικασία:

1. Συνδεθείτε στο LeadPages, κάντε κλικ στις ρυθμίσεις > παράδοση μαγνητών μολύβδου

παράδοση μολύβδου-μαγνήτη

2. Ανεβάστε το αρχείο αναβάθμισης περιεχομένου

ανεβάστε-μολύβδου-μαγνήτη

3. Εισαγάγετε τη γραμμή θέματος και το μήνυμα

μεταφόρτωση-μόλυβδο-μαγνήτης-2

4. Επιστρέψτε στη φόρμα LeadBox, ενεργοποιήστε αυτόν τον διακόπτη ON και επιλέξτε τον μαγνήτη μολύβδου που ανεβάσατε προηγουμένως

εγκατάσταση-παράδοση email

5. ΤΕΛΟΣ!

Όταν ένας συνδρομητής εμφανίσει επισκέψεις, θα προστεθούν στη λίστα συνδρομητών του MailChimp και οι LeadPages θα τους στείλουν αμέσως την αναβάθμιση του περιεχομένου σας μέσω email.

Αυτή είναι η επιλογή που χρησιμοποιώ γιατί επαληθεύει πρώτα τη διεύθυνση email του συνδρομητή. Ωστόσο, υπάρχει μια πιο γρήγορη επιλογή αν προτιμάτε:

Εναλλακτικά: Στείλτε τα απευθείας στα καλούδια

Αντί να τους στείλετε την αναβάθμιση περιεχομένου μέσω email, μπορείτε να τα στείλετε σε μια σελίδα προορισμού όπου μπορούν να το κατεβάσουν.

Αυτό είναι επίσης απλό στη ρύθμιση και το κάνουμε με μια σελίδα ευχαριστιών.

1. Κάντε κλικ στην επιλογή “ευχαριστώ” σελίδα

ευχαριστώ-παράδοση

2. Δημιουργήστε τη σελίδα προορισμού σας

Το LeadPages είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη δημιουργία καταπληκτικών σελίδων προορισμού. Παίξτε και χρησιμοποιήστε ένα από τα πρότυπά τους για να δημιουργήσετε ένα με το οποίο είστε ευχαριστημένοι.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο για τη λήψη της αναβάθμισης περιεχομένου σας. Ή αν πρόκειται για βίντεο ή διαδικτυακό σεμινάριο, μπορείτε να το ενσωματώσετε εκεί στη σελίδα προορισμού.

3. Καταργήστε την επιλογή “χρήση προεπιλεγμένης σελίδας προορισμού”

Εάν δεν το κάνετε αυτό, οι LeadPages θα στείλουν τον συνδρομητή σας σε μια γενική σελίδα “ευχαριστώ” και δεν θα αναβαθμίσουν το περιεχόμενό τους.

ευχαριστώ-q-παράδοση-2

4. ΤΕΛΟΣ!

Τώρα τελειώσαμε.

Με τη ρύθμιση αναβάθμισης περιεχομένου, έχουμε πλέον μια εξαιρετικά μετατρεπόμενη διοχέτευση συνδρομητών και έναν εκπληκτικό μαγνήτη μολύβδου για τους αναγνώστες.

Το μόνο που μένει να κάνουμε?

Οδηγήστε σοβαρή κίνηση! Μόλις δοκιμάσετε την αναβάθμιση του περιεχομένου και το τροποποιήσετε για να επιτύχετε ένα ισχυρό ποσοστό μετατροπών, μπορείτε να το αναβαθμίσετε.

Μου αρέσει να οδηγώ την επισκεψιμότητα στην ανάρτηση μέσω διαφημίσεων στο Facebook, συνήθως με κόστος 0,433 $ ανά επίσκεψη και να επιτρέψω στην «μετατρεπόμενη» αναβαθμιστική μετατροπή μου να μετατρέψει τους επισκέπτες μου σε συνδρομητές.

Χρησιμοποιείτε την τεχνική αναβάθμισης περιεχομένου; Θα ήθελα πολύ να μάθω για τις εμπειρίες σας και αν λειτουργεί για εσάς.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me