Η ιδέα πίσω από το σχεδιασμό UX είναι απλή: οι ευτυχείς, αυτοπεποίθηση χρήστες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από εσάς. Είναι πιο πιθανό να σας εμπιστευτούν, να εγγραφούν στις λίστες αλληλογραφίας σας ή να πραγματοποιήσουν λήψη της εφαρμογής σας.

Συχνά σκέφτομαι το σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη (ή το σχεδιασμό UX) ως ψυχολογία και όχι ως ανάπτυξη.

Ο καλός σχεδιασμός UX έχει να κάνει με το μυαλό των επισκεπτών σας.

Προβλέπει κάθε κίνηση και δημιουργεί έναν ιστότοπο που είναι απλός, διαισθητικός και ευχάριστος στη χρήση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση ή ασημένια σφαίρα για καλό σχεδιασμό UX. Είναι το αποκορύφωμα πολλών μικροσκοπικών τροποποιήσεων. Ο καθένας βελτιώνει την εμπειρία στον ιστότοπό σας.

Έχοντας αυτό υπόψη, έχω συγκεντρώσει μια λίστα ελέγχου με 25 μικρές (και εύκολες) τροποποιήσεις που θα κάνουν το σχέδιο UX σας να λάμψει.

Contents

1. Ταχύτητα

Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι η πρώτη σας ευκαιρία να κάνετε μια καλή εντύπωση. Είναι το πρώτο σας εμπόδιο UX.

Ταχύτητα ιστότοπου

(πηγή εικόνας)

Πολύ αργός και οι επισκέπτες σας είναι ήδη ταραγμένοι και λιγότερο πιθανό να σας εμπιστευτούν. Συνδέουμε ενστικτωδώς την ταχύτητα με τον επαγγελματισμό και οι περισσότεροι επισκέπτες αναμένουν ότι ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί εντός δύο δευτερολέπτων.

Οτιδήποτε πιο αργό από αυτό, και είναι μια κακή εμπειρία χρήστη, από την αρχή.

Βεβαιωθείτε ότι η ταχύτητα του διακομιστή σας είναι μέχρι το μηδέν και μειώστε το βάρος του ιστότοπού σας, ώστε να ανοίξει γρήγορα.

2. Ποιος είσαι και τι κάνεις?

Η επόμενη μεγάλη πρόκληση σας ενημερώνει γρήγορα τους επισκέπτες σας. Ποιος είσαι? Τι κάνεις? Και τι αξία μπορείτε να τους δώσετε?

Πρόταση τιμής Netflix

Αυτό ονομάζεται πρόταση αξίας και είναι τόσο σημαντικό που γράψαμε μια ολόκληρη ανάρτηση ιστολογίου σε αυτήν. Έχετε μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να πείσετε τους επισκέπτες σας, οπότε κάντε τον να μετράει!

Δοκιμάστε το τώρα: συνοψίστε ολόκληρο τον ιστότοπό σας με μία πρόταση και καθοδηγήστε όπου θέλετε να ακολουθήσουν οι επισκέπτες.

3. Βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας

Ένα βασικό μέρος του σχεδιασμού UX είναι η εξάλειψη τυχόν ανησυχιών ή ανησυχιών που ενδέχεται να έχουν οι επισκέπτες σας.

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για τους νέους επισκέπτες είναι εάν πρέπει να σας εμπιστεύονται ή όχι – ειδικά εάν είστε νέος ιστότοπος.

Ένας τρόπος για να εξαλείψετε αυτό το άγχος είναι να δείξετε ότι υπάρχει ένα πραγματικό άτομο πίσω από τα παρασκήνια. Προσθέστε μια διεύθυνση επιχείρησης, έναν αριθμό τηλεφώνου και μια πραγματική διεύθυνση email. (ΟΧΙ μια φόρμα επικοινωνίας – οι άνθρωποι τείνουν να τους δυσπιστούν σε σύγκριση με μια ευθεία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε ένα κουτί ζωντανής συνομιλίας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις αμέσως.

Tagove Live Chat

Εάν κάτι πάει στραβά, είναι καλό να γνωρίζετε ότι μπορούν εύκολα να έρθουν σε επαφή.

4. Πάντα δίνετε στους επισκέπτες έναν τρόπο επιστροφής στο σπίτι

Όλοι έχουμε χαθεί σε ιστότοπους στο παρελθόν. Ακολουθείτε τους συνδέσμους και καταλήγετε σε μια τρύπα κουνελιών.

Αν συμβεί αυτό, οι επισκέπτες σας γίνονται ταραγμένοι και απογοητευμένοι. Θα χτυπήσουν ενστικτωδώς το κουμπί “X” για να κλείσουν το πρόγραμμα περιήγησης.

Αντ ‘αυτού, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα σαφές και καθορισμένο κουμπί “σπίτι”, ώστε να μπορούν πάντα να ξεκινήσουν από την αρχή. Συνήθως, οι χρήστες αναμένουν ότι το λογότυπό σας θα συνδεθεί και στην αρχική σελίδα, οπότε βεβαιωθείτε ότι ισχύει.

5. Ακόμα καλύτερα, αφήστε ψίχουλα για να ξέρουν πού βρίσκονται

Εκτός από την γρήγορη επανεκκίνηση, χρησιμοποιήστε το «breadcrumbs» για να εξηγήσετε πού βρίσκονται στη διαδικασία.

Οι μεγάλες γραμμές προόδου είναι ιδανικές για αυτό. Αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς, για παράδειγμα, ενημερώστε τον χρήστη σας ακριβώς πού βρίσκεται και τι πρέπει να κάνετε.

checkout-progress-bar

(πηγή εικόνας)

Και πάλι, αυτή είναι απλή ψυχολογία. Για παράδειγμα, η βόλτα είναι πολύ πιο κουραστική όταν δεν γνωρίζετε πού είναι το τέλος. Νιώθουμε πολύ πιο άνετα όταν έχουμε χάρτη. Η ίδια ιδέα ισχύει και στο διαδίκτυο.

6. Καταργήστε τυχόν επαναλαμβανόμενες ενέργειες

Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό να εισάγετε τα ίδια δεδομένα δύο φορές σε μια φόρμα (όπως μια διεύθυνση χρέωσης και μια διεύθυνση αποστολής). Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από επαναλαμβανόμενες ενέργειες που επιβραδύνουν τη διαδικασία αγοράς.

Είναι τέτοια πράγματα που οδηγούν στην εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών. Οι επισκέπτες σας θα κοιτάξουν αλλού.

Ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε ένα σύστημα που θυμάται τις προτιμήσεις των πελατών σας. Θα τους εκπλήξει και θα τους ενθουσιάσει όταν τα περιμένουν ξανά. Είναι ένα απλό πράγμα που βελτιώνει τις πιθανότητες επιστροφής πελατών.

7. Χρησιμοποιήστε συμβουλές εργαλείων για να βοηθήσετε τους αρχάριους (αλλά μην εμποδίσετε τους ειδικούς!)

Μερικοί από τους επισκέπτες σας θα είναι τακτικοί. Θα περάσουν από τα φύλλα εγγραφής και τη διαδικασία αγοράς σας. Άλλοι θα είναι ολοκαίνουργιοι και μπορεί να έχουν κάποιες ερωτήσεις στο δρόμο.

Μικρά εικονίδια “εργαλείου” (συχνά αναγνωρίζονται με ερωτηματικό) θα βοηθήσουν τους αρχάριους να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν. Αλλά ταυτόχρονα, δεν εμποδίζουν τους ειδικούς σας.

συμβουλές εργαλείων

(πηγή εικόνας)

Μπορείτε ακόμη να παρέχετε συντομεύσεις ή γρήγορες διαδρομές για να επιταχύνετε τους ειδικούς. Για παράδειγμα, θα βλέπετε συχνά συνδέσμους “παράλειψη αυτού” στους περισσότερους εξηγητές ιστότοπων και εφαρμογών.

8. Δημιουργήστε μια μεγάλη, τολμηρή παρότρυνση για δράση

Μια παρότρυνση για δράση λέει στον επισκέπτη σας τι ακριβώς πρέπει να κάνει: Για παράδειγμα, “Εγγραφείτε” ή “Αγορά τώρα”. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιτακτική, απλή και εξηγεί την αξία του.

CTA

(πηγή εικόνας)

Ακόμα καλύτερα, κάντε το ένα καθαρό, τολμηρό χρώμα (τα πράσινα και τα πορτοκάλια κάνουν θαύματα εδώ) και περιβάλτε το με λευκό χώρο. Αυτό θα πρέπει να προσελκύσει το βλέμμα των χρηστών σας, δίνοντάς τους μια σαφή ένδειξη ότι αυτό είναι που θέλετε να κάνουν.

9. Κάντε σαφή διάκριση μεταξύ πρωτογενών και δευτερευόντων παρότρυνσης για δράση

Με πολλές παροτρύνσεις για δράση, θα δείτε δύο επιλογές. Για παράδειγμα, “Υποβολή” και “ακύρωση”. Ή “λήψη τώρα” και “δωρεάν δοκιμή”.

spotify-cta

Είναι σαφές ποια ενέργεια θέλετε να κάνει ο επισκέπτης, οπότε βεβαιωθείτε ότι το γνωρίζουν. Δείτε την αρχική σελίδα του Spotify. Έκαναν το κουμπί “go premium” τολμηρό και εντυπωσιακό. Έκαναν το κουμπί “δωρεάν παιχνίδι” να ξεθωριάζει στο παρασκήνιο.

Αυτή είναι πάλι απλή ψυχολογία. Ενημερώνετε διακριτικά τους χρήστες σας σε ποιον να κάνουν κλικ.

10. Χρησιμοποιήστε την ιεραρχία για να δείξετε στους χρήστες πού να πάνε στη συνέχεια

Ας ελπίσουμε ότι θα πρέπει να έχετε ένα σαφές «ταξίδι χρήστη» στο μυαλό σας. Ας υποθέσουμε ότι διδάσκετε διαδικτυακά μαθήματα μέσω του ιστότοπού σας. Ένα απλό ταξίδι χρήστη μπορεί να μοιάζει με αυτό:

Διαβάστε το τελευταίο ιστολόγιο > κατεβάστε δωρεάν αναφορά και εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας > εγγραφείτε στο διαδικτυακό σας πρόγραμμα επί πληρωμή.

Εάν έχετε ένα ξεκάθαρο ταξίδι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια οπτική ιεραρχία για να κατευθύνετε τους χρήστες όπου θέλετε. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας ήταν το πρώτο πράγμα που βλέπουν. Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να συμπεριλαμβάνετε πολλούς συνδέσμους στη λίστα αλληλογραφίας σας.

11. Μην χάσετε τα αναμενόμενα στοιχεία!

Συχνά είναι δύσκολο να αντισταθείς στην επιθυμία να γίνεις δημιουργικός με διατάξεις και στοιχεία. Αλλά το θέμα είναι, όλοι ξέρουμε πώς πρέπει να μοιάζει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Περιμένουμε τα προϊόντα να διατίθενται σε απλές κατηγορίες. Περιμένουμε περιγραφές προϊόντων, κριτικές και οικεία διαδικασία αγοράς.

αγορά μήλου

Μην προσπαθήσετε να ανακαλύψετε ξανά τον τροχό με αυτές τις κρίσιμες πτυχές! Κρατήστε το απλό.

12. Κολλήστε σε μια απλή παλέτα 3 χρωμάτων

Και πάλι, αυτό έχει να κάνει με την αντίσταση στην επιθυμία υπερβολικών περιπλοκών. Ο συνδυασμός περισσότερων από 3 βασικών χρωμάτων είναι δύσκολος και συχνά θα προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες σας.

παλέτα

(πηγή εικόνας)

Το χρώμα είναι επίσης πολύ χρήσιμο στη διαμόρφωση της εμπειρίας του χρήστη σας καθώς συνδέεται στενά με την ψυχολογία και το συναίσθημα. Για παράδειγμα, συνδέουμε το μπλε με την εμπιστοσύνη (υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το Facebook χρησιμοποιεί το μπλε!)

Ταιριάξτε την παλέτα χρωμάτων σας με το προϊόν σας.

13. Γιατί λαμβάνω ένα σφάλμα; Και τι να κάνω τώρα?

Μερικές φορές, τα πράγματα πάνε στραβά και 404 σφάλματα είναι αναπόφευκτα. Ωστόσο, μπορείτε πραγματικά να το μετατρέψετε σε θετική εμπειρία χρήστη.

Εξηγήστε ακριβώς γιατί λαμβάνουν αυτό το σφάλμα δημιουργώντας προσαρμοσμένες σελίδες 404 και 504. Η «αποτυχημένη φάλαινα» του Twitter ήταν διάσημη για αυτό.

αποτύχει η φάλαινα

Για άγνωστα σφάλματα, διαβεβαιώστε τους χρήστες ότι εργάζεστε και κατευθυνθείτε ξανά στον ιστότοπό σας.

Τα αδιέξοδα, όπως οι σελίδες σφαλμάτων, είναι επικίνδυνα. Οι χρήστες φτάνουν φυσικά στο σταυρό. Διαβεβαιώστε τους και στείλτε τους πίσω.

14. Δώστε στους χρήστες ένα υψηλό πέντε όταν ολοκληρώνουν κάτι

Τα ανθρώπινα όντα καθοδηγούνται από μια αίσθηση επίτευξης και ολοκλήρωσης. Όταν ολοκληρώσουν μια εργασία, ενημερώστε τους και δείξτε τους πού να πάνε στη συνέχεια.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό αφού υποβάλουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, αφού αγοράσουν ένα προϊόν, αφού προσθέσουν κάτι στο καλάθι τους ή απλά όταν φτάσουν στο τέλος μιας ανάρτησης ιστολογίου.

Είναι μια απλή, εύκολη, θετική εμπειρία. Δίνει επίσης στους χρήστες μια αίσθηση συνεργασίας. σαν να τους βοηθάτε στην επίτευξη των στόχων τους.

15. Παραμείνετε σε δύο οικογένειες γραμματοσειρών

Η συνέπεια και η επωνυμία είναι το κλειδί για μια καλή εμπειρία χρήστη.

Είναι πολύ συγκεχυμένο εάν η γραμματοσειρά του λογότυπού σας είναι Futura, το κείμενο του σώματος σας είναι Times New Roman, η παρότρυνση για δράση είναι Comic Sans και οι επικεφαλίδες σας είναι Windings…

γραμματοσειρές

Παραμείνετε σε δύο μόνο οικογένειες γραμματοσειρών. Είναι ευκολότερο να διαβαστεί και φαίνεται πιο επαγγελματικό και αξιόπιστο.

16. Χρησιμοποιήστε διακριτά και συνεπή μηνύματα προειδοποίησης

Μερικές φορές, οι χρήστες σας θα κάνουν λάθος. Ίσως εισήγαγαν τον κωδικό πρόσβασής τους λανθασμένα και δεν μπορούσαν να συνδεθούν. Ίσως ξεχάστηκαν να συμπεριλάβουν έναν ταχυδρομικό κώδικα στο φύλλο εγγραφής.

ειδοποιήσεις

(πηγή εικόνας)

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα θέλετε ένα απλό, αλλά ξεχωριστό μήνυμα σφάλματος ή ειδοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι έχει ξεχωριστό χρώμα και στυλ από οτιδήποτε άλλο στον ιστότοπό σας. Δίνει μια σαφή ένδειξη ότι κάτι χρειάζεται δράση.

Πρέπει επίσης να κάνετε αυτά τα μηνύματα ειδοποίησης συνεπή σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Μην χρησιμοποιείτε διαφορετικό χρώμα, στυλ ή τοποθέτηση καθώς γίνεται μπερδεμένο.

17. ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΡΙΑΚΩΝ ΚΓΠ

Είναι απλά ενοχλητικό.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πιο σημαντικοί λόγοι από αυτό. Στην πραγματικότητα διαβάζουμε το κεφαλαίο κείμενο πιο αργό από το πεζό. Επομένως, είναι πολύ πιο δύσκολο να σαρώσετε την ανάγνωση (με αυτόν τον τρόπο γενικά διαβάζουμε το Διαδίκτυο).

Το αποθεματικό ανώτατο όριο κλειδώνει όταν πρέπει πραγματικά να κάνετε αντίκτυπο.

18. Ομαδοποιήστε τα αντικείμενα μαζί

Αυτό προορίζεται ειδικά για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά λειτουργεί γενικά.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε παρόμοια και σχετικά αντικείμενα στο ίδιο μέρος. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες και οι πελάτες σας λαμβάνουν μια πολύ πιο προσαρμοσμένη υπηρεσία, σχεδόν όπως έχετε προβλέψει τις ανάγκες τους.

ομαδοποιημένα αντικείμενα

Μπορείτε να το κάνετε με φυσικά προϊόντα, όπως η επιλογή «περισσότερο σαν αυτό» του Amazon. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι παρόμοιο με αναρτήσεις ιστολογίου και άρθρα, χρησιμοποιώντας μια σχετική ενότητα περιεχομένου.

Διατηρεί τους επισκέπτες περιήγηση στον ιστότοπό σας, μειώνει το ποσοστό εγκατάλειψης και δημιουργεί μια πιο προσωπική εμπειρία.

19. Διατηρήστε τα πάντα σταθερά

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένας επισκέπτης να κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο και να αισθανθεί ότι έχει μεταβεί σε διαφορετικό ιστότοπο.

Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή πλοήγησης παραμένει στο ίδιο μέρος, όπου κι αν βρίσκεστε στον ιστότοπο. Βεβαιωθείτε ότι το λογότυπό σας είναι πάντα ορατό και ότι η παλέτα χρωμάτων παραμένει η ίδια.

20. Σχεδιάστε τη διάταξη για σάρωση ματιών

Δεν διαβάζουμε ιστότοπους όπως διαβάζουμε ένα βιβλίο. Τα μάτια μας πηδούν και αναζητούν τις σημαντικές πληροφορίες.

F-μοτίβο

Συνήθως διαβάζουμε ιστότοπους με μοτίβο F, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι οι τολμηρές εικόνες και οι παροτρύνσεις για δράση προκαλούν πρώτη προσοχή.

21. Χτίστε εμπιστοσύνη με μαρτυρίες και κοινωνικές αποδείξεις

Οι περισσότεροι επισκέπτες στον ιστότοπό σας φτάνουν με την επιφυλακή τους. Φυσικά προσέχουν νέους ιστότοπους και σίγουρα δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν από εσάς ακόμα.

Όπως είπα, ένα βασικό μέρος του σχεδιασμού UX είναι η άρση αυτών των φραγμών και οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα στον ιστότοπό σας. Μερικές καλά τοποθετημένες μαρτυρίες και factoids θα κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα. Μας αρέσει να βλέπουμε ότι άλλα άτομα (ιδανικά μεγάλα ονόματα) έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν και την υπηρεσία σας και το εγκρίνουν.

22. Ενημερώστε τους χρήστες με τι μπορούν να παίξουν!

Οι ιστότοποι συνήθως αποτελούνται από δύο μέρη: Αριθμός ένα: περιεχόμενο – είναι στατικό και δεν μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε μαζί του. Και νούμερο δύο: χειριστήρια – αυτά είναι πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κλικ και να παίξουμε και να αλληλεπιδράσουμε.

αλληλεπιδράσεις

Το Twitter είναι υπέροχο σε αυτό. Απλό μαύρο κείμενο για περιεχόμενο. Το μπλε κείμενο δείχνει τι μπορείτε να κάνετε κλικ και να αλληλεπιδράσετε. Τα εικονίδια γεμίζουν με χρώμα κατά την ανατροπή για να δείξετε τι μπορείτε να παίξετε.

Προσκαλέστε άτομα να παίξουν με τον ιστότοπό σας!

23. Δημιουργήστε μια απαλή καμπύλη μάθησης

Κανείς δεν θέλει να κολλήσει σε μια σύγχυση και δύσκολη ιστοσελίδα.

Προσπαθήστε να δώσετε στους επισκέπτες σας μια γρήγορη νίκη σχεδόν αμέσως. Χαλαρώστε τα και κάντε το απλό – ειδικά αν προσφέρετε μια δύσκολη επιχειρηματική πρόταση.

24. Βρείτε έναν τρόπο να συμπαθηθείτε με τον επισκέπτη σας γρήγορα

Η εμπειρία των χρηστών έχει να κάνει με τη μίμηση μιας ανθρώπινης σχέσης και τη σύνδεση με τον χρήστη σας. Το Empathy είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού – Ποιοι είναι οι στόχοι και τα όνειρα των επισκεπτών σας; Τι τους κρατάει μέχρι τώρα?

Ενημερώστε τους αμέσως ότι καταλαβαίνετε το πρόβλημά τους. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μια εικόνα στην οποία μπορούν να σχετίζονται ή με μια πρόταση που συνοψίζει τα μεγαλύτερα προβλήματά τους.

Ο επισκέπτης σας θα σκεφτεί «αυτός ο ιστότοπος με παίρνει!» Που είναι μια υπέροχη εμπειρία χρήστη για τη δημιουργία.

25. Χρησιμοποιήστε μικρο-αλληλεπιδράσεις για να δημιουργήσετε ένα διάλογο

Προσπαθήστε να δώσετε σχόλια στον χρήστη σας σε κάθε μικρό μέρος του ταξιδιού. Θα δημιουργήσει μια πραγματική επικοινωνία και σχέση στην οποία θα ανταποκρίνονται οι χρήστες.

Μπορείτε να το κάνετε με αντίγραφο, όπως “Καλή δουλειά!” “Νομίζαμε ότι μπορεί να σας αρέσει αυτό”, “θα θέλατε να μιλήσετε με έναν ειδικό;”

γραμμή προόδου

Ή μικρά γραφικά και γραφικά, όπως μπράβο, χαμογελαστό πρόσωπο ή ρολόι σε μια σελίδα φόρτωσης.

———

Συνδυάστε αυτά τα μικρά τσιμπήματα και θα δημιουργήσετε μια εμπειρία χρήστη που θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη, θα συνδεθεί με το κοινό-στόχο σας και θα τους αφήσει να αισθάνονται χαρούμενοι και με μια αίσθηση επίτευξης.

Χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα κόλπα σχεδιασμού UX; Θα ήθελα πολύ να ακούσω για όσα έχω χάσει! Ενημερώστε με στην ενότητα σχολίων.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me