Αν είστε έμπορος που βασίζεται σε δεδομένα, τότε αγόρι μου είστε έτοιμοι για μια απόλαυση!

Αν δεν το κάνετε, καλύτερα να κάνετε αιτία για να σπάσετε εδώ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε για την τεράστια αξία που μπορεί να προσφέρει η ανάλυση δεδομένων για την επιχείρησή σας.

Οι καλοί άνθρωποι στο LEAD οργανώνουν μια Επιστήμη Δεδομένων & Σύνοδος κορυφής μάρκετινγκ ή σύνοδο κορυφής D / M, όπου τα κορυφαία μυαλά στο μάρκετινγκ, την τεχνητή νοημοσύνη και τα μεγάλα δεδομένα θα μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις τους σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία και το μάρκετινγκ για να παράγει τα αποτελέσματα που θέλετε.

Διάσκεψη κορυφής DM 2019

Ποιος είναι LEAD

Οι άνθρωποι πίσω από το LEAD ίδρυσαν την εταιρεία για την παροχή φυσικών και διαδικτυακών μαθημάτων σχετικά με δεξιότητες που σχετίζονται με την πληροφορική, όπως ανάπτυξη ιστού, προγραμματισμός εφαρμογών, ψηφιακό μάρκετινγκ & επιστημονικά δεδομένα. Επί του παρόντος επικεντρώνονται σε 3 κύρια θέματα:

 • Επιστημονικά δεδομένα
 • Πλήρης ανάπτυξη Web Stack
 • Ψηφιακό μάρκετινγκ

Οι μέντορες που διδάσκουν τα μαθήματα είναι επαγγελματίες προγραμματιστές, επιστήμονες δεδομένων και έμποροι που συνδέονται με έργα υψηλού προφίλ πραγματικής ζωής, οπότε γνωρίζετε ότι είναι καλά έμπειροι στους αντίστοιχους κλάδους τους. Στην πραγματικότητα, θα λαμβάνετε πραγματικές, εφαρμόσιμες πληροφορίες και στρατηγικές από τους καλύτερους επαγγελματίες της επιχείρησης!

Χαρακτηριστικά του ηχείου

Η Σύνοδος Κορυφής D / M δεν είναι απλώς η συνηθισμένη σύνοδο κορυφής. Πάνω από 25 ομιλητές επιλέγονται ειδικά για την εξειδίκευσή τους σε ένα θέμα και έχουν την ευθύνη να μας παρέχουν πληροφορίες για δράση, τις γνώσεις τους, να μας παρουσιάζουν μελέτες περιπτώσεων και να δίνουν προοπτική 360 μοιρών στον τομέα εργασίας τους.

Περιμένετε να ακούσετε από τα καλύτερα μυαλά του κλάδου, όπως:

 • Δρ Lau Cher Han – Επικεφαλής Επιστήμονας Δεδομένων, Ιδρυτής του LEAD.
 • Theng Hui – Επικεφαλής Τεχνητής Νοημοσύνης, PLUS Malaysia Berhad
 • Jonathan Oh – Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, Senior Data Scientist, Astro
 • Francesca Chia – Συνιδρυτής, GoGet Malaysia
 • Karan Tyagi – Διευθύνων Σύμβουλος, PeoplExperience
 • Trent Young – Διευθυντής, Asia MarketIn
 • Kim Ming Teh – Κύριος Επιστήμονας Δεδομένων, Insight Flows

Μπορείτε να περιμένετε περισσότερα στη σύνοδο κορυφής επειδή εξακολουθούν να προσθέτουν θέματα και ομιλητές στη λίστα. Θα μπορείτε να συνομιλήσετε απευθείας μαζί τους, να τους ψηφίσετε για απαντήσεις και να ανακαλύψετε τον εγκέφαλό τους για λύσεις σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο με την επιχείρησή σας.

Εδώ είναι κάτι που έχουν να πουν οι ομιλητές σχετικά με τις βιομηχανίες τους:

Zi Yuan, συνιδρυτής της Tide Analytics

Το Analytics είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για τις μεγαλύτερες εταιρείες να κατανοήσουν καλύτερα την επιχείρησή τους, να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η τρέχουσα ομάδα πελατών τους ανταποκρίνεται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και στη συνέχεια στρατηγική για ανάπτυξη στην απόκτηση και διατήρηση χρηστών. – Zi Yuan, Tide Analytics

Johnathan Oh, Διευθύνων Σύμβουλος της SupplyCart

Σίγουρα η ενσωμάτωση δεδομένων, μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις θα είναι το μέλλον. Κάθε επιχείρηση που δεν ψάχνει να αυτοματοποιήσει ή να αλλάξει αυτές τις διαδικασίες θα έχει έναν δύσκολο λόφο να ανέβει στο μέλλον. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, Επικεφαλής Διαφήμισης, Mindvalley

Πολλοί άνθρωποι που ξεκινούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο διαδίκτυο ξεχνούν αυτό το πολύ σημαντικό πράγμα. Είναι το κοινό σας. Το έχετε καν; Αν δεν θέλετε μόνο να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, είναι πιθανό, πρέπει να βρείτε ενεργά τρόπους για να επεκτείνετε το κοινό σας. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, Αντιπρόεδρος της Inmagine Group

Το συμπέρασμά μου είναι ότι οι υπεύθυνες επιχειρήσεις πρέπει να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για να συμπληρώσουν και να δημιουργήσουν πιο κερδοφόρα απασχόληση και όχι να την περιορίσουν για τις μάζες. – Warren Leow, Inmagine Group

Ένα άλλο πράγμα που είναι ενδιαφέρον για τη Σύνοδο Κορυφής D / M είναι ότι είναι 100% στο διαδίκτυο, οπότε δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο από τη δουλειά, να κολλήσετε στην κυκλοφορία και να πολεμήσετε άλλους για στάθμευση για να παρακολουθήσετε τις συνομιλίες.

2 κομμάτια 2 καλύπτουν όλα

Οι διοργανωτές της συνόδου κορυφής D / M χώρισαν τα θέματα τους σε δύο κομμάτια:

 1. Το κομμάτι της επιστήμης δεδομένων
 2. Το κομμάτι μάρκετινγκ

Το κομμάτι της επιστήμης δεδομένων

Ιδανικό για όσους από εμάς ενδιαφέρονται για μεγάλα δεδομένα, AI και IoT. Θα θελήσετε να δείτε θέματα όπως αυτά:

 • Η κατάσταση της επιστήμης δεδομένων & Όλα συμπεριλαμβάνονται
  (από τον Dr. Lau Cher Han, Chief Data Scientist)
 • Πώς οι εταιρείες μπορούν να αγκαλιάσουν την επιστήμη δεδομένων
  (από τον Edmund Hee, Data Scientist στην AirAsia)
 • Βήματα για την ανάπτυξη της μηχανικής μάθησης για επιχειρήσεις
  (από τον Theng Hui, Επικεφαλής Τεχνητής Νοημοσύνης, PLUS)
 • Πώς να προετοιμάσετε ένα εργοστάσιο παραγωγής για τη βιομηχανία 4.0
  (από τον Wai Kit Kong, επικεφαλής ομάδας δεδομένων για GBG)
 • Πώς η επιστήμη δεδομένων μπορεί να μεταμορφώσει το F&B B2B Τοπίο
  (από τον Anthony See, Ιδρυτή, Food Market Hub)
 • Πώς χρησιμοποιούν τα εμπορικά κέντρα το Analytics για να λάβουν απόφαση βάσει δεδομένων
  (από τον Chan Zi-Yuan, συνιδρυτής, TIDE Analytics)
 • Δείτε όλα τα θέματα επιστήμης δεδομένων εδώ.

Το κομμάτι μάρκετινγκ

Εκείνοι που εμπλέκονται στην πλευρά του μάρκετινγκ των πραγμάτων θα ήταν προφανώς καλύτερα να ελέγξουν το Track Track, το οποίο περιλαμβάνει μερικά αρκετά ενδιαφέροντα θέματα, όπως:

 • Ο ρόλος του SEO σε έναν κόσμο προσανατολισμένο στα δεδομένα
  (από τον Reuben Ch’ng, επικεφαλής μάρκετινγκ, LEAD)
 • Ευφυές Analytics – Κατανοήστε καλύτερα τους πελάτες σας
  (από τον Premnath, επικεφαλής μάρκετινγκ απόδοσης στο Havas Media Group)
 • Κίνηση: Χαρτογράφηση φυσικών ευκαιριών λιανικής
  (από την Karan Tyagi, CEO, PeoplExperience)
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ Micro-Influencer για να δημιουργήσετε επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου από το έδαφος
  (από τον Bryan Lau, ιδρυτή του Sherlock Lab)
 • Πώς η GoCar δημιουργεί μια καλύτερη εταιρεία χρησιμοποιώντας δεδομένα
  (από τον Ashley Chew, επικεφαλής μάρκετινγκ της GoCar)
 • Δείτε όλα τα θέματα μάρκετινγκ εδώ.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκδήλωσης, τα οποία επισημαίνονται εδώ επειδή είναι ενδιαφέροντα για μένα προσωπικά. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα θεμάτων στον ιστότοπό τους και ακούω ότι προσθέτουν περισσότερα!

Εισιτήρια & Τιμολόγηση

Εισιτήρια κορυφής DM

Το πέρασμα ζωής της συνόδου κορυφής D / M δεν θα σας δώσει απλώς πρόσβαση σε όλα τα βίντεο – θα λάβετε επίσης όλα τα φυλλάδια, τα αρχεία PDF, τις διαφάνειες και οτιδήποτε θεωρούν κατάλληλο για να ανεβάσετε τα ηχεία για το πλήθος.

Για να βελτιώσετε τη συμφωνία, η σύνοδος κορυφής D / M θα σας προσφέρει επίσης πολλές προσφορές, εκπτώσεις, δωρεάν και προνόμια συνεργατών από τους συμμετέχοντες προμηθευτές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για να μην αναφέρουμε ατελείωτες ευκαιρίες δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το διαδικτυακό συμβάν, ανατρέξτε στη σελίδα Συχνές ερωτήσεις του D / M Summit. Ειλικρινά, αν ήμουν εσείς, θα έπαιρνα το εισιτήριο νωρίς για πτηνά μόλις 31,50 USD πριν από τη λήξη της προσφοράς στις 20 Σεπτεμβρίου και θα πρέπει να καταβάλουμε 48,60 USD για το πέρασμα ζωής.

Γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να παρευρεθείτε

Ένα πράγμα που πρέπει να προσθέσω – κατά τη διάρκεια των συνόδων κορυφής όπως αυτές όταν υπάρχουν 2 ή περισσότερα κομμάτια, βρίσκω τον εαυτό μου συχνά σχισμένο. Τι γίνεται αν υπάρχουν 2 ηχεία που ήθελα να παρακολουθήσω, μιλώντας ταυτόχρονα σε διαφορετικά κομμάτια?

Δεδομένου ότι η συνάντηση κορυφής D / M είναι μια διαδικτυακή εκδήλωση, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το ζήτημα είναι… χωρίς πρόβλημα. Όλα καταγράφονται έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα βίντεο ανά πάσα στιγμή που σας εξυπηρετεί (με την προϋπόθεση ότι αγοράζετε το πέρασμα διάρκειας ζωής μόνο με 48,60 USD31,50 USD με το ειδικό για τα πρώτα πουλιά).

Επιπλέον, με 25 θέματα και μια αρκετά εντυπωσιακή λίστα με έμπειρους ομιλητές, 31,50 USD είναι ένα κλέψιμο. Το είδος της γνώσης που θα λάβετε όταν μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τα ηχεία είναι ειλικρινά, ανεκτίμητο.

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι η πρώτη του είδους, αλλά για την τιμή που πληρώνουμε, είναι πολύ καλή αξία για τα χρήματα, ειδικά αν μας βοηθά να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας.

Δείτε τα παιδιά στο διαδίκτυο στην εκδήλωση και μην ντρέπεστε, ρίξτε μας ένα DM εάν συναντήσετε μας 🙂

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me