HostGator Cloud

Ντάρεν Λόου

Η φιλοξενία Cloud είναι ταχύτερη και πιο αξιόπιστη από σχεδόν κάθε τυπικό κεντρικό υπολογιστή που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Και ενώ το HostGator είναι ένα όνομα που συνήθως συσχετίζετε με τη φιλοξενία προϋπολογισμού, η νέα υπηρεσία cloud τους είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπάλας.

Πραγματοποιούμε δοκιμές σε διακομιστές cloud του HostGator εδώ και αρκετό καιρό. Και αυτό που βλέπουμε είναι πολύ υπέροχο. Σούπερ γρήγορες ταχύτητες και (σχεδόν) αλεξίσφαιρος χρόνος λειτουργίας.

Δεν θα καταστρέψει ούτε το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Το πακέτο αρχικού επιπέδου ξεκινά από μόλις 10,95 $ ανά μήνα (συμβόλαιο 12 μηνών). Και μπορείτε να πετύχετε άλλο 30% με τον κωδικό κουπονιού μας. Αυτό το κάνει μόλις 7,66 $ το μήνα.

Έκπτωση HostGator Cloud 30%

Απλώς πληκτρολογήστε “bitcatcha” στη σελίδα παραγγελιών. .

Με μια γρήγορη ματιά, εδώ είναι οι καλύτερες δυνατότητες της νέας υπηρεσίας cloud του HostGator.

Καλύτερες δυνατότητες του HostGator Cloud

 1. Η φιλοξενία cloud του Speed ​​HostGator σημείωσε Α + στο τεστ ταχύτητας του Bitcatcha. Ήταν ιδιαίτερα γρήγορο στην περιοχή των ΗΠΑ. (Περισσότερα για αυτό στο κάτω μέρος.)
 2. Αξιοπιστία και χρόνος λειτουργίας Ο HostGator σημείωσε βαθμολογία χρόνου λειτουργίας 100%. (Παρακολούθησε από τον Ιανουάριο του 2017.)
 3. Αυτόματες ενημερώσεις και ασφάλεια Το HostGator Cloud διατηρεί τα πράγματα ενημερωμένα στο παρασκήνιο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε. Επίσης, εντοπίζει και αφαιρεί αυτόματα κακόβουλο λογισμικό.
 4. Επεκτασιμότητα Εάν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τακτική υψηλή κυκλοφορία, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για πρόσβαση σε περισσότερους πόρους. Δεν υπάρχει χρόνος διακοπής λειτουργίας, δεν χρειάζεται εναλλαγή διακομιστών ή μετεγκατάσταση του ιστότοπου.
 5. Cool dashboard Πολλοί κεντρικοί υπολογιστές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το άσχημο και τεχνικό cPanel. Το HostGator προσφέρει ένα λεπτό, εύχρηστο ταμπλό. Είναι εξαιρετικά εύκολο να τροποποιήσετε τα πράγματα πίσω από τα παρασκήνια και να μετρήσετε την απόδοση.
 6. Το κόστος ξεκινά από 7,66 $ 10,95 $, είναι φθηνότερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές του στο cloud.

Θα βρούμε κάθε έναν από αυτούς τους παράγοντες ειδικά σε ένα δευτερόλεπτο. Αλλά πρώτα, αν αναρωτιέστε γιατί η “φιλοξενία σύννεφων” είναι διαφορετική από άλλες επιλογές, εδώ πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι το Cloud Hosting?

Το Cloud hosting είναι το επόμενο επίπεδο γρήγορης, αξιόπιστης και προσιτής φιλοξενίας.

Γιατί; Ο απλός λόγος είναι ότι το cloud hosting δεν βασίζεται σε έναν μόνο διακομιστή. Απασχολεί εκατοντάδες, διαδίδοντας το φορτίο σε διάφορους διακομιστές.

 1. Το πρόβλημα με την κοινή χρήση φιλοξενίας είναι ότι χρησιμοποιείτε έναν διακομιστή. Και μοιράζεστε αυτόν τον διακομιστή με αμέτρητους άλλους ιστότοπους. Εάν κάποιος πάρει μια αύξηση της κίνησης, απορροφά όλους τους πόρους, επιβραδύνοντας την απόδοσή σας.
 2. Το Cloud hosting το επιλύει χρησιμοποιώντας πολλούς διακομιστές. Εάν ένας διακομιστής υπερφορτωθεί, ο κεντρικός υπολογιστής σας θα ανοίξει απλά έναν διακόπτη και θα τον αλλάξει σε άλλον διακομιστή. Έτσι, ο χρόνος λειτουργίας και η απόδοση είναι σχεδόν πάντα καλύτερες.
 3. Είναι ευέλικτο. Εάν λάβετε ξαφνικά μια αύξηση της κίνησης και χρειάζεστε περισσότερους πόρους, θα τις λάβετε αυτόματα. Το Cloud hosting επεκτείνεται φυσικά και συμβάλλει ανάλογα με τους πόρους που χρειάζεστε.
 4. Είναι οικονομικά αποδοτικό. Με έναν κοινόχρηστο οικοδεσπότη, πληρώνετε επιπλέον για πρόσβαση στους επιπλέον πόρους. Με το cloud hosting, αυτοί οι επιπλέον πόροι σας περιμένουν όποτε τα χρειάζεστε, χωρίς επιπλέον κόστος.
 5. Είναι γρήγορο. Επειδή το cloud hosting τείνει να εξαλείψει τις υπερφορτώσεις διακομιστών, μπορεί να λειτουργήσει πολύ πιο γρήγορα. Το Cloud hosting θα προσπαθήσει επίσης να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες σας από μια τοποθεσία κοντά τους, βοηθώντας τον ιστότοπό σας να φορτώνει ταχύτερα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στον πλανήτη.

Τώρα που ξέρετε τι είναι η φιλοξενία cloud και πώς λειτουργεί, ας περάσουμε στις λεπτομέρειες της υπηρεσίας HostGator.

Χαρακτηριστικά του HostGator Cloud

Το μοναδικό καλύτερο πράγμα που μπορώ να πω για το HostGator είναι ότι δεν παρατηρείτε καν ότι υπάρχει.

Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι ο υψηλότερος έπαινος που μπορώ να δώσω σε έναν οικοδεσπότη Ιστού. Ένας καλός οικοδεσπότης είναι αυτός που δεν το παρατηρείτε καν. Διατηρεί ήσυχα τον ιστότοπό σας να λειτουργεί. Γρήγορη, αποτελεσματική και ομαλή.

Από την άλλη πλευρά, ξέρετε πότε έχετε έναν κακό οικοδεσπότη Ιστού, επειδή σας δίνει πάντα προβλήματα!

Το HostGator διαφημίζει την ταχύτητά τους, τους διευρυμένους πόρους και έναν διαισθητικό ταμπλό ως τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Έτσι τα δοκιμάσαμε.

HostGator Cloud που φιλοξενείται:

Παρακολουθούμε το HostGator Cloud φιλοξενώντας έναν ιστότοπο WordPress μαζί τους. Πληρώσαμε για το τέλος φιλοξενίας cloud, όπως θα κάνει ο κανονικός πελάτης και θα τρέξει δοκιμές σε αυτό. Αυτός ο ιστότοπος μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την απόδοση του χρόνου λειτουργίας και τον χρόνο απόκρισης του διακομιστή τους. Μη διστάσετε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας που φιλοξενείται στο HostGator Cloud.

✔ Ταχύτητα

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι έχουμε εμμονή με την ταχύτητα εδώ στο Bitcatcha. Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε τον έλεγχο ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha. Η ταχύτητα του οικοδεσπότη Ιστού σας έχει μεγαλύτερη σημασία από ό, τι νομίζετε (40% των ατόμων θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας εάν δεν φορτωθεί σε τρία δευτερόλεπτα).

Ευτυχώς, το HostGator βγαίνει στην κορυφή. Στις δοκιμές ταχύτητας, ο οικοδεσπότης cloud σημείωσε Α +. Έχει παγκόσμιο μέσο όρο χρόνο απόκρισης διακομιστή 144 ms, ο οποίος είναι πολύ πιο γρήγορος από την προτεινόμενη ταχύτητα της Google των 200 ms.

Ταχύτητα διακομιστή Cloud HostGator (Δείτε την πλήρη έκθεση εδώ)

Γιατί; Εν μέρει επειδή οι κεντρικοί υπολογιστές cloud είναι φυσικά γρηγορότεροι καθώς μπορούν να διαδώσουν το φορτίο τους. Ωστόσο, το HostGator προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης και ένα κορυφαίο υλικό για να διασφαλίσει ότι είναι γρήγορη. Μπορείτε να νιώσετε τη διαφορά.

✔ Αξιοπιστία και χρόνος λειτουργίας

Εάν είστε σχετικά νέοι στην φιλοξενία ιστοσελίδων, οι αριθμοί uptime μπορούν να φαίνονται πολύ παρόμοιοι.

Τα περισσότερα είναι πάνω από 98% για παράδειγμα, κάτι που ακούγεται υπέροχο. Αλλά σκεφτείτε το. Ο χρόνος λειτουργίας 98% σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να είναι εκτός λειτουργίας για επτά ημέρες το χρόνο. ΟΧΙ καλα!

Συνιστούμε πάντα να αναζητάτε το 99,8% υψηλότερο όταν εξετάζετε έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Γι ‘αυτό το χρόνο λειτουργίας του HostGator είναι τόσο εντυπωσιακό. Δοκιμάσαμε ένα εκπληκτικό 100% χρόνο λειτουργίας με μήνες χρησιμοποιώντας το HostGator.

Είναι όλα σχετικά με την ηρεμία, γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας δεν πρόκειται να διακοπεί χωρίς προειδοποίηση.

✔ Cool ταμπλό

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού δεν θεωρούν την εμπειρία χρήστη πίσω από τα παρασκήνια. Χρησιμοποιούν απλά το ίδιο άσχημο cPanel. Αυτό είναι υπέροχο αν είστε ειδικός τεχνολογίας και ξέρετε πώς να τροποποιήσετε τα πάντα από τα παρασκήνια.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλώς έναν απλό, εύχρηστο πίνακα εργαλείων.

Πύλη πελατών HostGator Cloud

(Πύλη πελατών HostGator Cloud)

Αυτό ακριβώς παίρνετε με το HostGator cloud. Φαίνεται όμορφο και είναι τόσο απλό στη χρήση. Παρακολουθεί τον χρόνο λειτουργίας, τις ταχύτητες λήψης, την παγκόσμια εμβέλεια και διάφορες άλλες μετρήσεις απόδοσης.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε όλη την τεχνική ορολογία για να κατανοήσετε τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας.

✔ Απεριόριστοι πόροι (Σχεδόν)

Το HostGator σας προσφέρει “μη μετρημένο” εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, ακόμη και με το φθηνότερο πακέτο.

Σημαίνει ουσιαστικά ότι μπορείτε πόρους όπως χρειάζεστε. Εάν έχετε μια αύξηση της κυκλοφορίας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποιος κοινόχρηστος οικοδεσπότης θα σας χρεώσει επιπλέον αν υπερβείτε το όριο. Ή χειρότερα, ο ιστότοπός σας θα κατεβεί.

Με το HostGator cloud hosting, αυτό δεν θα συμβεί. Μπορείτε να ανεβάσετε όσο περισσότερο περιεχόμενο θέλετε και να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερη επισκεψιμότητα.

ΑΛΛΑ! Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το μικρό γράμμα. Το “Unmetered” δεν σημαίνει πάντα “απεριόριστο” στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σύμφωνα με το HostGator’s T&Cs περιορίζεστε στο εύρος ζώνης και στον αποθηκευτικό χώρο εντός της «κανονικής λειτουργίας ενός ιστότοπου προσωπικών ή μικρών επιχειρήσεων».

Εάν ο ιστότοπός σας γίνει ξαφνικά αίσθηση στο Διαδίκτυο, ενδέχεται να παραβιάσετε τους όρους τους. Τούτου λεχθέντος, τα όρια είναι γενναιόδωρα και είναι απίθανο να υπερβείτε. Μάθετε περισσότερα για το T τους&Cs.

✔ Καλή εξυπηρέτηση πελατών

Το HostGator εκτελεί 24/7 εξυπηρέτηση πελατών κάθε μέρα του χρόνου (ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων).

Η ζωντανή συνομιλία τους είναι ιδιαίτερα καλή και συνήθως μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον εντός 15 λεπτών χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο. Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η υποστήριξη θα σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα εισιτήριο. Ένας ανώτερος μηχανικός θα το εξετάσει το συντομότερο. Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος που παραθέτουν έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσουν μαζί τους. (Κάτι που είναι πολύ δύσκολο με κάποιους οικοδεσπότες).

Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι υπάρχει άμεσος αριθμός τηλεφώνου σε περίπτωση καταστροφής.

Επικοινωνήστε με την HostGator

✔ Επιπλέον χαρακτηριστικά

Το HostGator Cloud έρχεται επίσης με μια χούφτα χρήσιμα πρόσθετα. Δεν πρόκειται να ταρακουνήσει τον κόσμο σας, αλλά είναι ωραίο να το έχετε. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις (εξαιρετικές αν σκέφτεστε να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές) και δωρεάν πιστοποιητικό SSL (απαραίτητο εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό κατάστημα)

Πακέτα Cloud HostGator

Όπως και πολλές υπηρεσίες, το HostGator προσφέρει μια σειρά πακέτων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έρχονται σε τρία στάδια: Hatchling Cloud, Baby Cloud και Business Cloud.

Όλα τα πακέτα συνοδεύονται από εύρος ζώνης και αποθηκευτικό χώρο χωρίς μετρήσεις και τοπική προσωρινή αποθήκευση, αλλά υπάρχουν μερικές διαφορές που ίσως θέλετε να δείτε.

Η έκπτωση Bitcatcha

Είμαι στην ευχάριστη θέση να προσφέρω στους αναγνώστες του Bitcatcha έκπτωση 30% σε όλα τα πακέτα HostGator Cloud. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον ακόλουθο κωδικό όταν κάνετε check out:

Κωδικός έκπτωσης 30%: bitcatcha

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε cloud hosting με μόλις 7,66 $ ανά μήνα (συμβόλαιο 12 μηνών).

Σημείωση: Μερικές φορές το HostGator εκτελεί τις δικές του προσφορές. Όταν το κάνουν, μπορείτε συχνά να έχετε μια καλύτερη συμφωνία χωρίς αυτό το κουπόνι. Απλώς κάτι που πρέπει να παρακολουθείτε. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχέδια Cloud HostGator

Εκκολαπτικό σύννεφο

Κόστος: 7,66 $ / μήνα $ 10,95 – 30% έκπτωση

Εάν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τακτική υψηλή κυκλοφορία, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για πρόσβαση σε περισσότερους πόρους. Δεν υπάρχει χρόνος διακοπής λειτουργίας, δεν χρειάζεται εναλλαγή διακομιστών ή μετεγκατάσταση του ιστότοπου.

Μωρό σύννεφο

Κόστος: 9,76 $ / μήνα $ 13,95 – Έκπτωση 30%

Το Baby Cloud είναι η μεσαία (και προτεινόμενη) επιλογή. Με αυτό το πακέτο, έχετε απεριόριστους τομείς, επομένως είναι υπέροχο εάν έχετε πολλούς ιστότοπους ή δημιουργείτε ιστότοπους για τους πελάτες σας. Το Baby Cloud σας δίνει μνήμη 4 GB.

Επιχειρηματικό σύννεφο

Κόστος: 13,96 $ / μήνα $ 19,95 – Έκπτωση 30%

Το Business Cloud είναι η premium υπηρεσία. Το Business Cloud έρχεται με όλες τις δυνατότητες του Baby Cloud και του Hatchling Cloud, αλλά περιλαμβάνει επίσης μνήμη 6 GB, μια αποκλειστική IP και ένα ιδιωτικό SSL.

* Η τιμή βασίζεται σε 12μηνο συμβόλαιο. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “bitcatcha” για να λάβετε έκπτωση 30%. Εγγραφείτε στο HostGator Cloud.

Οποιαδήποτε μειονεκτήματα?

Εξετάσαμε τα διάφορα θετικά του HostGator Cloud, αλλά τι γίνεται με τα μειονεκτήματα?

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά. Αλλά κάθε οικοδεσπότης έχει ένα ή δύο πράγματα που δεν είναι αρκετά τέλεια. Για το HostGator Cloud, είναι:

“The Catch” – Σχεδόν κάθε πάροχος φιλοξενίας έχει “catch”. Για το HostGator Cloud είναι το “μη μετρημένο” εύρος ζώνης και ο αποθηκευτικός χώρος που δεν είναι αρκετά απεριόριστοι. Τα καλά νέα είναι, εκτός αν χρησιμοποιείτε το 25% των πόρων τους για περισσότερο από 90 δευτερόλεπτα, είστε εντάξει.

Αυτό είναι, πραγματικά – Μετά τη χρήση του HostGator Cloud για μερικούς μήνες, δεν έχω συναντήσει άλλα σημαντικά μειονεκτήματα.

Τελικές σκέψεις

Το HostGator Cloud είναι εξαιρετικά γρήγορο, αξιόπιστο και προσιτό. Είναι μια ευκαιρία για τους κατόχους ιστότοπων να έχουν πρόσβαση στη φιλοξενία cloud χωρίς να πληρώνουν περιουσία.

Με την έκπτωση 30% μας, μπορεί να είναι απλώς η καλύτερη συμφωνία φιλοξενίας cloud στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.hostgator.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me