Πώς μπορεί η ΜΜΕ της Μαλαισίας να συνδεθεί – Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος!

Άβαταρ

Γνωρίζετε ότι οι καλύτερες επιχειρήσεις επιβιώνουν με δυνατότητα προσαρμογής. Ο κόσμος αλλάζει γρηγορότερα κάθε χρόνο και πρέπει να συνεχίσετε για να συνεχίσετε να δραστηριοποιείτε.

Σκεφτείτε πώς πριν από δέκα χρόνια, κανείς δεν θα υποψιαζόταν ότι μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα μέσω ενός smartphone, ότι το αυτοκίνητό σας θα μπορούσε να μηχανογραφηθεί και το Διαδίκτυο θα έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο στη ζωή σας.

Πρέπει η ΜΜΕ της Μαλαισίας σας να είναι ψηφιακή?

Ίσως αναρωτιέστε εάν υπάρχει ανάγκη να κάνετε την επιχείρησή σας online. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους η ΜΜΕ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ψηφιακή πλατφόρμα:

 1. Πείτε αντίο στα χαρτονομίσματα Σήμερα υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι πληρωμής για πράγματα που δεν περιλαμβάνουν τη χρήση φυσικών χρημάτων. Οι χρεωστικές κάρτες, οι πιστωτικές κάρτες και οι διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές καθιστούν την πληρωμή τόσο εύκολη. Και έρχονται νέες εξελίξεις.

  Το κινητό πορτοφόλι, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην αστική Κίνα και την Ινδία, κάνει κύματα εδώ στη Μαλαισία. Τοπικές τράπεζες όπως η CIMB, η Hong Leong και η Maybank συνεργάζονται με υπηρεσίες όπως η Alipay, η WeChat Pay και η Samsung Pay για να το καταστήσουν πιο βολικό για όλους τους καταναλωτές με smartphone. Ακόμα και η Axiata κυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Boost όπου οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν μεγάλες εκπτώσεις σε διαφορετικά φορτηγά τροφίμων , pasar malams και γήπεδα τροφίμων στην κοιλάδα Klang.

 2. Η κυβέρνησή μας αναγνωρίζει τα σημάδιαΗ κυβέρνηση της Μαλαισίας έχει δει το επόμενο τσουνάμι της νέας τεχνολογίας να προχωράει και έχει λάβει μέτρα για να ενθαρρύνει την υιοθέτηση του ηλεκτρονικού εμπορίου:

  • Η Bank Negara λαμβάνει μέτρα για την ενίσχυση των διαδικτυακών πληρωμών, συμπεριλαμβανομένης της παραίτησης από τα τέλη άμεσης μεταφοράς στο διαδίκτυο και την αύξηση των τελών επιταγής.
  • Η Μαλαισία, μαζί με την κινεζική εταιρεία Διαδικτύου Alibaba Group, ξεκίνησαν πρόσφατα μια Ζώνη Ψηφιακών Ελεύθερων Συναλλαγών για να ενθαρρύνουν τις τοπικές επιχειρήσεις που έχουν διαδικτυακές επιχειρήσεις να εξάγουν τα προϊόντα τους
  • Έχουν ξεκινήσει διάφορα προγράμματα από κυβερνητικούς οργανισμούς SME Corp και MDEC για την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας στη Μαλαισία, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων eRezeki, eUsahawan, eLadang καθώς και προγραμμάτων ηλεκτρονικής πληρωμής και πιστοποίησης..
 3. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι πραγματικά μεγάλη επιχείρηση Μια επιτυχημένη επιχείρηση έχει να κάνει με την κατώτατη γραμμή και η απόδοση είναι μεγάλη. Εξετάστε αυτές τις ιστορίες επιτυχίας τοπικών επιχειρηματιών που την έχουν κάνει τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά:

  • Ο τοπικός επιχειρηματίας Nur Raihan Anuar πωλεί καλλυντικά και περιποίηση δέρματος 100% στο διαδίκτυο, κερδίζοντας μηνιαίες πωλήσεις RM250.000 από το Μπρουνέι, τη Σιγκαπούρη και την Ινδονησία.
  • Η Christyng.com, προμηθεύοντας ειδικά χειροποίητα παπούτσια ειδικά κατασκευασμένα στο διαδίκτυο, συγκεντρώνει επτά φιγούρες που πωλούν περισσότερα από 1.000 παπούτσια το μήνα.
  • Ο Vincent και ο Henry Tong, δίδυμα αδέλφια, έχουν ξεκινήσει μια σειρά εκτύπωσης και εξατομικευμένων νεοσύστατων δώρων που τώρα συγκεντρώνουν 6,35 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στο διαδίκτυο.

Αλλά από πού να ξεκινήσω?

Τώρα που έχω το ενδιαφέρον σας, ίσως αναρωτιέστε για το επόμενο βήμα σας. Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε σε αυτόν τον γενναίο νέο κόσμο ή θέλετε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Αλλά από πού να ξεκινήσω?

Η Exabytes, μια τοπική ΜΜΕ που παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, επικοινώνησε μαζί μας για να μας δώσει μια περιοδεία για να δείξει τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν.

Παρουσιάζοντας το Exabytes – μια ξενάγηση

Ποιος είναι Exabytes?

Βραβεία Exabytes

Βραβεία που κέρδισε η Exabytes στο Penang HQ

Ιδρύθηκε το 2001, το Exabytes είναι μια τοπική βραβευμένη ΜΜΕ. Διαθέτουν ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με 75.000 πελάτες από 121 χώρες και το 30% του μεριδίου αγοράς web hosting της Μαλαισίας. Το όραμά τους είναι να βοηθήσουν τις ΜΜΕ να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους στο διαδίκτυο και να επιτύχουν τα όνειρά τους ως αξιόπιστος ψηφιακός συνεργάτης.

Πρόσφατα επεκτείνουν το 15% του μεριδίου αγοράς φιλοξενίας ιστοσελίδων της Σιγκαπούρης με εξαγορές όπως η Usonyx και η Signetique. Έχουν ασφαλή κέντρα δεδομένων στο Menara AIMS, τη Μαλαισία, καθώς και τη Σιγκαπούρη, το Ντένβερ (Ηνωμένες Πολιτείες) και το Kuningan (Ινδονησία).

Οι Exabytes κάνουν πολλά για τοπικές επιχειρήσεις και την τεχνολογική κοινότητα:

Ο Chan Kee Siak και η ομάδα κατσαρίδων Exabytes

Ο Chan Kee Siak και η ομάδα κατσαρίδων Exabytes

 1. Το Πρόγραμμα Τεχνικής Χρηματοδότησης Exabytes Cockroach βοηθά στην αύξηση των τοπικών τεχνολογικών νεοσύστατων εταιρειών που θα είναι ισχυροί, προσαρμόσιμοι επιζώντες όπως το ενοχλητικό έντομο.
 2. Διοργανώνουν τα Βραβεία Ιστοσελίδας Μαλαισίας (MWA) 2017 για να αναγνωρίσουν και να ανταμείψουν το έργο των καλύτερων προγραμματιστών, σχεδιαστών και πρακτορείων ιστού σε ολόκληρη τη χώρα.
 3. Η Σύνοδος Κορυφής του Διαδικτύου Exabytes, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Cyberjaya, συνέδεσε διάφορους έμπειρους ψηφιακούς εμπόρους και γκουρού με τοπικούς τεχνικούς για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και να συζητήσει στρατηγικές και προόδους της βιομηχανίας ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ο άντρας πίσω από τους Exabytes – κ. Chan Kee Siak

Ο Daren Low έχει μια στιγμή με τον κ. Chan Kee Siak

Ο Daren Low έχει μια στιγμή με τον κ. Chan Kee Siak, Διευθύνων Σύμβουλο της Exabytes, στην έδρα του Penang

Πήραμε λίγο χρόνο για να συναντήσουμε τον κ. Chan Kee Siak, τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Exabytes, στα κεντρικά γραφεία τους στο Penang. Γεννημένος από μια οικογένεια πωλητών, αυτός ο αυτοδίδακτος επιχειρηματίας δημιούργησε αυτήν την εταιρεία από τότε που ήταν 19 ετών και είναι πολύ εξοικειωμένος με τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες για την έναρξη της δικής σας επιχείρησης.

Σήμερα υπηρετεί ως πρόεδρος της Διαδικτυακής Συμμαχίας της Μαλαισίας, μιας πλατφόρμας δικτύωσης για διαφορετικούς επιχειρηματίες για να μοιραστούν πολύτιμη μάθηση και εμπειρογνωμοσύνη μεταξύ των ηγετών του Διαδικτύου και του τοπικού διευθυντή του Ιδρυτή Ινστιτούτου, ενός παγκόσμιου προγράμματος επιταχυντή και εκκίνησης εκκίνησης.

Έχει επίσης συνιδρύσει δύο άλλες πλατφόρμες υπηρεσιών, το EasyStore, μια διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και την πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία μεταφοράς της Μαλαισίας EasyParcel.

Η εμπειρία των πελατών – μια ματιά στο κέντρο υποστήριξης πελατών της Exabytes

Exabytes Dedicated ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Hard At Work

Exabytes Dedicated ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Hard At Work

Η επόμενη στάση μας ήταν το 24/7 κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Exabytes στο Penang. Η ομάδα υπηρεσιών τους αποτελείται από τρεις διαφορετικές ομάδες για διαφορετικούς τύπους λογαριασμών φιλοξενίας: κοινόχρηστη φιλοξενία, αποκλειστικούς διακομιστές και λογαριασμούς μεταπωλητών. Συμμετέχουν επίσης από μια τεχνική ομάδα μηχανικών από το Menara AIMS για τυχόν τεχνικά ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Παρακολούθηση αποτελεσμάτων της ομάδας υποστήριξης και τεχνολογίας

Παρακολούθηση αποτελεσμάτων της ομάδας υποστήριξης και τεχνολογίας

Μας έδειξαν πώς κάθε επιλυμένο εισιτήριο συνοδεύεται από ένα σύστημα ψηφοφορίας για την αξιολόγηση της υπηρεσίας τους. Όλες οι ψήφοι καταγράφονται και συγκεντρώνονται σε σημαντικούς αριθμούς και στόχους για τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών.

Η τεχνολογική ξενάγηση – στο κέντρο δεδομένων της Exabyte στο Menara AIMS της Κουάλα Λουμπούρ

Exabytes Datacenter στο Menara AIMS

Ο Ντάρεν περιοδεύει το Κέντρο Δεδομένων με διευθυντή & μηχανικός συστήματος

Τέλος, μας παρουσιάστηκαν στο Data Center στο ίδιο το Menara AIMS. Ο ιστότοπος της Exabytes ισχυρίζεται ότι διαχειρίζονται περισσότερους από 1.000 διακομιστές με περισσότερους από 100.000 ιστότοπους και πάνω από 1.000.000 λογαριασμούς email. Μάθαμε ότι αυτό το κέντρο έχει βαθμολογηθεί ως κέντρο Tier III προσφέροντας 99,98% διαθεσιμότητα, αλλά πρόκειται να αναβαθμιστεί στο υψηλότερο επίπεδο Tier IV στο μέλλον.

Διακομιστής Exabytes Cloud

Μια ματιά σε μερικά από τα τεχνολογικά τους εξοπλισμού

Παρόλο που δεν ήταν δυνατή η λήψη φωτογραφιών από τα ράφια του διακομιστή τους για λόγους ασφαλείας, καταφέραμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους νέους διακομιστές φιλοξενίας cloud που δεν έχουν αποσυνδεθεί.

Αίθουσα λειτουργίας Datacenter

Η τεχνική ομάδα της Exabyte παρακολουθεί στενά τους διακομιστές στο δωμάτιο λειτουργίας

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε την αίθουσα λειτουργίας τους όπου εκπαιδευμένοι μηχανικοί παρακολουθούν τους διακομιστές σε βάρδιες κάθε ώρα της ημέρας για να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν τεχνικά ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Οι σκέψεις μας για το Exabytes

Daren Low, Chan Kee Siak και Vickson Tan (Exabytes Penang Tour)

Daren Low με τον Chan Kee Siak, CEO (κέντρο) και τον Vickson Tan, Αντιπρόεδρο του Marketing (αριστερά)

Στο τέλος της περιοδείας, ήμασταν πεπεισμένοι ότι η Exabytes, ως τοπική ΜΜΕ, κατανοεί την τοπική κουλτούρα και η συμμετοχή τους στην τοπική κοινότητα επιχειρηματιών κρατά το δάχτυλό τους στον παλμό του περιβάλλοντος των ΜΜΕ της Μαλαισίας.

Έδειξαν επίσης ότι η έτοιμη υποδομή τους τους εξοπλίζει να είναι μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι σύνδεσμοι προς εταιρείες παροχής υπηρεσιών όπως το EasyStore τους δίνουν επίσης ενεργή παρουσία σε άλλες χώρες όπως η Σιγκαπούρη, η Ινδονησία και η Ταϊβάν.

Η Exabytes προσφέρει κυρίως τρεις βασικές υπηρεσίες στον ιδιοκτήτη των ΜΜΕ:

 1. Business Email Hosting (Από μόνο RM17,99 μηνιαίως) Το EBizMailPro παρέχει υπηρεσία webmail που παρέχει εξαιρετική και ασφαλή διάδοση email καθώς και εξαιρετικό συγχρονισμό ημερολογίων, εργασιών και περιεχομένων σε διάφορες ψηφιακές συσκευές και το Microsoft Outlook. .
 2. Υπηρεσίες Σχεδιασμού Ιστοσελίδας (Από μόνο RM39 ανά μήνα) Ο Στιγμιαίος Ιστότοπος παρέχει έναν μοναδικό, προσαρμοσμένο ιστότοπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Διατίθεται επίσης με τεχνική βοήθεια, υπηρεσίες μάρκετινγκ και συμβουλές τηλεφωνικών κλήσεων από ειδικούς. .
 3. All-In-One Website Builder (RM23,29 – RM69,96 μηνιαίως) Το EBizPro, ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, διαθέτει προσαρμόσιμα πρότυπα που λειτουργούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει επαγγελματική υποστήριξη μέσω email. .

Ξεκινώντας – Πρακτικές συμβουλές για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο

Στο τέλος της ημέρας, ο τρόπος με τον οποίο χτίζετε πραγματικά μια αποτελεσματική διαδικτυακή επιχείρηση εξαρτάται από εσάς.

Αλλά χτίστε το, πρέπει. Σκεφτείτε τα πλεονεκτήματα! Με την ψηφιακή σας πλατφόρμα, μπορείτε να παρέχετε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών σε πιο ανταγωνιστική τιμή με καλύτερη άνεση για τους πελάτες σας. Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε πελάτες όχι μόνο στη Μαλαισία αλλά και στο εξωτερικό και σε όλους με ένα μικρό μέρος του κόστους!

Ένας από τους φθηνότερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με την υιοθέτηση ενός αποτελεσματικού και εστιασμένου εργαλείου που ονομάζεται email marketing. Μέσα από προσεκτικά δημιουργημένα ενημερωτικά δελτία, μπορείτε να προσεγγίσετε όλους στη λίστα επαφών σας και να τους ενημερώσετε αμέσως και να αυξήσετε τις πωλήσεις στην επιχείρησή σας.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα χρήσιμα άρθρα για να αφήσετε πραγματικά το σημάδι σας στο κοινό-στόχο σας:

 • Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα email από το μηδέν & Στείλτε το πρώτο σας ενημερωτικό δελτίο
 • Ο οριστικός οδηγός μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Μέρος 1)

Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγο επιπλέον για να επιτρέψετε στους ειδικούς να χειριστούν την διαδικτυακή σας προώθηση, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το Exabytes Digital Marketing Services.

Άβαταρ

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Samuel Low λατρεύει να γράφει για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας και των νομικών άρθρων για διάφορες εταιρείες. Όταν δεν είναι απασχολημένος με αυτό, επιδιώκει το άλλο του πάθος: τις παραστατικές τέχνες!

Όπως αυτό που έχετε διαβάσει?

Γίνετε μέλος των συνδρομητών μας που λαμβάνουν ενημέρωση από το Bitcatcha. Στέλνουμε αποκλειστικές διαδικτυακές επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα.

Επόμενο “

Το διαδίκτυο & Εσείς το 2018: 3 τεράστιες αλλαγές που θα επηρεάσουν την επιχείρησή σας

«Προηγούμενο

Οδηγός 5 βημάτων για την πρόσληψη ενός ανεξάρτητου διαχειριστή κοινωνικών μέσων

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me