Εάν αγωνίζεστε να διατηρήσετε την επιχείρησή σας στη διάρκεια αυτής της πανδημίας COVID-19, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να την φέρνετε στο διαδίκτυο καθώς οι συνήθειες αγορών των καταναλωτών αλλάζουν για να προσαρμοστούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Είναι πολύ καλή στιγμή να δημιουργήσουμε και έναν ιστότοπο, επειδή η αγαπημένη μας υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων SiteGround μόλις κυκλοφόρησε μια προσφορά για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ανακάμψουν από χτυπήματα που αντιμετωπίζει ο ιός!

Προσφορά απόκρισης COVID-19 του SiteGround – Λεπτομέρειες

συμφωνία φιλοξενίας εκκίνησης siteground covid19

Το SiteGround ασκεί κοινωνική ευθύνη έχοντας μια ειδική προσφορά για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να συνδεθούν στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων στιγμών.

Με μόλις 0,99 $, θα έχετε πλήρη αναλλοίωτη πρόσβαση στο πρόγραμμα StartUp του SiteGround για 3 ολόκληρους μήνες, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Εάν σκέφτεστε ότι αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση και μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν ή πολύ φθηνότερη φιλοξενία ιστοσελίδων αλλού, επιτρέψτε μας να εξηγήσουμε πόσο λάθος είστε.

 • Εκπτωση: 97% ΕΚΠΤΩΣΗ (για 3 μήνες) + ΔΩΡΕΑΝ SSL!
 • Μηνιαία χρέωση (πρώτοι 3 μήνες): 0,99 $
 • Μηνιαία χρέωση (μετά από 3 μήνες): 5,95 $ (ΕΚΠΤΩΣΗ 50%)
 • Ημερομηνία έναρξης: ΖΗΣΕ ΤΩΡΑ!
 • Ημερομηνία λήξης: ΤΒΑ
 • Πλήρη στοιχεία:

Γιατί αυτή η προσφορά είναι SUPER χρήσιμη!

Όταν πρόκειται για διαδικτυακές επιχειρήσεις, πρέπει να καταλάβετε ότι η ταχύτητα είναι η ουσία της ζωής.

Είναι το μόνο πράγμα που θα βοηθήσει την πώληση / μετατροπή του ιστότοπού σας.

Με δωρεάν ή φθηνότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού εκεί έξω, δεν θα έχετε ιδέα τι είδους ταχύτητα θα λάβετε και η υπηρεσία που θα λάβετε πιθανότατα θα είναι πολύ ύποπτη.

Με το SiteGround, λαμβάνετε μία από τις ταχύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού που απευθύνονται ειδικά σε επιχειρήσεις και ηλεκτρονικό εμπόριο. Πρέπει να ξέρουμε, έχουμε κάνει την εργασία μας – δείτε μόνοι σας στην αναλυτική κριτική SiteGround.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μία από τις πιο γνώστες και χρήσιμες ομάδες υποστήριξης στον κλάδο, με τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Αν στοχεύετε πελάτες εκτός των ΗΠΑ, το SiteGround έχει την πλάτη σας – με 6 κέντρα δεδομένων σε 3 ηπείρους, ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί γρήγορα και γρήγορα για τους πελάτες σας, κάτι που θα προσφέρει μια ωραία ώθηση για τις πωλήσεις σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που πραγματικά θα έχετε με το πρόγραμμα StartUp του SiteGround:

 • 1 Ιστότοπος
 • Χώρος αποθήκευσης 10 GB SSD
 • 10.000 μηνιαίες επισκέψεις
 • Δωρεάν εγκατάσταση WordPress
 • Δωρεάν SSL, CDN, Email
 • 100% Ανανεώσιμη ενέργεια αντιστοιχία με το Google Cloud

Με μόλις 0,99 $ σεντ για 3 ολόκληρους μήνες, πιστεύουμε ότι αυτό είναι επωφελές για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν ψηφιακή!

Τι συμβαίνει μετά από 3 μήνες?

Αυτή είναι η πραγματική ερώτηση, δεν είναι – τι θα συμβεί μετά από 3 μήνες, ο κόσμος έχει επουλωθεί και όλα αρχίζουν να έχουν νόημα ξανά?

Λοιπόν, αν διαπιστώσετε ότι τα έσοδα που δημιουργούνται από τον νέο σας ιστότοπο είναι αρκετά σημαντικά για να θέλετε να συνεχίσετε να φιλοξενείτε με το SiteGround, μπορείτε να το κάνετε με μειωμένη τιμή μόνο 5,95 $ το μήνα – δηλαδή 50% έκπτωση στις κανονικές τιμές τους!

Εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε, αυτό είναι εντάξει – απλώς τερματίστε τον λογαριασμό σας και η ζωή συνεχίζεται.

Το COVID-19 έχει φέρει την οικονομία στα γόνατά του

Αν δεν ζούσατε κάτω από ένα βράχο, θα γνωρίζετε ότι το COVID-19 χτύπησε την οικονομία HARD, καθώς οι περισσότερες χώρες μπλοκάρουν για να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της νόσου.

Οι άνθρωποι φοβούνται να αφήσουν την ασφάλεια των σπιτιών τους, γεγονός που αφήνει πολλές και στεγνές επιχειρήσεις από τούβλα και κονιάματα καθώς οι αγοραστές πανικού αγοράζουν και μετά… ξαφνικά σταματούν.

Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη που ορισμένοι έχουν παρομοιάσει την πανδημία με την ύφεση και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, καθώς τα πακέτα τόνωσης από την κυβέρνηση μπορεί να μην είναι καν αρκετά για να βοηθήσουν τη διατήρηση της οικονομίας εν μέσω της καραντίνας.

Στην Αμερική, η αθλητική ψυχαγωγία σταμάτησε καθώς οι ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις ακυρώνονται. Η Ιαπωνία συμφώνησε να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες έως το 2021, οι οποίες θα προκαλέσουν τεράστιες απώλειες, και τα ταξίδια παραμένουν μια από τις πιο σοβαρές βιομηχανίες, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες έκοψαν τις πτήσεις, επειδή περισσότερες από 100 χώρες χτυπούσαν ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Οι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά, οι επιχειρήσεις δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν ανοιχτές επειδή οι πελάτες δεν ξοδεύουν και η οικονομία κινείται στα άκρα μιας τεράστιας ύφεσης.

Με λίγα λόγια, είναι το τέλος των ημερών, παιδιά.

Αλλά δεν χάνονται όλα!

Μέσα σε όλη την απελπισία και την απελπισία, ορισμένες βιομηχανίες και επιχειρήσεις ευδοκιμούν καθώς ο υπόλοιπος κόσμος διατηρείται σε καραντίνα.

Οι άνθρωποι μπορεί να κλειδωθούν για να κρατήσουν τον ιό σε απόσταση, αλλά θα χρειαστούν ακόμα προμήθειες. Οι ανάγκες τους δεν θα αλλάξουν αλλά οι συνήθειες αγορών τους.

Η Amazon έχει δει τόσο μεγάλη αύξηση των πωλήσεων που έπρεπε να προσλάβουν 100.000 νέους εργαζόμενους για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης.

Το Ocado.com, μια υπηρεσία παράδοσης φαγητού, αντιμετωπίζει «ένα απλώς εντυπωσιακό ποσό κίνησης» που έπρεπε να σταματήσουν προσωρινά τις υπηρεσίες, προκειμένου να ολοκληρώσουν κάποια ουσιαστική εργασία.

Οι άνθρωποι επίσης προφανώς αναζητούν λύσεις κοινωνικής απόστασης, επομένως οι περιφερειακές κυβερνήσεις στην Κίνα πιέζουν για την ανάπτυξη μη επανδρωμένων λύσεων παράδοσης, όπως ρομπότ παράδοσης τροφίμων!

Η επιδημία COVID-19 προκαλεί στους ανθρώπους να αλλάξουν τον τρόπο που αγοράζουν, αναγκάζοντάς τους να υιοθετήσουν νεότερη τεχνολογία για να επιβιώσουν.

Σύμφωνα με τη Susan Athey, καθηγήτρια Οικονομικών της Τεχνολογίας από τη Σχολή Επιχειρήσεων του Στάνφορντ, αυτές οι νεοσυσταθείσες συνήθειες θα παραμείνουν πολύ μετά την εξάλειψη της παγκόσμιας απειλής.

Με ένα εμβόλιο πουθενά σχεδόν ανεπτυγμένο και ο κόσμος μπαίνει σε αρκετούς μήνες κλειδώματος, οι μικρές επιχειρήσεις θα πρέπει να προσαρμοστούν στην μεταβαλλόμενη οικονομική κατάσταση και να αρχίσουν να συνδέονται στο διαδίκτυο εάν πρόκειται να επιβιώσουν την επόμενη σεζόν.

Οι εταιρείες αρχίζουν να βοηθούν!

Μετά από μέρες αγοράς πανικού και εγωιστικής συμπεριφοράς «εγώ πρώτα» (γνωρίζουμε ότι συσσωρεύετε χαρτί υγείας), οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς να ασκήσει κάποιο είδος κοινωνικής ευθύνης.

Ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί αυτή η οικονομική και κοινωνική κατάρρευση είναι μέσω συλλογικών ανιδιοτελών πράξεων καλοσύνης μεταξύ τους.

Οι εταιρείες αρχίζουν να δίνουν πίσω στις κοινότητες με την ελπίδα να συνεχίσουν την οικονομία και να μας βοηθήσουν καθώς τα σπίτια μας μετατραπούν αποτελεσματικά στις φυλακές μας.

Το πάντα δημοφιλές Uber Eats αυξάνεται προσφέροντας δωρεάν παραδόσεις σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους ανεξάρτητους ιδιοκτήτες εστιατορίων να κρατήσουν το κεφάλι τους πάνω από το νερό στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ οι τράπεζες κάνουν ό, τι μπορούν για να βοηθήσουν όσους επηρεάζονται από τον ιό.

Συμπέρασμα: Λάβετε την προσφορά SiteGround όσο μπορείτε!

Αυτή η ειδική προσφορά απόκρισης COVID-19 είναι μια από τις καλύτερες προσφορές που θα λάβετε από το SiteGround, ποτέ. Δεν μειώνουν ποτέ τις τιμές τους και 3 ολόκληροι μήνες web hosting με μόλις 0,99 $ είναι σχεδόν δωρεάν.

Υποθέτουμε ότι η τιμή είναι βασικά εκεί για να αποτρέψει τους freeloaders, διασφαλίζοντας ότι υπάρχουν αρκετοί πόροι για όλους τους κοινόχρηστους χρήστες φιλοξενίας τους να απολαμβάνουν την ταχύτητα και την υπηρεσία για την οποία είναι γνωστοί..

Επομένως, εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας, σας προτείνουμε να ξεφύγετε γρήγορα, γιατί δεν θα βρείτε σύντομα άλλη προσφορά όπως αυτή.

Μέχρι την επόμενη φορά, μείνετε ασφαλείς!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me