Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistus – miten se toimii ja 4 vinkkiä nopeampaan toimimiseen

Voit menettää tuhansia potentiaalisia myyntiä ja tuloksia.


Miksi?

Vastaus on yksinkertainen. Verkkosivustosi on liian hidas.

Katsotaanpa tosiasioita:

 • Googlen mukaan ihmisten todennäköisyys poistua sivustostasi kasvaa 32%, jos latausnopeutesi ovat välillä 1–3 sekuntia.
 • Thinkwithgooglen mukaan sivuston nopean lataamisen vertailuarvo on 0–1 sekuntia.

On selvää, että nopeudella on merkitystä

Rakastamme nopeutta, emmekä pysty siitä tarpeeksi. Kun etsimme jotain, etsimme vastauksia ja odotamme löytävän ne mahdollisimman nopeasti.

Nopea verkkosivusto tarkoittaa parempia käyttökokemuksia. Se tarkoittaa tyytyväisiä asiakkaita ja lisää kirjautumisia postituslistallesi. Se tarkoittaa enemmän sivun katselua ja enemmän ihmisiä, jotka jakavat sisältösi. Se tarkoittaa enemmän luottamusta sinuun ja yritykseesi.

Bottom line: nopea verkkosivusto tarkoittaa enemmän tuloksia, mikä tuo sinulle enemmän voittoa. Lisäksi vierailijat eivät ole ainoat, jotka haluavat nopeutta…

Google on nopeiden verkkosivustojen hakukone

Google etsii aktiivisesti verkkosivustojen nopeaa lataamista ja sijoittaa ne korkealle hakusivuille. He haluavat tarjota käyttäjilleen poikkeuksellisen käyttökokemuksen. Ja miksi he eivät olisi? Google haluaa käyttäjiensä löytävän etsimänsä FAST.

Mitä nopeampi verkkosivustosi, sitä korkeammalle sijoitut Googlessa.

Mietit jo, kuinka verkkosivustosi mittaa, eikä sinä?

Mikä tekee verkkosivustosta hidasta?

Ennen kuin kaipaamme syvälle tylsää, katsotaanpa kahta päätekijää, jotka vaikuttavat verkkosivustosi latausnopeuteen.

 1. Verkkopalvelun tarjoama palvelimen nopeus.
 2. Verkkosuunnittelu, koodin, välimuistin, laajennusten ja visuaalisen median puhtaus.

Jos tämä on hämmentävää, ajattele sitä kuin auto.

 1. Tässä yhteydessä web-isännöintipalvelu on auton moottori. Mittaamme nopeuden kuinka kauan – millisekunnissa – kestää, jotta se vastaa pyyntöön.
 2. Sivustosi koodi on kuin auton kori, pyörät ja muotoilu. Kuinka nopeasti kuvat ja sisältö näkyvät käyttäjän näytöllä, riippuu koodistasi.

Nyt voit asentaa aerodynaamisemman pakkauksen ja nopeimmat, surkeimmat renkaat autollesi, mutta jos moottori on hidas, kaikki älykkäät asiat, joihin juuri löysit, eivät tee mitään parantamaan nopeuttaan..

Sama on verkkosivustosi kanssa.

Toki, voit trimmata koodia, optimoida kuvia ja pakata sivuja. Mutta jos verkkoisäntäsi ja palvelimesi nopeus – moottori – on hidas, niin mikään koodin optimointi ei voi nopeuttaa sivustoasi.

Yksinkertaisesti sanottuna, web-hosting-sivustollasi on suurin vastuu verkkosivustosi suorituskyvystä.

Miksi Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistus

Palvelimen nopeuden tarkistus

Useimpien sivuston lastausnopeuden testauspalvelujen asia on, että ne testaavat sivustosi latausnopeuden kokonaisuutena, minkä vuoksi sinun on vaikea määrittää, mikä sivustosi osa aiheuttaa pullonkaulan..

Ne eivät kerro sinulle tarkalleen, mikä hidastaa sivustosi hidasta, olipa kyse sitten sivustosi optimoinnista ja verkkosivujen suunnittelusta tai Web-isännöinnistä. Tämä ilmeisesti järkytti meidät, mutta päätimme syödä juustohampurilaista sen sijaan, että kulisimme nurkkaan kuten yleensä..

Juustohampurilainen (käännösten kautta) johti meihin luomaan nopeuden tarkistimen, joka erityisesti testaa web-hosting-nopeutta, jotta voimme määrittää, mikä verkkosivuston osa on edellä mainittu pullonkaula.

Joten – yksinkertaisesti – Bitcatcha-nopeuden tarkistin näyttää, kuinka nopeasti moottori – verkkoisäntäsi – toimii.

Kuinka palvelimen nopeuden tarkistin toimii?

Kun käytät palvelimen nopeuden tarkistinta, asiat ovat sinulle erittäin yksinkertaisia. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa verkko-osoitteesi ja paina ‘go’. Teemme taikuutta ja esittelemme sinulle tulokset.

Palvelimen nopeustesti

Loppujen lopuksi asiat muuttuvat hieman mielenkiintoisemmiksi.

Olemme perustaneet palvelimia 10 eri paikkaan ympäri maailmaa (New York, Los Angeles, Lontoo, Singapore, Sao Paolo, Bangalore, Sydney, Japani, Kanada), & Saksa), jotka toimivat solmuna.

Merkintä

Solmumme testataan huolellisesti varmistaaksemme, että ne ovat riittävän vakaita, jotta voimme tarjota sinulle tarkkoja tuloksia. Jokainen solmu testataan vähintään 100x käyttämällä samaa URL-osoitetta solujen vakauden mittaamiseksi. Jos solmu ei täytä tiukkoja vaatimuksiamme, löydämme kyseiselle solmulle toisen palvelimen, joka tyydyttää tarpeemme.

Kun kirjoitat URL-osoitteen palvelimen nopeuden tarkistimeen, työkalu tekee 4 toimintoa:

 1. Se tarkistaa kelvollisen verkkotunnuksen URL-osoitteen.
 2. Se tarkistaa URL-osoitteen DNS, joka kertoo työkalumme, missä palvelimesi sijaitsee.
 3. Se vie kuvakaappauksen verkkosivustostasi, jotta voit tarkistaa visuaalisesti, testaammeko oikeaa sivustoa.
 4. Kymmenen solmuamme pingistävät sivustosi synkronoidusti, mitaten kuinka kauan palvelimenne kestää nämä pyynnöt ympäri maailmaa. Tämä jäljittelee 10 erilaista ihmistä ympäri maailmaa pääsemässä verkkosivustoosi samaan aikaan.

Jokainen solmumme pingistaa verkkosivustosi palvelinta 3 kertaa käyttämällä nopeinta tulosta kolmesta palvelimen vastaamiseksi solmun pyyntöön..

Merkintä

Otamme nopeimman tuloksen 3 tuloksesta keskimääräisen sijasta, koska verkkoliikenne on ohjattava Internet-palveluntarjoajan kautta. Tapa, jolla Internet-palveluntarjoaja lähettää tietoja palvelimeltasi takaisin solmuihimme, voi olla virheellinen, ja heiltä kestää muutama yritys, jotta he löytäisivät tehokkaimman datan toimitusreitin..

Työkalu ottaa sitten kaikista 10 solmusta johdetut arvot ja laskee ne keskiarvoon. Keskimääräinen pistemäärä on lopullinen tulos ja sille annetaan luokitus A +: sta (nopein) arvoon E (täysin kauhistuttava).

Kaikki nämä tehdään ja esitetään muutaman sekunnin sisällä työkalustasi!

Kuinka luokittelemme palvelimen nopeustulokset

Parasta käyttökokemusta varten palvelimen nopeustuloksen ihanteellisen Bitcatcha-nopeusluokituksen tulisi olla vähintään B +. Ainakin sen tulisi olla C +. Palvelimet on sijoitettu seuraavasti:

 • Mikä tahansa alle 180 ms luokitellaan A: ksi+
 • 181 ms –210 ms luokitellaan A: ksi
 • 211 ms – 220 ms luokitellaan B: ksi+
 • 221 ms – 240 ms luokitellaan B: ksi
 • 241 ms – 280 ms luokitellaan C: ksi+
 • 281 ms – 360 ms luokitellaan C: ksi
 • 361 ms – 520 ms luokitellaan D: ksi+
 • 521 ms – 840 ms luokitellaan D: ksi
 • 841 ms – 1 480 ms on luokiteltu E: ksi+
 • Mikä tahansa yli 1 480 ms luokitellaan E: ksi

Muista, että liikenne reititetään Internet-palveluntarjoajien kautta, ja siksi emme voi antaa sinulle 100-prosenttisesti tarkkoja tietoja, ellei sinulla ole erillistä kaistanleveyttä.

Palvelimen nopeuden tarkistustyökalumme tulokset tarjoavat sinulle kuitenkin erittäin hyvän viitteen siitä, kuinka nopea verkkopalvelupalvelusi on.

Tarkat tulokset

Muistatko, mitä kirjoitimme siellä koskien Internet-palveluntarjoajia, jotka selvittävät tehokkaimman datan toimitusreitin? Muutaman ensimmäisen kerran palvelimen nopeuden tarkistimesta saatat saada virheellisiä tuloksia juuri tästä syystä.

Tarkempien tulosten saamiseksi testaa palvelimen nopeus vähintään 3 kertaa, kunnes näet yhtenäisiä tuloksia. Itse asiassa miksi et kokeilla verkkosivustosi tällä hetkellä Bitcatcha-nopeuden tarkistimella?

Jos saat jatkuvasti vähemmän tuloksia kuin B +, on korkea aika tehdä muutos. Se tarkoittaa, että verkkoisäntäsi on pullonkaulasi. Sivustosi moottori on liian hidas.

Se aiheuttaa sivustollesi tulosten menetyksen ja alentaa Google-haun sijoitusta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan paniikkia, meillä on selkäsi. Tutustu tähän resurssiluetteloon saadaksesi nopeamman ja luotettavamman palvelun.

Hacks parantaa nopeutta

Ensinnäkin, jos verkkosivustosi on hidas, kokeile joitain näistä toimivista hakkereista, joita voit käyttää nyt, antaaksesi sille hieman nopeutta, hieman lisäystä.

1. Siirrä palvelin lähemmäksi yleisöä

Ota yhteyttä verkkoasi ja pyydä heitä siirtämään sivustosi palvelimelle, joka on vähän lähempänä yleisöäsi. Asiakkaasi pääsevät siihen paljon nopeammin tällä tavalla.

2. Käytä erillistä isännöintiä, pilvi- tai VPS-järjestelmää

Yksi syy siihen, miksi Webhosting-nopeutesi saattaa olla hidas, voi olla, koska jaat sen koko joukko muita ihmisiä.

Omistetulla isännöinnillä tai VPS: llä verkkosivustosi isännöidään sen omalla palvelimella. Sivusto käyttää yksinomaan kaistanleveyttä ja resursseja. Saat myös paljon enemmän hallintaa palvelinasetuksista, joita voit käsitellä nopeamman lataamisen mahdollistamiseksi. Tutustu suosituimpien web-hosting-luetteloomme. Ne kaikki on optimoitu nopeuteen.

3. Käytä sisällönjakeluverkkoa

Sisällönjakeluverkko (CDN) käyttää palvelimia, joiden pisteviivat ovat ympäri maailmaa. Verkkosivustosi tiedot tallennetaan jokaiselle heistä, joten ne palvelevat käyttäjiä heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella.

Tämä tarkoittaa, että jos joku vierailee verkkosivustollasi Australiasta, CDN-palvelusi näyttää heille sisältöä lähimmästä mahdollisesta palvelimesta. Sisällönjakelujärjestelmällä ei ole väliä mistä päin maailmaa sivustoosi pääsee, se on aina nopea.

4. Ota ‘Keep Alive’ käyttöön

Pyydä verkkoisäntääsi ottamaan käyttöön pitämään elossa -asetus. Tämän avulla pidät yhteyden sivustoosi auki ja annat kaiken virrata yhden yhteyden kautta (kun asetus on pois päältä, yhteys on avoin ja suljettu aina, kun uusi käyttäjä käyttää sivustoasi).

Testaa nyt verkkosivustosi nopeus täällä. Jos testituloksesi ovat edelleen aliarvoja (kaikkea muuta kuin B + -arvoa), tiedät, että on aika vaihtaa verkkosivustosi.

Jos saat jatkuvasti hyviä tuloksia (B + – A +) ja verkkosivustosi on edelleen hidas, se tarkoittaa, että verkkosuunnittelu tai koodaus on pullonkaula, ja SEN korjaamisen pitäisi lisätä tuloksia

Muista, että hitaat nopeudet ovat muuntamista karkottavia! Testaa sivustosi nopeus palvelimen nopeuden tarkistustyökalulla ja tee tarvittavat korjaukset. Varmasti tuloksenne alkavat kasvaa, samoin voitot!

Bottom Line: Jatka optimointia

Joten tiedämme, että verkkosivuston nopeuteen vaikuttaa kaksi päätekijää:

 1. Koodi, välimuisti, plugins, visuaalinen media jne
 2. Web-hosting-nopeus

Useimmat verkkosivustojen testaustyökalut testaavat verkkosivustosi nopeuden kokonaisuutena, mikä tarkoittaa, että sinun on mahdotonta määrittää, mikä sivustosi osa on pullo.

Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistaja luotiin erityisesti palvelimen nopeuden testaamiseksi, jotta voit tarkistaa tarkasti, mikä verkkosivustosi osa aiheuttaa pullonkaulan.

Kun käytät palvelimen nopeuden tarkistinta, solmumme kymmenestä eri paikasta ympäri maailmaa pingistävät verkkosivustoasi ja simuloivat 10 eri ihmistä, jotka käyttävät sivustoasi samanaikaisesti. Mittaamme kuinka kauan verkkopalvelunne kestää vastauksena näihin pinguihin, ja esittelemme keskimääräiset lopputulokset, jotka kertovat kuinka hyvin web-hosting toimii..

Parhaan tarkkuuden saavuttamiseksi suorita muutama testi, kunnes näet jatkuvia tuloksia. Jos saat jatkuvasti nopeuksia hitaammin kuin B +, kannattaa ehkä harkita Web-palveluntarjoajien vaihtamista.

Nopeus on tärkeä. Varmista, että verkkoisäntäsi pysyy ajan tasalla.

Jos sinulla on tappiota siihen web-hosting-palveluun, olemme laatineet sinulle hyödyllisen luettelon riippumatta siitä, oletko bloggaaja, online-myyjä vai konsultti.

Olemme päivittämässä palvelimen nopeuden tarkistustyökalua tilauspohjaiseen malliin, joten jos olet kiinnostunut olemaan ensimmäinen päivitys päivitetyn työkalun käynnistyksen yhteydessä, tee ennakkorekisteröinti täällä!

Älä jätä meille viestiä, jos sinulla on kysyttävää nopeuden tarkistajastamme, ja jaa sen toiminnallisuus tuo sinulle arvoa, jaa se ystävillesi!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map