Reka bentuk dan gaya laman web anda adalah peluang pertama anda untuk menarik perhatian pelanggan anda.

Nasib baik, WordPress menjadikannya sangat mudah untuk membuat gaya yang sesuai untuk anda. Dengan memuat turun ‘tema’, anda boleh memilih sendiri rupa laman web anda, tanpa menyentuh sebaris kod.

Sebelum saya melihat sepuluh tema WordPress kegemaran saya, inilah yang perlu anda cari dalam reka bentuk kedai dalam talian anda.

  1. WooCommerce CompatibleWooCommerce adalah mesin yang memberi kuasa kepada kedai dalam talian anda. Ini adalah alat yang memasangkan ke laman web anda dan membolehkan anda menjual produk. Apabila anda memilih tema, tema itu mesti serasi dengan WooCommerce. (Petunjuk, semua tema yang disenaraikan di sini adalah.)
  2. Reka Bentuk Responsif Separuh daripada semua pengguna internet kini mengakses web pada peranti mudah alih, dan pembeli suka menggunakan tablet mereka! Tema responsif bermaksud laman web anda akan menyesuaikan diri dengan telefon pintar, tablet, atau desktop dengan serta-merta.
  3. Gaya, Kesederhanaan, dan Navigasi Mudah Tema anda harus sesuai dengan gaya penjenamaan dan produk anda. Tetapi, pastikan mudah dan senang dilayari. Fikirkan sama ada tema anda mewujudkan pengalaman pengguna yang menyenangkan.

Sekarang anda tahu apa yang harus dicari, berikut adalah sepuluh kegemaran saya yang menggabungkan ketiga-tiga kualiti penting.

1. Divi 2.0

Ciri-ciri terbaik: Seret dan lepas penyesuaian

Divi 2.0

Divi berbeza dengan kebanyakan tema WordPress. Ia tidak hanya dilengkapi dengan satu gaya atau susun atur. Dengan tema ini, anda boleh membuat reka bentuk yang anda mahukan.

Saya melihat beberapa pengguna mengatakan seperti menggunakan lego! Yang merupakan penerangan tepat mengenai tema. Anda hanya membina susun atur pilihan anda menggunakan blok dan grid. Ia bergabung dengan WooCommerce dengan lancar dan anda boleh membuat kedai yang menakjubkan di hadapan dalam beberapa minit.

> Dapatkan Tema Divi Sekarang.

2. Kedai

Ciri-ciri terbaik: Susun atur grid

Kedai

Shopsy sangat menyeronokkan dan suka bermain, menjadikannya tempat yang tepat untuk ibu bapa yang ingin memulakan kedai anak-anak atau mungkin pelbagai produk buatan tangan yang unik.

Ini meniru susun atur grid gaya Pinterest, sehingga anda dapat memamerkan banyak item sekaligus. Yang terbaik, para pencipta menjadikannya serasi dengan animasi, jadi laman web anda akan hidup!

> Dapatkan Tema Shopsy Sekarang.

3. Zerif Lite

Ciri-ciri terbaik: Ianya percuma!

Zerif Lite

Saya secara amnya menasihati orang untuk melaburkan sedikit wang dalam tema WordPress mereka. Tema premium jarang berharga lebih dari $ 50 dan ini memberi perbezaan besar kepada profesionalisme laman web anda.

Tetapi, dengan Serif Lite, saya menemui tema percuma yang dengan senang hati saya cadangkan. Ini adalah reka bentuk satu halaman, yang menjadikannya sempurna untuk bahagian depan kedai yang sederhana. Ia senang digunakan dan kelihatan cantik. Sekiranya anda baru menggunakan WordPress, ini adalah tempat yang baik untuk bermula. Sekiranya anda menyukai versi percuma, anda boleh menaik taraf tema dan membuka sedikit kuasa tambahan.

> Dapatkan Tema Zerif Lite Di Sini.

4. Penjaga kedai

Ciri-ciri terbaik: Imej yang menakjubkan

Penjaga kedai

Dengan nama seperti ‘Shopkeeper’, anda tahu tema ini direka untuk satu tujuan sahaja: membantu anda menjual produk. Penjaga kedai sangat mudah digunakan, anda tidak perlu mengetahui apa-apa kod. Anda mungkin tidak mahu mengubah terlalu banyak, kerana susun atur yang dibina sebelumnya kelihatan sangat profesional.

Tema ini adalah mengenai menarik perhatian dengan gambar besar. Ini adalah salah satu tema kegemaran saya di luar kedai fesyen.

> Dapatkan Tema Penjaga Kedai Sekarang.

5. Titik Besar

Ciri-ciri terbaik: Ruang pengepala yang besar

Titik Besar

Salah satu trend terbesar dalam reka bentuk web pada masa ini adalah penggunaan tajuk besar dengan fotografi yang tidak dapat ditolak. Tema Big Point membolehkan anda membuat laman web yang popular.

Ia juga dilengkapi dengan slaid revolusi yang bermaksud gambar tajuk cantik anda akan bertukar secara automatik. Itu akan menarik perhatian pelanggan anda! Ini adalah tema drag-and-drop yang lain, jadi anda tidak memerlukan pengetahuan teknikal untuk menjadikannya hebat. Ia berfungsi dengan sempurna dengan WooCommerce dan kelihatan sangat pintar pada tablet.

> Dapatkan Tema Titik Besar Sekarang.

6. Avada

Ciri-ciri terbaik: Tema terlaris sepanjang masa

Avada

Avada agak serupa dengan tema Divi. Ia menggunakan pembangun ubahsuaian gaya ‘lego’ yang sama yang membolehkan anda membuat laman web dengan apa sahaja gaya yang dapat anda fikirkan.

Ini mungkin tema yang paling serba boleh dan fleksibel di luar sana. Oleh itu, jika anda ingin bereksperimen dan mencari susun atur yang sempurna, cubalah Avada. Ini disebut “Pisau tentera swiss tema WordPress” kerana anda boleh melakukan apa sahaja yang anda inginkan dengannya.

> Dapatkan Tema Avada Sekarang.

7. Vigo

Ciri-ciri terbaik: Bergaya untuk penjual fesyen

Vigo

Vigo mungkin adalah tema yang paling bergaya di sini. Ia menampilkan reka bentuk putih bersih dengan banyak ruang. Ini membolehkan produk anda menjadi tumpuan utama, dan menjualnya sendiri. Vigo kelihatan seperti laman web fesyen profesional; yang mesti anda buat ialah menambah produk.

Tapi, itu bukan sekadar wajah cantik. Ini menyediakan pelanggan dengan navigasi yang mudah dan mudah. Tambahan, ia berusia beberapa tahun yang bermaksud penciptanya telah menyelesaikan semua masalah dan membersihkan kodnya. Itu menjadikannya salah satu tema pemuatan terpantas di pasaran.

> Dapatkan Tema Vigo Sekarang.

8. Kedai

Ciri-ciri terbaik: Retina diaktifkan

Kedai

Sekiranya anda menjalankan kedai dalam talian, gambar anda semestinya bekerja keras untuk anda. Fotografi hebat menjual produk. Jadi, anda memerlukan tema yang menunjukkan gambar anda dengan sebaik-baiknya. Shopster diaktifkan retina, jadi sesiapa yang melihat pada paparan retina akan melihat produk anda dengan baik.

Mereka juga memberi anda ruang tajuk gelangsar yang besar untuk bekerjasama. Sekiranya anda ingin menarik perhatian pelanggan anda dengan gambar definisi tinggi yang serius, ini adalah tema untuk anda.

Seperti semua tema di sini, Shopster siap untuk bekerja dengan WooCommerce dan menyatu dengan lancar. Tidak ada kerja keras sama sekali!

> Dapatkan Tema Shopster Sekarang.

9. Encik Tailor

Bit terbaik: Tatal paralaks

Pak Tailor

Parallax scrolling adalah salah satu perkara paling hebat dalam reka bentuk web pada masa ini. Anda mungkin pernah melihat beberapa laman web menggunakannya. Apabila anda menatal ke laman web paralaks, kandungan bergerak dengan kadar yang berbeza, seolah-olah saling berinteraksi. Anda mungkin fikir anda memerlukan komputer yang pintar untuk mewujudkan kesan ini untuk anda. Tetapi dengan tema ini, semuanya hadir sebagai standard.

Tema yang cukup maskulin, bagus untuk kedai fesyen lelaki. Ini adalah laman web drag-and-drop yang lain, jadi membuat susun atur juga sangat mudah.

> Dapatkan Tema Mr Tailor Sekarang.

10. Cypress

Ciri-ciri terbaik: Dibuat khas untuk WooCommerce

Cypress

Tema ini direka khas di sekitar toolkit WooCommerce. Ini bermakna anda boleh yakin bahawa ia dibuat dengan mempertimbangkan pemilik kedai dalam talian. Mereka telah mengoptimumkan keseluruhan tema untuk e-dagang, menyesuaikan setiap aspek untuk meningkatkan penjualan di laman web anda.

Salah satu perkara kegemaran saya mengenai tema ini ialah pilihan latar video. Ini kelihatan seperti halaman utama anda mempunyai gambar yang bergerak. Sesuai untuk mempamerkan produk anda dengan penuh gaya!

> Dapatkan Tema Cypress Sekarang.

Saya ingin mendengar daripada anda semua pemilik kedai WordPress di luar sana. Tema apa yang anda gunakan, dan yang menjadi kegemaran anda?

Sekarang, lihat 9 Hosting WordPress Terurus terbaik. Perkhidmatan ini pasti akan meningkatkan prestasi WordPress anda ke tahap yang baru.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me