Sa fim cinstiti. A câștiga mulți bani dintr-un magazin de comerț electronic nu este ușor.

Poate că depui eforturi în magazinul tău, dar tot nu pare să faci o vânzare.

Este frustrant, iar adevărul dur este acesta:

Dacă magazinul dvs. de comerț electronic nu vinde produse, nu numai că pierdeți profituri, probabil că veți pierde bani, odată ce luați în considerare costurile produsului / materialelor, costurile forței de muncă și alte costuri asociate cu administrarea unui magazin online..

…Nu e bine.

Dacă această situație pare prea familiară, este posibil să fiți gata să închideți magazinul de comerț electronic.

Dar nu renunțați încă la speranță! Să vorbim despre unele dintre greșelile ușor de remediat pe care le-ați putea face care afectează vânzările. Apoi, puteți face modificările necesare pentru a îmbunătăți ratele de conversie ale comerțului online.

Utilizați imagini de produs de calitate scăzută.

Puteți paria că unul dintre primele lucruri pe care potențialii clienți le vor observa despre produsele dvs. sunt imaginile. Dacă aveți fotografii proaste, afacerea dvs. nu va arăta la fel de credibilă și este posibil ca clienții potențiali să nu aibă încredere în afacerea dvs. suficient pentru a cumpăra de la dvs..

Cu toate acestea, fotografiile bune ale produsului vă pot ajuta să generați mai multe vânzări, sporind opinia clienților dvs. despre magazin.

Nu numai că, fotografii de înaltă calitate ajută clienții să vadă detaliile produselor dvs., ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea vânzărilor.

Gândește-te așa. Atunci când cineva cumpără online, nu trebuie să se ocupe fizic de produs pentru a-l examina mai detaliat înainte de a cumpăra, astfel încât achiziționarea se poate simți ca un joc de noroc. Dacă vă puteți simți mai puțin un joc de noroc, arătând diferite detalii și opinii despre produsele dvs. din fotografiile dvs., clientul dvs. va câștiga încrederea de care are nevoie pentru a face o achiziție.

Iată un exemplu de fotografii bune ale produsului (găsite în magazinul Moonkist Designs Etsy):

Imaginile cu produse frumoase fac diferența

Vedeți cum vânzătorul a inclus o fotografie în prim plan a inelului și alte fotografii care arată inelul din mai multe unghiuri? Diversitatea de imagini permite cumpărătorilor să vadă fiecare detaliu al inelului.

Asigurați-vă că fotografiați mai multe produse de înaltă calitate pentru tot ceea ce vindeți. Și, dacă vindeți ceva purtabil, includeți o fotografie cu cineva care poartă produsul, astfel încât potențialii clienți să poată vedea cum arată atunci când sunt purtați.

Bacsis

Vedeți această postare pe blog pentru a afla mai multe despre modul în care imaginile ajută la creșterea ratelor de conversie.

Sunteți taxat pentru transport.

Crezi că nu contează taxele tale mari de transport? Mai gandeste-te!

Potrivit expertului copywriter de conversie Joanna Wiebe, checkout-urile cu conversie ridicată includ transportul gratuit. Acest lucru se datorează faptului că prețurile mari de transport sunt primul motiv pentru care oamenii abandonează coșurile de cumpărături online.

Și verificați acest lucru:

O companie numită 2BigFeet a decis să înceapă să ofere transport gratuit pentru comenzi de peste 100 de dolari și au văzut că conversiile lor cresc 50% peste noapte.

Deci, de ce nu încercați să oferiți transport gratuit pentru a vedea ce efect are asupra propriilor rate de conversie? Cine știe – ați putea vedea peste noapte o îmbunătățire a ratei de conversie de 50%!

Site-ul dvs. este prea lent.

Gândiți-vă la ultimul site pe care l-ați vizitat, care a durat mult timp la încărcare. V-ați blocat sau ați decis să abandonați site-ul?

Șansele sunt, ai abandonat-o. Haideți să ne confruntăm – în lumea de azi de a satisface instant prin intermediul tehnologiei, nimeni nu vrea să aștepte de mult timp.

Chiar și Damien Farnsworth de la Copyblogger a vorbit despre importanța vitezei site-ului, spunând că „viteza site-ului dvs. afectează fiecare metrică de care aveți grijă.”

Probleme de viteză

În plus, un studiu realizat de Unbounce arată că 1 din 5 clienți își vor abandona coșul de cumpărături dacă paginile dvs. sunt prea încărcate. Deci, ar trebui să luați în serios viteza de încărcare a site-ului dvs. și să lucrați pentru a repara dacă este lent.

Dar poate nu sunteți sigur cât de rapid se încarcă site-ul. Dacă este cazul, utilizați verificatorul de viteză al Bitcatcha Server și faceți referire la această listă de alte modalități prin care puteți măsura viteza exactă a site-ului..

Dacă aflați că site-ul dvs. este lent, dar nu vă puteți da seama de ce, considerați că unul dintre următoarele motive ar putea fi de vină:

  • Aveți prea multe plugin-uri WordPress.
  • Imaginile dvs. sunt prea mari.
  • Nu ați activat memoria cache.

Iată ce puteți face pentru a remedia aceste probleme:

  • Dezactivați orice plugin WordPress pe care nu îl utilizați.
  • Utilizați imagini comprimate pe site-ul dvs.
  • Activați stocarea în cache. Site-ul dvs. se va încărca mai rapid, deoarece browser-ul nu va trebui să solicite fișierul de la server.

Rețineți că problemele pe care le-am menționat aici nu sunt singurele cauze posibile ale vitezei de încărcare lente. Pentru o listă mai completă de motive, este posibil ca site-ul dvs. web să nu se poată încărca cât de mult doriți, consultați această postare pe blog.

Bacsis

Aceștia sunt pașii exacti pe care i-am făcut pentru a accelera WordPress-ul nostru. Îl folosim în Bitcatcha.com și obținem cu mândrie timpul de încărcare sub 3 secunde.

Cumpărătorii nu au încredere în afacerea dvs..

Să presupunem că cumpărați online pentru o masă și începeți să priviți pe Etsy. Care dintre următorii vânzători ai avea mai multă încredere?

În care ai încredere?

Șansele sunt, ai alege primul vânzător – îți câștigă încrederea arătând peste 300 de recenzii de cinci stele de la clienții precedenți.

Potrivit cunoscutului marketer și antreprenor Neil Patel, cumpărătorii potențiali au încredere în recenzii, deoarece:

  • Ele reprezintă o situație reală de utilizare
  • Este mai puțin probabil să fie părtinitoare decât o pagină de vânzări
  • Aceștia oferă vizitatorilor încredere să cumpere, dovedind că nu vor fi probleme cu achiziția

Deci, asigurați-vă că furnizați un produs de înaltă calitate și un serviciu excelent pentru clienți tuturor celor care cumpără ceva de la dvs. A vă părăsi pentru fiecare client este o modalitate excelentă de a începe să obțineți recenzii pozitive.

Dar dacă faceți totul bine și totuși, nu vi se pare că veți obține recenziile dorite?

Ei bine, poate doriți să începeți să încurajați oamenii să vă revizuiască magazinul după ce achiziționează. Puteți face acest lucru trimițând o notă personalizată cu fiecare pachet care mulțumește clientul pentru afacerea lor și le cere să vă revizuiască magazinul.

Un cuvânt de avertizare: evitați presarea clienților pentru a lăsa o recenzie pozitivă necinstită. Câteva recenzii proaste nu vă vor răni – de fapt, recenziile proaste ar putea chiar face recenziile pozitive să pară mai autentice.

Bacsis

Pentru a afla mai multe modalități prin care îți poți îmbunătăți șansele de a primi recenzii grozave, consultați această postare pe blog.

Deschiderea unui magazin de comerț electronic poate fi plină de satisfacții, dar numai dacă sunteți deștept despre modul în care vă prezentați ca o afacere.

Începeți să urmați sfaturile pe care le-am menționat în această postare și vă veți crește șansele de a vedea vânzările îmbunătățite pe care le doriți.

Ce modificări veți face pentru a îmbunătăți rata de conversie a comerțului electronic? Partajează în secțiunea de comentarii!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me