Cum să-ți mărești vânzările cu 30%, cu inteligent Upselling

Veți auzi foarte mult următoarea frază din partea mea:


Este mai ușor să vândă clienților existenți decât să urmărești alții noi.

Acesta este motivul pentru care îmi place foarte mult să cresc. Nu aveți nevoie de trafic suplimentar. Nu aveți nevoie de un buget de marketing mai mare.

Faceți doar mai multe venituri pe client.

Amazon sunt regii supăraților. De fapt, aceștia susțin că 35% din vânzările lor provin direct din aceasta. Veți observa în permanență oferte de tipul nou:

Upselling-ul Amazon

Ce este Upselling?

Cea mai ușoară modalitate de a explica ameliorarea este folosind exemplul clasic al lui McDonald.

– Vrei să mergi mare?

Acesta este un succes. Atunci când v-ați angajat să cumpărați, dar atunci vi s-a oferit ceva în plus.

O tehnică similară este aceea când Amazon vă oferă un „produs aferent”. Sau când barista de la magazinul tău local de cafea te întreabă dacă ți-ar plăcea un croissant cu cafeaua ta. De fapt, aceste două exemple sunt din punct de vedere tehnic o „vânzare încrucișată” (oferind un produs suplimentar, mai degrabă decât doar modernizarea originalului).

Dar, semantică deoparte, le vom trata pe amândouă ca pe o singură tehnică.

Exemple de vânzare la vânzare

Un upgrade

A merge mai mare, mai bun sau mai rapid este întotdeauna o opțiune ispititoare pentru clienți. Apple o face cu gama lor de laptopuri.

„Doriți să adăugați mai multă putere de procesare sau spațiu pe disc pentru o performanță mai bună?”

Mai multă putere de procesare?

Upgrade-ul este un upgrade clasic, deoarece clientul este deja angajat să cumpere produsul. Probabil deja s-au gândit să cumpere și varianta mai scumpă.

Tot ce trebuie să faceți este să le oferiți încă o promptitudine. După ce v-ați angajat să cumpărați un laptop de 2.000 de dolari, aproape că este o prostie să nu cumpărați performanța suplimentară!

Protecţie

Un alt exemplu Apple îți vine în cale. De această dată, opțiunea profitabilă „AppleCare”. Se bazează pe o garanție sau o garanție tipică.

AppleCare Upselling

Acesta este un excelent exemplu de o situație în plus, care este o situație câștigătoare. Vei primi vânzarea suplimentară. Clientul primește un serviciu suplimentar util. Și liniște sufletească. Este creșterea perfectă, deoarece toată lumea pleacă fericită.

Articole similare

Amazon este stăpânul „augmentării articolelor înrudite”. După ce v-ați angajat să cumpărați, puteți grupa articole care adaugă valoare. Aceasta este cheia aici. Adăugarea de valoare la o achiziție.

Articole similare

Încercați să sugerați o cravată pentru a merge cu tricoul clientului pe care urmează să îl cumpere,

Sau sugerează boxset-ul sezonului 1 al prietenilor când clientul tău este pe punctul de a cumpăra sezonul 2. Pentru că, cine începe la sezonul 2??

Sfat rapid

Dacă executați un magazin prin WooCommerce, puteți descărca un plugin care va crea acest „articol aferent” pentru dvs..

Impulsul general cumpără

Uneori, nu există nicio logică sau motiv în spatele unei revigorii bune. O cumpărare cu impulsuri generale funcționează adesea. Acesta ar trebui să fie un articol de preț foarte mic, care prezintă un risc scăzut și un randament ridicat.

În cazul în care clientul dvs. este pe cale să verifice cu 50 de dolari din instrucțiuni și ghiduri, ridicați un eBook amuzant de 5 dolari. Tocmai ați făcut un plus de 10% din vânzare.

Sau pur și simplu folosiți-o ca modalitate de a vinde niște articole amuzante, cu costuri reduse, dacă este cazul. Consultați distractivul gadget distractiv de pe Fancy.com. Dacă clienții tăi au dispoziția potrivită, vor cumpăra cu plăcere un tirbușeu pirat!

Upsell cu impuls de cumpărare

Cum să te asiguri că funcționează Upsell

Singura problemă cu supărarea este că poate fi super enervant. În calitate de client, urăm să fim bombardați de marketing suplimentar. Mai ales când avem dreptate la finalizare.

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să le scoți din vânzare în întregime.

Faceți-l relevant

Aceasta este regula nulă 1. Nu este nimic mai rău decât să le oferi clienților ceva fără legătură.

Este impersonal. Este automat automat clar. Creează o experiență slabă pentru clienți.

Urmați principalele funcții Amazon și grupați combinațiile relevante, utile și utile. Creați pachete și introduceți cross-sell-uri relevante.

Compania de modă Reiss poziționează perfect vânzările încrucișate cu sintagma „purtați-o cu”. Dacă cumpărați o cămașă, veți vedea acest lucru:

Purtați-l cu

Nu uitați, această tehnică reprezintă 35% din toate vânzările Amazonului!

Respectați regula de 60%

Cheia creșterii este să obțineți prețul corect. Dacă clientul cheltuiește 100 de dolari, nu va cheltui alți 100 de dolari pentru o achiziție cu impuls.

Obțineți un preț cu cel puțin 60% mai mic.

Așadar, pentru un articol care costă 100 USD, crește un produs care costă nu mai mult de 40 USD. Dacă mă întrebi, aceasta este chiar în partea de sus a limitei. Vânzarea este despre câștiguri rapide. Așa că mergeți la un plus relevant, la prețuri mici.

Asigurați-vă că este o ofertă câștig-câștig

Am mai atins acest lucru înainte cu exemplul „AppleCare”, dar se repetă.

Upell-ul funcționează numai dacă clientul câștigă. Este vorba doar despre adăugarea de valoare produsului și crearea unei experiențe mai bune pentru client. Trebuie să plece crezând că vârful a fost o idee grozavă. Applecare, de exemplu, le oferă clienților liniște sufletească. Și acesta este un preț pe care majoritatea sunt fericiți să îl plătească.

De îndată ce devine o încercare flagrantă de a strânge mai mulți bani, ai lăsat un gust rău în gura clientului tău.

Dacă nu adăugați valoare, nu este o evoluție bună.

Sincronizare

Nu pot să cred cât de multe companii încearcă să crească agresiv înainte ca clienții să ajungă la punctul de checkout.

Acesta este cel mai rapid mod de a speria clienții. S-ar putea chiar să-i determine pe clienții să-și abandoneze coșul și să-și zgârie achiziția.

Așteptați până când ultimul moment posibil se ridică. Capturați-vă clienții la fel cum fac clic pe butonul de cumpărare.

Încercați să comercializați

Nu toți clienții dvs. sunt bogați! Cu toții nu își pot permite vânzările și produsele suplimentare scumpe.

Încercați, în schimb, un downsell. Acest lucru este util în special pentru companiile de software. Vedeți cum temele elegante vă oferă opțiunea de a alege un abonament mai ieftin la serviciul lor.

Downselling

Este o modalitate excelentă de a capta o vânzare pentru clienții care nu sunt destul de gata să cumpere opțiunea completă de preț. Puteți încerca întotdeauna să le vindeți actualizarea prin e-mail ulterior.

Uneori, vânzarea capătă o reputație proastă. Dar asta doar pentru că companiile o fac atât de prost! Dacă oferiți o valoare mai bună printr-o actualizare relevantă și în timp util, nu este nimic de pierdut.

Și o vânzare bună cu 30% mai mare de câștigat!

Folosești upsells sau cross-sell-uri? Lasă-mă să știu cum lucrează pentru tine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map