Podríeu estar perdent milers de vendes i conversions potencials.

Per què?

La resposta és senzilla. El vostre lloc web és massa lent.

Vegem els fets:

 • Segons Google, la probabilitat de gent que abandoni el vostre lloc augmenta un 32% si la velocitat de càrrega és d’entre 1-3 segons.
 • Segons thinkwithgoogle, els punts de referència per a la càrrega ràpida de llocs són de 0-1 segons.

Està clar que la velocitat és important

Ens encanta la velocitat i no en podem treure prou. Quan cerquem alguna cosa, busquem respostes i esperem trobar-les el més ràpidament possible.

Un lloc web ràpid significa millors experiències dels usuaris. Significa clients feliços i més registres a la vostra llista de correu. Significa més visualitzacions de pàgines i més persones que comparteixen el contingut. Significa més confiança en tu i en la teva empresa.

Bottom line: un lloc web ràpid equival a més conversions, cosa que us proporciona més beneficis. A més, els vostres visitants no són els únics amb voluntat de velocitat …

Google és una ventosa de llocs web ràpids

Google cerca activament els llocs web de càrrega ràpida i els classifica a les pàgines de cerca. Busquen proporcionar una experiència excepcional als seus usuaris. I per què no serien? Google vol que els usuaris trobin el que busquen, FAST.

Com més ràpid sigui el vostre lloc web, més alt esteu a Google.

Ja us heu preguntat com millora el vostre lloc web, no ho sou??

El que fa que un lloc web sigui lent?

Abans d’introduir-nos a fons en el poc gran, fem una ullada als dos factors principals que afecten la velocitat de càrrega general del vostre lloc web.

 1. La velocitat del servidor proporcionada pel vostre servei d’allotjament web.
 2. El vostre disseny web, neteja de codi, memòria cau, plugins i suports visuals.

Si això és confús, penseu-hi com un cotxe.

 1. En aquest context, el servei d’allotjament web és el motor del cotxe. Mesurem la velocitat en quant temps, en mil·lisegons, triguem a respondre a una sol·licitud.
 2. El codi del vostre lloc és com la carrosseria del cotxe, les rodes i el disseny. La velocitat que aparegui de les imatges i del contingut a la pantalla del vostre usuari depèn del vostre codi.

Ara, podeu instal·lar el kit més aerodinàmic i els pneumàtics més ràpids i aguts del vostre cotxe, però si el motor és lent, totes les coses més fantàstiques que acabeu de fer fora no fareu res exactament per millorar la seva velocitat..

És el mateix amb el vostre lloc web.

Segur, podeu retallar el vostre codi, optimitzar les vostres imatges i comprimir les vostres pàgines. Però si la velocitat del vostre host i del vostre servidor web -el vostre motor- és lent, llavors no hi ha cap quantitat d’optimització de codi que pot accelerar el vostre lloc.

En poques paraules, el vostre allotjament web és l’única responsabilitat més gran pel rendiment del vostre lloc web.

Per què verificador de velocitat del servidor Bitcatcha

Controlador de velocitat del servidor

El que fa a la majoria dels serveis de prova de velocitat de càrrega del lloc és que posen a prova la velocitat de càrrega del vostre lloc en general, cosa que us resulta difícil determinar quina part del vostre lloc causa el coll d’ampolla..

No us diran exactament el que alenteu el vostre lloc, tant si és l’optimització del vostre lloc com el disseny web o el vostre allotjament web. Evidentment això ens va molestar, però en lloc de xopar a la cantonada com solem fer, vam decidir menjar una hamburguesa.

Aquella hamburguesa (a través d’una sèrie de voltes i voltes) ens va portar a crear un verificador de velocitat que prova específicament la velocitat d’allotjament web, de manera que podem determinar quina part del lloc web es troba amb l’esmentat coll d’ampolla..

De manera que, senzillament, el controlador de velocitat de Bitcatcha us mostra la velocitat del vostre motor (el vostre host web).

Com funciona el verificador de velocitat del servidor?

Quan utilitzeu el nostre verificador de velocitat del servidor, les coses són molt senzilles. Tot el que heu de fer és introduir la vostra adreça web i prémer “go”. Farem la màgia i us presentarem els resultats.

Prova de velocitat del servidor

Al nostre final, les coses es tornen una mica més interessants.

Hem creat servidors a 10 llocs diferents a tot el món (Nova York, Los Angeles, Londres, Singapur, São Paolo, Bangalore, Sydney, Japó, Canadà, & Alemanya) que actuen com a nodes.

Nota

Els nostres nodes són minuciosament provats per assegurar-se que siguin prou estables i així poder oferir-vos resultats precisos. Cada node es prova almenys 100x amb el mateix URL per mesurar l’estabilitat dels nodes. Si el node no compleix els nostres requisits estrictes, trobarem un altre servidor per a aquell node que satisfà les nostres necessitats.

Quan introduïu l’URL al verificador de velocitat del servidor, l’eina fa quatre accions:

 1. Comprova l’URL per a un domini vàlid.
 2. Comprova el DNS de l’URL que indica a la nostra eina on es troba el servidor.
 3. Es necessita una captura de pantalla del lloc web per comprovar visualment si estem provant el lloc correcte.
 4. Els nostres 10 nodes faran una sincronització a la vostra pàgina, mesurant el temps que triga el vostre servidor a respondre a aquestes sol·licituds de tot el món. Això emula 10 persones diferents de tot el món que accedeixen al vostre lloc web alhora.

Cadascun dels nostres nodes farà un cop de peu al servidor del vostre lloc web tres vegades, utilitzant el resultat més ràpid dels tres com a quantitat de temps que va trigar al vostre servidor a respondre a la sol·licitud del node..

Nota

Obtenim el més ràpid dels 3 resultats en lloc de la mitjana perquè el trànsit web s’ha d’encaminar a través d’un ISP. La manera en què l’ISP envia les dades del vostre servidor de tornada als nostres nodes pot ser errònia i triga uns quants intents per trobar la ruta de lliurament de dades més eficient.

A continuació, l’eina agafa els valors derivats dels 10 nodes i els calcula de manera mitjana. La puntuació mitjana és el resultat final i se li assigna una qualificació d’A + (la més ràpida) a E (totalment horrible).

Tot això es fa i es presenta en pocs segons de la vostra utilització de l’eina!

Com posem els resultats sobre la velocitat del servidor

Per obtenir una millor experiència d’usuari, la qualificació de velocitat de Bitcatcha ideal per al resultat de la velocitat del servidor hauria de ser superior a B +. Com a mínim, hauria de ser C +. Aquí es mostra com es classifiquen els servidors:

 • Qualsevol cosa inferior a 180 ms ocupa el lloc A+
 • 181 ms -210 ms ocupa el lloc A
 • 211 ms – 220 ms està en el nivell B+
 • 221 ms – 240 ms està en el nivell B
 • 241 ms – 280 ms ocupa el lloc C+
 • 281 ms – 360 ms ocupa el lloc C
 • 361 ms – 520 ms es classifica en D+
 • 521 ms – 840 ms es classifica en D
 • 841 ms – 1,480 ms ocupa la classificació E+
 • Qualsevol cosa per sobre de 1.480 ms tingui el lloc E

Tingueu en compte que el trànsit s’encarrega per ISPs i, per això, no és possible que us donem dades exactes al 100%, tret que tingueu una amplada de banda dedicada.

Dit això, els resultats de la nostra eina de comprovació de velocitat del servidor us proporcionen una molt bona referència sobre la velocitat del vostre servei d’allotjament web.

Obtenir resultats precisos

Recordeu el que vam escriure allà referent a ISPs per esbrinar la ruta de lliurament de dades més eficient? Aquestes raons són les primeres vegades que utilitzeu el controlador de velocitat del servidor.

Per obtenir resultats més precisos, prova la velocitat del servidor com a mínim 3 vegades fins que comencis a veure resultats consistents. De fet, per què no proveu ara el vostre lloc web amb el controlador de velocitat Bitcatcha?

Si obteniu resultats constantment inferiors a B +, és hora de canviar. Significa que el vostre host web és el coll d’ampolla. El motor del vostre lloc és massa lent.

Això fa que el vostre lloc perdi conversions i redueixi la classificació de la cerca de Google. Tanmateix, no heu de entrar en pànic, ens hem endut. Consulteu aquesta llista de recursos per obtenir un servei més ràpid i fiable.

Mestres per millorar la vostra velocitat

Primer, si el vostre lloc web és lent, proveu alguns d’aquests acords que podeu utilitzar ara mateix per aconseguir una mica de velocitat una mica de velocitat.

1. Apropeu el servidor més a prop del públic

Poseu-vos en contacte amb el vostre allotjament web i demaneu-los que traslladen el vostre lloc a un servidor que estigui una mica més a prop del vostre públic. Els vostres clients podran accedir-hi de manera molt més ràpida d’aquesta manera.

2. Utilitzeu hosting dedicat, núvol o VPS

Una de les raons per les quals pot ser que la vostra velocitat d’hostatge web sigui lenta podria ser perquè la compartiu amb un munt d’altres persones.

Amb hosting dedicat o VPS, el vostre lloc web estaria allotjat en el seu propi servidor. L’ample de banda i els recursos són exclusivament utilitzats pel vostre lloc. També tindreu molt més control sobre la configuració del servidor que podeu manipular per permetre la càrrega més ràpida. Fes una ullada a la nostra llista de serveis d’allotjament web més importants. Tots estan optimitzats per a la velocitat.

3. Utilitzeu una xarxa d’entrega de contingut

Una xarxa de lliurament de contingut (CDN) utilitza servidors per tot el món. La informació del vostre lloc web s’emmagatzemarà a cadascun d’ells, de manera que servirà als usuaris en funció de la seva ubicació geogràfica.

Això vol dir que si algú visita el vostre lloc web des d’Austràlia, el vostre CDN els servirà contingut del servidor més proper possible. Amb un sistema de lliurament de contingut, no importa d’on el món al qual s’accedeix al vostre lloc, sempre serà ràpid.

4. Habilita “Keep Alive”

Demaneu al vostre amfitrió web que activeu la configuració de “mantenir viva”. En fer això, mantindreu oberta la connexió amb el vostre lloc i deixareu que tot flueixi mitjançant una única connexió (quan la configuració està desactivada, la connexió està oberta i tancada cada vegada que un usuari nou accedeixi al vostre lloc).

Ara, prova la velocitat del teu lloc web aquí. Si els resultats de la prova encara són subparits (res menys que una classificació B +), ja sabreu que serà el moment de canviar la vostra webhosting.

Si obtingueu bons resultats de manera constant (B + a A +) i el lloc web encara és lent, vol dir que el vostre disseny o codificació web és el coll d’ampolla i, si s’arregla, això augmentarà les vostres conversions.

Recordeu que les velocitats lentes són repel·lents de conversió. Utilitzeu l’eina Checker speed speed del servidor per provar la velocitat del vostre lloc, feu les correccions necessàries. Segurament, les vostres conversions començaran a augmentar, i també ho aconseguiran els vostres beneficis!

Bottom Line: continua optimitzant

Així doncs, sabem que hi ha 2 factors principals que afecten la velocitat del lloc web:

 1. El codi, memòria cau, plugins, suports visuals, etc
 2. Velocitat d’allotjament web

La majoria de les eines de prova del lloc web posen a prova la velocitat del vostre lloc web en general, cosa que significa que és impossible que pugueu determinar quina part del vostre lloc és l’ampolla..

El Checker de velocitat del servidor de Bitcatcha es va crear específicament per provar la velocitat del servidor, de manera que podeu diagnosticar amb precisió quina part del vostre lloc web provoca el coll d’ampolla.

Quan utilitzeu el nostre verificador de velocitat del servidor, els nostres nodes de 10 ubicacions diferents del món faran un clic al vostre lloc web, simulant 10 persones diferents que accedeixen al vostre lloc alhora. Mesurem el temps que triga el vostre allotjament web a respondre a aquests fitxers i us presentem els resultats finals mitjans que us indiquen el funcionament del vostre allotjament web.

Per obtenir una precisió òptima, executeu unes quantes proves fins que comenceu a veure resultats consistents. Si obteniu velocitats de velocitat inferiors a B +, potser voldreu considerar la possibilitat de canviar proveïdors d’allotjament web.

La velocitat és important. Assegureu-vos que el vostre host web manté el seu manteniment.

Si teniu una pèrdua a la qual es dirigeix ​​allotjament web, us hem recopilat una llista que us serà útil, independentment de si sou blogger, venedor en línia o consultor..

Estem actualitzant l’eina de comprovació de velocitat del servidor a un model basat en subscripcions, així que si voleu ser el primer a actualitzar-se quan s’inicia l’eina actualitzada, feu el registre prèvia aquí!

No ens envieu un missatge si teniu cap pregunta sobre el nostre verificador de velocitat i si la funcionalitat que us aporta és útil, compartiu-lo amb els vostres amics!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me