S’ha de pagar la subscripció a tota la vida de pCloud? S’ha de llegir abans de comprar!

Si llegeixes això, probablement significa que has trobat la revisió pCloud del meu amic Sam i estàs pensant seriosament en tractar-te a un compte..


No ens estranya. PCloud agafa un producte provat i el bufa completament fora de l’aigua amb millores, deixant la competència menjant pols greus al seu torn.

Si em deies fa 10 anys que podia accedir de forma segura als meus fitxers des de qualsevol lloc del món amb qualsevol dels meus dispositius, amb 2 TB d’espai d’emmagatzematge, podreu tornar a arxivar un fitxer desordenat a causa del seguiment de fitxers de 30 dies. i col·laboreu amb altres amb un sol botó, escuparia a terra, li donaria un cop fort al puny i us acusaria de ser una mentiderosa..

Per sort, no ens vam trobar amb deu anys enrere, o hauria de menjar les meves paraules.

pCloud proporciona tot el que diuen que fa el producte i molt més, ens han donat l’opció de pagar una subscripció LIFETIME, cosa que significa que podrem gaudir de totes les avantatges d’un compte pCloud amb només 1 preu fix..

La cosa és, val la pena la subscripció de tota la vida a pCloud? Anem a esbrinar.

Per què va sortir pCloud amb el pla de vida?

pCloud Subscripció a tota la vida

Un pla de subscripció anual aportarà beneficis a llarg termini a pCloud, de manera que guanya l’empresa donant als usuaris la possibilitat de pagar només una vegada per un pla de tota la vida?

Sincerament, no ho sabem.

Estem pensant que pCloud està format per un grup de persones joves que pensen que realment volen marcar la diferència en el món en lloc de tenir una mentalitat beneficiosa.

Realista, pCloud continua sent un negoci i un negoci necessita maximitzar els beneficis. La nostra millor idea és que, ja que pCloud és relativament desconegut al mercat (en comparació amb Dropbox & Google Drive) han elaborat aquests plans per atraure nous usuaris i obtenir quota de mercat. Si això és veritat, funciona: he comprat un pla per a mi.

També sospitem que l’opció de comprar els seus plans de subscripció durant tota la vida pot no ser permanent, per la qual cosa el nostre millor consell seria obtenir-la mentre encara puguis!

Què defineix una “subscripció per a tota la vida”?

Crec que tots sabem que tot el que se li dóna “per a la vida” no és realment per a la vida. Hem fet una mica d’excavació al seu TOS i vam descobrir que la seva definició de “per a la vida” és en realitat de 99 anys, o que sigui la més curta..

Només 99 anys

Això fa que hi hagi claus els meus propòsits de transmetre aquest compte als meus néts com a hereu familiar, però suposo que 99 anys (o la mort, el que passi primer) és un tracte digne..

pCloud Subscripció al llarg de la vida: plans & Preu

500GB2TBFamily
Emmagatzematge500GB2.000GB2.000GB
Nombre d’Usuari115 a 5
Preu anual 47,88 $ 95,88 € / A
Preu de vida 175 $ 350 $ 500
Estalvis: 64,40 dòlars * – 129,40 dòlars * n / a

* Els estalvis es calculen en funció del supòsit que us vau registrar en un pla anual i el manteniu durant 5 anys.

La subscripció al llarg de la vida de pCloud pot semblar costosa perquè haureu de pagar una quantitat important per endavant, per la qual cosa podrem entendre per què algunes persones opten per adoptar el seu pla anual en lloc.

Tanmateix, creiem que això s’assembla una mica a arrendament i compra d’immobles; el pla anual és com arrendar (pagueu menys, però la propietat mai és vostra), mentre que la subscripció durant tota la vida és com comprar (si el preu és correcte i us agrada, per què no?)

De totes maneres, triturem alguns números per esbrinar-ho. Consulteu les nostres conclusions a continuació.

pCloud Premium 500GB

Anualment, el pla premium de pCloud costa 47,88 dòlars, mentre que el pla de vida té un cost de 175 $, un sol pagament. Si suposeu que manteniu el pla anual durant 5 anys, ja hauríeu pagat 239,40 dòlars, que ja superen amb escreix el pla de subscripció al llarg de tota la vida de pCloud..

Estalviareu en 5 anys si pagueu el pla de vida Premium de 500 GB: 64,40 dòlars

pCloud Premium Plus 2TB

Obteniu-ho, el pla Premium Plus 2TB té un cost de 95,88 dòlars anuals, enfront de la subscripció vitalícia de 350 dòlars. De nou, suposem que mantingueu el pla durant 5 anys. Amb el pla anual, ja haureu sumat una pujada de 479,40 dòlars, mentre que només haureu de pagar 350 dòlars per la subscripció per a tota la vida..

Estalviareu en 5 anys si pagueu el pla de vida Premium Plus 2TB: 129,40 dòlars

pCloud Family

El pla familiar de pCloud només està disponible amb una subscripció per a tota la vida, però atès que permet que 5 usuaris comparteixin un compte, utilitzarem el pla familiar vs cinc plans anuals premium de 500 GB anuals.

El pla familiar us costarà 500 dòlars, mentre que cada pla premium costava 47,88 x 5 dòlars, que suposa un total de 239,40 dòlars anuals. D’aquí a cinc anys, això suposa despesar 1.197 dòlars, cosa que per alguna raó em molesta una mica.

Els vostres estalvis en 5 anys si pagueu pel pla de vida familiar: 697 dòlars

Amb aquests números, crec que és força segur dir que, mentre que les subscripcions a tota la vida podrien sentir que costen més (a causa de l’elevat pagament d’1 descompte), realment pagareu molt menys i obtindreu més valor en comparació amb l’anual. plans. Si teniu previst seguir el pla de pCloud a llarg termini, us recomanem que compreu un dels plans de tota la vida.

Característica addicional: pCloud Crypto Lifetime

pCloud Crypto Lifetime

Tots podem estar d’acord que la seguretat dels fitxers és important, però val la pena pagar-la? Al cap i a la fi, els nostres fitxers ja són segurs als servidors de pCloud.

Ja utilitzen xifratge de 256 bits AES TLS / SSL de manera que si els nostres fitxers són interceptats en el camí fins als servidors, qui el segrestés no podrà accedir a aquests fitxers sense una clau de totes maneres..

Per què fins i tot necessitaríem Crypto pCloud?

Ja veieu, els fitxers que es pengen als servidors de pCloud poden gaudir del xifratge AES al moment i ningú pot tocar aquests fitxers, però un cop arriben als servidors, els fitxers tornen a la seva forma original. Tot i que els vostres fitxers continuen segurs, els usuaris de pCloud poden veure el que heu penjat.

pCloud Crypto afegeix una capa addicional de seguretat creant una clau única per a tu, de manera que només la persona amb la clau pot accedir a aquests fitxers, protegint-los de tots, inclosos pCloud..

Hipotèticament parlant, si teniu les dades governamentals més secretes penjades a pCloud i alguna organització terrorista segresta físicament la seva oficina, poden obligar a pCloud a lliurar les dades que vau penjar i a utilitzar-les per a la dominació mundial. Està bé, el món va a l’infern i és culpa teva, amic.

Amb Crypto pCloud, fins i tot si els pívols més notoris dels terroristes pCloud, no hi ha cap manera que puguin accedir a les vostres dades del govern privat sensibles i hauríeu estalviat el món d’anar a l’infern, així que ara sereu declarats com un heroi..

En qualsevol cas, parlem del cost.

pCloud Crypto costa 47,88 dòlars anuals, mentre que la subscripció durant tota la vida només costa 125 $. Durant 5 anys, hauríeu estalviat 114,40 dòlars. Si obtindreu pCloud Crypto, feu-vos un favor i aneu a la versió de tota la vida. Estalviareu molt més.

Nota

Crypto és una funció addicional que es pot adquirir a la part superior del vostre emmagatzematge al núvol. Digueu si voleu emmagatzematge de 2TB a tota la vida amb cripto de vida El cost serà de 350 $ + 125 $ = 475 $.

El que possiblement podria anar malament

Tal com Sam va mencionar a la seva crítica, realment no hi ha un inconvenient per als excel·lents serveis de pCloud. Tanmateix, tenim algunes preocupacions de les quals parlarem a continuació.

1. Què passa si una altra empresa compra a través de pCloud?

És poc probable que passi, però segueix sent una preocupació vàlida.

Vam contactar amb l’equip d’assistència a pCloud (que és destacat per cert) per fer comentaris i ens han garantit que no busquen vendre l’empresa, sinó que faran honor a tots els comptes de tota la vida, si algú decideix fer-ho compra sobre la seva empresa en el futur.

Tot i això, ens agrada estar segurs que hem passat pel TOS, però, malauradament, no hem trobat res relacionat amb això.

Ells van reconèixer que no hi havia cap literatura sobre això en el seu TOS, però si el pensament ens va fer veritablement incòmode, sempre podem optar per anar a buscar els seus plans anuals. Hem d’estar d’acord.

2. Què passa si no hi ha prou espai d’emmagatzematge?

2TB d’espai d’emmagatzematge pot semblar molt ara mateix, però les mides dels fitxers creixen a un ritme ràpid. D’aquí a cinc anys, 2TB potser no són suficients. Actualitzaran els nostres comptes quan arribi el moment o haurem de comprar més espai d’emmagatzematge?

Què passa si pCloud decideix crear un compte de 5 TB en el futur? Ens agradaria poder actualitzar-lo només pagant la diferència, però tenint en compte com estan les coses (heu de pagar el preu de la subscripció durant tota la vida, fins i tot si teniu un compte anual durant uns quants anys). com si haguéssim de sortir més coses.

3. Cost d’oportunitat: què passa si passa alguna cosa millor?

Oh, el FOMO (por de perdre) és fort en aquest tema.

Tots els plans de subscripció de pCloud per a tota la vida tenen un valor excel·lent, però deixem-ho bé: 175 dòlars no són barats. Puc veure que la gent opta per pagar anualment només perquè no tenen els 175 dòlars al davant, però sí.

La qüestió que estic intentant és que estaríem pagant tant per un compte, i 6 mesos més aviat si alguna altra empresa decideix crear un producte superior que costi menys, ens agradaria que ens haguessin donat servei al extrem curt de l’enganxi.

Haurem de pagar el producte nou i superior (per sobre del que ja hem pagat pCloud) si volem utilitzar els seus serveis, i és molt!

Pensaments finals: polzes cap amunt o cap avall?

Vet aquí els nostres pensaments: la subscripció de per vida de pCloud és fantàstica. Els estalvis de costos són massa grans per ignorar-los. Amb el pla de vida de 500 GB, estalviareu 64,40 dòlars en comparació amb el pagament d’un compte anual durant 5 anys (l’estalvi augmentarà amb el pla de 2TB i Família).

Certament, tenim algunes preocupacions vàlides (falta emmagatzematge futur, cost d’oportunitat, por a que no s’apliqui el pCloud abans d’utilitzar els nostres beneficis per a tota la vida), però aconseguirem que siguin reals; les nostres preocupacions són vàlides, però és poc probable que passin.

Si realment et molesta, sempre seràs lliure d’anar amb el pla anual i actualitzar-te un cop comences a sentir-te més segur.

Així que en nom de tothom aquí a Bitcatcha.com, estic donant el pla de subscripció per a tota la vida de pCloud, amb dos polzes. Obteniu-lo abans que s’intel·ligin i decidiu tirar endavant el pla!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map