I øjeblikket ved du sandsynligvis, at du har brug for en online tilstedeværelse.

Du har brug for en online plads til at hjælpe med at opbygge din virksomhed, sælge produkter eller få dit navn derude.

Den vanskelige del er at finde ud af, hvordan man gør det og beregne, hvor meget det vil koste.

Det største problem her er at gå i den forkerte retning. At vælge den forkerte platform i begyndelsen kan koste dig måneder i backtracking (for ikke at nævne de monetære omkostninger ved at opsætte den).

Bemærk

I denne ti-minutters guide vil jeg se på fire forskellige metoder til at opsætte en online tilstedeværelse. For hver enkelt vil jeg fordele investeringerne, forklare, hvem der skal bruge den, og hvilke fordele og ulemper der er involveret.

Jeg har begået denne fejltagelse selv. Jeg har oprettet websteder på to, tre forskellige platforme, før jeg indså, at jeg kunne have brugt mindre penge og reduceret besværet, hvis jeg lige havde foretaget forskningen og valgt den rigtige rute i første omgang.

Jeg er heller ikke den eneste. Da jeg spurgte 27 eksperter om deres største blogfejl, sagde en stor håndfuld, at de beklagede at vælge den forkerte platform og ikke kunne kortlægge den rigtige plan fra første dag.

Dette er den guide, jeg ville ønske, at jeg havde, da jeg begyndte på starten. En ikke-nonsens tutorial, der hjælper dig med at finde ud af, hvilken er den bedste platform for dig.

Det er nøglen her. Der er ingen perfekt måde at etablere en online tilstedeværelse på, kun den rigtige til dine mål og ambitioner.

Sådan opretter du et websted

Med et hurtigt overblik her er de fire, vi ser på:

  1. En social medieplatform, fordi ikke alle har brug for et websted.
  2. WordPress.org En mellem-avanceret webstedsbygningsplatform med fuld kontrol.
  3. WixA enkel, nybegynder webstedsbygger til porteføljer og blogs.
  4. ShopifySimple webstedsbygger specifikt til online butikker.

For det andet vil vi finde ud af, hvordan du får din online tilstedeværelse til at vokse. Desværre vil et websted eller en social medieside på sin egen ikke magisk tiltrække besøgende. Vi introducerer dig til en håndfuld måder, du aktivt kan få folk til at få det til og øge din online tilstedeværelse.

Contents

Hvilken platform passer til din online tilstedeværelse?

1. En side med sociale medier

Fordele – Det er gratis, enkel og lav vedligeholdelse.
Ulemper – Mindre kontrol over design- og algoritmeændringer.
Omkostninger ved opsætning – Helt gratis.
Lær mere – Facebook / Instagram

Instagram

Nogle virksomheder og enkeltpersoner har ikke brug for et websted. Det er en besvær og omkostninger, der kan være kontraproduktive.

Nogle gange er en Facebook-side eller Instagram-konto den bedste måde at opbygge et publikum, komme i kontakt med mennesker og holde dem opdateret. Dette er platforme, som dine kunder allerede er bekendt med, og der er 1,6 milliarder aktive brugere, der venter på dig!

En cafe eller restaurant, for eksempel, kan fungere med intet andet end en Facebook- eller Instagram-profil. De kunne uploade nye billeder, holde menuen opdateret, kommunikere med kunderne, promovere begivenheder og fremhæve særlige tilbud alt fra ét sted.

Sola Cafe Facebook-side

En restaurants FB-side: Sola Cafe

De kunne endda bruge et Facebook-plugin til at tage forbehold. Et websted i dette tilfælde kan muligvis bare komplicere tingene og splitte publikum. Fokuser i stedet på at opbygge en stærk kanal.

Hvad videoindhold og blogging angår, henvender Facebook sig også til dette. Indfødte videoer på Facebook rammer nu 8 milliarder visninger dagligt, og deres øjeblikkelige artikler giver dig mulighed for at udgive blogs uden et websted.

Derudover har Facebook en fremragende annonceplatform, så du kan målrette mod en målgruppe og køre dem direkte til din side (mere på Facebook-annoncer senere).

Ulempen med kun at have en side med sociale medier er, at du er prisgivet deres beslutninger. Hvis Facebook ændrer deres algoritme for at begrænse din rækkevidde (som de gør regelmæssigt), skal du muligvis betale for at oprette forbindelse til dine følgere.

Du er også begrænset med hensyn til design. Du kan uploade billeder og overskrifter, men indholdet af Facebook eller Instagram’s layout kan være frustrerende for nogle.

Det vigtigste er, at hvis du vil sælge noget, er Facebook ikke ideelt. Selvom plugins er tilgængelige, ændrer Facebook regelmæssigt, hvilke plugins det tillader. Din butik kan fjernes uden varsel.

2. WordPress-websted

Fordele – Fuld kontrol og ubegrænset potentiale.
Ulemper – Udgifter til vedligeholdelse, krævet teknik.
Omkostninger ved opsætning – Start fra $ 5- $ 20 pr. Måned for hosting og domæne.
Lær mere – WordPress hosting

Elegante temaer - WP Premium-temaer

Premium WordPress-tema: Elegante temaer

WordPress er det bedste valg, hvis du vil have din egen hjemmeside med fuld kontrol og fleksibilitet. WordPress har 25% af alle websteder derude, så det er en betroet, respekteret platform.

Du kan gøre næsten alt med WordPress. Byg en onlinebutik, opret et porteføljewebsted, send blogs og indhold, opret et tilknyttet websted. Du kan være vært for annoncer, indsamle e-mail-adresser, tjene penge og drive en online-forretning alt fra ét sted.

Det er også skalerbart. Det kræver nogle af de største sider på nettet, herunder The New Yorker, Techcrunch, Variety, Mashable og Time Inc, men det fungerer lige så godt til en personlig blog.

WordPress Dashboard

WordPress-websteder kan tilpasses, så du kan tilpasse din online tilstedeværelse med ethvert design eller enhver stil, du kan lide. WordPress leveres med en række gratis skabeloner (eller ‘temaer’). Hver kan tilpasses efter dine ønsker, eller en professionel webdesigner kan skabe noget helt unikt fra bunden af ​​for dig. (Eller hvis du kan lide et betalt medlemskab vil give dig adgang til smukke premium-temaer.)

Al denne kontrol og fleksibilitet koster dog en pris. Selvom WordPress i sig selv er gratis, er den arkitektur, der følger med, ikke. Du har brug for en webhost (dette er hovedsageligt et stykke internetejendom, som dit websted sidder på) og et domænenavn, www.my-website.com.

At vælge en god webhost er lige så vigtig som selve webstedet. Det bidrager til belastningshastighed, sikkerhed og ydelse. Vores værtssammenligningstabel her er et godt sted at starte – Det gode (& rimeligt prissat) webhosting.

Oprettelse og vedligeholdelse af et WordPress-websted kræver også et element af teknisk dygtighed. WordPress hævder, at du kan konfigurere og installere inden for 5 minutter, men det tager lidt længere tid at få dit websted op og køre.

Der er en indlæringskurve, og det vil forbruge meget af din tid, især hvis du vil finjustere designet, opdatere det regelmæssigt og forbedre ydelsen.

Hvis du kan lide lyden af ​​at have dit eget websted, men ikke ønsker så meget besvær, er der en anden mulighed, Wix.

3. Wix

Fordele – Enkelt, træk og slip design, let opsætning.
Ulemper – Begrænset sammenlignet med WordPress.
Omkostninger ved opsætning – Gratis, men det er værd at opgradere til præmieplanerne for et personligt domæne (fra $ 4,50).
Lær mere – Læs Wix anmeldelse

Opret smukt sted med Wix

Wix ligner WordPress, men uden alt det rod. Indrømmet, det er mere begrænset, men ikke alle har brug for en kompliceret liste over funktioner.

Skønheden i Wix er dens enkelhed. De tager sig af hosting, opbevaring, ydelse og alt det tekniske bag kulisserne. Du kan bare logge ind og tilføje indhold.

Alle skabeloner er træk-og-slip, så du kan placere dit websted uden nogen som helst kodning. De gratis skabeloner er generelt mere stilfulde end WordPress, som appellerer til freelancere og kreative fagfolk.

Soup-studios.com

Et Wix-sted: Soup-studios.com

Wix-skabelonerne egner sig til enkle portfolio-websteder og blogs, og det er her, det trives. Wix tilbyder mekanikere til oprettelse af en online butik, men WordPress eller Shopify (kommer næste) tilbyder en bedre platform for e-handel.

Alt i alt er Wix en fantastisk mulighed for enkle porteføljer og websteder, der drives af dem, der ikke ønsker for meget besvær..

Ulempen er, at du har mindre kontrol over bagsiden af ​​dit websted og den samlede ydeevne. Det kan også være vanskeligt at integrere avancerede funktioner som indkøbsvogne og e-mail tilmeldingsformularer.

4. Shopify

Fordele – Enkel, hurtig opsætning af online butikker.
Ulemper – Pro-funktioner er dyre.
Omkostninger ved opsætning – ‘Grundlæggende’ pakke starter ved $ 29 pr. Måned.
Lær mere – Læs Shopify anmeldelse

Opret en online butik med Shopify

Shopify er, som navnet antyder, lavet specielt til online butikker.

Design og layout er enkelt og ligetil. Igen er der ingen kodning påkrævet, så du kan komme i gang på kort tid. Faktisk timede Tim det fra start til slut, og det tog kun 19 minutter at oprette en Shopify-butik.

Shopifys virkelige skønhed er de integrerede e-handelsfunktioner. Det håndterer automatisk betalinger, forsendelsespriser, skatter og ordersporing. For et ekstra gebyr kan du også bruge deres indbyggede marketingtjeneste og integrere softwaren med en butik i den virkelige verden for at forenkle dine konti.

Shopify Store - Sarah Abraham

En Shopify-butik: Sarahandabraham.com

Alternativet til Shopify er at bruge WordPress med et plugin kaldet WooCommerce. Generelt WordPress & WooCommerce fungerer billigere med hensyn til transaktioner og faste omkostninger. Du betaler dog for enkelhed og brugervenlighed.

Ulempen er, at du har mindre kontrol over den underliggende arkitektur på dit websted. Det er her WordPress og Woocommerce er mere fleksible, men med det kommer ekstra arbejde og vedligeholdelse.

BONUS: 7 måder at blive set på

At vælge den rigtige platform og indstille den er bare trin et. Den næste fase bliver set. Desværre er der ingen genveje her, og trafikken ankommer ikke automatisk. Her ved syv tricks, du kan bruge til at begynde at køre folk til dit websted eller sociale konti:

1. Facebook-annoncer

Omkostninger – Jeg bruger cirka $ 100 pr. Uge på Facebook-annoncer, men du kan bestemt starte med mindre. Andre vil bruge tusinder, når de kan garantere en afkast på investering.

Facebook-annoncer er en af ​​de bedste måder at benytte sig af et supermålrettet publikum. Du har fuld kontrol over demografiens placering og placering og interesser, så du kun reklamerer for interesserede.

Brug annoncer til at fortælle folk om dit websted, og hvordan du løser deres problemer. Facebook-annoncer er også overkommelige. Jeg anbefaler, at du først tester dem ud i lille skala og derefter øger udgifterne gradvist.

For mere information, se min guide til øget klikfrekvens på Facebook-annoncer.

2. Søgemaskineoptimering (SEO)

Omkostninger – Der er ingen økonomiske omkostninger her (medmindre du ansætter en ekspert), kun den tid, der er involveret i forskning og implementering af teknikkerne.

SEO handler om at få dit websted rangeret i Google-søgninger. Det er et kæmpe emne, som fortjener en hel videnbog at mestre (selvom denne ressource fra folkene hos Moz er et godt sted at starte).

Dit allerførste trin her er at beslutte, hvilke ‘nøgleord’ du vil rangere som. Med andre ord, hvad skal folk indtaste i Google for at finde dig? (Vi har en praktisk blog til at hjælpe dig med at finde de bedste søgeord til din virksomhed).

Dernæst foretages nogle enkle ‘on-side’ optimering. Placer disse nøgleord “på siden” i dine titelkoder, overskrifter, billedbeskrivelser og tags osv. Dette er bare enkel grundlæggende og grundlæggende opbygning for fremtiden.

Virksomheder i den virkelige verden som cafeer eller restauranter vil også gerne gøre krav på deres kortplacering på Google og liste sig selv på biblioteker online. Find ud af mere om ‘lokal SEO’ her.

3. Begynd med at producere indhold

Omkostninger – At skrive blogs er helt gratis. Hvis du foretrækker at ansætte en freelancer, koster det imidlertid mellem $ 0,10 – $ 0,20 pr. Ord på websteder som Problogger og UpWork.

Blogs, videoer og billeder er den bedste måde at begynde at kommunikere med dit publikum og generere lidt støj. Indhold hjælper dig med at nå ud til potentielle kunder og etablere dit brand.

Begynd blogging

Tænk på dine nuværende nyhedsfeeds på sociale medier. De er fulde af indhold, der er beregnet til at forbinde dig og skabe et publikum. Det tager tid at skrive en blog eller fremstille en video, men det er værd at være involveret.

Uanset hvilken branche du er i, hjælper indhold dig med at tilføje værdi til dine besøgende. Det viser din ekspertise, hjælper med at opbygge en identitet og trækker mere trafik. Prøv at læse vores guide til oprettelse af en indholdsstrategi, der driver hård trafik.

4. Start gæstepost

Omkostninger – Igen, dette er gratis, medmindre du ønsker at ansætte en professionel forfatter.

Produktion af indhold er en god start, men hvordan får du folk til at se det? En måde er at producere indhold til eksisterende blogs og websteder. Det er en chance for at få dit navn foran et nyt publikum og komme i kontakt med dem i branchen.

Prøv at skrive en gæsteblog og slå den til en anden blog i din niche. Hvis de accepterer det, får du et link tilbage til dit websted, og dit indhold vil forhåbentlig inspirere et nyt publikum til at følge dig. (Links tilbage til dit websted er også vigtige for søgemaskineoptimering).

5. Influencer-marketing

Omkostninger – Det kan være gratis, hvis du nærmer dig de rigtige mennesker og tilbyder gensidig forfremmelse. Nærmer sig de mest populære påvirkere kan det dog koste fra $ 50 til $ 15.000 + for at markedsføre dit produkt.

Influencere er dem med enorme følger og troværdighed i din branche. Influencer-markedsføring bliver mere og mere magtfuld online, med nogle konti på sociale medier, der rammer millioner af følgere. Ved at trykke på deres eksisterende målgruppe kan du henlede opmærksomheden på dig og din virksomhed.

asfasf

Det er naturligvis ikke let, og i nogle tilfælde koster det et gebyr, hvis du gerne vil have, at influencen skal have dit produkt. Hvis du vælger den rigtige blog eller den enkelte person, kan det dog føre en masse målrettet trafik til dig.

Start med at identificere centrale påvirkere i din branche. Start en samtale med dem via Twitter eller send dem en høflig e-mail. Prøv at opbygge et gensidigt forhold, før du beder om noget.

6. Send en pressemeddelelse

Omkostninger – PR-distribution starter ved omkring $ 100.

En pressemeddelelse er et dokument, der fortæller verden om dig. Du kan engagere et agentur til at udarbejde og distribuere en dejlig pressemeddelelse til din virksomhed, og det bør ikke koste meget. Her er en pressemeddelelse, vi gjorde, da vi opgraderede vores serverhastighedschecker, og vi var heldige at få de nyheder hentet af Yahoo.

Bitcatcha-pressemeddelelse

Pro-tip: start med at fremhæve noget, der er bemærkelsesværdigt ved din virksomhed. Prøv at tænke som en journalist eller blogger og forstå, hvad der får dem til at ønske at skrive om dig. Er der noget unikt ved dit produkt eller din forretningsmodel? Lancerer du noget nytænkende eller banebrydende? Medtag noget baghistorie om dig selv og give bloggeren en ‘historie’ til at udvikle sig. Find derefter et agentur, der distribuerer det.

7. Glem ikke markedsføring i den virkelige verden!

Omkostninger – Ordsprog koster intet, men hvis du producerer reklamemateriale, vil omkostningerne variere afhængigt af hvor meget du tjener.

I onlineverdenen er det let at glemme, hvor magtfuld traditionel markedsføring kan være. Sørg for at medtage links til din online tilstedeværelse på dit visitkort og salgsfremmende materiale. Det er endda værd at forfølge annoncer i fagmagasiner og nichepublikationer for at sprede ordet.

konklusioner

Der er ingen løsning i én størrelse, der passer til alle, når det kommer til en online tilstedeværelse.

Et komplekst websted er ikke nødvendigvis det bedste svar for dig, især hvis du lige er kommet i gang. Der er genveje og lettere muligheder, såsom en simpel konto i sociale medier eller en lige porteføljeside.

Invester ikke i et vanskeligt websted, hvis du værdsætter enkelhed. Men lige så begræns ikke dig selv, hvis du bygger en ægte digital forretning.

Først skal du beslutte, hvad du vil have fra din online tilstedeværelse. For det andet, match platformen til dine behov. For det tredje skal du bruge aktiv forfremmelse til at bygge videre på denne online tilstedeværelse. For at sammenfatte, her er line up for alle fire platforme.

Platform Fordele Ulemper Mere
Social Media Page

Gratis, enkel & lav vedligeholdelse

Mindre kontrol over design & algo ændringer

$ 0

månedlige

WordPress.org

Komplet kontrol & ubegrænset potentiale

Omkostninger til vedligeholdelse, teknisk dygtighed nødvendige

$ 3,95 *

månedlige

Wix

Enkelt, træk & drop design, let opsætning

Begrænset sammenlignet med WordPress

$ 3,00 *

månedlige

Shopify

Enkel, hurtig opsætning af online butikker

Pro-funktioner er dyre

$ 29 *

månedlige

Er du gået rundt i cirkler for at få din online tilstedeværelse rigtigt? Oprettede du et websted, før du fuldt ud forstod, hvad du havde brug for? Fortæl mig dine tanker, kommentarer og meninger!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me