Hvis du overvejer at starte en online virksomhed, er du landet på det rigtige websted. Her gennemgår vi alle bedste fremgangsmåder for at holde din online forretning i gang, trin du skal tage for at legitimere din virksomhed og måske smide et par forretningsidéer til dig, mens vi er ved det.

Brug af internettet til at køre din virksomhed

Oprettelsen af ​​world wide web er virkelig en af ​​de bedste ting nogensinde, der sker med os. Det har ændret den måde, vi lever på, fra hvordan vi kommer rundt (Google Maps vs traditionelle kort + beder om vejledning) til hvordan vi søger anbefalinger (online anmeldelser kontra mund til mund). Det har også gjort det lettere at køre en online forretning end nogensinde.

Med tilgængeligheden af ​​højhastighedsbredbånd de fleste steder i verden er vi fri til at drive vores forretning ud fra komforten i vores hjem, eller endda mens vi nipper til Mai-Tais i et tropisk paradis (så længe WiFi er tilgængeligt selvfølgelig).

En af de smukkeste ting ved onlinevirksomheder er, at dit marked ikke kun er begrænset til dit land. Drøm stort. Med internetstyrken er du i stand til at sælge dine produkter globalt!

Hvorfor de fleste onlinevirksomheder ryger op

Tingene er aldrig så enkle, som det ser ud til. Selv med de bekvemmeligheder og fordele, som internettet bringer ind i vores liv, vil du opdage, at mange mennesker stadig ikke har succes med at opbygge deres forretning digitalt. Dette skyldes, at de fleste mennesker simpelthen ikke ved, hvordan man opretter, markedsfører og sælger deres produkter i et digitalt rum.

Opsætning af en e-handelsplatform for dit nyeste produkt uden en plan og bare håbe på at det skal sælge er som at købe en envejsbillet på det næste tog til fiasko.

Bedste praksis og tip til online virksomheder

Med denne artikel gennemgår vi nogle af de ting, du skal gøre for at sikre din online virksomheds succes. Hvem ved? Med tilstrækkelig vedholdenhed og en smule held, kan du endda slå den stor og gøre din virksomhed til den næste store enhjørning!

Uanset om du er en erhvervsveterinær eller en ung, lys-øjet iværksætter, er vi positive til, at du finder følgende tip meget nyttige, så bookmark denne side for nem henvisning i fremtiden.

Hvis du ønsker flere opdateringer og hacks til små virksomheder, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Okay, nok skamløs selvpromovering, lad os gå videre med artiklen!

Sådan starter du en online virksomhed

Trin 1: Giv løsninger på eksisterende problemer

Problemer er muligheder. Nogle problemer kan simpelthen være en hindring for nogen, mens andre kan være direkte skærpende. Ved at identificere problemer og oprette et produkt / service, der løser dette problem, opretter du en løsning, som markedet allerede har brug for. Dette er en sikker brand måde at øge dine chancer for at skabe en succesrig virksomhed.

Selv hvis du ikke er i gang med at løse problemer, vil din virksomhed drage stor fordel bare ved at identificere dine kunders problemer. Du kan løse problemer, som du ikke vidste, at du har, og derfor opmuntre gentagne besøg fra dine kunder.

Du kan gøre dette ved at:

 • Besøg på fora, der er relevante for dit produkt / service.
  Ved at læse om, hvad folk klager over eller ikke er tilfredse med, får du værdifuld indsigt om deres problemer og hvad de prøver at opnå. Nogle af de mere populære fora, du kan besøge, er reddit og Bizwarriors. Alternativt skal du bruge Facebook og slutte dig til grupper, der er relevante for din niche! Du får masser af indsigt derfra.
 • På besøg i Quora
  Quora kan være et værdifuldt aktiv for dig at indsamle indsigt. Det har over 200 millioner månedlige unikke brugere, som alle søger løsninger på deres problemer.
 • Gør søgeordsundersøgelser
  Søgeordsundersøgelser hjælper dig med at finde søgeord, som brugerne søger efter. Zone ind på et par søgeord, som folk søger efter, men som ikke har meget konkurrence. Dette afslører de løsninger, som folk ønsker.
 • Tjek konkurrencen
  Besøg din konkurrents websteder for at se, hvad de laver rigtigt. Du kan se, hvilken slags løsninger de leverer markedet, og så kan du “innovere” derfra. (Bare så du ved, når jeg siger “innovere”, mener jeg at kopiere og forbedre.)

Trin 2: Skriv for at sælge

At skrive en god kopi er en af ​​de mest effektive måder at øge dit salg. Lær grundlæggende tekstforfatterteknikker, eller ansæt en god tekstforfatter (husk, at en god forfatter ikke er en god tekstforfatter. De er helt forskellige færdigheder).

En god tekstforfatter ved, hvor man skal placere en god opfordring til handling-knap. De ved, hvordan man skriver spændende overskrifter, der er korte, men alligevel kraftige nok til at holde publikums opmærksomhed, og lede dem trin for trin til kassen. De sælges sælgende efter, at kunderne har betalt, og får dem til at føle sig godt om det.

Her er nogle tip, som du kan skrive overbevisende kopi:

 • Hold dine overskrifter korte og søde.
 • Skriv for den digitale skare. De har virkelig korte opmærksomhedsspænd.
 • Brug ikke komplicerede ord eller sprog.
 • Skriv til et formål.
 • Brug købers rejse. Det er bevist, at det fungerer af en grund!

Hvis du vil lære mere, skal du læse vores dybdegående artikel om, hvordan du skriver indhold på webstedet.

Trin 3: Opret et websted, der føles premium

Når nogen snubler over dit websted for små virksomheder, har du mindre end 5 sekunder til at gøre et godt indtryk. Et websted, der ser amatørmæssigt ud, inspirerer ikke nøjagtigt tilliden til mennesker, og når de først siger farvel, siger de normalt farvel.

Vær opmærksom på brugergrænseflade (UI) og brugeroplevelse (UX).

 • Er din brugerflade let at navigere igennem?
 • Svarer dine sider hurtigt nok?
 • Er kopien vanskelig at læse på den baggrund?
 • Hvad er dit værdiproposition?
 • At gå gennem webstedet giver dine kunder en behagelig oplevelse?
 • Er det faktisk nemt at købe ting fra dit websted?

Tænk på dit websted som en fysisk butik. Du ønsker ikke at købe fra en butik, der ser ud til, at det er en front til narkotikahandel med bagestej. Tjek denne artikel for at designe en butik, der får dine kunder til at føle noget dej.

Trin 4: Etabler dig selv som en ekspert på dit felt

Dette tip gælder både online og offline virksomheder. Bemærk, hvordan når du er på udkøb efter noget, har du en tendens til at foretage dit køb fra den mest kyndige klingende sælger?

Det samme koncept gælder for online-virksomheder.

Når du lyder kyndig, selvsikker og autoritativ, har folk en tendens til at sætte deres tillid til dig og vil købe alt, hvad du anbefaler.

Du behøver ikke engang at vide alt, hvad der er om dit produkt, du skal bare vide mere end dine kunder, og hvordan de kan drage fordel af det. Giv dem værdifuldt indhold og skriv gratis tip (ligesom netop denne artikel). Bare sørg for altid at linke tilbage til dit websted, så de mennesker, der læser dine stykker, ved, hvor det kommer fra.

Du kan også:

 • Skriv artikler (baseret på nøgleordsforskning).
 • Opret videoer (hvis skrivning ikke er noget for dig).
 • Besvar spørgsmål om Quora.
 • Skriv for Medium.
 • Deltag i relevante fora.

Trin 5: Udnyt ved markedsføring via e-mail

Undervurder ikke kraften ved e-mail-marketing. Når nogen giver dig deres e-mail-adresse, giver de dig i bund og grund en direkte kommunikationslinje.

Du behøver ikke at bekymre dig om reklamer, ikke behøver at pleje, hvis din besked går tabt i havet af sociale medieannoncer.

Når dine kunder giver dig deres e-mail-adresse, betyder det, at du allerede har tilbudt dem noget, de fandt værdifuldt, og sætter deres tillid til dig. Dette gør det så meget lettere at markedsføre nye produkter til dem!

Så opret en opt-in-liste til dit nyhedsbrev på dit websted. Du har kun fået alt at vinde ved at udnytte markedsføring via e-mail!

Hvis du har brug for flere tip til markedsføring via e-mail, skal du være opmærksom på disse artikler. Følg dem religiøst, og du vil være ekspert i e-mail-marketing på kort tid!

Trin 6: Opsalg til dine eksisterende kunder

At få det første salg fra dine besøgende er sandsynligvis den sværeste del af salgsprocessen. Når du først har givet dem en overbevisende grund til at skifte med deres penge, er hele 36% af dem villige til at købe produkter fra dig igen.

Foreslå produkter eller tjenester, der supplerer deres oprindelige køb. Opret loyalitetsprogrammer eller rabatkoder, som de kan indløse ved deres næste køb. Tilbud “tak” tilbud for dem ved udtjekning.

Giv dem en levetid på belønninger, og de vil være dine levetidskunder.

Apropos belønning, her er lidt til at hjælpe dig med opsalg.

BONUS: Begyndelsesvenlige online forretningsidéer

Her viser vi et par forretningsidéer, som vi kan vove os ud med med minimal indsats.

1. Start et websted for affiliate marketing

Du må ikke tømme din næse ved affiliate marketing – ifølge Awin.com er det forventet at være en industri på 6,8 milliarder dollars i 2020 med en vækst på 10% år til år.

Foretag din research ved at besøge fora i din niche, tjek brugerproblemer på quora og reddit, mens du laver nøgleordsundersøgelser. Husk, at du ønsker at levere løsninger på eksisterende problemer.

Når du har fundet ud af, hvilke problemer du vil løse, er det tid til at oprette indhold. Skriv guider. Giv værdifulde oplysninger, give folk en grund til at besøge dit websted. Skriv for at sælge og gøre brug af købers rejse.

Bemærk

Du ønsker at registrere dig selv som en udgiver på tilknyttede netværk som Shareasale. Se efter kvalitetsprodukter eller -mærker, som du vil tilknytte dit brand til.

Mens du opretter indhold, skal du også oprette dit websted. Tag UI- og UX-design med i betragtning, og opret et professionelt websted, der føles enkelt nok til at navigere igennem.

Du bliver også nødt til at markedsføre dit affiliate marketingwebsted, eller ingen vil vide, at det findes. Skriv artikler eller gæsteblog til andre sider, så du kan backlink til dig selv. Deltag i fora og besvar spørgsmål om Quora. Etabler dig som ekspert inden for dit felt.

Du skal også oprette en “tilmelding” -side til dit nyhedsbrev til e-mail-markedsføringsformål. De mennesker, der giver dig deres e-mail-adresser, giver dig tilladelse til at kontakte dem direkte, så sørg for at drage fordel af e-mail-marketing for at trække dem tilbage til dit websted!

Glem ikke, at opsalg er nøglen til at holde din online forretning i sort. Pepper dit indhold med interne links, der er relateret til hinanden, for at øge den tid, folk bruger på dit websted. Jo mere tid du har brugt på dit websted, desto mere sandsynligt vil du foretage et salg.

Du kan også prøve dig på blygenerering. Det er dybest set det samme som affiliate marketing, bortset fra at du samler kundeemner til mærker. Mål mod nicher som kreditkortselskaber, bankvirksomhed, fintech, og kontakt de involverede mærker for at diskutere en model pr. Betaling pr. Tilmelding.

Nu er der mange ting, du skal huske på, hvis du vil have, at dit websted skal have succes, men den ene ting, jeg ikke kan sige stress nok, er dette – Sørg for, at din webhosting er HURTIG, ellers får du ikke meget besøgende.

Vi gjorde vores research og udarbejdede en liste over de hurtigste webhosts herover. For mere detaljeret websted bygningsguide, hopp videre herover.

2. Start en blog

Selvom en blog og et websted er ens, er de bestemt ikke det samme. Et websted opretter for det meste statisk indhold, mens en blog altid konstant opdateres og er mere personlig.

Mens folk måske drages til indholdet på et websted, kan folk blive trukket til bloggerens personlighed.

Når din blog har et stort nok følgende, kan du tjene penge på den ved at sælge annonceplads, skrive sponsorerede indlæg, give folk konsulenttjenester og endda tilknyttet marketing.

Der er faktisk ganske mange bloggere, der har forvandlet deres blogs til succesrige små online virksomheder.

Tim Ferris har ikke brug for nogen introduktion med sin populære 4-timers arbejdsuge blog, mens Amy Song dominerer mode niche.

En af vores foretrukne platforme til at oprette en blog er WordPress, en brugervenlig webstedsbygger, som er perfekt til bloggere. Hvis dette er noget, du er i, kan du tjekke denne artikel.

Husk at levere løsninger på eksisterende problemer, skriv for at sælge, opbygge et premium-websted, etablere dig selv som en ekspert, drage fordel af e-mail-marketing og altid UPSELL!

3. Start en e-handelsvirksomhed

Med e-shopping-platforme som Amazon, der vinder popularitet hver dag, er det en no brainer at udnytte sin berømmelse og sælge dine produkter i deres butik.

Men hvis du ønsker at opbygge et langvarigt, vellykket brand, kan du muligvis oprette din egen e-handelsvirksomhed i stedet.

Forkert mig ikke, der er ikke noget galt i at sælge produkter på Amazon (selv store mærker gør det). Det er bare det, at du som et nyt boutique-brand konkurrerer med hundreder, hvis ikke tusinder af mennesker, der sælger lignende produkter på disse platforme.

Når du opretter din egen e-handelsbutik, kan du tilpasse den og placere dit brand på en måde, der gør det skiller sig ud fra konkurrencen. En af de bedste måder at komme i gang er gennem Shopify.

Det er lavet til e-handel, let at bruge og har fantastiske marketingværktøjer!

Du kan også prøve Dropshipping. Det er en af ​​de mest populære forretningsmodeller, da du næppe påtager dig nogen omkostninger. Produkterne placeres på din leverandørs lager og sendes kun, når du modtager en ordre. Bare vær forsigtig og få dig selv en god leverandør, fordi en dårlig en med dårlig service kun skader dit brand.

Du bliver nødt til at investere i markedsføring og sørge for, at dine produkter får nok skærmtid. Bare sørg for at have vores 6 bedste praksis i tankerne, og din virksomhed skal kunne modstå tidstesten.

4. Start en kreativ designvirksomhed

Der er altid et behov for digital visuel kunst, og selvom der er gratis programmer derude, foretrækker folk at betale fagfolk for at få deres kunst udført for dem. De forstår, at kunstneren producerer værket, ikke værktøjerne.

Du kan overveje at specialisere dig i logo-design, webstedsdesign eller endda specialisere dig i generel grafisk design.

Lav et navn til dig selv ved at dele værdifulde designtips i fora som Quora eller med folk på dine sociale medieplatforme. Må ikke bekymre dig om at dele dine færdigheder eller give væk hemmeligheder.

Med Youtube kan folk nemt lære alt, hvad de har brug for, men de foretrækker stadig at betale en professionel for at få tingene gjort professionelt.

Husk, at give værdi, så får du mere værdi til gengæld!

5. Start et studio eller en produktion af produktionstype

Efterspørgslen efter billed- og videoproduktion er højere end nogensinde takket være fremkomsten af ​​digitale / sociale medier-reklame. Det er interessant, engagerende og vigtigst af alt, det var nødvendigt for at konvertere.

Du kan starte et studie med fokus på billedproduktion, retouchering, videoproduktion eller bare måske fokusere udelukkende på at oprette digitale produkter som telefonbaggrunde.

Du kan derefter enten sælge dine tjenester til reklamebureauer, indsende optagelser til platforme som Shutterstock eller Blackbox eller tilmelde dig noget som Samsungs udviklerprogram og oprette temaer, der kan sælges på deres Galaxy-sortiment.

Bedst af alt, du kan nemt skalere din virksomhed ved at ansætte freelancere! Bemærk, at hvis du formår at finde en god freelancer, holder du fast ved dem, som dit liv afhænger af det. Pålidelige freelancere er svære at komme forbi, og hvis du støder på en, kan du belønne dem godt!

6. Opret et e-learning-program

Onlinetutorials er alt det vrede i disse dage. De er billige, informative og giver god værdi for både forbrugeren og skaberen. Det bedste af alt er, at du opretter programmet én gang, så det giver en passiv indkomst!

Opret en virksomhed, der drejer sig om e-learning-programmer. Producer værdifulde tutorials og oplysninger, upload til en e-learning platform som Udemy, og du har et sæt produkter, der aldrig udløber!

Afsluttende musings

Her er en lille oversigt over de ting, vi kan gøre for at sikre, at din lille online virksomhed blomstrer som en sværdfisk, der majestætisk springer ud af vandet (det ser bedre ud, når det er afbildet i langsom bevægelse).

 1. Giv løsninger på eksisterende problemer
  Opdag dine kunders smertepunkter, og løs dem.
 2. Skriv for at sælge
  Ingen kan lide at læse, så sørg for at din kopi er skrevet til SÆLG!
 3. Opret et websted, der føles præmie
  Det betyder ikke noget, hvis du sælger en våd kartoffel eller en designer-taske, du skal sørge for, at din butik ser godt ud.
 4. Etabler dig som ekspert inden for dit felt
  Giv dine kunder din viden værdi, og de belønner dig med en levetid på værdien.
 5. Udnyt ved e-mail-marketing
  Det er en direkte kommunikationslinje til dine kunder. Udnyt det, men behandl det med respekt.
 6. Opsalg til dine eksisterende kunder
  Hvis de har købt fra dig før, køber de fra dig igen. Du skal bare give dem en grund til at købe.

Der har du det. 6 solide trin for at holde din lille virksomhed i sort. Sørg for at forpligte dem til hukommelsen eller brand dig selv med disse tip. En dag vil du se tilbage på dine succeser og takke Google for at du snublede over dette himmelsens sendte stykke.

Uanset hvad, hvis du har spørgsmål, som du gerne vil have os til at besvare, skal du bare sende os en besked eller en e-mail. Vi vil være sikker på at svare dig så snart vi kan. Gå nu frem og vis verden, hvad almindelige hverdagslige små iværksættere er i stand til at opnå.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me