Accés a Internet privat vs ExpressVPN

Accés a Internet privat i ExpressVPN són dues opcions populars de VPN entre els usuaris de bittorrent. Tots dos proveïdors són bones opcions per ocultar la vostra adreça IP del torrent i xifrar les descàrregues de torrent.

Tanmateix, cada un té els seus propis avantatges…

Aquest article avalua els avantatges i els contres de PIA vs VPN Express, tenint especial en compte les necessitats de privadesa dels usuaris bittorrent.

Accés a Internet privat vs ExpressVPN: resum

Accés a Internet privat

Imatge

Lloc web: Privateinternetaccess.com

 • Amb seu als EUA
 • Sense registres. Període. (obtenir informació sobre els registres de VPN)
 • Inclou el proxy SOCKS (funciona amb la majoria de clients del torrent)
 • Xifrat de 256 bits (personalitzable)
 • Inclou interruptor Kill
 • Torrents permesos a tots els servidors
 • Preu mensual: 6,95 dòlars
 • El millor preu: 3,33 USD / mes (pla d’un any)

ExpressVPN

Imatge

Lloc web:Expressvpn.com

 • Amb seu a les Illes Verges Britàniques
 • No hi ha registres d’activitats. Alguns registres de connexió (sense registres IP)
 • No s’inclou el proxy
 • Xifrat de 256 bits
 • Inclou Kill-Switch
 • Torrents en servidors específics
 • Preu mensual: 12,95 dòlars
 • El millor preu: 8,32 dòlars el mes (pla d’un any)
Les nostres funcions de PIA preferides:
PIA és el millor valor de qualsevol servei de VPN que hem provat, especialment entre les VPN VP-friendly.

La seva seguretat és excel·lent, són un autèntic proveïdor de VPN “Sense registre” i permeten bittorrent a tots els servidors.

PIA també inclou un servidor intermediari SOCKS de Holanda amb totes les subscripcions a VPN. Podeu utilitzar-lo amb qualsevol client torrent important. Tenim guies de configuració per a uTorrent, Deluge, Flud i Vuze.

Les nostres funcions favorites ExpressVPN:
ExpressVPN és un servei VPN premium (amb una etiqueta de preu premium).

Ens agrada molt el seu programari VPN, que inclou funcions útils com una “llista de servidors favorits” per oferir-vos un accés ràpid i fàcil als servidors més utilitzats. ExpressVPN té servidors en més de 70 països.

Les aplicacions mòbils de ExpressVPN són algunes de les millors del negoci. Tenen aplicacions per a iOS i Android i tenen una classificació de quatre estrelles més.

Temes de comparació

Comparem cap a cap ExpressVPN i Accés a Internet privat de cadascun dels temes següents. Feu clic a l’enllaç per saltar cap endavant a qualsevol secció d’aquesta comparació.

 1. Seguretat
 2. Política de privadesa / registre
 3. Programari / Funcions
 4. Velocitat
 5. Funcionalitat del torrent i funcions del torrent

Seguretat

Xifrat
PIA i ExpressVPN es prenen seriosament la seguretat. Cadascun ofereix xifratge OpenVPN o L2TP / IPSEC amb tecles de sessió de 256 bits. Aquesta és la mateixa força de xifrat que utilitzen l’exèrcit i el govern dels Estats Units per a la comunicació d’alta seguretat.

L’accés a Internet privat obté una lleugera avantatge en el xifratge, ja que us permet personalitzar la força de xifratge i l’algorisme utilitzat des del client VPN d’escriptori..

Configuració de xifrat d'accés a Internet privat

Personalitzeu la força de xifrat de dades, autenticació i força del cop de mà amb el programari PIA

Altres funcions de seguretat
PIA i ExpressVPN inclouen un commutador de matar VPN. Ens encanta aquesta característica i sempre recomanem triar un proveïdor que el integri en el seu programari. Un commutador Kill garanteix que la vostra connexió a Internet mai no filtrarà dades no xifrades (ni la vostra adreça IP real) si la VPN es desconnecta inesperadament..

Resum de seguretat:
PIA obté punts addicionals per a configuracions de xifrat ajustables (fins i tot es pot desactivar el xifrat en conjunt per a usos VPN de baixa seguretat com ara el desbloqueig de llocs de reproducció de vídeos). PIA també utilitza encriptació de mà de 4096 bits (molt més forta que el xifrat de 2048 bits que utilitza la majoria de VPNs).
GUANYADOR: Accés a Internet privat

Política de privadesa / registre

La política de registre és un dels criteris més crítics per triar una VPN, especialment per als usuaris de bittorrent. Si escolliu un d’aquests veritables proveïdors de VPN que no registren la sessió, assegureu que és gairebé impossible l’activitat del torrent al vostre compte VPN (o adreça IP personal)..

Accés a Internet privat: privadesa

PIA ho garanteix públicament no guarden cap registre de les activitats ni de les sessions del vostre ús VPN. Això vol dir que no registren ni registren l’historial web, les descàrregues o l’adreça IP entrant / sortint. Poden mantenir una política de “sense registres” perquè PIA es basa en els Estats Units (on les lleis de retenció de dades no s’apliquen als serveis VPN).

L’accés a Internet privat requereix informació mínima per crear un compte. Només necessiteu una adreça de correu electrònic (els correus electrònics d’un sol ús funcionen) i una de pagament. S’accepten pagaments anònims en forma de targetes Bitcoin o de regal. Segons la nostra opinió, no cal pagar de forma anònima, però no dubteu en fer-ho si voleu que us afegiu la privadesa.

ExpressVPN: Privacitat

ExpressVPN no ofereix el mateix nivell de privadesa que PIA pel que fa a la seva política de registre. No registren cap activitat VPN (llocs web que visiteu, fitxers descarregats, etc.), sinó que fan metadades de sessió de registre (KB de dades transferides, servidor VPN utilitzat, durada de la connexió). Afortunadament, ExpressVPN no inclou la vostra adreça IP als seus registres de connexió (a partir de l’1 de gener de 2016).

S’accepten pagaments de Bitcoin si voleu pagar de forma anònima.

Resum de privadesa / registre

Tot i que ExpressVPN no registra la vostra adreça IP, no segueixen sent un veritable proveïdor de VPN “sense registres”. PIA és un dels primers VPN sense registre i segueix sent un dels millors.
GUANYADOR: Accés a Internet privat

Programari / Característiques

Tot i que ambdues VPN són riques en funcions, aquesta és la zona on ExpressVPN brilla de debò. El seu programari és estable, intuïtiu i ofereix funcions addicionals que PIA no. A més, ExpressVPN té més de 3X tantes ubicacions de servidor com PIA.

Programari privat d’accés a Internet

El programari privat d’Internet Access té excel·lents funcions de seguretat i configuració de xifratge, tot i que la seva eina de selecció del servidor és una mica difícil ara que tenen més de 30 ubicacions del servidor. Aquí teniu la interfície del programari principal:

Menú de configuració de programari

La pestanya de configuració “Avançada” de PIA (que es mostra a la dreta) us ofereix diverses opcions: podeu triar la recuperació automàtica / la connexió automàtica, triar la connexió UDP vs. TCP, desviar el port de configuració o activar les funcions de protecció contra filtracions..

Reenviament de ports:
Aquesta és una característica avançada i PIA és una de les poques VPN que hi ha. Només s’ha d’utilitzar si no es pot passar per un tallafoc de cap altra manera (ja que pot crear forats de seguretat).

Protecció contra filtracions IP: El Kill-Switch, la protecció contra filtracions DNS i la protecció contra filtracions IPv6 ajuden a prevenir els 3 tipus més habituals de fuites d’identitat VPN. Podeu desactivar-les / activar-les amb un sol clic.

Imatge

Configuració del programari d’accés a Internet privat

Eina de selecció del servidor PIA

En lloc de triar una ubicació del servidor dins de la finestra del programari VPN principal, PIA adopta un enfocament diferent.

L’única manera d’escollir un nou servidor és fent clic amb el botó dret a la icona de la safata del sistema PIA. S’iniciarà el diàleg de selecció del servidor. Aleshores, simplement feu clic a qualsevol ubicació de la llista i la VPN començarà a connectar-vos.

Aquest mètode proporciona un accés fàcil i ràpid per a canvis ràpids de servidor, però és una mica difícil de fer la llista del vostre servidor desitjat. A més, la llista serà més alta que la pantalla si no teniu un monitor d’alta resolució, obligant-vos a desplaçar-se per la llista.

És una molèstia menor, però definitivament es podria millorar.

Vista del servidor d'accés a Internet privat

Vista de selecció del servidor PIA (icona de la safata amb clic dret per iniciar-la)

Programari ExpressVPN

ExpressVPN va incloure diverses funcions al seu programari d’escriptori, incloses:

 • Protecció de filtracions DNS
 • Vista del servidor Picker d’ubicació / preferits
 • Elecció del protocol (escolliu el protocol OpenVPN, PPTP, L2TP o SSTP)
 • Prova de velocitat

Protecció de filtracions DNS

Aquesta característica (habilitada al menú d’opcions) garanteix que totes les cerques de DNS (quan escriviu www.websitename.com al navegador) s’encaminen a través dels propis servidors DNS segurs de ExpressVPN. D’aquesta manera, s’evita que el vostre ISP pugui publicar l’historial de navegació web.

Selector d’ubicació / Servidors preferits

La selecció de la ubicació del servidor preferida és fàcil i ràpida. Hi ha diverses llistes de servidors classificables dins del programari.

Podeu ordenar servidors per nom, ubicació o triar servidors específics per afegir-los a una llista de “servidors preferits”.

ExpressVPN també us mostra els servidors més recents si voleu tornar a connectar-vos ràpidament.

Servidors preferits
Per afegir qualsevol servidor a la llista de “Favorits”, simplement feu clic a l’estrella que hi ha al costat de la ubicació del servidor.

Una vegada que l’estrella sigui de color groc, el servidor es mostrarà a la llista de servidors preferits, a la qual s’accedeix fent clic a la pestanya “Estrella” marcada en vermell a la cantonada superior esquerra..

Vista de servidors de programari ExpressVPN

Servidors ExpressVPN

Opcions de protocol VPN

A diferència del PIA, ExpressVPN us permet triar entre qualsevol dels 5 protocols VPN disponibles, dins de les opcions del programari.

Això us ajuda a canviar fàcilment entre protocols i es pot utilitzar per ajustar les vostres necessitats de seguretat (o velocitat).

Els protocols disponibles ExpressVPN són:

 • OpenVPN UDP (Segura + Ràpida)
 • OpenVPN TCP (Segur + fiable)
 • L2TP (Segura + Ràpida)
 • PPTP (Ràpid, però no molt segur)
 • SSTP (Fiable + Stealth)

Si no esteu segurs del protocol que cal utilitzar, us recomanem que us enganxeu amb OpenVPN. És el protocol VPN més segur i segueix sent molt ràpid.

Utilitzeu UDP per a activitats de gran amplada de banda com la reproducció de vídeos de vídeo en alta definició. Utilitzeu TCP si la fiabilitat de les dades és més important que la velocitat (correu electrònic, navegació web, transferències de fitxers http).

Protocols ExpressVPN

Trieu OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP o “Auto”

Conclusió de programari i veredicte

Definitivament ens agraden les opcions de xifrat ajustables integrades al programari PIA (discutides a la secció de seguretat). També ens agrada la triple protecció contra filtracions IP.

Dit això, ExpressVPN té tantes funcions úniques que fan del seu programari un plaer d’utilitzar. D’altra banda, teniu accés a tots els seus 5 protocols VPN (mentre que el programari PIA només permet OpenVPN TCP o UDP). La selecció del servidor de PIA també és una mica difícil. Si continuen afegint ubicacions del servidor, aviat necessitaran una nova interfície de selecció del servidor.
GUANYADOR: ExpressVPN

PIA vs ExpressVPN: Speedtest

La velocitat és sens dubte un dels tres principals factors que té en compte l’hora de triar una VPN. No voleu que la vostra velocitat de connexió baixi dramàticament simplement perquè us heu pres seriosament a la vostra seguretat.

Per sort, PIA i ExpressVPN van funcionar força bé en la nostra velocitat. Tots dos estan molt per sobre de la mitjana respecte a la resta de la indústria VPN. Tots dos poden manejar velocitats de més de 50 Mbps (suposant que la vostra connexió ISP sigui com a mínim tan ràpida).

Aquests són els resultats més ràpids…

Velocitat d’accés a Internet privat

Test de velocitat PIA al Canadà

PIA Speedtest (Toronto, Canadà)

Test de velocitat dels Països Baixos

PIA Speedtest (Països Baixos)

Velocitat ExpressVPN

Prova de velocitat ExpressVPN (Londres, Regne Unit)

Prova de velocitat ExpressVPN (Londres, Regne Unit)

Prova de velocitat ExpressVPN (Països Baixos)

Prova de velocitat ExpressVPN (Països Baixos)

Anàlisi de proves de velocitat / Verdict:
Com podeu veure, ambdues VPN van incrementar la seva velocitat a les ubicacions del servidor internacional (totes les proves ràpides es van realitzar des dels EUA).

Tanmateix, està clar que ExpressVPN és una mica més coherent amb les velocitats de tot el pla. A més, ExpressVPN va aixafar PIA a velocitats ascendents. Si la velocitat de càrrega és important per a vosaltres, ExpressVPN us ha de servir bé.

GUANYADOR: ExpressVPN (per un petit marge)

Funcionalitat del torrent / Funcions del torrent

Si el principal motiu per comprar una VPN és descarregar torrents de manera anònima, aquesta secció és extremadament important. Si no, no dubteu a saltar-lo.

En aquesta secció, analitzarem l’actitud de tots els proveïdors envers els usuaris bittorrents. També examinarem quines (si existeixen) inclouen les funcions útils que inclou cada servei que ofereixen un valor addicional per als descarregadors de torrent / p2p.

Accés a Internet privat Facilitat de torrent: 10/10

L’accés a Internet privat ha obtingut un 10/10 perfecte al nostre gràfic de facilitat per torrent, que es trobava en 21 proveïdors VPN. A continuació es mostren els motius pels quals PIA va superar la nostra llista com a millor VPN de torrent el 2015…

Política de registre
PIA es pren seriosament la seva política de “Zero-Logs”. Fins i tot ho han defensat davant els tribunals contra el FBI. No és un truc ni truc de màrqueting, és el nucli de la identitat de PIA. La privadesa és una prioritat màxima.

Proxy de SOCKS
Tots els subscriptors PIA tenen accés gratuït a un servidor intermediari SOCKS5 basat en Països Baixos. En cas que no estiguis familiaritzat amb els proxies SOCKS, són una opció ideal per representar les connexions de torrent al programa de torrent favorit. El servidor intermediari és extremadament ràpid (en realitat és un clúster de servidors) i es pot utilitzar amb o sense la VPN activa.

Tenim guies de configuració que us mostren com configurar diversos clients de torrent, com ara uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent i Flud (Android).

Quan considereu que altres empreses (com Torguard i BTGuard) cobren al voltant de 5 dòlars / mes per afegir servei de representació SOCKS, queda clar quina és la característica de bonificació que té.

Torrents permesos a tots els servidors
La majoria de les VPN només permeten p2p / torrents en determinats servidors / països, considerant que algunes ubicacions són massa arriscades. PIA adopta un enfocament diferent: permeten trànsit p2p a qualsevol servidor, però utilitzen una tecnologia propietària per encaminar el trànsit P2P a través d’un 2n túnel VPN si esteu en un servidor de “risc alt”..

Aquest procés s’executa perfectament entre bastidors i la majoria d’usuaris no en tenen ni idea. Aquesta tècnica pot disminuir lleugerament la velocitat del torrent, però podeu evitar la velocitat que afecteu les ubicacions amigables amb p2p. Suggeriment: eviteu els servidors de EUA, Regne Unit i Austràlia.

ExpressVPN Torrent-Amabilitat: 7/10

Una puntuació de 7 encara és decent i fa que ExpressVPN sigui un candidat adequat per a torrents anònims (ja que no inclouen la vostra adreça IP als registres del servidor). Tot i que la base de dades és ExpressVPN no és capaç d’oferir la mateixa extrema garantia de privadesa que PIA.

ExpressVPN no inclou un servidor intermediari SOCKS (com ho fa la PIA), però el seu programari té un switch-switching (una bona funció p2p) i les seves velocitats són molt ràpides. Tot i ser igual, tot i així, PIA serà normalment una millor opció si el vostre ús VPN # 1 serà torrent.

GUANYADOR: Accés a Internet privat

Preu & Política de devolució

PIA i ExpressVPN tenen un preu en extrems oposats de l’espectre VPN. ExpressVPN està dirigit al mercat VPN premium, amb una subscripció d’un any que costà 100 dòlars. Això és 2,5 vegades el preu d’una subscripció PIA d’un any. L’accés a Internet privat cobra 39,95 dòlars per plans d’1 any (el que suposa un cost econòmic de 3,33 dòlars / mes barat).

Més car no sempre significa millor quan es tracta de VPN. Tot i això, els serveis VPN més cars solen ser millors en dos àmbits:

 1. Velocitat (Es poden permetre més amplada de banda / usuari)
 2. Servei d’atenció al client (Permet oferir més assistència / empleats de tecnologia)
 3. Programari (Major pressupost per al desenvolupament de programes i aplicacions mòbils).

Això és cert també per a ExpressVPN i destaquen sobretot a les seccions “Speedtests” i “Programari” de la nostra comparació VPN.

Si una moderació ràpida i una actualització de programari val més que el doble del vostre preu, és una elecció personal. No hi ha cap resposta correcta o equivocada, però segons la meva experiència, la majoria de les persones estan perfectament satisfets amb la PIA, que va rebre el premi de “Millor VPN barat” pel nostre editor..

Política de devolució

Tots dos proveïdors ofereixen una garantia de reemborsament del 100%, sense condicions ni restriccions (sempre que sol·liciteu el reemborsament dins del termini permès).

Recomanem aprofitar aquestes polítiques de reembossament, perquè permeten provar diversos serveis VPN pràcticament sense risc fins que en trobeu el perfecte.

Política de reemborsament de VPN expressa: 30 dies

ExpressVPN permet als usuaris sol·licitar i rebre un reemborsament del 100% del seu preu de subscripció durant els primers 30 dies de servei. Fins i tot consideraran les devolucions després de la finestra de 30 dies si podeu demostrar que el seu servei era inaccessible o no funcionava correctament.
Podeu cancel·lar el vostre compte amb una devolució completa dins dels 30 dies posteriors a la compra inicial … Es consideraran reemborsaments fora de la finestra de compra de 30 dies, a exclusiva discreció d’ExpressVPN, només si un subscriptor pot demostrar que el Servei no estava disponible o utilitzables durant el període de subscripció i que es van intentar raonablement contactar amb ExpressVPN per resoldre el problema – ExpressVPN TOS

Política de reemborsament d’accés a Internet privat: 7 dies

PIA té una garantia de reemborsament del 100% durant els primers 7 dies després de la vostra inscripció. Una política de reembossament de 7 dies sembla ser la norma de la indústria (tot i que algunes empreses opten per garanties de 15 o 30 dies).
Si estàs menys del 100% satisfet amb el servei VPN PrivateInternetAccess.com, et reemborsarem amb satisfacció el pagament si es demana la devolució en un termini de set (7) dies des de la data de la compra. Es denegarà les sol·licituds posteriors a la finestra de la data de compra de 7 dies: Condicions del servei PIA

Recomanacions i recompenses

Si escolliu ExpressVPN vs Accés a Internet privat, realment es poden analitzar dos parells:

 1. El torrenting serà el vostre ús principal de VPN?
 2. Quant esteu disposats a gastar?

Accés a Internet privat

No deixeu que el preu barat us enganyi, PIA és un excel·lent servei de VPN a tot arreu, i la nostra VPN # 1 recomanada per als usuaris de bittorrent.

Pros:

 • La veritable política “sense registres”
 • Inclou el proxy de SOCKS
 • Protecció de filtració IP IP triple
 • Ràpid

Contres:

 • Menys ubicacions del servidor que ExpressVPN
 • El programari només permet el protocol OpenVPN

ExpressVPN

ExpressVPN té un programari excel·lent, i les seves aplicacions VPN mòbils (iOS, Android) són algunes de les millors, per la qual cosa, si la seguretat per a mòbils és una prioritat, val la pena fer-hi una ullada. Dit això, ExpressVPN és bastant car. IPVanish és una altra VPN que hauríeu de tenir en compte, ja que tenen velocitats molt ràpides i un bon programari, però encara més barat que ExpressVPN.

Pros:

 • Grans aplicacions de VPN per a escriptori i mòbil
 • Una mica més ràpid que la PIA

Contres:

 • Guarden els registres de connexió (però no l’adreça IP)
 • Car.

La línia de fons

_A 3,33 dòlars al mes, la PIA és probablement un acord massa bo per superar. Tinc més de 10 subscripcions VPN actives, però encara utilitzo PIA diàriament. És ràpid, fiable i m’encanta la seva dedicació a la intimitat. Encara està convençut? Inscriu-te a PIA!

Articles més útils & Guies

Guies
Utilitzeu uTorrent de forma anònima
Utilitzeu QBittorrent de forma anònima
Torrent anònim en 3 passos
Proxy vs VPN per a torrents segurs
Guia de xifrat de Torrent
Ressenyes
Accés a Internet privat
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
Comparacions VPN
PIA vs IPVanish
PIA vs Torguard
PIA vs Hidemyass
Torguard vs BTGuard: proxy Torrent

Gràcies per llegir aquesta comparació VPN 🙂

Accés a Internet privat

Visita el lloc

Política de reembossament del 100% de 7 dies

ExpressVPN

Visita el lloc

Política de devolució del 100% al 30%
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me