Accés a Internet privat vs NordVPN

Comparació d’accés a Internet privat vs. NordVPN: 2018

Accés a Internet privat i NordVPN són 2 proveïdors VPN excel·lents per al torrent. Ambdós són increïblement assequibles, amb ofertes actuals amb un preu de PIA a 3,33 dòlars al mes i NordVPN, un increïble 2,75 dòlars al mes (pla de 3 anys).


No només se situen a la part superior de les nostres VPN barates preferides, sinó que també són millors competidors en el millor lloc global. El seu conjunt de funcions és molt similar i inclou funcions essencials del torrent com: un Kill-Switch, un proxy Socks5 i una protecció contra filtracions IP..

Però NordVPN té alguns trucs addicionals que poden donar-li avantatge. Llegiu la nostra comparació completa a continuació per veure com s’apilen en cadascuna de les categories següents:

Temes de comparació

Comparem el PIA i el NordVPN de cap a cadascun dels temes següents. Feu clic a l’enllaç per saltar cap endavant a qualsevol secció d’aquesta comparació.

 1. Seguretat
 2. Política de privadesa / registre
 3. Programari / Funcions
 4. Velocitat
 5. Funcionalitat del torrent i funcions del torrent
 6. Preu

Accés a Internet privat vs. NordVPN: resum

Accés a Internet privat

Imatge

Lloc web: Privateinternetaccess.com
Revisió: Revisió completa d’accés a Internet privat

 • Amb seu als EUA
 • Sense registres. Període. (obtenir informació sobre els registres de VPN)
 • Inclou el proxy de Socks5 (servidor holandès)
 • Xifrat de 256 bits (personalitzable)
 • Kill-switch inclòs (prevenció de fuites IP)
 • Torrents permesos a tots els servidors
 • Preu mensual: 6,95 $ / mes
 • Millor oferta: 3,33 USD / mes (pla d’un any)

NordVPN

Imatge

Lloc web:Nordvpn.com
Revisió: Revisió NordVPN (2018)

 • Amb seu a Panamà
 • Sense registres. Període.
 • Socks5 i proxy HTTP inclosos (més de 12 ubicacions)
 • Xifrat de 256 bits (no ajustable)
 • Kill-Switch, DNS, protecció de fuites IPv6
 • Torrents a tots els servidors (alguns són optimitzats per p2p)
 • Preu mensual: 10,00 $ / mes
 • Millor oferta: 2,75 dòlars / mes (Oferta de temps limitat)
Funcions preferides d’accés a Internet privat:

L’accés a Internet privat és un servei VPN que no funciona només amb funcions. PIA és llegendària a la comunitat de compartir arxius i ha estat VPN directament des de fa anys.

És l’únic VPN (que sabem) que la FBI ha provat la política de privadesa als tribunals (i ha guanyat).

2 funcions que destaquen realment són l’opció PIA “reenviament de ports” (ideal per passar a través de tallafocs) i el seu xifrat de força ajustable. Això us permet optimitzar la vostra velocitat en connexions més lentes.

Les nostres funcions preferides de NordVPN:
NordVPN és un servei de VPN tot-en-un. És com una llista de desitjos VPN quan mireu el conjunt de funcions.

No només es tracta d’una VPN amb registre complet de zero basada en un refugi de privadesa (Panamà), sinó que també és agradable per al torrent i disposa de servidors especials optimitzats amb p2p. Moltes ubicacions de p2p també inclouen servei de proxy Socks5, per fer doble salt dels torrents al client de torrent favorit (tenim guies de configuració).

I, a més de tot això, NordVPN ha incorporat SmartDNS i funciona amb Netflix, Hulu, HBOGo i desenes d’altres serveis de streaming de georestricció..

I he esmentat que està disponible per un temps limitat només 2,75 dòlars / mes? (Política de reemborsament del 100% al 30%)

Seguretat

Xifrat

Xifrat Hi ha una funció bàsica que fa que una VPN sigui tan potent. Funciona el trànsit del web i del torrent perquè cap intermediari (com el proveïdor d’Internet) pugui veure el que feu en línia.

I NordVPN i PIA ofereixen un xifratge AES increïblement fort de 256 bits (l’estàndard NIST oficial) als seus túnels VPN.

Tots els proveïdors de VPN també tenen un parell de trucs addicionals en la màniga:

NordVPN: NordVPN té servidors de doble xifratge (de doble salt) que dirigeixen el trànsit a través de dos centres VPN i l’envolten en dues capes de xifrat. També podeu optar per utilitzar la seva VPN sobre servidors Tor (recorre el túnel VPN a través de la xarxa Tor per obtenir més privadesa). Probablement només voldreu utilitzar aquestes funcions per a activitats en línia molt sensibles, ja que aquests servidors acostumen a ser molt més lents.

Accés a Internet privat: PIA us proporciona un control complet i capaç de personalitzar sobre la força de xifratge i l’algorisme usat per protegir les vostres dades. Podeu controlar aquesta configuració des de l’aplicació (Windows, Mac o Android). Per exemple, utilitzeu encriptació de 128 bits més lleugera (o cap de res) quan voleu més velocitat i menys seguretat (com ara streaming o jocs).

Configuració de xifrat d'accés a Internet privat

L’accés a Internet privat té configuracions de xifrat ajustables

Altres funcions de seguretat

Nordvpn i Accés a Internet privat totes dues tenen funcions de seguretat addicionals més enllà del seu fort xifratge de codi obert. Els més importants són:

Interruptor de Kill: Aquesta és una característica de programari que tanca immediatament l’accés a Internet si la connexió VPN falla per qualsevol motiu. D’aquesta manera, s’evita que les dades es puguin transferir per un canal no xifrat i es garanteix que els companys torrents no vegin la vostra adreça IP real. Tant PIA com NordVPN tenen un interruptor de matriu integrat.
Una política de registre de VPN és un dels factors més oblidats a l’hora de triar un proveïdor. També és probablement el més important que tingueu en compte si feu servir la VPN per torrenting. Sempre recomanem triar una VPN que mai registri la vostra adreça IP i que destrueixi cap registre de metadades en 24 hores.

DNS & Protecció de filtracions IPv6: Si bé el xifratge utilitzat per una VPN és extremadament segur, de vegades el programari (fins i tot els sistemes operatius) implementen el túnel VPN de manera insegura per problemes de compatibilitat endarrerits amb màquines antigues. Això pot crear 2 tipus de fuites:

 1. Fuites DNS: cap a on es dirigeixen les cerques DNS (quan visiteu un lloc web) als servidors DNS del vostre ISP en lloc dels proveïdors VPN.
 2. Fuges IPv6: on el trànsit s’encarrega de manera insegura mitjançant el nou protocol IPv6 en lloc del protocol IPv4 heretat.

Afortunadament, molts VPN (aquests dos inclosos) han incorporat la tecnologia de prevenció de fuites al seu programari. Tant Nord com PIA permeten bloquejar ambdós tipus de filtracions amb una senzilla opció de casella de selecció a la configuració del programari. A les nostres proves, vam trobar que funcionava perfectament (no es van detectar fuites a ipleak.net).

  Lectura recomanada: VPNs que permeten torrents / p2p i no registren cap registre.

  Privacitat / registre

  Accés a Internet privat: privadesa

  Accés a Internet privat ha estat a l’avantguarda de la privacitat del consumidor sempre que l’empresa hagi existit. PIA va ser un dels primers serveis de VPN “Sense registre” al món i va iniciar gairebé el moviment VPN sense logística. I no deixen de ser l’única VPN del món que ha verificat la seva garantia de registre zero al jutjat.

  Política de registre:
  L’accés a Internet privat no guarda ni registra cap activitat de vpn o dades de sessió. No registren els llocs web que visiteu, ni fitxers que descarregueu, ni tan sols emmagatzemen un historial dels vostres temps de connexió i adreces IP assignades. La majoria de les VPN mantenen “registres de connexió” que es poden utilitzar fàcilment per rastrejar l’historial de descàrregues de torrent a un usuari concret. PIA no conserva els registres de connexió.

  Altres privadeses:
  PIA no utilitza la injecció de galetes de seguiment de tercers al flux de dades (com es coneix que fan algunes VPN ‘gratuïtes’). També adopten precaucions addicionals per protegir el vostre historial de visualització web mitjançant servidors DNS privats (controlats per PIA). Això assegura que la vostra connexió VPN no dirigeix ​​les sol·licituds de dns (adreces web) a servidors no segurs com els proveïdors d’Internet.

  NordVPN: Privacitat

  NordVPN coincideix amb el punt de punt PIA sobre la privadesa. Inclou una garantia de registre zero, sense registres de connexió i servidors DNS privats. També afegeixen servidors d’ús especial per a un anonimat millorat com VPN-Over-Tor i Servidors Double-Hop (Double encriptació).

  Encara no han tingut l’oportunitat de provar la seva política de privadesa als tribunals (ni volen haver-ho), però no hi ha raó per pensar que NordVPN no és tan bo com la seva paraula.

  I la lectura d’aquest tipus de Snowden tindrà la satisfacció de saber que NordVPN té la seva seu a Panamà, cosa que teòricament pot convertir l’empresa menys vulnerable a les demandes d’espionatge de la NSA (PIA és una empresa amb seu a EUA). Però això va molt més enllà de les necessitats de privacitat de la majoria dels fanàtics del torrent.

  Resum de privadesa / registre

  PIA es va demostrar fiable (i altament anònim) als tribunals. Això val molt. NordVPN els combina amb més funcions de privacitat, de manera que anem a trucar a aquest.
  GUANYADOR: LLIGA

  Programari / Funcions

  L’accés a Internet privat i NordVPN disposen de programari molt diferent. Una tracta sobre el control funcional de tot el crypto (PIA), mentre que l’altra (Nord) tracta d’oferir un accés senzill i fàcil d’utilitzar a funcions potents.

  Com que aquestes dues VPN són tan similars en moltes altres àrees (rapidesa, privadesa, facilitat per a Torrent), pot ser que l’opció es faci en funció de quin estil de software i conjunt de funcions preferiu..

  Visió general

  Programari privat d’accés a Internet

  El programari de PIA no és fantàstic. És funcional i potent. I, sincerament, desitjo que més desenvolupadors VPN copien el seu model. El programari PIA permet encriptar i controlar la privadesa de gra fina en una interfície. No hi ha menús complicats per navegar ni 6 pantalles de configuració diferents.

  Podeu obtenir tot el que necessiteu des de la visualització “configuració avançada”. Aquí teniu el que trobareu:

  Imatge

  Obtindràs un control complet de les eines de protecció de privadesa i de protecció essencials, incloses:

  Tipus de connexió – TCP o UDP
  Reenviament de ports
  PIA “MACE” – PIA és el filtre d’anuncis i programari maliciós PIA
  Kill-Switch – Bloqueja l’accés a Internet si el túnel VPN falla. Recomanat per torrents més segurs.
  Protecció contra filtracions DNS / IPv6: Eviteu les maneres més comunes que una VPN pugui filtrar de manera accidental informació identificativa.

  Si es desplaça una mica cap avall, també trobareu la configuració de xifrat, que us permetrà escollir el xifrat exacte, el protocol de mà i la força de xifrat que utilitza la VPN. Els paràmetres predeterminats de AES de 128 bits amb un estrip de mà RSA de 2048 bits són òptims per a la majoria dels usuaris. Si voleu més seguretat, actualitzeu a AES de 256 bits però tingueu en compte que les vostres velocitats probablement cauran una mica.

  Imatge

  Selecció del servidor

  A diferència de la majoria de VPN que tenen la vista de selecció del servidor a la visualització del programari principal, PIA ho fa una mica diferent. En lloc d’això, feu clic amb el botó dret a la icona PIA a la safata del sistema i escollireu un servidor al menú emergent. També podeu triar el servidor de “Connexió automàtica” de la vista principal si us sembla sovint la mateixa ubicació.

  Actualment, hi ha al voltant de 25 ubicacions de servidors a 12 països.

  Altres funcions PIA (i què falten)

  Plataformes de programari: PIA té programari per a totes les plataformes principals, incloses iOS, Mac, Android i Windows. La seva aplicació per a mòbils és una de les meves preferides, increïblement ràpida i estable. Fins i tot s’executa en un Firestick / FireTV si el deixeu enrere.

  Proxy SOCKS5: L’amplada de banda il·limitada al servidor intermediari PIA dels Països Baixos s’inclou gratuïtament amb tots els plans. Es pot utilitzar per duplicar el trànsit del torrent per obtenir més privadesa. Consulteu la nostra guia de uTorrent i Vuze sobre com fer-ho.

  Suport Neflix: Malauradament, les adreces IP de PIA estan bloquejades per Netflix, i hauràs de desconnectar de la teva VPN cada vegada que vulguis transmetre el servei. Netflix bloqueja més del 90% dels principals proveïdors de VPN per evitar abusos (encara que NordVPN funciona de manera impecable).

  Programari NordVPN

  El programari de NordVPN és sens dubte una mica més elegant que el de PIA. I aquí hi ha molta potència, però la majoria de la màgia es fa a les escena amb menys opcions i ajustaments.

  Una de les funcions molt importants és la tecnologia SmartPlayTM de NordVPN, que permet desbloquejar automàticament Netflix, Hulu i 50 serveis de streaming de VOD a tot el món. És fantàstic, i Nord és una de les poques VPN de l’esquerra que pot afirmar que és compatible amb Netflix.

  Selector d’ubicació / Servidors preferits

  Els servidors es poden triar entre una llista d’ubicacions alfabètiques, ordenats per la menys carregada (la més ràpida), o bé seleccionats a la vista d’un mapa del món (imatge següent).

  Imatge

  Configuració i opcions de protocol de NordVPN

  NordVPN us permet triar el protocol TCP o UDP (més ràpid) per al vostre trànsit VPN. Per accedir a aquesta configuració, heu d’anar al menú avançat de la pantalla de configuració.

  Aquí també podeu triar servidors DNS personalitzats si voleu, o bé simplement utilitzar el propi DNS privat de registre zero de Nord. Una de les millors opcions per a DNS de tercers gratuïts és la de Google que utilitza les adreces IP 8.8.8.8 i 8.8.4.4 (a la imatge).

  També hi ha una opció de protocol Kill-Switch i “Stealth”, per obtenir més seguretat. La protecció IPv6 està integrada i el client de Nord no envia cap trànsit per IPv6 mentre esteu connectat.

  El seu protocol furtiu dissimularà el trànsit d’OpenVPN com a trànsit que no sigui VPN, cosa que dificulta el bloqueig d’un administrador de xarxa o del tallafoc. Aquesta tècnica és útil en xarxes públiques com escoles, hotels, aeroports, etc..

  Tipus de servidor especials:

  VPN doble: Orienta el trànsit a través de 2 salts VPN diferents i xifra les dades dues vegades (amb una tecla separada).
  VPN-Over-Tor: Orienta el trànsit de VPN a través de la xarxa de cebes Tor. Molt anònim
  Reproducció: Transmissió de vídeo d’alta velocitat amb tecnologia incorporada d’Smartplay.
  Anti-DDOS: Perfecte per jugar. Retard baix amb protecció DDOS.

  Protocols ExpressVPN

  Trieu OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP o “Auto”

  PIA vs NordVPN: velocitats & Speedtest

  A continuació es mostren els resultats de la nostra prova ràpida cap a cap:

  Prova de velocitat d’accés a Internet privat

  Accés a Internet privat a Internet ràpid

  PIA Speed ​​Test (EUA)

  PIA Europe speedtest (França)

  Prova de velocitat PIA (París, França)

  Prova de velocitat NordVPN

  Prova de velocitat NordVPN (EUA)

  NordVPN Speedtest (Chicago, Estats Units)

  Prova de velocitat NordVPN (Països Baixos)

  Prova de velocitat NordVPN (Països Baixos)

  Anàlisi de proves de velocitat / Verdict:
  L’accés a Internet privat és ràpidament ràpid i és capaç d’aplicar gairebé el nostre ample de banda en servidors propers (provats en connexió de 100 mb). És especialment impressionant tenint en compte el preu (3,33 dòlars el mes per a la subscripció d’un any a PIA).

  NordVPN és una mica més incoherent. Amb una mica de treball, podeu trobar servidors ràpids als EUA i parts d’Europa, però els servidors holandesos optimitzats amb p2p estaven baixant en proves.

  GUANYADOR: Accés a Internet privat

  Funcionalitat del torrent / Funcions del torrent

  Si el principal motiu per comprar una VPN és descarregar torrents de manera anònima, aquesta secció és extremadament important. Si no, no dubteu a saltar-lo.

  En aquesta secció, analitzarem l’actitud de tots els proveïdors envers els usuaris bittorrents. També examinarem quines (si existeixen) inclouen les funcions útils que inclou cada servei que ofereixen un valor addicional per als descarregadors de torrent / p2p.

  Les funcions més importants que hauria de tenir un proveïdor VPN altament torrent és:

  • Zero Log Política de privadesa: No es pot localitzar l’activitat del torrent mitjançant la vostra adreça IP pública
  • Switch Kill: Eviteu les fuites d’IP si la VPN es desconnecta
  • Torrents permesos en diverses ubicacions del servidor
  • Velocitats ràpides
  • El proxy de Mitjons 5 inclou: Salt addicional o alternativa al túnel VPN. Configurat al vostre client torrent.

  Resum: Ambdues VPN ofereixen el més alt nivell de privadesa del torrent i cadascun va obtenir un 10/10 perfecte al nostre rànquing de facilitat per torrents.

  Accés a Internet privat Torrent-amabilitat: 10/10

  L’accés a Internet privat és un dels proveïdors de VPN més compatibles amb els torrents del món i una opció més alta (segons els nostres càlculs) entre tots els usuaris de bittorrent. També van superar els nostres rànquings de “Millor VPN de Torrent” el 2014, 2015 i 2016.

  PIA Política de torrents

  L’accés a Internet privat permet específicament el torrenting i altres activitats d’intercanvi de fitxers a la seva xarxa VPN. No hi ha restriccions específiques a les ubicacions del servidor. No obstant això, segons consta, PIA reagrupa el trànsit de torrents entre escena de determinades ubicacions del servidor. Per obtenir la velocitat més ràpida, heu d’utilitzar un servidor VPN basat a Països Baixos, Suïssa o al Canadà.

  Funcions relacionades amb el torrent IPVanish:

  Si descarregueu torrents amb freqüència, és possible que necessiteu un conjunt de funcions més específic del que ofereixen molts proveïdors VPN. Afortunadament, l’accés a Internet privat té gairebé totes les funcions de seguretat i privadesa més importants que desitgeu.

  Aquestes són les millors funcions de PIA per als usuaris del torrent:

  • Política “Registre zero”: Sempre recomanem triar una VPN que no es registri. PIA és el punt de referència per als registres VPN.
  • Interruptor de Kill: No voleu que la vostra adreça IP es filtri si la VPN es desconnecta. El programari de PIA té un switch-switching que aturarà immediatament la connexió a Internet si la VPN falla. Disponible a totes les plataformes
  • Ubicacions del servidor compatibles amb els torrents: PIA compta amb servidors ràpids en molts països propers al torrent, inclosos Suïssa i Països Baixos.
  • Proxy SOCKS5: Escriviu el trànsit de torrent a través del servidor intermediari PIA del registre zero de PIA. Tenim guies de configuració de uTorrent, Vuze i QBittorrent
  • Xifrat de 128 o 256 bits: Aquesta és la força de xifrat més forta disponible (que encara proporciona velocitats raonables). És la mateixa força de xifrat que utilitza l’exèrcit dels Estats Units per a comunicacions crítiques. Torrent Encryption impedeix que el vostre ISP (proveïdor d’Internet) pugui llegir el trànsit o veure quins fitxers descarregueu. També ajuda a prevenir l’acceleració dels seus torrents. Us recomanem que utilitzeu el protocol d’encriptació (128 bits) i UDP més lleuger per obtenir la velocitat de torrent més ràpida

  Amabilitat del torrent NordVPN: 10/10

  NordVPN coincideix punt amb punt PIA en funcions del torrent. Kill Switch, xifratge, sense registres i ubicacions optimitzades pel torrent. I en realitat aconsegueixen una lleugera avantatge perquè el servei de proxy SOCKS5 inclòs compta amb més de 10 ubicacions de servidor compatibles amb el torrent. PIA només en té un (Països Baixos).

  Per obtenir instruccions sobre com configurar el proxy de NordVPN al client de torrent preferit (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …), consulteu la nostra guia de torrent NordVPN.

  Llista de funcions del torrent de NordVPN:

  • Registre zero: NordVPN no guarda cap registre i està basat a Panamà (conegut per les seves estrictes lleis de privadesa).
  • Interruptor Kill (2 tipus) + Protecció de filtració DNS: No filtreu mai la vostra IP real als companys torrents.
  • Servidors compatibles amb els torrents: NordVPN permet torrents a tots els servidors, però prefereix que utilitzeu les seves 12 ubicacions de servidor optimitzades amb p2p d’amplada de banda elevada.
  • Inclou el proxy SOCKS5: Funciona amb tots els principals clients del torrent. 10 ubicacions més optimitzades amb p2p.

  Guanyador del torrent: Tot i que PIA és una llegenda a l’espai del torrent, NordVPN és aquí aquí gràcies a les seves ubicacions de proxy addicionals. Som un gran fan de l’estratègia d’anonimització del proxy torrent. I NordVPN té una política de reemborsament increïble perquè puguis .

  Preu (quin proveïdor és l’oferta més bona?)

  Nord i PIA tenen un preu extremadament competitiu, sobretot si opteu per una durada més alta de la subscripció. PIA es pot obtenir per 3,33 dòlars al mes si et compromets amb una subscripció d’un any i NordVPN actualment disponible per un 2,75 dòlars / mes insi (oferta de temps limitat de 3 anys).

  Preu a Internet privat & Política de devolució

  Planificació de preus per a VPN d'accés a Internet privat

  L’accés a Internet privat ha mantingut el mateix preu durant més de cinc anys. Tot va canviar quan NordVPN va llançar el seu acord de subscripció a llarg termini de 3 dòlars. Des d’aleshores, PIA ha afegit una opció de 2 anys pròpia a 2,91 dòlars al mes. Tots els plans tenen les mateixes característiques, l’única diferència és la durada de la subscripció i el cost efectiu mensual. Ells són:

  • 1 mes: 6,95 dòlars
  • 1 any: 39,95 $ (3,33 $ / mes)
  • 2 anys: 69,95 $ (2,91 USD / mes)

  Tots els plans disposen d’amplada de banda il·limitada, registres zero i accés complet al servidor intermediari Socks5 de PIA. També podeu provar qualsevol pla sense risc durant 7 dies gràcies a la garantia de devolució del 100% de PIA:

  Política de devolució: 7 dies
  PIA té una política de reembossament incondicional de 7 dies. No hi ha cap ample de banda ni límits d’ús que us desqualifiquin de reclamar un reembossament. Només cal que assistiu per correu electrònic als 7 dies següents a la vostra inscripció i realitzeu un reemborsament complet.

  Política de preus / reemborsament de NordVPN

  Preu:
  NordVPN va agafar la indústria de les VPN amb tempestes amb el seu conjunt de funcions (capaç de Netflix i resistent al torrent), però realment van augmentar la quota de mercat quan van aconseguir una agressivitat amb preus.

  Una subscripció d’un any us costarà només 5,75 dòlars al mes (més barat que la mitjana de VPN amb registre zero de mitjana)

  Però aconsegueix encara més dolç. Per un temps limitat, ofereixen una opció de subscripció insana de 3 anys, amb un preu de només 2,75 dòlars al mes. És un 77% de descompte sobre el preu normal, i un preu que considerem massa bo per superar-lo.

  Política de devolució: 30 dies
  NordVPN també és la norma del sector quan es tracta de la seva política de reemborsament. Acceptaran sol·licituds de reembossament de fins a 30 dies des de la subscripció inicial (sí, i tot el mes). Si no esteu satisfets, podeu reclamar un reembossament del 100% del preu de compra.

  Suposo que estan molt segurs que us agradarà el servei (sé que ho faig).

  Imatge

  Estalvia un 77% en NordVPN »

  Recomanacions i recompenses

  Aquesta va ser un bat-to-head increïblement proper i faig servir totes dues VPN de manera regular. PIA ha estat la primera opció per descarregar els torrents des de fa anys (amb raó) i no deixa de ser una de les millors opcions disponibles. Però on NordVPN brilla realment és en les funcions que no són torrents.

  • Si voleu accedir a Netflix o Hulu, us encantarà la seva tecnologia Smartplay.
  • Si desitgeu més seguretat, VPN-over-Tor és la privadesa del següent nivell
  • I els servidors de proxy Socks5 en més de deu ubicacions diferents ofereixen una major flexibilitat com a part d’una configuració del servidor intermediari torrent.

  Accés a Internet privat

  PIA és la VPN sense embuts per als torrenters de hardcore. Si necessiteu la millor barreja de velocitat, privacitat i control, PIA és la vostra VPN.

  Pros:

  • La veritable política de “sense registres” (provada als tribunals)
  • Protecció de filtració IP IP triple
  • Capacitat de reenviament de ports
  • Més ràpid que NordVPN

  Contres:

  • Bloquejat per Netflix / Hulu

  NordVPN

  NordVPN és una VPN de Jack-Of-All-Trades. Ho fa tot. I si aprofiteu el temps limitat amb un 77% de descompte, és la millor oferta que hem trobat.

  Pros:

  • Grans aplicacions de VPN per a escriptori i mòbil
  • Registres zero
  • Proxy SOCKS5 en més de 10 ubicacions
  • Servidors optimitzats p2p
  • Garantia de reemborsament del 100% al 30% de 30 dies

  Contres:

  • Els servidors estan una mica concorreguts (velocitats més baixes que PIA)

  La línia de fons

  Si només esteu torrent, qualsevol de les VPN us proporcionarà privadesa excepcional. Ambdós d’aquests proveïdors són, per molt, una oferta millor que la competència. En realitat no podeu equivocar-vos, però sens dubte heu de considerar les vostres prioritats a l’hora d’escollir-ne una:

  Si necessiteu més velocitat, aneu amb PIA. Si voleu la transmissió extra (desbloqueig de Netflix) o les funcions de privadesa (VPN-over-Tor), aneu amb NordVPN.

  Una altra nota és que l’aplicació PIA funciona en una televisió de foc quan es posa en marxa (per Kodi) i actualment NordVPN no funciona.

  Articles més útils & Guies

  Guies
  Utilitzeu uTorrent de forma anònima
  Utilitzeu QBittorrent de forma anònima
  Torrent anònim en 3 passos
  Proxy vs VPN per a torrents segurs
  Guia de xifrat de Torrent
  Ressenyes
  Guia de torrent ExpressVPN
  Revisió d’accés a Internet privat
  NordVPN revisió / guia p2p

  Comparacions VPN
  PIA vs IPVanish
  PIA vs Torguard
  PIA vs Hidemyass
  NordVPN vs IPVanish

  Gràcies per llegir aquesta comparació VPN :-)

  Accés a Internet privat

  Visita el lloc

  Política de reembossament del 100% de 7 dies

  NordVPN

  Visita el lloc

  Política de devolució del 100% al 30% de 30 dies
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map