Accés a Internet privat vs Torguard (comparació de VPN)

Accés a Internet privat vs Torguard

Accés a Internet privat i Torguard són dues de les opcions més populars per als usuaris de BitTorrent que busquen anonimitzar els seus torrents i descarregar torrents de forma segura.

Si voleu mantenir privada l’activitat del torrent o només esteu buscant un servei VPN altament anònim, tots dos són excel·lents opcions (ambdós han fet la nostra llista dels ‘millors serveis VPN no registrats’). -d’aconseguir cap per veure quin surt realment a sobre.

Criteris de comparació

Per a aquesta comparació, hem tingut en compte les característiques generals de seguretat, així com les característiques específiques del torrent, la velocitat, l’assistència al client i molt més.

Veurem:

 • Seguretat / xifrat
 • Velocitat
 • Amabilitat del torrent
 • Programari / Funcions
 • Assistència
 • Preu

Resum de la comparació HEAD to Head

Imatge

 • Amb seu als EUA
 • Sense registres d’activitats, sense registres de connexió.
 • Encriptació AES de 256 bits (opcions de xifratge personalitzades)
 • Claus de xifrat de 4096 bits (extremadament segura)
 • Amplada de banda il·limitada / Transferència de dades
 • Seguretat Kill-switch
 • Servei de proxy VPN + Torrent inclòs
 • No hi ha cap característica addicional per al torrent

Preu / ofertes
Preu mensual: 6,95 dòlars / m
Preu millor oferta: 3,33 dòlars al mes (Subscripció d’un any)

Les nostres funcions preferides
L’accés a Internet privat ofereix més funcions per un preu inferior a qualsevol altra VPN. Ens encanta el seu compromís amb la privacitat (una autèntica política de “zero registres”), la rapidesa, la facilitat de torrents i un excel·lent programari (amb control personalitzat sobre la força de xifratge i l’algorisme utilitzat).

Totes les subscripcions a PIA també inclouen un ús il·limitat del servidor intermediari de mitjons de l’Holanda 5 (ideal per a torrents).

Imatge

 • Amb seu als EUA
 • Sense registres d’activitats, sense registres de connexió.
 • Xifrat de 256 bits Blowfish
 • Claus de 2048 bits (estàndard de la indústria)
 • Amplada de banda il·limitada / Transferència de dades
 • Seguretat Kill-switch
 • VPN & Servei de proxy Torrent venut per separat
 • Servidors optimitzats p2p, instal·lador de proxy torrent personalitzat

Preu / ofertes
Preu mensual: 10 dòlars / m
Preu de millor oferta: 4,99 dòlars al mes (Subscripció d’un any)

Les nostres funcions preferides
Torguard està més orientat al torrent que la majoria de VPN. Ofereixen un servei autònom de “proxy torrent” per a descàrregues de torrent ràpides i anònimes. També tenen un programari d’instal·lació de proxy personalitzat que configurarà automàticament el vostre client torrent favorit amb la configuració correcta. També disposen de servidors VPN optimitzats amb p2p (torrent) i servidors VPN sigils per ajudar a obtenir firewall que bloquegen el torrent.

Visiteu Accés a Internet privat >

Visita Torguard >

Seguretat / privacitat

Accés a Internet privat
 • Sense registres. Període.
 • Encriptació AES de 256 bits amb tecles de 4096 bits
 • Kill-switch (nivell del sistema)
 • Pagaments anònims amb Bitcoin, targetes de regal
Torguard
 • Sense registres. Període.
 • Encriptació de 256 bits Blowfish amb claus de 2048 bits
 • Kill-switch (nivell d’aplicació)
 • Pagaments anònims w / bitcoin

Tant PIA com Torguard són proveïdors de VPN sense registre (fins ara tan bons). Tots dos accepten el pagament anònim mitjançant la criptocurrency de Bitcoin. És allà on acaben les similituds.

El PIA utilitza el xifrat AES de 256 bits (estàndard de la indústria) amb claus de 4096 bits per al xifrat de la mà (significativament més fort que les tecles estàndard de la indústria de 2048 bits). Torguard, d’altra banda, utilitza xifratge de 256 bits amb l’algorisme de xifrat de Blowfish més antic (però encara molt sòlid). Utilitzen tecles de 2048 bits que són l’estàndard de la indústria, però sempre és millor que en la meva opinió.

L’accés a Internet privat també proporciona un control personalitzat complet sobre la força de xifratge, l’algoritme utilitzat i el mètode d’autenticació de dades (impedeix els atacs d’entremig). L’aplicació d’escriptori de Torguard no us ofereix cap control personalitzat, tret del tipus de servidor que seleccioneu (els diferents servidors utilitzen xifratge diferent)

Configuració de xifratge i seguretat de l'accés a Internet privat

Configuració avançada de xifrat PIA

A la imatge de dalt, la configuració és altament segura, però utilitza encriptació AES-128 bits en lloc de 256-bit per a velocitats més ràpides (sempre hi ha un compromís quan es tracta de velocitat i força de xifratge). Podeu provar diferents paràmetres fins trobar la combinació perfecta per a les vostres necessitats. Jo sol utilitzar AES-256 bits, ja que la velocitat no és un factor important per a mi.

Switch Switch

Tant Torguard com PIA van crear un software de canvi en el seu programari, tot i que cadascun va implementar la funció d’una manera diferent.

Torguard utilitza un interruptor de matització a nivell d’aplicació
Això significa que podeu triar aplicacions específiques que seran assassinades (tancades) si la connexió VPN cau accidentalment. Seleccionar les aplicacions que voleu incloure és tan fàcil com afegir-les a una llista a la configuració del programari de Torguard.

Bviament, si compreu torguard per a torrents, voldríeu afegir el vostre client torrent a la llista, de manera que la vostra veritable IP no es filtri accidentalment.

L’accés a Internet privat utilitza un commutador de matança al nivell del sistema
Això vol dir que, quan s’activa (marcant la casella de commutació a la configuració del programari), PIA aturarà completament tota l’activitat d’internet en cas de connexió no intencionada. L’única manera de restaurar l’accés a Internet és:

 1. Torneu a connectar a un servidor VPN
 2. Restabliu el vostre DCHP mitjançant el funcionament del solucionador de problemes de Windows (o ho podeu fer manualment).

Ni el mètode de commutació de mort és millor o pitjor, necessàriament. Es redueix a les preferències personals.

Pagaments anònims

Tant PIA com Torguard permeten als usuaris fer pagaments anònims. Només requereixen informació mínima per crear un compte. Només necessiteu una adreça de correu electrònic i un mètode de pagament.

Torguard accepta pagaments de bitcoin (criptocurrency més popular del món).

PIA accepta tant bitcoin, com pagaments anònims mitjançant la negociació electrònica en saldos de targetes de regal sobrants de botigues populars (com ara Starbucks, llamàntol vermell, Target, Best-buy, etc …). És una solució enginyosa de baixa tecnologia que permet pagar de forma anònima sense haver d’aprendre a comprar, barrejar, emmagatzemar i transferir bitcoins.

Obteniu informació sobre com pagar amb targetes de regal a la nostra guia sobre com pagar per una VPN de forma anònima.

Guanyador: Accés a Internet privat
PIA ha empatat o ha guanyat cada secció d’enfrontament de seguretat. Si necessiteu la millor seguretat possible (o us agraden les opcions de personalització de PIA), primer hauríeu de provar-les. Estalvieu més del 50% quan compreu una subscripció d’un any.

Funcions específiques del torrent

Accés a Internet privat:
 • Torrents permesos a tots els servidors
 • Servidor de Socks5 inclòs gratuït (Països Baixos)
Torguard
 • Torrents permesos en servidors específics (que no són dels Estats Units, no del Regne Unit)
 • Servei de proxy de Socks5 venut per separat (5 països)
 • Programari d’instal·lador automàtic del servidor intermediari

Accés a Internet privat
Una de les millors funcions de PIA és el fet que totes les subscripcions a VPN inclouen l’accés a un servidor de proxy SOCKS que no és de registre basat als Països Baixos. No fan molta publicitat en aquesta funció, però és ideal per a torrenting i podeu configurar fàcilment el vostre programari de torrent favorit per amagar la vostra adreça IP mitjançant aquest proxy.

Les instruccions d’instal·lació s’inclouen a les nostres guies per a:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Enfonsament

L’accés a Internet privat permet torrents a tots els servidors, tot i que preferirien limitar l’activitat del seu torrent a servidors de països propis per al torrent com Països Baixos, Canadà o Suïssa..

Torguard
Torguard també ofereix servei de proxy SOCKS 5, però el venen per separat del servei VPN, de manera que si voleu Proxy i VPN junts, esteu buscant 80 $ + / any que no pas 39,95 dòlars amb PIA. Per ser justos, el seu servei de proxy Torrent és molt sòlid i us ofereix moltes més opcions d’ubicació del servidor.

També tenen una eina d’instal·lador de proxy adequada que configurarà automàticament el vostre programari de torrent favorit (uTorrent, BitTorrent, Vuze, Deluge) amb la configuració òptima de seguretat per utilitzar el servei de proxy de forma segura i anònima..

Això us ajuda a evitar els mals de cap o la confusió de la configuració manual que hauria d’utilitzar el proxy SOCKS de PIA per al torrenting. (Tot i que tenim les guies enllaçades anteriorment)

Torguard limita l’activitat del torrent a determinats servidors p2p (tant per optimitzar la velocitat de xarxa com per evitar possibles maldecaps legals).

Guanyador: LLIGA
Si esteu disposats a pagar per obtenir servei de proxy VPN +, el servei de proxy i l’instal·lador automàtic de Torguard són definitivament superiors al servidor SOCKS5 únic de PIA (amb configuració manual necessària).

Per descomptat, la PIA és literalment la meitat del preu, a 39,95 dòlars més o menys…

Prova de velocitat: PIA vs Torguard

Tant Torguard com PIA han ampliat de forma espectacular les seves xarxes de servidors durant els últims dos anys. Això vol dir que hi ha més ubicacions del servidor, així com més amplada de banda disponible per usuari.

Obtenir velocitats de fins a 50 Mbps és certament possible amb els dos proveïdors (suposant que la vostra connexió normal sigui com a mínim tan ràpida).

Accés a Internet privat

Prova de velocitat PIA Holanda

Servidor dels Països Baixos (PIA)

Accés a Internet privat Canada Speedtest

Servidor Canadà (PIA)

Proves de velocitat de torguard

Prova de velocitat de Torguard Holanda

Servidor dels Països Baixos (Torguard)

Torguard Canada Speedtest

Servidor del Canadà (Torguard)

Com podeu veure, els resultats de les proves de velocitat són força similars. PIA obté un avantatge lleuger sobre les velocitats de descàrrega i Torguard té una velocitat aigües amunt més ràpida. Evidentment, els vostres resultats dependran de la vostra velocitat de connexió, de la distància del servidor, de la càrrega del servidor, de l’hora del dia, etc….

Però són prou a prop que l’anomenarem a TIE

Preu & Política de devolució

Tant PIA com Torguard són força assequibles en comparació amb els preus mitjans de la indústria. Cadascuna també ofereix un Política de devolució de devolució de 7 dies.

L’accés a Internet privat és el millor valor global.
A només 39,95 dòlars / any (és a dir, 3,33 dòlars al mes) Obteniu servei VPN + Proxy inclòs per un preu inferior al preu del servei VPN només per a Torguard.

Preu del PIA:

Opcions de preus i planificacions de VPN per a accés a Internet privat

Pàgina de preus d’accés a Internet privat

Preu de Torguard
Torguard té preus separats per a la seva VPN & Servei de proxy (tot i que obteniu un descompte per paquets si compreu tots dos).

Servei VPN:

 • 9,99 $ / mes (subscripció d’un mes)
 • 4,99 $ / mes (subscripció d’un any)

Servei de proxy de Torrent

 • 5,95 $ / mes (subscripció d’un mes)
 • 3,91 USD / mes (subscripció d’un any)

Comparació de preus de VPN Torguard

Preu VPN de Torguard

Conclusió

És evident L’accés a Internet privat és un valor millor però això no significa que sigui l’opció perfecta per a tothom. Resumirem ràpidament els avantatges i els contres de cadascuna, de manera que tingueu una millor idea de quina VPN és la més adequada per a vosaltres.

Imatge

PROS

 • Més barat (des de 3,33 dòlars / mes)
 • Servei de proxy de Socks5 inclòs
 • Excel·lent programari
 • Control personalitzat sobre les opcions de xifrat
 • Excel·lent reputació dins de la comunitat p2p
 • Torrents permesos a tots els servidors
 • Protecció de filtracions DNS i filtració IPv6

Imatge

PROS

 • Velocitats molt ràpides
 • Servei de proxy independent del torrent (5 països)
 • Programari d’instal·lador de proxy automàtic
 • Servidors optimitzats per Torrent
 • Protocol VPN ‘Stealth’ disponible
 • Protecció de filtracions DNS i filtració IPv6
CONS
 • Servei de servidor intermediari limitat a 1 ubicació
 • Cal configurar el proxy de torrent manualment
 • Menys ubicacions del servidor VPN que Torguard
CONTRES
 • Haureu de pagar per separat la VPN & Proxy
 • Els torrents només estan permesos en servidors específics
 • Cap control sobre l’algoritme de la força de xifratge
 • Torguard VPN és més car que el servei de PIA

Quina VPN heu de triar?

La veritat és que la gran majoria de la gent probablement s’aconseguirà millor amb l’accés a Internet privat (suposant que el preu sigui un dels vostres principals criteris de selecció. PIA us proporciona més diners que Torguard i el seu programari és un pas endavant).. La gran majoria de la gent probablement serà millor amb l’accés a Internet privat…

Heu de triar Torguard si…

 • Vostè vol el millor servei de proxy per torrents (Torguard és definitivament el millor servidor intermediari de torrent)
 • No voleu haver de configurar manualment el programari de torrent per utilitzar un proxy
 • Estàs disposat a pagar una mica més per un lleuger impuls de velocitat VPN
 • No t’importa tenir un control personalitzat sobre el xifrat de VPN

Heu de triar Accés a Internet privat si…

 • Vostè vol el millor preu / valor
 • Vostè vol el millor servei VPN / seguretat / programari
 • No necessiteu més d’una ubicació del servidor proxy

La línia de fons: L’accés a Internet privat serà la millor opció per a la majoria d’usuaris
Em subscric personalment a PIA, tot i que puc obtenir pràcticament qualsevol servei VPN de forma gratuïta com a revisor. La seva seguretat és sòlida, gairebé mai no he abatut la connexió i el servei de proxy gratuït SOCKS5 és un bon avantatge. Aquestes són algunes de les raons per les quals vam nomenar PIA la millor VPN per Torrenting el 2015.

Encara he de trobar un altre servei VPN que ofereixi més funcions, privadesa i rendiment que PIA per a menys de 40 dòlars / any. Especialment quan es tracta de les exigents necessitats de privadesa dels usuaris de bittorrent.

Podeu provar PIA pràcticament sense risc (gràcies a la seva garantia de devolució de 7 dies).
Estic segur que t’encantarà.
Accediu a Internet privat »

Enllaços / recursos addicionals

Aquí hi ha alguns articles més que us poden resultar útils:

Revisions VPN
Torguard
Accés a Internet privat
Proxy.sh
IPVanish
ibVPN
Instruccions d’instal·lació del servidor intermediari per a
uTorrent
Vuze
Enfonsament
QBittorrent
Guies / Rànquings
Torrents totalment anònims en 3 passos
Proxy HTTP vs SOCKS (per a torrents)
Els millors serveis VPN per Torrenting
Com pagar una VPN de forma anònima
Com xifrar els vostres torrents
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map