Accés Internet a IPVanish vs Privat: comparació de VPN

IPVanish vs Accés a Internet privat 2018

Accés a Internet privat i IPVanish són dos dels millors proveïdors de VPN disponibles per als consumidors. Són els més ben valorats en seguretat, anonimat, privacitat, fiabilitat i velocitat. Ambdues tenen la seu als Estats Units, cosa que significa que les vostres dades estan en mans d’una empresa respectable i no d’un proveïdor de VPN ombrívol sense tant com una adreça de correu..


PIA va ser pioner en l’anonimat i no ha conservat cap registre des de la seva creació i IPVanish es va unir a les files dels proveïdors VPN sense registre de principis nivells a principis del 2014. Com heu notat, d’altres articles d’aquest lloc, l’anonimat i la seguretat (a la nostra opinió) hauria de ser la màxima prioritat a l’hora de triar un proveïdor de VPN, especialment per als usuaris de BitTorrent. L’accés a Internet privat i IPVanish són dos dels nostres preferits, de manera que qui guanya quan els pesos pesats xoquen? Segueix llegint!

Comparació VPN: funcions i especificacions

Imatge

Revisió completa d’IPVanish

PIA vs IPVanish

Revisió completa PIA

IPVanish

 • Amb seu als Estats Units.
 • Servidors en 6 continents, 59+ països
 • Més de 14.000 adreces IP
 • Protocols OpenVPN, L2TP i PPTP
 • Té el seu propi programari VPN professional
 • Xifrat de grau militar de 256 bits
 • Sense registres (sense connexió ni registre d’ús)
 • 10,00 $ / mes (preu d’un mes)
 • 6,49 $ / mes (preu a 12 mesos)
 • Garantia de devolució de 7 dies

Oferta especial: per un temps limitat, obteniu un 20% més de descompte sobre el preu de la llista fins a tres anys. És inferior a 5,25 dòlars al mes. (Per obtenir l’oferta especial, feu clic a l’enllaç anterior i espereu uns 30 segons perquè aparegui una oferta especial per sol·licitar el vostre descompte)

Accés a Internet privat

 • Amb seu als Estats Units.
 • Servidors en 3 continents, 10 països
 • 1.000 adreces IP més
 • OpenVPN, L2TP i PPTP + Servei de proxy gratuït
 • Té el seu propi programari VPN professional
 • Xifrat de 128 a 1024 bits (depèn del protocol)
 • Sense registres (sense connexió ni registre d’ús)
 • 6,95 $ / mes (preu d’un mes)
 • 3,33 USD / mes (preu a 12 mesos)
 • Sense política de reembossament

Obteniu un any d’accés a Internet privat per només 40 dòlars!

Comparació del programari IPvanish vs Accés a Internet privat

Visió general:

IPVanish
El programari d’IPVanish és principalment funcional en lloc de farciments. Es mostren orgullosos de la seva màxima velocitat en la seva xarxa VPN Tier-1 i de la seva impressionant llista de servidors de més de 59 països de tots els continents, excepte l’Antàrtida. Obteniu connectivitat OpenVPN, L2TP i PPTP, connexió d’un clic i la possibilitat d’ordenar servidors per país o temps de ping, però no gaire més.

Accés a Internet privat (PIA)
PIA adopta un enfoc lleugerament diferent. En comptes d’intentar competir amb la varietat de servidors, ofereixen servidors en 10 països (la majoria dels que desitgeu, inclosos els EUA, Països Baixos i Regne Unit). PIA compensa la seva manca de varietat de servidors amb un programari i funcions de seguretat increïblement funcionals que no es troben gairebé en cap programari de proveïdors VPN. La impressionant llista de funcions inclou: Protecció de filtracions DNS, interruptor de mortalitat VPN i intensitat de xifrat ajustable.
&# 65279; Programari VPN IPVanish&# 65279;
IPVanish acaba de llançar el seu nou programari de versió 2.0 amb fins i tot més funcions que abans, incloses vista del mapa del servidor, i rotació IP automatitzada. Analitzem totes les funcions d’IPVanish amb més detall.

Funcions del programari IPVanish

 • Autologin / Autoconnecta
 • Trieu el servidor de connexió automàtica
 • Ordena els servidors segons el temps, la ciutat o el país
 • Trieu el servidor de la vista del mapa
 • Comproveu l’adreça IP per verificar la connexió VPN
 • Indicador de la safata del sistema visual (vermell en desconnectar / verd quan està connectat)
 • Rotació IP opcional amb interval de temps ajustable
 • Opció de selecció de port / protocol manual (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Selecció del servidor intel·ligent segons l’ús desitjat: (velocitat, reproducció de vídeos, jocs, etc.)

Funcions que voldríem veure en el futur:

 • Protecció de filtracions DNS
 • VPN Kill Switch / Desconnexió automàtica en la connexió VPN caiguda

Funcions del programari IPVanish en profunditat:

Autologin / Autoconnecta
Els usuaris poden triar si es poden connectar a l’inici o bé connectar-se manualment. També podeu triar el servidor al qual voleu connectar-vos automàticament i si voleu guardar les vostres credencials d’inici de sessió o escriure-les sempre.

Elecció / commutació de servidors
Els usuaris tenen la possibilitat de seleccionar entre els més de 100 servidors VPN d’IPVanish mitjançant la vista de llista (ordenable per país, ciutat o temps de ping) o la vista de mapa, per a la selecció del servidor visual. La més recent versió 2.0 del programari VPN d’IPVanish permet ara commutació IP a la marxa sense voler desconnectar quan s’utilitza OpenVPN i les adreces IP es poden girar automàticament en un interval de temps especificat per l’usuari, afegint a més la vostra privadesa i anonimat en línia.

(funció (jQuery) {
function init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"cap",navLocalització:"inferior",CaptionLocation:"inferior",transició:"esvair",reproducció automàtica:"1",velocitat:"5",relació d’aspecte:"auto",showControls:"cert",randomStart:"fals",imatges: [{"url":"1/5 / 9/8/15986964 / 9790913.png","amplada":"400","alçada":"304","subtítol":"IPVanish IP Switching"}, {"url":"1/5 / 9/8/15986964 / 2224540.png","amplada":"400","alçada":"288","subtítol":"Vista de llista de servidors IPVanish"}, {"url":"1/5 / 9/8/15986964 / 2552621.png","amplada":"400","alçada":"287","subtítol":"Vista del mapa del servidor IPVanish"}]})}}
jQuery (document) .ready (init);
}) (finestra.jQuery)

Programari privat d’accés a Internet
L’accés a Internet privat ofereix un dels nostres paquets de programari favorits al voltant. Tenen totes les funcions de seguretat que volem en un bonic paquet senzill.

Funcions PIA:

 • Connexió automàtica / Connexió automàtica
 • Protocol Choice (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Elecció de port (TCP / UDP, número de port)
 • Força de xifratge (quan s’utilitza OpenVPN podeu ajustar manualment el túnel de VPN i la força de clau)
 • Protecció de filtracions DNS
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Reenviament de ports
 • Indicador de connexió visual de la icona de la safata del sistema (verd = connectat, vermell = no connectat)

Característiques del programari d’accés a Internet privat en profunditat

Tipus de connexió: Trieu TCP o UDP
Port remot: Seleccioneu Automàtica o seleccioneu manualment
Port local: Seleccioneu el port que voleu utilitzar per a la VPN a la vostra xarxa local amb finalitats de reenviament (si està activat)
Commuta Reenviament de ports: Activat / desactivat
Commutador de matar VPN: Activat / desactivat (desconnecta de forma instantània la vostra connexió a Internet si la VPN cau. Per què són una característica fantàstica per als usuaris de bittorrent.

Protecció de filtracions DNS: Una mesura addicional d’aturs-gap permet que totes les cerques de DNS (quan l’ordinador intenta trobar una pàgina web) passin pel túnel VPN en lloc d’exterior (es tracta d’un defecte de Windows i moltes VPN no ho corregeixen.) DNSLeakTest.com per obtenir més informació)

Protecció IPv6: Opcionalment, desactiveu l’ús del protocol IPv6 sobre la VPN per obtenir més seguretat.

Programari privat d’accés a Internet vs IPVanish

Configuració de la connexió d’accés a Internet privat

Configuració avançada de seguretat PIA
Podeu canviar manualment la força de xifrat del túnel de dades VPN fins a un xifrat de 256 bits Blowfish. També podeu ajustar el nivell de xifratge de l’autenticació de dades i el cop de mà de la clau RSA, fins a 4096 bits.

Configuració avançada de seguretat PIA vs IPVanish

Configuració avançada de seguretat

Conclusió del programari:
Tant PIA com IPVanish ofereixen característiques de programari impressionants, però nosaltres donem Accés a Internet privat a la vora per les seves funcions de seguretat d’avantguarda, que garanteixen que els usuaris poden romandre anònims fins i tot en cas de desconnexió VPN accidental. També agraïm la configuració manual del programari per ajustar la força de xifratge per obtenir més seguretat / velocitat segons les preferències de l’usuari.
Millor programari: accés a Internet privat (Feu clic per obtenir PIA per només 3,33 dòlars al mes)
Compra VPN

IPVanish vs Accés a Internet privat: seguretat i privadesa

Quan es tracta de seguretat i privadesa per als proveïdors de VPN, mirem els criteris següents: força de xifrat, política de registre, pagaments de Bitcoin, i funcions de seguretat addicionals. Mirem ràpidament com s’apilen cap a cap.

IPVanish
Absolutament sense registres VPN. Totalment anònim
La força de xifrat fins 256 bits
Bitcoin acceptat
Protecció de filtracions DNS incorporada
No hi ha cap commutador de matar VPN
Sense protecció IPv6
Torrents permesos
Firewall NAT gratuït inclòs
Accés a Internet privat:
Absolutament sense registres VPN. Totalment anònim
La força de xifrat fins 256 bits
Bitcoin acceptat
Protecció de filtracions DNS integrada
Commutador de matar VPN
Protecció IPv6
Torrents permesos
No tallafoc

Com veieu, tots dos PIA i IPVanish són proveïdors de VPN que no registren la vostra sessió. No guarden cap registre de VPN. Aquest és el nostre criteri principal per jutjar la seguretat / privadesa dels proveïdors VPN, i tots dos passen amb colors voladors.

Pel que fa a les altres funcions, ambdues VPN tenen encriptació similar i opcions de pagament anònimes. Pel que fa a les filtracions DNS, no hem detectat cap filtració mitjançant el programari d’IPVanish, tot i que no han integrat la protecció contra filtracions DNS, però encara donem l’avantatge de PIA..

Accés a Internet privat també ofereix un switch de commutació VPN (una gran característica de seguretat que mata automàticament la vostra connexió a Internet si la connexió VPN falla, garantint que la vostra adreça IP real no està exposada accidentalment a bittorrent o la web), així com a la protecció contra filtracions IPv6 ( un defecte conegut de Windows). Malauradament IPVanish no ofereix aquestes funcions.

Una zona on IPVanish destaca realment, en canvi, la inclusió de a Firewall gratuït de NAT amb el seu servei VPN. Aquesta és una característica rara i impressionant que només es troba en pocs proveïdors VPN. Ajuda a evitar que els hackers, bots o programari maliciós arribin al vostre ordinador a través del túnel VPN a partir de la vostra adreça IP anònima. Filtra les dades que pugen aigües amunt pel túnel VPN per assegurar-se que són les dades que vau sol·licitar i que no són una cosa maliciosa.

Conclusió:
IPVanish fa un cas impressionant amb el servei de tallafoc NAT gratuït, però el de PIA Commutador de Kill VPN, i Protecció de filtracions DNS a més de la força de xifrat ajustable, els proporciona una avantatge. Al final, només es descriuen quines són les funcions més importants per a vosaltres, ja que es pot afegir protecció contra filtracions DNS i funcionalitat de commutació mortal a qualsevol VPN amb programari gratuït de tercers, mentre que un tallafoc VPN no pot.
Millor seguretat: accés a Internet privat (per un nas)

Ubicacions del servidor i altres funcions

IPVanish
 • Més de 59 països amb servidors
 • 6 continents amb servidors
 • 100+ ciutats diferents
 • Rotació IP sense perdre la connexió VPN
 • No hi ha servidors de proxy gratuïts
Accés a Internet privat
 • 10 països amb servidors
 • 3 continents amb servidors
 • 17+ diferents ciutats
 • Sense rotació IP
 • Servidors de proxy gratuïts inclosos amb VPN

És evident, IPVanish té un avantatge massiu en el nombre d’ubicacions del servidor. De fet, són els proveïdors de VPN amb més ràpida expansió del món i només són dos HideMyAss VPN per al nombre total d’ubicacions del servidor. PIA, clarament, no pot competir en aquest front i es contenta de limitar-se a les ubicacions del servidor de 10 dels països més desitjats, inclosos Estats Units, Regne Unit, Canadà, Països Baixos, etc … Feu clic aquí per veure la llista completa d’ubicacions d’IPVanish i països!

Funció de rotació IP d’IPVanish permet el canvi programat de la vostra adreça IP assignada per VPN en un interval especificat per obtenir més seguretat. Es pot disminuir sense desconnectar de la VPN ni canviar els servidors. En el seu lloc, IPVanish simplement t’assigna un altre dels 14.000 IP que té en possessió mentre esteu connectats.

Accés a Internet privat ofereix una funció addicional que IPVanish no. Inclouen servidors de proxy gratuïts amb el seu paquet VPN. Això permet anonimitzar un programa o protocol específic en lloc de tota la connexió mitjançant la VPN. Fins i tot podeu utilitzar-los simultàniament, per exemple, connectant el vostre client torrent a través d’un servidor intermediari netherlands. Aquesta connexió existirà dins de la connexió VPN a un servidor dels EUA que protegeix tot el vostre equip. No està bé?

Millors servidors / funcions: 59 països són difícils de superar. IPVanish guanya de ben segur!

Prova de velocitat VPN: Accés privat a l’Internet vers IPVanish

Visió general:
Entrar-hi hauria de saber que pot ser que aquesta no sigui una lluita justa. IPVanish és l’únic proveïdor de VPN del món que controla la seva columna vertebral de dades de nivell 1. Això significa que IPVanish té accés directe a les autopistes de dades globals que van ser construïdes per la seva empresa matriu (Highwinds) en lloc de llogar accés a l’ample de banda i servidors com ho fan altres VPN. Això significa que l’única cosa que limita la velocitat d’IPVanish és la quantitat d’ample de banda que estan disposats a assignar al seu servei VPN, però es consideren àmpliament el proveïdor de VPN més ràpid del món. La majoria de les connexions a Internet propis dels seus clients no seran prou ràpidament per aprofitar al màxim tota la velocitat que ofereix IPVanish.

Factors que afecten els resultats de les proves de velocitat:
La velocitat que veuran els usuaris quan utilitzen una VPN es veu afectada per molts factors, com ara:

 • Carrega del servidor
 • Ubicació i distància del servidor
 • Amplada de banda del servidor
 • Intensitat de xifrat de la connexió VPN
 • Amplada de banda de la connexió a Internet normal dels usuaris (la nostra prova es va fer en una connexió de 50 Mbps)

Prova de velocitat IPVanish

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, EUA

IPVanish Speed ​​Test, Califòrnia

IPVanish California Speed ​​Test EUA

Test de velocitat IPVanish Canadà

IPVanish Toronto Speedtest Canadà

IPVanish Speed ​​Test, Països Baixos

Prova de velocitat IPVanish Netherlands

Prova de velocitat d’accés a Internet privat

Prova ràpida PIA NYC

Prova de velocitat d’accés a Internet privat Nova York, Estats Units

Prova de velocitat PIA a Califòrnia

PIA Speed ​​Test Califòrnia, EUA

prova de velocitat de canada vpn

PIA Speed ​​Test Toronto, Canadà

Accés a Internet privat Test de velocitat als Països Baixos

Prova de velocitat PIA als Països Baixos

Anàlisi de proves de velocitat:
Accés a Internet privat va tenir un rendiment admirable, tenint en compte que són un dels proveïdors de VPN més assequibles del món. Dit això, IPVanish els va superar a totes les ubicacions, en els mateixos casos gairebé duplica la velocitat de la PIA. Els proveïdors de VPN haurien de ser prou ràpids per a la transmissió de vídeo en alta definició entre continents o per descarregar torrents (sempre que la vostra connexió a Internet sigui prou ràpida), però si el que és més ràpid és important per a vostè, és millor obtenir IPVa&# 65279; nish, sobretot si sou connexió ISP a 25Mbps o més ràpid.
Guanyador: IPVanish

Preu i valor

Accés a Internet privat té 2 paquets vpn dignes de considerar (el pla de sis mesos és només uns dòlars més barat que el pla de dotze mesos i no s’ha de comprar mai. Tots els plans inclouen totes les funcions VPN i l’ample de banda i la transferència de dades il·limitada. El preu és:

 • 1 mes – 6,95 dòlars o
 • 1 any – 39,95 dòlars (3,33 USD / mes).

Aquest és un valor increïble pel que fa a mi, i gairebé inigualable per a qualsevol altre proveïdor VPN de primera qualitat. L’únic que s’acosta seria Proxy.sh.

IPVanish ofertes 3 paquets VPN incloses les mateixes funcions i servidors, l’única diferència és la durada de la subscripció:
1 mes – 10 dòlars
3 mesos – 26,99 dòlars
12 mesos – 77,99 dòlars
(6,50 $ / mes)

Els seus preus són molt similars als de HideMyAss, el seu competidor més proper quant a les ubicacions del servidor, però IPvanish els ha guanyat clarament amb la rapidesa, la facilitat del torrent i la seva nova política sense registres..
Oferta especial !!!! – A partir d’aquest escrit, podreu estalviar un 20% addicional en els vostres primers tres períodes de facturació (fins a un any)
Per reclamar l’oferta, feu clic a l’enllaç de l’oferta especial i espereu 30-60 segons abans d’escriure la informació a la pàgina de registre. Obtindreu una finestra emergent amb una oferta del 20%, feu clic a reclamar (no cal fer cap pas addicional) i, a continuació, registreu-vos. El nou preu serà 8 dòlars / mes o 62,39 dòlars / any.

Guanyador del millor preu: accés a Internet privat és un valor immillorable per als que tinguin un pressupost, però si els servidors addicionals o de velocitat o importància per a vosaltres, IPVanish és molt gran, sobretot amb la promoció del 20% de descompte.!

Resum i conclusions

IPVanish i Accés a Internet privat són dos dels millors proveïdors de VPN de tot el món, per la qual cosa esperàvem grans coses d’aquest partit de cap a cos i van estar al dia. Tots dos us serviran força bé per a activitats intensives de banda ampla com Transmissió de vídeo en alta definició amb Hulu o Netflix. La xarxa de dades de nivell 1 d’IPVanish us ha de proporcionar una mica més si creieu que ho necessiteu.

A les nostres proves, tots dos competidors es van igualar molt, destacant cadascun d’ells en algunes àrees:

IPVanish està realment impressionat amb la velocitat i el nombre d’ubicacions del servidor (120+ i comptar)

L’accés a Internet privat destaca per les seves funcions de seguretat addicionals (protecció contra mortalitat VPN i protecció contra filtres DNS), així com pel seu immillorable preu i servei de proxy inclosos de forma gratuïta.

Quina VPN heu de triar? Això realment es redueix a les vostres necessitats individuals, però aquí hi ha els nostres pensaments:

Heu de triar IPVanish si:
 • La velocitat és la vostra màxima prioritat
 • La vostra connexió a Internet és de 40Mbps+
 • Necessiteu accés a servidors VPN en molts països diferents
 • Voleu veure Hulu o Netflix des d’Àsia, Àfrica, Amèrica del Sud o Europa de l’Est

Obteniu IPVanish fins a 5,25 dòlars el mes

Heu de triar l’accés a Internet privat si:
 • Necessiteu la màxima seguretat / anonimat
 • El preu és molt important per a vostè
 • Algunes ubicacions del servidor són suficients sempre que estiguin als llocs adequats (EUA, Països Baixos, Regne Unit, Alemanya, Hong Kong)

Obteniu accés a Internet privat per només 3,33 dòlars al mes!

Articles relacionats que us poden resultar útils:
 • IPVanish VPN Review
 • Revisió d’accés a Internet privat
 • Guies de configuració del torrent
  • Com utilitzar Deluge de forma anònima
  • Com utilitzar uTorrent de forma anònima
  • Com utilitzar Vuze de forma anònima
  • Bittorrent anònim en 3 senzills passos

Comparacions VPN:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs ExpressVPN
 • Accés a Internet privat vs. Torguard
 • Accés a Internet privat vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (el millor proxy de Torrent)

Gràcies per llegir aquesta comparació VPN :-)

IPVanish

Visita el lloc

Política de reembossament del 100% de 7 dies

Accés a Internet privat

Visita el lloc

Política de reembossament del 100% de 7 dies
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map