Com pagar la vostra VPN de forma anònima (amb bitcoin o targetes de regal)

Com comprar servei VPN de forma anònima (pas a pas)

Si bé la majoria de la gent paga una VPN amb paypal o amb una targeta de crèdit, un petit percentatge de subscriptors VPN volen el màxim anonimat. Això inclou pagar una VPN de forma anònima. Si ets una d’aquestes persones (o creu que pot ser que sigui), aquesta guia és per a tu.


Et mostrarem:

 1. Per què pagar de forma anònima?
 2. Visió general dels mètodes de pagament anònims
 3. Com pagar de forma anònima amb BitCoin
 4. Com pagar de forma anònima amb les targetes de regal de la botiga
 5. Com amagar la vostra adreça IP en comprar una VPN

Per què pagar de forma anònima?

En general, els pagaments són la interacció menys anònima que teniu amb un proveïdor VPN. Els pagaments amb targeta de crèdit han de tenir mesures antifrau per verificar que el propietari real les està utilitzant. Això significa que heu d’indicar el vostre nom complet i la vostra adreça de facturació.

Tot i que aquesta informació s’emmagatzema generalment a l’empresa de processament de pagaments (no a la VPN), no deixa d’enllaçar-se amb el vostre compte per a futurs pagaments fàcils.

El mateix passa amb els pagaments amb pagament. El proveïdor de VPN no tindrà les vostres dades personals, però tindrà la vostra adreça de correu electrònic de pagaments per a futurs pagaments. Això només és un enllaç que podria permetre que el vostre compte VPN us pugui fer el seguiment personal.

He de pagar de forma anònima?

Resposta senzilla: Probablement no.

Resposta més llarga: En realitat, a menys que una agència governamental persegueixi, ningú no posarà a compte el vostre historial de pagaments VPN. A més, si utilitzeu un servei real de VPN que no es registra, no hi ha cap enllaç entre la vostra activitat VPN i el vostre compte VPN personal..

Això vol dir que fins i tot algú us ha enllaçat a un compte VPN específic, encara no sabria el que havíeu fet mentre esteu connectat a la VPN.

Dit això, estàs assumint que el proveïdor de VPN està sent completament honest sobre la seva política de registre. Si mantenien els registres en secret o els compartissin amb una altra empresa o agència, el vostre historial de VPN es podria rastrejar. Això no és probable, però és una possibilitat.

Així que qui hauria de pagar de forma anònima?

Si la seguretat personal / la seguretat / felicitat depèn de l’anonimat absolut, heu d’utilitzar el 100% d’un mètode de pagament anònim. Per exemple, si sou:

 • Periodista parlant contra un govern violent o perillós
 • Bufador de xiulades
 • Defensor de la veu lliure, o algú que escrigui / comenta qüestions controvertides (Política, avortament, etc.)

També si no cal dir que si intenteu ocultar la vostra activitat en línia d’un país o un govern, haureu de fer-ne un servei VPN de forma anònima.

Descàrregues de torrent: Probablement no cal pagar de forma anònima, sobretot si utilitzeu un servei VPN de registre zero com PIA. Per al 99,999% de la gent, no la trobarà necessària. Per descomptat, la privadesa addicional no és mai dolenta…

Desavantatges de pagar de forma anònima

No podeu configurar pagaments recurrents quan utilitzeu un mètode de pagament anònim. Heu de pagar manualment cada cop que es faci un pagament (no hi ha manera de facturar a algú amb bitcoin).

Per tant, si voleu pagar de forma anònima, us recomanem que trieu la durada de subscripció més llarga possible (normalment 1-2 anys).

Això us donarà uns avantatges:

 • Només hauràs de fer un pagament un cop cada any
 • Obtindreu el millor descompte (les VPN acostumen a descomptar moltes subscripcions més llargues. De vegades més del 50%)
 • Si pagueu mitjançant el mètode de la targeta de regal, pagareu un tipus de canvi més baix (targeta de regal $ > VPN $)

Visió general dels mètodes i mètodes de pagament anònims VPN

Per tal de pagar el vostre servei VPN de forma anònima, heu d’utilitzar un mètode de pagament indegut. Això significa que no hi ha cap enllaç entre vostè personalment i la forma de pagament que utilitzeu.

Els dos mètodes de pagament intracceables més populars són:

 1. Cryptocurrency (monedes digitals anònimes com Bitcoin, Litecoin, etc.)
 2. Guardeu targetes de regal (Pagueu amb targetes de regal de grans botigues com: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy, etc.)

Bitcoin és el mètode de pagament anònim més acceptat. Avui en dia, és acceptat per més del 50% dels proveïdors de VPN (i gairebé totes les VPN principals). Els pagaments de Bitcoin són extremadament anònims, però hi ha una mica de corba d’aprenentatge per comprar i intercanviar bitcoins.

Avantatges de pagar amb Bitcoin:

 • Forma de pagament anònima acceptada més habitualment
 • Tipus de canvi (efectiu > bitcoin & Bitcoin > efectiu) són propers al valor exacte, de manera que el cost de dòlars de l’anonimat és baix.

Targetes regal un nombre reduït de proveïdors VPN a excepció. És extremadament senzill i eficaç com a mètode de pagament anònim. Podeu anar a una botiga propera, comprar una targeta de regal amb efectiu i, a continuació, transferir digitalment el saldo de la targeta regal al proveïdor VPN.

A canvi, li donaran servei de VPN a un tipus de canvi fix (targeta de regal $ > Servei VPN $)

En general, el valor d’intercanvi d’una targeta de regal serà aproximadament un 20-25% inferior al valor real transferit de la targeta de regal. El fet que el vostre proveïdor VPN realment no pot gastar la targeta de regal, han de convertir-la en efectiu, cosa que significa vendre-la amb descompte.

Això també afegeix temps / dificultat al seu final, de manera que és just que rebin una mica de dòlars addicionals com a compensació per prestar el servei.

Avantatges de pagar amb targetes de regal:
 • Fàcil d’obtenir
 • Baixa tecnologia (sense corba d’aprenentatge)
 • Es pot comprar en efectiu
 • Extremadament anònim
Desavantatges:
 • Només l’accepten alguns proveïdors de VPN
 • Normalment paga la prima del preu del 20-30%

HOw per pagar una VPN amb Bitcoin

Mètodes de pagament IPVanish (inclòs Bitcoin)Mètodes de pagament d’IPVanish (Bitcoin inclòs)
La majoria dels serveis VPN principals accepten pagaments bitcoin. Només cal buscar el logotip de Bitcoin sota els “mètodes de pagament” del seu lloc web.

Els pagaments de Bitcoin requereixen 4 passos:

 1. Creeu un moneder Bitcoin
 2. Compra bitcoins
 3. Registreu-vos al servei VPN (amb pagaments bitcoin)
 4. Transferir bitcoins al proveïdor VPN

Hi ha un parell d’articles en línia que us guien fàcilment a través dels quatre passos. Aquí hi ha un parell de bons:

 • Guia dels compradors per primera vegada de Bitcoin
 • Comprant bitcoins (la versió més recent)
 • Com comprar bitcoins (Guia LocalBitcoin)

El millor tutorial que hem trobat és aquesta sèrie de vídeos pas a pas de LocalBitcoins (són una cartera de Bitcoin i un mercat d’intercanvis de Bitcoin, de manera que podeu emmagatzemar i comprar / vendre els vostres bitcoins al mateix lloc. També podeu comprar bitcoins localment amb caixa des de caixers automàtics (si hi ha disponibles) o fins i tot venedors individuals)

Configura el teu moneder bitcoin

Compra BitCoins

Pagament per la VPN

Un cop tingueu configurat un moneder bitcoin i bitcoins al compte (o accés a un intercanvi que us permet comprar-los), és efectiu pagar la vostra subscripció VPN..

A continuació, es mostra com funciona amb IPVanish VPN

Pas 1: aneu a seleccionar un pla VPN i trieu “Bitcoin” com a opció de pagament.

Imatge

Trieu un pla VPN

Paga la VPN amb la informació del primer pas de Bitcoin

Introduïu la informació del vostre compte (correu electrònic vàlid necessari per activar-lo)

Trieu bitcoin com a mètode de pagament

Trieu “Bitcoin” com a forma de pagament

Pas 2: envieu el pagament

Després de fer clic al botó d’enviament, es generarà automàticament una factura per a la transacció de bitcoin. El proveïdor VPN crearà una cartera única de bitcoin per rebre el pagament bitcoin. D’aquesta manera, saben quin compte / nom d’usuari VPN ha pagat pel seu servei.

La factura mostra la informació següent:

 • Cartera #
 • Preu en bitcoins (o fracció de bitcoins)
 • Codi QR per escanejar al telèfon (si teniu una aplicació mòbil de carteira Bitcoin)
 • Botó “Pagar amb Bitcoin”. (Funciona si el vostre navegador ha associat aquest tipus d’enllaç amb la cartera de bitcoin)

Imatge

Factura de Bitcoin: feu clic a “Paga amb Bitcoin” o bé pagueu la cartera # directament des de la vostra billetera.

Podeu fer clic a “Paga amb Bitcoin” o bé connectar-vos directament a la cartera de Bitcoin i enviar un pagament amb aquest import exacte a la identificació exacta de la cartera. Podeu copiar i enganxar l’adreça de la cartera (no cal escriure-la).

Confirmació de pagament

Haureu de rebre un correu electrònic del proveïdor VPN que confirmi la recepció del pagament Bitcoin. Això pot trigar des d’uns segons a un minut o dos. Aleshores, rebrà un correu electrònic d’activació del vostre compte VPN. Feu clic a l’enllaç Activació.

Això és. El vostre compte ara està pagat i activat. Podeu iniciar la sessió, descarregar el programari i connectar-vos immediatament a la xarxa VPN.
Visita IPVanish

Com pagar des de VPN amb targetes GIft

Hi ha algunes VPN que us permetran comerciar amb les targetes de regal de les botigues principals per al servei de VPN. No heu de enviar la targeta, només heu d’introduir el número d’identificació de la targeta i el saldo es transferirà electrònicament al servei VPN. La VPN cobrarà normalment un preu de compra per aquest servei (20-30%) perquè han de vendre les targetes de regal a menys del valor real per convertir-les en efectiu.

Primer, necessitareu una VPN que porti targetes de regal:

Serveis VPN que accepten pagaments anònims amb targeta de regal

 • Accés a Internet privat (Millor VPN de Torrent de 2014 i 2015)
 • IronSocket (Inclou el proxy gratuït de Socks5 i SmartDNS amb compra VPN)

El procés de pagament

A continuació, es mostra com funciona per pagar l’accés a Internet privat amb una targeta de regal:

Pas 1: Vés a privateinternetaccess.com

Pas 2: Desplaceu-vos per sota dels botons normals de “comprar vpn”. Busqueu això:

PIA amb opció de targeta de regal

Cerqueu l’opció “Pagar amb targeta de regal”

Feu clic al botó Obtenir accés VPN.

Després d’això, tindreu l’opció de seleccionar una marca de targeta de regal per comprovar el tipus de canvi o, fins i tot, comprar una targeta de regal en línia a l’instant si encara no teniu una targeta regal.

La millor opció és comprar una targeta de regal de 50 dòlars d’una empresa important com Walmart o Starbucks, que es pot bescanviar per 1 any d’accés a Internet privat (marcatge del 25% contra pagament amb targeta de crèdit)
A continuació, podeu consultar de forma immediata el saldo de la vostra targeta de regal i veure el temps que tindrà la vostra subscripció a VPN. (Si comproveu el vostre saldo no comprarà el paquet, així que si no us agrada el tipus de canvi no heu de realitzar el comerç).

Comproveu el saldo de la targeta regal

Comproveu el saldo de la targeta de regal (i consulteu el tipus de canvi)

Un cop estàs satisfet amb el preu de canvi i està preparat per pagar la teva subscripció a VPN, només cal prémer el botó “Pagar” per realitzar l’intercanvi. La transferència hauria de ser més o menys instantània i rebreu un correu electrònic de l’accés a Internet privat que confirmi la recepció del pagament i l’activació del compte.

A continuació, només heu de descarregar el programari i podeu connectar-vos immediatament al servidor que escolliu.
Registre’s per a accés a Internet privat

Com es pot afegir la vostra adreça IP en comprar una VPN

Gairebé totes les VPN registren informació important sobre transaccions (compres) al seu lloc web. Cal evitar un frau a la targeta de crèdit (cal assegurar-se que no pagueu amb una targeta robada). Una de les dades d’informació més freqüent és la vostra adreça IP.

Com a resultat, molts serveis VPN impediran als usuaris subscriure’s mentre es connecten a un altre servei VPN. També bloquegen les transaccions de proxies web populars. Per tant, la manera més senzilla d’amagar la vostra adreça IP és, en realitat, utilitzar una connexió a Internet pública com un hotspot wifi a una biblioteca o Starbucks.

Podeu utilitzar el vostre portàtil, tauleta o telèfon intel·ligent per registrar-vos en el servei de VPN, i la IP que apareix al registre de transaccions no us podeu trobar de nou (és una connexió a Internet pública, no a la vostra llar).

És una solució de baixa tecnologia però extremadament eficaç per a un accés VPN realment privat.

Resum i lectura posterior

Només per resumir:

 • Podeu pagar una VPN de forma anònima amb Bitcoins o Targetes Regals
 • Obteniu fàcilment una cartera bitcoin gratuïta i compreu bitcoins a localbitcoins.com
 • Amagueu la vostra adreça IP veritable a l’hora de comprar amb wifi públic
 • Assegureu-vos d’utilitzar una adreça de correu electrònic vàlida, perquè els comptes de VPN necessitaran confirmació d’activació

Una vegada pagat i activat el servei VPN, heu d’anar bé. Un cop finalitzi la vostra subscripció, només podeu enviar un altre pagament anònim del mateix compte (o crear un compte VPN nou si voleu)

A continuació, es mostren alguns articles i guies útils més útils…

Guies
Com utilitzar Vuze de forma anònima
Com utilitzar uTorrent de forma anònima
Com utilitzar Deluge de forma anònima
Com comprovar la vostra adreça IP de Torrent
Desbloca els llocs de torrent al Regne Unit
Opinions i comparacions VPN
Revisió d’accés a Internet privat
IPVanish Review
Torguard Review
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs Accés a Internet privat
Proxy vs VPN per torrenting
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map