Com utilitzar Tixati de forma anònima

Aquest article us mostrarà com utilitzar el client del torrent Tixati de forma anònima. Això s’aconseguirà principalment mitjançant l’ús d’una de les dues eines, una VPN o un servidor intermediari.

Us mostrarem que amaga la vostra adreça IP mentre descarregueu torrents amb TIXATI, cosa que farà que sigui molt difícil per a qualsevol persona rastrejar les vostres baixades en funció de la vostra adreça IP del torrent..

També aprendràs a xifrar fàcilment les càrregues i descàrregues de torrent que impedeixen que el vostre proveïdor d’Internet (ISP) sàpiga el que estàs baixant o bloquejant / accionant els torrents..

Com descarregar de forma anònima amb Tixati

Apreneu a utilitzar Tixati de forma anònima

Què entenem per Torrents “Anònims”

Hi ha dues maneres principals de controlar la vostra activitat de torrent Tixati:

 1. La vostra adreça IP és fàcilment visible per a tots els companys que comparteixen el mateix fitxer (cert per a tots els companys)
 2. El vostre ISP pot “arrabassar” el vostre trànsit i veure què descarregueu

Aquesta guia us mostrarà com ocultar la vostra adreça IP “real” i substituir-la per una IP “virtual”, que serà visible als companys torrents..

També aprendràs a xifrar els torrents, cosa que significa que fins i tot el vostre proveïdor d’Internet no pot veure el contingut del trànsit del vostre torrent ni registrar l’historial de descàrregues..

Això és el que us sembla a Tixati Peers…

Llista IP de parells Tixati

Podeu veure l’adreça IP de tots els companys que comparteixen el torrent

Tixati no només mostra l’adreça IP de cada parell, fins i tot es pot veure el país d’on provenen. Malauradament, aquesta és una característica necessària de la tecnologia de compartir fitxers p2p (cada pare ha de saber connectar-se a l’ordinador per pujar / descarregar el torrent).

Però podem arreglar aquesta filtració de privadesa engegar tot el trànsit de torrent a través d’un servidor de tercers, de manera que tots els companys només veuran la IP d’aquest servidor, no el nostre propi ordinador. Ho farem amb un servei VPN i / o proxy, però primer, una nota de seguretat important…

Consideracions especials de seguretat per a TIXATI

Tixati, com la resta de grans clients de torrent, té suport proxy integrat (1 de 2 mètodes que es poden utilitzar per ocultar la vostra adreça IP de Tixati).

El problema és que Tixati només admet connexions TCP a través del servidor intermediari. Els enllaços d’imants i DHT utilitzen protocols UDP (en lloc de TCP). El problema és que totes les connexions no admeses s’encarregaran fora del túnel del proxy, que podria provocar que la vostra adreça IP s’exposi.

Hi ha 3 solucions a aquest problema:

 1. Desactiveu les connexions de seguiment de DHT ‘i UDP a les opcions Tixati (però això pot evitar que els enllaços dels imants funcionin).
 2. Utilitzeu una VPN (amb proxy o sense). Si feu servir tots dos, els companys veuran la vostra IP de VPN (encara anònima)
 3. Utilitzeu un altre client de torrent amb millor suport per proxy

No et preocupis massa, però, si t’encanta Tixati, només assegureu-vos d’utilitzar l’opció VPN. Aleshores, no sereu afectats per filtracions de proxy. Aquesta guia utilitzarà un servei VPN que també inclou servei de proxy, de manera que teniu opcions.

Si esteu interessats en l’opció # 3, tenim guies de torrent anònimes per a:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Enfonsament
 • qBittorrent

El servei VPN / Proxy que fem servir per aquest tutorial

Imatge

Descarrega ara

Accés a Internet privat és un fantàstic servei VPN / Proxy per torrents, i van rebre el nom de servei de VPN de torrent # 1 per al 2014, 2015 & 2016.

Per què escollim Accés a Internet privat

 • Registres zero. Cap. Període
 • Extremament agradable per al torrent. Torrents permesos a tots els servidors
 • Inclou servei de proxy SOCKS5 amb registre zero (sense càrrec addicional)
 • Funciona amb tots els clients del torrent
 • velocitat / amplada de banda il·limitada
 • Preu baix: comença només 3,33 dòlars el mes

Seccions TUtorials

Aquests són els passos / opcions que recollirem en aquest tutorial. No dubteu en saltar-vos endavant (per exemple, si escolliu l’opció VPN, podeu saltar la secció de proxy a menys que vulgueu utilitzar-les totes dues juntes).

 1. Configuració VPN (Opció # 1. Opció més fàcil i la que recomanem)
 2. Configuració del servidor intermediari (Opció # 2. Us recomanem que utilitzeu també la VPN per mantenir DHT i evitar fuites IP).
 3. Verifiqueu la vostra IP “virtual” – Comproveu que el vostre proxy / VPN funcioni i que la vostra IP de Tixati hagi canviat

Configuració VPN Tixati (Opció # 1)

Fer servir Tixati amb una VPN és molt fàcil. La VPN canviarà la vostra adreça IP i afegirà un xifrat AES extremadament fort de 128 o 256 bits (depenent de la configuració de les vostres VPN) que farà que el trànsit d’Internet sigui impossible de llegir per part de qualsevol que ho intercepteu (com el proveïdor d’Internet).

Us recomanem que utilitzeu Accés a Internet privat com a proveïdor de VPN, però també podeu triar entre aquestes VPN que no es registren i que permeten endurir-se.

Si utilitzeu una VPN no us cal canviar cap configuració dins de Tixati, el programari VPN fa de tot.

Pas 1: descarregueu i instal·leu el programari VPN

Un cop us registreu a PIA, se us enviarà per correu electrònic les dades d’inici de sessió / contrasenya i un enllaç per descarregar el seu programari VPN (Windows, Mac, iOS i Android).

A continuació, simplement descarregueu i instal·leu el programari.

Pas 2: escolliu la configuració ideal de VPN

Escollim la configuració de VPN ideal per torrenting. Volem 3 coses:

 1. Una ubicació del servidor Torrent-friendly
 2. Tanta velocitat com sigui possible (ubicació del servidor més ràpida i xifratge més lleuger)
 3. Activa l’interruptor de matança (evita les fuites IP si la VPN es desconnecta)

Obriu la configuració PIA i aneu a la configuració “avançada”

1. Per obrir la configuració de PIA, feu clic amb el botó dret a la icona de la safata del sistema PIA i, a continuació, desplaceu-vos cap a la llista del servidor fins que veieu l’opció “configuració”. Feu clic a ella per obrir el menú de configuració de PIA.

Imatge

Pas 1: accediu a la configuració de la icona de la safata

2. Introduïu el vostre nom d’usuari / contrasenya i feu clic al botó “Avançat”

Imatge

Pas 2: introduïu els detalls d’inici de sessió i, a continuació, feu clic a “Avançat”

3. Feu que la configuració coincideixi amb la que es mostra. Això és el que signifiquen:

 • Tipus de connexió: UDP (UDP és més ràpid que les connexions TCP i és millor per als torrents)
 • Reenviament de ports: Cap (PF no és necessari perquè tot el trànsit del torrent s’encarrega mitjançant VPN directament al vostre ordinador)
 • Commutador de Kill VPN: Mata instantàniament tot el trànsit a Internet si cau la VPN. Evita que Tixati pugui filtrar una adreça IP real
 • Protecció de filtracions DNS: Assegureu-vos que el vostre ISP no pot veure quins llocs web visiteu
 • Protecció de filtracions IPv6: Assegureu-vos que Tixati no pugui filtrar la vostra adreça IPv6 a companys (a diferència de IPv4)

Imatge

Pas 3: configuració PIA òptima

4. Paràmetres de xifratge: PIA us permet triar quines són les configuracions de xifratge. La seva configuració predeterminada és probablement òptima per a torrents. Utilitzen xifratge AES de 128 bits (combinació ideal de velocitat i seguretat).

Pas 3: connecteu-vos a un servidor VPN que serveix per torrents

PIA permet torrents a tots els servidors, però en alguns servidors realment reintegraran el trànsit p2p (no un altre trànsit) mitjançant un segon servidor VPN. Això fa que els usuaris de torrent siguin més segurs, però també retardarà el trànsit p2p si utilitzeu un dels servidors que es redireccionen..

Les ubicacions del servidor recomanem:

 • Suïssa
 • Països Baixos
 • Canadà
 • Alemanya
 • Romania
 • Mèxic

Per connectar-vos a un servidor, només cal que feu clic amb el botó dret a la icona de la safata PIA i escolliu la ubicació del servidor de la llista que apareix. Un cop connectat, la icona es tornarà verda tal com es mostra:

Imatge

Pas # 4: verifiqueu la vostra nova adreça IP i després obriu Tixati

Podem verificar ràpidament la nostra adreça IP virtual mitjançant una eina com ara iplocation.net

Això us mostrarà que la vostra connexió VPN està establerta correctament. Ara podeu obrir Tixati i continuar al pas de verificació de torrent-ip (al final d’aquest tutorial) o simplement utilitzar aquesta guia: Com consultar la vostra IP torrent

PIA IPlocation Països Baixos

Dades d’IPLocation.net després de connectar-vos al servidor dels Països Baixos

Configuració del proxy Tixati SOCKS5 (opció # 2)

Només un recordatori, si utilitzeu l’opció Proxy, voldreu utilitzar-la a més de la VPN (canvieu la vostra IP dues vegades) o desactivareu els seguidors DHT i UDP (per evitar filtracions d’UDP).

El primer pas serà obtenir les nostres credencials d’inici de sessió del proxy de SOCKS5 des de PIA (diferents de la vostra sessió de sessió / contrasenya VPN). Podeu registrar-vos per accedir a Internet privat aquí (si encara no ho heu fet).

Pas 1: genereu una sessió d’entrada / contrasenya per al servidor intermediari SOCKS

L’accés a Internet privat us permet accedir completament a un servidor intermediari sense registre de gran amplada de banda basat als Països Baixos. No utilitza la clau d’inici de sessió / contrasenya com ho fa el vostre compte VPN (per motius de seguretat), així que heu de generar credencials independents.

1. Inicieu la sessió al tauler de comptes (al lloc web)
2. Desplaceu-vos cap avall fins que veieu la secció “Nom d’usuari / Contrasenya PPTP / L2TP / SOCKS”
3. Feu clic a “Regenera nom d’usuari i contrasenya”.
4. Mantingueu la finestra oberta perquè pugueu copiar-la&enganxeu el vostre nom d’usuari / contrasenya de SOCKS en un pas futur

Imatge

Assegureu-vos de generar un nom d’usuari / contrasenya del proxy al tauler de compte PIA

Pas 2: configureu la configuració del servidor intermediari Tixati

1. Obriu la configuració de Tiaxi i aneu a: Configuració > Xarxa > Proxy
2. Trieu “SOCKS5” com a tipus de proxy
3. Marqueu la casella “Utilitzeu el servidor intermediari per resoldre noms”
4. Introduïu l’adreça del servidor intermediari i els detalls d’inici de sessió de la manera següent:

Adreça: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080
Iniciar Sessió: El nom d’usuari del proxy que heu generat al pas 1
Contrasenya: La vostra contrasenya del proxy des del pas 1

en acabar, quedarà així (també tingueu en compte l’avís de seguretat del proxy de Tixati)

Configuració del servidor intermediari Tixati

Assegureu-vos que la vostra configuració del servidor intermediari sembli així (utilitzeu la vostra sessió d’inici de sessió / contrasenya)

Pas # 3: Configuració de seguretat addicional (si només utilitzeu servidor intermediari sense VPN)

En aquest pas, desactivarem totes les connexions que requereixen transport UDP (no és compatible amb el servidor intermediari de Tixati), així com desactivarem IPv6 (d’una altra manera que la seva IP podria filtrar). Opcionalment també podeu afegir xifratge per prevenir l’acceleració / supervisió del proveïdor d’internet (però forçar el xifrat reduirà el nombre de companys disponibles).

1. Anar a Configuració > Xarxa > Connexions
2. Obliga els companys a utilitzar només TCP (canvia la configuració que es mostra a continuació)

Tixati obliga els companys a utilitzar TCP

Assegureu-vos que els companys utilitzin només TCP

3. Bloqueu IPv6 per evitar filtracions IPv6 de la vostra IP real

Eviteu les fuites Tixati IPv6

Utilitzeu només IPv4 (bloc IPv6)

4. Si voleu, afegiu xifratge. Hi ha dues opcions:
a) Utilitzeu xifratge quan estigui disponible (no redueix els companys, però no totes les connexions seran xifrades)
b) Xifrar força (redueix parells però utilitza el xifrat del 100%)

Només heu d’utilitzar la configuració que es mostra a continuació basada en el mode de xifrat preferit…

Xifrat Tixati (mode opcional)

Mode de xifratge “opcional”

Xifrat Tixati (forçat)

Mode de forçament de xifrat al 100%

5. Desactiveu els seguidors UDP (aneu a la secció) Configuració > Transferències > Seguidors)
6. Deseleccioneu “Permet connexions del seguidor d’UDP”

Desactiva els seguidors UDP

Desactiva els seguidors UDP

Enhorabona, la configuració del servidor intermediari està totalment configurada. Ara només assegureu-vos de provar la vostra adreça IP del torrent (per assegurar-vos que el proxy funciona correctament per ocultar la vostra adreça IP).

Com verificar la vostra nova adreça IP de Torrent

Volem assegurar-nos que els companys vegin la vostra nova adreça IP “virtual” assignada pel VPN / Proxy que utilitzeu, i no la vostra adreça IP “real”..

Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Aneu a checkmytorrentip.upcoil.com
2 Feu clic al botó “Afegeix aquest enllaç d’imants” i obriu-lo a Tixati
3. La pàgina web s’ha d’actualitzar per mostrar l’adreça IP que detecta de Tixati (que es mostra a continuació)

Imatge

Podeu verificar fàcilment que la vostra adreça IP del torrent sigui diferent de la vostra adreça IP del navegador web (estàvem utilitzant l’opció del servidor intermediari SOCKS per a aquesta prova). Si utilitzeu una VPN, la vostra IP del navegador i la vostra IP de torrent seran idèntiques, però haurien de ser diferents de la vostra IP real (quan la VPN estigui desactivada).

4. També podeu comprovar la vostra IP de torrent des de dins de Tixati. Feu clic al torrent de seguiment i aneu a la pestanya “Seguidors”:
5. Veureu un missatge d’error com: “El seguiment ha fallat amb la raó: la IP és xxx.yyy.zzz.aa”

Imatge

Comproveu la vostra adreça IP a la pestanya “Seguidors” a Tixati

Moltes felicitats, ja estàs configurat i els torrents haurien de ser molt anònims. Per obtenir més maneres de verificar la vostra adreça IP del torrent, consulteu la nostra guia.

Resum & Recursos addicionals

Si heu seguit tots els passos d’aquesta guia, els vostres torrents Tixati haurien de ser molt anònims. El TCP només per al problema de proxy amb Tixati és molest, de manera que val la pena considerar un altre client torrent si us agrada l’opció de proxy (els proxies solen ser més ràpids que una VPN).

A continuació, es mostren alguns recursos, consells i articles addicionals que us poden resultar útils:

Guies

Com utilitzar uTorrent de forma anònima
Com utilitzar Vuze de forma anònima
Com utilitzar qBittorrent de forma anònima
Com pagar una VPN amb Bitcoin
Com xifrar els seus torrents
Torrenting amb accés privat a Internet

Articles / ressenyes / comparacions

VPN vs. proxy (que és millor per a torrents)
Revisió d’accés a Internet privat
Accés Internet a IPVanish vs.
Accés a Internet privat vs. Torguard
Per què Peerblock no funciona

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me