Com xifrar els torrents (per a millors velocitats i privacitat)

Encriptació de torrent 101

Què és el xifrat del torrent? Necessiteu xifrar els vostres torrents? Quin és el benefici i quin és el millor mètode per xifrar els torrents?


Si abans heu tingut aquests pensaments (o similars), no esteu sols. El xifrat de torrent és una de les tècniques de torrenting més potents (i menys enteses). L’ús del xifrat ha augmentat de forma espectacular i tots els principals clients bittorrent ara ofereixen alguna forma de xifrat.

Aquesta guia us mostrarà que us ensenyarà:

 1. Què és el xifrat del torrent i per què és important
 2. Per què utilitzar el xifrat integrat del programari torrent NO és la millor opció
 3. Com utilitzar el vostre xifratge integrat (el mètode gratuït)
 4. Com utilitzar una VPN per xifrar el torrent més fort & mantenir el 100% dels companys

A punt? Anem a fer-ho.

Què és el xifrat

Feu servir xifratge al web cada dia, encara que potser no us n’adoneu. Cada vegada que visiteu el lloc web de la vostra empresa bancària o de targeta de crèdit o feu una compra a amazon; el vostre navegador web utilitza el xifrat. El xifratge impedeix a tercers llegir les dades transferides.

D’aquesta manera s’evita el robatori d’identitat quan s’envien dades sensibles a Internet com ara números de targeta de crèdit, adreces i contrasenyes.

Sense xifratge, qualsevol persona que comparteix la mateixa xarxa pot llegir el vostre flux de dades complet (penseu en les xarxes wifi públiques). A més, el vostre ISP (proveïdor d’internet) pot utilitzar la inspecció profunda de paquets per llegir totes les dades transferides, supervisar les descàrregues i enregistrar l’historial web..

El xifratge arrossega / protegeix les dades que envieu, de manera que només el lloc web / servidor amb qui us comuniqueu pot llegir-lo.

Per què xifrar els seus torrents

Només necessiteu dues paraules per explicar per què heu de xifrar el trànsit de torrent:

 1. Velocitat
 2. Privacitat


Velocitat:
Aquest informe global trimestral d’internet va trobar que el 2014 és el primer usuari d’ample de banda amunt a Amèrica del Nord el 2014, per davant de grans empreses com Youtube, Netflix i Skype. Per tant, no hauria de sorprendre que molts dels principals ISP optin per accelerar (baixar) les càrregues i descàrregues de torrent.

Per tal d’accelerar un programari / servei específic, el vostre ISP ha de poder llegir el vostre trànsit i separar-lo d’altres usos no controlats. El xifratge impedeix que el vostre ISP ho faci. Per obtenir més informació, consulteu la nostra guia completa sobre l’acceleració del torrent.

Privacitat: De manera predeterminada, les descàrregues de torrent no estan totalment xifrades. Això vol dir que el vostre ISP pot veure exactament els fitxers que esteu sembrant / baixant i la quantitat de dades que transferiu a través de bittorrent. L’ús adequat del xifrat impedirà que el vostre ISP controli les vostres descàrregues.

2 opcions de xifratge: VPN vs. Built-in

Tots els clients de torrent d’escriptori ara tenen un xifrat integrat opcional, però aquest mètode té les seves limitacions i reduirà dràsticament la disponibilitat (i velocitats) dels companys. Una millor alternativa és utilitzar una eina anomenada VPN (Xarxa virtual privada). Una VPN proporciona un xifrat encara més fort, no reduirà el nombre de companys disponibles i té el benefici addicional d’ocultar la vostra adreça IP en eixams de torrent..

Opció de xifratge integrat

Aquest és un mètode de xifrat completament gratuït que permetrà xifrar la transferència de dades entre altres companys, sempre que tinguin habilitat el xifratge.

Si el parell no té el xifratge activat, en funció de la vostra configuració:

 1. Les vostres dades es descarregaran sense xifrar
 2. No podreu descarregar-vos d’aquest company (si feu servir el mode de xifratge forçat)

Configuració de xifrat de uTorrent

Configuració de xifrat de uTorrent

Per garantir el xifratge a temps complet mitjançant el mètode integrat, el mode de xifratge s’ha de definir a “Forçat” (o l’equivalent al vostre propi programari de torrent, que discutirem a la configuració pas a pas més endavant). L’inconvenient d’això és que només podreu connectar-vos a companys que també tinguin habilitada el xifrat. Això pot reduir un 95% els companys disponibles.

Nota important: Amb aquest mètode, només xifrarà les descàrregues de torrent. No xifrarà la vostra navegació web ni amagarà el fet que aneu visitant llocs web de torrent. Tampoc xifrarà la descàrrega del fitxer .torrent inicial del web, només la transferència dels fitxers subjacents. Aquest mètode tampoc no amaga l’adreça IP del torrent.

Opció de xifrat VPN

Utilitzar una VPN per ocultar l’activitat del torrent és molt senzill. Requereix 4 passos:

 1. subscriviu-vos a un servei vpn que pot ser torrent
 2. descarregueu el programari VPN
 3. Connecteu-vos a la ubicació del servidor VPN que trieu (només amb un clic de ratolí)
 4. Baixeu els torrents de manera anònima.

Això és!

Connexió al servidor VPN

Pantalla de selecció del servidor IPVanish VPN

L’ús d’una VPN us oferirà múltiples avantatges quan descarregueu torrents. Els veurem a la següent secció…

Per què una VPN és la millor opció de xifrat

L’ús d’una VPN té 3 avantatges diferents respecte l’ús de l’encriptació integrada del vostre client torrent.

 1. El xifratge VPN és MOLT més fort
 2. Si utilitzeu una VPN no reduireu el nombre de companys disponibles
 3. Una VPN també amagarà la vostra adreça IP real als torrents (fent que les descàrregues siguin anònimes / difícils de rastrejar)

Força de xifrat

L’opció de xifratge integrada utilitza generalment una potència de xifrat de 64 bits. Per contra, les millors VPN de torrent utilitzen el xifrat OpenVPN de 256 bits.

Pot ser que això no sembli una diferència (només sembla 4x), però a causa de la forma en què funciona la matemàtica del xifrat, el xifrat de 256 bits és realment 2 ^ 192 vegades més fort (això és 2 a la potència de 192. Això és una nombre molt gran).

Aquesta és la diferència entre el xifratge que es pot trencar fàcilment mitjançant atacs de força bruta i l’ús del xifrat de 256 bits, que és la mateixa força que utilitzen els militars dels Estats Units per a comunicacions de primer secret. (Per comparació, el govern dels EUA només utilitza xifrat de 128 bits per a la comunicació general). És a dir, el xifrat de 256 bits és extremadament fort.

Disponibilitat entre iguals

Perquè el xifratge del vostre client torrent funcioni, els companys als quals us connecteu també han de tenir el xifratge habilitat. Una VPN no té aquestes restriccions. Com que el servidor VPN xifra tot el flux de dades (independentment de la configuració de xifrat entre iguals), obteniu una disponibilitat de 100% (i velocitats més ràpides) sense arriscar mai una connexió no xifrada..

Adreça IP anònima (protegir la vostra identitat)

No equivoqueu, una adreça IP anònima és el major benefici d’utilitzar una VPN.

Quan descarregueu un torrent, la vostra adreça IP (que pot identificar la vostra connexió a Internet única) és visible públicament per a tots els altres companys en aquest eixam de torrent..

Imatge

Llista de pares d’un torrent de Linux

Molta gent no s’adona que la majoria de control del torrent es fa registrant adreces IP en eixams de torrent, no el vostre ISP que supervisa el vostre trànsit. Llocs com Scaneye mantenen una descàrrega de bases de dades dels torrents de cada adreça IP que han supervisat.

Si utilitzeu una VPN sense registre, l’adreça IP que apareix als eixams del torrent serà la que pertany al servei VPN. Si l’empresa VPN no conté cap registre (com aquest), la vostra adreça IP del torrent no es pot remuntar a la vostra IP real.

3 grans VPNs sense registre

 • IPVanish (VPN més ràpida que hem provat)
 • Amagar.me (inclou servei de proxy VPN i SOCKS. Pla gratuït disponible limitat)
 • Torguard (Un dels VPNs més antics que no registren el servei als usuaris de torrent)

Com calcular el xifrat de torrent incorporat (opció gratuïta)

Bé, ara us mostrarem pas a pas com habilitar el xifrat del vostre client de torrent favorit. Aquesta és una característica integrada a tots els clients principals del torrent.

Recordeu que l’ús de xifratge al vostre client torrent té les limitacions següents:
Podeu tenir una connexió 100% xifrada o una disponibilitat de 100% entre iguals. No podeu tenir els dos. Si utilitzeu xifratge forçat (a temps complet), es reduirà el nombre de companys disponibles.

Modes de xifrat

Cada client torrent utilitza la seva pròpia terminologia / configuració a l’hora d’activar el xifrat. No importa quines paraules utilitzin tanmateix, Només hi ha tres modes de xifrat primari:

 • Xifratge desactivat (sense xifratge)
 • Xifrat opcional (Utilitzarà el xifrat amb els companys que l’han habilitat, però també es connectarà a companys no xifrats)
 • Xifratge forçat (només es connecta als companys amb xifratge. Descàrregues xifrades al 100%)

Molt bé, anem a xifrar-nos. Els clients torrent estan ordenats alfabèticament.

Deluge: configuració de xifrat

Pas 1: Obriu el menú de preferències anant a Edita > Preferències (o premeu Ctrl + P)
Pas 2: Seleccioneu “Xarxa” a la pestanya de les categories de l’esquerra del menú de preferències

Veureu una finestra que sembla una cosa així:

Imatge

Tingueu en compte la secció “Xifrat” a la part inferior de la finestra. La configuració que escollirem dependrà de les vostres preferències i de la tolerància al risc.

Aquí teniu la configuració de cada mode:

# 1: Xifrat desactivat (no recomanat)

Conjunt Entrant i Sortida a: “Desactivat”

# 2: Xifrat opcional (utilitza el xifratge disponible)

Aquest mode utilitzarà l’opció de xifrat més forta disponible. Tindreu accés a tots els companys, però no totes les connexions seran xifrades.

La vostra configuració hauria de ser exactament així –>

Xifratge del diluvi (mode opcional)

Xifrat opcional (100% parells disponibles)

# 3: Encriptació 100% (només es descarrega de connexions xifrades)

Aquest és el mode més segur (i ajudarà a prevenir l’acceleració del torrent), però només podreu descarregar des d’un petit% del total d’equips.

Sempre que descarregueu torrents ben plantats, la velocitat ha de ser bona.

Configuració de xifrat obligat

Xifratge Forçat (100% més tranquil xifrat)

uTorrent: Configuració de xifrat

Pas 1: Des del menú uTorrent aneu a Opcions > Preferències (O premeu “Ctrl + P”)
Pas 3: Vés a la pestanya “Bittorrent” del menú de l’esquerra

Hauríeu de veure alguna cosa així:

Menú de configuració de xifrat uTorrent

Configuració de xifrat (Opcions) > Preferències > Bittorrent)

Canviarem la configuració a sota de “Xifrat del protocol” secció a la part inferior. Aquí teniu la configuració de cadascun dels 3 modes de xifratge:

Desactivat

Configureu Sortida a Desactivat com es mostra a la imatge de dalt.

Xifrat opcional

La configuració hauria de semblar exactament així:

xifrat Opcional uTorrent

Encriptació uTorrent (Mode Opcional)

Xifratge forçat (xifrat al 100%)

Aquest mode només es connectarà a companys amb el xifratge activat. La configuració ha de ser:

xifrat de uTorrent

Encriptació uTorrent (mode forçat)

Vuze: configuració de xifrat

Per ajustar la configuració de xifratge a Vuze, heu d’estar en mode d’usuari “Avançat”. Per això, aneu a:
Eines > Opcions > Mode

A continuació, canvieu el mode de coneixements d’usuari a: “Avançat”

Mode d'usuari avançat Vuze

Configureu el mode d’usuari a “Avançat” (Eines > Opcions > Mode)

A continuació, encara a la pantalla d’Opcions, anem a tocar el TOGGLE a l’esquerra de “Connexió” exposar el “Xifrat del transport”Configuració…

Imatge

Aquí teniu la configuració òptima per a cadascun dels 3 modes:

Xifratge desactivat

Desmarqueu la casella “Requereix transport xifrat”. Totes les opcions que hi ha a continuació haurien de quedar en gris (com en la imatge de dalt)

Xifrat opcional

Per habilitar el xifrat opcional (no obligat) en vuze, bàsicament activeu el xifratge obligatori, però deseneu opcions de reserva en cas que el parell no permeti connexions xifrades..

La vostra configuració ha de ser:

Mode de xifratge

Configuració de xifrat “opcional”

Xifratge Forçat (transferència xifrada al 100%)

Aquest és el mode més segur i serà la millor defensa contra l’acceleració del torrent ISP. Hi ha menys parells disponibles (per la qual cosa és millor que utilitzis una VPN que protegeix els torrents)

La vostra configuració ha de ser:

Encriptació forçada de Vuze: configuració recomanada

Configuració de xifratge “forçat” de Vuze

Bàsicament, “cal un transport xifrat” sense permetre cap opció de retard. Això obligarà Vuze a connectar-se només a companys amb l’encriptació habilitada.

Resum i altres articles útils

Esperem que ara les descàrregues de torrent estiguin totalment xifrades, utilitzant una VPN o el xifrat del transport integrat..

Aquí teniu el que hem après fins ara:

 1. Què és el xifrat i per què és útil (Suggeriment: prevenir l’acceleració / control de les descàrregues de torrent)
 2. Per què una VPN és la millor eina de xifrat (Encriptació molt més forta + sense pèrdua de parells + adreça IP anònima)
 3. Com utilitzar el xifratge integrat per al vostre client de torrent favorit (qualsevol xifratge és millor que cap)

A continuació, es detallen alguns articles que us ajudaran en el vostre viatge cap a torrents completament anònims:

Guia

Com utilitzar uTorrent de forma anònima (configuració VPN / Proxy)
Com utilitzar anònimament Vuze (configuració VPN / Proxy)
Com utilitzar Deluge de forma anònima
VPN vs servidor intermediari. Quina amaga millor els torrents?

Crítics / Articles

Les millors VPN de Torrent (per a descàrregues anònimes)
Revisió d’accés a Internet privat (millor VPN barata)
IPVanish Review (vpn més ràpid que no registra)
Accés a Internet privat vs IPVanish

Moltes gràcies per llegir, espero que aquest article sigui de gran ajuda! Compartiu-la amb amics o seguidors mitjançant la barra de compartir a l’esquerra. Feliç torrent!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map