Comparació IPVanish vs ExpressVPN: velocitat / registres / torrents

Comparació IPVanish vs. ExpressVPN 2018

IPVanish i ExpressVPN ambdues afirmen ser la VPN més ràpida del món. Però quina potència VPN té realment les proves ràpides per demostrar-ho?

Hem comparat IPVanish vs ExpressVPN amb les funcions que més importen als usuaris torrents.

Hem comparat:

 • Programari
 • Política de privadesa / registre
 • Velocitat
 • i per descomptat, preu. Sabem que tothom estima un VPN bo i barat.

IPVanish vs. ExpressVPN: Resum

IPVanish

Imatge

Lloc web: IPVanish.com
Revisió: IPVanish 2016 Review w

/ proves ràpides

 • Amb seu als EUA
 • Sense registres. Període. (
  Obteniu més informació sobre els registres de VPN
  )
 • No s’inclou el proxy
 • Xifrat de 256 bits (personalitzable)
 • Kill-switch inclòs (prevenció de fuites IP)
 • Torrents permesos a tots els servidors
 • Preu mensual: 10,00 dòlars
 • Millor oferta: 6,49 dòlars / mes&# 65279;&# 65279; (Pla d’un any)

ExpressVPN

Imatge

Lloc web:Expressvpn.com
Revisió: Pròximament…

 • Amb seu a les Illes Verges Britàniques
 • No hi ha registres d’activitats. Alguns registres de connexió (sense registres IP)
 • No s’inclou el proxy
 • Xifrat de 256 bits
 • Inclou Kill-Switch
 • Torrents en servidors específics
 • Preu mensual: 12,95 dòlars
 • Millor oferta: 8,32 dòlars el mes (pla d’un any)
Funcions IPVanish preferides
IPVanish és extremadament ràpid. Més ràpid que totes les altres VPN que hem provat en aquest lloc. Si teniu una connexió d’ample de banda elevat (20 Mbps +), com a mínim, heu d’intentar IPVanish.

El seu nou programari V3 (Windows, Mac, iOS, Android) inclou tones de noves funcions com: mode Stealth, Split Tunneling, Kill-switch i selecció de servidor “Smart”..

IPVanish també ofereix privadesa d’alt nivell, amb la seva garantia “Zero-Log”.
Consulteu totes les nostres VPN que no es registren

Les nostres funcions favorites ExpressVPN:
ExpressVPN és un servei VPN premium (amb preus premium).

Llegiu: La nostra guia de torrent ExpressVPN

ExpressVPN destaca molt entre la multitud quan es tracta del seu programari, que té una bonica interfície d’usuari i funcions innovadores com una llista personalitzada de “servidors preferits”.

El preu relativament elevat ExpressVPN significa que poden permetre més amplada de banda del servidor per usuari, de manera que les velocitats són excel·lents.

Temes de comparació

Comparem ExpressVPN i IPVanish cap a cap en cadascun dels temes següents. Feu clic a l’enllaç per saltar cap endavant a qualsevol secció d’aquesta comparació.

 1. Seguretat
 2. Política de privadesa / registre
 3. Programari / Funcions
 4. Velocitat
 5. Funcionalitat del torrent i funcions del torrent
 6. Preu
 7. Política de devolució

Seguretat

Xifrat

IPVanish i ExpressVPN ambdues ofereixen xifrat de 256 bits (l’estàndard d’alta seguretat de la indústria).

Tots dos proveïdors implementen Perfect Forward Secrecy, cosa que significa que cada sessió VPN utilitza una clau de xifrat única (bona).

El programari d’IPVanish us permet triar tres protocols VPN (OpenVPN, PPTP i L2TP). També afegeixen un protocol “Stealth” si activeu el mode “Scramble” a les opcions del programari.

ExpressVPN afegeix el protocol SSTP a més dels 3 esmentats anteriorment (4 protocols totals). SSTP també pot funcionar com a protocol “Stealth” per passar per tallafocs bloquejats per VPN.

Configuració de seguretat IPVanish al seu programari. Inclou protecció contra filtracions DNS i interruptor de matança.

IPVanish us ofereix la tria de tres protocols VPN, a més de funcions de seguretat com la protecció contra filtracions DNS i un interruptor per evitar filtracions IP.

Altres funcions de seguretat
Ambdós IPVanish i ExpressVPN inclouen una opció de commutació mortal, que impedeix que la vostra adreça IP es faci públicament si la VPN es desconnecta per accident. També inclouen la protecció contra filtracions DNS que impedeix que el proveïdor d’internet utilitzi un defecte de seguretat de Windows per supervisar l’historial web.

Resum de seguretat:
IPVanish i ExpressVPN estan igualats a la seguretat, però donarem a ExpressVPN una mica de ventura gràcies a l’opció dedicada a la modalitat “Stealth Mode” (que permet obtenir tallafocs de xarxa que poden intentar bloquejar el trànsit VPN).
GUANYADOR: IPVanish
Una política de registre de VPN és un dels factors més oblidats a l’hora de triar un proveïdor. També és probablement el més important que tingueu en compte si feu servir la VPN per torrenting. Sempre recomanem triar una VPN que mai registri la vostra adreça IP i que destrueixi cap registre de metadades en 24 hores.

Lectura recomanada: VPNs que permeten torrents / p2p i no registren cap registre.

Privacitat / registre

IPVanish: Privacitat

IPVanish és un servei de VPN “Zero-Log” des del 2014. Segons el seu equip (i Política de privadesa), IPVanish no guarda cap registre. Aquest és el nivell més alt de privadesa que podeu obtenir d’un proveïdor VPN.

IPVanish és capaç de mantenir una política sense fitxers perquè es basen als Estats Units, on les lleis de retenció de dades no s’apliquen als proveïdors de VPN.

També podeu pagar de forma anònima amb Bitcoin si voleu.

ExpressVPN: Privacitat

ExpressVPN no ofereix el mateix nivell de privadesa que PIA pel que fa a la seva política de registre. No registren cap activitat VPN (llocs web que visiteu, fitxers descarregats, etc.), sinó que fan metadades de sessió de registre (KB de dades transferides, servidor VPN utilitzat, durada de la connexió). Afortunadament, ExpressVPN no inclou la vostra adreça IP als seus registres de connexió (a partir de l’1 de gener de 2016).

S’accepten pagaments de Bitcoin si voleu pagar de forma anònima.

Resum de privadesa / registre

Tot i que ExpressVPN no registra la vostra adreça IP, no segueixen sent un veritable proveïdor de VPN “sense registres”. El servei gratuït de registres d’IPVanish pot portar la vostra privadesa a un nivell superior
GUANYADOR: IPVanish

Programari / Funcions

Tant IPVanish com ExpressVPN tenen un programari realment excel·lent. Hi ha una raó per la qual els 5 principals o 6 proveïdors són molt més populars que la resta. Té molt a veure amb el programari, el rendiment i l’experiència dels usuaris.

Programari IPVanish

El programari d’IPVanish és magnífic i funcional. Està en subdesenvolupament constant i s’afegeixen noves funcions cada pocs mesos. Actualment, IPVanish és a V3 del seu programari.

Selecció del servidor

IPVanish fa que l’elecció d’un servidor sigui fàcil i ràpida. Podeu veure tots els servidors en un Visualització de llista o Visualització de mapa. Podeu ordenar tots els servidors fent ping quan estiguin a la vista de llista i podeu cercar fàcilment qualsevol ubicació del servidor que vulgueu amb la seva funció “filtre”..

Programari IPVanish: eina de selecció del servidor de mapes

Eina de selecció del servidor “mapa” en IPvanish

Altres funcions del programari IPVanish

IPVanish ha afegit diverses funcions útils en els darrers 12 mesos. Aquí teniu els nostres favorits:

 • Trieu el vostre protocol VPN: Podeu triar OpenVPN (TCP / UDP), L2TP o PPTP. Per a la majoria dels usuaris, OpenVPN (UDP) serà la millor i més ràpida opció.
 • Remuntada: Aquest és el protocol VPN ‘Stealth’ de IPVanish. Si la vostra xarxa bloqueja les connexions VPN, aquesta eina pot dissimular les vostres dades de VPN com a trànsit web regular SSL, cosa que és gairebé impossible de bloquejar.
 • Gireu l’adreça IP: Podeu triar obtenir una nova adreça IP cada ‘X’ minuts automàticament. Tanmateix, no recomanem fer-ho mentre torrent, perquè IPvanish s’ha de desconnectar breument entre les IP.

Programari ExpressVPN

El programari ExpressVPN és lleuger, ràpid i potent. Ens agrada especialment la funcionalitat “Servidors preferits” que us permet afegir les vostres ubicacions de servidor amb freqüència a una llista personalitzada per accedir fàcilment ràpidament.

ExpressVPN té incorporades totes les eines de protecció contra filtracions IP més importants, com ara la protecció contra filtracions DNS i desconnectar de les filtracions (mitjançant un interruptor de matança).

A continuació, es detallen algunes de les millors funcions de programari ExpressVPN:

Selector d’ubicació / Servidors preferits

La selecció de la ubicació del servidor preferida és fàcil i ràpida. Hi ha diverses llistes de servidors classificables dins del programari.

Podeu ordenar servidors per nom, ubicació o triar servidors específics per afegir-los a una llista de “servidors preferits”.

ExpressVPN també us mostra els servidors més recents si voleu tornar a connectar-vos ràpidament.

Servidors preferits
Per afegir qualsevol servidor a la llista de “Favorits”, simplement feu clic a l’estrella que hi ha al costat de la ubicació del servidor.

Una vegada que l’estrella sigui de color groc, el servidor es mostrarà a la llista de servidors preferits, a la qual s’accedeix fent clic a la pestanya “Estrella” marcada en vermell a la cantonada superior esquerra..

Vista de servidors de programari ExpressVPN

Servidors ExpressVPN

Opcions de protocol VPN

El programari ExpressVPN us permet canviar fàcilment entre els 5 protocols VPN disponibles.

També podeu seleccionar “Tria el protocol automàticament” que triarà de forma intel·ligent la millor opció per a vosaltres, en funció de la ubicació del servidor prevista i de les vostres condicions de xarxa.

Per a la majoria dels usuaris, UDP – OpenVPN serà la millor combinació de velocitat / seguretat. UDP és el protocol perfecte per a activitats amb gran amplada de banda com ara: streaming de vídeo, torrents / p2p i Skype.

Seleccioneu només TCP si descarregueu fitxers a través del vostre navegador web (perquè TCP valida la recepció de tots els paquets de dades), cosa que ha d’ajudar a evitar que la vostra transferència de fitxers gran al mig.

Protocols ExpressVPN

Trieu OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP o “Auto”

Així, qui té el millor programari?

Aquesta va ser una trucada relativament propera, i tant IPvanish com Express ofereixen la majoria de les funcions que realment volem veure des d’un client VPN. Hi havia algunes diferències, però, entre elles.

Expressvpn: té la funció de “servidors preferits” (que m’encanta). El seu client és lleuger i ràpid i no ocupa molts immobles de pantalla.

IPVanish: El client d’escriptori IPvanish és una mica gran, però està ple de funcions. Disposa de selecció de servidor intel·ligent, visualització de mapes, modalitat d’obuscació / furtiva, tunelatge fraccionat i protecció contra filtracions IP de 3 vies.

Al final, va sortir la llista de funcions més llarga d’IPVanish. La versió més recent del seu programari (afegint switch-switch & protocol sigil) els ha empès realment.

Guanyador: IPVANISH

IPVanish vs ExpressVPN: velocitats & Speedtest

La velocitat és un dels criteris més importants per triar un servei VPN, sobretot si voleu utilitzar-lo per a descàrregues de torrent d’alta velocitat. De fet, l’únic que considerem més important és assegurar-nos d’escollir un proveïdor de VPN ‘Zero-Log’ com IPVanish.

Tant IPVanish com ExpressVPN tenen fama de velocitats ràpides. ExpressVPN fins i tot afirma que el seu lloc web és la VPN més ràpida. Anem a veure com es comparen en les proves de velocitat del món real…

Prova de velocitat IPVanish

IPVanish speed UK

IPVanish Speed ​​Test (Londres, Regne Unit)

IPVanish speedtest, servidor del Canadà

Prova de velocitat IPVanish (Montreal, Canadà)

Velocitat ExpressVPN

Prova de velocitat ExpressVPN (Londres, Regne Unit)

Prova de velocitat ExpressVPN (Londres, Regne Unit)

Prova de velocitat ExpressVPN (Països Baixos)

Prova de velocitat ExpressVPN (Països Baixos)

Anàlisi de proves de velocitat / Verdict:
ExpressVPN va afegir velocitats molt respectables (50 Mbps en servidors internacionals és força respectable), però IPVanish té una xarxa generalment més ràpida en la nostra experiència.

IPVanish té un avantatge injust sobre la velocitat, perquè la seva empresa matriu és un dels majors proveïdors de CDN (data vertebral) del món.

GUANYADOR: IPVanish (però ExpressVPN està molt per sobre de la mitjana)

Funcionalitat del torrent / Funcions del torrent

Si el principal motiu per comprar una VPN és descarregar torrents de manera anònima, aquesta secció és extremadament important. Si no, no dubteu a saltar-lo.

En aquesta secció, analitzarem l’actitud de tots els proveïdors envers els usuaris bittorrents. També examinarem quines (si existeixen) inclouen les funcions útils que inclou cada servei que ofereixen un valor addicional per als descarregadors de torrent / p2p.

IPVanish-Torrent-Friendliness: 9/10

IPVanish inicialment va obtenir una puntuació de 7/10 per a la facilitat dels torrents quan vam classificar els proveïdors VPN per primera vegada el 2014, però des de llavors han fet diversos canvis significatius. Ara són una de les millors opcions VPN per a usuaris de torrent a tot el món.

Política de torrent IPVanish

Com s’indica a les seves preguntes freqüents (captura de pantalla inferior), IPvanish ha afirmat que, de fet, permeten torrents / p2p a la seva xarxa VPN. Com en tots els proveïdors VPN, el seu ús està subjecte a les seves condicions & condicions d’ús acceptables que es poden trobar al seu lloc web.

Política IPVanish torrent / p2p

Política de torrent IPVanish

Funcions relacionades amb el torrent IPVanish:

Si descarregueu torrents amb freqüència, és possible que necessiteu un conjunt de funcions més específic del que ofereixen molts proveïdors VPN. Afortunadament, IPVanish té gairebé totes les funcions de seguretat / privadesa més importants que desitgeu (amb un parell de persones que encara estan en desenvolupament).

Aquí teniu les millors funcions d’IPvanish per a usuaris torrent:

 • Política “Registre zero”: Sempre recomanem triar una VPN que no es registri. IPVanish compleix aquest criteri.
 • Interruptor de Kill: No voleu que la vostra adreça IP es filtri si la VPN es desconnecta. El programari d’IPVanish té un switch-switch que aturarà de forma immediata la vostra connexió a Internet si falla la VPN.
 • Ubicacions de servidor compatibles amb el torrent: IPVanish compta amb servidors ràpids en molts països propis per al torrent, inclosos Suïssa i Països Baixos.
 • Xifrat de 256 bits Aquesta és la força de xifrat més forta disponible (que encara proporciona velocitats raonables). És la mateixa força de xifrat que utilitza l’exèrcit dels Estats Units per a comunicacions crítiques. El xifratge impedeix que el vostre ISP (proveïdor d’Internet) pugui llegir el trànsit o veure quins fitxers descarregueu. També ajuda a prevenir l’acceleració dels seus torrents.

ExpressVPN Torrent-Amabilitat: 7/10

ExpressVPN proporciona un conjunt de funcions correcte per als usuaris del torrent. Tenen un xifrat de 256 bits (el mateix que IPvanish) i un switch-switch pràcticament idèntic. Responen una mica a la política de registre. Si bé ExpressVPN diu que els seus registres no inclouen la vostra adreça IP, sempre preferim que adopten una veritable política de registre zero com la que tenen altres VPN..

IPVanish i ExpressVPN són força similars quant a les funcions del programari, però la diferència en la privadesa del registre fa que IPVanish avanci.

GUANYADOR: IPVanish

Preu (quin proveïdor és l’oferta més bona?)

Els preus IPVanish i Express tenen un preu mitjà & gamma alta de preus VPN. En general, els preus més elevats solen arribar a velocitats més elevades (perquè el proveïdor VPN es pot permetre gastar més dòlars per usuari en costos del servidor). Aquesta comparació no és una excepció i tots dos proveïdors presenten velocitats molt superiors a la mitjana. Aquí teniu les pàgines de preus per a tots dos:

Preu IPVanish

Plans de preus IPVanish

IPvanish és generalment de 10 dòlars al mes si trieu anar de mes en mes, però el millor valor és definitivament la subscripció a un any que té una mitjana de 6,49 dòlars al mes..

Preu ExpressVPN

Preu ExpressVPN

Amb plans d’un mes que comencen a gairebé 13 dòlars, ExpressVPN és fàcilment un dels proveïdors VPN més cars. Obteniu un descompte substancial per comprar una subscripció anual i, en el moment d’aquest article, ExpressVPN llança actualment 3 mesos bonificats de franc (15 mesos en total).

Millor política de reembossament: IPVanish vs VPN Express

Política de devolució

Tant IPVanish com ExpressVPN tenen una garantia de satisfacció del 100% i podreu obtenir un reemborsament complet dins del període de reemborsament assignat si no esteu satisfet amb el seu servei..

Política de reemborsament de VPN expressa: 30 dies

La política de reemborsament del 100% per ExpressVPN ofereix als usuaris un reemborsament complet del seu preu de subscripció durant els primers 30 dies de servei. Fins i tot consideraran les devolucions després de la finestra de 30 dies si podeu demostrar que el seu servei era inaccessible o no funcionava correctament. Aquesta és una política de reemborsament líder al sector (encara he de veure una empresa VPN oferir més de 30 dies)
Podeu cancel·lar el vostre compte amb una devolució completa dins dels 30 dies posteriors a la compra inicial … Es consideraran reemborsaments fora de la finestra de compra de 30 dies, a exclusiva discreció d’ExpressVPN, només si un subscriptor pot demostrar que el Servei no estava disponible o utilitzables durant el període de subscripció i que es van intentar raonablement contactar amb ExpressVPN per resoldre el problema – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 dies

IPVanish ofereix als usuaris 7 dies per reclamar un reembossament. Es tracta d’una mitjana quant a la durada de la política de reemborsament. Els usuaris poden reclamar el seu reemborsament per qualsevol motiu, simplement contactant amb l’assistència. Segons la nostra experiència, les devolucions es processen ràpidament i sense problemes.

Guanyador: ExpressVPN (no es pot guanyar una garantia de 30 dies!)

Recomanacions i recompenses

Si bé els proveïdors de VPN ofereixen un servei i funcions sòlids, pensem que aquí hi ha un guanyador clar i és IPVanish.

Això és especialment cert si el vostre ús VPN principal serà el fitxer torrent / p2p, ja que IPVanish és l’únic dels dos amb una política de “zero registre”. I, per descomptat, el preu sempre és un factor, i IPvanish és un 20% més barat que ExpressVPN.

A continuació, es mostra un resum de les nostres conclusions a partir d’aquesta comparació:

IPVanish

IPVanish és una VPN extremadament capaç i resistent als torrents. Són una de les companyies VPN més ràpides en programes de torrenting i el 2016 les vam nomenar com la nostra primera elecció per a torrents anònims.

Pros:

 • La veritable política “sense registres”
 • Protecció de filtració IP IP triple
 • Ràpid

Contres:

 • Cap realment. IPVanish té lleugerament menys ubicacions del servidor que ExpressVPN, però amb més de 60 països, continuen sent molt per sobre de la mitjana.

ExpressVPN

ExpressVPN té un programari excel·lent i les seves aplicacions VPN mòbils (iOS, Android) són algunes de les millors, de manera que si la seguretat per a mòbils és una prioritat, val la pena fer-les una ullada. Només desitgem que no costés tant.

Pros:

 • Grans aplicacions de VPN per a escriptori i mòbil
 • Molt bones velocitats

Contres:

 • Guarden els registres de connexió (però no l’adreça IP)
 • Car.

La línia de fons

Si necessiteu una VPN ben dissenyada, ràpida i amb suport per a torrents (o simplement seguretat / streaming general), IPVanish hauria de ser una de les primeres VPN que considereu. ExpressVPN va combatre una bona lluita, però van sortir a fora en gairebé totes les categories.

Tanmateix, si seguiu dividit entre tots dos, aprofiteu les garanties de reemborsament del 100% que ofereixen tots dos proveïdors i proveu-les!

Articles més útils & Guies

Guies
Utilitzeu uTorrent de forma anònima
Utilitzeu QBittorrent de forma anònima
Torrent anònim en 3 passos
Proxy vs VPN per a torrents segurs
Guia de xifrat de Torrent
Ressenyes
Guia de torrent ExpressVPN
Accés a Internet privat
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
Comparacions VPN
PIA vs IPVanish
PIA vs Torguard
PIA vs Hidemyass
Torguard vs BTGuard: proxy Torrent

Gràcies per llegir aquesta comparació VPN :-)

IPVanish

Visita el lloc

Política de reembossament del 100% de 7 dies

ExpressVPN

Visita el lloc

Política de devolució del 100% al 30%
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map