Contents

Cyberghost VPN és bo per al torrenting?

Cyberghost és una bona VPN per descarregar torrents de manera anònima? Posem Cyberghost a través dels seus passos i examinem les millors (i pitjors) coses del servei, per decidir si és una bona opció per a torrents / p2p / filesharing que busquen mantenir l’historial de descàrregues privat..

Una ràpida mirada a Cyberghost

Cyberghost és una empresa VPN amb seu a Romania. La seva popularitat continua creixent (gràcies en gran mesura a l’oferta d’una opció VPN GRATU )TA). El seu servei es comercialitza principalment per la força de la seva privadesa, seguretat i programari. Els seus plans premium tenen un preu raonable (encara que no són tan barats com algunes VPN).

La majoria dels seus subscriptors probablement opten pel pla gratuït, però aquesta no és una opció per als usuaris de p2p / torrent ja que l’activitat p2p s’ha bloquejat completament a tots els servidors gratuïts des del 2014. Malauradament, les VPN gratuïtes no són realment una opció viable per a intercanvi de fitxers tal com es descriu a la nostra Guia gratuïta de VPN.

Nota: Cyberghost ha suprimit el nivell “gratuït” a partir del desembre de 2023. Ara, en canvi, ofereixen un termini de reemborsament del 30% al 30%..

Els plans comencen a partir de 2,75 dòlars el mes.

VPN de Cyberghost

Funcions VPN de Cyberghost

Totes les subscripcions a Cyberghost (incloses les gratuïtes) tenen accés al seu programari VPN personalitzat. El seu programari té tones de funcions integrades. Moltes d’aquestes funcions són extremadament útils i fan que la vostra experiència VPN sigui molt més segura.

Altres funcions (com el bloqueig d’anuncis) poden millorar la vostra navegació web, però és possible que alguns usuaris no agradin que el seu proveïdor VPN tingui un paper tan actiu en la “millora” de la seva activitat en línia..

Analitzarem les funcions destacades de Cyberghost en detall a les seccions següents. Aquí hi ha una llista ràpida:

 • Protecció de filtracions IP / DNS
 • Malware / bloqueig d’anuncis
 • Tallafoc NAT
 • Túnel VPN xifrat AES de 256 bits
 • Seguretat web millorada obligant Https quan estigui disponible
 • Adreces IP compartides
 • No hi ha registres d’activitats

Seguretat VPN de Cyberghost

Cyberghost marca totes les caixes quan es tracta de funcions de seguretat imprescindibles per als usuaris de bittorrent.

Tot i que la majoria de proveïdors de VPN inclouen algunes d’aquestes funcions, Cyberghost en té 6, incloses una Firewall NAT per la qual algunes VPN cobren de debò.

Funcions de seguretat de ciberservei

Principals funcions de seguretat (de Cyberghostvpn.com)

Xifratge AES OpenVPN de 256 bits:
Aquest és l’estàndard de la indústria per al xifrat d’alta seguretat. Englobarà totes les dades entrants / sortints en una capa de xifrat que es considera prou segura fins i tot per a ús militar i governamental.

Si no necessiteu aquest nivell de seguretat, també podeu triar entre protocols PPTP o L2TP / IPSec VPN, que poden produir velocitats de descàrrega lleugerament més ràpides..

Protecció de filtracions IP:
El vostre sistema operatiu o navegador web pot provocar que una VPN pugui filtrar la vostra adreça IP real en determinades circumstàncies o configuracions. El programari de Cyberghost té una protecció integrada que s’adreça als tipus de fuites més habituals, inclosos:

 • Un interruptor per matar VPN (protegeix contra desconnexions accidentals)
 • Protecció de filtracions DNS (ruta de les consultes del lloc web a través d’un servidor privat en lloc dels servidors del vostre ISP)
 • Protecció IPv6 (assegureu-vos que la VPN no fuga l’adreça IPv6 del vostre dispositiu (en contraposició a IPv4).

Firewall NAT:
Un tallafoc NAT és un filtre de paquets que assegura que les dades malicioses o els intents de pirateig no poden arribar a l’ordinador mitjançant el túnel VPN. Assegura que cada byte de dades que us ha enviat és el vostre ordinador sol·licitat directament des d’un lloc web o aplicació.

Política de registre de Cyberghost & Configuració de privacitat

Cyberghost és un servei VPN sense registre. S’indica clarament al seu lloc web, a la seva política de privadesa, i els membres de l’equip de Cyberghost m’ho han confirmat per escrit. No hem vist cap informe ni cap cas judicial que impliqués la garantia de privadesa de Cyberghost que seria preocupant (a diferència d’altres VPN recentment).

Una cosa a tenir en compte … Cyberghost existeix des de fa gairebé una dècada, i prèviament vam revisar una versió molt més antiga (i una mica fosca) de la seva política de privadesa. La seva política actual és substancialment més clara i directa. Hem conservat l’antiga versió de la nostra revisió per tal de veure quants avenços s’han fet.

Política de registre de Cyberghost (des de la Política de privadesa)

La política de privadesa de Cyberghost es divideix en dues seccions principals. El primer tracta sobre la privadesa relacionada amb els visitants del seu lloc web. És important no confondre les tecnologies de seguiment de cyberghost.com (que gairebé tots els proveïdors de VPN greus utilitzen) amb qualsevol cosa relacionada amb el seguiment de l’activitat de VPN. Cyberghost és un “Servei VPN sense registre” i no fan un seguiment de cap informació sobre l’activitat, l’ús o l’historial de connexions de VPN.
A través de la nostra política estricta de no registres, ens assegurem que NO fem un seguiment del trànsit d’usuaris realitzat al túnel VPN de CyberGhost com ara: historial de navegació, destinació del trànsit, preferències de cerca, contingut de dades, adreces IP o consultes DNS..
–Cyberghost Política de privadesa
Cyberghost continua a especificar què significa aquesta política en la pràctica:

Imatge

 • No saben quins usuaris han visitat un lloc web o servei específic
 • No tenen registres dels quals l’usuari estigui connectat / desconnectat en un moment concret
 • No saben quina adreça IP t’han assignat (o connectat)
 • No coneixen la vostra adreça IP “real”

Una paraula d’aclariment: vol dir que no poden reconstruir aquesta informació a partir dels registres (ja que no existeixen). No vol dir que Cyberghost (o qualsevol altra VPN) no pugui accedir a aquesta informació en temps real. Qualsevol proveïdor de VPN podrà saber quins comptes estan actualment connectats i quines IP s’utilitzen (si així ho decideixen). Cyberghost promet no emmagatzemar o registrar aquesta informació un cop desconnectada.

Hi ha banderes vermelles / raons de dubte?
No hi ha buits importants en la política de privadesa i la garantia cobreix totes les funcions més importants que no veurem en la política de privadesa del proveïdor que no sigui de registre. No registren cap activitat en línia, l’historial de la cerca o l’ús de VPN. No graven la vostra adreça IP entrant / sortint.

Dit d’una altra manera, l’activitat del torrent hauria de ser (en termes pràctics) impossible de fer el seguiment d’un tercer que es basa en la vostra adreça IP quan estigui connectat a Cyberghost..

A més, no hem vist ni llegit cap informe que suggereixi que Cyberghost és compartir o registrar les dades dels usuaris. Tot i que darrerament hi ha hagut diversos (2) escàndols de registre de VPN diferents, la reputació de Cyberghost és neta.

Anàlisi de la vella política de privadesa de Cyberghost (per transparència)

Nota important: L’anàlisi que es mostra a continuació és VELL i es basa en una versió anterior de la política de privadesa de Cyberghost. La seva nova política de privadesa es millora molt en termes de claredat, organització i transparència. La nostra anàlisi de la política de privadesa actual es troba a la secció anterior. Hem mantingut el nostre antic comentari amb finalitats de transparència i també per mostrar-vos com ha crescut Cyberghost com a empresa.
Aquí és on els avantatges de Cyberghost comencen a ser una mica més desconcertats. Si bé Cyberghost fa servir adreces IP compartides (per tant, una IP no és igual a una persona), la seva política de privadesa deixa molt desitjada..

Adreces IP compartides:
Cyberghost utilitza adreces IP compartides, de manera que diversos usuaris (possiblement fins i tot centenars) d’usuaris compartiran la mateixa adreça IP simultàniament. L’avantatge d’aquesta estratègia és que cap usuari no es pot identificar fàcilment basant-se només en la seva adreça IP assignada per VPN.

Política de registres i registres de Cyberghost:
Cyberghost solia mostrar de manera destacada una reclamació de “sense registres” a la pàgina principal. Aquesta afirmació ja no hi és, substituïda per una promesa de la tecnologia “Anti-Empremta digital”. No estem segurs del que això vol dir, vam acudir a la seva política de privadesa per investigar:

Des de la política de privadesa de ciberghost…

Primera part de la política de privadesa de Cyberghost

La declaració anterior sembla indicar que Cyberghost analitza la utilització del servidor, però no emmagatzema cap dada estadística sobre qui va utilitzar el servidor. Tanmateix, el terme “es pot enllaçar amb un compte d’usuari” és una mica confús.

També discuteixen una mica més endavant sobre els registres de VPN, afirmant…

Política de registre de ciberservei

Aquesta secció també és una mica confusa. La frase "…no hi ha registres que permetin la interferència amb la vostra adreça IP…" és extremadament vaga i no indica si realment registren o no la vostra adreça IP.

Sembla, però, que Cyberghost ho afirma directament no guarden cap registre de les activitats quan consten “… no registrem continguts o dades de comunicació de registres sobre els llocs web accedits o les adreces IP …”. Presumptament, en aquest cas, l’ús d’adreces IP es refereix a la IP del lloc web o servidor, i no a la vostra pròpia IP.

Segueixen amb una altra promesa vaga:
No representem en cap moment un perill per al seu anonimat…
Cosa que, si bé és un bon pensament, és bastant vaga i encara no posa de manifest exactament quines metadades realitzen i no registra el ciberatge.

Cyberghost és una opció de GOod per a TORrents?

Basant-nos en la nostra anàlisi, Cyberghost és un proveïdor VPN per sobre de la mitjana per descarregar torrents. Són un proveïdor de registre zero i permeten trànsit de xarxa bittorrent (i un altre p2p). Tot i així, desitgem que incloguessin un proxy SOCKS5 amb la vostra subscripció. És una eina útil per afegir un segon IP-hop al trànsit de torrent i es pot configurar fàcilment a uTorrent, Vuze o QBittorrent..

Aquí teniu la nostra anàlisi completa:

Beneficis cibernètics

Cyberghost té una excel·lent protecció contra filtracions IP, a través de funcions integrades com la protecció contra fuites IPv6 i la seva tecnologia d’interruptor mortal.

El client d’escriptori de Cyberghost té integrat el mode “Torrenting anònim” que us connectarà automàticament a una ubicació del servidor optimitzada p2p. Opcionalment també llançaré automàticament el vostre client de torrent favorit (o una altra aplicació).

També permeten el torrent de tots els plans premium (però no els plans gratuïts). Combina-ho amb el seu xifratge de 256 bits i una gran varietat d’ubicacions del servidor (inclosos països propis per al torrent) i Cyberghost és una elecció sòlida.

La seva política de transparència i transparència han millorat molt el 2023 i compta amb tots els ingredients que desitgeu per als torrents realment privats.

Contres de Cyberghost (no inclou el servidor intermediari)

El principal concepte que podem trobar és menor. La VPN de Cyberghost no inclou un servei de proxy SOCKS5 inclòs. Aquesta és una eina que només utilitza un petit percentatge de la comunitat p2p (la majoria només utilitza una VPN). No obstant això, és una bona característica i molts dels principals competidors de Cyberghost inclouen el servei de representació de Socks sense cap cost.

Altres consideracions

Les millors alternatives de cyberghost

Si el vostre motiu principal per utilitzar una VPN és descarregar torrents de forma anònima, cadascun dels proveïdors de VPN que es recomana a continuació són opcions excel·lents. Cadascuna té una política “Sense registre” i està ben classificada a la nostra targeta de notes Torrent-Amabilitat.

El millor de tot, la majoria d’aquestes opcions costen menys que el pla premium de Cyberghost.

Accés a Internet privat

Accés a Internet privat vs Cyberghost

Preu

 • 1 mes – 6,95 dòlars
 • Millor oferta: 3,33 dòlars

Visita el lloc

Accés a Internet privat ha estat el nostre VPN torrent # 1 recomanat 3 anys seguits! Segons la nostra opinió, ofereixen una combinació immillorable de privadesa, seguretat i preu.

La nostra característica preferida (a més de la seva política de “Registres zero”) és que cada paquet VPN inclou accés il·limitat a un servidor de proxy SOCKS5 holandès (que es pot utilitzar per anonimitzar encara més els vostres torrents).

Disposem de guies de configuració del proxy SOCKS5 per uTorrent, Vuze, Deluge, Qbittorrent i Flud.

També tenim una guia dedicada, que us mostra pas a pas com configurar PIA per obtenir la màxima privacitat del torrent.

Llegiu la nostra revisió d’accés a Internet privat per obtenir proves ràpides, detalls de seguretat i la seva política de registre.

NordVPN

Torguard vs Cyberghost

Preu:
1 mes – 10 dòlars / mes
1 any: 6,99 dòlars / m

Visita el lloc

NordVPN és la VPN que més creix entre els visitants d’aquests llocs, i hem vist que l’augment d’interès és el 2023. Això és perquè ofereixen una quantitat de funcions insanes (inclosa la compatibilitat Netflix) a un preu molt competitiu..

Les nostres funcions preferides són:

 • servidors optimitzats p2p (per a velocitat i seguretat)
 • Servidors de proxy SOCKS5 inclosos en 10 ubicacions favorables al torrent.
 • Aplicacions VPN per a Windows, Mac, iOS, Android
 • Es pot instal·lar en routers compatibles amb VPN (protegir tota la vostra xarxa)
 • Desbloqueja US-Netflix i més de 50 serveis de streaming (com HBO GO)

Llegiu: La nostra revisió NordVPN (i guia de configuració del torrent)

També assegureu-vos de consultar les nostres comparacions en profunditat, com ara: NordVPN vs. PIA i NordVPN vs. IPVanish

Recursos addicionals

Disposem de tones de guies, ressenyes i recursos en aquest lloc per ajudar-vos a trobar la VPN perfecta. També tenim tutorials amb instruccions pas a pas per utilitzar tots els vostres clients del torrent favorit de la forma més anònima possible. Gràcies per llegir i per torrents segurs!

Guies

 • Com utilitzar uTorrent amb VPN o Proxy
 • Configuració del proxy VPN + QBittorrent
 • Configuració del proxy VPN + Vuze +
 • Configuració del servidor intermediari VPN + Deluge
 • Com descarregar torrents de forma anònima amb Android
 • Com pagar el teu servei VPN amb Bitcoin

Comparacions i revisions VPN

 • VPN vs proxy: què és millor (i com utilitzar-los tots dos)
 • Accés a Internet privat vs. Torguard
 • Accés a Internet privat vs IPVanish
 • Accés a Internet privat vs ExpressVPN
 • Torguard vs. BTGuard (comparació de proxy SOCKS5)
 • Revisió d’accés a Internet privat

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Accés Internet a IPVanish vs Privat: comparació de VPN