Estàs pensant a establir un lloc web a Nigèria?

En cas afirmatiu, haureu de necessitar un amfitrió web ràpid i fiable: la base que gestiona el vostre lloc. Hi ha dues opcions principals per allotjar el vostre lloc web nigerià:

 1. Trieu un petit host local amb seu a Nigèria
 2. Trieu un amfitrió internacional més gran i reconegut.

Com veureu durant tota aquesta publicació, recomanem triar l’opció 2: un amfitrió internacional establert. Tot i que hi ha molts amfitrions locals nigerianos, el seu rendiment és simplement massa lent. De fet, només vam descobrir un host local que va produir un rendiment acceptable.

En canvi, recomanem la velocitat i la fiabilitat superiors d’amfitrions internacionals com SiteGround. Fins i tot a Àfrica, la seva actuació ha estat destacada.

Contents

Què heu de buscar en un bon allotjament

Millor allotjament web per a llocs web de Nigèria

Abans d’entrar en els detalls, hem d’entendre què és el que fa el millor allotjament web.

Un amfitrió web determina la velocitat, la fiabilitat i l’estabilitat del vostre lloc web, per la qual cosa és important prendre la decisió correcta. Per tant, què busquem exactament??

1. Velocitat

Tots sabem la importància de la velocitat del lloc web. I la velocitat tot comença amb un host web ràpid. Un amfitrió web hauria de respondre dins de 200ms (segons Google), així que busqueu un amfitrió que respongui ràpidament a la vostra ubicació i a tot el món.

2. Horaris

“Horari” és una mesura de la fiabilitat. És a dir, és el percentatge de temps que el vostre lloc web està en línia. Fins i tot, un temps de funcionament del 98% pot significar que el vostre lloc estigui disminuït durant sis dies de l’any (!) Busqueu un temps de treball superior al 99,8% o superior.

3. Seguretat

No hi ha res pitjor que ser piratejat. Què faries si perdessis tot el contingut i el treball dur? Per això, la seguretat de l’amfitrió web és tan important. Un bon host ha de tenir actualitzacions automàtiques i exploració de programari maliciós. Alguns fins i tot vénen amb un certificat SSL (seguretat) gratuït.

4. Còpies de seguretat

Com a funció de seguretat i pràctica addicional, ara molts hostes disposen de còpies de seguretat automàtiques regulars.

5. Atenció al client

L’ideal seria que el vostre host web disposés d’un servei d’atenció al client 24/7/365. La majoria dels amfitrions ara tenen opcions d’atenció al client, com ara telèfon, sistemes de bitllets i xat en línia. Tingueu en compte que alguns hostes cobren de forma addicional un servei d’assistència premium.

6. Emmagatzematge i amplada de banda

“Emmagatzematge” fa referència a la quantitat de contingut, imatges i dades que podeu emmagatzemar als servidors de l’amfitrió. I “amplada de banda” és la quantitat de dades que poden passar des del servidor. Això té un impacte en la velocitat i el nombre de visitants. Naturalment, desitgem l’ample de banda i l’ample de banda més elevat dins de la raó.

7. Preu

No sempre conformeu amb el webhost més barat. Pot acabar provocant problemes de velocitat i fiabilitat. Fins i tot pot contenir-lo si el lloc web comença a créixer. Al mateix temps, no cal gastar fortuna. Busqueu un amfitrió assequible amb totes les funcions que necessiteu.

Amfitrió local nigeriana o amfitrió internacional?

Com he esmentat, teniu dues opcions principals a l’hora d’acollir un lloc web a Nigèria.

 1. Trieu un amfitrió local amb servidors a Nigèria Un amfitrió local pot atendre un públic africà, però generalment són més lents a la resta del món.
 2. Trieu un amfitrió global que cobreixi Nigèria Un amfitrió global us oferirà grans velocitats a tot el món. Els amfitrions grans i internacionals també poden tenir millor tecnologia, atenció al client i seguretat.

Altres consideracions per a allotjament web nigerià

L’adquisició d’allotjament web per a un lloc nigerià planteja dues consideracions addicionals.

 1. Mètodes de pagament admesos Com que moltes persones no utilitzen targeta de crèdit a Nigèria (a causa d’elevats nivells d’activitat fraudulenta), és possible que necessiteu un amfitrió web que accepti transferència bancària directa. Els amfitrions locals són més propensos a acceptar-ho.
 2. .NG Nom de domini Podeu desitjar un nom de domini .ng. Malauradament, la majoria dels amfitrions internacionals no admeten el registre de domini .ng. Tanmateix, podeu registrar el domini .ng amb una empresa de dominis de tercers (vegeu la llista de registradors acreditats) i, a continuació, només heu d’indicar els servidors de noms al vostre allotjament. (Generalment us recomanem que feu això, ja que proporciona una protecció afegida si voleu canviar el vostre allotjament).

La nostra recomanació

Us recomanem que trieu un amfitrió internacional establert. (SiteGround és la nostra elecció número 1). Hem provat els cinc amfitrions locals més grans nigerianos i hem quedat decebuts amb els resultats. De fet, no incloguem cap en els nostres amfitrions recomanats a continuació.

Vam repetir les proves a diferents hores del dia i vam veure contínuament resultats pobres.

RANKED: el millor allotjament web per a llocs nigerianos

Nota

El tipus de canvi que s’utilitza és d’1 USD = 361,73 NGN

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Velocitat mundial

A+

Mitjana Temps de resposta

175 ms

Preu (NGN)

17.145 * / any

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 10 GB
 • 10.000 visites / mes
 • cPanel & SSH
 • Cloudflare gratuït
 • Còpia de seguretat diària

"Una excel lent elecció d’allotjament web!"

Si busqueu rendiment i assequibilitat, SiteGround hauria de ser la vostra primera opció. El seu preu d’entrada és molt competitiu, mentre que la velocitat del servidor és excel·lent, anotant un A + a tot el planeta.

SiteGround també inclou un servei gratuït de CDN (lliurament de xarxa de contingut), cosa que significa que el vostre lloc es lliurarà des d’un servidor proper a Nigèria per obtenir velocitats regionals més ràpides..

SiteGround garanteix un 99,9% de temps de vida i ofereix funcions generoses (incloses les còpies de seguretat diàries). El millor de tot és que ve amb una garantia de 30 dies, per si no esteu contents.

El que no va bé amb SiteGround

 • El preu de renovació de l’any següent és alt i pot provocar alguns usuaris. Assegureu-vos d’entendre el preu del segon any.
 • SiteGround només accepta pagaments amb targeta de crèdit.

Nota

Supervisem el SiteGround de prop ja que allotgem Bitcatcha.com amb ells. Consulteu la nostra anàlisi en profunditat sobre tot el que necessiteu saber sobre l’amfitrió (els nostres llocs de prova, la prova de velocitat del servidor, el termini, etc.). Llegiu la ressenya de SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Velocitat mundial

A+

Mitjana Temps de resposta

163 ms

Preu (NGN)

16.278 / any

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • 1 domini gratuït
 • hPanel
 • Suport excel·lent
 • Preu introductor baix

"Un dels millors allotjaments web per a principiants."

Hostinger és una empresa d’allotjament web molt agradable per a principiants, amb un excel·lent sistema de suport dissenyat per proporcionar guies pas a pas per a persones que no estiguin familiaritzades amb la creació de llocs web..

També són molt ràpids, marcant A + a les nostres proves de velocitat a tot el món.

A un preu d’entrada d’assassí de només 16.278 NGN a l’any, els serveis d’Hostinger són realment útils per als diners, especialment per als que tot just comencen.

El que no va bé amb Hostinger

 • Com que els seus preus són tan baixos, no proporcionen cap còpia de seguretat ni SSL gratuïta. El que és bo és que aquests serveis es poden comprar si sentiu la necessitat de fer-ho.

Nota

Tenim un total de 3 comptes amb Hostinger. Llegiu la nostra crítica detallada d’Hostinger per obtenir una cobertura completa.

3. Hostatge A2

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting

Velocitat mundial

A+

Mitjana Temps de resposta

169,5 ms

Preu (NGN)

17.015 * / any

Característiques clau

 • Servidors turbo 20X més ràpids
 • Llocs web il·limitats
 • Centres de dades als EUA, UE & Àsia
 • Emmagatzematge SSD gratuït
 • Suport 24 × 7 dels Estats Units

"Allotjament web assequible amb recursos il·limitats. Excel·lent elecció per a tot tipus de llocs web!"

Tot i que l’allotjament web d’A2 ocupa el 3r lloc d’aquesta llista, realment va ser una decisió difícil per a nosaltres. Com a amfitrió internacional amb excel·lents velocitats A + i centres de dades a tot el món, van estar tan a prop del 2n lloc, sobretot amb els seus recursos il·limitats..

També disposen de funcions d’estalvi de temps excel·lents, com ara el seu programari optimitzat A2 i la configuració d’un clic. Combina aquests amb una opció d’actualitzar al pla Turbo que ve amb els servidors Turbo (20 vegades més ràpid que els servidors habituals) i A2 és realment una força que s’ha de tenir en compte.

El que no va bé amb l’allotjament A2

 • El xat en viu és lleugerament inconsistent. De vegades, us respondran en segons, mentre que haureu d’esperar una mica més del que és normal si no teniu mala sort.

4. Amfitrió d’immissió

https://www.inmotionhosting.com/

Allotjament d’immobles

Velocitat mundial

A+

Mitjana Temps de resposta

156,9 ms

Preu (NGN)

17.320 * / any

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Zones de velocitat màxima ™
 • Transferència il·limitada
 • Accés SSH
 • Suport 24 × 7 dels Estats Units

"Faig servir Inmotion per allotjar el meu lloc. Això és el que jo confio en ells."

Inmotion és un amfitrió internacional amb velocitat A + a tot el món. Inmotion també inclou emmagatzematge i amplada de banda il·limitada, còpies de seguretat diàries i un 99,9% de temps de funcionament.

Com a client existent, puc obtenir el servei d’atenció al client excepcional d’Inmotion i la facilitat d’ús.

El que no va bé amb Inmotion

 • Inmotion no permet el pagament mitjançant PayPal. Vostè necessitarà una targeta de crèdit o una comanda de compra als Estats Units.

✘ Hosts web nigerianos no recomanats

Pot tenir la temptació de triar un amfitrió local nigerià per la seva ubicació, facilitat de pagament i disponibilitat de noms de domini. Tot i això, no sacrificis la velocitat i el rendiment, sobretot si teniu un públic global.

Hem provat els quatre amfitrions web nigerianos següents i hem trobat que la seva velocitat i el seu rendiment baixaven molt per sota dels nostres estàndards.

Si voleu un host local nigerià, trieu QServers i eviteu els amfitrions següents:

&# 128078; Whogohost

https://www.whogohost.com/

Whogohost

Velocitat mundial

C

Mitjana Temps de resposta

315,9 ms

Preu (NGN)

21.500 / any

Característiques clau

 • Emmagatzematge de 25 GB
 • Amplada de banda de 75 GB
 • Domini .ng gratuït
 • SQL il·limitat
 • Comptes FTP

Es tracta de la màquina número 1 de Nigèria segons la popularitat. Però no us equivoqueu amb aquest rendiment. De fet, vam trobar que el rendiment de WhoGoHost va ser bastant deficient.

Va obtenir un C en les nostres proves de velocitat a tot el món, situant-se per sota dels recomanats de Google a 200ms a Europa.

WhoGoHost també cobra una taxa de processament de certs pagaments. Per exemple, si pagueu mitjançant PayPal, podríeu pagar un import addicional de 423 €.

&# 128078; Web4Africa

https://web4africa.ng/

Web4Africa

Velocitat mundial

D+

Mitjana Temps de resposta

408,1 ms

Preu (NGN)

24.000 / any

Característiques clau

 • Emmagatzematge de disc de 20 GB
 • Amplada de banda de 200 GB
 • Creador web bàsic
 • Certificat SSL
 • Còpies de seguretat gratuïtes

Google Trend ocupa Web4Africa com el segon lloc web més popular a Nigèria. Malauradament, aquest amfitrió també supera les expectatives de rendiment.

Web4Africa va anotar un D + a les nostres proves de velocitat a tot el món, fora dels 200ms recomanats de Google als EUA. És a dir, aquest host és massa lent per al públic americà i mundial.

D’altra banda, el rendiment és fort a la regió local, ja que Web4Africa permet triar entre servidors de Ghana o Nigèria.

&# 128078; DomainKing

http://www.domainking.ng/

DomainKing

Velocitat mundial

C+

Mitjana Temps de resposta

260,4 m

Preu (NGN)

20.000 / any

Característiques clau

 • 10 GB d’emmagatzematge en disc
 • Amplada de banda de 100 GB
 • 10 dominis permesos
 • cPanel
 • 99,9% temps de vida

DomainKing és un amfitrió web indi amb presència a Àfrica. Ocupa el tercer lloc en popularitat a Nigèria, de manera que pots trobar aquest amfitrió.

Igual que altres hostes locals nigerianos, permet la transferència bancària i admet dominis .ng. Tot i això, la seva velocitat i rendiment són lents en comparació amb els amfitrions recomanats. Puntua un C + a la nostra prova de velocitat mundial.

DomainKing ofereix un servei 24/7 de suport i un 99,9% de temps de funcionament excel·lent. Tanmateix, l’amplada i l’amplada de banda és limitat i hauràs de pagar més per gaudir de límits més grans.

&# 128078; Utiware

http://www.utiware.net/

Utiware

Velocitat mundial

D

Mitjana Temps de resposta

716,3 ms

Preu (NGN)

20.000 / any

Característiques clau

 • Emmagatzematge de disc de 15 GB
 • Amplada de banda de 25 GB
 • Subdominis il·limitats
 • eTextMail inclòs
 • 120 correus electrònics

Utiware és un amfitrió nigerià amb servidors als Estats Units. Com a resultat, respon ràpidament per al públic americà. Tanmateix, falla a la majoria de la resta del món.

En general, Utiware va obtenir els resultats més lents en les nostres proves de velocitat a tot el món, marcant un D.

Veredicte

Tot i que hi ha moltes opcions per allotjar llocs web nigerianos, no podem recomanar la majoria dels amfitrions locals nigerianos. Simplement són massa lents per a les exigències d’un públic local o global.

VALORACIÓ VELOCITAT

AVG VELOCITAT

PREU (NGN / ANY)

SiteGround

A+

175 ms

17.145

Hostinger

A+

163 ms

16.278

A2 Hosting

A+

169,5 ms

17.015

Allotjament d’immobles

A+

156,9 ms

17.320

Per tant, Bitcatcha recomana la fiabilitat i el rendiment inigualable de les opcions d’allotjament internacionals. SiteGround és, de molt, el més fiable, i és el nostre millor objectiu mentre que Hostinger ofereix una alternativa potent i assequible.

Si teniu dubtes sobre l’allotjament web nigerià, envieu-me un missatge i estaré encantat de respondre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me