Guia de torrent ExpressVPN

ExpressVPN és un popular (però costós) proveïdor de VPN premium. Permeten torrents / p2p, però ExpressVPN és bo per descarregar torrents i torrents? Això és el que tractarem en aquest article.

Discutirem:

 • Les millors característiques de ExpressVPN
 • La seva política de registre (política de privadesa)
 • ExpressVPN permet torrents?
 • Com podeu utilitzar ExpressVPN amb uTorrent, Vuze o Deluge
 • Hi ha alternatives ExpressVPN millors (o més barates)?

Comencem.

Imatge

ExpressVPN permet torrents / p2p, però són la vostra millor elecció?

Introducció a ExpressVPN

ExpressVPN és un servei VPN premium amb seu a les Illes Verges Britàniques (BVI). Són coneguts per la seva velocitat ràpida, el seu excel·lent programari, un suport tecnològic sòlid. Per descomptat, això també arriba a un preu, i fins i tot el seu pla més barat supera els 8 dòlars al mes.

A continuació es mostren els motius pels quals la gent decideix subscriure’s a ExpressVPN…

Ràpid: ExpressVPN afirma ser la VPN més ràpida del món. No estic segur de si és cert, però definitivament se situen per sobre de la mitjana a les velocitats. Els servidors estan relativament no habilitats.

Excel·lent programari: El programari VPN personalitzat de ExpressVPN (Mac, Windows, iOS, Android) és de primera qualitat. Sens dubte es troba entre els 4 o 5 millors llocs de qualsevol lloc i el seu client mòbil destaca molt en comparació amb els competidors.

Característiques principals ExpressVPN

 • Xifrat de 256 bits (força màxima)
 • 4 protocols VPN: (OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP)
 • Interruptor de Kill: (una característica de seguretat de commutació d’utilitat útil per a torrents. Evita filtracions ip si falla el vpn)
 • No hi ha registres d’adreces IP: (Això és bo per a la privadesa del torrent, però no són una autèntica VPN de “registre zero”).
 • Programari VPN personalitzat: Excel·lent client VPN disponible per a totes les plataformes principals

ExpressVPN permet torrents?

Aquesta és la pregunta més important a respondre quan es planteja comprar una VPN per a torrents. Vam demanar directament al seu suport tècnic si ExpressVPN permet p2p / torrents.

La resposta?
Sí. ExpressVPN permet torreting i arxiu de fitxers p2p

Restriccions:
ExpressVPN no restringeix les descàrregues de p2p / torrent a cap ubicació específica del servidor. Podeu utilitzar qualsevol servidor o país que vulgueu.

Política de privadesa i política de privadesa de ExpressVPN

Si heu llegit qualsevol de les altres guies de la Guia VPN de Torrent, ja sabeu que els nostres criteris de selecció # 1 quan trieu una VPN que serveix per al torrent són:

"La VPN conserva els registres?"

En general, només volem recomanar veritables proveïdors de VPN “Zero-Log” per descarregar torrents, ja que ofereixen el nivell més alt de privadesa (sense cap cost addicional).

Tanmateix, els registres que més ens preocupen són els registres d’adreces IP (la VPN registra a quina adreça IP des d’on accediu els servidors i a quina IP s’assigna).

Resulta que ExpressVPN conserva alguns registres de connexió mínims, però només poden contenir informació com:

 • La durada de la connexió
 • La quantitat de dades transferides (en KB)
 • El protocol utilitzat, etc…

Què passa amb les adreces IP?

Malauradament, la resposta no és del tot clara. En el passat, ExpressVPN va afirmar que no registraven les adreces IP, no obstant això Termes del servei actualment no esmenten les adreces IP en absolut. L’única menció de la seva política de registre es troba en una de les pàgines de destinació:

Imatge

Com veieu, la llista de coses que no registren clarament no mostra les adreces IP. Només podem suposar que això significa que ExpressVPN no és realment una VPN ‘sense logos’, tret que es comprometin públicament a tal política en la seva política de privadesa..

Alternatives ExpressVPN

ExpressVPN sí que permet torrents, però hi ha algunes raons per les que podeu considerar alternatives:

 1. ExpressVPN manté els registres de metadades, de manera que no són una VPN realment sense registre
 2. ExpressVPN és car. Les subscripcions d’un any costen gairebé 3 vegades més que la PIA (que només costa 3,33 dòlars al mes)

A continuació, es presenten algunes excel·lents alternatives a ExpressVPN que ens agraden molt…

NordVPN (estalvia el 75%)

Imatge

Registres zero
Xifrat de 256 bits
Proxy de mitjons inclosos
SmartDNS integrat
Funciona amb Netflix

Obteniu NordVPN »

NordVPN s’ha convertit ràpidament en el nostre VPN favorit a tot arreu. Tot ho fa i a un preu més barat que fins i tot descomptar VPN com l’accés a Internet privat.

NordVPN és totalment compatible amb Netflix (i més de 50 serveis de streaming). Són un dels pocs VPN restants que no es veuen bloquejats pels serveis de reproducció populars. NordVPN també inclou servei de proxy Socks5 (perfecte per a torrents) en més de 10 llocs. Consulteu les nostres guies de configuració per obtenir un tutorial complet sobre com configurar-ho tot.

Ah, i en vaig esmentar Garantia de reemborsament del 100% al 30% de 30 dies que et permet bàsicament sense risc?

A continuació es mostra la comparació de NordVPN amb expressVPN

 • Més del 70% més barat (comparant la millor oferta publicitària per a cada una)
 • Tots dos treballen amb Netflix i altres serveis de streaming (Express requereix una configuració addicional)
 • NordVPN és Zero-Log (Express no), però els servidors ExpressVPN són més ràpids
 • Llegiu la nostra revisió de NordVPN per obtenir una ullada completa de programari, velocitat i configuració

IPVanish

Imatge

Registres zero
Xifrat de 256 bits
Proxy de mitjons inclosos

IPVanish és l’alternativa més lògica a ExpressVPN, perquè quan es tracta de funcions són molt similars.

IPVanish compta amb servidors en més de 70 països, un excel·lent programari i un bon suport tècnic. IPVanish també és extremadament ràpid (probablement fins i tot més ràpid) –> Llegiu la nostra revisió IPVanish

Però aquí és on es diferencien:

 • IPVanish inclou un servei de proxy de torrent SOCKS5 (ExpressVPN no)
 • IPVanish té una veritable política de “registre zero” (ExpressVPN no)
 • IPVanish comença a partir de 6,49 dòlars el mes (la millor oferta de ExpressVPN és de 8,32 dòlars al mes)

Accés a Internet privat

Imatge

Registres zero
Xifrat de 256 bits
Proxy de mitjons inclosos
3,33 USD / mes (1 any)

Obteniu PIA per 3,33 dòlars / m

Accés a Internet privat ofereix gairebé tots els mateixos avantatges de IPVanish. Per descomptat, no són tan ràpids i el seu programari no és tan polit, però PIA encara té més d’un milió de subscriptors.

Per què? Joés un tracte increïble!

Amb plans d’amplada de banda il·limitats a partir de 3,33 dòlars al mes, és difícil trobar un millor preu en una VPN amb aquestes moltes funcions..

També hem dedicat guies de configuració del torrent per a accés privat a Internet (per la seva popularitat massiva). Consulteu-ne els següents: uTorrent, Vuze, Deluge, guia de torrents PIA

Com descarregar Torrents de forma segura amb ExpressVPN

ExpressVPN només ofereix servei VPN (no tenen un servidor intermediari torrent Socks5 com IPVanish i PIA). Potser us interessa aprendre a utilitzar un proxy per a torrents, o els avantatges d’un VPN vs. Proxy.

Utilitzar una VPN per anonimitzar els vostres torrents és molt senzill, però aquí teniu alguns consells per maximitzar la vostra privadesa amb ExpressVPN.

Consell # 1: utilitzeu una ubicació del servidor que no sigui torrent

ExpressVPN no limita l’activitat p2p a determinats servidors, però probablement prefereixen que no torneu de determinades ubicacions del servidor (com els Estats Units o el Regne Unit).

Les bones ubicacions del servidor per al torrenting inclouen: Canadà, Països Baixos, Luxemburg i Suïssa.

Consell # 2: activeu l’interruptor Kill

Si utilitzeu una VPN com a mètode principal per al torrent anònim, sempre haureu d’activar el commutador de mort de VPN.

Un Kill-switch és una opció de programari que matarà tota l’activitat d’internet al dispositiu en el poc probable que es produeixi una connexió VPN caiguda (desconnectar). L’única manera de restaurar l’accés a Internet és tornar a connectar 1 a la VPN o tornar a restablir l’adaptador de xarxa.

El commutador de matriu ExpressVPN es troba a la configuració del programari a la pestanya “General”. Simplement marqueu la casella etiquetada:

Activa el bloqueig de xarxa (Internet Kill Switch)

I hauria de ser bo per anar. També podeu decidir opcionalment si voleu fer que l’ordinador sigui accessible a altres dispositius de la vostra xarxa mentre esteu connectat a ExpressVPN. De qualsevol forma, no afectarà la vostra seguretat mentre torrent.

Switch-switch ExpressVPN

Activeu el ‘kill-switch’ de ExpressVPN per evitar fuites IP accidentals mentre es torren.

Consell # 3: connecteu-vos sempre a ExpressVPN abans d’obrir el vostre client torrent

Això pot semblar evident, però és sorprenent quantes persones cometen aquest simple error. Sempre heu de connectar-vos a la vostra VPN abans d’obrir el vostre client i no desconnectar fins que sortiu del programari del torrent. Això és cert encara que no tingueu cap descàrrega activa.

Si voleu una capa addicional de seguretat, podeu utilitzar Vuze com a client torrent. Vuze té una bonica característica “Interfície de vinculació” que ni tan sols us permetrà descarregar torrents tret que el túnel VPN estigui actiu. Llegiu el nostre tutorial de configuració de Vuze.

Guies de clients de Torrent per ExpressVPN

ExpressVPN funcionarà amb qualsevol client de torrent important, i no és necessària una configuració especial al programari de torrent. Simplement connecteu-vos al servidor VPN que escolliu, activeu el Kill-Switch i comenceu a descarregar torrents.

Però cada client de torrent té les seves característiques i funcions específiques, de manera que hem creat una guia de configuració per a totes les més populars. Això us ajudarà a garantir la màxima privacitat, la velocitat més ràpida possible i provar la vostra configuració del torrent per si hi ha fuites.

Guies de configuració del torrent:

 • Android (tTorrent / Flud)
 • Enfonsament
 • QBittorrent
 • Tixati
 • uTorrent
 • Vuze

Actualitzat el 14 de març de 2018 per BBVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me