El més ràpidVPN

El més ràpidVPN

https://fastestvpn.com/

tl; dr

FastestVPN va aparèixer per primera vegada al meu radar a mitjans del 2019 i en aquell moment vaig trobar que el seu rendiment era mediocre. Quan se’m va demanar que el revalorin aquesta vegada he de dir que era escèptic. Tot i això, amb una xarxa ampliada i velocitats molt més grans, aquest subdog és, certament, a l’alça del món.

FastestVPN Review: 6 pros & 3 contra d’utilitzar FastestVPN

FastestVPN té seu a les Illes Caiman i és un territori autònom britànic a ultramar. Les empreses amb seu en aquestes ubicacions estan subjectes a la jurisdicció legal local i no estan subjectes a normes de corona.

Això, a més del fet que el país ha millorat notablement les lleis de protecció de dades personals, significa que l’entorn és ideal perquè els proveïdors de serveis VPN prosperin. FastestVPN s’ha aprofitat per això i tracta de prometre als clients el seu màxim esforç per ajudar-los a protegir la privadesa i la seguretat a Internet.

6 coses sorprenents que més m’agraden de FastestVPN

1. Seguretat sòlida & Privacitat

FastestVPN s’ha compromès seriosament amb els seus clients, afirmant obertament que prioritzarà els drets dels seus clients tant en privacitat com en seguretat. El més important és que s’ha compromès a no compartir dades (si n’hi ha) amb tercers, que sincerament és el que esperaríem d’un servei VPN.

fastvpn té una bona seguretat i privacitat

A diferència d’alguns noms més grans que hi ha, fins al moment no ha aparegut cap queixa sobre la filtració de dades de FastestVPN ni sobre la informació a les autoritats. Sens dubte això és cert que els usuaris conscients de la privadesa han de tenir en compte.

1,1 Freqüència d’encriptació alta de 256 bits

Les connexions realitzades a través del client FastestVPN estan protegides per les taxes més altes de xifrat disponibles als consumidors en l’actualitat. El xifrat de 256 bits és l’estàndard de facto que ara confien i confien els professionals de la seguretat.

També és usat per molts sistemes militars i, amb tota honestedat, és gairebé impossible de trencar. Les probabilitats que tingueu encaixades les vostres dades de 256 bits serien molt menys properes a les filtracions de les vostres dades, tot i que involuntàriament.

1.2 Bona elecció de protocols

Actualment, molts proveïdors de serveis VPN s’han inclinat molt cap al protocol OpenVPN a causa de la seva reputació de ser altament segur i estable. Malauradament, això ha fet que molts d’ells passin per alt altres protocols VPN i no donessin als seus usuaris una opció sobre aquest tema.

Tot i que no sóc partidari d’alguns protocols com L2TP i PPTP, m’agrada fer servir IKEv2 ja que també és força segur i moltes vegades supera l’OpenVPN. FastestVPN ofereix als seus usuaris una àmplia selecció, permetent IKEv2, L2TP, PPTP, i també OpenVPN (tant TCP com UDP).

Això permet als usuaris una gran flexibilitat, cosa que és important per més motius que simplement agilitzen. De vegades, alguns usuaris podrien tenir problemes de compatibilitat amb aplicacions que intenten accedir a la xarxa mitjançant la VPN. Permet que els usuaris commutin els protocols VPN, facilita la tensió i la compatibilitat.

1.3 Firewall integrat de NAT

FastestVPN inclou un tallafoc NAT integrat, que és bo per a vosaltres, ja que ajuda a augmentar la seguretat als vostres dispositius. Penseu en el tallafoc NAT com a correu electrònic que ordena els paquets de dades entrants al vostre dispositiu.

Només us lliurarà els paquets de dades que hagueu sol·licitat i rebutjarà qualsevol altra cosa. Si us plau, tingueu en compte que tot i que contribueix a augmentar la seguretat, el tallafoc NAT no s’ha de prendre com a reemplaçament d’una aplicació dedicada a la seguretat d’Internet.

1.4 Inclou Anti-Malware & Bloqueig d’anuncis

Normalment, no m’agrada massa els serveis que intenten oferir als usuaris tot el que hi ha en una aplicació que està dissenyada específicament per a una altra cosa. No obstant això, en el cas de les funcions anti-malware i bloquejador d’anuncis de FastestVPN, són tan discrets i lleugers que gairebé no se’ns ocorren.

fastvpn té anti-malware i bloquejador d’anuncis

Això és bo perquè, certament, no contribueixen a inflar l’aplicació alhora que proporcionen un servei de valor afegit alhora. Una part de la raó d’això és que FastestVPN té algunes funcions en els seus propis servidors, de manera que redueix qualsevol tensió potencial als dispositius i, alhora, t’ofereix un bonus.

2. Velocitats justes

La primera vegada que vaig valorar FastestVPN, sincerament les velocitats eren bastant dolentes. Això es va agregar a la gosadia de la declaració que fa el nom d’aquesta VPN. Tot i això, al cap d’un any vaig comprovar que realment havien estat atents a la retroalimentació i augmentant el rendiment del servei.

Com a línia de referència, la meva velocitat d’internet sense connectar-me directament a través del meu encaminador a la xarxa és tan a prop del que es pot fer publicitat, en la seva majoria. Periòdicament puc obtenir 400+ Mbps en una línia de 500Mbps.

speedvpn velocitat de base sense vpn actiu

Prova de velocitat al servidor local sense VPN activa
(Veure el resultat base complet)

Abans de continuar amb els resultats de la prova, tingueu en compte que he provat FastestVPN al protocol OpenVPN, ja que és l’estàndard que ofereixen la majoria de proveïdors VPN. IKEv2 també està disponible a FastestVPN i, mitjançant aquest protocol, probablement obtindreu velocitats molt millors que a OpenVPN, així que agafeu els resultats amb un pessic de sal..

Prova de velocitat VPN més ràpida – EUA

La velocitat al servidor nord-americà de FastestVPN era aproximadament tan ràpid com es podia esperar.

speedvpn speed els EUA vpn off

Prova de velocitat VPN més ràpida als EUA: VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

speedvpn speed els EUA vpn activats

Prova de velocitat VPN més ràpida als EUA: VPN activada
(Veure el resultat complet)

25Mbps no és exactament una velocitat terrible ni és cosa sobre la qual escriure a casa. La latència era una mica al costat elevat, però els EUA es troben a tot el món des de la meva ubicació física.

Prova de velocitat VPN més ràpida: zona euro

En la majoria dels casos, trobo que les meves velocitats de VPN per a servidors basats a la zona euro no difereixen gaire de les meves proves de velocitat del servidor basades en Estats Units..

speedvpn speed europe vpn off

FastestVPN speed test Europe: VPN off
(Veure el resultat complet)

speedvpn speed europe vpn on

FastestVPN speed test Europe – VPN activat
(Veure el resultat complet)

Fins i tot pel que fa a la latència, és una cosa senzilla. Tot i així, aquestes velocitats són prou decents per a la transmissió en directe de mitjans.

Prova de velocitat VPN més ràpida: Orient Mitjà

Amb l’absència de servidors basats en un continent africà, he de predeterminar els llocs que hi havia a l’Orient Mitjà.

speedvpn speed vpn de l'Orient Mitjà

Prova de velocitat VPN més ràpida d’Orient Mitjà: VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

speedvpn speed vpn del Pròxim Orient a

Prova de velocitat VPN més ràpida a l’Orient Mitjà: VPN activada
(Veure el resultat complet)

No és sorprenent, les velocitats d’aquesta zona eren bastant horribles. La raó d’això és més probable a causa d’un menor enfocament a la regió d’Em per FastestVPN, unit al seu nombre més limitat de servidors.

Prova de velocitat VPN més ràpida – Àsia

Com era d’esperar, la velocitat i la latència per a mi van ser els millors en servidors FastestVPN basats a Singapur.

velocitat més ràpida d'asia vpn

Prova de velocitat VPN més ràpida a Àsia: VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

velocitat més ràpida d'asia vpn a

Prova de velocitat VPN més ràpida a Àsia – VPN activada
(Veure el resultat complet)

Aquesta ubicació és molt forta gràcies a la seva posició geogràfica i a la seva excel·lent infraestructura al país.

Prova de velocitat VPN més ràpida: Austràlia

Per ser sincer, tant la velocitat com la latència en els servidors FastestVPN basats a Austràlia van ser una mica més.

speedvpn speed australia vpn off

FastestVPN speed test Australia – VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

speedvpn speed australia vpn on

FastestVPN speed test Australia – VPN activat
(Veure el resultat complet)

Aquesta regió, tot i que no sempre és la millor per a mi, ha mostrat una gran velocitat per a certs proveïdors. No hi ha cap raó per al mal rendiment de FastestVPN aquí.

Conclusió: pensaments sobre les velocitats de FastestVPN

Abans que els nois comencin a dir-vos el mal grau que poden semblar aquestes velocitats en general, voldria cridar l’atenció sobre les velocitats corresponents que he demostrat que es van dirigir als servidors locals dels països sense VPN activa..

Nota important

La desacceleració global d’Internet ha fet que les velocitats siguin inestables per a gairebé tots els usuaris. La consecució d’obtenir aquestes velocitats en un moment d’elevades càrregues de dades globals no deixa de ser impressionant en aquest cas, per tant, permet que FastestVPN tingui una pausa de moment, sí?

3. Excel·lent punt de preu

De la mateixa manera que emplatem els resultats de les proves de velocitat, és probablement el millor lloc per posar-hi aquesta informació. FastestVPN arriba amb un preu impressionant de tan baix 1,11 dòlars mensuals en el seu pla de tres anys!

Mensualment
Preu /mo$10.00$2.49$1.11
Factura total 10,00 $ 29,95 $ 39,95 $
Cicle de facturació1-mes12-mes36-mes

Aquesta és una fantàstica escala de preus i fa d’aquest servei una proposta sòlida per a caçadors de negocis que busquen algun tipus de privacitat i protecció en línia. Per descomptat, si teniu diners en efectiu, es pot trobar un servei premium amb altres proveïdors, però, segurament, no a aquests preus.

Per 1,11 dòlars al mes, pràcticament esteu rebent el servei de forma gratuïta. Els proveïdors de serveis VPN gratuïts no es solen recomanar i fins i tot els bons com Windscribe intentaran portar-los als seus plans de pagament sempre que sigui possible, a un preu molt superior a aquest.

Com a nota lateral, tingueu sempre cura dels proveïdors VPN que ofereixen serveis gratuïts i ofereixen servei il·limitat. Moltes vegades, aquestes VPN estan prenent les vostres dades i venent a tercers a benefici. Aquesta és l’única manera com poden mantenir les operacions. Alguns ho faran de manera subtil, mentre que d’altres utilitzen anuncis integrats a l’aplicació.

4. Suport en qualsevol lloc & P2P

Com passa amb la majoria de bons proveïdors de serveis VPN, FastestVPN us ajudarà a superar els serveis geoblorats i us permetrà reproduir-vos des de diverses fonts de mitjans. En aquest cas, les vam provar amb Netflix i vam comprovar que el seu contingut als Estats Units pot transmetre bé. Malauradament, però, aquesta és l’única regió que suporten de moment.

quickvpn té diverses funcions útils per a l'entreteniment

En una nota més alta, FastestVPN és compatible amb P2P en tots els servidors i podeu executar els torrents mentre esteu connectats a qualsevol ubicació del servidor. Per descomptat, hi ha un desavantatge, ja que la vostra velocitat P2P està relacionada amb el rendiment general de la VPN.

Si us connecteu a un servidor Netflix, per exemple, i per alguna raó us resultarà més lent, les vostres velocitats P2P també podran sofrir si no canvieu a un altre servidor. Em vaig trobar davant d’aquest dilema quan veia Netflix i intentava descarregar també en BitTorrent.

Finalment, la nota més important per a streaming i P2P és l’estabilitat. Com sempre, vaig posar FastestVPN a la meva prova de “incrustació” de Netflix, que és la meva excusa per observar Netflix per “treballar”. He aconseguit veure dues temporades a “The Office” en una sessió sense tenir ni un sol interruptor en la connexió, així que diria que és estable.

Personalment, però, considero que les velocitats que ofereix FastestVPN no són realment adequades per a P2P malgrat la seva clara utilitat. Per descomptat, això depèn molt de la forma en què utilitzeu el servei. Per exemple, si us quedeu a prop dels Estats Units, podríeu obtenir els avantatges de bones velocitats de P2P, així com accedir fàcilment a contingut extra de netflix.

5. Neteja & Aplicació lleugera

Una de les millors coses sobre FastestVPN és la seva aplicació Windows. El seu disseny net i lleuger no és pesat en recursos i ocupa només 5 MB de memòria durant l’execució. El disseny de l’aplicació té un aspecte modern i és fàcil d’acostumar un cop l’heu executat algunes vegades.

5.1 Alta compatibilitat del dispositiu

El servei també està disponible en diverses plataformes.

fastvpn està àmpliament disponible a moltes plataformes

Per al corrent principal, podeu instal·lar-lo a bases de Windows, Mac i Linux. Intel·ligent per a mòbils, és compatible amb Android i iOS. Per a una instal·lació més única, FastestVPN es pot desplegar en routers, PS4 i molts altres..

5.2 Túnel intel·ligent & Connexió ràpida

Dins de l’aplicació FastestVPN, hi ha dues opcions que podeu acabar utilitzant un bit just: Smart Tunneling i Quick Connect. El primer us permet deixar de manera selectiva les aplicacions que confieu en connectar-se a Internet sense passar pel túnel VPN.

Això permet reduir la tensió de la vostra VPN i pot ajudar a augmentar la compatibilitat. Si trobeu que algunes aplicacions no es poden connectar mitjançant la VPN, simplement podeu afegir-lo a la vostra llista de túnel intel·ligent. No és ideal, però augmenta les vostres opcions.

Quick Connect és una funció d’estalvi de temps que permet que l’aplicació triï a quin servidor es connectarà. Prendrà aquesta decisió en funció dels millors temps de latència dels seus servidors en relació amb la vostra ubicació. Això significa que, tanmateix, és probable que acabis connectat a un servidor del vostre país.

Normalment, en aquests casos no serà gaire útil, però si es troba en una ubicació on no disposen d’un servidor, Quick Connect pot resultar útil si busqueu el millor servidor proper..

6. Atenció al client decent

Com es pot dir a la imatge de sota, el suport FastestVPN es pot iniciar lentament. Tot i això, un cop l’agent de serveis sàpiga de què parleu realment, crec que els trobarà útils i coneixedors sobre el seu servei i sistemes..

L’assistència al client de quickvpn és decent

Trobo que fins a la fi, la majoria dels serveis VPN han realitzat problemes en termes de suport al client i, òbviament, FastestVPN no ha estat una excepció. Tot i esperar en línia darrere d’altres dues a la meva cua, em van atendre als cinc minuts d’enviar una sol·licitud.

FastestVPN també ofereix assistència al client d’algunes maneres. Com a primera línia de contacte, sempre podeu dirigir-vos a la seva base de coneixement, que té una bona barreja de preguntes freqüents, guies i tutorials establerts de forma decent..

Si això no funciona per a vosaltres, també tindreu assistència de xat en viu disponible les 24 hores. Com podeu veure, la seva resposta a aquest canal també és força bona. Finalment, teniu l’opció d’enviar per correu electrònic al seu equip de suport en cas que el xat en viu tingui massa gent i el temps d’espera esdevingui un problema.

3 coses que no m’agraden de FastestVPN

1. Errors puntuals al servei

Algunes de les coses que tractaré en aquest segment poden ser una mica subjectives i, a causa de la manera de funcionar de les VPN, alguns errors poden no ser fàcilment replicables. Tot i això, vaig notar algunes falles que feien difícil passar per alt el cas de FastestVPN.

Després del fet, quan vaig pagar per FastestVPN, se’m va fer una descàrrega del fitxer d’instal·lació. Instal·lant-lo, em va sorprendre quan vaig trobar que no podia connectar-me a cap dels seus servidors malgrat canviar protocols i provar altres coses que he anotat a la seva base de coneixement..

Finalment vaig haver de parlar amb el servei d’atenció al client, que em va demanar que fes alguna cosa estranya: descarregar i instal·lar el client GUI OpenVPN i utilitzar-lo per connectar-se. Un cop fet això, vaig trobar que l’aplicació FastestVPN es podia connectar sense problemes, fins i tot després d’instal·lar la GUI OpenVPN..

El següent número que vaig assenyalar va ser que de vegades les connexions a alguns servidors eren una mica desagradables. Això significa que potser haureu d’intentar connectar-vos algunes vegades abans que es realitzi la connexió. Sembla que no hi ha cap motiu real per això, però al cap d’un temps les coses es van solucionar i el problema es va anar desapareixent.

2. Només un punt de connexió per a Netflix

Tot i que FastestVPN funciona amb Netflix, només es limita al contingut de la regió nord-americana de Netflix. Si bé aquest és el lloc on es troba la col·lecció més gran de pel·lícules de Netflix, alguns usuaris podrien desitjar accedir a altres regions per obtenir contingut més localitzat.

La connexió de Netflix dels Estats Units només està disponible a través d’un únic punt d’accés tot i que FastestVPN té deu ubicacions per connectar-se a Amèrica del Nord. Aquest punt d’accés únic planteja diversos problemes possibles, inclosos; sobrecàrrega potencial ja que tots els usuaris de Netflix miraran per aquesta ubicació i què passa en incidències de fallades.

3. Xarxa limitada & Servidors

FastestVPN té una cobertura força limitada amb un nombre desconegut de servidors en 39 ubicacions. Malgrat això, la difusió d’aquestes ubicacions segueix sent força decent. La preocupació és que, si alguna de les ubicacions que voleu està carregada en gran mesura, pot ser que no hi hagi una alternativa còmoda.

Els servidors de fastvpn són limitats

Tot i que constato que FastestVPN ha millorat el seu rendiment amb el pas del temps, crec que el creixement de la seva xarxa no és el que esperava. Això pot suposar un acord pràctic per a molts usuaris, ja que limita severament les seves opcions, i és una part important dels serveis VPN..

Les proves de velocitat que vaig realitzar a les seccions anteriors, com heu pogut observar, es van centrar en zones densament poblades. Això podria servir per posar en relleu el fet que el finançament limitat dificulta que FastestVPN aconsegueixi millorar encara més la millora.

A mesura que el seu desplegament creix, els usuaris podrien veure que augmenten gradualment els preus a través del conjunt per tal de mantenir les seves operacions i expansió.

El fons: Pagaré per FastestVPN?

Sincerament, depèn realment. Com que les VPN són una part important de la meva vida i treball, trobo que tinc malbé per la tria. Evidentment, la meva situació és força única, per la qual cosa pot no ressonar amb molts de vosaltres.

La pregunta més gran és: heu de pagar per FastestVPN? Aquesta és una pregunta que encara es pot respondre amb molta facilitat. FastestVPN és una bona elecció si viviu a una regió molt poblada o si busqueu una bona solució pressupostària que permeti fer les coses.

Es presenta en un punt de preu d’assassinat i, si teniu accés a l’actualitat, potser no podreu estar sotmesos a increments de preus més endavant, ja que amplien la seva xarxa de serveis. Tanmateix, si teniu necessitats més especialitzades i ho podeu permetre, us recomano que considereu un dels proveïdors de serveis premium com NordVPN.

Característiques clau

  • ✓ Tunnelització intel·ligent
  • ✓ Utilitzeu fins a 10 dispositius
  • ✓ Funciona amb Netflix
  • ✓ Executeu P2P a tots els servidors
  • ✓ Anunci & Bloqueig de programari maliciós

Recomanat Per

  • • Buscadors de ganga
  • • Emissores en streaming
  • • Evitant la censura

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me