Contents

Comparació VPN: Hidemyass vs IPVanish

IPVanish i VPN de HideMyAss són dues de les VPN més populars de la indústria i amb una bona raó. Ofereixen més ubicacions del servidor i adreces IP que gairebé qualsevol altre proveïdor VPN, i impressionen amb la seguretat i el programari de primera qualitat. Mireu qui guanya la batalla d’Hidemyass contra IPVanish!

Hidemyass vs. IPvanish: comparació ràpida de VPN

Comparació Hidemyass vs IPVanish vpn

VPN de HideMyAss

 • Amb seu al Regne Unit
 • 148 servidors a 72 països
 • Protocols OpenVPN, PPTP i L2TP
 • No hi ha cap aplicació mòbil. Es pot configurar la connexió VPN manual
 • Xifrat de 128-bit Blowfish (OpenVPN)
 • No hi ha tallafoc NAT
 • Registres mantinguts. Possiblement fins a 6 mesos.
 • Els torrents estan tècnicament permesos, però molt desanimats
 • Política de reembossament de 30 dies
 • 11,52 $ / mes (preu 1 mes)
 • 6,55 $ / mes (preu a 12 mesos)
 • Llegiu la nostra revisió VPN de HideMyAss
 • Visita Hidemyass ara!

IPVanish VPN vs Hidemyass

VPN IPvanish

 • Amb seu als Estats Units
 • 110+ servidors a 48 Coutries
 • Protocols OpenVPN, PPTP i L2TP
 • Aplicació mòbil per a Android i iOS
 • Xifrat de 128-bit Blowfish (OpenVPN)
 • Firewall NAT gratuït inclòs!
 • Sense registres. Període. Novetat des d’abril de 2014
 • Torrents permesos
 • Política de reembossament de 7 dies
 • 10,00 USD / mes (Preu d’un mes)
 • 6,49 $ / mes (preu a 12 mesos)
 • Llegiu la nostra revisió IPVanish
 • Visita IPVanish Now!

Hidemyass vs IPVanish: programari i funcions

HideMyAss té diverses funcions destacades. Ofereixen més servidors i ubicacions del país que qualsevol altra VPN que puc anomenar, però el seu punt de venda més gran és el seu programari VPN pendent. La veritat és que cap altre proveïdor VPN s’acosta a oferir el mateix nivell de control, seguretat i funcions personalitzades que HidemyAss..

IPVanish per comparació, ofereix un client VPN molt estàndard amb fàcil commutació de servidor i connectivitat OpenVPN. És perfectament funcional, però segur que el seu programari no pot coincidir amb HidemyAss. Ningú no pot, i sembla que la majoria dels proveïdors de VPN no estan intentant coincidir amb el programari. Mirem més de prop…

Programari VPN IPVanish:

IPVanish us permet accedir fàcilment a tots els servidors de més de 58 països. També podeu triar el protocol VPN preferit per a les vostres necessitats actuals.

Les opcions inclouen: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP i L2TP

El programari d’IPvanish us permet ordenar per ciutat, país o temps de ping, facilitant la connexió ràpida al servidor que desitgeu.

Al menú d’opcions, podeu triar si voleu desar les vostres credencials d’inici de sessió (nom d’usuari / contrasenya) i si voleu que IPvanish s’iniciï quan s’iniciï Windows..

El programari també inclou un enllaç per comprovar la vostra IP per confirmar que la vostra connexió VPN s’ha establert correctament.

Com podeu veure, IPvanish ofereix un sense fragments, programari funcional VPN.

Imatge

Programari VPN HideMyAss

El programari VPN de Hidemyass té un nombre increïble de funcions. Anem a cobrir recórrer tots els millors d’un en un. Si voleu sentir-ho des de la boca dels cavalls, mireu la visió general del programari de Hidemyass

Selecció de servidor # 1

ipvanish vs hidemyass: servidor del mapa

Selecció del servidor Hidemyass (vista de mapa)

Hidemyass us ofereix un control complet sobre el procés de selecció del millor servidor VPN segons les vostres necessitats. Podeu ordenar per país, ciutat o velocitat. També podeu triar servidors de a llista o del vista del mapa (com es veu més amunt). Fins i tot podeu seleccionar una llista de servidors per executar-la prova de velocitat activat, de manera que podeu triar el servidor més ràpid que compleixi tots els vostres criteris.

# 2 Gestió d’IP i commutació de servidors

Hidemyass vs IPVanish: software de randomització ip

Verificació de IP i capacitat d’atzarització. També pot utilitzar la verificació IP de tercers

Per a aquells que desitgin màxima seguretat, Hidemyass us permet canviar servidors en qualsevol moment. Fins i tot es pot configurar commutació aleatòria del servidor Serà canvieu la vostra adreça IP cada x minuts.

També podeu veure la vostra IP assignada actualment des del programari. Fins i tot, podeu configurar la verificació de tercers a partir de llocs com whatsmyip i iplookup.net, per obtenir un aspecte afegit.

També podeu visualitzar l’historial recent d’adreces IP i veure quines adreces IP us han estat assignades o bé podreu desactivar el registre d’IP completament.

# 3 Enquadernació IP segura de HideMyAss

Imatge

VPN de Hidemyass Tecnologia segura d’enllaç IP és tan potent que realment mereix la seva pròpia secció (i també la cobrirem a la secció de seguretat.

Bàsicament, la característica segura d’enllaç IP permet vincular programes o aplicacions específiques per utilitzar només el túnel VPN creat per Hidemyass. Si la connexió VPN falla, el vostre equip continuarà connectat a Internet a través de la vostra connexió normal, però programes específics no tindran accés a Internet perquè només poden accedir a Internet mitjançant HideMyAss.

Aquesta funció és increïblement útil per a programes delicats com uTorrent o Vuze si voleu assegurar-vos que la vostra autèntica IP no s’exposa en cas de connexió de connexió VPN..

Podeu afegir / treure programes de la llista fàcilment amb un clic de botó.

# 4 Guia de velocitat HideMyAss i equilibri de càrrega del servidor

Un cop hàgiu seleccionat la ubicació geogràfica de la qual voldria originar la vostra adreça IP (pot ser una ciutat, estat, país o continent sencer), Hidemyass us ajuda a trobar fàcilment el servidor més ràpid.

Utilitzant el guia de velocitat, podeu afegir una llista de servidors per executar-la prova de velocitat endavant. Podeu triar entre una Prova de ping, prova expressa o prova completa. Totes aquestes proves es proven en la vostra pròpia connexió VPN real, de manera que són molt més precises que una prova ràpida realitzada als servidors de HMA..

Un cop finalitzada, podeu ordenar fàcilment la llista i triar el servidor més ràpid al qual connectar-se.

També podeu optar per habilitar equilibri de càrrega del servidor que us avisarà si Hidemyass s’adona que hi ha un servidor molt més ràpid a la mateixa ubicació a la qual esteu connectats actualment i us oferirà una opció d’un clic per canviar al servidor més ràpid..
&# 65279;Conclusió del programari i funcions
Tant IPVanish com Hidemyass obtindran el treball quan es tracta de funcionalitats bàsiques, però si voleu un paquet de programari VPN amb funcions amb tots els avantatges i funcions addicionals, haureu d’anar amb Hidemyass..
Guanyador: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: seguretat i privadesa

IPVanish va donar una mica de avantatge al programari, però realment compensa el que fa a les característiques de seguretat i privadesa. Mirem ràpidament les estadístiques.

Funcions de seguretat i privadesa d’IPVanish

 • Sense registres. Període.
 • Torrents permesos
 • Firewall NAT gratuït inclòs
 • Bitcoin acceptat
 • Sense tecnologia IP-Bind ni Kill-Switch
 • Xifrat AES de 256 bits
Funcions de seguretat i privadesa de HideMyAss

 • Els registres de connexió es mantenen fins a 6 mesos
 • Torrents descoratjat. Avisos DMCA reenviats
 • No tallafoc
 • Bitcoin acceptat
 • Tecnologia segura d’enllaç IP
 • Xifrat de 128 bits

Política de registre i privadesa

La tendència de la indústria VPN s’ha anat cap a mantenir menys registres i IPVanish ha pres nota. Mai van guardar els registres d’ús / activitat, però el 2014 van eliminar els registres de connexió (IP entrant / sortint amb un segell de temps). Ara IPVanish pot afirmar ser realment un No hi ha proveïdor de VPN de registre.

Hidemyass d’altra banda, s’ha convertit en una mica notori per mantenir els registres de connexió fins a sis mesos abans de destruir-los. Això és probable a causa de les lleis més intenses de retenció de dades al Regne Unit on es basa la HMA.

Vora: IPVanish

Torrents i P2P

IPvanish és una VPN que protegeix els torrents i permet el trànsit de torrent a la seva xarxa. Preferirien, però, que restringiu el trànsit de torrent a servidors de països com Rússia, Països Baixos i Romania.

HideMyAss ha deixat clar que no volen trànsit de torrents a la seva xarxa. Evita massa mal de cap per a ells. També són prou coneguts per reenviar avisos DMCA als seus subscriptors. La majoria de VPN no ho faran (i les VPN que no són de registre no podrien ser encara si volguessin).

Vora: IPVanish (Si voleu descarregar torrents, no trieu Hidemyass)

Tallafoc, força de xifrat i enllaç IP

Tallafoc: IPvanish ofereix tallafoc NAT gratuït. Es tracta d’un tallafoc integrat a la VPN que filtra tot el trànsit per assegurar-se que un pirata informàtic no pot començar amb la vostra adreça IP VPN (fals) i arribar al vostre ordinador a través del túnel VPN. HMA no ofereix aquesta funció.

Força de xifrat: Ipvanish ofereix xifrat AES de 256 bits, l’HMA té 128-bit. Si bé la força de xifrat d’IPVanish és doble, es consideren totes dues coses "irrompible" segons els estàndards moderns. Es continua considerant el xifrat de 128 bits "grau militar" xifrat.

IPBind / Kill-Switch: L’un dels punts febles d’IPVanish en aquest àmbit és la manca d’una tecnologia de commutació de mort o de lligall IP. Hidemyass, per la seva banda, té el seu excel·lent enllaç IP segur que permetem bloquejar la funció de programes específics a l’adreça IP de HMA, de manera que es desconnectaran immediatament si la VPN falla.

La bona notícia és que un Kill-Switch / IP-bind es pot replicar amb programari lliure com VPNNetmon si no està integrat al programari dels seus proveïdors VPN. Consulteu el nostre article VPN Kill-Switch per a més informació!

Edge: IPvanish guanya la ronda de seguretat 2-1.

Resum de seguretat
Tots dos serveis VPN ofereixen algunes funcions de privadesa úniques, però al final donem una mica d’avantatge a l’accés a Internet privat a causa del tallafoc gratuït inclòs al servei VPN, així com a la confiança que obté d’una empresa basada en EUA..
Guanyador: IPVanish by a Landslide!

Compra VPN

IPVanish vs HideMyAss: Prova de velocitat

Una de les àrees on brillen tant IPvanish com HMA és Velocitat. Són dos dels proveïdors de VPN més ràpids del món, especialment IPVanish. La majoria de la gent no se n’adona, però Empresa matriu d’IPVanish (Highwinds Network Group) posseeix un dels més grans fons de dades de fibra òptica de l’hemisferi occidental. També són propietaris dels més ràpids CDN’s (Xarxa de lliurament de contingut) al món.

Com a resultat, no hauria de ser sorpresa IPVanish és molt ràpid.

Paràmetres de prova de velocitat:
Aquestes proves de velocitat es van realitzar en una connexió de mòdem per cable amb al voltant d’un 20Mbps tapa avall.

Resultats de proves de velocitat IPVanish

Prova de velocitat IPVanish Florida EUA

IPVanish Speed ​​Test Miami, EUA

IPvanish speedtest uk

IPVanish Speed ​​Test Londres, Regne Unit

Velocitat del torrent IPVanish vs Hidemyass

IPVanish prova de velocitat p2p Països Baixos

Amagueu els resultats de les proves de velocitat del cul

Chicago de prova de velocitat HMA vs IPVanish

HideMyAss Speed ​​Test Chicago, EUA

Hidemyass vs ipvanish speedtest Canadà

HideMyAss Speed ​​Test Toronto, Canadà

hidemyass vs ipvanish speed test nyc

HideMyAss Speed ​​Test NYC, Estats Units

Com pots veure, IPVanish és el clar guanyador, Gairebé la capacitat de velocitat de tots els servidors estàndards i fins i tot superem el 60% en el servidor holandès habitualment concorregut.

Guanyador: IPVanish

Amagueu el cul davant IPVanish – preu i valor

Tots els plans de VPN d’IPVanish i HideMyAss inclouen totes les funcions. L’única diferència de preus és la durada de la subscripció. Com passa amb la majoria de VPN, el El pla anual és el millor valor.

Amagueu els plans i preus de VPN per al meu cul

 • Servidors en més de 72 països
 • Els registres es mantenen fins a 6 mesos
 • Corporació amb seu al Regne Unit
 • Torrents descoratjat
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • 11,52 $ / mes (subscripció d’un mes)
 • 8,33 USD / mes (subscripció de 6 mesos)
 • 6,55 $ / mes (subscripció d’un any)
Plans i preus IPVanish

 • Servidors a 47 països
 • Sense registres. Període.
 • Corporació basada en EUA
 • Torrents permesos
 • Garantia de devolució de 7 dies
 • 10,00 $ / mes (subscripció d’un mes)
 • 8,99 $ / mes (subscripció de 3 mesos)
 • 6,49 dòlars / mes (Subscripció d’un any)

Opcions de pagament:
Tant IPVanish com HMA ofereixen àmplies opcions de pagament. Els més populars inclouen: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover, i American Express.
Valor:
El preu de la VPN Hidemyass Pro i la VPN IPVanish funciona força a prop de tots els llargs de la subscripció, però IPVanish és lleugerament més barat per als plans d’un any i un mes (amb diferència les opcions més populars). El programari de Hidemyass és tan impressionant, però, que pensem que val la pena el cost (sempre que no vulgueu descarregar torrents. IPVanish és molt millor per a torrents)

Guanyador: HideMyAss (un gran programari, més servidors i països. Trieu IPVanish però, per a torrents)

Accés a Internet privat Proxy.sh vs Privat: Qui és el guanyador?

IPVanish i Hidemyass són realment dos dels serveis VPN més impressionants del planeta. Ofereixen més servidors i països que gairebé ningú en el negoci i ofereixen una velocitat màxima i atenció al client (sobretot IPVanish). La veritat és, però, que cada VPN està donant servei a una necessitat diferent i a un públic diferent, de manera que la que trieu depèn del vostre ús previst.

Anem a fer una ullada ràpida a les millors característiques de cadascuna:

Les millors funcions de HideMyAss:

 • Un programari increïble. El millor de la indústria!
 • Velocitats sòlides
 • Tecnologia d’enllaç de seguretat IP
 • Servidors en més de 70 països
Millors funcions d’IPVanish:

 • Super ràpid! Controlen una enorme xarxa d’alta velocitat
 • Sense registres = Menys maldecaps
 • Torrents permesos
 • Corporació basada en EUA
 • Servidors en més de 40 països
Heu de triar HideMyAss si:

 • Voleu la major funcionalitat / millor programari
 • Necessiteu accés als servidors de la majoria de països
 • No descarregueu torrents gaire sovint
Heu de triar IPVanish Si:

 • Necessiteu la velocitat més ràpida possible
 • Voleu una VPN que no conservi els registres
 • Us descarregueu torrents
 • Vostè vol el preu més baix
Guanyador!

Comparació IPVanish vs Hidemyass vpn

IPVanish guanya la nostra comparació!

Visita el lloc

Finalista

Comparació Hidemyass vs IPVanish vpn

HideMyAss és una bona opció per aconseguir el segon lloc

Visita el lloc

Per què vam triar IPvanish?
Tots dos proveïdors VPN es troben entre els més destacats del camp, però cadascun té el seu propi avantatge. Ens encanta l’impressionant programari VPN de Hidemyass, però al final se’ns va guanyar la velocitat i les funcions de privacitat de IPvanish.

IPvanish és un dels proveïdors de VPN més ràpids que hem provat mai, i ens encanta el seu recent pas cap a política sense registres. També són una VPN més favorable al torrent que HMA, que ens va donar una empenta addicional per recomanar IPVanish amb la màxima confiança. Vés a IPVanish.com per registrar-se!

Et pot interessar:

 • IPVanish Review
 • Amaga la meva revisió VPN al cul
 • Hidemyass vs BTGuard
 • Accés a Internet privat vs Proxy.sh
 • VPN sense registre de Bittorrent
 • Bittorrent anònim en 3 senzills passos
Pàgina inicial

Revisions VPN
Comparacions VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me