VPN IPVanish

VPN IPVanish

https://www.ipvanish.com

tl; dr

Inicialment, vaig tenir molt de dubte en revisar IPVanish VPN perquè sabia que són un servei basat als Estats Units. Personalment, és com demanar al llop que guardés les gallines. Per primera vegada publicat el 2012, IPVanish va canviar de propietat el 2017. Per desgràcia, el canvi de propietat ha estat poc positiu per a l’empresa, des de la meva perspectiva. Tinc dificultats per recomanar aquesta VPN per moltes raons, com ara el rendiment de la velocitat de la mitja part, el sospitós anonimat i el suport al client terrible.

IPVanish Review: 5 avantatges i quatre avantatges d’utilitzar IPVanish VPN

Fundada el 2012, IPVanish VPN no és el nen més gran del bloc i, de fet, ja ha canviat de mans una vegada. El que és inusual d’aquesta empresa és que, malgrat la seva aparent popularitat en tan poc temps, l’empresa també ha aconseguit embolicar-se en una controvèrsia forestal. Aquest tipus de coses sol semblar una mort de mort per als proveïdors de serveis VPN, i no deixa de sobreviure.

A més, es tracta d’una empresa amb seu als Estats Units i, per tant, no s’expressa bé per les seves afirmacions de tenir una política sense registre de registre en primer lloc. Tot i que els Estats Units encara no tenen lleis obligatòries de conservació de dades, sí que tenen agències de seguretat que desitgen enregistrar els metadats d’Internet per a tot el planeta. Bastant un conundre.

Tot i això, ha demostrat ser una bossa de rendiment mixta, una bona, una altra terrible, així que mirem què poden fer.

Què ens agrada sobre IPVanish VPN

1. Bona disponibilitat

IPVanish afirma que opera més de 1.000 servidors en una xarxa que ha crescut fins a 60 països de tot el món. Per descomptat, es centra principalment a Europa i Amèrica del Nord, amb 443 servidors en els primers i 561 servidors en el segon. Si bé això deixa Àsia i la resta del món amb prou feines un bon grapat, la cobertura hi és.

1.1. És propietària de la seva pròpia infraestructura

El que és destacable és que IPVanish afirma posseir tota la seva pròpia infraestructura. Tot i que això certament pot ser cert dels equips del servidor, no estic segur de com pot ser per a la resta de la infraestructura que normalment prové del centre de dades.

Com a únic proveïdor de serveis de VPN de nivell superior real, a IPVanish som propietaris i administrem tota la nostra xarxa, inclosos els servidors. Això ens permet oferir un servei premium a un preu competitiu.

Mai deixem la vostra seguretat en el control d’una altra persona. Com que no externalitzem la nostra infraestructura, podem oferir les connexions VPN més segures del món. I sense que els tercers ens alenteixin, la xarxa IPVanish és ràpida.

1.2. Utilitzeu-la amb gairebé qualsevol dispositiu

Per a aquells que llegiu les meves ressenyes VPN en aquest moment, estic segur que m’heu acostumat a dedicar-me a l’assistència del dispositiu. El fet és que amb un producte tan estès com una VPN, hem de ser molts els que utilitzem una gran varietat de dispositius.

Aplicacions IPVanish

De fet, m’atreviria que molts de nosaltres fins i tot podríem utilitzar diversos dispositius en plataformes variades, fins i tot dins d’una sola llar. A més, per dir-ho amb delicadesa, malgrat la meva sorpresa que hi ha qui segueix utilitzant Windows Phone, és cert que hi ha, fins i tot un soci proper que hi ha.

Per tant, el teniu: el suport a una gran varietat de dispositius és un avantatge per a IPVanish.

I com que IPVanish també es pot desplegar en alguns encaminadors, vull advertir als que penseu fer-ho, ja sigui per comoditat o bé per patades;

Nota

Si utilitzeu un servei VPN al vostre router, us ajudareu a superar el límit de connexió simultània del dispositiu que la majoria de VPN imposarà. Tot i això, hi ha un inconvenient. En gairebé tots els casos (especialment per als encaminadors generals d’ús domèstic), fer-ho retardarà el trànsit d’Internet en relació amb si haguéssiu d’executar aplicacions VPN específiques del dispositiu. Això és degut a que els encaminadors són menys capaços de manejar el xifrat de dades necessari en temps real, cosa que redueix la velocitat de transmissió de dades..

2. IPVanish és dur en seguretat

Sincerament, sincerament, la seguretat és secundària a l’anonimat d’un servei VPN, però és un punt de vista personal. Quan penso en usuaris d’Internet en països com la Xina, els Estats Units i Singapur, puc entendre la necessitat de connexions segures.

Només FYI, els Estats Units són una de les àrees més càlides del món perquè les empreses perseguin a aquestes implicades en intercanvi il·legal d’arxius. La Xina censura Internet intensament i Singapur segueix els passos dels Estats Units. No obstant això, hi ha molts altres països en els quals els usuaris poden agradar fer ús d’una VPN, com ara els dels països europeus.

2.1. Encriptació forçada de 256 bits

Sense excepció, tots els serveis de VPN que he provat fins ara han oferit als usuaris la possibilitat de triar quan es tracta de nivells de xifrat. Al cap i a la fi, com he esmentat, el xifratge més alt pot disminuir la vostra velocitat. No obstant això, IPVanish ha pres una posició positiva sobre les coses i ha aplicat el xifrat obligatori de 256 bits a tots els usuaris.

Posant-ho en perspectiva, el xifrat de 256 bits és un dels nivells més alts que hi ha avui en dia i ha prevalgut cada cop més en algorismes, protocols i tecnologies modernes (fins i tot ho fem servir per SSL).

En poques paraules, una clau de 256 bits requeriria un poder massiu de càlcul per trencar-se i, fins i tot, només amb prou temps, més anys que en la vida de qualsevol, això és segur.

Un punt important a tenir en compte és que, quan més tingui una connexió xifrada, més probable és que la connexió tingui una degradació de la velocitat, així que us permetré decidir el vostre equilibri perfecte que necessiteu a les vostres vides..

2.2. Sense política de registres

Aquest és el sant graal per als proveïdors de serveis VPN. Tots hem de saber que el servei de VPN al qual confiem les nostres dades no ho vol fer i donar-li a algú altre. No ho diré més ara, però n’hi ha prou amb dir, oficialment, IPVanish no té una política sense registre.

La nostra privacitat és la nostra prioritat, però la seva confiança en nosaltres és igual d’important. És per això que volem ser el més transparent possible a les nostres polítiques. IPVanish és un proveïdor de serveis VPN de registre zero, cosa que significa que no guardem cap registre de dades de connexió, trànsit o activitat sobre els nostres serveis. – Política de privadesa IPVanish

2.3. Elecció de protocols

Si la seguretat i l’anonimat són el bastió dels serveis VPN, els seus protocols són la flexió dels músculs. IPVanish admet una àmplia gamma de protocols perquè pugueu adoptar-los segons calgui a la vostra situació.

IPVanish afirma que és compatible amb OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec i SSTP, però noto que a l’aplicació VPN de Windows li falta l’opció per a SSTP. Potser va ser retirada.

IPVanish SSTP que falta

2.4. L’interruptor Kill funciona!

La majoria de les VPN tenen alguna cosa inclòs anomenat Kill Switch, que està dissenyat per acabar la vostra connexió a Internet si la connexió amb el servidor VPN es perd alguna vegada per qualsevol motiu. N’hi ha que funcionen, n’hi ha que no, però estic encantat d’informar que l’IPVanish Kill Switch funciona. Pot ser una mica lent, però un cop entra, tot es nega obstinadament a connectar-se.

De fet, un cop carregueu el vostre client IPVanish, no podreu navegar per xarxa fins que no estigueu connectat a un servidor seu. La navegació sense connexió només és possible un cop sortiu del programari client IPVanish. Aquesta és, amb molt, la millor implementació d’un Kill Switch que he vist fins ara.

3. Suficient velocitat per reproduir un vídeo de 8k

Per ser sincer, no sóc precisament un gran fan de la velocitat que ofereixen els servidors IPVanish. Potser sigui la meva configuració, però sincerament he intentat gairebé totes les combinacions que suporten les seves aplicacions i que no han tingut molta sort a part dels servidors basats a Singapur (com és habitual). Seria bastant lògic, ja que és la ubicació més propera que té una bona infraestructura.

Fa poc he canviat el meu proveïdor de banda ampla i, tot i que la meva velocitat de línia ha provat per poder arribar a prop dels 500Mpbs anunciats, el meu equip meravellós només és capaç d’anar fins ara. És per això que aquest cop us proporciono una velocitat de referència per fer-vos saber quina és la norma per a la connexió que pot gestionar la meva plataforma de proves (al voltant de 200Mbps)

Resultat de velocitat: no hi ha velocitat de base de VPN

Prova de velocitat sense velocitat base de VPN
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Les velocitats d’IPVanish que he pogut reunir eren bastant tristes;

Malàisia només tenia dos servidors disponibles i la millor elecció del servidor em va aconseguir una impressionant 20Mbps. Podria obtenir una quantitat superior a la del meu antic pla d’Internet que tenia una durada de 50Mbps.

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Malàisia

Prova de velocitat Àsia – servidor de Malàisia
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

El meu campió habitual, Singapur, em va aportar aproximadament la meitat de la velocitat inicial. No és fantàstic, compra, bé, són gairebé 100Mbps!

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Singapur

Prova de velocitat Àsia – Servidor de Singapur
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Austràlia, una mica més lluny de mi, va disminuir aquesta velocitat fins a la meitat i va donar una mica xocant un cronometratge de Ping.

Resultat de la prova de velocitat al servidor d’Austràlia

Prova de velocitat Austràlia – Adelaide Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Com era d’esperar, Sud-àfrica va ser, com sempre, baixa a l’escala de velocitat. Entenc que Sud-àfrica pot no ser alta per a l’opció de la majoria d’usuaris, però sempre l’inclou per difusió geogràfica.

Resultat de la prova de velocitat al servidor Àfrica

Prova de velocitat Àfrica – Servidor de Sud-àfrica
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Per a Europa, la meva elecció normal és els Països Baixos, ja que es troba gairebé entremig de les coses i té una infraestructura digna.

Resultat de la prova de velocitat al servidor Netherland

Prova de velocitat Europe – Netherland Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

I, finalment, a tot el món des de la meva ubicació física, Amèrica del Nord. Estic atribuint les velocitats més elevades disponibles a la base de casa d’IPVanish.

Resultat de la prova de velocitat al servidor d’Amèrica del Nord

Prova de velocitat Amèrica del Nord – Dallas Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Amb un màxim de gairebé 100Mbps i un mínim de 20Mbps, es podria argumentar que IPVanish no realitza un gran valor. Però aquí voldria injectar que 100Mbps en una VPN encara són decents i estic segur que trobareu un servidor en algun lloc que us pugui proporcionar bones velocitats..

Tot i això, les mateixes velocitats que puc obtenir amb IPVanish encara em van permetre reproduir vídeos UHD de 8k de YouTube. Realista parlant, al voltant de 15Mbps us permetran fer això per vídeo UHD.

Prova de 8k de YouTube

4. Bon preu sense llargs períodes de tancament

Opcions de preus IPVanish

IPVanish sembla haver caigut enmig dels preus en les guerres de VPN. A 10 dòlars mensuals ad hoc i 6,49 dòlars al mes segons un pla d’un any, no s’ordena ni aquí ni allà. En un costat, si vas mensualment, no és costosament opressiu, mentre que per l’altre, no estalvies tant com durant un període prolongat.

Prenguem per exemple Nord VPN, que té uns preus a llarg termini fantàstics.

Què no ens agradava sobre la VPN IPVanish

1. Manca de servidors optimitzats

Això és el primer que he notat un cop he instal·lat el client VPN al meu sistema. Vaig mirar diverses configuracions i em vaig adonar que IPVanish situa una prioritat inusualment alta al servidor Ping i les classifica segons això. A més d’això, heu d’aprofitar les vostres possibilitats amb qualsevol cosa que l’aplicació triï per vosaltres.

No m’equivoquin: el servidor Ping és important. És bàsicament la quantitat de retard que mostra el servidor en comunicar-se amb el dispositiu, però no és tan important en aquest context.

Com a usuaris de VPN, segurament caldria preveure que podríem utilitzar la línia per a diverses coses, com Torrenting, Video Streaming o qualsevol altra cosa, i per què cal centrar-se en Ping? Feu la vida senzilla, si us plau.

2. Problemes de privadesa

Malgrat la seva política sense registres molt declarada públicament, IPVanish ha patit un greu incendi per la seva falta de columna vertebral en la defensa de les autoritats en el passat. El que encara és més desconcertant és que se’ls ha acusat de lliurar informació que suposadament no existia.

2.1. Empresa amb seu als Estats Units

Com a empresa amb seu als Estats Units, IPVanish té l’obligació de confiança d’assistir les autoritats en les seves investigacions. A jutjar per la rapidesa amb què presumptament van llançar el seu usuari a l’autobús quan li va sol·licitar la seguretat nacional, de nou, esteu disposat a apostar per protegir-vos?

Actualment els Estats Units estan lluitant per combatre les lleis de retenció de dades. Tot i que actualment no disposa de lleis obligatòries de retenció de dades com la Directiva Europea de Conservació de Dades, quant abans això esdevé una realitat?

2.2. Controversia de registre

A principis d’aquest any (2018), un article de TorrentFreak acusava IPVanish de lliurar els registres d’usuaris a les autoritats (Departament de Seguretat Nacional dels EUA). Bé, _a_ registreu l’usuari de totes maneres, però és prou dolent.

Ara, IPVanish es va fer càrrec relativament recent, de manera que quan se’ls va preguntar, van negar, òbviament, tot tot dient que no sabien res del que va passar abans que es fessin càrrec de l’empresa. Tot i que, sembla increïble que els seus nous propietaris tinguessin un problema tan greu a un dels pilars principals de la conducta VPN..

IPVanish no ho fa, no ho té ni el registrarà ni emmagatzemarà els registres dels nostres usuaris com a empresa StackPath. No puc parlar del que ha passat a la vista d’un altre usuari i aquest equip directiu ja fa temps que no es troba. Però sabeu-ho, a més de no registrar-vos, StackPath defensarà la privadesa dels nostres usuaris, independentment de qui demani el contrari. ” – Jeremy Palmer, vicepresident, producte & Màrqueting.

La pregunta és: estàs disposat a pronunciar-ho, ja que òbviament han cobert?

2.3. S’ha trobat informació d’ubicació inusual del servidor

Ubicacions estranyes detectades per IPVanish

He estat utilitzant speedtest.net des de fa molt de temps i normalment ha estat precís no només pel que fa a proves de velocitat, sinó també mostrant la ubicació correcta dels servidors de prova implicats. De fet, és la primera vegada que he tingut aquest problema en la meva història d’utilitzar el seu servei.

Quan vaig connectar-me a servidors IPVanish, em vaig adonar que Speedtest sovint va intentar emparellar-me amb servidors molt allunyats de la ubicació on em mostraven. Normalment, l’associa amb el servidor més proper a la ubicació.

Llavors, per què intenta emparellar-me amb servidors a milers de quilòmetres? Vaig presentar el problema en un missatge de correu electrònic al servei d’atenció al client, però bàsicament van ignorar la meva pregunta. Totes les idees sobre què passa aquí?

Malauradament, aquest fenomen estrany de vegades es desemboca en serveis de geolocalització. Prenem com a exemple l’incident del jugador iBBC que es mostra a continuació;

Ubicació del servidor inusual mitjançant el reproductor de la BBC

3. Atenció al client terrible

El meu major problema sobre IPVanish – Atenció al client. Més aviat, la manca. Certament, puc entendre que algunes empreses no ofereixen atenció al client el dia 365/24/7, sobretot a través de serveis de xat en directe ja que el cost pot augmentar.

El que no puc entendre és per què una empresa de serveis tècnics com IPVanish creu que es poden permetre no fer-ho.

No puc entendre per què consideren que és correcte afirmar que ofereixen atenció al client les 24 hores del dia, si triguen 3 dies a respondre amb entusiasme a un correu electrònic detallat que demana ajuda..

Assistència al client IPVanish

TÈCNICAMENT, són correctes, responen immediatament, amb un correu electrònic automatitzat dient que respondran en breu. Tot i això, fins ara violava l’esperit d’assistència al client que simplement em va desconcertar.

No només va ser la seva resposta amb tres dies de retard, sinó que tampoc no va poder abordar de manera significativa els problemes que estava tenint. Bàsicament em van dir:

desconnecteu del servidor actual i canvieu a un protocol diferent. Proveu de connectar-vos al servidor més proper.

Els havia proporcionat informació detallada sobre els problemes que tenien, juntament amb la configuració del meu client i tot el que havien de dir era això. Si no hagués provat la solució que em van suggerir, em faria vergonya de mi. No estic segur si el problema és la política de l’empresa o un assistent d’atenció al client que realment no vol la feina, però el resultat final és el mateix.

IPVanish, QUINA VERGONYA.

4. Aplicació per a clients pobres

Des del disseny antiquat fins a una falta d’opcions molt brillant, es podria dir que l’aplicació IPVanish és simplificada i minimalista, si es tractés d’un tipus amable. Malauradament, la manca de moltes funcions molt necessàries fan que sembli mal concebut en lloc de racionalitzar.

Des d’un punt de bloqueig a un estàndard de xifratge fins a una falta d’organització de servidors (excepte Ping, sempre és Ping amb ells), l’austeritat en el disseny s’ha agafat una mica massa.

I personalment, si tingués un servei que oferís velocitats tan baixes, no inclouria un monitor de trànsit en el propi client. És com fregar sal a una ferida oberta.

El fons: IPVanish VPN val el preu?

Mentre m’assec i recupero l’alè després d’aquella llarga prestació d’atenció al client, vaig haver de calmar-me un parell de minuts per recuperar el meu focus. Un dels meus animals domèstics és un servei d’atenció al client deficient i ho havia aconseguit en pades aquesta vegada.

Tot i així, amb un balanç de coses a favor i en contra d’aquesta empresa, em sembla com encara una mica inusual. Prenguem per exemple la seva dura posició en matèria de seguretat aplicant els nivells de xifrat de 256 bits. Però, al mateix temps, han passat per la gran quantitat d’al·legacions de registre que només han intentat deixar de banda.

Al final del dia, crec que no tant per problemes tècnics importants que tenen davant IPVanish, sinó per l’actitud de l’empresa. Des d’una VP de màrqueting que pot intentar rebutjar les denúncies a part dient que “no sabem res” al personal d’atenció al client que bàsicament no li importa; em sembla que IPVanish s’enfronti a seriosos problemes..

Tot i això, amb un posicionament adequat i una mica de brillantor, encara hi ha centenars, no milers, que no es molesten en fer el correcte i llegir un producte abans de comprar-lo..

Personalment, no tocaria IPVanish amb un pal de deu peus, però, per ser sincer, té els seus punts brillants com he comentat a la meva ressenya.

Característiques clau

  • ✓ Xifrat de 256 bits
  • ✓ Opcions de preus equilibrats
  • ✓ Suport fins a 10 dispositius de forma simultània
  • ✓ Garantia de devolució de 7 dies
  • ✓ Admet la compartició de fitxers P2P
  • ✓ Política sense registre

Recomanat Per

  • • Reproducció de vídeos (de vegades)
  • • Usuaris conscients de la seguretat
  • • Ventiladors P2P
  • • Usuaris nord-americans i europeus

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me