IPVanish vs NordVPN: Una comparació de VPN de Kickass Torrent / p2p

Comparació IPVanish vs. NordVPN 2018

IPVanish i NordVPN són dos dels serveis VPN de registre zero més populars del món. Són una opció excel·lent per a aplicacions de fitxers de torrent / arxiu, i també usos generals de VPN com el streaming de mitjans. Però cadascun d’aquests proveïdors té clares fortaleses (i debilitats).

Per exemple, NordVPN pot desbloquejar Netflix & Hulu a tot el món, mentre que IPVanish està bloquejat. D’altra banda, IPVanish és un dels serveis VPN més ràpids del món, i NordVPN és de mitjana. Explorarem aquestes diferències (i més) amb molt de detall.

Al final d’aquest article, sabreu quina d’aquestes VPN és millor opció per tu.

Però primer, aquí hi ha una ràpida comparació:

Comparació VPN: característiques i especificacions

Imatge

Llegiu la revisió completa d’IPVanish

IPVanish és…

 • Amb seu als EUA
 • Sense registres. Període.
 • Servidors en més de 60 països
 • Protocols OpenVPN, L2TP, Stealth
 • Inclou el servidor intermediari Socks5 (es pot utilitzar per torrents)
 • Programari VPN personalitzat
 • Tecnologia Kill-Switch
 • Bloquejat per Netflix / Hulu
 • fins a 6,49 dòlars / mes
 • Garantia de reembossament al 100% de 7 dies

Lloc web: Www.ipvanish.com

Imatge

Llegiu la ressenya completa del NordVPN

NordVPN és…

 • Amb seu al Panamà (refugi de privacitat)
 • Sense registres. Període.
 • Servidors en més de 30 països
 • Protocols OpenVPN, L2TP, PPTP
 • Socks5 Proxy (més de 10 ubicacions p2p / torrent)
 • Programari VPN personalitzat
 • Tecnologia Kill-Switch
 • Funciona amb Netflix / Hulu (a partir del 18/09/2018)
 • fins a 5,75 dòlars al mes
 • Garantia de reemborsament del 100% al 30% de 30 dies

Lloc web: Www.nordvpn.com

IPVanish vs. NordVPN: comparació de programari

A continuació, es mostra una breu visió general de cada programari i, a continuació, aprofundirem per a cada proveïdor…

IPVanish
IPVanish és ara a la versió 3.1+ del seu programari, que ha introduït moltes funcions noves. El programari IPVanish anterior pràcticament promig, però la seva darrera versió és excel·lent i té unes característiques impressionants només combinades amb alguns altres serveis VPN d’elit..

Les nostres característiques preferides inclouen: selecció de servidor “intel·ligent”, Kill-Switch i ofuscació del “Stealth Mode”. També han afegit un sistema útil de “filtratge” del servidor, que us permet trobar ràpidament la ubicació del servidor que busqueu.

NordVPN
El programari NordVPNs és lleuger, però potent. És una interfície més compacta (no ocupa la meitat de la pantalla com algun programari VPN). Definitivament preferim la interfície d’interès més petita. El programari només és OpenVPN (podeu configurar les connexions PPTP / L2TP manualment si les preferiu).

Funcions preferides: “SmartPlay” és la funció que realment distingeix NordVPN. Permet desbloquejar llocs de vídeo / àudio com Netflix, Hulu & Spotify amb un sol clic. Ni tan sols importa el servidor al qual esteu connectats, SmartPlay proveeix totes les connexions necessàries per a vostès dins de les escena.

NordVPN també compta amb un potent switch-switch de nivell d’aplicacions, que és un mètode de commutació de matança més potent / flexible que alguns altres VPN..

Programari IPVanish (V3)

El més recent programari (V3) d’IPVanish és una excel·lent actualització i aporta un munt de novetats que coincideixen o superen la competència. Tens accés complet a tots els servidors IPVanish de més de 70 països. T’encantarà el “filtratge” del servidor que et permet trobar ràpidament un servidor per nom, país, ping o cerca.

Millors funcions:

 • Hi ha 3 protocols VPN disponibles: OpenVPN (millor per a la majoria d’usos), L2TP, PPTP
 • Encriptació AES de 256 bits (OpenVPN). Uncrackable.
 • Servidors de filtre per ubicació / nom, i ordenar-los per país o per temps de ping.
 • Enrutament del servidor “intel·ligent” escollirà el servidor més ràpid de cada ubicació
 • Protecció de filtracions IP: V3 va afegir una protecció contra commutacions mortals, IPv6 i DNS
 • “Mode furt”: El “desenfocament” del protocol opcional us ajudarà a deixar passar els tallafocs amb bloqueig VPN (més informació?)

(funció (jQuery) {
function init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"824171916500878073",nav:"cap",navLocalització:"inferior",CaptionLocation:"inferior",transició:"diapositiva",reproducció automàtica:"1",velocitat:"8",relació d’aspecte:"3: 2",showControls:"cert",randomStart:"fals",imatges: [{"url":"1/5 / 9/8/15986964 / v3-server-filter.png","amplada":"400","alçada":"288","subtítol":"Filtra qualsevol de les 100 ubicacions del servidor IPVanish per nom, país o protocol. Ordena per Ping / país","enllaç":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}, {"url":"1/5 / 9/8/15986964 / v3 -ected.png","amplada":"400","alçada":"288","subtítol":"Després de connectar-lo, visualitzeu el vostre ample de banda en temps real i vegeu la vostra adreça IP IPVanish nova","enllaç":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}, {"url":"1/5 / 9/8/15986964 / v3-settings.png","amplada":"400","alçada":"288","subtítol":"Noves funcions de seguretat: Kill-switch, protecció contra filtracions DNS, protecció contra filtracions IPv6, ofuscació VPN ‘Stealth’.","enllaç":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}]})}}
jQuery (document) .ready (init);
}) (finestra.jQuery)

Tria una ubicació del servidor a IPVanish:
IPVanish us ofereix diverses opcions en connectar-vos a un servidor:

 1. Torneu a connectar a la darrera ubicació del servidor
 2. Trieu el servidor de la vista del mapa
 3. Trieu per país / ciutat
 4. Filtra per nom / ubicació
 5. Trieu entre els servidors “Preferits” (personalitzeu els vostres favorits marcant la icona “estrella” al costat d’un servidor)

Ens encanta la funció de servidors “favorits”. És un estalvi de temps enorme i fa que sigui senzill de tornar a connectar-vos a les mateixes ubicacions que utilitzeu una i altra vegada. ExpressVPN també té una característica similar (NordVPN no).

Podeu triar entre els tres protocols VPN compatibles amb IPVanish. La majoria de persones tindran els millors resultats amb OpenVPN en mode UDP (en lloc de TCP). Aquesta és la millor combinació de seguretat / velocitat, i és ideal per a tots els usos habituals de VPN, inclosos el fitxer de fitxers, la transmissió en temps real o la seguretat general..

Programari NordVPN

NordVPN va optar per un client VPN més compacte (ocupa menys espai de pantalla). Inclou accés complet a totes les ubicacions del servidor de NordVPN, però només admet el protocol OpenVPN (que és l’únic que recomanem utilitzar de totes maneres).

Funció favorita: La característica més exclusiva de NordVPN és la seva tecnologia “SmartPlay”, que desbloquejarà perfectament els vostres serveis de transmissió favorits (Netflix, Hulu, HBOGo, BBC iPlayer, etc …) independentment de quina ubicació del servidor estigueu connectats. Només heu de marcar la casella de selecció “SmartPlay” a la configuració del programari i aneu bé. Funciona molt bé.

El nostre NordVPN Review aprofundeix en els detalls de tot allò que NordVPN és capaç.

Servidors NordVPN (programari)

Vista de selecció del servidor (programari NordVPN)

Configuració NordVPN

Configuració de programari avançada per a NordVPN. Habiliteu la protecció contra filtracions DNS o especifiqueu servidors DNS propis. Comproveu “SmartPlay” per desbloquejar immediatament Netflix, etc…

Servidors NordVPN per a ús especial

Els servidors d’ús personalitzat de NordVPN els diferencien d’altres proveïdors. Es tracta de servidors especials per a casos d’ús que permeten fer coses que normalment no són compatibles amb un túnel VPN estàndard. Podeu triar qualsevol d’aquests servidors especials directament des del programari NordVPN.

Aquí teniu la descripció de cadascun:

VPN-Over-Tor: En comptes de dirigir Tor pel túnel VPN, com la majoria de les VPN, podeu fer la inversa; dirigiu la vostra VPN a través de la xarxa Tor. Això és molt més anònim i utilitza la vostra VPN com a capa interna (en contraposició a la capa externa). També és molt útil per obtenir firewalls que bloquegen el trànsit VPN, però no Tor.

Anti-DDOS: Ets jugador? ¿Tens que aconseguir DDOS al mig d’un partit? Connecteu-vos a un dels servidors anti-DDOS de NordVPN i obteniu protecció DDOS a nivell d’empresa i no torneu mai a fer pingflooded. Tritureu la competència amb la VPN avançada de NordVPN per als jugadors. Aprèn més…

Vídeo d’alta velocitat: Es tracta de servidors d’alta velocitat i d’alta velocitat optimitzats per a la transmissió de vídeo de serveis dels Estats Units o del Regne Unit com Netflix, Hulu, iPlayer, Bein Sports, etc … Funciona increïblement conjuntament amb la tecnologia SmartPlay.

Torrent / P2P: NordVPN permet torrents a nivells de servidors específics (actualment més de 10 països). Per obtenir millors resultats, connecteu-vos a una d’aquestes ubicacions optimitzades pel torrent. Si intenteu torrent en un altre servidor, encara funcionarà, però NordVPN reagruparà el trànsit de torrent mitjançant una ubicació que no sigui torrent. Això us farà més segur, però resultarà en velocitats més baixes que si només utilitzeu un dels servidors aprovats per p2p.

Xifratge doble: Fer alguna cosa que exigeix ​​seguretat extrema? NordVPN us oferirà una VPN de doble salt que passa per dos servidors i es xifra dues vegades. Aquest nivell de seguretat és probablement excessiu, però és bo tenir l’opció.

NordVPN vs. IPVanish: seguretat & Xifrat

NordVPN i IPVanish tenen aplicacions de xifrat de seguretat i xifrat molt similars. Tots dos utilitzen el xifrat AES de 256 bits a través del protocol OpenVPN. Aquesta és la mateixa força de xifrat que utilitza l’exèrcit nord-americà per a les transmissions de ‘Top-Secret’ i es considera infrangible mitjançant un atac de força bruta..

IPVanish Security

 • Xifrat AES de 256 bits
 • Autenticació de dades SHA-256
 • Protecció de filtracions DNS
 • Protecció de filtracions IPv6
 • Interruptor de Kill d’Internet (?)
 • Posseeixen la seva pròpia xarxa / servidors de dades

Seguretat NordVPN

 • Xifrat AES de 256 bits
 • Autenticació de dades SHA-256
 • Protecció de filtracions DNS (o trieu DNS personalitzats)
 • Encara no es protegeix cap filtració IPv6. Es pot desactivar IPv6 al sistema operatiu
 • Kill-Switch (?) A nivell d’aplicació
 • Servidors / xarxa de dades de tercers

IPVanish Vora NordVPN en seguretat per un parell de motius:

 • El programari inclou protecció contra fuites IPv6
 • Controlen la seva pròpia xarxa de dades
 • Col·loquen els seus propis servidors, en lloc de llogar servidors de tercers

Això no vol dir que NordVPN és insegur. La seva força de xifrat és l’estàndard de la indústria i el 90% o més dels proveïdors VPN només lloguen servidors en un centre de dades. La dedicació d’IPVanish al control complet del servidor és inusual, però impressionant.

L’empresa matriu d’IPVanish també és un dels majors proveïdors de dades de CDN al món, de manera que IPVanish realment encarrega el trànsit a través de la seva pròpia xarxa de fibra òptica. Només una altra VPN (VyprVPN) pot presentar la mateixa reclamació.

Guanyador: IPVanish

Privacitat & Política de registre

Registres VPN

NordVPN & IPVanish anunciar una política de privadesa de “Zero-Log”. Això significa que no guarden cap registre de l’activitat en línia o de l’historial de connexions quan utilitzeu el seu servei VPN. La realitat de la política de registre dels proveïdors VPN és que sovint heu de dir la seva paraula. Només Accés a Internet privat ha verificat la seva política de registre zero al jutjat.

Dit això, la política de privadesa d’una VPN és un document legal vinculant, que pot donar una bona indicació de la gravetat de la presa de reclamacions que no pertanyen a la sessió.

Registres IPVanishs
Aquí teniu la política de registre d’IPVanish (de la seva política de privadesa)
IPVanish no recopila ni registra cap trànsit o ús del seu servei de xarxa privada virtual
Si bé els termes “trànsit o ús” són una mica confusos, vam contactar amb un empleat IPVanish que va indicar que la IPV no emmagatzema adreces IP o registres de connexions invasives similars. En altres paraules, IPVanish sembla un veritable proveïdor de registre zero.

Cal destacar que IPVanish es troba als EUA. Les lleis de retenció de dades als Estats Units no s’apliquen als serveis VPN, de manera que IPVanish pot optar per no guardar cap registre. Tot i això, totes les empreses amb seu a Estats Units es podrien obligar a complir en secret la Carta de Seguretat Nacional i a divulgar la informació dels subscriptors (si es conserva). No és realment una preocupació per a ningú que no estigui exercint activament una agència governamental.

Registres NordVPN
Aquí teniu la política de registre de NordVPN de la seva política de privadesa…
…Tenim un política estricta sense registres a l’hora de veure l’activitat de l’usuari en línia: basat a Panamà, que és un país amigable per Internet i no requereix emmagatzematge ni informació, ens permetrà denegar les sol·licituds de tercers. Període.
Per tant, NordVPN també sembla ser una veritable VPN Zero-Log. Ens agrada que la seva política de privadesa sigui encara més específica i prometen que estiguin ‘facultats per denegar i sol·licituds de tercers’ gràcies a les lleis de privadesa de Panamà.

Es considera que les VPN fora del país (a coutries com Panamà, Suècia, Suïssa, etc …) ofereixen una major privacitat i potser una protecció addicional de les agències de vigilància extra-nacionals com l’aliança NSA i els espies de cinc ulls..

Conclusió sobre privadesa:
Tant IPVanish com NordVPN són altament anònims i pro-privadesa. Tampoc sembla que cap VPN conservi registres (tot i que aquestes afirmacions són difícils de verificar). Donarem la mínima avantatge a NordVPN perquè estan basats a Panamà (menys vulnerables a l’espionatge governamental).
Guanyador: NordVPN

Velocitat: IPVanish vs. NordVPN

La velocitat és el criteri número 1 per a moltes persones quan trien una VPN. Quan teniu una connexió ràpida (més de 30 Mbps), voleu assegurar-vos que podreu obtenir entre el 70 i el 95% de les vostres velocitats normals quan feu servir una VPN. Si teniu una connexió més lenta (menor de 15 Mbps), obtindreu velocitats força similars independentment del proveïdor.

Nota: En realitat, aquesta no és una lluita justa. L’empresa matriu d’IPVanish és un dels majors proveïdors de dades vertebrals del món. Tenen la seva pròpia xarxa de dades i poden obtenir un encaminament preferent a tot el món. En altres paraules, IPVanish superarà gairebé qualsevol persona a velocitat (i ho són vpn més ràpid per torrenting que ho hem provat.

Condicions de velocitat:

 • Es realitza en connexió Ethernet 100/100
 • Ubicació de la costa est dels EUA
 • Utilitzant speedtest.net (basat en flash)

Aquestes proves ràpides es van realitzar en condicions gairebé òptimes. Les velocitats del món real poden ser més baixes, a causa de la congestió del servidor, l’hora del dia, la mala elecció del protocol, etc. A més, molts routers sense fils antics simplement no poden suportar velocitats de 100 mb. Les connexions per cable normalment seran més ràpides.

Velocitat IPVanish

Prova de velocitat IPVanish Canadà

Mont-real, Canadà

IPVanish Speed ​​USA

Arizona (West Coast) EUA

Holanda / p2p

Països Baixos (excel·lent ubicació p2p / torrent)

NordVPN Speed

NordVPN Speedtest Canadà

Toronto, Canadà

NordVPN Speedtest (Regne Unit)

Regne Unit

SpeedVest de NordVPN p2p

servidor p2p / torrent permès

Conclusió més ràpida:
NordVPN va funcionar força temps a les ubicacions del servidor de Northamerican (a prop). No obstant això, van tenir un alentiment notable dels servidors internacionals, probablement a causa de la càrrega del servidor (els servidors de NordVPN solen tenir una capacitat del 50-80%). En general, les seves velocitats són del percentatge 40-60 entre els proveïdors VPN comparables.

IPVanish, però, va tenir excel·lents velocitats en la nostra prova. 90 Mbps en un servidor del Canadà i 50+ en ubicacions internacionals és excel·lent, sobretot si considerem que IPVanish utilitza encriptació AES de 256 bits a temps complet (el xifrat fort normalment és més lent que el de AES de 128 bits molt més feble).

Guanyador: IPVanish. Si la velocitat és important, IPvanish hauria de ser la vostra elecció # 1. Estalvieu el 25% durant un temps limitat.

Millor per a Torrents: NordVPN o IPVanish

IPVanish i NordVPN inclouen múltiples funcions que tenen una gran demanda entre els usuaris de bittorrent. De fet, tots dos es troben en els 5 serveis més populars de VPN de Torrent, juntament amb PIA, ExpressVPN i Torguard.

Aquí teniu les funcions que més ens preocupen (i el proveïdor que les ofereix)

 • Interruptor de Kill: Ambdós IPVanish / NordVPN ofereixen un interruptor de matança
 • Registre zero: tots dos proveïdors no guarden cap registre
 • Torrents permesos: NordVPN permet p2p en ubicacions específiques, IPVanish permet torrents a tots els servidors
 • Proxy de mitjons: Ambdós IPVanish / NordVPN inclouen un proxy de Socks5 gratuït. Funciona molt bé amb tots els principals clients del torrent

Aquí teniu un aspecte més complet:

Interruptor de Kill: Un switch-switching impedeix que l’ordinador es torni a connectar a Internet mitjançant una connexió insegura si la VPN falla (succeeix ocasionalment). D’aquesta manera, s’evita que els companys del torrent mai vegin la vostra adreça IP real.

IPVanish compta amb un switch d’interrupció d’internet que tancarà tot l’accés a Internet fins que es restableixi la connexió VPN. NordVPN us permet especificar determinades aplicacions que es tanquen a l’instant si la VPN cau (navegador web, client torrent, Steam, etc.). Llegiu la nostra guia de Kill-Switch

Nota: NordVPN en realitat no bloqueja els torrents en altres ubicacions, però utilitzen una tecnologia especialment per detectar les vostres dades p2p i la revertiran en un servidor que no sigui torrent. Obtindreu velocitats de descàrrega més ràpides si us connecteu directament a un servidor aprovat per p2p.

Proxy de mitjons: La majoria de clients de torrent d’escriptori (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Transmissió) admeten connexions de proxy de Socks5. Això us permet canviar la vostra adreça IP del torrent dins del propi client del torrent (i els vostres torrents s’originaran a partir d’una adreça IP diferent de la resta del vostre trànsit d’internet). A més, un proxy sol ser més ràpid que una VPN, perquè no està xifrat. NordVPN & Ambdós IPVanish inclouen servei de proxy Socks5 amb registre zero amb totes les subscripcions a VPN.

 • IPVanish: Un clúster de servidors intermediari SOCKS súper ràpid als Països Baixos
 • NordVPN: Més de 30 ubicacions del servidor intermediari SOCKS (10 a ubicacions adaptades al torrent).

Guies del servidor intermediari:

 • Com utilitzar el proxy IPVanish per a torrents (part de la nostra revisió IPvanish)
 • Com utilitzar el proxy NordVPN per a torrents (part de la nostra revisió NordVPN)
 • Configuració del proxy Vuze
 • Configuració del servidor intermediari Deluge
 • Configuració del proxy uTorrent
 • Configuració del servidor intermediari Android

Imatge

El proxy configurat per uTorrent Socks5 (NordVPN) canviarà l’adreça IP vista per tots els companys i seguidors de uTorrent.

Resum de l’amabilitat del torrent:
Tots dos NordVPN i IPVanish són increïblement torrents i ambdós es classifiquen fàcilment entre els millors serveis VPN de 4 o 5 torrents del món. Si la descàrrega de torrents de forma segura és la vostra prioritat # 1, no podreu equivocar-vos amb cap. Que altres factors (com la velocitat o el preu) siguin el factor decisiu.

Guanyador: Corbata. Totes dues són VPN excel·lents i propices al torrent. Si teniu una connexió de banda ampla ràpida, probablement haureu d’anar amb IPVanish. Si voleu un millor acord, l’oferta de 3,99 dòlars al mes de NordVPN és difícil de superar.

Preu & Política de devolució

Aquí teniu el desglossament ràpid:

IPVanish:
 • 1 mes: 10 $ / mes
 • 1 any: 6,49 dòlars / mes (77,99 / any)
 • Política de devolució: Devolució del 100% en un termini de 7 dies
NordVPN:
 • 1 mes: 11,95 dòlars / mes
 • 1 any: 5,75 USD / mes (69 / any)
 • 2 anys: 3,99 $ / mes (total de 96 $)
 • Política de devolució: Devolució del 100% en un termini de 30 dies

IPVanish és més barat si voleu anar de mes a mes (10 $ i 11,95 dòlars), mentre que NordVPN és més barat si esteu disposats a comprometre’s amb un any complet d’antelació (69 $ vs 78 $ anuals). Personalment, pensem que IPVanish és la millor oferta, sobretot si necessiteu la velocitat més ràpida possible.

Qui té la millor política de reembossament?

IPVanish ofereix una garantia de reembossament del 100% durant 7 dies. A la primera setmana de la inscripció a qualsevol pla, podeu obtenir un reemborsament complet contactant amb l’assistència.

La garantia de NordVPN és de 30 dies líder al sector. Estan tan segurs que us encantarà el seu servei que podreu provar-lo durant un mes complet, pràcticament sense risc. Si abans no heu utilitzat mai una VPN i teniu una mica de por del compromís, aprofiteu la prova de 30 dies de NordVPN.

Resum i conclusions

Ara que hem aprofundit en els dos proveïdors de VPN, que recomanem?

Per primer cop, vull insistir que cap dels dos proveïdors és millor, cadascun té els seus punts forts. Les hem utilitzat àmpliament i, mentre que prefereixo IPVanish per a l’ús de VPN diàriament, NordVPN és millor per a streaming / Netflix (gràcies a SmartPlay). Molts usuaris també poden agradar millor NordVPN per a torrents si utilitzeu una configuració del proxy de Socks5 per a torrenting anònim, ja que NordVPN us ofereix diverses ubicacions de proxy (el proxy d’IPVanish només és als Països Baixos).

Qui hauria de triar IPVanish?
Si voleu la velocitat més ràpida possible, aneu amb IPvanish. Mans abaix. Trituraran la competència, fins i tot amb la força de xifrat més forta. Us recomanem que utilitzeu l’opció de protocol OpenVPN-UDP en configuració del programari. Són una excel·lent opció per al torrenting i la seva política de registre zero significa que el vostre historial de torrents ha de romandre privat.
Millor oferta: Estalvieu un 25% de descompte en qualsevol pla d’IPVanish (oferta de temps limitat)

Qui hauria de triar NordVPN?
Hi ha tres raons principals per les quals podeu triar NordVPN mitjançant IPVanish

 1. Voleu desbloquejar EUA Netflix (L’Smartplay de NordVPN ho fa molt bé)
 2. Voleu un proveïdor de VPN fora del país / fora dels Estats Units (NordVPN té la seu a Panamà)
 3. Voleu provar-ho durant 30 dies (NordVPN us permet sol·licitar un reemborsament del 100% fins a 30 dies després de la inscripció)

Millor oferta: Obteniu 2 anys de NordVPN per 3,99 dòlars al mes

Recursos útils & Guies de configuració

Tant si busqueu la VPN perfecta com si voleu saber com configurar el vostre client torrent per a descàrregues anònimes … us hem cobert.

Guies
Guia de configuració del servidor intermediari / VPN per a uTorrent
Guia de configuració del servidor intermediari / VPN per a Vuze
Guia de configuració del servidor intermediari / VPN per a Deluge
Guia de configuració del servidor intermediari / VPN per QBittorrent

Com torrent anònimament a Android
Com torrent anònimament en un Mac
Com pagar una VPN amb Bitcoin

Comparacions de comentaris / VPN
NordVPN Review (i guia de configuració del torrent)
IPVanish Review (i guia de configuració del torrent)
Revisió d’accés a Internet privat

Accés Internet a IPVanish vs.
IPVanish vs ExpressVPN
Les Millors VPN de Torrent del 2016-17

Dades de comparació IPVanish vs. NordVPN
{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"nom": "Verdictat de comparació:",
"reviewBody": "IPVanish proporciona una velocitat superior, però NordVPN les redueix en funcions.
Ens encanta el fet que NordVPN pugui desbloquejar Netflix i tingui més de 10 ubicacions de proxy SOCKS diferents per al torrent. D’altra banda, IPVanish és molt més ràpid i té una aplicació dedicada FireTV. ",
"ítem revisat": {
"@tipus":"Cosa",
"nom": "NordVPN",
"imatge":"https://www.best-bittorrent-vpn.com/uploads/1/5/9/8/15986964/editor/nordvpn-logo.png"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"millor valoració": 5,
"Valoració": "4.6"
},
"autor": {

"@tipus": "Organització",
"nom": "Guia TorrentVPN",
"descripció":"Els experts de VPN p2p"
},
"editor": {
"@tipus": "Organització",
"nom": "La Guia TorrentVPN"
}
}
}

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map