La 8 millor VPN per a Nova Zelanda 2020 (Velocitat provada!)

Per ser sincer, quan vaig pensar a la meva necessitat d’utilitzar VPN a Nova Zelanda a la meva mesa, vaig quedar una mica desconcertat. Al cap i a la fi, és un dels països del món on es valora la llibertat i la Freedom House la qualifica de 98/100 a la seva escala de llibertat.


Tot i això, els pensaments sobre el que es pot trobar a la superfície van provocar algunes investigacions i, prou segurament, una vegada que vaig començar a excavar, van sortir els esquelets de l’armari. Bé, algunes d’elles de totes maneres. Des de la vigilància del govern il·legal fins a la subministrament de intel·ligència a les agències d’intel·ligència nord-americanes, Nova Zelanda és un lloc calent d’activitats encobertes – contra els seus propis residents.

Si bé és cert que a Internet no se li censura, no deixa de ser preocupant que no hi hagi només una, sinó múltiples fonts de vigilància d’Internet. Pitjor encara és el fet que el govern faci moviments que indiquin que pensa que aquestes activitats són necessàries i, per tant, legalitzant-les.

És hora que els residents de Nova Zelanda busquin el servei de VPN adequat?

Contents

GCSB ha actuat fora de la llei

L’Oficina de seguretat de les comunicacions del govern (GCSB) és el que passa com a braç de seguretat intern de Nova Zelanda. Aquest fet només fa que soni una mica sinistre i recordi imatges del NKVD soviètic o d’agències similarment fosques.

No obstant això, l’abast de la seva tasca sembla prou innocent en paper i és per defensar la seguretat nacional del país mitjançant la recollida i anàlisi d’informació. Malauradament, com en moltes agències d’intel·ligència, s’ha sabut que el GCSB treballa fora de la llei.

Per exemple, se sabia que va espiar il·legalment Kim Dotcom (fundador de Megaupload), que residia a Nova Zelanda. Pitjor encara va ser el fet que, a causa d’aquest cas, es va descobrir que GCSB no entenia la seva pròpia llei i, per tant, també va espiar il·legalment 88 persones..

Per llei, GCSB no està permès espiar els residents de Nova Zelanda. Per resoldre totes aquestes qüestions, després que GCSB hagués afirmat que havia parat les activitats de vigilància a Kim, es va descobrir que els seus equips continuaven funcionant – operat per l’Agència de Seguretat Nacional dels Estats Units (NSA) que estava implicada en el cas..

Aquest escenari planteja alguns problemes. El primer és que una agència governamental de Nova Zelanda ignorava les lleis del seu propi país o decidia violar-les. En segon lloc, semblava haver-hi poca comprensió sobre compartir informació sobre el propi resident del país amb una agència estrangera.

Nova Zelanda pot espiar legalment els residents

Nova Zelanda pot espiar els residents legalment

El que es descriu anteriorment només es pot considerar com a base per a aquest següent segment, que és que el maig del 2013 el govern va fer modificacions a les lleis relatives als poders del GCSB, permetent a l’agència recopilar legalment informació de tots els neozelandesos..

GCSB també tindria la possibilitat de transmetre qualsevol o tota aquesta informació a un altre departament governamental, és a dir, que tot el govern legalment podria obtenir qualsevol infromació que desitgés en qualsevol moment. Malgrat les protestes de moltes faccions, inclosa la NZ Law Society i el Tribunal de Drets Humans, la llei es va aprovar, convertint efectivament Nova Zelanda en un estat policial potencial.

Malgrat les garanties del govern que no es duia a terme la vigilància a l’engròs dels residents, el fet es va disputar com a part de les revelacions de Snowden.

Al·legacions de la presa de cables de creuament meridional

Totes les dades d’Internet flueixen a través d’una sèrie de cables massius de dades que s’encaminen per diversos punts del món. El principal punt de contacte de Nova Zelanda és el Southern Cross Cable. Des del 2013, hi ha hagut diverses denúncies d’agències d’espionatge sobre el cable de la creu sud.

El New Zealand Herald va informar una vegada que Southern Cross Cable ha demanat a l’ANS que els pagués per la vigilància massiva de l’activitat d’internet de Nova Zelanda. L’any 2014 es van al·legar que s’estaven fent punts d’intercepció al cable. El govern de Nova Zelanda ha denegat aquests esdeveniments.

Les VPN encara són legals a Nova Zelanda

Si bé això pot ser una preocupació legítima, només hi ha uns quants països del món que han prohibit definitivament l’ús de VPN. Acostumen a ser els països amb lleis més draconianes com Iraq i Corea del Nord. Fins i tot la Xina i Rússia només han dut a terme prohibicions parcials.

Per sort per als neozelandesos o visitants del país, l’ús d’una VPN encara hi ha perfectament legal. Tanmateix, tingueu en compte que, tot i que el servei en si pot ser legal, el que feu al respecte també ha de ser legal.

Per exemple, si realitzeu activitats P2P i descarregueu coses amb copyright, aleshores, tècnicament, sou encara responsable. El que fa la VPN és blindar aquestes activitats. Per tant, el principal aspecte és utilitzar una VPN per a activitats estrictament legals o trobar-ne una que el govern neozelandès no pugui obligar a lliurar els registres d’activitats dels usuaris..

Què busquem en una VPN per a Nova Zelanda

1. Privacitat i anonimat

Amb les històries de terror més evidents que he compartit més aviat a la vostra ment, és probable que sigui un bon moment per suggerir que és una bona idea centrar-me en els aspectes de privacitat i anonimat d’una VPN per als usuaris de Nova Zelanda. Tant amb el govern com amb la indústria privada que s’aconsegueixin després dels usuaris, una VPN ha de poder assegurar-se que les vostres dades i activitats es puguin mantenir exactament tal com hauria de ser-privada..

Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és vigilar que les VPN no només tinguin polítiques estrictes de registre sense registre, sinó que també es basin en països més clars en les seves lleis de retenció de dades. Sens dubte, això exclou els països de la jurisdicció de cinc ulls i catorze ulls.

2. Velocitat i estabilitat

Amb una velocitat mitjana de banda ampla de banda fixa de 87,47 Mbps a Nova Zelanda, no hi hauria d’haver un problema important amb les VPN, ja que gairebé tots els proveïdors de serveis VPN de primer nivell haurien de poder gestionar aquest punt de referència.

3. Seguretat

El nivell de seguretat de les VPN és el mateix per als usuaris de Nova Zelanda que a qualsevol altre lloc. L’equilibri ideal només el coneixeu com a usuari. Opteu per xifrar els 256 bits amb el risc de baixar les velocitats de VPN o estàs disposat a baixar aquesta barra per augmentar la velocitat?

El tema en qüestió és: el proveïdor de serveis VPN X us permet triar taxes de xifrat ajustables? Probablement és el que heu de preguntar si és un problema per a vosaltres.

4. Spoofing de geolocalització

Com que són dels altres Estats Units, els usuaris de Nova Zelanda no tenen accés al contingut Netflix restringit als Estats Units. Aquesta és una de les raons per les quals els usuaris de tot el món utilitzen VPNs: per a esporfejaments de geolocalització.

5. Suport P2P

En realitat, aquesta no és una prioritat per als usuaris de VPN a Nova Zelanda, ja que s’ha ignorat P2P. No obstant això, sempre és bo tenir especialment amb el coneixement que el govern està començant a desafectar-se de certes coses, com les caixes de televisió Android.

Mireu les VPN que tinguin directrius de trànsit P2P clarament detallades en els seus termes de servei, com ara TorGuard o NordVPN..

Millors VPN de Nova Zelanda

Com en totes les meves proves VPN, abans de jutjar la seva velocitat sempre jutjo les meves. A continuació, es mostra la meva velocitat de banda ampla real basada en una línia de servei de 500Mbps, sense que hi hagi una connexió VPN activa:

Velocitat de base (sense VPN) - Nova Zelanda

(Consulteu aquí el resultat complet del test de velocitat de base)

Tingueu en compte que, com que estic basat a Malàisia, la meva connexió a Nova Zelanda, fins i tot sense un servei VPN actiu és una mica més àmplia que la meva velocitat de connexió normal, que pot arribar fins als 400 Mbps. El propòsit de connectar-me a un servidor de proves de velocitat basat en Auckland és indicar-ho.

Com podeu veure, una connexió sense VPN a un servidor local em proporciona una velocitat decent de 126 Mbps. Sospito que una velocitat tan baixa també es deu a la ruta d’infraestructura que es necessita per rebotar les meves dades d’aquí a Auckland. Per supòsit, la velocitat variarà de vegades, així que cal prendre-ho amb un polsim de sal.

Nota

 1. El preu es basa en el tipus de canvi de 1 USD = 1,51 NZD.
 2. El preu mostrat es basa en subscripcions de 12 mesos. El preu pot obtenir més barat quan us subscriviu per un període més llarg.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Velocitat

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

6,02 / mes

Elements destacats

 • Sense registres
 • Interruptor de mata
 • Admet 6 dispositius

"NordVPN és una combinació de moltes coses bones: un rendiment estable, preus raonables i una fàcil facilitat d’ús."

NordVPN ocupa un lloc important a la nostra llista de Millors VPN per a Nova Zelanda per molts motius. Un dels primers és que tenen la seva seu a Panamà, que també és un bon lloc per a participar en VPNs. A part d’això, NordVPN té una reputació esterlina i és un altre proveïdor de VPN que té un gran nombre de servidors en molts països.

La seva estricta política sense registres es combina amb el xifrat de 256 bits del grau militar i els plans de preus excel·lents per oferir a gairebé ningú un acord difícil de resistir..

Prova de velocitat NordVPN - Nova Zelanda

Prova de velocitat NordVPN Nova Zelanda – Servidor d’Auckland
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Amb una velocitat a baix de 46Mbps, en aquesta ronda de proves, NordVPN va mostrar un rendiment molt estable al seu servidor de Nova Zelanda. El que els fa encara més atractius a fons és que no només permet trànsit P2P però disposa de servidors especialment optimitzats per al trànsit P2P!

Llegiu la nostra ressenya en profunditat sobre NordVPN per saber per què és la VPN # 1 de Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Velocitat

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

12,55 / mes

Elements destacats

 • Protecció de privadesa fora de mar
 • Xifrat complet de 256 bits
 • 148 ubicacions VPN

"ExpressVPN rarament ens decepciona i la seva actuació en les proves de velocitat de NZ, segurament, confia en la nostra fe!"

Un dels millors serveis de VPN que he provat mai, ExpressVPN ha estat fins ara la meva millor selecció, sigui quin sigui el país que estigui classificant. Té una àmplia gamma d’ubicacions de servidors i molts servidors. Encara millor, es basa en les Illes Verges Britàniques, la qual es troba en les seves lleis de retenció de dades.

He provat el servei de forma exhaustiva i no tinc cap mena de vacil·lació en recomanar-los com a proveïdor principal de serveis VPN per als neozelandesos. ExpressVPN és estable i permet accedir també a una bona gamma de dispositius.

Prova de velocitat ExpressVPN - Nova Zelanda

Prova de velocitat ExpressVPN Nova Zelanda – Servidor d’Auckland
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Com a idea de la bona sort, vaig comparar la meva velocitat de línia predeterminada sense VPN amb una prova coberta ExpressVPN a la mateixa ubicació. Amb ExpressVPN activat i connectat a un servidor a Nova Zelanda, vaig aconseguir mostrar una velocitat a l’interior de 76Mbps.

Llegiu la nostra ressenya completa a ExpressVPN per veure per què és una de les nostres millors opcions!

3. Surfoc

https://surfshark.com/

Taula de surf

Velocitat

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

3.00 / mes

Elements destacats

 • Connexió multi-hop
 • Admet moltes plataformes
 • Sense registres

"Sense fronys i coherent en el rendiment, Surfshark està fent el seu nom com a contendent contundent."

Surfshark és una elecció excel·lent per als neozelandesos per un parell de raons. A diferència de molts proveïdors de serveis VPN, posa un èmfasi igual en els servidors de la regió d’Australàsia en lloc d’un enfocament pur entre els EUA i la UE. Això vol dir que tindreu més servidors més a prop del vostre país d’origen.

Com que és nova, també hi ha l’esperança que no es desordeni el servei oferint funcions addicionals no desitjades. Això fa que estigui molt centrat en proporcionar un excel·lent servei bàsic basat en coherència i seguretat, arrodonint bé en el rendiment global.

Pel que fa al preu que arriba Surfshark, això fa que sigui fàcilment un dels 3 primers llocs de Nova Zelanda. Realment no hi ha res que puguin discutir amb preus excel·lents i un rendiment superior. Per augmentar una mica les files, tot el que ha de fer Surfshark és posar una mica més de temps per generar confiança amb els usuaris, i veurem cap a on els porta!

prova de velocitat de surf a Nova Zelanda

Prova de velocitat de Surfshark Nova Zelanda – Servidor d’Auckland
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Com a una de les tres millors VPN de Nova Zelanda, Surfshark compleix molt bé els requisits de velocitat. El millor de aquest servei VPN no són les velocitats ràpides, sinó les bones velocitats de tot el plafó, independentment del servidor que trieu.

Potser l’únic inconvenient és que, malgrat donar suport a P2P als seus servidors, el rendiment de l’intercanvi de fitxers no sembla realment igualat malgrat les bones velocitats generals..

Obteniu més informació sobre la seva excel·lència a la nostra revisió completa sobre Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

7,53 / mes

Elements destacats

 • Creat per a P2P
 • Proxy furtiu de TorGuard
 • Admet 5 connexions

"Una de les millors VPN per compartir fitxers P2P, TorGuard és simplement una necessitat per als usuaris de P2P a Nova Zelanda."

Un dels factors més importants en la col·locació de TorGuard és que es tracta d’un proveïdor de serveis VPN molt favorable a P2P. No hi ha una gran quantitat de voltes pel que fa als usuaris, però és notable pel seu rendiment.

Hi ha una diferència clau entre TorGuard i molts competidors, ja que permet escollir quin nivell de xifratge prefereixes. Això significa que per als usuaris de P2P, podeu desactivar el xifratge i gaudir de velocitats de torrentació més ràpides en qualsevol moment!

A part d’això, TorGuard té moltes altres qualitats de bescanvi, com ara velocitats estables, capacitat de diverses plataformes i la capacitat d’evitar bloquejadors VPN..

TorGuard VPN Speed ​​Test - Nova Zelanda

TorGuard Speed ​​Test Nova Zelanda – Nou servidor de Plymouth
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Com un dels tres millors VPNs de Nova Zelanda, TorGuard va complir, per descomptat, alguns requisits de velocitat. Això es va mostrar en el resultat del meu test des d’un servidor VPN basat a Nova Plymouth i, de nou, Nova Zelanda hauria d’obtenir aquesta velocitat amb pocs problemes..

L’únic inconvenient és que per als usuaris més joves que estan acostumats a la elegància de les aplicacions modernes, la interfície de TorGuard s’assembla a alguna cosa del passat.

Llegiu la nostra anàlisi detallada sobre TorGuard per obtenir més informació!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Velocitat

Pobre

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu (NZD)

5,28 / mes

Elements destacats

 • Ofereix compressió de dades
 • Bloqueig d’anuncis
 • Admet 7 dispositius

"CyberGhost ofereix un servei privat i segur, però potser no està en un nivell tan uniforme amb els de ExpressVPN."

CyberGhosties està content amb ells i, certament, han intentat ser malucs i optimistes en el seu màrqueting. Aquest és un altre dels noms més coneguts de la indústria VPN, però personalment crec que pot ser que tinguessin una mica sobreposats.

Especificació sàvia CyberGhost parla la bona conversa, però després de fer proves amb ells, us aconsello un petit polsim de sal. Tingueu en compte, però, que es tracta d’una llista de classificació, de manera que les meves expectatives són força altes.

CyberGhost VPN Speed ​​Test - Nova Zelanda

CyberGhost Speed ​​Test Nova Zelanda – Auckland Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Els neozelandesos han de prendre nota que la majoria dels servidors CyberGhost es troben a la zona de la UE, però, per sort, també en tenen alguns a la regió d’Australàsia. Malauradament, la cobertura és una mica més limitada i les seves velocitats no són les millors.

Tot i així, hem aconseguit obtenir velocitats molt útils de 20Mbps, la qual cosa és suficient per transmetre suports.

Consulteu la nostra ressenya completa sobre CyberGhost per obtenir més informació!

6. VPN IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu (NZD)

9,79 / mes

Elements destacats

 • Xifratge forçat de 256 bits
 • P2P il·limitada
 • Admet 10 dispositius

"Excel·lent per als paranoics, però potser no serà al capdavant de la llista per als usuaris de Nova Zelanda, IPVanish és altament comercialitzat, però està mal format."

IPVanish ha patit molt en els darrers temps a causa de la seva implantació en certs …, diguem, desafortunats incidents. A part d’això, tingueu en compte que estan sota una nova gestió i esperem que aquestes coses esdevinguin només xocs de velocitat en el seu passat.

Deixant de banda aquests incidents, continuen sent un gegant VPN al camp i tenen velocitats impressionants. Per sort, ja que si teniu cap queixa sobre la seva velocitat, no podreu fer res, ja que obligen a xifrar els 256 bits a tots sense excepció..

Prova de velocitat VPN IPVanish - Nova Zelanda

IPVanish Speed ​​Test Nova Zelanda – Nou servidor de Plymouth
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

El IPVanish, en termes de velocitat, normalment no és el més gran. El rendiment per als seus servidors neozelandesos, tot i que semblava excel·lent, aquí vaig obtenir velocitats impressionants de fins a 63 Mbps. No crec que es tractés d’un fet únic, ja que he pogut reproduir els meus resultats en diversos intents.

Això és correcte per als neozelandesos que es connectaran als servidors aquí, però encara que no resulti excel·lent, la proximitat a llocs com Singapur i Austràlia hauria de proporcionar alternatives sòlides..

Llegiu el nostre comentari detallat sobre IPVanish per obtenir més informació!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Velocitat

Fira

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu (NZD)

5,11 / mes

Elements destacats

 • Aplicacions fàcils d’utilitzar
 • Amplada de banda il·limitada
 • Suporta el túnel fraccionat

"PureVPN és, sens dubte, un dels líders d’una indústria completa gràcies a una sòlida xarxa de servidors."

Amb PureVPN, que inclou més de 2.000 servidors ubicats a més de 140 països del món, té la infraestructura necessària per mostrar-se com a líder de la indústria. Complementa això amb excel·lents funcions de seguretat de nivell empresarial per protegir els seus usuaris contra intrusions o deteccions.

PureVPN Speed ​​Test - Nova Zelanda

PureVPN Speed ​​Test Nova Zelanda – Auckland Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Un dels grans avantatges de provar-los és que són un dels pocs que hi ha al mercat que ara permeten accedir al protocol WireGuard, un protocol de pròxima generació que suposadament és lleuger per davant d’OpenVPN. Tot i això, és poc limitat en la cobertura, amb una presència a només cinc països.

En connectar-me a un servidor PureVPN basat en Auckland, vaig poder apropar-me a més de 43 Mbps. Uns resultats excel·lents tenint en compte les baixes velocitats brutes que veia des de la meva connexió. Diria que aquestes xifres són difícils de combatre i només poden ser mostrades per una empresa que realment tingui un focus aquí.

8. El més ràpidVPN

https://fastestvpn.com

El més ràpidVPN

Velocitat

Fira

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu (NZD)

1,25 / mes

Elements destacats

 • Servidors optimitzats per a P2P
 • Permet el salt del servidor
 • Admet 10 dispositius

"FastestVPN no és el més ràpid, però, sens dubte, ofereix una proposta de valor difícil de desafiar."

Fastest VPN no és el més ràpid que he provat, però tampoc és el més lent. Ofereix països més limitats per utilitzar la vostra connexió en comparació amb moltes VPN de primer nivell, però a preus tan baixos com a 83 cèntims al mes. També tenen servidors optimitzats amb P2P, cosa que els fa bons també.

Els preus baixos sí que tenen un greu inconvenient i és el baix rendiment en superar geo-bloqueig. Al final que vam descobrir, FastestVPN no us permetrà accedir al contingut dels EUA de Netflix ni a la BBC iPlayer del Regne Unit – Bummer!

Visiteu la nostra revisió FastestVPN per obtenir més informació!

Realment necessito una VPN a Nova Zelanda?

Realment és una pregunta complicada de respondre ara. Bona part del que ha estat tan controvertit sobre la llibertat d’Internet a Nova Zelanda és discutible. Tot i això, sóc ferm en l’adagi que no hi ha fum sense foc.

Fins i tot pitjor que la ignorància és la complaença i, almenys, hi ha hagut casos molt sospitosos. Prenguem per exemple el govern de Nova Zelanda donant poders tan amplis a GCSB.

Tècnicament, no hi ha gaire raons per a que Joe vulgui utilitzar un servei VPN a Nova Zelanda, però la meva sensació és que només em frega la manera equivocada de saber que algú pot estar llegint tot el que envio, sabent-ho. cada botó que faig clic a Internet i pitjor. Per què algú estaria bé amb això està més enllà de mi, fins i tot si afirmeu que no hi ha res a amagar.

Així, tot i que no crec que sigui absolutament necessari una VPN a Nova Zelanda, encara em sentiria millor si en fes servir una mentre estigués allà. Com a tal, us recomanaria que n’heu d’utilitzar també si hi esteu!

A continuació, es mostren les 3 VPN més importants de Nova Zelanda:

VELOCITAT

SEGURETAT & PRIVACITAT

PREU / MO

NordVPN

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

NZ $ 6,02

VISITA VPN

ExpressVPN

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

NZ $ 12,55

VISITA VPN

Taula de surf

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

NZ $ 3.00

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map