Les VPN més ràpides per a Torrents & P2P

La velocitat és important per a vosaltres? Si sou alguna cosa com jo, ràpid és TOT. Vull suprimir cada tros de velocitat fora de la connexió a Internet. Aquests VPN més ràpids que permeten torrents.

Podeu utilitzar-los per bloquejar l’acceleració de Torrent ISP, protegir la vostra privadesa i xifrar la vostra activitat en línia, però no tots els serveis VPN són prou ràpids per gestionar la meva connexió de dades de 50mbps. En aquest article, veurem els que són…

En aquest article us mostraré com un servei de VPN simple amb un clic pot:

 • Augmenta la velocitat del torrent
 • Elimineu la necessitat de reenviament de ports manual
 • Bloqueu l’acceleració del vostre ISP (proveïdor d’internet)
 • Xifra totes les teves dades i tot el que et torrent de manera anònima.

3 proveïdors VPN ràpids sense registre (ideals per a torrents)

IPVanish Torrent vpn més ràpid

Sense registres
Velocitats 60mbps+
Tan baix com $ 6,49 / mes
Estalvieu un 46% de descompte un any d’IPVanish

Torrents permesos
Inclòs l’aplicació per a iOS / Android
Servidors en més de 70 països
IPVanish Review
7 dies de prova lliure de risc

Torrents ràpids d'accés a Internet privat

Sense registres
Velocitats 50mbps+
Tan baix com $ 3,33 / mes
Estalvieu més del 50% amb un pla d’any

Torrents permesos
Inclòs l’aplicació per a iOS / Android
Servidors en més de 11 països
Revisió d’accés a Internet privat
7 dies de prova lliure de risc

Torrents anònims ExpressVPN

Sense registres
Velocitats 60mbps+
Tan baix com 8,32 dòlars al mes
Estalvieu un 35% de descompte un any de ExpressVPN

Torrents permesos
Inclòs l’aplicació per a iOS / Android
Servidors en més de 50 països
Revisa aviat!
30 dies sense prova de risc

Què causa SLENT Torrents?

Hi ha diverses raons per les quals els seus torrents poden baixar més lentament del que haurien de fer. Aquests són alguns dels més comuns:

Raó núm. 1: Estàs sent regatejat
Els proveïdors d’Internet d’arreu del món ara estan activament activant les connexions de dades dels seus clients. Això vol dir que orienten selectivament determinats tipus de dades (torrents, vídeo, youtube, Netflix, etc.) i obliguen a descarregar aquests tipus de dades molt més lentament del que haurien.

Descàrregues de torrents / Bittorrent és un dels protocols més comunament “Throttled” perquè utilitza tant ample de banda (i l’amplada de banda costa els vostres diners ISP).

Afortunadament, una VPN impedeix que el vostre ISP agiliti els torrents!
El vostre ISP no pot retardar tota la connexió de dades (pagueu per una certa velocitat).. Com que una VPN xifra totes les vostres dades, el vostre ISP no pot veure quins protocols específics utilitzeu, i, per tant, no poden accelerar protocols específics (com a bittorrent).

Per obtenir més informació: apreneu a aturar l’acceleració dels torrents o bé només registreu-vos a IPVanish, una impressionant solució d’acceleració VPN d’un clic..

Raó n ° 2: problemes de reenviament de ports

Si els torrents són increïblement lents, és molt probable que tingueu un problema de reenviament de ports

Què és el reenviament de ports?
Cada protocol del vostre ordinador funciona en el seu propi port (com un canal). D’aquesta manera, l’ordinador sap a quines dades pertanyen el programa. El problema és que totes les dades han de passar pel vostre encaminador primer. Si el vostre enrutador té un munt de dispositius connectats a ell, és possible que no estigueu segurs de quines dades / ports heu de reenviar a cada equip específic. Això pot provocar colls d’ampolla de dades i velocitats més lentes.

Per solucionar-ho, normalment haureu d’establir regles de reenviament de ports manuals a la configuració del vostre enrutador, dient al vostre enrutador quins ports de dades s’han de reenviar a una adreça IP específica (el vostre ordinador). Aquest lloc té unes guies de configuració impressionants per mostrar-vos com configurar-lo per al vostre model d’encaminador específic.

Una VPN elimina totalment la necessitat de reenviament de ports!
Un servei VPN xifrarà totes les dades que viatgen des del vostre encaminador i des del. Aquestes dades passen directament a través del router al servidor VPN. Totes les dades entrants passen del router de la mateixa manera i s’encaminen directament al vostre ordinador.

Com que les dades estan xifrades, l’encaminador no pot veure els ports individuals i, per tant, no ha de decidir quins ports pertanyen. Totes les dades VPN es dirigeixen directament al vostre equip. Això accelerarà dràsticament els torrents si són lents.

Alguns proveïdors de VPN com Access a Internet privat fins i tot us permeten especificar quin port voleu que el trànsit VPN s’hi posi en marxa, en cas que el vostre enrutador no permeti un fàcil pas de VPN. D’aquesta manera, només heu d’enviar un número de port al vostre ordinador en lloc de diversos.

Motiu # 3: la wifi és més lenta
Gairebé mai obtindreu les mateixes velocitats de wifi que les de connexió directa. Això es deu al fet que els paquets de dades enviats per wifi es poden perdre fàcilment o equivocar-se erròniament. Això redueix les velocitats de forma espectacular.

Algunes coses que poden alentir la vostra connexió wifi:

 • Distància – com més lluny esteu del vostre enrutador, més rapideses seran les velocitats
 • Obstruccions – parets, prestatgeries i armaris es posen en forma de wifi i retarden la velocitat
 • Interferències – tot tipus de productes sense fils de casa funcionen amb el mateix espectre de freqüència que Internet sense fils. Com ara: telèfons sense fils, comandaments a distància i microones poden atorgar els vostres senyals sense fil i provocar velocitats més lentes.

Què és una VPN i com funciona?

Actualment, utilitzar una VPN (xarxa privada virtual) és increïblement senzill. La majoria de grans proveïdors de VPN tenen un programari fàcil d’utilitzar que us permet xifrar la vostra xarxa en un sol clic. La tecnologia real que hi ha darrere d’una VPN, però, és increïblement complicada.

Què és una VPN ?:
Al seu nivell més senzill, una xarxa privada virtual és la connexió entre el vostre ordinador i un servidor de dades remot (o xarxa remota). Totes les dades transferides entre el vostre ordinador i el servidor es xifren (codifiquen) mitjançant algorismes de xifrat extremadament avançats per assegurar-vos que ningú que intercepteu les vostres dades pugui llegir-lo ni veure què feu en línia (el vostre ISP és un exemple).

Per què una VPN és extremadament beneficiosa per descarregar torrents

Una VPN a nivell de consum proporciona 2 avantatges principals:

 1. Xifrat de dades
 2. Una adreça IP anònima (els servidors web i els parells de torrent veuen la vostra IP de la vostra VPN, no la vostra)

Xifrat de dades:
Com que un bon servei VPN xifra les vostres dades amb xifratge de qualitat militar, fins i tot el vostre proveïdor de serveis d’internet (empresa de cable, xarxa universitària, etc.) no pot llegir les dades ni veure què descarregueu.

Això impedeix:

 • L’acceleració (no poden reduir la velocitat de manera selectiva)
 • Supervisió (no poden veure quins llocs web visites)
 • Registre (no poden veure quins fitxers heu baixat)

Adreça IP anònima:
La vostra adreça IP és visible per a tots els companys en cada eixam de torrent on participeu. Si no utilitzeu un servei d’anonimització com una VPN, es pot localitzar la vostra adreça IP del torrent directament.

Una VPN us proporciona una adreça IP anònima que no es pot localitzar directament ni a la vostra connexió a Internet. Encara millor, podeu canviar la vostra adreça IP anònima quan vulgueu. Per obtenir més informació, consulteu la nostra guia de torrents anònims.

Escollir la VPN adequada (ràpida) per a torrents

Els dos factors més importants a l’hora d’escollir una VPN de torrent són:

 1. Privacitat / anonimat / seguretat
 2. Velocitat (com de ràpida és la VPN)

Privacitat:
Algunes ofereixen una protecció i anonimat de privadesa molt més elevades que altres VPN. Quan es tracta de triar una VPN de torrent, recomanem triar-ne una sense política de registres, com les que apareixen en aquest article..

Les VPN que no registren són poques i es separen, però porten la vostra privadesa al següent nivell, mantenint que no hi ha registres VPN, ni tan sols registres de connexió temporals (adreces IP entrants / sortints) i mai no registren res com cerques DNS, llocs web visitats, o fitxers descarregats.

Velocitat:
Quan trieu una VPN per a torrents, en voleu una que sigui ràpida. Voleu que les vostres velocitats de baixada de torrent siguin gairebé les mateixes (o possiblement augmentin fins i tot pel que us va atraure el vostre ISP)..

La veritat és que no tots els serveis VPN es creen iguals, i alguns simplement no tenen la tecnologia, la capacitat d’ample de banda o el desig de lliurar la màxima velocitat als seus subscriptors. Algunes VPN són més ràpides que altres. A continuació es mostren les nostres VPN ràpides preferides per a bittorrent.

VPN IPvanish

VPN IPVanish

Beneficis IPVanish

 • Velocitats més ràpides
 • Xarxa de dades de primer nivell
 • Política de registre zero
 • Torrents permesos
 • Xifrat de 256 bits
 • Aplicació d’escriptori / mòbil
 • Servidors en més de 70 països
 • Política de reembossament de 7 dies

Llegiu la nostra revisió IPVanish

Obteniu IPVanish

IPVanish és una VPN d’elit quan es tracta de velocitat i rendiment. Posseïdes per una de les majors empreses proveïdores de CDN del món, tenen accés a xarxes de dades de primer nivell que altres VPN no poden coincidir. El resultat? Velocitats més ràpides.

Més enllà de ser una VPN ràpida, IPVanish és molt torrent i són un autèntic proveïdor de VPN “Sense registre”. Ni tan sols mantenen els registres de connexió.

IPVanish té més ubicacions del servidor que gairebé qualsevol altre proveïdor VPN. Obteniu 1 clic d’accés als servidors VPN a més de 70 països del món. On la velocitat d’IPVanish ens va impressionar realment és als servidors internacionals.

Hi ha moltes VPNs que poden extreure el màxim una connexió de 50 mbps en un servidor a 100 quilòmetres de distància, però IPVanish va poder lliurar més de 30 mbps de velocitat en servidors de l’altre costat del món..

Resultats de proves de velocitat IPVanish

Prova de velocitat del torrent IPVanish a Los Angeles, Califòrnia

IPVanish – servidor de Los Angeles, EUA

Prova de velocitat del torrent IPVanish Melbourne, Austràlia

IPVanish – servidor de Melbourne, Austràlia

Accés a Internet privat

Imatge

Les millors funcions del PIA:

 • Velocitats ràpides
 • Política de “zero registres”
 • Molt ‘Torrent Friendly’
 • Xifrat de 256 bits
 • Proxy gratuït inclòs!
 • Aplicació d’escriptori / mòbil
 • Política de reembossament de 7 dies
 • Llegiu la nostra crítica PIA

Obteniu PIA per 3,33 dòlars al mes

Accés a Internet privat és probablement el nostre proveïdor VPN més esmentat en aquest lloc web. Perque preguntes?

Perquè PIA és gairebé la VPN del torrent perfecte. A més de ser un autèntic proveïdor de VPN “sense registre”, també són extremadament favorables als torrents (no hem sentit a cancel·lar-nos un compte per a l’activitat del torrent) i, com que no mantenen cap registre d’ús, la seva activitat en línia és essencialment intratable.

L’accés a Internet privat és força ràpid. Utilitzen clústers de servidors d’onze països d’arreu del món per oferir velocitats i torrents increïblement ràpids al nombre real d’abonats..

Si no n’hi hagués prou, PIA també tindrà paquet VPN de primer nivell més barat de qualsevol proveïdor VPN anònim. Amb una subscripció d’un any (de pagament anticipat) Només costen l’accés a Internet privat 3,33 dòlars / mes

Resultats de proves de velocitat d’accés a Internet privat

Imatge

Prova de velocitat PIA: servidor de Los Angeles, EUA

Imatge

Prova de velocitat PIA: servidor de Zuric, Switzlerland

Conclusió

Si utilitzeu una VPN ràpida, podeu accelerar de forma espectacular els vostres torrents. El xifrat afegit us ajudarà a mantenir les descàrregues de torrent ocultes al vostre ISP i us proporcionarà una adreça IP anònima als eixams de torrent..

Hi ha literalment 100 proveïdors de VPN al món, amb dotzenes que afirmen ser “el més ràpid”. És important tenir en compte un parell de factors quan cerqueu la vostra VPN de torrent ràpid:

 • Quina és la política de registre
 • Quina és la política del torrent
 • Què útil / fàcil d’utilitzar és el programari
 • Té un interruptor de matança o altres funcions de seguretat

Si voleu més suggeriments per a VPNs de torrents bones, consulteu la nostra llista de millors VPN de 2014 per a Torrents.

Tampoc és una mala idea aprofitar Període de prova lliure de risc que alguns proveïdors de VPN ofereixen (mitjançant una garantia de devolució de diners) per trobar-ne la que realment t’agradi.

O simplement podeu comprar un mes de servei a una VPN assequible, com a accés a Internet privat, i si no és el que busqueu, proveu un servei diferent el mes que ve.

Altres articles útils:
Com utilitzar uTorrent de forma anònima
Com utilitzar Vuze de forma anònima
La nostra Guia de Torrents Anònims
Proxy o VPN: el que és millor per a Torrents anònims?
Les nostres altres revisions VPN:
Revisió d’accés a Internet privat
Torguard VPN i revisió de proxy
&# 65279; Revisió Proxy.sh&# 65279;
Revisió de la VPN de navegació invisible
Comparació VPN: IPVanish vs Accés a Internet privat
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me