Nòmina de Gusto

Gusto

https://gusto.com/

tl; dr

Gusto és un dels millors programes de nòmines en núvol que hem tingut el plaer de fer servir. Llàstima que actualment només serveixin a empreses nord-americanes.
Aprèn més.

Revisió Gusto: 11 pros & 3 cons de nòmina de Gusto

Si sou un propietari d’una petita empresa, comprendreu els problemes de l’execució d’una empresa sense tenir algun tipus de sistema de nòmines.

És bo que hàgis topat amb aquesta pàgina perquè revisem un dels sistemes de nòmines més dinàmics disponibles al mercat: Gusto.

Abans d’entrar en la carn i les patates d’aquest comentari, us explicarem una petita història sobre Gusto i com va canviar la vida dels propietaris d’empreses arreu.

La història de Gusto

Era el 2012 i Gotye era algú que tothom coneixia.

Una jove empresa anomenada ZenPayroll va decidir iniciar-se en el negoci de la nòmina del núvol. Operant al cor de Califòrnia, la signatura va guanyar popularitat ràpidament, guanyant-los suficients clients per llançar els seus serveis a Florida, Nova York i Texas als pocs mesos d’obrir les portes..

En una mica més d’un any, els serveis de ZenPayroll es van fer tan populars que van anunciar que rebien pagaments anuals de 100 milions de dòlars anuals. Al 2015, ZenPayroll havia llançat suport per als seus serveis als 50 estats dels EUA i es va fer oficialment conegut com Gusto (qui decidís el canvi de nom mereix una promoció!).

A la fi de l’any, l’empresa va aconseguir 60 milions de dòlars en finançament de la sèrie B (dirigida per CapitalG, abans coneguda com a Google Capital). Si no és prou impressionant, els bons coneixedors van aconseguir obtenir un finançament de més de 50 milions de dòlars durant el desembre de 2015 i van elevar-los a formar part del club de tres comes (una empresa valorada en un gran milió de dòlars).!

Sembla que res no pot aturar el tren de salsa Gusto perquè continuen creixent i creixent. A juliol de 2019, Gusto va recaptar 200 milions de dòlars més en finançament, donant-los efectivament una valoració de 3.800 milions de dòlars!

Gusto s’adapta al teu petit negoci?

Gusto pinta una imatge molt maca d’ells mateixos quan es tracta de la seva història, però tu i jo sabem que això no és molt important per als clients.

No importa si han acumulat milions de diners en finançament. No importa si el seu sistema funciona amb la infraestructura més moderna i puntera.

El que és realment important és si l’aplicació de nòmines de Gusto és l’adequada per a la vostra empresa:

 • Exerceixen les seves promeses?
 • Hi ha algun tipus de lletra impresa que hem de tenir en compte?
 • Com se sent el fet de fer servir Gusto??

De fet, l’única raó per la qual probablement heu llegit fins aquí, perquè voleu saber si Gusto és realment bo per a vosaltres..

Bé, us hem promès una revisió exhaustiva i la farem.

Us oferirem algunes de les coses que més ens agraden de Gusto i algunes de les que pensem que podrien millorar-les. Serem absolutament exhaustius, enviant tot el tema i ens assegurem de saber tot el que necessiteu saber sobre el programari.

El nostre equip està orgullós de potenciar les petites empreses. Això vol dir que les nostres ressenyes són el més neutres possibles, de manera que podeu prendre les opcions correctes per a la vostra petita empresa.

Per motiu de brevetat, passem al que més ens agrada de Gusto!

11 coses que ens agraden de Gusto

1. Gusto és MOLT bonic!

Hem provat una mica les aplicacions de nòmines i fins ara res s’aproxima a la interfície ben dissenyada de Gusto.

nòmina agradable té una interfície d'interès magnífica

L’equip de la IU va aportar molt d’amor i esforç a la creació de la meravellosa interfície de Gusto i així ho demostra.

La interfície sembla molt amable i fàcil d’utilitzar, és gairebé… “app” com. Ja ho sabeu, com una aplicació fàcil d’utilitzar per a iOS. Un cop d’ull i sabràs on fer clic i què passa, no cal que es vagi fent malbé per intentar veure si funcionen les coses.

Està planificat tan bé que pràcticament no es necessita formació per aprendre a utilitzar el programari. Inicieu la sessió i trobareu que només funciona!

Hi ha un lloc per a tot, i tot està al seu lloc.

Gairebé totes les pàgines en què vareu tindreu un doodle que us agradarà. Aquests doodles són refrescants i sincerament, em fan cantar el cor cada cop que miro un.

la nòmina deliciosa té simpàtics doodles

Sens dubte, trenca la monotonia de la nòmina de funcionament!

Hi ha qui pot dir que tenir una bonica interfície és només superficial, però creiem que és important. Una nòmina híbrida / un programa de recursos humans com aquest està pensat per ser utilitzat diàriament, i a ningú li agrada mirar una aplicació cada dia amb una interfície lletja o fosca.

Almenys amb Gusto, aconseguim gaudir de la vista!

2. Fer servir la nòmina és molt fàcil amb Gusto!

Hem trobat programes de nòmina que ens requereixen seguir entrenant abans de poder utilitzar l’aplicació de manera eficient.

Odiàvem absolutament aquest sistema perquè haver de sentir-nos entrenant per aprendre a utilitzar un programa és un dolor i és extremadament ineficient per començar. No ajuda que els vídeos d’entrenament a què havíem de veure s’assemblés a la creació d’un YouTuber particularment sense precedents.

En qualsevol cas, quan utilitzeu Gusto Nòmina, no trobareu res d’aquestes tonteries.

Un cop introduïts els detalls personals i de l’empresa, podeu entrar directament i començar a executar la nòmina fàcilment.

La nòmina es realitza en quatre passos fàcils:

 1. Calcula hores
 2. Calcula el temps de descans
 3. Revisió & enviar nòmines
 4. Confirmeu les nòmines

Pas 1: calcula hores

Calcular això és molt fàcil perquè en realitat no cal fer cap càlcul. Tot es calcula prèviament al mateix quan introduïu els detalls de l’empleat durant la configuració.

primera nòmina de gust calcular les hores

Tot el que heu de fer ara és ajustar l’horari de l’empleat en conseqüència i els números es reflectiran automàticament a la pantalla.

Si els empleats es donen bonificacions o comissions, és tan fàcil com fer clic al quadre de guanys addicionals i escriure el número.

Pas 2: calculeu el temps d’aturada

segona etapa de nòmines de gust calcular el temps de descans

A continuació, només haureu d’introduir l’horari d’atenció al treballador i les hores malaltes d’aquesta secció. Bastant d’explicacions.

Pas 3: revisar & Envieu la nòmina

Després se us portarà a la pantalla de revisió de les nòmines.

gusto nòmina de revisió de nòmines

Aquest procés és molt senzill. Se us mostrarà una llista completa de les despeses de la vostra empresa. La vostra tasca serà només assegurar-se que els números de la pantalla són correctes.

gustosa nòmina et permet veure el que tributa i debita

Vostè tindrà l’opció de veure el que es grava i s’imposa. També hi ha una opció per visualitzar el que van guanyar els vostres empleats.

Un cop estigueu contents amb els números, només heu de fer clic a “Enviar”.

Pas 4: confirma la nòmina

Per últim, confirmeu l’enviament de nòmines i ja heu estat publicant la nòmina del mes!

gusto nòmina confirma la presentació de nòmines

Suau llimona de pessic fàcil.

3. Podeu executar 4 tipus de nòmines!

Tot i que la majoria de programes de nòmines només tenen l’opció d’executar un tipus de nòmina, Gusto té una visió avançada que li permet l’opció d’executar 4 tipus de nòmines.!

gusto nòmina permet tenir quatre tipus de nòmines

A part de les nòmines regulars, també podreu executar nòmines de bonificació, fora de cicle i de terminació. Això us proporciona la flexibilitat per a contractar nòmines fora de temporada si es planteja la necessitat, cosa que ens ha semblat força interessant.

Bonificació de nòmina

Com el seu nom indica, podeu fer pagaments de bonificació al vostre personal si arriben a determinades fites, terminis o objectius. Tingueu en compte que la nòmina de bonificació està sotmesa a una taxa de retenció suplementària del 22%.

Igual que la nòmina regular, el sistema és molt fàcil d’executar. Només heu d’introduir els números dels quadres corresponents i heu acabat!

gusto nòmina té opció de nòmina de bonificació

Nòmines fora de cicle

Les nòmines fora del cicle volen fer pagaments addicionals al vostre personal fora de la nòmina regular. És realment similar a la nòmina de bonificació, excepte que les nòmines fora de cicle utilitzen la mateixa taxa de retenció, deduccions i aportacions realitzades en nòmines regulars..

gusto nòmina té opció de nòmina fora de cicle

Nòmina de baixa

Si alguna vegada heu tingut el disgust de disparar a algú, sabreu que heu de dirigir una nòmina de terminal per al personal acomiadat. Amb Gusto, això és prou senzill.

Quan aneu a la pàgina de nòmines de finalització, se us mostrarà una llista dels vostres empleats. Feu clic a allò que necessiteu acomiadar i apareixerà una finestra emergent per confirmar si voleu acomiadar aquest empleat. Si voleu executar Terminacions de nòmina, feu clic al botó correcte i aneu endavant i acomiadeu l’empleat.

gusto nòmina té opció de nòmina de terminació

Aleshores, sereu retornats a la pàgina de l’empleat. Aquí, haureu de fer clic a “Executar la nòmina de finalització”.

gusto nòmina té opció de nòmina de terminació

Un cop hàgiu fet això, només haureu de fer la nòmina com normalment, tret de l’empleat acomiadat. Moltes coses senzilles.

Quan hagueu acabat amb això, se us demanarà que imprimeu el xec d’empleat (el crèdit directe no està disponible per als empleats acomiadats).

xec d'impressió de nòmines de gusto

Un cop heu completat això, heu acabat. Enhorabona, heu acomiadat amb èxit un empleat i heu sol·licitat la nòmina. Bye-Bye Hannah!

acomiadament de la nòmina

4. Gusto pot funcionar amb un pilot automàtic!

Com a propietaris de petites empreses, solem tenir moltes coses a la nostra ment i mai no hi ha prou temps al món per fer totes les tasques.

De vegades, estem tan ocupats que oblidem accidentalment quan és el moment de la nòmina i ens enfilem per executar-la, ignorant totes les nostres tasques diàries (els nostres empleats han de cobrar, no?)

És per això que ens agrada molt aquesta funció. Quan configurem Gusto per funcionar amb Pilot automàtic, podem eliminar-nos de l’equació i centrar-nos en altres aspectes del negoci que requereixen la nostra atenció, mentre que Gusto fa tot el treball per nosaltres..

Mentre es configuren tots els pagaments de dipòsits directes dels empleats, Gusto executarà les nòmines automàticament un dia abans de la data límit i se li enviarà una notificació per correu electrònic un cop ho facin. Teniu 24 hores per fer els canvis que vulgueu o fins i tot per cancel·lar la nòmina abans que la bloquegeu.

Una característica molt convenient de la qual no podem viure!

la nòmina de gust té mode pilot automàtic

Per activar el pilot automàtic, només cal que dirigiu-vos a la pestanya Configuració, feu clic a Nòmines i feu clic a Edita a Nòmina en Pilot automàtic. Habiliteu-lo allà i Gusto ordenarà tota la resta per a vosaltres!

5. Informes de nòmines en una sola pantalla!

Els informes són importants. Contenen dades precioses sobre la vostra empresa, tant si es fa bé com si està en negre.

Els informes sobre nòmines han de ser detallats i complets perquè sàpiguen el nombre d’efectiu que l’empresa necessita per operar cada mes. Amb Gusto, això no és cap problema, especialment amb el seu informe detallat de requisits d’efectiu complet, disponible després de contractar les nòmines..

gusto nòmina té un informe complet dels requisits d'efectiu

Innot impressionant? Si no és prou detallat per a tu, Gusto t’ha obtingut l’esquena.

gusto nòmina té un informe del diari de nòmines

Poden generar un informe de la nòmina de nòmines que desglossen totes les despeses, indicant-vos exactament cap a on es dirigeixen els vostres diners, la quantitat que guanyen els vostres empleats i les quantitats que es destinaran directament a les arques del govern..

Aquests són només exemples. Gusto té la possibilitat de generar tot tipus d’informes per poder-los analitzar segons el desig del vostre cor:

 • Diari de nòmines
 • Informe de beneficis
 • Informe d’any
 • Resum dels empleats
 • Informació del contractista
 • Pagaments del contractista
 • Transaccions bancàries
 • Saldos de temporalització
 • Sol·licituds d’interrupció
 • Pagaments de l’agència
 • Nòmines anteriors a Gusto

6. Cancel·la fàcilment les nòmines!

Només som humans i, per molt que pretenem ser conscients, es produeixen errors.

De vegades, es produeix durant les nòmines i és quan es converteix en un gran mal de cap, perquè cancel·lar la nòmina pot ser un dolor amb certs programes de nòmines …

Vam deixar un alleujament enorme quan vam descobrir que cancel·lar una nòmina amb Gusto era realment senzill, sempre que la nòmina presentada encara no ha estat processada.

gusto nòmina permet cancel·lar la nòmina

Tot el que heu de fer és anar a la pestanya Informes, fer clic a l’Historial de nòmines i trobar el vostre camí fins al botó de cancel·lació per desfer la nòmina. És molt fàcil, no us sembla??

Si no veieu el botó de cancel·lació, vol dir que s’ha processat la nòmina. Ara, si heu detectat un error en la nòmina després de processar-lo, no us oblideu perquè encara es pot invertir, encara que sigui una mica més problemàtic.

Haureu de contactar amb l’equip d’atenció al client de Gusto per veure què poden fer per revertir la nòmina o parlar de les opcions que heu de solucionar el problema..

El seu equip de xat en viu és molt receptiu i està molt content de ajudar-vos. L’horari d’assistència de Gusto és de dilluns a divendres, de 6:00 a 17:00 a les 17:00 hores, de manera que si els agafeu quan estan fora de feina, us assegureu d’enviar-vos un correu electrònic amb una resposta a la vostra consulta quan tornin a la sessió despatx.

També podeu contactar amb ells per correu electrònic o telèfon (415-930-4532).

7. Gusto té un compte de demostració d’accés complet!

Personalment, l’accessibilitat del seu compte de demostració va fer que Gusto fos més impressionant per a mi.

Vaig poder jugar amb els números, provar-ho tot i embolicar-me amb el contingut del meu cor sense por de fer-me mal. De fet, vaig descobrir com és Gusto fàcil d’utilitzar.

demostració d'accés complet de nòmines gust

Bàsicament se li dóna accés complet a tot el sistema de nòmines de Gusto amb el compte de demostració, tret que els detalls de l’usuari es actualitzin cada dia, de manera que no es desa res. És una manera fantàstica de pujar a bord els nous usuaris i permetre’ls que entenguin una visió del programa!

L’enllaç al compte de demostració no és el més fàcil de trobar, per la qual cosa hem tingut la llibertat d’enllaçar-lo aquí per la seva comoditat. Comproveu-ho i no tingueu por de confondre-ho!

8. Gusto té Team Insights!

La felicitat dels empleats és un dels elements més crucials per garantir l’èxit de qualsevol empresa.

El problema és que la majoria dels empleats no els agrada parlar públicament quan no estan descontents per por de tenir repercussions. Tot i que les comunicacions clares és una cosa que intentem fomentar a mesura que dirigim els nostres negocis, la pressió dels companys existeix i, més sovint, les respostes que rebreu dels empleats en un entorn públic seran inclinades per no semblar malament davant dels seus companys..

L’equip d’Informació de Gusto us permet enviar enquestes perquè els vostres empleats puguin valorar de forma privada els nivells de felicitat que consideren adequats, cosa que us permetrà calibrar la moral general dels empleats i prendre mesures per solucionar els problemes de moral que pugueu tenir..

la nòmina de gust té informació sobre l'equip

Un cop el Team Insights estigui activat, Gusto enviarà per correu electrònic als vostres empleats una vegada al mes preguntes sobre diversos temes relacionats amb la feina que podeu triar. També podeu fer modificacions a la pregunta si voleu.

Funció molt avançada de Gusto!

9. Plantilles de recursos humans!

Crec que ara és ben clar que Gusto és una fantàstica aplicació de nòmines, amb funcions dissenyades específicament per fer la vida molt més còmoda per als seus usuaris.

Poden aturar-se allà mateix i la gent serà feliç, però això no és suficient per a l’equip de Gusto. No descansaran fins que no hagin fet tot el possible perquè la nostra vida sigui el més fàcil possible!

Una de les maneres d’aconseguir-ho és mitjançant plantilles de recursos humans.

Ja no heu de perdre el temps i exhaurir el cervell escrivint meticulosament documents relacionats amb la RRHH. Gusto inclou una llarga llista de plantilles perquè puguis omplir els detalls i oficialitzar les coses tan ràpidament com vulguis.

Tenen plantilles per a tot tipus de documents relacionats amb recursos humans, des de les NDA i els formularis d’impostos fins a la contractació de documents. Si ho podeu pensar, probablement en tinguin.

gusto nòmina té moltes plantilles de recursos humans

Aquestes plantilles són tan convenients i són tan reduïdes, no podem imaginar com era la vida abans que les tinguéssim #truestory.

10. Gusto és ràpid!

Una de les principals prohibicions dels serveis SaaS és la incapacitat de ser tan ràpids com l’usuari voldria que fossin. Quan el programa triga molt a carregar-se, irritarà l’usuari, de vegades fins al punt de frustració.

No tenim els recursos adequats per avaluar el ràpid que és el sistema de Gusto, però us diré una cosa: mentre utilitzeu el programa, cap de nosaltres va notar la velocitat fins que gairebé no ens vam oblidar.

Això és bo perquè significa que l’experiència de Gusto va ser tan perfecta, mai no ens vam adonar si hi havia cap desacceleració. L’única part que hi va haver un retard va ser quan Gusto va calcular les nòmines, però això era d’esperar.

Vam fer algunes proves de velocitat mitjançant el verificador de velocitat del nostre servidor i els resultats del servidor van ser bastant maleïts!

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

23 ms76 ms140 ms172 ms180 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

226 ms139 ms106 ms68 ms163 ms

Velocitat mitjana: 129.3 ms – Veure el resultat complet

No cal dir que estàvem molt contents de la velocitat de Gusto.

11. Gusto et premia!

Sovint no pagueu per un programari basat en núvol, només per descobrir que han ideat maneres de recompensar-vos la compra.!

No és una suma enorme, però els beneficis són avantatges. Sens dubte amenitza el nostre dia per veure que Gusto és una empresa que troba formes de retornar als seus clients.

Bàsicament, tot el que heu de fer és derivar els vostres amics a la nòmina de Gusto.

gusto nòmina té un programa de derivació

Al tauler, només cal que feu clic a “Referències” i se us enviarà a la pàgina de referències. Introduïu el correu electrònic del vostre amic perquè Gusto els pugui enviar un correu electrònic a bord. Si el vostre amic es registra a Gusto i executa la nòmina, Gusto demana recompensar-lo a tu i al teu amic referit amb 100 $!

Abans que us emocioni massa, Gusto no us donarà 100 euros en efectiu, sinó que el vostre amic rebrà una targeta de regal de Amazon de 100 dòlars.!

targeta de regal de amazon per recompensa de la nòmina de gust

No és tan bo com els diners en efectiu freds, però bé, heu de comprar de forma gratuïta un valor de 100 dòlars fora d’Amazon!

3 coses que Gusto ha de millorar

Com a servei de nòmines, no hi ha dubte que Gusto és excel·lent. Tot i això, hi ha algunes coses sobre elles que desitgem que fossin una mica diferents.

1. Gusto és un servei únic als Estats Units

Demanem disculpes a tots els usuaris que llegiu això fora dels Estats Units. Gusto potser seria l’adequat per a la vostra petita empresa, però el fet que són un servei únic als Estats Units només fa que sigui inútil per a qualsevol persona fora dels Estats Units.

Ni tan sols podeu fer servir la vostra ubicació mitjançant una VPN per registrar-vos en el servei, perquè Gusto requereix un compte bancari dels Estats Units per configurar el sistema.

Si teniu un compte nord-americà, esteu de sort. Podreu utilitzar quin és, probablement, el millor sistema de nòmines que hem vist fins ara.

En cas contrari, un amic de sort dura, haureu de mirar a un altre lloc.

Maleït, sort americans!

2. Gusto és car

Gusto es posiciona com un programari més adequat per a les petites empreses, però francament, els seus preus no reflecteixen la seva posició.

Amb el seu pla complet (el més popular), haureu de pagar un preu base de 39 dòlars al mes. A més, heu de retirar 12 dòlars addicionals al mes per cap. Si suposeu que teniu 10 empleats (inclòs vosaltres mateixos), ja són 390 dòlars al mes!

Ara, tenint en compte això des del punt de vista econòmic, 390 dòlars al mes poden resultar bastant cars. Però, si canvieu una mica la perspectiva, es pot considerar raonable 390 dòlars al mes, ja que és tan fàcil d’utilitzar, no haureu de contractar un secretari o una agència externa per executar la nòmina cada mes..

3. Gusto no té cap aplicació mòbil

Gusto té moltes funcions i algunes d’elles necessiten l’aprovació del cap o del gerent. Prenem, per exemple, el temps de descans dels empleats.

Quan un empleat sol·licita el temps de descans a través del portal Gusto, rebrà una notificació per correu electrònic que li dirà que aprovi aquesta sol·licitud. Això es fa fàcilment si esteu a l’oficina, però suposant que no esteu de vacances o de viatge de negocis, us facilitarà la vida si teníem una aplicació als nostres telèfons, podrem disparar de forma instantània per aprovar aquestes peticions..

En realitat podem iniciar la sessió a Gusto a través dels nostres navegadors de telèfon, però creiem que és molt més útil que una solució real.

El Pla de Gusto & Preu: visió general

Els plans de Gusto són de tres nivells: Core, Complete i Concierge.

CoreCompleteConcierge
Preu / mes * 39 $ 39 $ 149
Seguiment del temps No Sí
Oferta & OnboardNoYesYes
Assistència professional de recursos humans no

* El preu mostrat és el preu base, sense incloure els costos per afegir empleats.

El pla bàsic és el més assequible i us ofereix només les característiques bàsiques del sistema de nòmines de Gusto.

El pla complet és el més ben arrodonit, amb característiques com el seguiment del temps, l’abordatge dels empleats i altres avantatges sobre recursos humans.

El pla de consergeria és el pla més decadent de tots, amb una completa nòmina i funcions de recursos humans. També tenen professionals certificats de recursos humans a la vostra disposició i un centre de recursos dedicat.

Veredicte: Si aneu a favor de Gusto?

Gusto és realment un dels millors programes de nòmines en núvol que hem tingut el plaer de fer servir. Teniu molts avantatges sobre els beneficis de nòmina i recursos humans que us resoldran la majoria dels mals de cap de recursos humans amb un clic d’un botó..

La interfície d’usuari és fantàstica i molt agradable per a la vista, cosa que és important per a una aplicació que les empreses hauran de fer servir diàriament (especialment per a les funcions de recursos humans).

La nòmina està automatitzada que elimina completament la necessitat de la nostra atenció durant la setmana de nòmines (estalvieu per confirmar els números).

Per a aquells que prosperen en els informes, Gusto en ofereix una gran quantitat. També han inclòs una llista molt completa de les plantilles de recursos humans amb bona mesura.

En definitiva, Gusto ha fet tot el possible per aconseguir que les nòmines siguin el més suaus possibles i perquè la vida dels propietaris de petites empreses sigui tan convenient com sigui possible..

És tan dolent que encara no s’hagin ampliat a nivell mundial, perquè estem bastant segurs que les seves característiques beneficiaran a molts propietaris de petites empreses a tot el món.

Amb gust, declarem amb orgull que Gusto mereix dos polzes de tots nosaltres a Bitcatcha!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me