Revisió OnPay: 9 avantatges i quatre avantatges de la nòmina d’OnPay

OnPay


OnPay

https://onpay.com/

tl; dr

OnPay és un bon servei de nòmines. Té una proporció justa de pros i contres, però el punt de preu el converteix en un bon rival en la indústria. Aprèn més.

Revisió OnPay: 9 professionals & 4 contra de la nòmina OnPay

Mai he conegut a un propietari de petita empresa a la qual li agrada la nòmina de la setmana. Si es poden permetre contractar algú per a pagar-ne la nòmina, no comparteixen el mateix menyspreu. Si s’ho han assumit per administrar nòmines, llavors puc garantir que tots els menyspreen …

Una cosa bona és que vivim actualment en el futur i, amb l’ascens d’internet, sempre sembla haver-hi una aplicació per a alguna cosa.

Aprenent cuina? Hi ha una aplicació per això.

Odi el seguiment de les despeses de negoci de forma manual? Hi ha una aplicació per això.

Temor de les nòmines? Hi ha OnPay per això!

Ens vam trobar a OnPay mentre vam investigar per a la nostra sèrie de revisions de nòmines i vam pensar que solucionen el punt de dolor de nòmines (whoa, twister de la llengua) prou bé com per justificar una revisió..

Però abans d’introduir-nos en el funcionament del programari, hem pensat que és millor donar-li un cop d’ull a la història de l’empresa..

Petita història d’OnPay

Dir que OnPay és similar a altres startups, derivades de les àmplies sales de reunions d’empreses exclusives de capital risc, seria una injustícia per a la SaaS (Software-as-a-Service).

De fet, OnPay porta anys en la indústria de les nòmines.

El petit negoci de gestió familiar va començar fa moltes llunes, abans de l’augment d’internet. Quan la companyia va contractar el conseller delegat Jesse Burgess per dirigir la companyia el 2007, va haver de trobar maneres perquè els 6 oficinistes de la companyia esdevinguessin més eficients mentre es tractava amb més de 200 clients de petites empreses..

Com us podeu imaginar, aquesta va resultar una tasca difícil i el nou conseller delegat va haver d’adaptar-se ràpidament.

Va tenir un moment de bombeta quan va adonar-se que el negoci de nòmines es podia automatitzar fàcilment i moure’s en línia, de manera que va donar un salt de fe, va rebrandir l’empresa i així va néixer OnPay..

OnPay va aprofitar la seva experiència en la indústria de les nòmines durant tant de temps i la va combinar amb les últimes novetats en tecnologia per proporcionar als seus clients un programari de nòmines fiable, senzill d’utilitzar i convenient, alliberant els seus clients perquè puguin centrar-se. sobre el que fan millor: gestionar els seus respectius negocis.

Han contractat recentment el CPA Katelyn Sullivan a Ernst & Joves per ajudar al lideratge del seu desenvolupament de socis comptable i comptable als Estats Units.

Fins a la data, OnPay tramita més de 2.000 milions de dòlars en nòmines anuals en 50 estats d’Amèrica.

Impressionant no ho és?

OnPay és correcte per al vostre negoci?

Segons la nostra investigació, OnPay sembla ser el rocker de les empreses de nòmines SaaS.

Tenen l’experiència, tenen la tecnologia, tenen la gent adequada i no depenen del finançament del capital de risc (cosa que significa que podran fer tot el que vulguin sense preocupar-se de renunciar al control).

Però els consumidors intel·ligents com vosaltres sabran que és fàcil per a una empresa elevar-se a través de notes de premsa i de descarades promocions. L’única pregunta que li farà un usuari final intel·ligent és molt senzilla:

“És SaaS l’adequat per a la meva empresa?”

Les coses poden semblar agradables, polides i brillants per fora, però si no funciona bé, acabareu frustrats, molestos i incomodats.

Entra a Bitcatcha, el millor recurs per a petites empreses en línia disponibles a Internet #shamelessselfplug #sorrynotsorry.

Farem una revisió exhaustiva d’OnPay i enumerarem els avantatges & contraris, de manera que podeu prendre una decisió calculada si el programari us funcionarà bé. Bàsicament, tindrem el problema de provar el programari i detallar-lo, de manera que no haureu d’estalviar temps i possiblement diners preciosos.

Ens podreu agrair més endavant :)

9 formes de roques OnPay!

1. Interfície d’interès professional!

No hi ha millor manera de dir-ho: la interfície d’OnPay té un aspecte professional!

Quan vàrem iniciar la sessió al programa i vam configurar-ho tot, els primers pensaments van ser “eh, això és realment bàsic”.

Però bàsic no vol dir que sigui dolent. Bàsic significa que aconsegueix les coses sense la necessitat de tot aquest aspecte.

la nòmina de pagament té una interfície d'usuari senzilla

El quadre de comandament és senzill, que us mostra 4 fitxes principals que són les vostres “Execucions recents”, “Pròxims exercicis de pagament programats”, “Dates importants” i “Ofertes dels empleats”.

A l’esquerra, en què trobareu les pestanyes per navegar pel lloc.

Us mostra els vostres “Treballadors” (que haureu d’introduir quan us registreu), “Nòmines” (la carn i les patates del programari), “Informes”, “Funcions de recursos humans” i “Configuració”: tots vestits una tonalitat blava reconfortant.

És una interfície que la gent madura i professional professional pot preferir, ja que és neta i es realitza la feina sense distraccions.

2. Fàcilment a bord de nous empleats

OnPay us facilita incorporar noves contractacions al sistema, que s’envia al cel, perquè l’últim que voleu amb un programa de nòmines és lluitar amb el sistema per afegir nous empleats a.

nòmina onpay fàcil d’afegir empleats

Tot el que heu de fer és dirigir-vos a la pestanya “Treballadors”, colpejar a “Empleats” i buscar el botó gegant “Contractar treballador” a la dreta. Realment no t’ho pots perdre.

Feu clic sobre això i sereu conduïts a una pàgina on tindreu 3 opcions: “Enviar carta d’oferta”, “Afegir un empleat”, “Afegir contractista”.

La nòmina onpay té opcions per contractar un nou empleat

Un cop feu clic a “Afegeix un empleat”, se us demanarà que completeu les dades bàsiques del vostre empleat.

informació sobre els empleats de pagament de nòmina onpay

Una cosa que agraeixo és la possibilitat de convidar els empleats a introduir ells mateixos les seves dades personals. D’aquesta manera us estalviareu molt de temps, ja que no podreu estar a l’abast de tota la informació que tinguin sobre ells mateixos. L’inconvenient és que poden passar el seu propi temps dolç en omplir-ho, de manera que pot ser una espasa de doble tall.

Un cop empleneu la informació requerida, només heu de prémer “Continuar”, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla i OnPay enviarà automàticament un missatge de correu electrònic invitant al nou contracte a completar les seves dades: ràpid, fàcil i convenient.!

Ens encanta!

3. Tauler de control personalitzable!

En el primer punt, vam exposar el senzill que és el tauler de control. Tot i que estem contents amb això, potser també serà una mica … vainilla per a les persones que prefereixen una mica més d’emoció a la seva vida.

Una bona cosa és que OnPay hagi personalitzat el seu tauler de control, de manera que podeu fer canvis si us avorreu del aspecte del tauler.

Nòmina onpay permet personalitzar el quadre de comandament

Desplaceu-vos fins a la part inferior i trobareu el botó “Personalitza el Tauler de control”. Feu clic sobre ella i veuràs les opcions que tens.

Opcions de personalització del tauler de pagament de nòmina onpay

Tot i que no és tan detallat com ens agradaria, és bo tenir un quadre de comandament que puguem ajustar les nostres preferències. Si preferiu les coses encara més netes, podeu desactivar algunes rajoles que tinguin un aspecte elegant i zen.

4. Ens encanta la funció de cerca dels empleats!

Per tant, és possible que les empreses més petites no tinguin un gran problema, però si la vostra petita empresa té 15 o més persones amb una taxa de rotació elevada, aquesta funció serà una de les funcions més preferides del programa..

Ja sabeu com passa amb el vostre antic sistema de nòmines, si voleu buscar o fer canvis a un determinat empleat, haureu de desplaçar-vos fins al final del temps per la vostra llista de treballadors sense fi només per trobar el que desitgeu.?

Doncs bé, aquells dies de desplaçament sense fi ja s’han acabat amb la funció de cerca d’empleats!

la nòmina de pagament permet la cerca de treballadors

L’equip d’OnPay probablement va saber quina pena es trobava per desplaçar-se tant sols per trobar un empleat en concret, ja que van fer disponible aquesta funció de “Trobar un empleat” a totes les pestanyes disponibles..

Per trobar un empleat, només heu de fer clic sobre aquest botó i introduir el nom de l’empleat.

OnPay us trobarà automàticament aquell empleat i us portarà a la pàgina del seu perfil, on podreu fer tot el que necessiteu amb el seu perfil.

No és una característica enorme, però segur que fa que el programa sigui molt més convenient.

Com que tractem el tema dels empleats, hi ha una altra característica petita però molt apreciada que ens agrada: la imatge de perfil dels empleats es mostra clarament al programari!

Per descomptat, això no pot semblar molt als equips realment petits, però si es troba en un negoci de gran facturació amb més de 15 empleats, les cares i els noms s’obliden realment ràpidament, sobretot en situacions d’alta pressió..

Posar cara a un nom literalment us ajuda a reconèixer els vostres empleats més fàcilment, cosa que us ajuda a evitar situacions potencialment vergonyoses, com ara dirigir-vos per casualitat a Peter quan el seu nom és en realitat Horatio.

5. Funcionament de la nòmina: no és complicat!

El que solia ser un procés que requereix un temps que pot durar un dia complet o dos ara es pot fer fàcilment en pocs minuts amb OnPay.

La nòmina amb OnPay es realitza en quatre passos fàcils:

 1. Seleccioneu l’empleat per al qual voleu executar la nòmina
 2. Ingressar l’horari laboral (per personal pagat per hora)
 3. Revisa les nòmines
 4. Aprovar nòmines

És fantàstic que OnPay us permet seleccionar els empleats per als quals voleu executar la nòmina. Això us permet organitzar la vostra seqüència de nòmines, p. exerceix primer les nòmines del personal assalariat, després passa al personal horari, després el contractual.

les nòmines es fan fàcilment amb onpay

Quan es tracta d’introduir hores treballades, és força senzill: introduïu les hores que el vostre personal horari ha treballat durant la carrera.

consulteu els detalls de l'empleat en una vista amb la nòmina de pagament

Podeu veure tots els detalls en una sola pantalla. Tot el que heu de fer és clau en els detalls rellevants i ja heu acabat!

La part de revisió de la seqüència arriba és allà on resulta interessant. OnPay redacta una revisió detallada a la nòmina per obtenir una visió a vista de tot sobre tot, cosa que li permetrà veure cap a on va cada cèntim..

la nòmina onpay té una revisió detallada de les nòmines

Un bon toc a això és que OnPay ha integrat un sistema d’avís si detecta errors anormals o possibles en la nòmina.

la nòmina onpay advertirà sobre un error de nòmina

Si intenteu continuar amb aquests errors, se us mostrarà una altra finestra emergent. Això us ajuda a evitar errors humans amb el programa de nòmines.

Avís de càlcul de nòmines emergents onpay

Un cop arreglat tot i esteu satisfet amb la nòmina, l’últim pas d’aquest procés és fer clic a “Aprovar la nòmina” a la pantalla següent.

aprovació de nòmina de pagament

OnPay després procedirà a acreditar automàticament els sous als comptes dels vostres empleats, cosa que us estalvia el maldecap d’haver de fer les transferències de fons tu mateix!

6. Fixeu fàcilment els errors de nòmina!

Alguns programes ens resulten molt difícils de corregir els errors comesos en la nòmina enviada. Amb OnPay, arreglar aquests errors és realment fàcil.

Dirigiu-vos al tauler i feu clic a “Veure tot” a “Execucions recents”.

la nòmina onpay té registres de nòmines

Allà hauríeu de poder veure una llista de les tirades de pagament enviades recentment. Cerqueu el que vulgueu arreglar i feu clic al botó “Elimina”.

nòmina onpay permet eliminar les nòmines

Ara només heu d’arreglar aquests errors i tornar a executar la nòmina. Tingueu en compte que si no veieu el botó “Elimina”, vol dir que ja s’ha enviat l’execució i s’han fet sous. Haureu d’escriure al seu equip de suport per solucionar-ho.

7. OnPay té informes aplicables!

Si sou del tipus que més li agrada passar pels informes, he de dir que estareu més que satisfets amb la llarga llista de resums d’informes d’OnPay:

 • Llista de nòmines
 • Registre de nòmines
 • Resum de nòmines
 • Resum dels empleats
 • Resum d’ubicació
 • Resum del Departament
 • Resum de posició
 • Resum GL
 • Resum dels beneficis
 • Llista de contractes
 • Llistats de Comp de Treballadors
 • Resum de Comp de Treballadors
 • Llistat 401K
 • Resum 401K
 • Exportació 401K

Si es necessita resumir i informar alguna cosa, probablement OnPay ho tingui.

També disposen de gràfics per a aquells que prefereixen els informes basats en visuals.

la nòmina onpay té gràfics d’informes

Tots els informes són molt complets, de manera que podeu combinar-los fins al contingut del vostre cor. També tindreu l’opció de desar els informes en format Excel o PDF, molt convenient!

la nòmina onpay té excel i format pdf per als informes

Bon treball al sistema de generació d’informes molt útil, OnPay!

8. OnPay té funcions de recursos humans!

Les deures de recursos humans i de nòmines de vegades poden passar, de manera que només té sentit que OnPay inclogui algunes funcionalitats de recursos humans al seu programari..

Quan feu clic a la pestanya de recursos humans, la interfície d’usuari es converteix en un verd refrescant. Potser hauria de suposar la impressió que la RH és un espai segur. Independentment de si això és cert o no, ens agrada!

la nòmina de pagament té funcions de recursos humans

El sistema de recursos humans de OnPay és bastant bàsic, però fa el que necessita per fer. Té les mateixes funcionalitats que els programes de nòmines i recursos humans competitius, com ara un portal perquè els clients sol·licitin vacances i un organigrama.

Bàsicament, les funcions de recursos humans de OnPay no són innovadores, però funcionen!

9. OnPay té un suport fantàstic!

Sempre hem cregut que una empresa només sigui tan forta com l’equip de suport. Són els autèntics herois de la indústria, sempre per ajudar els clients que ho necessiten i sempre són la primera línia de defensa quan els usuaris enfadats fan demandes i amenaces poc realistes..

Ens complau saber que l’equip d’assistència d’OnPay acaba de ser molt coneixedor i servicial. Però ser coneixedor i servicial sovint no és suficient i l’equip ha de respondre ràpidament a les sol·licituds o els clients frustrats poden acabar sent com a clients enfadats.

Veient que les seves hores de xat en viu són només de 9:00 a 20:00, no han pogut respondre les nostres consultes de seguida, PERUT van aconseguir contactar amb nosaltres per correu electrònic a primera hora del matí. A partir d’aquí, vam passar al xat en viu on van respondre de manera experta les preguntes que teníem.

la nòmina de pagament té un excel·lent suport

També són un grup molt amable i contenta de respondre a totes les preguntes tontes que puguis tenir.

La nòmina de pagament té un suport amable

Kudos a l’equip de suport OnPay!

4 maneres onPay no va ser rock

OnPay té moltes coses bones per a ells, però mentiríem si diguéssim que el programari és perfecte. A continuació, es mostren algunes coses sobre les quals vam pensar que OnPay necessitava una millora, però cal destacar que aquestes són les humils opinions de l’autor.

1. OnPay no se sent ràpid

Sabeu que un SaaS és realment ràpid quan no observeu la seva velocitat. És una cosa que se sent correcta en fer-la servir: perfecta i continuada sense interrupcions.

Amb OnPay, no podem dir que sigui lent, perquè no ho és. És només que la velocitat no és tan aviat com la d’altres proveïdors. De vegades ens vam preguntar si necessitàvem actualitzar la pàgina.

En poques paraules, les velocitats de càrrega del lloc d’OnPay són només … merament acceptables, cosa que és una vergonya perquè podria ser molt millor.

2. Característiques pel bé de Característiques

OnPay té un aspecte ple, perquè ho és. El problema és que, de vegades, se senten abordades les funcions, com si hi fossin només pel fet d’estar-hi.

Prenem, per exemple, aquesta funció “Engagement”. No serveix cap altra finalitat que no sigui trencar el gel. Podrien fer-ho molt més amb això, com els sondejos electorals per mesurar la moral dels equips, però només ho van deixar.

La nòmina onpay té una funció d'interacció amb els empleats

Un altre exemple serien les plantilles de documents d’OnPay. Si s’executen bé, realment podrien ser estalviadors de temps, ajudant-nos amb els nostres tràmits! Malauradament, semblen tenir només dues plantilles.

la nòmina onpay té plantilles de documents de recursos humans

Útil? Sí. Només esperàvem més.

3. La interfície d’usuari té una aparença bona, però la UX necessita feina

A primera vista, la interfície d’usuari d’OnPay té un aspecte net, amb botons a tots els llocs adequats. Marquen totes les caselles de la interfície d’interès adequades i, per tant, la navegació pel lloc no hauria de ser un problema … tret que sigui, almenys en alguns casos.

Han pres algunes decisions qüestionables sobre la funcionalitat. Per exemple, examinarem la manera com van decidir suprimir les nòmines.

Naturalment, seria millor que poguessin enumerar els informes de nòmines i el botó “Elimina la nòmina” a la pestanya “Nòmines”, de manera que es pot trobar tot el relacionat amb la nòmina en un mateix lloc, però no és el cas.

Havíem d’anar al tauler, fer clic a “Execucions recents” i eliminar la sortida d’allà. No se sent intuïtiu i, algunes vegades, ens hem perdut en utilitzar l’aplicació, havent de recórrer per ajudar-nos a resoldre les coses..

Per descomptat, hauràs de prendre això amb un polsim de sal, perquè molt bé podria ser un problema d’estupidesa dels usuaris (sí, estic parlant de mi mateix).

4. OnPay no té cap aplicació mòbil

Per ser just, ningú no necessita realment una aplicació mòbil per executar nòmines, però no oblidem que OnPay també té funcions de recursos humans. Serà més convenient si poguéssim simplement tocar una aplicació i aprovar (o rebutjar) les sol·licituds de vacances i les nòmines.

Sabem que podem iniciar sessió fàcilment a OnPay mitjançant el navegador del nostre telèfon, però una aplicació dedicada seria un bon estalvi de temps, cosa que farà que les coses siguin molt més convenients per als empresaris ocupats..

Pla d’OnPay & Preu: visió general

La simplicitat és l’estratègia d’OnPay i es mostra en el seu pla de preus. Només tenen un preu, de manera que la presa de decisions és més fàcil per als empresaris.

Preu base de 40 dòlars, 6 dòlars addicionals per empleat.

plans i preus de nòmina onpay

Si teniu 10 empleats, només us costarà 76 dòlars al mes.

Aquest és un preu just a pagar, tenint en compte les funcions que tindreu!

Veredicte: Si aneu a favor del dia?

Això va ser difícil per revisar.

D’una banda, OnPay té potencials per a la grandesa. Sembla professional, és senzill i compleix les seves promeses. Això és exactament el que volem en un SaaS, però sembla que amb cada pas endavant s’estan passant… bé no dos, però potser només un pas enrere.

L’interfície d’interès és bona i, tot i que no dificultaríem la corba d’aprenentatge, OnPay té alguns problemes amb l’UX i la navegació del lloc, cosa que significa que potser haureu de passar per formar-vos per utilitzar el programari de manera eficient. No se sent prou intuïtiu.

Tenen funcions molt àmplies, però moltes d’aquestes funcions se senten abordades, com si hi haguessin per existir. Si només van fer l’esforç de donar a conèixer aquestes característiques!

També disposen d’informes realment detallats (que estic segur que alguns usuaris gaudiran), però d’alguna manera fer-los passar per aquests informes ens fa mal. La qual cosa és estrany, perquè vam passar informes detallats amb altres programes i vam estar completament bé.

En poques paraules, OnPay funciona. No és revolucionari. No us crearà la ment, però funciona.

I amb el seu preu baix, és un bon preu. Tanmateix, recordeu el que pagueu!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map