Revisió: VPN Torrent i servei de proxy Torrent

Torguard és un veritable proveïdor de VPN “sense registres” basat als EUA. Ofereixen servei de proxy anònim i VPN (venut per separat). A diferència de la majoria d’altres VPN, Torguard va adaptar específicament el seu servei i publicitat a les estrictes necessitats de privadesa dels usuaris freqüents de bittorrent.

Torguard: 1a mirada

Torguard Review: Perfil pic

Especificacions tècniques

 • Sense registres. Període. ()
 • Xifratge AES de 256 bits (Excel·lent)
 • Servei VPN o servei de proxy Torrent (venut per separat)
 • Compatible amb Windows / Mac / Android / iPhone
 • Servidors 1Gbps + en més de 40 països
 • Servidors optimitzats per Torrent
 • Opció / servidors VPN Stealth (obtenir mitjançant tallafocs)

Visita Torguard (millor oferta) >>

Les millors funcions de Torguard
Aquí es mostren les nostres funcions preferides de Torguard…

Sense registres
Torguard no guarda cap registre de connexió o activitat. Tercera part és pràcticament intocable per a la vostra activitat de torrent (inclòs el vostre ISP)

Instal·lador de proxy automàtic
El servei de proxy anònim de torguard és una bona alternativa (o addició) a una VPN. El proxy generalment és més ràpid i més barat que una VPN mentre canvieu la vostra adreça IP del torrent. L’inconvenient és que heu de configurar el proxy manualment al client torrent, però Torguard va crear un instal·lador de proxy personalitzat que us farà tota la configuració de manera automàtica.

Velocitats ràpides
Torguard ha millorat realment la seva xarxa de servidors durant el darrer o dos anys i ara tenen algunes de les velocitats més ràpides del sector. La velocitat ràpida de VPN significa torrents més ràpids!

Per què TorGuard és una excel·lent opció per a p2p / Bittorrent

Com haureu endevinat amb el nom, Torguard ha adaptat específicament el servei vpn anònim a les necessitats dels usuaris de bittorrent, proporcionant les funcions d’anonimat crítiques que molts altres proveïdors de vpn no fan. Torguard permet l’ús de bittorrent a tots els servidors internacionals (però no en servidors dels EUA) i no conserva cap registre de connexió.

Assegureu-vos de llegir el nostre article sobre per què necessiteu un vpn anònim per a bittorrent

Funcions que fan de Torguard VPN una excel·lent elecció per a p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Amable en servidors internacionals
 • Sense registres de connexió (el vostre ús vpn es manté anònim)
 • Protecció de filtracions DNS (garanteix que la vostra veritable IP no estigui exposada per vulnerabilitats de Windows)
 • Protocol OpenVPN segur amb xifrat
 • Un preu raonable
 • Diverses opcions per a torrent (proxy o vpn)
 • Atenció al client sensible

Per a l’anonimat màxim:
Si ets extremadament prudent, una opció fantàstica és utilitzar simultàniament el servei de proxy Torguard i un altre servei VPN anònim. Aquesta opció ofereix la màxima privacitat i embolcallarà el trànsit de torrent en un túnel de proxy xifrat que s’envolta en un altre túnel VPN xifrat de proveïdors no relacionats. Amb aquesta configuració, l’ús de bittorrent és pràcticament intratable. Per a més informació, llegiu el nostre article Bittorrent totalment anònim en 3 senzills passos

Opcions i preus de protecció

Torguard ofereix 2 opcions diferents per anonimitzar el trànsit de torrents. Si només necessiteu que el vostre ús de bittorrent sigui anònim, us oferirà un Servei de proxy Torrent. La configuració és fàcil, només cal que configureu el vostre client bittorrent per connectar-se a través del proxy Torguard (tenen 4 opcions de país i 20 d’adreces IP).

Si preferiu mantenir tota la vostra activitat d’internet privada i anònima, ofereixen el servei VPN Torguard Torrent, que protegeix tota la vostra connexió a Internet. La configuració és molt fàcil, només cal que descarregueu el seu programari d’escriptori vpn i ja esteu en funcionament.

Paquets i preus de Torguard

Proxy Torguard
Xifrat i anonimat només per a ús de bittorrent. Es pot en capes dins d’una altra VPN per a la màxima protecció.

Preu:
– 5,95 dòlars / mes amb mes a mes
– 3,95 $ / mes si es compren anualment

Servei VPN de Torguard
Xifrat i anonimat de tota la vostra connexió a Internet i tota l’activitat d’internet.

Preu:
– 9,95 dòlars / mes amb mes a mes
– 4,99 $ / mes si es compren anualment

Temps limitat fins a un 40% de descompte del servei VPN si es compra amb servei de proxy!

Programari VPN Torguard

Torguard ofereix opcions de connexió manual i automàtica. Si necessiteu utilitzar el servei vpn amb un dispositiu mòbil, haureu d’anar al recorregut manual (però torguard proporciona guies de configuració fàcils). Si només utilitzeu el servei Torguard vpn amb l’ordinador d’escriptori, tot el que heu de fer és descarregar i instal·lar el programari client Torguard VPN, introduïu la informació d’inici de sessió i feu clic a connectar.!

Visió general del programari Torguard

El programari client vpn té qualsevol interfície fàcil d’utilitzar. Simplement introduïu els detalls d’inici de sessió, seleccioneu un servidor de la llista desplegable i feu clic a Connecta. El client utilitza el protocol openVPN per a la màxima seguretat.

La finestra principal del client també mostra el registre de connexió VPN, de manera que els tecnòfils poden verificar cada pas del procés de connexió d’OpenVPN. La vostra nova adreça IP de VPN es mostra a la part superior de la finestra de registre

El programari Torguard també utilitza una icona útil de la safata del sistema codificada per colors que brilla en vermell quan es connecta la VPN i en vermell quan no ho és, per a una confirmació visual afegida

El programari també té Protecció integrada de filtracions DNS una característica que manca de molts altres vpn. Aquesta és una característica especial que impedeix que la vostra adreça IP veritable sigui exposada per vulnerabilitats de seguretat de Windows. Visiteu dnsleaktest.com per obtenir més informació.

Imatge

VPN anònima de Torguard: funcions

Torguard Té moltes funcions que atrauran la seguretat conscient:

 • Xifratge AES de 256 bits mitjançant OpenVPN o L2TP / Ipsec
 • 39+ ubicacions del servidor global
 • Protecció integrada de filtracions DNS
 • Protecció contra filtracions IPv6 i WebRTC
 • Sense registre de dades / Sense registre de connexió (completament anònim)
 • 7 dies de garantia de 100% de devolució


Xifrat: AES de 256 bits
Torguard utilitza encriptació AES de 256 bits. Es tracta d’un cypher altament segur i és la mateixa força que utilitzen el govern i l’exèrcit dels Estats Units per a la comunicació de secrets superiors. Es considera irrompible per atacs de força bruta (endevinació de claus).

El xifratge és extremadament beneficiós per a la descàrrega de torrents i impedeix que qualsevol tercer entre tu i el servidor VPN llegeixi el trànsit o vegi quins llocs web visites / fitxers que descarregues. Això vol dir que fins i tot el vostre proveïdor d’internet no tindrà coneixement de la vostra activitat en línia, tret del fet que utilitzeu una VPN.

Protecció de filtracions IP
Amb el pas del temps, s’han descobert diverses debilitats del sistema operatiu Windows que es poden explotar per exposar la vostra adreça IP real fins i tot si s’utilitza una VPN. Són: filtracions DNS, filtracions IPv6 i filtracions de WebRTC (Stun).

Torguard ha personalitzat el seu programari VPN per evitar totes les tres vulnerabilitats de filtracions IP, la més habitual de les quals són filtracions DNS. Torguard utilitza els seus propis servidors DNS privats (i sense registre) per a totes les cerques de DNS i de llocs web. Això vol dir que no hi ha cap registre d’historial web de tercers i les sol·licituds de DNS no s’enviaran de forma accidental als servidors DNS del vostre ISP..

Registre de privadesa / VPN

Torguard ha declarat públicament que no guarda registres de cap activitat de subscripció o historial de connexions.

Això fa que Torguard sigui un dels proveïdors de VPN més anònims i conscients de la privadesa del món. (La majoria de proveïdors de VPN mantindran els registres de l’historial de connexions anteriors, inclosa l’adreça IP que utilitzeu per connectar-vos a la xarxa). Aquests mínims registres encara es poden utilitzar teòricament per rastrejar una descàrrega de torrent a l’adreça IP original dels usuaris.

Amb una VPN que no es registra (com ara torguard), això no és possible. No hi ha cap registre d’adreces IP passades que us han assignat per la seva xarxa, de manera que les descàrregues de torrent no seran pràcticament inaccessibles.

Torguard Speed ​​Test

En general, els proveïdors de VPN que permeten trànsit p2p i torrent a les seves xarxes no seran especialment ràpids. Bittorrent pot ser un enorme por de banda ampla i molts usuaris descarreguen i sembren les 24 hores, que poden posar tensió a qualsevol VPN. Malgrat això, la velocitat de TorGuard era molt ràpida per a l’ús de Bittorrent (encara que si voleu fer streaming de vídeo en alta definició a la seva xarxa, haureu d’utilitzar un servidor dels EUA)

Resultats de proves de velocitat:

Prova de velocitat de torguard: Chicago, EUA

Chicago, EUA Test de velocitat

Imatge

Test de velocitat de Rotterdam, Holanda

Torguard Review: Test de velocitat, Canadà

Toronto, Canada Speed ​​Test

Torguard UK Test de velocitat

Test de velocitat del Regne Unit

Conclusió:

Si la raó per la qual voleu un servei VPN o Proxy és principalment mantenir el vostre Bittorrent o el vostre p2p anònim, Torguard hauria d’estar a la vostra llista d’opcions VPN. No mantenen cap registre de connexió, són amigables amb p2p i realment es preocupen per la vostra privadesa en línia. Algunes altres opcions excel·lents són: Accés a Internet privat i BTGuard

On més endavant?

 • Visita Torguard
 • Tornar a casa
 • Llegir més comentaris

TorGuard
Revisat per Best Bittorrent VPN el 14 de desembre de 2015
Valoració: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me