Du kan tappa tusentals potentiella försäljningar och omvandlingar.

Varför?

Svaret är enkelt. Din webbplats är för långsam.

Låt oss titta på fakta:

 • Enligt Google ökar sannolikheten för att människor lämnar din webbplats med 32% om dina belastningshastigheter är mellan 1-3 sekunder.
 • Enligt thinkwithgoogle är riktmärkena för snabb webbplatsbelastning 0-1 sekunder.

Det är tydligt att hastigheten spelar roll

Vi älskar hastighet och vi kan bara inte få tillräckligt med det. När vi söker efter något söker vi efter svar och vi räknar med att hitta dem så snabbt som möjligt.

En snabb webbplats innebär bättre användarupplevelser. Det betyder nöjda kunder och fler anmälningar till din e-postlista. Det betyder fler sidvisningar och fler som delar ditt innehåll. Det betyder mer förtroende för dig och ditt företag.

Sammanfattning: en snabb webbplats motsvarar fler konverteringar, vilket ger dig mer vinst. Dessutom är dina besökare inte de enda med hastighet …

Google är en sucker för snabba webbplatser

Google söker aktivt snabbladdande webbplatser och rangordnar dem högt på sina söksidor. De vill ge sina användare en exceptionell användarupplevelse. Och varför skulle de inte vara det? Google vill att användarna ska hitta det de letar efter, FAST.

Ju snabbare din webbplats, desto högre rankas du på Google.

Du undrar redan hur din webbplats mäter, eller hur??

Vad gör en webbplats långsam?

Innan vi gräver djupt in i den nitty-gritty, låt oss titta på de två huvudfaktorerna som påverkar din totala belastning på webbplatsen.

 1. Serverns hastighet levererad av din webbhotelltjänst.
 2. Din webbdesign, renhet av kod, cache, plugins och visuella media.

Om det är förvirrande, tänk på det som en bil.

 1. I detta sammanhang är webbhotellstjänsten bilmotorn. Vi mäter hastigheten på hur lång tid – i millisekunder – det tar för det att svara på en begäran.
 2. Din webbplats kod är som bilens karosseri, hjul och styling. Hur snabbt dina bilder och innehåll tar för att visas på användarens skärm beror på din kod.

Nu kan du installera det mest aerodynamiska paketet och de snabbaste, gripande däcken till din bil, men om motorn är långsam, kommer alla de snygga saker du bara slappade att göra exakt ingenting för att förbättra hastigheten.

Det är samma sak med din webbplats.

Visst kan du trimma din kod, optimera dina bilder och komprimera dina sidor. Men om din webbhotell och serverhastighet – din motor – är långsam, kan ingen kodoptimering påskynda din webbplats.

Enkelt uttryckt, din webbhotell har det enskilt största ansvaret för prestandan på din webbplats.

Varför Bitcatcha Server Speed ​​Checker

Serverhastighetskontroll

Saken med de flesta webbplatsens laddningshastighetstesttjänster är att de testar din webbplatshastighet som helhet, vilket gör det svårt för dig att avgöra vilken del av din webbplats som orsakar flaskhalsen.

De säger inte exakt vad som bromsar din webbplats, vare sig det är din webbplatsoptimering och webbdesign eller din webbhotell. Detta gjorde oss uppenbarligen väldigt upprörda, men istället för att sulka i hörnet som vi brukar, bestämde vi oss för att äta en cheeseburger.

Den cheeseburger (genom en serie vändningar) ledde till att vi skapade en hastighetscheckare som specifikt testar webbhotellens hastighet, så att vi kan avgöra vilken del av webbplatsen som ligger i den ovannämnda flaskhalsen.

Så – helt enkelt – Bitcatchas hastighetschecker visar hur snabbt din motor – din webbhotell – presterar.

Hur serverhastighetschecker fungerar?

När du använder vår serverhastighetschecker är saker mycket enkla för dig. Allt du behöver göra är att ange din webbadress och trycka på ‘gå’. Vi gör magin och presenterar resultaten.

Serverhastighetstest

I slutändan blir det lite mer intressant.

Vi har satt upp servrar på tio olika platser över hela världen (New York, Los Angeles, London, Singapore, Sao Paolo, Bangalore, Sydney, Japan, Kanada, & Tyskland) som fungerar som noder.

Notera

Våra noder testas noggrant för att se till att de är stabila nog så att vi kan ge dig exakta resultat. Varje nod testas minst 100 gånger med samma URL för att mäta hur stabila noderna är. Om noden inte uppfyller våra strikta krav hittar vi en annan server för den nod som tillgodoser våra behov.

När du anger din URL i serverns hastighetschecker gör verktyget fyra saker:

 1. Den kontrollerar URL: n för en giltig domän.
 2. Den kontrollerar DNS på URL: n som säger till vårt verktyg var din server ligger.
 3. Det tar en skärmdump av din webbplats så att du visuellt kan verifiera om vi testar rätt webbplats.
 4. Våra tio noder pingar din webbplats synkront och mäter hur lång tid det tar för din server att svara på dessa förfrågningar från hela världen. Detta emulerar 10 olika människor från hela världen som kommer åt din webbplats samtidigt.

Var och en av våra noder pingar din webbplats servern 3 gånger och använder det snabbaste resultatet av 3 som den tid det tog för din server att svara på nodens begäran.

Notera

Vi tar snabbast ut av de tre resultaten istället för det genomsnittliga eftersom webbtrafiken måste dirigeras via en ISP. Hur Internetleverantören skickar data från din server tillbaka till våra noder kan vara oriktigt, och det tar några försök för dem att hitta den mest effektiva datalagringsvägen.

Verktyget tar sedan de värden som härrör från alla 10 noderna och ger dem genomsnitt. Den genomsnittliga poängen är slutresultatet och tilldelas ett betyg från A + (den snabbaste) till E (helt fruktansvärt).

Allt detta görs och presenteras inom sekunder efter att du använder verktyget!

Hur vi rankar serverns hastighetsresultat

För den bästa användarupplevelsen bör den ideala Bitcatcha-hastighetsgraden för ditt serverhastighetsresultat vara B + och högre. Minst bör det vara C +. Så här är servern rankade:

 • Allt under 180 ms rankas som A+
 • 181 ms -210 ms rankas som A
 • 211 ms – 220 ms är rankad som B+
 • 221 ms – 240 ms är rankad som B
 • 241 ms – 280 ms är rankad C+
 • 281 ms – 360 ms är rankad C
 • 361 ms – 520 ms rankas som D+
 • 521 ms – 840 ms rankas som D
 • 841 ms – 1480 ms är rankade som E+
 • Allt över 1480 ms rankas som E

Kom ihåg att trafiken dirigeras via internetleverantörer och på grund av detta är det inte möjligt för oss att ge dig 100% korrekt data om du inte har en dedikerad bandbredd.

Med detta sagt ger resultaten från vårt serverhastighetscheckerverktyg en mycket bra referens till hur snabb din webbhotell är.

Få exakta resultat

Kommer du ihåg vad vi skrev där om ISP: er som räknar ut den mest effektiva datalagringsvägen? De första gångerna du använder serverhastighetscheckaren kan du få felaktiga resultat på grund av just detta.

För mer exakta resultat, testa din serverhastighet minst tre gånger tills du börjar se konsekventa resultat. I själva verket, varför försöker du inte din webbplats på Bitcatcha-snabbkontrollen just nu?

Om du konsekvent får resultat som är lägre än B + är det hög tid för en förändring. Det betyder att din webbhotell är din flaskhals. Din webbplatsmotor är för långsam.

Det gör att din webbplats förlorar konverteringar och minskar din Google-sökrankning. Du behöver dock inte få panik, vi har din rygg. Kolla in denna lista med resurser för en snabbare och mer pålitlig tjänst.

Hacks för att förbättra din hastighet

Först, om din webbplats är trög, kan du prova några av dessa användbara hacks som du kan använda just nu för att ge den lite hastighet en liten boost.

1. Flytta servern närmare publiken

Kontakta din webbhotell och be dem flytta din webbplats till en server som är lite närmare din publik. Dina kunder kommer att kunna komma åt det mycket snabbare på det sättet.

2. Använd dedikerad hosting, moln eller VPS

En av anledningarna till att din webbhotellhastighet kan vara långsam kan vara för att du delar den med en hel massa andra folk.

Med dedikerad hosting eller VPS skulle din webbplats vara värd på sin egen server. Bandbredd och resurser används uteslutande av din webbplats. Du får också mycket mer kontroll över serverinställningarna som du kan manipulera för att möjliggöra snabbare inläsning. Kolla in vår lista över bästa webbhotell. De är alla optimerade för hastighet.

3. Använd ett innehållsleveransnätverk

Ett innehållsleveransnätverk (CDN) använder servrar prickade över hela världen. Din webbplatsinformation lagras på var och en av dem, så den tjänar användare baserat på deras geografiska plats.

Det betyder att om någon besöker din webbplats från Australien kommer ditt CDN att servera innehållet från den närmaste servern. Med ett innehållsleveranssystem spelar det ingen roll var i världen din webbplats nås, den kommer alltid att vara snabb.

4. Aktivera “Keep Alive”

Be din webbhotell att aktivera inställningen “hålla vid liv”. Genom att göra detta håller du anslutningen till din webbplats öppen och låter allt flyta genom en enda anslutning (när inställningen är avstängd, är anslutningen öppen och stängd varje gång en ny användare kommer åt din webbplats).

Testa nu din webbplatshastighet här. Om dina testresultat fortfarande är underparameter (allt mindre än en B + -ranking) vet du att det är dags att du ändrar webbhotell.

Om du konsekvent får goda resultat (B + till A +) och din webbplats fortfarande är långsam, betyder det att din webbdesign eller kodning är flaskhalsen, och att fixa DET kommer att öka dina omvandlingar

Kom ihåg att långsamma hastigheter är konverteringsmedel! Använd serverhastighetskontrollverktyget för att testa webbplatsens hastighet, göra nödvändiga korrigeringar. Visst kommer dina konverteringar att börja öka, och även dina vinster!

Nedersta raden: Fortsätt optimera

Så vi vet att det finns två huvudfaktorer som påverkar webbplatsens hastigheter:

 1. Koden, cache, plugins, visuella media osv
 2. Webbhotellhastighet

De flesta testverktyg för webbplatser testar din webbplatshastighet som helhet, vilket innebär att det är omöjligt för dig att avgöra vilken del av din webbplats som är flaskan.

Bitcatchas serverhastighetschecker skapades specifikt för att testa för serverhastighet, så att du exakt kan diagnostisera vilken del av din webbplats som orsakar flaskhalsen.

När du använder vår serverhastighetschecker kommer våra noder från 10 olika platser runt om i världen att pinga din webbplats och simulera 10 olika personer som kommer åt din webbplats samtidigt. Vi mäter hur lång tid din webbhotell tar för att svara på dessa pings och presenterar dig de genomsnittliga slutresultaten som säger hur bra din webbhotell klarar sig.

För optimal noggrannhet, kör några test tills du börjar se konsekventa resultat. Om du konsekvent får hastigheter långsammare än B +, kanske du vill överväga att byta webbhotellleverantörer.

Hastighet är viktigt. Se till att din webbhotell håller upp.

Om du har en förlust till vilken webbhotell du vill gå till, har vi sammanställt en lista för dig som kommer att vara till nytta oavsett om du är en bloggare, säljare på nätet eller en konsult.

Vi uppgraderar serverhastighetscheckerverktyget till en prenumerationsbaserad modell, så om du vill vara den första som ska uppdateras när det uppgraderade verktyget lanseras kan du förregistrera dig här!

Släpp oss ett meddelande om du stöter på några frågor om vår snabbkontroll, och om funktionaliteten i det ger dig värde, dela det med dina vänner!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me