U zou duizenden potentiële verkopen en conversies kunnen verliezen.

Waarom?

Het antwoord is simpel. Uw website is te traag.

Laten we de feiten eens bekijken:

 • Volgens Google neemt de kans toe dat mensen uw site verlaten met 32% als uw laadsnelheden tussen 1-3 seconden liggen.
 • Volgens thinkwithgoogle zijn de benchmarks voor het snel laden van de site 0-1 seconden.

Het is duidelijk dat snelheid belangrijk is

We houden van snelheid en we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Wanneer we ergens naar zoeken, zoeken we naar antwoorden en we verwachten ze zo snel mogelijk te vinden.

Een snelle website betekent betere gebruikerservaringen. Het betekent tevreden klanten en meer aanmeldingen voor uw mailinglijst. Het betekent meer paginaweergaven en meer mensen die uw inhoud delen. Het betekent meer vertrouwen in jou en je bedrijf.

Kort gezegd: een snelle website staat gelijk aan meer conversies, wat u meer winst oplevert. Bovendien zijn uw bezoekers niet de enigen met een verlangen naar snelheid …

Google is een sukkel voor snelle websites

Google zoekt actief naar snel ladende websites en plaatst ze hoog op hun zoekpagina’s. Ze willen hun gebruikers een uitzonderlijke gebruikerservaring bieden. En waarom zouden ze dat niet zijn? Google wil dat zijn gebruikers snel vinden wat ze zoeken.

Hoe sneller uw website, hoe hoger u op Google scoort.

U vraagt ​​zich al af hoe uw website presteert, nietwaar??

Wat maakt een website traag?

Voordat we diep ingaan op de kern, laten we eens kijken naar de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op de algehele laadsnelheid van uw website.

 1. De serversnelheid geleverd door uw webhostingservice.
 2. Uw webdesign, netheid van code, cache, plug-ins en visuele media.

Als dit verwarrend is, beschouw het dan als een auto.

 1. In dit verband is de webhostingservice de automotor. We meten de snelheid door hoe lang – in milliseconden – het duurt voordat hij op een verzoek reageert.
 2. De code van uw site is vergelijkbaar met de carrosserie, wielen en styling van de auto. Hoe snel uw afbeeldingen en inhoud op het scherm van uw gebruiker verschijnen, hangt af van uw code.

Nu kunt u de meest aerodynamische kit en de snelste, meest gripvolle banden voor uw auto installeren, maar als de motor langzaam is, zullen al die mooie dingen waar u zojuist op hebt geslagen, niets doen om de snelheid te verbeteren.

Hetzelfde geldt voor uw website.

Natuurlijk kunt u uw code inkorten, uw afbeeldingen optimaliseren en uw pagina’s comprimeren. Maar als uw webhost en serversnelheid – uw engine – traag is, dan kan geen enkele hoeveelheid code-optimalisatie uw site versnellen.

Simpel gezegd, uw webhosting heeft de grootste verantwoordelijkheid voor de prestaties van uw website.

Waarom Bitcatcha Server Speed ​​Checker

Server snelheidscontrole

Het probleem met de meeste testservices voor het laden van sites is dat ze de laadsnelheid van uw site als geheel testen, waardoor het moeilijk voor u is om te bepalen welk deel van uw site het knelpunt veroorzaakt.

Ze vertellen u niet precies wat uw site vertraagt, of het nu gaat om uw site-optimalisatie en webdesign of uw webhosting. Dit maakte ons duidelijk erg overstuur, maar in plaats van te mokken in de hoek zoals we gewoonlijk doen, hebben we besloten om een ​​cheeseburger te eten.

Die cheeseburger (door een reeks wendingen) heeft ertoe geleid dat we een snelheidscontrole hebben gemaakt die specifiek de snelheid van webhosting test, zodat we kunnen bepalen welk deel van de website het bovengenoemde knelpunt is.

Dus – heel eenvoudig – de snelheidscontrole van Bitcatcha laat zien hoe snel uw engine – uw webhost – presteert.

Hoe de serversnelheidscontrole werkt?

Wanneer u onze serversnelheidscontrole gebruikt, is het voor u supereenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je webadres in te voeren en op ‘go’ te drukken. We doen de magie en presenteren u de resultaten.

Server snelheidstest

Aan onze kant worden de dingen een beetje interessanter.

We hebben servers opgezet op 10 verschillende locaties wereldwijd (New York, Los Angeles, Londen, Singapore, Sao Paolo, Bangalore, Sydney, Japan, Canada, & Duitsland) die als knooppunten fungeren.

Notitie

Onze knooppunten worden zorgvuldig getest om er zeker van te zijn dat ze stabiel genoeg zijn, zodat we u nauwkeurige resultaten kunnen geven. Elk knooppunt wordt minstens 100x getest met dezelfde URL om te meten hoe stabiel de knooppunten zijn. Als het knooppunt niet aan onze strikte vereisten voldoet, zoeken we een andere server voor dat knooppunt die aan onze behoeften voldoet.

Wanneer u uw URL invoert in de serversnelheidscontrole, doet de tool 4 dingen:

 1. Het controleert de URL op een geldig domein.
 2. Het controleert de DNS van de URL die onze tool vertelt waar uw server zich bevindt.
 3. Er wordt een screenshot van uw website gemaakt, zodat u visueel kunt controleren of we de juiste site testen.
 4. Onze 10 knooppunten pingen uw site synchroon en meten hoe lang het duurt voordat uw server reageert op deze verzoeken van over de hele wereld. Dit emuleert 10 verschillende mensen van over de hele wereld die tegelijkertijd toegang hebben tot uw website.

Elk van onze knooppunten pingt de server van uw website 3 keer, waarbij het snelste resultaat van de 3 wordt gebruikt als de hoeveelheid tijd die uw server nodig had om op het verzoek van het knooppunt te reageren.

Notitie

We halen de snelste uit de 3 resultaten in plaats van het gemiddelde omdat webverkeer via een ISP moet worden geleid. De manier waarop de ISP gegevens van uw server terugstuurt naar onze knooppunten kan grillig zijn en het kost een paar pogingen om de meest efficiënte gegevensleveringsroute te vinden.

De tool neemt vervolgens de waarden die zijn afgeleid van alle 10 knooppunten en middelt ze uit. De gemiddelde score is het eindresultaat en krijgt een beoordeling van A + (de snelste) tot E (volkomen verschrikkelijk).

Al deze zijn klaar en gepresenteerd binnen enkele seconden nadat u de tool hebt gebruikt!

Hoe we de resultaten van de serversnelheid rangschikken

Voor de beste gebruikerservaring moet de ideale Bitcatcha-snelheidsbeoordeling voor het resultaat van uw serversnelheid B + en hoger zijn. Het moet minimaal C + zijn. Zo worden de servers gerangschikt:

 • Alles onder 180 ms wordt gerangschikt A+
 • 181 ms -210 ms is gerangschikt A
 • 211 ms – 220 ms is gerangschikt B+
 • 221 ms – 240 ms is gerangschikt B
 • 241 ms – 280 ms is gerangschikt C+
 • 281 ms – 360 ms is gerangschikt C
 • 361 ms – 520 ms is gerangschikt D.+
 • 521 ms – 840 ms is gerangschikt D.
 • 841 ms – 1.480 ms is gerangschikt E.+
 • Alles boven 1.480 ms wordt gerangschikt E

Houd er rekening mee dat het verkeer via ISP’s wordt geleid en dat het daarom voor ons niet mogelijk is om u 100% nauwkeurige gegevens te geven, tenzij u een speciale bandbreedte heeft.

Dat gezegd hebbende, bieden de resultaten van onze server speed checker tool u een zeer goede referentie over hoe snel uw webhostingservice is.

Nauwkeurige resultaten krijgen

Weet je nog wat we daar schreven over ISP’s die de meest efficiënte route voor gegevenslevering uitzoeken? De eerste paar keer dat u de snelheidscontrole van de server gebruikt, kunt u om deze reden onregelmatige resultaten krijgen.

Voor nauwkeurigere resultaten, test uw serversnelheid minimaal 3 keer, totdat u consistente resultaten begint te zien. In feite, waarom probeer je je website nu niet op de Bitcatcha-snelheidscontrole??

Als u consequent lagere resultaten krijgt dan B +, is het hoog tijd voor verandering. Het betekent dat uw webhost uw bottleneck is. De engine van uw site is te traag.

Hierdoor verliest uw site conversies en daalt uw Google-zoekrangschikking. Je hoeft echter niet in paniek te raken, we staan ​​achter je. Bekijk deze lijst met bronnen voor een snellere, betrouwbaardere service.

Hacks om je snelheid te verbeteren

Ten eerste, als uw website traag is, probeer dan enkele van deze bruikbare hacks die u nu kunt gebruiken om het een beetje snelheid een beetje een boost te geven.

1. Breng de server dichter bij het publiek

Neem contact op met uw webhost en vraag hen om uw site te verplaatsen naar een server die iets dichter bij uw publiek staat. Op die manier hebben uw klanten er veel sneller toegang toe.

2. Gebruik dedicated hosting, cloud of VPS

Een van de redenen waarom uw webhostingsnelheid mogelijk traag is, kan zijn omdat u deze deelt met een heleboel andere mensen.

Met dedicated hosting of VPS wordt uw website gehost op een eigen server. De bandbreedte en bronnen worden uitsluitend gebruikt door uw site. Je krijgt ook veel meer controle over de serverinstellingen die je kunt manipuleren om sneller te laden. Bekijk onze lijst met topwebhosting. Ze zijn allemaal geoptimaliseerd voor snelheid.

3. Gebruik een netwerk voor inhoudslevering

Een Content Delivery Network (CDN) maakt gebruik van servers verspreid over de hele wereld. Uw website-informatie wordt op elk van hen opgeslagen, zodat deze gebruikers van dienst zal zijn op basis van hun geografische locatie.

Dat betekent dat als iemand uw website vanuit Australië bezoekt, uw CDN hen inhoud van de dichtst mogelijke server zal aanbieden. Met een systeem voor inhoudslevering maakt het niet uit waar ter wereld uw site wordt bezocht, het zal altijd snel zijn.

4. Schakel ‘Keep Alive’ in

Vraag uw webhost om de instelling ‘In leven blijven’ in te schakelen. Door dit te doen, houdt u de verbinding met uw site open en laat u alles door een enkele verbinding stromen (wanneer de instelling is uitgeschakeld, is de verbinding open en gesloten telkens wanneer een nieuwe gebruiker uw site bezoekt).

Test nu de snelheid van uw website hier. Als je testresultaten nog steeds onvoldoende zijn (iets minder dan een B + ranking), dan weet je dat het tijd is om je webhosting te veranderen.

Als u consequent goede resultaten behaalt (B + tot A +) en uw website is nog steeds traag, betekent dit dat uw webdesign of codering het knelpunt is, en het repareren van DAT zal uw conversies verhogen

Onthoud dat lage snelheden conversie-afweermiddelen zijn! Gebruik de serversnelheidscontrole-tool om de snelheid van uw site te testen en breng de nodige oplossingen aan. Uw conversies zullen zeker beginnen te stijgen, evenals uw winst!

Kortom: blijf optimaliseren

We weten dus dat er twee belangrijke factoren zijn die de snelheid van websites beïnvloeden:

 1. De code, cache, plug-ins, visuele media, enz
 2. Webhosting snelheid

De meeste website-testtools testen de snelheid van uw website als geheel, wat betekent dat u onmogelijk kunt bepalen welk deel van uw site de fles is.

Bitcatcha’s Server Speed ​​Checker is speciaal gemaakt om te testen op serversnelheid, zodat u nauwkeurig kunt diagnosticeren welk deel van uw website de bottleneck veroorzaakt.

Wanneer u onze serversnelheidscontrole gebruikt, zullen onze knooppunten van 10 verschillende locaties over de hele wereld uw website pingen, waardoor 10 verschillende mensen tegelijkertijd toegang tot uw site simuleren. We meten hoe lang uw webhosting nodig heeft om op deze pings te reageren en presenteren u de gemiddelde eindresultaten die u vertellen hoe goed uw webhosting presteert.

Voer voor optimale nauwkeurigheid een paar tests uit totdat u consistente resultaten begint te zien. Als u constant lagere snelheden krijgt dan B +, kunt u overwegen om van webhostingprovider te wisselen.

Snelheid is belangrijk. Zorg ervoor dat uw webhost het bijhoudt.

Als u niet weet naar welke webhosting u moet gaan, hebben we een lijst voor u samengesteld die van pas komt, of u nu een blogger, een online verkoper of een consultant bent.

We upgraden de tool voor het controleren van de serversnelheid naar een op abonnementen gebaseerd model, dus als je graag de eerste bent die wordt geüpdatet wanneer de geüpgradede tool wordt gelanceerd, registreer je dan hier vooraf.!

Stuur ons een bericht als u vragen heeft over onze snelheidscontrole en als de functionaliteit ervan waarde voor u oplevert, deel het dan met uw vrienden!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me