21 Za spletno mesto za e-trgovino morajo biti vtičniki WordPress

WordPress je bila pogosto izbira pri številnih podjetjih, ki želijo začeti graditi svojo spletno trgovino. Del tega je zaradi obsežnih vtičnikov, ki jih ponuja WordPress.

Ne glede na to, ali se zavedate ali ne, je izbira pravega vtičnika za e-trgovino za vaše spletno mesto WordPress ključnega pomena za vaše podjetje, če želite ustvariti več priložnosti za rast in dobiček.

Od tisoč vtičnikov, ki so trenutno na voljo v WordPressu, smo jih zožili na 20 potrebnih WordPress vtičnikov za spletno mesto e-trgovine!

Funkcije, ki jih morate iskati v vtičniku WordPress

Hitro iskanje vtičnika za e-trgovino na WordPressu vam bo pripisalo stotine rezultatov. Za začetnike in nove lastnike spletnih strani je morda nekoliko pretirano, da bi našli popoln vtičnik za svoje spletno mesto.

Tukaj je stvar: popoln vtičnik ne obstaja, saj imajo nekatere bistvene lastnosti, ki bi jih želeli, drugi pa ne.

Če na primer vaše spletno mesto prodaja predvsem digitalno blago, kot so glasba, podcasti, digitalne e-knjige itd., Boste morda potrebovali vtičnik za e-trgovino, specializiran za prodajo digitalnih izdelkov. Če pa prodajate fizično blago, potrebujete vtičnik za e-trgovino, ki vključuje funkcije, kot so pošiljanje in upravljanje zalog..

Drugi dejavniki, ki jih morate upoštevati, so vtičniki, ki privzeto podpirajo prehodna plačila in možnost dodajanja več. Prav tako morate preveriti, ali vtičnik za e-trgovino prihaja z WordPress temami, ki so med seboj kompatibilne.

V bistvu morate vedeti, kaj bo osredotočeno na vaše spletno podjetje, da boste vedeli, katere funkcije in vtičnike boste morali namestiti.

Zahteve za delovanje spletnega mesta za e-trgovino

Ni skrivnost, da je spletno mesto e-trgovine običajno lačno. Zaradi tega je pomembno, da se odločite za najboljše WordPress gostovanje, ki ustreza vašemu proračunu.

Tisti, ki iščejo cenovno ugodno možnost, lahko začnejo z gostovanjem spletnih mest, kot sta Inmotion Hosting ali SiteGround. Zlasti SiteGround ponuja načrte, ki so optimizirani za spletna mesta e-trgovine s funkcijami, kot so SSL potrdila za varna plačila, namenski IP in posebna podporna linija.

Če imate proračun in želite imeti najboljšo uspešnost, se lahko obrnete na Kinsta, ki je specializirano za spletno mesto e-trgovina v WordPressu.

Če tega še niste storili, se morate odločiti za ime domene za vaše spletno mesto e-trgovine. Če potrebujete pomoč, lahko za nekatere ideje uporabite generator domenskih imen.

Ko dobite spletno mesto v redu, je čas, da si ogledate vtičnik WordPress, ki ga morate imeti za vaše podjetje e-trgovine!

20 Vtičnik WordPress mora biti 20

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je najprimernejši vtičnik za e-trgovino za WordPress, odličen vtičnik za izgradnjo digitalne prodajalne od začetka na WordPressu.

Odkar jih je Automattic (ekipa za gostovanje spletnega dnevnika WordPress.com) leta 2015 pridobila, WooCommerce dodaja več tem in funkcij, optimiziranih za spletno mesto e-Commerce WordPress..

2. WPForms

WPForms

Za vsakega lastnika podjetja je pomembno, da kupci vzpostavijo stik z njimi v primeru kakršnih koli povratnih informacij ali vprašanj. WPForms je vtičnik, ki vam omogoča, da na WordPressu hitro postavite kontaktni obrazec z začetnikom prijazen vmesnik.

Uporaba njihovega vleka & spustite funkcijo, lahko preprosto ustvarite kontaktne obrazce, naročilnice, obrazce za plačilo, obrazce za naročanje po e-pošti in drugo z le nekaj preprostimi kliki.

Za tiste, ki želijo bolj napredne možnosti in funkcionalnost, se lahko prijavite na njihovo različico Pro, ki ima več možnosti in funkcij za prilagodljivost.

3. OptinMonster

OptinMonster

Priljubljena programska oprema za optimizacijo menjalnih tečajev vam OptinMonster pomaga pretvoriti zapuščajoče obiskovalce spletnih strani tako, da jih pozove, da postanejo naročniki po e-pošti. Prav tako je odličen vtičnik, če želite sestaviti seznam e-poštnih naročnin in povečati doseg svojih zvestih strank.

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo je ena najboljših možnosti, da poskrbite za vse svoje potrebe po upravljanju zalog WooCommerce. Programska oprema je rešitev za e-trgovino vse v enem, ki omogoča upravljanje prodajaln WooCommerce in drugih kanalov, kot so eBay, Amazon in Etsy, z ene platforme.

Z uporabo Veeqo lahko upravljate naročila, sprotno sinhronizirate zaloge, urejate sezname izdelkov, kupujete pri dobaviteljih, upravljate z izbiro, pakiranjem in pošiljanjem in še veliko več.

Programska oprema pomaga trgovcem, da se izognejo zalogam in preprodaji, kar ustvarja bolj poenostavljeno in učinkovito poslovanje.

5. Galerija Envira

Galerija Envira

Za spletne trgovine je zelo pomembno, da imate galerijo, da svoje izdelke pokažete svojim strankam. WordPress vam sicer omogoča, da ustvarite galerijo slik brez potrebe po vtičniku, vendar je še vedno dovolj osnovna.

Envira Gallery vam pomaga, da v WordPressu enostavno ustvarite odzivno in lepo galerijo. S pomočjo vtičnika lahko nastavite več galerij, ustvarite albume, odprete slike v pojavnih oknih in še veliko več.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO, ki je bil nekdaj znan kot WordPress SEO by Yoast, je priljubljen vtičnik WordPress, ki optimizira vaše spletno mesto za iskalnike in izboljša prepoznavnost vašega spletnega mesta ključnim občinstvom.

Vtičnik vsebuje številne funkcije, razen dodajanja meta oznak, ki vam pomagajo izboljšati SEO razvrstitev na vašem spletnem mestu. Če niste seznanjeni s pogoji SEO, lahko traja nekaj časa, da se navadite. K sreči je njihov vmesnik zelo uporabniku prijazen in enostaven za uporabo.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

Varnost je absolutno pomembna za vsa podjetja, kar velja tudi za spletno mesto za e-trgovino. Zanesljiva oblika varnosti je pripraviti varnostno kopijo, če izgubite vse podatke stranke zaradi napake v strojni opremi ali napada na strežnike vašega gostitelja..

Nastavitev varnostne kopije za vaše spletno mesto bi morala biti prva stvar, zato priporočamo, da uporabite BackupBuddy, saj niso le zanesljive, ampak tudi enostavne za nastavitev in obnovo spletnega mesta WordPress.

Še bolje, hranite varnostno kopijo v zunanjem oblaku za shranjevanje za dodatno plast zaščite. BackupBuddy zagotavlja ugodnosti za enostavno nastavitev stvari.

8. Ecwid

Ecwid

Ko gre za nakupe v spletni trgovini, vam bo profesionalna in preprosta stran za nakup zagotovo pomagala izboljšati vaše možnosti.

Vtičnik Ecwid WordPress ustvarja dokaj preproste strani za odjavljanje, ki vključujejo vse potrebne funkcije, ki jih potrebujete za spletno mesto e-trgovine. Prav tako podpirajo več kot 40 mednarodnih prehodov za plačila, integracijo pošiljanja v realnem času in 45 jezikov.

9. ČlanPress

Članica

S programom MemberPress lahko ustvarite možnost članstva za svoje spletno mesto za e-trgovino z uporabo enega najboljših vtičnikov WordPress za članstvo.

Ustvarjate posebne naročnine in ekskluzivne vsebine, s katerimi lahko člani vabijo druge uporabnike, da se prijavijo. Odlična stvar pri MemberPressu je, da so združljivi tudi z vsemi vrstami prehodov za plačila in z vtičniki spletne trgovine, kot je WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Želite zagnati svojo spletno trgovino in potrebujete takojšnjo rešitev? Vtičnik JigoShop WordPress vam omogoča to, saj imajo vse zahtevane možnosti, ki jih boste potrebovali za izdelavo celovitega spletnega mesta za e-trgovino..

S PayPalom lahko izvajate plačila, nalagate vse svoje izdelke, uporabljate Skrill / Moneybookers, ne da bi morali namestiti zunanja ali dodatna orodja. Ponujajo tudi vrhunske razširitve, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu WordPress.

11. WP e-trgovina

WP e-trgovina

WP e-trgovina je odlična rešitev za podjetja, ki potrebujejo preprost, a celovit e-trgovalni vtičnik na WordPressu. S pomočjo tega vtičnika lahko spletno trgovino iz nič ustvarite, da prodajate digitalne ali fizične izdelke, storitve ali celo ustvarite spletno mesto za članstvo.

Vtičnik lahko poljubno prilagodite s pomočjo CSS in HTML. Upravljanje naročil in katalogov lahko opravite s svojimi zmogljivimi vgrajenimi orodji.

12. Enostaven digitalni prenos

Preprosti digitalni prenosi

Če ste osredotočeni izključno na prodajo digitalnega blaga, je Easy Digital Downloads odličen vtičnik, ki dobro deluje na spletnih mestih WordPress eCommerce..

To je enostaven vtičnik, ki ima veliko razširitev za različne plačilne prehode, platforme in storitve. Medtem ko delajo s katero koli temo WordPressa, ima Easy Digital Download tudi svoje čudovite teme, ki so narejene posebej za vtičnik.

13. Shopify Connect za WooCommerce

Shopify Connect za WooCommerce

Ena od najhitreje rastočih platform e-trgovine, Shopify, je več kot le platforma, je rešitev vse v enem, ki je brez težav in enostavna za uporabo..

S storitvijo Shopify Connect za WooCommerce lahko zdaj povežete oba sistema Shopify in WooCommerce. Imeli boste prednosti WordPressa, kot sta fleksibilnost in prilagodljivost. Hkrati lahko prodajate neposredno na platformah družbenih medijev, kot sta Facebook in Pinterest s povezavami Shopify.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash je odličen LMS (sistem za upravljanje učenja), ki ga lahko uporabite za ustvarjanje in prodajo digitalnih tečajev na svojem spletnem mestu WordPress. Odlično je za ljudi, ki želijo ustanoviti spletno mesto za mentorstvo ali poučevati specializirane teme, kot so digitalni marketing ali tehnike socialnih medijev.

Z lahkoto in hitro ustvarite lekcije, kvize, naloge in več za pripravo spletnih tečajev z uporabnikom prijaznim ustvarjalcem tečajev.

15. Hitra in enostavna vprašanja

Hitra in enostavna vprašanja

Za nekatere spletne strani za e-trgovino bo koristno imeti razdelek s pogostimi vprašanji vsakič, ko zaženete nov izdelek ali storitev, če vaše stranke ne poznajo samega izdelka.

Hitra in enostavna pogosta vprašanja izpolnjujejo svoje ime, tako da omogočajo relativno hitro in enostavno dodajanje strani s pogostimi vprašanji. Če dodate razdelek FAQ, boste prav tako pomagali zmanjšati režijsko podporo strankam in izboljšati konverzijo, tako da je zagotovo dober vtičnik imeti.

16. Stalni stik

Stalni stik

Drug odličen vtičnik za e-trgovino za izdelavo e-poštnega seznama in pošiljanje e-poštnih sporočil svojim naročnikom je vtičnik Constant Contact za WordPress.

Kot eno izmed najbolj uporabnikov prijaznih platform, ki jih lahko uporabite, lahko svoj hitri in enostavni namestitev nemudoma pripravite in začnete uporabljati s svojim trženjem e-pošte. Poleg tega je z vgrajenimi orodji za ustvarjanje obrazcev za prijavo in možnostjo dela z orodji za ustvarjanje svinca, kot je OptinMonster, zagotovo vtičnik, ki ga morate imeti.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Sledenje analitiki je odličen način za razumevanje, kaj deluje za vaše občinstvo. MonsterInsights vam omogoča povezovanje z Google Analytics, da boste lahko več informacij o svojih obiskovalcih spremljali, od kod prihajajo in kaj počnejo na vašem spletnem mestu.

Čeprav je vtičnik brezplačen za uporabo, boste zaradi njihovih naprednih funkcij morali kupiti njihovo različico Pro, kar vam bo omogočilo več vpogleda in možnosti za prilagoditev podatkov.

18. CSS Hero

CSS Hero

Teme o WordPressu se za vizualni videz vašega spletnega mesta zanašajo na CSS. Če želite spremeniti ali prilagoditi svojo temo, morate imeti možnost, da to storite v CSS-u. In učenje je lahko zamudno.

S CSS Hero lahko svojo WordPress temo prilagodite, ne da bi morali napisati eno vrstico kode. Vse, kar morate storiti, je samo, da namestite vtičnik WordPress in takoj začnete prilagajati teme.

Če pa je to za vas preveč, se lahko vedno obrnete na vrhunske WordPress teme.

19. MaxCDN

CDN (Network Distribution Network) pomaga uporabnikom hitreje naložiti slike in drugo statično vsebino na vašem spletnem mestu. Za spletna mesta e-trgovine je za uporabniško izkušnjo zelo pomembno hitro nalaganje strani.

Zanesljiv CDN vtičnik MaxCDN deluje in se zlahka integrira z WordPressom, kar omogoča, da se vaše spletno mesto naloži še hitreje, ne da bi se morali preseliti v novo podjetje za gostovanje. Poleg tega je namestitev in začetek zelo enostaven!

20. SEMRush

Na trgu e-trgovine je vedno dobro spremljati, kaj počnejo vaši konkurenti. S SEMRushom lahko preverite, kako se uvrščajo vaši konkurenti, skupaj s plačanimi ključnimi besedami in organskim prometom.

S temi informacijami lahko učinkovito zgradite in optimizirate svojo vsebino in trženjsko strategijo, da dosežete prednost pred konkurenco.

21. WordPress vtičnik za štetje izdelkov

Odštevanje izdelkov

Odličen način za povečanje prodaje je prodaja izdelkov za omejen čas. WordPress Plugin Product Countdown vam omogoča enostavno ustvarjanje možnosti odštevanja izdelkov v spletni trgovini in spodbuja stranke, da izkoristijo te ponudbe, preden izginejo.

To je preprosto in učinkovito orodje, ki ga lahko uporabite za povečanje prodaje na spletnem mestu e-trgovine. Poleg tega odlično sodeluje z WooCommerce.

Zaviti

Tako ga imate, 21 WordPress vtičnikov, ki jih potrebujete za spletno mesto e-trgovine. Ali imate še druge vtičnike, za katere mislite, da bi jih morali vključiti? Sporočite nam.

Imate spletno mesto, vendar potrebujete pomoč pri vzpostavljanju vaše spletne prisotnosti? Nato si oglejte naš odličen vodnik za gradnjo spletne prisotnosti!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map