WordPress pooblasti 24% interneta.

To je več kot 75 milijonov spletnih mest.

Če ste prebrali moj priročnik za vzpostavitev spletne trgovine, boste vedeli, da ga že zelo priporočam. To je najboljše mesto za začetek vašega novega spletnega nakupovalnega imperija.

Drži, kaj točno je WordPress?

Wordpress

Če niste novi v igri, je WordPress platforma, ki vam omogoča izdelavo lastnega spletnega mesta. Izberete si zasnovo, postavitev, naslov. Izvedejo vse računalniške trike. To je najlažji in najhitrejši način za ustvarjanje lastnega spletnega mesta.

Preden nadaljujemo, velja omeniti, da govorim o WordPress.ORG in ne o WordPress.COM. Obstaja razlika. Na WordPress.COM je vaša raven nadzora omejena, gostitelja pa delite z milijoni drugih. Na WordPress.ORG prenesete programsko opremo in jo sami gostite. To je malo več dela, vendar imate veliko več nadzora in kreativnosti. Če gradite spletno trgovino, je WordPress.ORG tam, kjer morate biti.

V redu, zakaj jih imajo lastniki spletnih trgovin radi?

Razlog št. 1. Brezplačno

S cenovno oznako WordPress se ne morete prepirati. Prenos programske opreme in začetek ne stane nič. Opazili boste, da druge možnosti spletne trgovine ponavadi predstavljajo stroške zagona.

Glavni konkurent, Shopify, začne na primer enakomernih 29 dolarjev na mesec in postane dražji, ko rastete. Druge platforme, kot sta Etsy in eBay, predstavljajo velik kos prihodkov od prodaje.

Z WordPressom lahko nastavite nakupovanje in prodate svoj prvi izdelek, ne da bi gostitelju plačali peni. Omogočajo vam, da ohranite več svojega dobička kot katero koli drugo storitev na spletu.

Če ste novi lastnik trgovine, se šteje vsak peni.

Razlog št. 2 Nastaviti je zelo enostavno

WordPress se ponaša z znano “petminutno namestitvijo”. To ni pretiravanje. Navodila po korakih vas vodijo skozi enostavnost in v nekaj minutah boste imeli spletno mesto na spletu.

Edini težaven del je nastavitev vašega spletnega gostovanja. Če želite uporabljati WordPress.org, boste potrebovali najboljše spletno gostovanje. To je zemljišče, ki vam omogoča gradnjo spletnega mesta.

Na srečo imamo na Bitcatcha vse odgovore spletnega gostitelja! Na voljo je celoten seznam priporočenih spletnih gostiteljev, tako da boste našli pravega za vas. Z uporabniki smo celo opravili razgovor in jih vprašali, kako uspešen je njihov spletni strežnik.

Razlog # 3. Ni vam treba biti kreativni spletni oblikovalec ali genij za kodiranje

Veliko ljudi se izogiba gradnji lastnega spletnega mesta, saj ne ve, kako napisati kodo.

Lepota WordPressa je v tem, da vam ni treba poznati niti ene vrstice HTML-a (čeprav bi to morda malo pomagalo). To je kot nalašč za lastnike spletnih trgovin, ki se želijo samo osredotočiti na prodajo svojega izdelka!

Na tisoče je brezplačnih tem – ali modelov – med katerimi lahko izbirate. Tema je predloga za vaše spletno mesto, ki jo lahko prilagodite in spremenite. Večina jih je brezplačnih; preprosto kliknete svoje najljubše in gledate, kako se vaše spletno mesto spreminja v želeni dizajn.

Osebno priporočam, da plačate malo denarja za edinstveno in kakovostnejšo temo. Če iščete hiter odgovor, poskusite s temo Avada. To je najbolj priljubljena tema tam in vaše spletno mesto takoj daje strokovni občutek.

Avada

Prav tako boste želeli zagotoviti, da je tema združljiva z WooCommerce. (WooCommerce je orodje, ki ga boste potrebovali za upravljanje mehanizma nakupovanja na vašem spletnem mestu). Tema kot Divi je kot nalašč za to.

Razlog št. 4 Je prijazen do mobilnih naprav

Morda tega ne veste, vendar več kot polovica vseh dostopov do interneta poteka na mobilni napravi. To pomeni, da večina vaših potencialnih strank kadarkoli uporablja pametni telefon ali tablični računalnik.

Če to ni dovolj presenetljivo, je tu še nekaj statističnih podatkov o nakupih za mobilne naprave:

  • Mobilni dostop do interneta je zdaj presegel dostop do namiznih in prenosnih računalnikov.
  • Mobilno nakupovanje je v razcvetu, v letu 2019 pa je poskočilo od 8% do 15%.
  • 72% e-trgovine bo do leta 2021 potekalo na mobilni napravi.

(statistika Selz.com)

Kako pa ustvarjam mobilno spletno stran??

Nimate, WordPress to stori namesto vas! Ne pozabite samo izbrati odzivna tema pri oblikovanju vaše spletne strani. „Odziven“ pomeni, da se bo vaše spletno mesto prilagodilo ne glede na to, katera naprava se nanj poveže. Če je vaša stranka v telefonu iPhone, bo vaša spletna trgovina posnemala zaslon iPhone. Če gre za tablični računalnik ali namizje, se bo prilepil na večji zaslon. Tema Avada, ki sem jo priporočal prej, je v celoti odzivna.

Izbira odzivne teme WordPress pomeni, da vam ni treba skrbeti, od kod prihajate stranke. Morate narediti odlične izdelke.

Razlog št. 5 Na tisoče vtičnikov vam omogoča, da naredite samo vse, kar želite

»Vtičniki« so preprosti kosi programske opreme, ki se vklopijo na vaše spletno mesto in dodajo nove funkcije in funkcije. Če imate idejo za svoje spletno mesto, skoraj vedno obstaja vtičnik, ki vam pomaga.

Želite zbrati e-poštne naslove z obrazcem za prijavo? Enostavno, vtičnik MailChimp bo poskrbel za to.

Ali želite samodejno izračunati pošiljanje in davek za svoje stranke? Preprosto, za to obstaja dodatek WooCommerce.

Želite gumbe za skupno rabo družbenih medijev na celotnem spletnem mestu? Tudi socialni vtičnik bo to storil. Preprosto naložite svojo skrbniško stran WordPress in se pomaknite na zavihek “vtičniki”. Poiščite želenega in ga boste prenesli z enim klikom. Za to ne potrebujete nobenega tehničnega znanja. Vse možnosti prilagajanja so preproste in enostavne.

Wordpress vtičniki

[Ostanite z nami, saj bomo naslednji teden že globoko zašli v svet vtičnikov, da vam pokažemo vse najboljše možnosti za spletne trgovine.]

Živa! Vodič za WooCommerce za začetnike & 8 bistvenih podaljškov

Razlog št. 6 Je varno in varno

Ali ste vedeli, da 51% kupcev zapušča spletni nakupovalni voziček, ker se ne počuti udobno, če vnese podatke o svoji kreditni kartici? Spletna goljufija je zelo resnična skrb. Če imate spletno trgovino, ravnate z neverjetno občutljivimi informacijami.

Potrebujete platformo, ki ji lahko zaupate. In da vaše stranke zaupajo. WordPress je zaradi svoje ogromne infrastrukture tesno zaščiten pred hekerji. Ne morete pridobiti 75 milijonov spletnih mest brez močnega varnostnega sistema! WordPressu lahko zaupate, prav tako tudi svojim strankam.

Vzpostavitev spletne trgovine še nikoli ni bila tako preprosta, varna (in brezplačna!)

V naslednjih nekaj tednih bomo razkrili bistvene teme in vtičnike, ki bodo vašo spletno trgovino spremenili v denar za pripravo denarja, zato ostanite pri nas.

Živa! Vodič za WooCommerce za začetnike & 8 bistvenih podaljškov

P.s. Rad bi se oglasil z lastniki trgovin, ki trenutno uporabljajo WordPress. Imate pozitivne (ali negativne) izkušnje na platformi? V komentarju delite svoje misli ali vprašanja.

Zdaj pa poglejte, zakaj vrhunske spletne trgovine WordPress kot osnova uporabljajo platformo gostovanja Upravljani WordPress.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me