Oblika in slog vaše spletne strani je vaša prva priložnost, da navdušite svoje stranke.

Na srečo WordPress zelo enostavno ustvari slog, ki deluje za vas. S prenosom ‘teme’ lahko ročno izberete videz svojega spletnega mesta, ne da bi se dotaknili vrstice kode.

Preden se lotim svojih desetih najljubših tem WordPress, je tukaj nekaj, kar morate iskati v zasnovi spletne trgovine.

  1. WooCommerce CompatibleWooCommerce je motor, ki poganja vašo spletno trgovino. To je orodje, ki se priklopi na vaše spletno mesto in vam omogoča prodajo izdelkov. Ko izberete temo, mora biti združljiva WooCommerce. (Namig, vse tukaj naštete teme.)
  2. Odziven DesignHalf vseh uporabnikov interneta zdaj dostopa do spleta na mobilni napravi in ​​kupci radi uporabljajo svoje tablične računalnike! Odzivna tema pomeni, da se bo vaše spletno mesto takoj prilagodilo pametnemu telefonu, tabličnemu računalniku ali namizju.
  3. Slog, preprostost in enostavna tematikaTava naj ustreza vašemu slogu blagovne znamke in vašim izdelkom. Vendar se prepričajte, da je preprosto in enostavno krmarjenje. Pomislite, ali vaša tema ustvarja prijetno uporabniško izkušnjo.

Zdaj veste, kaj iskati, tu je deset mojih najljubših, ki združujejo vse tri bistvene lastnosti.

1. Divi 2.0

Najboljša lastnost: Prilagoditev povleci in spusti

Divi 2.0

Divi se razlikuje od večine tem WordPress. Ne pride samo z enim slogom ali postavitvijo. S to temo lahko ustvarite skoraj vse zasnove, ki jih želite.

Videla sem, da nekateri uporabniki pravijo, da je všeč lego! Kar je briljantno primeren opis teme. Preprosto zgradite svojo želeno postavitev z uporabo blokov in mrež. Brezhibno se združuje z WooCommerce in v nekaj minutah lahko ustvarite osupljivo prodajalno.

> Pridobite temo Divi zdaj.

2. Shopsy

Najboljša lastnost: Postavitev mreže

Šopska

Shopsy je zabaven in igriv, zato je idealno mesto za starše, ki želijo odpreti otroško trgovino ali morda vrsto čudnih ročno izdelanih izdelkov.

Imitira postavitev mreže v slogu Pinterest, tako da lahko hkrati pokažete veliko predmetov. Najboljše od tega, da so ga ustvarjalci združili z animacijami, zato bo vaše spletno mesto zaživelo!

> Pridobite temo Shopsy zdaj.

3. Zerif Lite

Najboljša lastnost: Brezplačno je!

Zerif Lite

Na splošno ljudem svetujem, da vložijo nekaj denarja v svojo WordPress temo. Premium teme redko stanejo več kot 50 dolarjev, kar je zelo pomembno za profesionalnost vašega spletnega mesta.

Toda pri Serif Lite sem našel brezplačno temo, ki jo z veseljem priporočam. To je zasnova na eni strani, zaradi česar je popolna za preproste sprednje prodajalne. Je enostaven za uporabo in izgleda čudovito. Če ste novi za WordPress, je to odličen kraj za začetek. Če vam je všeč brezplačna različica, lahko nadgradite temo in odklenete nekaj dodatne moči.

> Teri Zerif Lite dobite tukaj.

4. Trgovec

Najboljša lastnost: Osupljivi posnetki

Trgovec

Z imenom, kot je „Trgovec“, veste, da je ta tema zasnovana samo z enim namenom: pomagati vam prodati izdelke. Trgovec je tako preprost za uporabo, da vam ni treba poznati nobene kode. Verjetno se vseeno ne bi želeli preveč spreminjati, saj je vnaprej izdelana postavitev videti zelo profesionalno.

Ta tema je pritegniti pozornost z velikimi slikami. To je ena izmed mojih najljubših tem, ki se pojavljajo v modnih trgovinah.

> Pridobite temo Trgovca.

5. Velika točka

Najboljša lastnost: Ogromen prostor za glavo

Big Point

Eden največjih trendov spletnega oblikovanja v tem trenutku je uporaba ogromnih glav z nepremagljivimi fotografijami. Tema Big Point vam omogoča, da ustvarite spletno mesto, ki je v trendu.

Na voljo je tudi drsnik vrtljajev, kar pomeni, da se bodo vaše čudovite slike samodejno izmenjevale. To bo navdušilo vaše stranke! To je še ena tema povleci in spusti, zato ne potrebujete nobenega tehničnega znanja, da bi bilo videti čudovito. Odlično deluje z WooCommerce, na tabličnem računalniku pa je videti še posebej pametno.

> Pridobite temo Big Point zdaj.

6. Avada

Najboljša lastnost: Najbolj prodajna tema vseh časov

Avada

Avada je dokaj podobna temi Divi. Uporabil je enak gradnik po meri v slogu “lego”, ki vam omogoča, da ustvarite spletno mesto s skoraj vsakim slogom, ki si ga omislite.

To je verjetno najbolj vsestranska in prilagodljiva tema. Če želite eksperimentirati in najti popolno postavitev, poskusite z Avado. Imenujejo ga “švicarski vojni nož tem WordPress”, ker lahko z njim počnete vse, kar želite.

> Pridobite temo Avada zdaj.

7. Vigo

Najboljša lastnost: Eleganten za modne prodajalce

Vigo

Tu je morda najbolj stilska tema Vigo. Odlikuje ga čist, bel dizajn s tonami prostora. Omogoča, da vaši izdelki prevzamejo sredino in prodajo sebe. Vigo izgleda kot profesionalno modno spletno mesto; vse kar morate storiti je, da dodate izdelke.

Ampak to ni le lep obraz. Strankam omogoča preprosto in enostavno navigacijo. Poleg tega je stara nekaj let, kar pomeni, da so njeni ustvarjalci odpravili vse težave in očistili kodo. Zaradi tega je ena izmed najhitrejših tem, ki se nalagajo na trgu.

> Pridobite temo Vigo zdaj.

8. Trgovec

Najboljša lastnost: Retina je omogočena

Trgovec

Če imate spletno trgovino, bi morale vaše slike narediti vse, kar je težko, namesto vas. Odlična fotografija prodaja izdelke. Torej potrebujete temo, ki prikazuje vaše slike v najboljših močeh. Trgovinam je omogočena mrežnica, zato bo vsak, ki gleda na zaslonu mrežnice, videl vaše izdelke v vsem svojem sijaju.

Omogočajo vam tudi ogromen drsni prostor za glavo. Če želite pritegniti pozornost svoje stranke z resno slikami visoke ločljivosti, je to tema za vas.

Kot pri vseh temah tukaj je tudi Shopster pripravljen za delo z WooCommerce in se brezhibno integrira. V to sploh ni trdega dela!

> Pridobite temo Trgovine zdaj.

9. Gospod Krojač

Najboljši zalogaj: Drsenje po paralelki

Gospod Tailor

Pomikanje po Parallaxu je trenutno ena najbolj kul stvari v spletnem oblikovanju. Morda ste že videli nekaj spletnih mest, ki jih uporabljajo. Ko se pomaknete navzdol po mestu paralaksa, se vsebina premika z različnimi hitrostmi, na videz med seboj deluje. Morda mislite, da za ustvarjanje tega učinka potrebujete računalniškega genija. Toda s to temo je vse standardno.

To je zelo moška tema, odlična za modno trgovino za fante. To je še eno spletno mesto za povleci in spusti, zato je ustvarjanje postavitve preveč preprosto.

> Pridobite temo gospoda krojača zdaj.

10. cipresa

Najboljša lastnost: Narejeno posebej za WooCommerce

Cipresa

Ta tema je zasnovana posebej s pomočjo orodij WooCommerce. To pomeni, da ste lahko prepričani, da je to narejeno z lastniki spletnih trgovin. Optimizirali so celotno temo za e-trgovino in prilagodili vsak vidik za povečanje prodaje na vašem spletnem mestu.

Ena mojih najljubših stvari v zvezi s to temo je možnost video ozadij. Izgleda, da ima vaša domača stran gibljivo sliko. Idealen za prikaz izdelkov v stilu!

> Pridobite temo Cypress zdaj.

Rad bi se oglasil od vseh vaših lastnikov WordPress trgovin tam. Katere teme uporabljate in katere so vam najljubše?

Zdaj si oglejte 9 najboljših upravljanih WordPress gostovanj. Te storitve bodo zagotovo dvignile uspešnost vaše WordPress.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me