λογότυπο αποθήκευσης cloud συγχρονισμού

Contents

Sync.com

https://www.sync.com/

tl; δρ

Ο συγχρονισμός προσφέρει στους χρήστες μια εντυπωσιακή διπλή προστασία από σταθερή ασφάλεια και ευέλικτες επιλογές κοινής χρήσης φακέλων. Εάν εκτιμάτε το απόρρητο έναντι των εργαλείων παραγωγικότητας, τότε ο Συγχρονισμός μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή που προσφέρει τόσο γαλήνη όσο και πολύ φοβερή σχέση ποιότητας / τιμής.

Review Sync.com: 8 πλεονεκτήματα και 5 μειονεκτήματα της χρήσης του Sync Cloud Storage

Τη δεκαετία του ’90, αναρωτιόμασταν πώς θα γεμίζαμε ποτέ τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας 30MB. Προσθέστε λίγα χρόνια και 100 $ για μια μονάδα flash 1 GB φαινόταν σαν μια συμφωνία.

Και καθώς τα μεγέθη των αρχείων μεγαλώνουν και μεγαλώνουν, τόσο πιο πεινασμένοι έχουμε γίνει για GB. Heck, φυματίωση.

Σήμερα, οι περισσότεροι από εμάς δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από μια φτηνή, αξιόπιστη και ασφαλή λύση αποθήκευσης που μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα μας κατά βούληση. Εισαγάγετε τον πάροχο αποθήκευσης cloud.

Εδώ μπορεί να έχετε ακούσει – ονομάζεται Sync.com.

Εισαγωγή στο Sync.com

Πρώτα απ ‘όλα – ποιος και τι είναι το Sync.com?

Η ιστορία πηγαίνει ως εξής: ξεπήδησε από τον Καναδά το 2011 από τον Thomas Savundia και την ομάδα, ο Sync ήθελε να δημιουργήσει μια λύση αποθήκευσης που θα έδινε προτεραιότητα στο απόρρητο των χρηστών. Χρειάστηκαν μερικοί γύροι ανάπτυξης για να γίνει ο συγχρονισμός που γνωρίζουν και αγαπούν οι χρήστες του σήμερα. Και αυτό είναι 750.000 χρήστες μέχρι στιγμής!

Ο συγχρονισμός στοχεύει να “διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται τα αρχεία τους από σχεδόν οποιονδήποτε υπολογιστή, τηλέφωνο ή κινητή συσκευή – χωρίς να παραιτηθούν από το δικαίωμά τους στην ιδιωτικότητα”.

Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στο Sync δωρεάν, αλλά προσφέρει επίσης υψηλότερα επίπεδα για επαγγελματική και προσωπική χρήση, το καθένα με πρόσθετο χώρο αποθήκευσης και ένα συγκεκριμένο αριθμό χρηστών ανά λογαριασμό. Περισσότερα για αυτό σε λίγο.

Έχουμε ακούσει πολλά καλά πράγματα για το Sync και τις προσφορές ασφαλείας του. Ποτέ δεν παίζεται με φήμες, η Bitcatcha σήμερα εξετάζει από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Sync.

Ρύθμιση συγχρονισμού – Πόσο εύκολο είναι?

Πρώτα λοιπόν πρώτα, πώς είναι η εγκατάσταση του Συγχρονισμού?

Αποδεικνύεται – εξαιρετικά απλό. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εδώ.

Η εγγραφή στα πρώτα σας 5 GB απαιτεί δευτερόλεπτα και μερικές απλές λεπτομέρειες.

Μόλις εγγραφείτε, θα εμφανιστεί μια λίστα με τα βήματα για την πλήρη ρύθμιση του συγχρονισμού (η συμπλήρωση της λίστας ξεκλειδώνει επίσης έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης 1 GB!)

οδηγοί συγχρονισμού για ρύθμιση

Η δεύτερη προτροπή είναι η λήψη της εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές και του αντίστοιχου φακέλου συγχρονισμού. Αυτό που κάνει βασικά είναι να δημιουργεί ένα χώρο στον οποίο μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και να αρχίσετε να τα μοιράζεστε. Δημιουργείται αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας για οτιδήποτε βρίσκεται στο φάκελο Συγχρονισμός.

Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές σάς βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση και να αναζητήσετε το φάκελο Συγχρονισμός στον υπολογιστή σας, καθώς και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο «Data Vault» (περισσότερα σε αυτό σε ένα δευτερόλεπτο). Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο ιστορικό εκδόσεων, στη δραστηριότητα αρχείων και στη διαγραφή ανάκτησης αρχείων.

Η προσθήκη αρχείων στο φάκελο Συγχρονισμού είναι απλή υπόθεση drag’n drop. Μπορείτε να τον αντιμετωπίζετε ως οποιονδήποτε κανονικό φάκελο στον υπολογιστή σας και να εργάζεστε αμέσως από αυτόν.

Ωστόσο, δεν ήταν αμέσως προφανές πώς θα έπρεπε κανείς να έχει πρόσβαση στο Vault, καθώς δεν υπήρχε καμία αναδυόμενη αναλυτική μετά την εγκατάσταση. Τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα στη διεπαφή του πίνακα ιστού, όπου θα δείτε μερικές πραγματικές οδηγίες:

οδηγοί συγχρονισμού για ρύθμιση

8 πράγματα που μας αρέσουν σχετικά με το Sync.com

Μόλις εγκατασταθεί, προχωρήσαμε και παίξαμε καλά με αυτό.

Λοιπόν, τι νομίζαμε πραγματικά; Πρώτα απ ‘όλα, εδώ είναι όλα όσα μας άρεσαν:

1. Ο συγχρονισμός σέβεται πραγματικά το απόρρητό σας

Αυτό το σημείο εκτιμάται καλύτερα με λίγο πλαίσιο. Γνωρίζατε ότι οι περισσότερες εφαρμογές αποθήκευσης cloud – συμπεριλαμβανομένου του Google Drive και του Dropbox – έχουν όρους που επιτρέπουν στους υπαλλήλους τους να έχουν πρόσβαση, να σαρώνουν και να μοιράζονται οποιοδήποτε από τα αρχεία σας που είναι αποθηκευμένα στον διακομιστή τους?

Μια απογοητευτική σκέψη, σωστά?

Με το Sync, έχουν ρυθμιστεί έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πιθανώς το σημείο πώλησης που πιέζουν το πιο δύσκολο. Με καλό λόγο!

Όλα τα αρχεία που μεταφορτώνονται στο Sync προστατεύονται με κρυπτογράφηση AES 256-bit από άκρο σε άκρο. Αυτό σημαίνει ότι είναι κρυπτογραφημένο στην πηγή και μόνο ο κάτοχος του λογαριασμού – εσείς – ελέγχει το κλειδί δεδομένων.

Έτσι, παρόλο που τα αρχεία σας είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο, δεν έχουν νόημα για άλλους, επειδή χρειάζονται το κλειδί κρυπτογράφησης για να το καταλάβουν.

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως απόρρητο μηδενικής γνώσης. Ωστόσο, επειδή το Sync.com δεν κρατά καθόλου τα κλειδιά κρυπτογράφησης, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, επειδή ο συγχρονισμός δεν μπορεί να τον επαναφέρει.

Επιπλέον, ο Συγχρονισμός δεν επιτρέπει πρόσβαση τρίτων. Οι περισσότεροι πάροχοι αποθήκευσης cloud διαθέτουν ένα δημοσιευμένο API που επιτρέπει σε εφαρμογές τρίτων να επικοινωνούν μαζί τους, αλλά όχι συγχρονισμό. Ποιο σίγουρο, μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα για ορισμένους χρήστες. Αλλά είναι σίγουρα μια νίκη για την ασφάλεια.

Πιθανότατα, επίσης, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων πάνω από έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης – χειρισμό με email ή Google Authenticator.

συγχρονίστε καλή ρύθμιση ασφαλείας

Τι σημαίνει αυτό; Βασικά, χωρίς σχηματικό μάρκετινγκ ή παράδοση νομικών δεδομένων και χωρίς παραβιάσεις μεγάλων δεδομένων. Ανακουφίζει ανακούφιση παντού.

2. Παγκόσμια συμμόρφωση με το απόρρητο των δεδομένων

Προσθέτοντας στο προηγούμενο σημείο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που πιστεύουμε στην προστασία του απορρήτου του Sync. Βρίσκεται στην πραγματικότητα στον Καναδά, μια περιοχή που είναι γνωστή για τους αυστηρούς νόμους περί απορρήτου.

Ως εκ τούτου, το Sync συμμορφώνεται πλήρως με τα παγκόσμια πρότυπα δεδομένων, όπως το GDPR, το PIPEDA και πολλά άλλα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.

3. Είναι μια ολοκληρωμένη τοπική μονάδα δίσκου με πολλά σημεία πρόσβασης

Ένα άλλο πράγμα που απολαύσαμε για το Sync είναι πόσο καλά λειτουργεί ως ενσωματωμένη τοπική μονάδα δίσκου.

Τα εύκολα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας σημαίνει ότι πρέπει να είστε ξεκούραστοι γνωρίζοντας ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή χωρίς να χρειάζεται να λάβετε προληπτικά μέτρα.

Και τα πολλαπλά σημεία πρόσβασης του Sync το καθιστούν μια μονάδα δίσκου που είναι ιδανική για εν κινήσει και σχεδόν κάθε τρόπο ζωής ή στυλ εργασίας.

 • Εφαρμογή για κινητό
  Διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android, η εφαρμογή ενημερώνεται αρκετά συχνά.
 • Πίνακας Ιστού
  Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Web, δεν απαιτούνται λήψεις.

4. Η επιλογή Vault σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε δεδομένα εκτός του φακέλου συγχρονισμού

Ένα άλλο πράγμα που εκτιμούμε πραγματικά για το Sync είναι η λειτουργικότητα του θησαυρού δεδομένων.

Τι είναι αυτό το μυστηριώδες Vault, ρωτάτε?

Λοιπόν, είναι μια εξαιρετικά ασφαλής τοποθεσία αποθήκευσης μόνο για σύννεφο. Έτσι, σε αντίθεση με αυτό που βρίσκεται στο φάκελο Συγχρονισμός, τα αρχεία στο Vault δεν συγχρονίζονται αυτόματα. Αντ ‘αυτού, είναι ένας ασφαλής χώρος στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής ιστού ή της εφαρμογής για κινητά.

Αυτό το καθιστά ιδανικό για αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων για το είδος των σημαντικών αρχείων και φακέλων που δεν μπορείτε να χάσετε, έναντι των αρχείων εργασίας που ενδέχεται να ενημερώνετε τακτικά. Και είναι υπέροχο για την απελευθέρωση χώρου!

Η μεταφορά πραγμάτων στο Vault είναι ένα εξαιρετικά απλό θέμα επιλογής του αρχείου, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Μετακίνηση” και επιλέγοντας το πλαίσιο Vault.

συγχρονισμός ασφαλούς αποθήκευσης μόνο cloud

Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα αρχεία από το cloud πίσω στον υπολογιστή σας, ανά πάσα στιγμή.

5. Εύκολη επαναφορά αρχείων

Είναι πάντα παρηγορητικό να γνωρίζετε ότι, όχι μόνο δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας ενός αρχείου, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις διάφορες φόρμες του από πολύ καιρό.

Βλάβη; Μην ανησυχείτε – Ο συγχρονισμός σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα ένα αρχείο σε προηγούμενη ώρα και να εργαστείτε από εκεί. Μπορείτε να επαναφέρετε οποιοδήποτε αρχείο σε οποιαδήποτε προηγούμενη ημερομηνία ή ώρα.

Απλώς επιλέξτε το «…» στα δεξιά του αρχείου σας και κάντε κλικ στο «Ιστορικό έκδοσης» που εμφανίζει την ακόλουθη οθόνη:

συγχρονίστε την εύκολη επαναφορά αρχείων

Το ίδιο ισχύει και για τα διαγραμμένα αρχεία:

 • Οι πελάτες του Free Sync μπορούν να επαναφέρουν οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο που έχει διαγραφεί τις τελευταίες 30 ημέρες.
 • Συγχρονισμός Pro & Οι επαγγελματίες πελάτες μπορούν να επαναφέρουν οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο διαγράφηκε εντός πολύ εντυπωσιακών 365 ημερών.

Περισσότερα καλά νέα – τα διαγραμμένα αρχεία δεν συνυπολογίζονται σε κανέναν από τον αποθηκευμένο χώρο αποθήκευσης!

6. Εξαιρετικές επιλογές για εταιρείες

Ο συγχρονισμός εξυπηρετεί επίσης μια σειρά λειτουργιών που πιστεύουμε ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες για τις επιχειρήσεις.

Αυτά περιλαμβάνουν απομακρυσμένη σκούπισμα αρχείων, καθώς και κλεμμένους ελέγχους αρχείων για οτιδήποτε ή για οποιονδήποτε εξαφανιστεί.

Επίσης, η παρακολούθηση αλλαγών, τα λεπτομερή στατιστικά και η έκδοση αρχείων είναι όλα πολύ χρήσιμα εργαλεία όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση αρχείων στα οποία εργάζονται πολλά άτομα και για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε ποιος έκανε τι και πότε.

Αυτό το επίπεδο ελέγχου είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για πολλούς.

7. Εύκολη κοινή χρήση αρχείων και φακέλων

Θυμηθείτε όταν μιλήσαμε νωρίτερα για τις διάφορες λειτουργίες του cloud storage?

Ενώ το να διατηρείτε τα πράγματα ασφαλή είναι ένα πράγμα, είναι επίσης πολύ σημαντικό η πλατφόρμα αποθήκευσης cloud να επιτρέπει την εύκολη κοινή χρήση και μεταφορά αυτών των αρχείων σε άλλα άτομα και συσκευές.

Ο συγχρονισμός δεν απογοητεύει. Μπορείτε να:

 • Μοιραστείτε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους σε χρήστες που δεν συγχρονίζουν.
 • Κάντε εύκολη κοινή χρήση συνδέσμων σε παραλήπτες, δεν απαιτείται λογαριασμός (ωστόσο, αυτά τα αρχεία είναι μόνο για ανάγνωση).
 • Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την κοινή χρήση μέσω κοινόχρηστων φακέλων ομάδας.
 • Ορίστε ειδοποιήσεις για δραστηριότητα συνδέσμου για να παρακολουθείτε την κοινή χρήση.
 • Το “Βελτιωμένο απόρρητο” επεκτείνει την κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης του Sync.com σε κοινόχρηστα αρχεία.

Και αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι το πόσο προσαρμόσιμο και κοκκώδες μπορείτε να πάτε με τα δικαιώματα. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε έναν σύνδεσμο, να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης ή να ορίσετε μια ώρα και ημερομηνία λήξης, κάθε φάκελο.

Ο συγχρονισμός επιτρέπει την προσαρμογή της άδειας

Το παραπάνω screencap προέρχεται από τη δωρεάν έκδοση (όπου μπορείτε απλά να ορίσετε προστασία με κωδικό πρόσβασης), αλλά έχετε την ιδέα!

Όλα αυτά καθιστούν το Sync μια εξαιρετική εναλλακτική λύση κοινής χρήσης αρχείων σε σχέση με τα clunky email συνημμένα.

8. Εκθετικά δωρεάν δεδομένα

Αυτό είναι γρήγορο – θυμηθείτε πώς λαμβάνετε δωρεάν δεδομένα 5 GB; Λοιπόν, το Sync προσφέρει πραγματικά ένα πρόγραμμα παραπομπής που σας επιτρέπει να αυξήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο κατά 1 GB για κάθε παραπομπή που κάνετε.

Χωρίς όριο! Έτσι, εάν δεν έχετε την τάση να πληρώσετε, μπορείτε σίγουρα να ανοίξετε έναν μεγαλύτερο χώρο για τον εαυτό σας εάν καταφέρετε να λάβετε μερικές παραπομπές στο.

Έχοντας αυτό κατά νου, πιστεύουμε ότι ο Συγχρονισμός είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω για δωρεάν αποθήκευση στο cloud. Θα συνιστούσαμε πραγματικά να το δοκιμάσετε.

Αυτό που δεν μας άρεσε για το Sync.com

Ωστόσο, παρατηρήσαμε σίγουρα μερικά μειονεκτήματα στην πλατφόρμα.

1. Μόνο ετήσιες συμβάσεις

Ενώ πολλοί κεντρικοί υπολογιστές αποθήκευσης cloud προσφέρουν μηνιαία πακέτα, παρατηρήσαμε γρήγορα ότι δεν το κάνει ο συγχρονισμός.

Θα χρειαστεί να εμφανίσετε τουλάχιστον 49 $ (για το προσωπικό τους πρόγραμμα 500 GB) για ένα χρόνο.

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι τελείως σπάσιμο τραπεζών και οι τιμές είναι αρκετά ανταγωνιστικές, ειδικά αν επιλέγετε τα υψηλότερα επίπεδα αποθήκευσης και περιορίζετε τα μαθηματικά με αυτά που πληρώνετε κάθε μήνα.

Αλλά δεν είναι η απόλυτη φθηνότερη επιλογή στην αγορά και έχουμε απόλυτα ότι το ετήσιο πρόγραμμά τους μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή ταμειακών ροών για όλους.

2. Χωρίς πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων

Όπως έχουμε αναφέρει, το επίπεδο ασφάλειας που απαιτεί ο συγχρονισμός δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση εργαλείων τρίτων.

Αυτό σημαίνει κάποια ενοχλητικά πράγματα. Για παράδειγμα, δεν θα μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση εγγράφων, μουσικής, ταινιών ή ακόμη και φωτογραφιών από το πρόγραμμα περιήγησης. Όχι – θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε τα αρχεία.

Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένα πρόβλημα για τον τρόπο που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη λύση αποθήκευσης. Ειδικά, ας πούμε, εάν αντιμετωπίζετε εκατοντάδες φωτογραφίες κάθε φορά με γενικά αριθμητικά ονόματα αρχείων.

3. Περιορισμένη υποστήριξη

Ενώ διαβάζουμε πολλά καλά πράγματα για την ποιότητα της υποστήριξης, οι μέθοδοι είναι λίγο περιορισμένες.

Όλες οι ερωτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέσω email – όχι μέσω τηλεφώνου ή 24/7 ζωντανής συνομιλίας, κάτι που μπορεί να αποτελεί πρόβλημα για επείγοντα προβλήματα που απαιτούν άμεσες απαντήσεις.

4. Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι αργός

Δεδομένου ότι πρέπει να γίνει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, διαβάσαμε αρκετά σχόλια σχετικά με την αργή ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης αρχείων. Επομένως, μπορεί να μην είναι υπέροχο για χρήστες που πρέπει πολύ γρήγορα να μετακινούνται μεταξύ αρχείων.

Η απόλυτη μέγιστη ταχύτητα τους είναι 40 Mbps, χωρίς να περιλαμβάνεται η κρυπτογράφηση. Ο ιστότοπός τους αναφέρει ότι, ενώ οι καθυστερήσεις κρυπτογράφησης συνήθως δεν είναι αισθητές σε μικρά αρχεία, μπορεί να προσθέσει επιπλέον χρόνο κατά τη μεταφορά πολύ μεγάλων αρχείων.

Αν και φυσικά αυτό ποικίλλει σημαντικά με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Προσωπικά δεν ενοχλήσαμε από το χρόνο που χρειάστηκε για να μετακινήσουμε αρχεία και φακέλους.

5. Χωρίς υποστήριξη Linux

Προς το παρόν, δεν υπάρχει εφαρμογή Sync στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Linux. Ωστόσο, θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στον πίνακα ιστού Sync.com σε Linux χρησιμοποιώντας ένα υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Σχέδια συγχρονισμού & Τιμολόγηση

Μπορείτε να επιλέξετε τόσο τα επιχειρηματικά όσο και τα προσωπικά προγράμματα του Sync:

Προσωπικό σχέδιο

Συγχρονισμός StarterPersonal ProPersonal Pro+
Τιμή / μήνα 0 $ Από 4,08 $ * Από 8 $ *
Αποθήκευση / χρήστη5GB500GB2TB
Μεταφορά δεδομένων Περιορισμένη Απεριόριστη Απεριόριστη

* Η τιμή βασίζεται σε συνδρομή 12 μηνών.

Επιχειρηματικό σχέδιο

SoloProPro για προχωρημένους
Τιμή / μήνα $ 10 * $ 5 * $ 15 *
Αποθήκευση / χρήστης3TB1TB10TB
Πολλά UserNoYes Ναι

* Η τιμή βασίζεται σε συνδρομή 12 μηνών.

Ενώ ορισμένες τιμές κατανέμονται σε μηνιαίες πληρωμές, όπως έχουμε αναφέρει, κάθε πρόγραμμα δυστυχώς έχει μόνο την επιλογή ετήσιας χρέωσης.

Κάθε ένα από αυτά διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το σχέδιό σας για το μέγεθος.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal και Bitcoin. Τα καλά νέα είναι ότι δεν μπορούσαμε να εντοπίσουμε κρυφές χρεώσεις και φαίνεται να επιτρέπει την ευελιξία των σχεδίων αλλαγής αργότερα, εάν αποφασίσετε ότι θέλετε.

Πώς συγκρίνεται το Sync.com με άλλους ανταγωνιστές?

Επομένως, έχουμε αγγίξει όλα τα πράγματα που αγαπάμε και μισούμε για τον συγχρονισμό.

Όμως, η αγορά αποθήκευσης cloud είναι τεράστια. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες εκεί έξω, που ανταγωνίζονται το λαιμό και το λαιμό σε πράγματα όπως η τιμή, η ασφάλεια και πολλά άλλα.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε δύο κορυφαίους ανταγωνιστές για να δούμε πόσο καλά βρίσκεται το Sync.

Συγχρονισμός VS pCloud

Είναι πάντα καλή ιδέα να συγκρίνετε τους παρόχους αποθήκευσης cloud εντός της ίδιας θέσης. Και δεδομένου ότι το Sync λειτουργεί καλύτερα για το απόρρητο, πιστεύαμε ότι θα ήταν δίκαιο να το συγκρίνουμε με έναν άλλο εξαιρετικό πάροχο κρυπτογράφησης μηδενικής γνώσης – pCloud.

Λοιπόν, πώς συγκρίνεται?

 • αξία

  Η τιμολόγηση των ετήσιων προγραμμάτων του pCloud και του Sync πλησιάζει πολύ. Και οι δύο προσφέρουν μια επιλογή 500 GB (ΑΠΟΣΤΟΛΗ για εκείνους που απλά δεν χρειάζονται 2 TB).

  Κοστίζει 47,88 $ στο pCloud και 49,99 $ στο Sync (ετησίως). ΑΛΛΑ το pCloud έχει τη δυνατότητα μηνιαίων πληρωμών.

  Σίγουρα, θα αποκομίσετε έκπτωση 20% για την προκαταβολή του ετήσιου εφάπαξ ποσού, αλλά μπορούμε να δούμε γιατί πολλοί άνθρωποι προτιμούν τις μικρότερες πληρωμές.

  Αυτό που αγαπάμε περισσότερο για το pCloud είναι το σχέδιο ζωής του.

  Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν είναι ένα καλοπροαίρετο δώρο για την ανθρωπότητα ή ένας έξυπνος τρόπος για να προσελκύσετε κάποιο μάρκετινγκ. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι μπορούμε να εξοικονομήσουμε 129,40 $ σε 5 χρόνια εάν πληρώσετε για το πρόγραμμα διάρκειας ζωής Premium Plus 2TB.

  Τι γίνεται με τα freebies; Λοιπόν, το pCloud σάς προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης 10 GB, σε σύγκριση με το 5GB του Sync. Ωστόσο, ενώ ο ελεύθερος χώρος του Sync μπορεί να αυξηθεί εκθετικά με παραπομπές, το pCloud επιβραβεύει τις παραπομπές σας σε δολάρια. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιο είναι καλύτερο!

 • Μυστικότητα

  Το pCloud σχεδιάστηκε επίσης με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο!

  Το pCloud χρεώνει επιπλέον για κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης και εκτεταμένη έκδοση. Το Sync.com το προσφέρει ως προεπιλογή.

  Το πρόσθετο ονομάζεται pCloud Crytpo και κοστίζει 4,99 $ / μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε μια εφάπαξ, ισόβια πληρωμή για 125 $.

  Και οι δύο υπηρεσίες χρησιμοποιούν AES 256 για μέγιστη προστασία. Ωστόσο, το pCloud δεν διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να βρείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης.

 • Ευκολία

  Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό γεγονός, ενώ ο συγχρονισμός λειτουργεί εκτός του φακέλου συγχρονισμού, το pCloud σάς δίνει την επιλογή να ορίσετε προσαρμοσμένες σχέσεις συγχρονισμού μέσω του πίνακα ελέγχου της επιφάνειας εργασίας.

  Βασικά, αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε επιλεγμένους φακέλους στο σύστημα αρχείων σας, με φακέλους στο cloud σας. Είναι μια ασυνήθιστη επιλογή. Και σίγουρα βολικό!

  Το pCloud και το Sync έχουν επίσης εξελιχθεί καλά για κοινή χρήση αρχείων και φακέλων. Και οι δύο σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα όπως ορισμός κωδικών πρόσβασης και ημερομηνίες λήξης. Ωστόσο, το pCloud δεν επιτρέπει όρια λήψης ή ειδοποιήσεις δραστηριότητας.

 • Προεπισκοπήσεις αρχείων

  Εδώ είναι ένα πολύ φοβερό πλεονέκτημα για το pCloud – έχετε την επιλογή προεπισκόπησης αρχείων.

  Έγγραφα, φωτογραφίες… μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων και να κάνετε παρουσιάσεις! Για να μην αναφέρουμε απευθείας ροή μουσικής και βίντεο έξω από το φάκελο Crypto, το οποίο είναι απλώς ζήτημα στο Sync.

 • Διατήρηση αρχείων

  Ο συγχρονισμός φαίνεται σίγουρα να υπερβαίνει την έκδοση αρχείων και τη διαγραφή αρχείων. Με το pCloud, οι εκδόσεις αρχείων και τα διαγραμμένα αρχεία διατηρούνται μόνο για 15 ημέρες (δωρεάν χρήστης) ή 30 ημέρες (πληρωμένος χρήστης). Αν θέλετε να αυξήσετε την περίοδο διατήρησης του ιστορικού σας σε ένα έτος, καλύτερα να μειώσετε 36 $ επιπλέον.

Συγχρονισμός VS Dropbox

Το Dropbox είναι ένα οικιακό όνομα και, αναπάντεχα, ηγέτης στους παρόχους αποθήκευσης cloud.

Ο συγχρονισμός έχει ακόμη χιλιάδες χιλιάδες για να καλύψει τη δημοτικότητά του, αλλά πώς ισχύει κάτι διαφορετικό?

 • αξία

  Το Dropbox προσφέρει επίσης μηνιαίες πληρωμές αντί για ετήσιο εφάπαξ ποσό (βήχας βήχας, Συγχρονισμός).

  Ωστόσο, σε γενικές γραμμές φαίνεται να χρεώνουν περισσότερο για τον αποθηκευτικό χώρο και έχουν πολύ περισσότερα φορτισμένα πρόσθετα που, κατά τη γνώμη μας … δεν θα έπρεπε πραγματικά να χρεωθούν. Το δωρεάν επιτρεπόμενο χώρο αποθήκευσης είναι επίσης 2 GB αντί για 5 GB του Sync.

 • Ταχύτητα συγχρονισμού

  Εδώ αρχίζει να λάμπει το Dropbox. Ορίζουν σίγουρα ένα χρυσό πρότυπο σε άλλους παρόχους cloud σχετικά με τον τρόπο γρήγορου και ομαλού συγχρονισμού δεδομένων σε διαφορετικές συσκευές.

  Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή το Dropbox προσφέρει αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ, το οποίο βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι ταχύτητες συγχρονισμού είναι πάντα ζοφερές.

  Είναι επίσης προικισμένο με μια ανώτερη υποδομή πολλαπλών κέντρων δεδομένων, κάτι που ο Συγχρονισμός δεν έχει πρόσβαση.

 • Παραγωγικότητα

  Το Dropbox προσφέρει πολλά εργαλεία για την καθημερινή ζωή. Όπως το Dropbox Paper, που σας επιτρέπει να καταγράφετε σκέψεις και σημειώσεις στο cloud.

  Ή απλώς μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων από το πρόγραμμα περιήγησής σας και να επεξεργαστείτε έγγραφα του Microsoft Office.

  Για να μην αναφέρουμε, το μενού της γραμμής εργασιών Dropbox είναι αναμφισβήτητα πιο φιλικό προς τον χρήστη.

 • Μυστικότητα

  Αντιμέτωποι με τις εντυπωσιακές προσφορές ασφάλειας του Sync, σίγουρα ξέρουμε ποιο από αυτά είναι το αγαπημένο μας σε αυτόν τον τομέα.

  Το Dropbox δεν προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο – τα δεδομένα αποκρυπτογραφούνται πριν τεθούν στον διακομιστή.

  Είναι επίσης αποθηκευμένο σε διακομιστές στις Η.Π.Α. – μια περιοχή που είναι λίγο διαβόητη για προηγούμενες συναλλαγές απορρήτου χρήστη. Ο συγχρονισμός, ωστόσο, αποθηκεύεται στον Καναδά όπου το απόρρητο είναι απολύτως καθοριστικό.

  Τολμήστε επίσης να αναφέρουμε ότι το Dropbox συνεχίζει να ανακάμπτει από το hacking του 2012, όπου είχαν κλαπεί 68 εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης χρηστών?

 • Κοινή χρήση φακέλων

  Η κοινή χρήση φακέλων στο Dropbox επιτρέπει επιλογές αδειών για επεξεργασία περιεχομένου, ενώ ο Συγχρονισμός είναι σχεδόν μόνο για ανάγνωση.

  Ωστόσο, η ικανότητα του Sync να προσαρμόζει τα δικαιώματα αρχείων και φακέλων ξεπερνά πραγματικά τις βασικές προσφορές του Dropbox. Οι ρυθμίσεις σύνδεσης και λήξης είναι διαθέσιμες, αλλά μόνο μέσω του πιο ακριβού Dropbox Professional.

  Ετυμηγορία: Συνιστούμε το Sync.com?

  Όλα τα πράγματα, είμαστε εντυπωσιασμένοι με όλα τα πιάτα Συγχρονισμού.

  Με κρυπτογράφηση και απόρρητο από άκρο σε άκρο ενσωματωμένο στον πυρήνα της επωνυμίας, είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω για απόλυτα ασφαλή αποθήκευση cloud.

  Σίγουρα, όσον αφορά την αξία, το σχέδιο διάρκειας ζωής του pCloud είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για το pCloud Crypto, έχετε ένα συγκρίσιμο επίπεδο προστασίας με την καλύτερη δυνατή αγορά, καθώς και την ευκολία των προεπισκοπήσεων αρχείων.

  Και δίπλα στο Dropbox; Παρόλο που το Sync δεν διαθέτει όλα τα κουδούνια, τα σφυρίχτρα και τα εργαλεία παραγωγικότητάς του, εξακολουθούμε να συνεργαζόμαστε ομαδικά χάρη στην ανώτερη ασφάλεια και την κοινή χρήση φακέλων. Θα έχουμε απόλυτη ηρεμία καθημερινά.

  Και εκτιμούμε πραγματικά ότι ο συγχρονισμός σάς επιτρέπει να πληρώνετε μόνο για τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε – είτε είναι 500 GB είτε για το πλήρες shebang 10 TB.

  Αγοράστε το Sync τώρα για ασύγκριτη ασφάλεια Ή δώστε δωρεάν τον αποθηκευτικό χώρο των 6 GB σήμερα. Τι περιμένεις?

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me