logotip d'emmagatzematge en núvol de sincronització

Sync.com

https://www.sync.com/

tl; dr

Sync ofereix als usuaris una impressionant doble potència de seguretat sòlida i opcions de compartició de carpetes flexibles. Si valoreu la privadesa per les eines de productivitat, Sync pot ser una opció fantàstica que ofereix tranquil·litat i una gran relació qualitat-preu..

Revisió de Sync.com: 8 avantatges i 5 avantatges d’utilitzar Sync Cloud Storage

Als anys noranta ens preguntàvem com hem omplert el nostre disc dur de 30 MB. Afegiu uns quants anys, i 100 dòlars per una unitat flash d’1 GB semblava una ganga.

A mesura que les mides dels fitxers han crescut i crescut, més gana passem per GB. Heck, TB.

Avui en dia, la majoria d’ells esperem res menys que una solució d’emmagatzematge barata, fiable i segura que ens permeti accedir a les nostres dades a voluntat. Introduïu el proveïdor d’emmagatzematge al núvol.

Aquí hi ha un que potser heu sentit a dir: es diu Sync.com.

Introducció a Sync.com

En primer lloc, qui i què és Sync.com?

La història és així: nascuda al Canadà el 2011 per Thomas Savundia i l’equip, Sync volia crear una solució d’emmagatzematge que posés en primer lloc la privadesa dels usuaris. Es va necessitar uns quants processos de desenvolupament per convertir-se en la sincronització que els seus usuaris coneixen i estimen avui en dia. I fins ara són 750.000 usuaris!

Sync té com a objectiu “facilitar als usuaris accedir i compartir els seus fitxers des de pràcticament qualsevol ordinador, telèfon o dispositiu mòbil, sense renunciar al seu dret a la privadesa”..

Tothom es pot registrar gratuïtament amb Sync, però també ofereixen nivells més alts per a ús empresarial i personal, cadascun amb espai d’emmagatzematge addicional i una quantitat d’usuaris per compte. Més sobre això una mica.

Hem sentit moltes coses bones sobre Sync i les seves ofertes de seguretat. Cap rumor mai, Bitcatcha té avui una mirada de primera mà als avantatges i contres de Sync.

Configuració de sincronització: què fàcil és?

D’acord amb les primeres coses, com és la instal·lació de Sync?

Resulta: molt senzill. Podeu iniciar el procés aquí.

Per inscriure els vostres primers 5 GB necessiteu segons i alguns detalls senzills.

Un cop registrat, se us mostrarà una llista de verificació dels passos per configurar completament la sincronització (completar la llista també es desbloqueja un espai d’emmagatzematge addicional d’1 GB!)

guies de sincronització per configurar

El segon avís és baixar l’aplicació d’escriptori i la corresponent carpeta de sincronització. El que fa bàsicament és crear un espai on poder fer una còpia de seguretat dels fitxers i començar a compartir-los. Qualsevol cosa de la carpeta de sincronització es fa una còpia de seguretat automàtica.

L’aplicació d’escriptori us ajuda a accedir i cercar la carpeta de sincronització del vostre ordinador, a més de cercar la “Data Vault” (més informació en això en un segon). També tindreu accés a l’historial de versions, a l’activitat dels fitxers i a la recuperació de fitxers suprimits.

Si afegir fitxers a la vostra carpeta de sincronització és senzill arrossegar. Podeu tractar-lo com qualsevol carpeta habitual del vostre ordinador i treballar-hi directament.

Tot i això, no va ser immediatament obvi com s’havia d’entrar en Vault, ja que no hi va haver cap tipus de pas emergent després de la instal·lació. Les coses són més clares a la interfície del panell web, on podreu veure algunes instruccions reals:

guies de sincronització per configurar

8 coses que ens agraden de Sync.com

Un cop instal·lat, vam avançar i vam passar una bona estona.

Aleshores, què pensàvem realment? En primer lloc, aquí ens va agradar tot:

1. La sincronització respecta realment la vostra privadesa

Aquest punt s’aprecia millor amb una mica de context. Sabíeu que la majoria d’aplicacions d’emmagatzematge al núvol (incloses Google Drive i Dropbox) tenen termes que permeten als seus empleats accedir, escanejar i compartir qualsevol dels vostres fitxers emmagatzemats al seu servidor.?

Un pensament sobrenor, no?

Amb Sync, s’han creat d’una manera que no hi ha cap possibilitat que passi. Probablement aquest és el punt de venda que més pressiona. Amb una bona raó!

Tots els fitxers penjats a Sincronització estan protegits amb xifratge AES de 256 bits. Això vol dir que està xifrat a la font i només el propietari del compte, tu, controla la clau de dades.

Així, tot i que els vostres fitxers estan en línia, no tenen sentit per a altres perquè necessiten la clau de xifratge per entendre-ho.

Això també es coneix com a privadesa de coneixement zero. Tanmateix, com que Sync.com no conté les claus de xifratge, significa que tindreu problemes si oblideu la contrasenya perquè Sync no la pot restablir.

A més, Sync no permet l’accés de tercers. La majoria dels proveïdors d’emmagatzematge al núvol tenen una API publicada que permet que les aplicacions de tercers interfereixin amb elles, però no la sincronització. El que segur, pot ser un rebaix per a alguns usuaris. Però definitivament és una victòria per la seguretat.

Probablement també voldreu utilitzar l’autenticació de dos factors a la part superior d’una contrasenya forta: gestionada amb correu electrònic o Google Authenticator.

sincronitza una bona configuració de seguretat

Què vol dir tot això? Bàsicament, no hi ha transbordaments de màrqueting ni de transaccions legals de dades i sense incompliments de grans dades. Cue sospira d’alleujament arreu.

2. Compliment global de la privadesa de dades

A més del punt anterior, hi ha altres raons per les quals tenim tanta fe en la protecció de la privadesa de Sync. Es basa en realitat al Canadà, una regió coneguda per les seves estrictes lleis de privadesa.

Per tant, Sync compleix plenament els estàndards de dades globals com GDPR, PIPEDA i molts altres. Podeu llegir més sobre això aquí.

3. És una unitat local integrada amb diversos punts d’accés

Una altra cosa que vam gaudir de Sync és el funcionament com a unitat local integrada.

Les còpies de seguretat fàcils automatitzades significa que us hauria de tenir fàcil saber que els vostres fitxers són segurs sense necessitat de prendre cap mesura proactiva.

I els múltiples punts d’accés de Sync la converteixen en una unitat ideal per a qualsevol lloc, i pràcticament qualsevol estil de vida o estil de treball..

 • Aplicació mòbil
  Disponible tant a iOS com a Android, l’aplicació s’actualitza amb força freqüència.
 • Tauler web
  Permet accedir als fitxers des de qualsevol navegador web, sense descàrregues necessàries.

4. L’opció Vault permet emmagatzemar dades fora de la carpeta Sync

Una altra cosa que molt agraïm sobre Sync és la seva funcionalitat de volta de dades.

Què pregunta aquesta misteriosa volta?

Bé, és una ubicació d’emmagatzematge només de núvol ultra segura. Així, a diferència del que es posa a la carpeta Sincronització, els fitxers de la volta no es sincronitzen automàticament. En canvi, és un espai segur al qual es pot accedir mitjançant l’aplicació web o l’aplicació mòbil.

Això fa que sigui ideal per a còpies de seguretat de dades per al tipus de fitxers i carpetes importants que no podeu permetre perdre, enfront dels fitxers de treball que podeu actualitzar regularment. I és fantàstic per alliberar espai!

El fet de traslladar les coses a Vault és un tema molt senzill: seleccionar el fitxer, fer clic a “Mou” i marcar el quadre Vault.

sincronització només emmagatzematge al núvol segur

Els fitxers es poden descarregar fàcilment des del núvol de nou a l’ordinador en qualsevol moment.

5. Restauració de fitxers fàcil

Sempre és reconfortant saber-ho, no només es fa una còpia de seguretat d’un fitxer, sinó que també podeu accedir a les seves diverses formes des de fa molt temps.

En mal estat? No et preocupis: Sync us permet tornar fàcilment un fitxer a un temps anterior i treballar des d’allà. Podeu tornar a arxivar qualsevol fitxer a qualsevol data o hora anteriors.

Seleccioneu l’opció “…” a la dreta del fitxer i feu clic a “Historial de versions” que us mostrarà la pantalla següent:

restauració de fitxers de sincronització fàcil

El mateix s’aplica als fitxers suprimits:

 • Els clients de Free Sync poden restaurar qualsevol fitxer o carpeta eliminada durant els darrers 30 dies.
 • Sync Pro & Els clients empresarials poden restaurar qualsevol fitxer o carpeta suprimida en uns 365 dies molt impressionants.

Més bones notícies: els fitxers suprimits no comptaran cap a l’espai d’emmagatzematge assignat!

6. Grans opcions per a les corporacions

Sync també ofereix diferents funcions que pensem que serien especialment útils per a les empreses.

S’inclouen esborrar de manera remota els fitxers, així com auditories de fitxers robats per a qualsevol cosa o qualsevol altra persona que es trobi.

A més, el seguiment de canvis, les estadístiques detallades i la versió de fitxers són eines molt útils a l’hora de tractar fitxers que treballen diverses persones i ajudar-vos a fer un seguiment de qui va fer què i quan.

Aquest nivell de control és un gran avantatge per a molts.

7. Compartir fitxers i carpetes fàcils

Recordeu quan parlem anteriorment de les diverses funcions de l’emmagatzematge en núvol?

Si bé mantenir una cosa segura és una cosa, també és important que una plataforma d’emmagatzematge en núvol permeti compartir i transferir fàcilment aquests fitxers a altres persones i dispositius..

La sincronització no decebre. Podeu:

 • Compartiu fitxers de qualsevol mida amb usuaris que no siguin de sincronització.
 • Feu compartició d’enllaços fàcils amb els destinataris, sense necessitat de compte (però, aquests fitxers només es llegeixen).
 • També podeu configurar la compartició mitjançant les carpetes compartides de l’equip.
 • Estableix les notificacions per a l’activitat d’enllaç per ajudar a compartir el seguiment.
 • La “privadesa millorada” estén el xifrat de coneixement zero de Sync.com als fitxers compartits.

I el que més ens va encantar és el personalitzable i granular que podeu anar amb els permisos. Podeu desactivar un enllaç, definir una contrasenya o definir una data i una data de caducitat, carpeta per carpeta.

sync permet personalitzar el permís

La pantalla de pantalla anterior es pren de la versió gratuïta (on només podeu definir la protecció de contrasenya), però us en feu la idea!

Tot això fa que Sync sigui una alternativa excel·lent per compartir fitxers als fitxers adjunts de correu electrònic descarats.

8. Dades lliures exponencials

Aquest és ràpid: recordeu com obteniu dades de 5 GB gratis? Bé, Sync realment ofereix un programa de derivació que us permet augmentar 1 GB d’espai d’emmagatzematge per a cada referència que feu.

Sense límit! Per tant, si no teniu la voluntat de pagar, podeu obrir un espai més gran per si mateix si aconsegueu obtenir un parell de derivacions a.

Tenint això en compte, considerem que Sync és sens dubte una de les millors opcions per emmagatzemar núvol gratuïtament. Realment recomanem donar-li un cop d’ull.

El que no ens agradava de Sync.com

Dit això, sens dubte hem notat alguns desavantatges de la plataforma.

1. Només contractes anuals

Si bé molts amfitrions d’emmagatzematge al núvol ofereixen plans mensuals, vam notar ràpidament que Sync no ho fa.

Haureu d’afrontar un mínim de 49 dòlars (per al seu pla personal de 500 GB) durant un any.

Per ser just, no es tracta en absolut de ruptures bancàries i els preus són força competitius, sobretot si opteu pels nivells d’emmagatzematge més alts i n’aprofiteu el que pagueu cada mes..

Però no és l’opció més barata absoluta del mercat, i aconseguim que el seu pla anual no pugui ser la millor opció de flux de caixa per a tothom.

2. No hi ha accés a l’aplicació de tercers

Com hem esmentat, el nivell de seguretat que exigeix ​​Sync no permet la integració d’eines de tercers.

Això vol dir algunes coses molestes. Per exemple, no podreu visualitzar prèviament documents, música, pel·lícules o, fins i tot, fotos del navegador. No, primer haureu de descarregar els fitxers.

Sens dubte, això podria ser un solucionista per a la manera en què algunes persones han de fer servir la seva solució d’emmagatzematge. Sobretot, digueu, si tracta de centenars de fotos alhora amb noms de fitxers numèrics genèrics.

3. Suport limitat

Tot i que llegim moltes coses bones sobre la qualitat del suport, els mètodes són una mica limitats.

Totes les consultes s’han d’enviar per correu electrònic, no per telèfon o per xat en directe 24 hores al dia, que poden ser problemes per problemes urgents que requereixen respostes immediates.

4. La sincronització pot ser lenta

Tenint en compte que cal fer el xifratge de punta, vam llegir alguns comentaris sobre la velocitat de càrrega i descàrrega lenta dels fitxers. Per tant, pot ser que no sigui fantàstic per als usuaris que necessiten moure’s ràpidament entre fitxers.

La seva velocitat màxima absoluta és de 40 Mbps, sense incloure el xifrat. El seu lloc menciona que, tot i que els retards de xifratge no solen aparèixer en fitxers petits, pot afegir temps addicional quan es transfereixen fitxers molt grans..

Tot i que, per descomptat, això varia molt amb la velocitat de la connexió a Internet. A nosaltres personalment no ens molestava el temps que va trigar els fitxers i les carpetes.

5. Sense suport Linux

Actualment, no hi ha cap aplicació de sincronització a la qual es pugui accedir a Linux. Tanmateix, podríeu accedir al tauler web de Sync.com a Linux mitjançant un navegador web compatible.

Plans de sincronització & Preu

Podeu triar els plans tant empresarials com personals de Sync:

Pla personal

Sync StarterPersonal ProPersonal Pro+
Preu / mes 0 $ 4,08 $ * Des de 8 dòlars *
Emmagatzematge / usuari5GB500GB2TB
Transferència de dadesLimitatUnlimitedUnlimited

* El preu està basat en una subscripció de 12 mesos.

Pla de negocis

SoloProPro Advanced
Preu / mes 10 $ * 5 $ * 15 $ *
Emmagatzematge / usuari3TB1TB10TB
Usuari múltipleNoYes Sí

* El preu està basat en una subscripció de 12 mesos.

Si bé alguns preus es desglossen en pagaments mensuals, com hem esmentat, cada pla malauradament només té l’opció de facturar anualment.

Cadascun d’ells ve amb una garantia de devolució de 30 dies perquè pugueu provar el vostre pla.

Els pagaments es poden fer mitjançant targeta de crèdit, PayPal i Bitcoin. Una bona notícia és que no podríem detectar cap quota amagada i sembla que permetrà la flexibilitat dels plans de canvi més endavant, si decidiu que voleu.

En què es compara Sync.com amb altres competidors?

Així doncs, hem tocat totes les coses que estimem i odiem sobre Sync.

Però, el mercat d’emmagatzematge al núvol és enorme. Hi ha una gran quantitat de jugadors importants que competeixen al coll i al coll sobre coses com el preu, la seguretat i molt més.

Anem a fer una ullada ràpida a dos competidors principals per conèixer el bé que Sync té.

Sincronitza VS pCloud

Sempre és una bona idea comparar els proveïdors d’emmagatzematge en núvol dins del mateix nínxol. I ja que Sync funciona millor en privadesa, vam pensar que només seria just comparar-ho amb un altre proveïdor de xifrat de coneixement zero excel·lent: pCloud.

Així, com es compara?

 • Valor

  El preu anual dels plans anuals de pCloud i Sync s’allarga molt. Ambdues ofereixen una opció de 500 GB (tan excel·lent per a aquells que no necessiten 2 TB).

  Costa 47,88 dòlars a pCloud i 49,99 dòlars a Sync (anualment). PERUT pCloud té l’opció de pagar mensualment.

  Segurament, obtindreu un descompte del 20% per superar l’import anual, però podem veure per què molta gent preferiria els pagaments més petits.

  El que més ens agrada de pCloud, però, és el seu pla de vida.

  Encara no estem segurs de si es tracta d’un regal ben intencionat per a la humanitat o d’una manera hàbil d’obtenir tracció al màrqueting. Tot el que sabem és que podem estalviar 129,40 dòlars en cinc anys si pagueu el pla de vida Premium Plus 2TB.

  Què passa amb els freebies? Doncs pCloud us ofereix 10 GB d’emmagatzematge gratuït per començar, en comparació amb els 5 GB de Sync. Tot i això, mentre que l’espai lliure de Sync pot créixer de forma exponencial amb les referències, pCloud premia les vostres referències en dòlars. Correspon a vosaltres decidir qui és millor!

 • Privacitat

  pCloud també estava dissenyat tenint en compte la privadesa. malgrat això!

  pCloud cobra addicionalment per xifrar el coneixement zero i la versió ampliada. Sync.com l’ofereix de manera predeterminada.

  El complement es diu pCloud Crytpo i costa 4,99 $ / mes. Tanmateix, PODEU obtenir un pagament únic per a tota la vida per 125 $.

  Els dos serveis utilitzen AES 256 per a la màxima protecció. Tot i això, pCloud no té autenticació de dos factors, de manera que hi ha una necessitat més gran de crear contrasenyes fortes.

 • Convenientitat

  Aquí hi ha un fet divertit, mentre que Sync funciona a la carpeta de Sincronització, pCloud us ofereix l’opció de definir relacions de sincronització personalitzada mitjançant el tauler de control de l’escriptori..

  Bàsicament, això us permet vincular les carpetes escollides del vostre sistema de fitxers i les carpetes del vostre núvol. És una opció poc habitual. I sens dubte útil!

  pCloud i Sync també evolucionen bé per compartir arxius i carpetes. Ambdues us permeten fer coses com ara contrasenyes i dates de caducitat. Tot i això, pCloud no permet límits de descàrrega ni notificacions d’activitat.

 • Vista prèvia del fitxer

  Aquí teniu un avantatge bastant impressionant per a pCloud: teniu l’opció de visualitzar prèviament els fitxers.

  Docs, fotos … fins i tot podeu canviar la mida de les imatges i fer presentacions de diapositives. Sense oblidar-nos de la transmissió directa de qualsevol música i vídeo fora de la carpeta Crypto, que queda fora de dubte a Sync.

 • Retenció d’arxius

  Sincronització sembla sens dubte en la versió de fitxers i la retenció de fitxers suprimida. Amb pCloud, les versions dels fitxers i els fitxers eliminats es conserven només durant 15 dies (usuari gratuït) o 30 dies (usuari de pagament). Si voleu augmentar el vostre període de retenció d’historial a un any, millor que toseu 36 dòlars més.

Sync VS Dropbox

Dropbox és un nom propi de la llar i, és sorprenent, líder en proveïdors d’emmagatzematge al núvol.

Sync encara té quilòmetres per recórrer a la popularitat, però, com pot ser, d’altra manera?

 • Valor

  Dropbox també ofereix pagaments mensuals en lloc d’un import anual (tos tos, Sync).

  Tot i això, en general semblen cobrar més per emmagatzemar i tenen molts més complements que, al nostre parer, no haurien de cobrar. La quantitat d’emmagatzematge gratuït també és de 2 GB en lloc dels 5 GB de sincronització.

 • Velocitat de sincronització

  Aquí és on Dropbox comença a brillar. Definitivament, estableixen un estàndard d’or per a altres proveïdors de núvol sobre com sincronitzar de forma ràpida i senzilla dades entre diferents dispositius.

  Això és en part, perquè Dropbox ofereix una còpia a nivell de blocs que permet que les velocitats de sincronització siguin sempre petites.

  També està dotat d’una infraestructura superior de diversos centres de dades, a la qual cosa a Sync no té accés.

 • Productivitat

  Dropbox ofereix un munt d’eines per a la vida diària. Com Dropbox Paper, us permet gravar pensaments i notes al núvol.

  O simplement poder previsualitzar fitxers del navegador i editar documents de Microsoft Office.

  Per no dir, el menú de la barra de tasques de Dropbox és sens dubte més fàcil d’utilitzar.

 • Privacitat

  Davant les impressionants ofertes de seguretat de Sync, definitivament sabem quines d’aquestes són les nostres preferides en aquesta àrea.

  Dropbox no ofereix el xifrat de punta a punta: les dades es xifren abans de la seva introducció al servidor.

  També s’emmagatzema als servidors dels Estats Units, una regió que és una mica infame per les anteriors gestions de privadesa dels usuaris. La sincronització, però, s’emmagatzema a Canadà on la privadesa és fonamental.

  Atreveix-vos també a esmentar que Dropbox encara s’està recuperant de la seva pirateria del 2012 on es van robar 68 milions de contrasenyes dels usuaris?

 • Compartir carpeta

  L’ús compartit de carpetes a Dropbox permet que les opcions de permisos puguin editar contingut, mentre que Sync és gairebé tot de lectura.

  No obstant això, la capacitat de Sync de personalitzar els permisos de fitxers i carpetes supera realment les ofertes bàsiques de Dropbox. Els paràmetres d’enllaç i caducitat estan disponibles, però només mitjançant el més car Dropbox Professional.

  Veredicte: recomanem Sync.com?

  Totes les coses considerades, estem bastant impressionats amb tots els plats Sync.

  Amb el xifratge i la privadesa de punta a punta integrada en el nucli de la marca, segurament és una de les millors opcions per a un emmagatzematge al núvol completament segur.

  Segur, en termes de valor, el pla de vida de pCloud també és una opció fantàstica. Si esteu disposats a abandonar pCloud Crypto, obteniu un nivell comparable de protecció millor al mercat, a més de la comoditat de les previsualitzacions de fitxers..

  I al costat de Dropbox? tot i que Sync no té totes les campanes, els xiulets i les eines de productivitat, seguim sent equip-Sync gràcies a la seva seguretat i compartició de carpetes superiors. Tindrem tranquil·litat absoluta en qualsevol moment.

  Realment agraïm que Sync us permeti pagar només la quantitat d’emmagatzematge que necessiteu, ja sigui els seus 500 GB, o el shebang complet de 10TB..

  Compreu ara Sync per obtenir una seguretat incomparable O bé, feu que el vostre emmagatzematge gratuït de 6 GB estigui avui mateix. A què estas esperant?

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me